Arvixe-gjennomgang (+ statistikk): Siste 24-måneder? Fryktelig. Tips: Oppetid og hastighet

arvixe hjemmesideArvixe hjemmeside


Arvixe ble grunnlagt av Arvand Sabetian i 2003, før den senere ble kjøpt opp av EIG (som eier en TON av andre vertsselskaper inkludert Bluehost og til og med HostGator) i 2014.

På den tiden hadde Arvixe over 150 000 domener og 70 000 hostingkontoer, med 80 heltidsansatte og entreprenører lokalisert over hele verden.

Mens de opprinnelig ble grunnlagt i San Luis Obispo, CA, har de også datasentre i Nord-Amerika (Dallas), Europa (Amsterdam) og Asia (Hong Kong).

Sunn fornuft er at å bli anskaffet av et stort, erfaren konglomerat med dype lommer, bør gi deg større ressurser til å levere bedre service.

Dessverre, etter å ha gjennomgått mange av selskapene deres, har vi sett det motsatte være sant. Å bli anskaffet av EIG virker mer som en vertslig begravelsesplass enn en gjenfødelse.

Men vi elsker å bli bevist!

Vi kjøpte Arivxe ‘Personal Class Plan’ tilbake i juni 2015, satte opp et grunnleggende WordPress-nettsted for å teste ytelsen deres og gjøre denne anmeldelsen så tilstrekkelig som mulig.

I løpet av de siste årene har vi samlet detaljert statistikk som oppetid & hastighet, for objektivt å sammenligne resultatene med nesten tretti andre vertsselskaper.

Her er en objektiv oversikt over hva vi har funnet

Fordeler med å bruke Arvixe Hosting

For å være ærlig er Arvixes ‘PROs’ liste ikke veldig lang. Her er en kort oversikt over fordelene:

1. Avanserte planfunksjoner

Arivxe er ikke den billigste verten der ute …

Men i det minste inkluderer de mer avanserte funksjoner på alle de grunnleggende planene du vanligvis må betale mye mer med andre verter. For eksempel har deres billigste delte hostingplan ubegrenset lagrings- og båndbreddestandard. De vil til og med tillate deg å bruke opptil seks domenenavn.

De vil også inkludere gratis Google-, Yahoo- og Bing-annonsekreditt, som er en fin tilleggsbonus hvis du allerede tenker på å bruke online-annonser for å utvide virksomheten din eller lesertall.

2. Tallrike, proaktive sikkerhetsalternativer

Arvixe inkluderer også en rekke proaktive sikkerhetstiltak for å hjelpe deg med å beskytte nettstedet ditt. For eksempel kommer planene deres med:

 • Spamassassin
 • spamhaus&amp
 • SpamCop-sjekker
 • Domenetaster
 • SPF for e-postsikkerhet

I tillegg tilbyr de også daglige (!) Sikkerhetskopier, oppdagelse av brute force, sikkerhetsoppdateringer om natten, en brannmur, SSL-støtte og SSH-tilgang også.

Hvis alt som ikke gir deg trygghet, er jeg ikke sikker på at noe vil gjøre det.

3. Gratis migrering av cPanel-nettsteder

Arvixe behandler nye kunder riktig. I stedet for å prøve å tjene noen ekstra kroner ved å belaste deg ekstra for overføring av nettsteder, tar de gjerne bare vare på dem for deg – så lenge din nåværende vert gir cPanel-tilgang.

Det koster heller ingen kostnader for flere nettsteder. Så du kan spare timer (og potensielt hundrevis av dollar) ved å lene deg på Arvixe for å hjelpe deg.

4. Ingen fornyelsesprisøkninger

Arvixe nikkler heller ikke nye kunder etter at den opprinnelige planen utløper.

Tenk på det slik:

Du går gjennom all smerte og lidelse for å finne en ny webhotell akkurat nå. Du flytter nettstedet, domenet ditt og alt over. Du forhåndsbetaler i noen år for å få den beste avtalen.

Hvor sannsynlig er det at du ønsker å bytte verter igjen når planen utløper? Sjansen er stor sannsynlighet.

Problemet er at mange andre verter benytter anledningen til å doble prisen rett under nesen. Du får den samme eksakte tjenesten, men betaler mye mer, fordi de vet at du ikke vil bytte verter på slutten av dagen.

Arvixe gjør imidlertid ikke dette. Prisene for fornyelse vil være nøyaktig de samme som de opprinnelige kostnadene du registrerte deg for. Så det virker som om Arvixe har dine beste interesser i tankene på slutten av dagen.

5. Mange inkluderte sikkerhetsfunksjoner (uten ekstra kostnad)

Det endelige prisbedraget som de fleste webhotell liker å trekke, er å hevde at de tilbyr ekstra funksjoner som SiteLock-sikkerhet eller daglige sikkerhetskopier..

Så på overflaten virker det som om du får denne fantastiske verdien.

Bortsett fra når du sjekker ut, vil du innse at nesten alle disse tjenestene er utsalg som lett kan doble eller tredoble totalprisen før du bruker kredittkortet ditt.

Nok en gang gir Arvixe seg ikke for disse triksene. De inkluderer alt fra DDoS angrepsrespons til nettverksovervåking, brannmurer, gjenkjenning av brute force og nattlige oppdateringer gratis.

6. 45-dagers pengene-tilbake-garanti

Sist, men ikke minst, har Arvixe en refusjonspolicy uten spørsmål. Det betyr at du kan forhåndsbetale i noen år for å få det beste smellet for pengene. Og du kan prøve ut tjenesten deres i hele seks uker med relativt liten risiko.

Hvis du ikke er fornøyd med sidehastigheten, oppetiden eller noe annet, bare si ordet, så får du pengene tilbake.

arvixe pengene tilbakeArvixe pengene tilbake-garanti

Husk at disse refusjonene bare er tilgjengelige for delt planer, forhandlere og VPS-hostingplaner. Dedikerte servere er ikke omfattet av denne klausulen. Det er heller ikke administrasjonsgebyr eller ekstra kjøp, som domenenavn. (Ingen andre vert inkluderer disse heller for hva det er verdt.)

Ulemper ved å bruke Arvixe Hosting

Arivxes sikkerhetsalternativer, avanserte planfunksjoner og gratis domenenavn for livet utgjør en overbevisende blanding av ekstrautstyr som hjelper deg med å sette dem over toppen.

Dessverre er det det primære ytelsesområdet til en webhotell som gir dem ned. Ta en titt:

1. Over 7 sekunders lastetid

I tillegg til dårlig oppetid, sliter Arvixe dessverre også med siden lastetid.

I løpet av de siste 24 månedene var deres gjennomsnittlige lastetid 7280 ms – dette er den verste lastetiden vi så i løpet av vår testperiode med de andre vertene.

Det er ikke et bra resultat, spesielt med tanke på hvor avgjørende viktige (men likevel forsømte) sidehastigheter er for suksessen til nettstedet ditt.

For mange år siden så Google at trafikken falt 20% over natten når det var en forsinkelse på 0,5 sekunder. Hvis et e-handelsnettsted ikke lastes helt inn i løpet av tre sekunder, mister de halvparten av trafikken.

Det er slik kritisk nettstedhastighet er. Det påvirker brukervennligheten til det punktet at det faktisk koster deg i tapte konverteringer.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig lastetid:

Arvixe siste 12-måneders detaljerte statistikkArvixe gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

2. Svak kundesupport svar

Vår erfaring med Arvixes kundesupport var heller ikke god.

Kunderepresentanten koblet seg opp innen fem minutter, men svarene var treg og noen detaljer vi allerede ga ble ignorert. Så vi måtte gjenta oss og stille det samme spørsmålet to ganger til vi fikk svar vi lette etter.

Våre erfaringer med Arvixes støtte har også vært negative (spesielt med treg svartid).

arvixe live chat 1En rask prat med Arvixe kundesupport

3. Dyre planer & Priser

Arvixes laveste $ 7,70 per måned høres ikke så ille ut for det, før du skjønner at det er to år, betalt i forkant på forhånd.

Vil du ha en kortere periode? Måned til måned til og med? Du kommer til å betale nesten det dobbelte av den opprinnelige prisen til $ 11 hver måned.

Det er hyggelig at de kaster inn noen få nyttige ekstrautstyr, som det nevnte domenenavnet for livet og ubegrenset båndbredde, for å oppveie denne kostnaden. Det er imidlertid fortsatt bratt, spesielt med tanke på ytelsesproblemene vi diskuterte ovenfor.

Prisinformasjon om ArvixeDetaljer om Arvixe-prisplaner

4. Uakseptabelt-lav oppetid – 92,95%

I løpet av vår 24 måneders testperiode ga vårt ‘testsite’ på Arvixe en fryktelig oppetid.

Arvixe har en måte under gjennomsnittlig oppetid ytelse de siste 24 månedene, og kommer på 92,95%.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 100%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,99%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,96%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 94,61%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 82,18%

Arvixe siste 24-måneders statistikkArvixe gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

5. Kostnader for SSL-sertifikat ekstra ($ 25 / år)

Nettsteder i dag er praktisk talt pålagt å bruke SSL-sertifikater. Google Chrome, den mest populære nettleseren på nettet i dag, advarer folk aktivt fra å bruke visse nettsteder som ikke har dem.

Totalt sett er det bra for alle. Det hjelper med å holde informasjonen din trygg og lyd mens du surfer rundt.

Derfor vil mange webverter inkludere gratis SSL-sertifikater i alle planene sine nå. Alle kan få en gratis via Let’s Encrypt, også.

Men dessverre kan du ikke få en gratis gjennom Arvixe. De belaster ytterligere $ 25 per år for hver enkelt.

Arvixe-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Arvixe tilbyr fem klasser for hosting, for å imøtekomme mennesker med varierende behov.

Vi bryter ned hostingplanene deres for deg:

Delt hosting: Deres delte hosting har to hovedplaner:

 • PersonalClass: Denne planen koster $ 7,70 per måned. Den støtter opptil seks nettsteder.
 • PersonalClass PRO: Denne planen koster $ 11 per måned. Den støtter ubegrensede nettsteder.

Arvixe-priser 1Prisplan for Arvixe 1

 • PersonalClass ASP: Denne planen koster 8,80 dollar per måned. Den støtter ett nettsted og ubegrenset månedlig dataoverføring.
 • PersonalClass ASP PRO: Denne planen koster $ 12,10 per måned. Den støtter fem nettsteder og uovervåket månedlig dataoverføring.

Prisplan for Arvixe 2Prisplan for Arvixe 2

Alle delte hostingplaner har ubegrenset båndbredde og ubegrenset lagring.

 • Gratis domene? Ja.
 • Enkel registrering: Registrering av en side. Enkel påmelding.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Ingen.
 • upsells: Ingen oppsalg.
 • kontoaktivering: Øyeblikkelig aktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel for Linux-hosting og WebSitePanel for Windows Hosting.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Softaculous for ett-klikk-installasjon av apper og CMS-er.

Anbefaler vi Arvixe Hosting?

Nei, det har vi ikke!

Arvixe har lite å like. Vi liker sikkerhetsalternativene og daglige sikkerhetskopier. Ubegrenset båndbredde og lagring er nyttig, vanligvis bare sett på dyrere planer andre steder. Et gratis domenenavn for livet er en veldig fin touch.

Imidlertid kunne vi bare ikke komme forbi deres dårlige ytelse i de primære tre ansvarsområdene til en webhotell.

Oppetiden deres var den laveste av det vi har sett de siste 24 månedene, og lastetidene for siden deres var veldig treg, noe som kan ha negativ innvirkning på mer enn bare opplevelsen av nettstedets besøkende (lommeboka også).

Kundeservicen deres var bare ikke god nok.

Selv om de kan ha vært en stor vert for mange år siden, ligner de nå godt på andre EIG-merker vi har kommet over, som er avhengige av deres omdømme og husholdningsnavn (mens ytelsen deres fortsetter å bli dårligere over tid).

Du vil være bedre med å sjekke de beste vertene våre her for å finne mer pålitelige og billigere verter.

Noen erfaringer med Arvixe? Legg igjen en kommentar nedenfor. Vi ønsker velkommen til alle – gode eller dårlige anmeldelser – så lenge de er ærlige og transparente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector