Beste forhandlervert for Australia

Fordi de fleste som lander på denne siden er webdesignere som er i ferd med å skalere sin virksomhet gjennom forhandlervert, vil vi komme til det fra den vinkelen.


Siden vi selv er et nettbyrå med mange hostingkontoer (+ vi har mange sideprosjekter og liker å eksperimentere), har vi allerede gjort undersøkelsen og gjennomgått de beste forhandlervertfirmaene for Australia.

Vi fokuserte hovedsakelig på webhoteller som tilbyr forhandlerkontoer som inkluderer både cPanel og WHM (men mer om det senere).

PS: Vår nr. 1 har en ganske stor rabatt, og ta den mens den varer!

Noen få av nettstedene vi har blitt omtalt på:

Utvalgt på nettsteder

Vi kjenner tingene våre, en liten prøve av våre mange attester:

Tom er lidenskapelig og forstår raskt kundenes behov. Jeg har virkelig satt pris på hans vilje til å dele kunnskap og dyktighet meg i hvordan jeg bruker den splitter nye hjemmesiden min. Takk Tom!

Sally Mac
Innholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så enkelt å designe vår nåværende webside. Tom var personlig involvert fra første konsultasjon til ferdigstillelse, og han er fremdeles lett tilgjengelig for eventuelle justeringer som måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Ferskt hår

Vi valgte Tom å designe nettstedet vårt fordi vi likte stilen til andre nettsteder han hadde designet. Hele prosessen var stressfri. Tom var så nyttig, og ingen av de flere forespørslene våre var for store problemer. Tom er en glede å jobbe med. Vi elsker nettstedet han har laget for oss, det er så enkelt å bruke og ser fantastisk ut.

Carl Olive
Vår!

Vår erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er veldig enkel å jobbe med, positiv, effektiv og tydeligvis genial på det han gjør. Sterkt anbefalt.

Lucy Reeves
Betyr hvorved

Vi engasjerte Tom til å utvikle det nye selskapets nettsted og var strålende fornøyd med resultatet. Han var ikke bare i stand til å levere kortene våre, men også gi noen gode ideer som vi aldri ville ha tenkt på. Det beste av alt er at Tom er raus med tiden sin og fortsetter å være tilgjengelig for å gi råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

For en enkel og jevn opplevelse det har vært å jobbe med MangoMatter! Tom forsto nøyaktig hva vi var ute etter, og vi er ekstremt imponert over sluttproduktet. Jeg ville ikke nøle med å velge MangoMatter igjen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har vært ekstremt hjelpsom, profesjonell og god støtte for å etablere nettstedet mitt. Han er et vell av kunnskap og veldig effektiv. Jeg nøler ikke med å anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
Jeg fikser

Side-note: Vi er overbevist om at du kan få bedre og rimeligere alternativer hvis du ser på amerikanske eide webhoteller btw. Så lenge de har servere i eller nær Australia (f.eks. Singapore <- bedre enn mange av de australske baserte vertene), de er vanligvis det bedre valget (som vår fantastiske # 1, A2 Hosting)!

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Funksjoner Diskplass Antall kontoerServere over hele verden Optimalisert for WordPressWebsite
A2HostingLogo USD 9,80 (var $ 19,99)
 • Når som helst pengene tilbake-garanti!
 • Gratis SSL
 • Servere i Singapore (stor fart for Aussie-nettsteder)
 • Super rimelig
30GB 40
siteground2 AUD 14,95 dollar
 • Bra ytelse
 • Gratis 1-klikk SSL-installasjon
 • Global rekkevidde
 • Ubegrensede kontoer
 • Høye fornyelser koster $ 39,95
30 GB ubegrenset
Panthur 30 dollar AUD
 • Lokalt selskap
 • Lokale servere
 • men ingen globale datasentre.
20GB 10

Beste forhandlervert Australia Australia: anmeldelser

1. A2 Hosting

A2 Hosting Logo

nettsted

www.a2hosting.com

Pris

USD 9,80 per måned for 40 kontoer

Diskplass

30 GB

Brukerstøtte

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighet

8.5 / 10

Global rekkevidde

Ja

A2 Hosting er definitivt kongen her. De er et USA-basert selskap, men har raske raske servere i Singapore, noe som gjør hastighet til et ikke-problem for Aussie-nettsteder (til og med blåser mye Aussie-basert konkurranse ut av vannet)!

Som forhandler får du også god sikkerhet, prioritert støtte, DDOS-beskyttelse og enkel Cloudflare-integrasjon.

Legg til det en pengene tilbake-garanti når som helst, 24/7/365 support og gratis migrering av nettsteder … De er de beste, periode!

Planene deres starter først USD 9,80 / mo (var $ 19,99) for 40 kontoer og 30 GB lagringsplass!

Pros

 • 4 servere over hele verden
 • Responsiv støtte
 • 40 kontoer!!
 • Når som helst pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Kostnader i USD

2. SiteGround

SiteGround-logo

nettsted

www.siteground.com

Pris

$ 14,95 AUD for ubegrensede kontoer

Diskplass

30 GB

Brukerstøtte

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighet

9/10

Global rekkevidde

Ja

Selv om de ikke er teknisk i Australia, har de et fantastisk datasenter i Singapore.

SiteGround er også den eneste offisielle WordPress-anbefalte verten på listen, noe som betyr at de er anbefalt for WordPress, av WordPress (ganske imponerende! – De kan selvfølgelig takle ethvert nettsted & CMS som en sjef)

Det er her A2 Hosting er bedre. Mens Siteground gir deg ubegrensede kontoer, har foreldrekontoen bare så mange serverressurser å gå rundt, så jo flere kontoer du legger på der, jo tregere vil alle nettstedene få … men på dette tidspunktet , vi vet ikke hva den eksakte grensen er der du vil legge merke til dette.

Fornyelseskostnadene er også ganske høye. Når det er sagt, er de kjent for hosting av høy kvalitet og god støtte.

Pros

 • Solid sikkerhet
 • Flere datasentre
 • Anbefalt av WordPress
 • Innebygd cache-system

Ulemper

 • Høye fornyelseskostnader

3. Panthur

Panthur-logoen

nettsted

www.panthur.com.au

Pris

AUD $ 30 / mo for 10 kontoer

Diskplass

20 GB

Brukerstøtte

Telefon, billetter

Hastighet

8/10

Global rekkevidde

Nei

Panthur er et lokalt selskap (-isk, ettersom deres morselskap er basert i USA), noe som er bra for Aussie-kunder, men de er definitivt litt dyrere enn for eksempel A2. Når det er sagt, er ytelsen spot-on og support er ganske responsiv.

De tilbyr 4 pakker å velge mellom.

Planene deres starter på $ 30 / mo for 20 GB plass.

Pros

 • Lokal webhotell
 • God ytelse
 • 3 datasentre i Australia

Ulemper

 • Ingen utenlandske servere
 • Litt kostbar

4. GreenGeeks

GreenGeeks-logo

nettsted

www.greengeeks.com

Pris

USD 19,95 USD / mo for 10 kontoer

Diskplass

ubegrenset

Brukerstøtte

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighet

8/10

Global rekkevidde

Ja

GreenGeeks er definitivt en annen vert å vurdere for forhandlerbehovene dine. Selv om de ikke har noen servere i eller i nærheten av Australia, bør en rask CloudFlare-integrasjon løse dette problemet. Det er tre grunner til at vi liker dem, den første er deres forpliktelse til miljøet. De legger tilbake 300% av energien de bruker tilbake på nettet. Så er det prisen, den er veldig rimelig, selv i dollar, og den kommer med ubegrenset diskplass! Og til slutt liker vi hvordan de skreddersydde sikkerhetssystemene sine for å holde serverne deres superreng.

De har også 24/7 support, noe som er ganske responsivt, og tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres.

Den billigste forhandlerplanen starter på USD 19,95 USD / mo for 10 kontoer.

Pros

 • Miljøvennlig
 • Billig
 • Ubegrenset diskplass

Ulemper

 • Ingen servere i nærheten av Australia (ennå)

5. Cloudways

Cloudways logo

nettsted

www.cloudways.com

Pris

USD 10

Diskplass

25 GB

Brukerstøtte

Telefon, Live Chat, Billetter

Hastighet

9/10

Global rekkevidde

Ja

Cloudways, som navnet antyder, handler om netthistorie, bruke andre leverandører sine servere og lar deg distribuere, administrere og overvåke apper og nettsteder på disse serverne, og kutte ut den vanlige webhotellmannen. Med leverandører som Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS og mer… er ytelse definitivt aldri et problem. Og fordi det er skyhotell, er skalerbarheten kjernestyrken her. Cloudways kan brukes til å administrere massive nettsteder, med fora og store e-handelsbutikker.

Oppsettet og brukergrensesnittet er forskjellig og har en litt brattere læringskurve sammenlignet med de vanlige hostingleverandørene dine, men hvis du er villig til å lære, er det verdt det! De har til og med sin egen CDN for å maksimere lastetidene rundt om i verden.

Prissetting er vanskelig å forklare, sjekk nettstedet deres ��

Pros

 • Kraftige servere
 • Ekstremt skalerbar

Ulemper

 • Mer for teknologier

Forhandler som vert for Australia-kart

Hvordan velge den beste forhandlerhotellet for dine behov?

Å velge den riktige australske forhandlerhotellplanen for din virksomhet vil enten gi deg jevn seiling og passiv inntekt gjennom gode servere & støtte, eller … hodepine & tapt fortjeneste på grunn av dårlig støtte, hyppig driftsstans, hackede servere osv. Du kan velge et selskap fra topp 5 for øyeblikkelig ro i sjelen, eller du kan begynne å undersøke de forskjellige webvertene som tilbyr de billigste forhandlerplanene i Australia (vi også laget en Storbritannias forhandlervert sammenligning, og USAs forhandler hosting liste, i tilfelle du trenger det). I tilfelle du går denne ruten, er dette spesifikasjonene du må passe på når du velger vert, kos deg! Dette er den samme prosessen som vi brukte i vår SiteGround-gjennomgang for eksempel.

Kostnad: Forhandlerplaner for webhotell

Å bestemme hvor mye du kan bruke på forhandlerhotell er vanligvis den vanskeligste delen, de fleste av dere leter sannsynligvis etter en ganske billig forhandlervertplan hvis du bare er i gang (aldri får en billig webhotellplan for den delte hosting-varianten Hvis du vil være vert for kundene dine, må du flytte dem senere når du uansett får en anstendig forhandlerkonto – og nei, du vil definitivt ikke finne anstendig gratis webhotell som vertklient). Det avhenger av en rekke faktorer, fra mengden startklienter, til hvor mye du planlegger å belaste / klient, og hvor mye plass du vil fordele / klient. Du må trene på dette først! Det er nyttig å sette opp forskjellige planer for forskjellige klienter, med små som har 1 GB plass, mellomstore 3 GB og store kunder kanskje til og med 10 GB. Heldigvis er båndbreddebegrensninger vanligvis et mindre problem enn verdensrommet, noe som fører oss inn i neste punkt.

Båndbredde / plassbegrensninger

Mens de fleste vertsfirmaer tilbyr mye båndbredde å leke med, er det vanligvis plass å se etter, bortsett fra antall tillatte kontoer, vil dette være den som vil avgjøre hvor mange klienter du kan sette på forhandlerhotellet. plan.

Cpanel / WHM hosting i Australia

Jeg sørger alltid for at de australske forhandlervertene mine har WHM. Som du sikkert vet, er Cpanel stort sett bransjestandarden innen kontrollpaneler. WHM (Web Host Manager) er et kontostyringssystem som lar deg lage & administrere individuelle Cpanel-kontoer for kundene dine. Du kan konfigurere pakker, sette begrensninger, se bruksstatistikker, bulkoppgradere / nedgradere kontoer og sååååå mye mer. Forsikre deg om at den du valgte bruker WHM, det gjør det enkelt å administrere klientkontoer. (Selv de billige forhandlerhotellbedriftene bør ha WHM).

Serverplassering

Hvis kundene dine er Australia-basert, må du sørge for at serveren faktisk er i nærheten, eller i Australia, ikke overdriv dette (det samme gjelder selvfølgelig andre målgrupper, vi har faktisk gjort en webhotell for topp 3 for følgende land: New Zealand, Storbritannia, Canada, Irland, & Singapore). Hvis du tilfeldigvis får en klient utenlands, kan du bruke CloudFlare for å redusere eventuelle forsinkelser.

oppetid

Ganske rett frem, hvis de hevder 99,9% oppetid, må du sørge for at de kan sikkerhetskopiere det, alle webhotell i topp 5 våre gjør en god jobb.

Kundeservice

Uunngåelig vil du ha problemer, så å ha anstendig støtte på slutten er et must! Du ønsker virkelig ikke å holde klienter på å vente bare fordi forhandleren du valgte ikke har 24/7 support. Så se på alternativene deres og sørg for at de har telefonstøtte, live chat & 24/7 support. Selvfølgelig, hvis du går med det billigste forhandlervertfirmaet du kan finne, mangler support.

Antall kontoer

Ganske viktig poeng å huske på, hvor mange klienter kan du sette opp? Hvis du legger opp tallene, hvor mye plass vil hver klient få? Ville det vært bedre hvis forhandlerplanen tillater flere klienter fordi du kan slippe unna med å tilby mindre plass / klient? Hvis planen for eksempel gir plass til 50 GB og maks 25 kontoer, får hver klient 2 GB. Vi sørget for at alle webhotell i våre topp 3 har en fin balanse mellom tillatt plass og antall kontoer.

Andre funksjoner / teknisk spesifikasjoner

Andre punkter å se på er RAM (1 GB er ganske bra, minimum 500MB), Disk IO (2 MB / s er bra), serverhastighet (SSD? LiteSpeed?), CPU (hvor mange kjerner), daglige sikkerhetskopier osv. Det som også er nyttig, er muligheten til å installere WordPress, Joomla osv. Med 1-klikks installasjonsskript, men disse bør leveres som standard med Cpanel. Og hvis du har MYE penger, kan du se på en kraftig VPS, eller en enda kraftigere dedikert server!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector