Best Hosting Irland

Som et webdesignfirma med MYE hostingkontoer (vi har utallige sideprosjekter og liker å eksperimentere), har vi en ganske god ide om hva som definerer en god webhotell.


Dette er våre beste webhotellleverandører for Irland, ekte web hosting uten å bryte banken.

Noen få av merkene / nettstedene som lenker til innholdet vårt:
Utvalgt på nettsteder

Best Hosting Irland: Våre Topp 5 – Mai 2020

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Disk SpaceFeaturesAvtaler Nettsted
siteground2 3,95 € (60% rabatt) 10 GB Lynrask datacentre i London, rimelig, 30 dagers pengene-tilbake-garanti, offisielt anbefalt av WordPress = Win! SiteGround gjennomgang
GreengeeksLogo USD 3,95 (eksklusiv MangoMatter-rabatt – ned fra $ 9,95) ubegrenset Supergrønn hosting, servere i Europa og over hele verden, ubegrenset diskplass! GreenGeeks gjennomgang
A2HostingLogo USD 3,92 (var $ 7,99) ubegrenset Billig + ubegrenset diskplass! A2 Hosting Review
myhostlogo 5,99 € 10 GB 10+ års erfaring med hosting. MyHost gjennomgang
wpengine USD 35 10 GB WordPress hosting er perfeksjonert. WP Engine Review

Det er ikke lett å finne en anstendig webhotell som faktisk er overkommelig, og med mindre du er en Excel-veiviser, kan det bli litt overveldende å sammenligne alle de forskjellige hostingfunksjonene (som kostnad vs båndbredde, diskplass, brukervennlighet, support, anmeldelser osv.) ). For å sette deg i ro, er det faktisk gode vertselskaper der ute som ikke belaster absurde hostingpriser, men som fremdeles har ytelsen til å drive hvilket nettsted du vil.

Følgende 5 er våre personlige favoritter, de første 4 er virkelig rimelige (den femte ville være for dine premium WordPress hosting behov), og alle av dem gir god ytelse & Brukerstøtte. Vi har brukt følgende kriterier for å sortere de beste webvertene: Brukervennlighet, overkommelighet og ytelse / kraft. Nyt!

1. SiteGround

Dette er vårt favorittvertselskab til enhver tid, de er billige, har veldig kraftige servere, og viktigst av alt er at støtten er helt topp.

De kommer også anbefalt for WordPress, av WordPress (veldig få vertselskaper kan hevde dette! De kan selvfølgelig også takle alle CMS du kaster på dem). Åh, + de har en 30 dagers pengene tilbake-garanti! Stort sett en ikke-brainer for alle som leter etter en rimelig, men webhotell av høy kvalitet!

De har 3 hostingplaner, den rimeligste planen starter bare 3,95 € / mo (60% avslag på vanlig pris)! 

siteground2

  Vinner – 9.6 / 10

Brukervennlighet

97%

gunstig

92%

Ytelse / kraft

95%

2. GreenGeeks

GreenGeeks er et av selskapene du bare vet at gjør alt riktig, de har sett en massiv vekst siden de kom live i 2008. Årsakene til suksessen er ganske klare når du begynner å jobbe med dem, det er kombinasjonen av global rekkevidde (flere datasentre i hele verden), fantastisk ytelse, flott og ganske rask støtte, og sist, men ikke minst, de legger tilbake energiforbruket tre ganger i nettet gjennom vindenergi, som er ganske fantastisk!

Så langt spesifikke funksjoner går, tilbyr de ubegrenset diskplass på selv den mest grunnleggende planen, har 24/7 support, og akkurat som SiteGround, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd! En solid nr. 2 på listen vår!

Deres billigste plan starter bare USD 3,95 / måned (eksklusiv MangoMatter-rabatt – ned fra $ 9,95)

Brukervennlighet

94%

gunstig

92%

Ytelse / kraft

90%

3. A2 Hosting

A2 Hosting er på nivå med SiteGround, de har også en rekke flammende raske servere over hele verden + har stor støtte. Selv om de ikke har den offisielle WordPress-anbefalingen, er deres ytelse med WP-nettsteder fantastisk.

Og å ha ubegrenset diskplass er ganske pent!

De tilbyr også 3 hostingpakker, deres billigste plan starter bare $ 3,92 / mo (opprinnelig var $ 7,99 / mo).

Brukervennlighet

87%

gunstig

92%

Ytelse / kraft

80%

4. Myhost.ie

Basert i det sørvestlige Irland, lanserte de først i 2002, noe som betyr at de har over ti års erfaring med å støtte dem.

Bortsett fra nettsky-hosting tilbyr de også e-post hosting, domeneregistrering, & ganske mange sikkerhetsrelaterte tjenester.

Deres billigste plan starter på 5,99 € / måned

Brukervennlighet

85%

gunstig

85%

Ytelse / kraft

85%

5. WP-motor

Hvis du faktisk ser etter administrert WordPress-hosting av super høy kvalitet for Irland, er WP Engine det du trenger! De er markedsledende når det gjelder hosting av WordPress-nettsteder, og med god grunn (er dog en smule dyre). De har et eget tilpasset innebygd cache-system for å tjene sider superraske (kalt EverCache), og kombinert med deres CDN er de det raskeste WordPress-vertsfirmaet rundt!

Støtten deres døgnet rundt spesialiserer seg åpenbart i WordPress, slik at de kan løse problemer uten problemer. På toppen av det tar de også vare på alle WordPress-kjerneoppdateringer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Og når det er en viktig oppdatering, tester de nettstedet først før de oppdateres for å være sikker på at ingenting går i stykker, topp service. De har også live sanntids trusselregistrering, blokkerer aktivt DDOS-angrep, og de vil til og med fikse nettstedet ditt gratis hvis det blir hacket …

Alt dette ovenfor mer enn rettferdiggjør prislappen! Interessert i sinnsro og kan skåne budsjettet?

Deres billigste plan starter på $ 35 per måned

Brukervennlighet

85%

gunstig

65%

Ytelse / kraft

95%

Irland er vert for teknisk supportWebhotell Irland: Ser dypere

Med hvor langt teknologien har avansert de siste tiårene, og i takt med at den fortsetter å gjøre sprang og grenser for fremgang med hvert år som går, har internett blitt et uunngåelig aspekt av vår hverdag for mange mennesker. Derfor, som følge av denne utviklingen, har det blitt nesten umulig for enhver bedrift å overleve hvis den ikke har et velfungerende nettsted og online tilstedeværelse for å tiltrekke nye kunder og forbrukere etter hvert som tiden går..

Enten du prøver å nå et online publikum for å gi den lille bedriften din en måte å få kontakt med og nå ut til kunder og forbrukere, hvis du prøver å starte en blogg, hvis du prøver å lage en plattform for en hvilken som helst type prosjekt, eller hva grunnen måtte være, nettsteder er et allsidig og mangfoldig medium som kan oppnå ganske mange ting. Når det gjelder å lage et nettsted, er en av tingene du må se på, den typen webhotell du ønsker, og leverandøren du kommer til å stole på for å gi deg en pålitelig og pålitelig tjeneste i Irland. . Når du prøver å finne den rette webhotellpakken og leverandøren i Irland, kan avgjørelsen ha vidtrekkende effekter, så du vil være sikker på at du ringer riktig (hint hint, SiteGround er ganske fantastisk). Her finner du alt du trenger å vite for å hjelpe deg med å ta den avgjørelsen som passer best nettstedet du har i tankene.

Typer webhotell for Irland

Delt hosting

Delt hosting er en av de billigere vertsmetodene, noe som gjør det til et foretrukket alternativ for mange som ikke ønsker å bygge et nettsted som vil håndtere enorme mengder trafikk og føler nettstedet deres vil være godt egnet for et mindre publikum. Delt hosting er et utmerket alternativ for personlige nettsteder, blogger og små bedrifter fordi det tilbyr alle ressursene prosjektene trenger i de fleste tilfeller, til en rimeligere pris enn mange alternativer tilgjengelig på markedet. Grunnleggende funksjoner bør inkludere ting som 1-klikk-installatører for de mest populære CMS-ene som WordPress, Joomla osv. Når vi snakker om WordPress-hosting, mens delt hosting vanligvis er tilstrekkelig til å være vert for et grunnleggende WordPress-nettsted, hvis du ønsker å lage et ganske komplekst WordPress-nettsted, kan det være lurt å øke budsjettet og gå for administrert WordPress-hosting (WP Engine kommer til hjernen).

VPS Hosting

Virtual Private Server hosting, eller VPS hosting, lar nettstedet ha sin egen private del av en server som deles med flere andre nettsteder. VPS-hosting er et skritt opp fra delt hosting fordi delen av serveren som brukes er fullstendig isolert fra de andre nettstedene som blir hostet gjennom denne serveren. Det er et flott alternativ for en websideeier som foretrekker dedikert serververt, men som leter etter fordelene med det personvernet til et mye lavere prispunkt.

Dedikert serververt

De som leter etter servere med høy ytelse, vil kanskje prøve noe med høyere muligheter, for eksempel dedikert serververt. Disse serverne er ideelle for de som søker på webhotell Irland som kan håndtere høyere trafikkmengder og andre funksjoner. Imidlertid er de dyrere, noe som gjør dem best forbeholdt større prosjekter som krever økt pålitelighet og støtte. Hvis det ligger i budsjettet ditt, er det et utmerket alternativ for webhotell for Irlands nettsteder.

Cloud Hosting

Alle snakker om skyen i det siste! Selv om det er en flott måte å lagre filer på, er det også et utmerket alternativ for webhotell. Cloud hosting er en teknologi der flere maskiner fungerer som et entallsystem. Denne avanserte teknologien er ekstremt kraftig og setter ingen begrensninger for hva du kan gjøre med den. Du kan skalere behovene på nettstedet ditt opp og ned etter behov, noe som gjør det til et ekstremt allsidig alternativ for alle størrelsesprosjekter.

Forhandlervert

Forhandlervert er ekstremt populært for de som er interessert i webdesign. Denne tjenesten gjør det mulig for kunder å kjøpe hosting i bulk og selge den til sine egne kunder, og gir nettsteddesigneren økt kontroll over nettsteder de oppretter. Denne praksisen er standard blant webdesignere, så hvis det høres ut som det du leter etter, kan forhandlervert være det beste alternativet for deg.

Webhotell Irland: Hva du skal se etter

Hvis du prøver å bestemme hvilken type webhotell som passer for deg og dine behov, samt behovene til nettstedet du ønsker for å komme live på nettet snart, hvilken type webhotell for Irland du skal å være på utkikk etter er ikke det eneste du trenger å vurdere (btw, vi gjorde også den samme undersøkelsen for beste australske webhotell, kanadiske webhotell, NZ webhotell, Storbritannia hosting, & webhotell i Singapore). Etter å ha bestemt deg for de forskjellige typene webhotell som er beskrevet ovenfor, vil det være på tide å velge leverandøren du vil stole på med nettstedet ditt. Her er noen faktorer du må vurdere når du sammenligner leverandører for å gjøre beslutningen enkel for deg.

Serverplassering

Plasseringen av serveren din vil ha mye å gjøre med lastetidene brukere vil oppleve når de besøker nettstedet ditt. Jo nærmere serveren geografisk er deg, jo større er sjansen for at lastetidene blir redusert. Det betyr imidlertid ikke at du bare vil velge den nærmeste serveren til deg i Irland. Du vil også sørge for å vurdere kraften til den aktuelle serveren. Hvis det er en relativt lav-drevet server, kan du være bedre med en litt lenger unna.

Oppbevaring

Du vil vurdere hvor mye lagring du kommer til å trenge for nettstedet ditt, basert på hvor mye innhold du planlegger å legge til det. Vanligvis, jo mer du betaler for webhotellet ditt, jo mer lagringsplass kommer det med. Dette har også mye å gjøre med hosting-typen du velger; for eksempel vil delt hosting ha mindre lagringsplass fordi du deler serverområdet med så mange andre brukere. Vurder lagringsplassen du tror nettstedet ditt vil kreve, og ta dette i betraktning når du sammenligner leverandører.

oppetid

Enten du driver en liten blogg med bare noen få ukentlige lesere, eller nettsteder med store bedrifter som kan motta hundrevis eller muligens til og med tusenvis av besøkende om dagen, vil du redusere nedetiden på nettstedet ditt så mye som mulig. Sjekk oppetid for enhver leverandør du vurderer – de fleste lover opptil 99,9% oppetid garantert. Bare fordi de sier at det ikke gjør det sant; ta en titt på kundenes uttalelser og gjør leksene dine før du tar ordet for det, og se hva oppetiden deres har vært for folk som har brukt tjenesten deres.

Brukerstøtte

Støtte er et viktig aspekt av enhver tjeneste du kjøper, spesielt webhotelltjenester. Hvis du ikke har erfaring med å drive et nettsted, vil du ha god kundeservice tilgjengelig – selvfølgelig, det er imidlertid noe du kommer til å ønske deg uansett. Se etter en leverandør som tilbyr live chat og telefonstøtte!

sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiering av data er ekstremt viktig, og det kan spare deg for å miste tonnevis med verdifull informasjon og gå gjennom ganske tragedien. Når du velger webhotellleverandøren du vil være vert for nettstedet ditt, bør du derfor vurdere hvor ofte de tar sikkerhetskopi av filer, samt hvor mange sikkerhetskopier de har. En annen ting å se på er systemet de bruker for å gjenopprette data hvis de går tapt.

båndbredde

Mengden båndbredde du har lov til på serveren din er en essensiell ting å vurdere, spesielt hvis nettstedet du kjører er et større nettsted som vil se litt mer trafikk. For de fleste mindre prosjekter vil båndbredden sannsynligvis ikke være noe problem; Imidlertid bør mellomstore eller mindre store nettsteder absolutt ta hensyn til dette når de leter etter en leverandør for deres webhotell i Irland.

Antall domener / nettsteder tillatt

Dette vil sannsynligvis ikke være noe problem hvis du bare planlegger å være vert for ett nettsted, men mange brukere ser ut til å ha mer enn ett nettsted som er vertsbasert på webhotellet de velger å gå med. Det er en god ide å vurdere hvor mange domener du har lov til å bruke med tjenesten og leverandøren du tenker på, selv om du tror du bare vil ha ett nettsted – det er alltid godt å ha frihet til en annen i tilfelle du endrer tankene dine.

Og det er det, det kan virke overveldende å dekke alle poengene, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for webhotellleverandørene for Irland, så du har en enkel oversikt.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector