Arvixe – Gir solid sikkerhet

Søket etter en vertstjeneste er skremmende. Hvis jeg skulle ta ut data, pålitelighet, funksjoner, kostnader og alle de andre tingene folk faktisk burde se på når de bestemmer seg for å velge en tjeneste som skal brukes – jeg vil basere avgjørelsen min utelukkende på navn.


Arvixe_LogoJeg er alt for bruk av tjenester med interessante navn. Ta Arvixe for eksempel. For et kult navn. Er det fransk? Er det vietnamesisk? Hvem kan si. Sannsynligvis Arvixe-nettstedet, men vær med meg her.

Jeg antar at Arvixe er et fransk ord og uttaler “ar-veex” – MEN – det er så mye morsommere å si ar-vikes.

Si det med meg – Arvixe.

Så gøy! Det høres ut som en mytisk kampøks du bruker for å drepe onde gremlins som angriper den fredelige fiskerlandsbyen din.

La oss se om deres kule navn lever opp til sprøytenarkomanen når det gjelder webhotell.

TLDR;

Arvixe er ikke det eneste alternativet som gir sikkerhet på høyt nivå, men hvis du verdsetter det i webhotellet ditt denne tjenesten skal være i samtalen. Den høye prisen og den lave tiden enn den lave tiden er bekymringsfull, men de avanserte kodingsfunksjonene kan gjøre det uten betydning for deg.

Vår analytiske tilnærming

Våre anmeldelser av hostingleverandører er basert på harde tall, samlet over mange måneders tester med våre egne nettbaserte prosjektprosjekter.

Med Arvixe kjørte vi en rekke tester fra datasentre i Canada, USA og Europa for å bestemme deres gjennomsnittlige ytelsesnivå. Med den informasjonen kan vi sammenligne dem med andre nettskyleverandører og gi anbefalinger.

Den harde vitenskapen

Når du tester ytelsen til en webhotellleverandør, er det viktig å spre seg geografisk, ettersom forskjellige steder har forskjellige lokale nettverkshastigheter.

I evalueringen av Arvixe har vi kjørt tester fra flere store kanadiske byer for å gi deg et godt helhetsinntrykk av hva du kan forvente av datasenteret. Her er vanlige tall:

 • Montreal

  Oppetid – 98,9%
  Lastetid – 2,612Ms

 • Toronto

  Oppetid – 98,7%
  Lastetid – 2,532Ms

 • Vancouver

  Oppetid – 98,8%
  Lastetid – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Oppetid – 97,9%
  Lastetid – 2,758Ms

Hva betyr oppetid?
 • Oppetid – En prosentandel for å indikere den totale tiden som hostingleverandøren er online og fungerer normalt.
 • Montreals driftstid på 98,9% – iPage-tjenester fungerte unormalt i 1,1% prosent av tiden for Montreal-brukere. Matematikken tilsvarer rundt 96 timer nedetid i løpet av et år.
 • Hva dette betyr for tilgjengelighet – En brøkdel av et prosentpoeng kan utgjøre en betydelig forskjell for tilgjengeligheten til nettstedet ditt
 • God oppetid – Vi vurderer oppetid beregninger på over 98% for å være sterke.
Hva betyr lastetid?
 • Lastetid – Faktiske hastighetsmålinger.
 • Måleenhet – Tider gitt ovenfor er målt i millisekunder og dekker lengden på en fullstendig forespørsel og svar til en nettsky-server.
 • Slik testes dette – Tallene som er samlet er i gjennomsnitt over måneder med testing med iPages plattform med forskjellige nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer.
 • Andre variabler – Sluttbrukere av nettstedet ditt kan virke som en viss variasjon i responstider på grunn av en rekke faktorer, inkludert lokal nettverkshastighet, nettleseratferd og servertrafikk.
 • Gode ​​belastningstider – Lastetider som gjennomsnittlig er på 2000 millisekunder eller mindre, anses for å være høy ytelse.

belastningstid betydning

Hostingleverandører med langsommere responstid er risikabelt å bruke, fordi leserne og kunden din kan bli irritert over forsinkelsene og velger å bla gjennom andre nettsteder i stedet.

Å ta et dypere dykk i forskningen vår vil vise deg at hostingleverandører er over hele kartet.

Arvixes testresultater var over gjennomsnittet i oppetid og under gjennomsnittet i lastetid. For å sammenligne med andre vertsleverandører kan du sjekke ut vår forskningsside.

Så spørsmålet blir, er prisene og funksjonene gode nok til å gjøre dem til et spennende valg når du er vert for bloggen din?

Pengesaker – Arvixe-priser

OK – vi bestemte deg for at du selger kampaks. Du trenger ikke å navngi noen av dem Arvixe siden du kanskje bruker en vertstjeneste som heter Arvixe. Det kan bli forvirrende.

I disse dager er det mulig å kjøre et nettprosjekt på et lite budsjett – kampaksene er ikke billige – men du må fortsatt være sikker på at du får god ytelse og støtte fra hostingleverandøren.

Det er viktig å bruke en hostingleverandør som er veldig tydelig i faktureringspraksisen og ikke har noen skjulte avgifter. Når det er sagt, her er en titt på Arvixes planer og priser:

prisplaner for arvixe

På hjemmesiden deres deler Arvixe tilbudene sine i to planer, selv om oppsettet er litt mer forvirrende enn det.

Først av alt tvinger de kunder til å velge mellom Linux- og Windows-miljøer. Det er flott for mennesker med dyp teknisk kunnskap som vet at de ønsker en plattform de ønsker, men for de som er nyere på nettstedutvikling, kan det være forvirrende.

De fleste kanadiske kunder vil ha det bedre med Linux-alternativet, spesielt siden prisene for disse planene er billigere. Derfra kan du velge alternativene Personal Class eller Personal Class Pro.

sidenote: De tilbyr andre versjoner som Business Class, Reseller Class, VPS Class og Dedicated Class. Hver versjon har standard- og pro-alternativer. Dro til hold deg til Personal Class siden de fleste brukere vil velge det alternativet.

Den eneste betydningen mellom de to planene er at Personal Class begrenser deg til seks domenelinker, mens Personal Class Pro-alternativet lar deg bruke ubegrensede domener i Arvixes datasenter.

Vær oppmerksom på at regninger med Arvixe raskt vil vokse når du legger til flere funksjoner. For eksempel vil bruk av WordPress med Arvixe vanligvis koste en ekstra $ 7 per måned.

For å låse inn Arvixes beste betalingssatser, må du abonnere på a toårsplan som ikke kan avlyses.

Det er ingen spesielle introduksjonspriser som kan utnyttes med Arvixe i motsetning til andre hostingtjenester som vi har vurdert.

Funksjoner

For å lokke flere kunder til plattformen sin, kan Arvixe skryte av en rekke ekstra funksjoner som følger med hostingplanene deres. Skjermdumpen nedenfor fanger noen av høydepunktene.

arvixe hjemmeside

På deres hjemmeside gjør Arvixe mye om nettstedets byggverktøy som er tilgjengelig for alle kundene, uavhengig av om de velger Personal Class eller Personal Class Pro-planen.

Verktøyet hjelper nye brukere å designe nettstedet sitt ved hjelp av et dra-og-slipp-grensesnitt. Det høres ut som en flott løsning, men vi fant det uhyggelig og buggy sammenlignet med Wix og andre topp nettstedbyggere.

Det er ikke å si at Arvixe ikke er et levedyktig alternativ, men så langt som byggere av nettsteder kan det være en bedre ide å se andre steder.

Arvixe tilbyr også noen få forskjellige funksjoner for e-postadministrasjon. Deres abonnementsplaner inkluderer postboksplass, slik at du kan koble domenet ditt til innkommende og utgående e-post. I tillegg kan du konfigurere forskjellige markedsføringsverktøy for e-post. Dette kan være nyttig når du utvider nettbedriften og ønsker å begynne å annonsere via e-post.

En viktig ting å passe på med Arvixe er måten de håndterer SSL, protokollen som krypterer overføringer mellom nettlesere og servere. Mange vertsleverandører inkluderer et SSL-sertifikat med sine pakker, ellers hjelper deg å sette opp et gratis gjennom Let’s Encrypt. Men Arvixe gjør det heller ikke vil faktisk belaste deg $ 25,00 per år for å sikre nettstedet ditt.

De belaster deg også for “Prioritetsstøtte” for $ 20 per måned. Jeg er ikke tilhenger av denne praksisen, da støtte bør være en inkludert prioritering i de fleste hosting-tjenester. Den eneste gangen det er fornuftig å betale mer for støtte, er på bedriftsnivå.

Andre funksjoner som er verdt å nevne (mer kan sees på deres prisside) dekkes nedenfor:

Hvis du ser gjennom Arvixes funksjoner, avslører det at dette webhotellet markedsføres til folk som ikke er nybegynnere. Koding er høyt prioritert på funksjonssiden.

positiver

Nybegynnere vil ikke finne for mange positive ting å knytte seg til med Arvixe. Når det er sagt – vil avanserte brukere finne et par ting å like om tjenesten.

Avanserte funksjoner

Foruten gratis bilagene – hvis du refererer til diagrammet over, tilbyr Arvixe mange funksjoner rettet mot et mer avansert marked.

Selv måten prissettingen er satt opp på, gjør det enkelt å se at de bryr seg om mer avanserte brukere – spesielt i høyere planlagde planer.

Med vekt på at utviklingsfunksjoner kan distribuere forskjellige koder er helt klart en viktig faktor når du bestemmer deg for å bruke Arvixe.

Sikkerhet

Dette er min favorittaspekt av Arvixe langt. Sikkerhetstiltakene som tas gratis med Arvixe er utover andre hostingleverandører.

Spesialisert DDoS angrepsrespons er kjempebra å se hvordan de er de vanligste angrepene på hverdagslige nettsteder.

De tilbyr også sikret inngang / utgang, nettverksovervåking, brannmur, brute force deteksjon og nattlige sikkerhetsoppdateringer.

På toppen av alt det de gi daglige sikkerhetskopier som er et sinnssykt verdiøkning.

negativer

Hvis sikkerhet er din første prioritet, kan det hende at disse negativene ikke betyr noe for deg.

Ikke nybegynner vennlig

Hvis jeg bare skulle begynne, ville jeg ikke rørt Arvixe. Alt om Arvixes tilbud er altfor komplisert. Noen som har mye forkunnskaper, blir ikke forvirret, men det er fortsatt ikke brukervennlig – de trenger å forenkle.

Saktere enn gjennomsnittlig lastetid

Som nevnt tidligere – lastetid er super duper viktig. Ja. Super duper.

Å bruke en tjeneste som er tregere enn andre tjenester eller under gjennomsnittet, gir ikke så mye mening. Hvis en kunde eller en besøkende besøkende venter for lenge på at en webside lastes, vil de bare forlate nettstedet ditt. Hvor lenge kommer du til å vente på at en webside lastes inn?

Kunnskapsbase og kundestøtte

Kundeservice - dårligDessverre svikter Arvixe meg når det gjelder kunnskapsbasen deres. Det er ikke som om de ikke har mange emner – det er bare at temaene de dekker ikke er så relevante.

De aktuelle temaene de tar for seg blir ikke forklart grundig eller trinnvis mesteparten av tiden. De tilbyr muligheten for deg å gjennomgå kunnskapsbaserte artikler, og anmeldelsene er ikke pene.

Arvixe anklager også mer penger til prioritert støtte som bare er bananer for meg. Som kanadisk forventer jeg et visst støttenivå inkludert i prisen jeg betaler. Den grunnleggende støtten deres er ganske treg og gir ikke mye tillit til den tilgjengelige prioriterte støtten.

Pris

Arvixe savnet notatet når det gjelder priser i dette markedet. De fleste hostingtjenester tilbyr fantastiske introduksjonspriser slik at du kan bruke produktet relativt risikofri.

Arvixe er akkurat som – “Nah, sjekk ut denne prisen.”

Det er ikke noe galt med det, men for å konkurrere med andre alternativer, må tjenesten være verdt det.

Summing It Up

Arvixe er ikke et dårlig alternativ hvis du prioriterer sikkerhet og avanserte kodingsfunksjoner fremfor alt annet. Jeg vil anbefale å sjekke listen vår over de beste hostingleverandørene i Canada, for hvis du er nybegynner eller verdsetter andre aspekter ved hosting sammen med sikkerhet, er det mange tjenester tilgjengelige.

FAQ

Hvem eier Arvixe?

Endurance International Group (kjent som EIG) eier Arvixe. De eier også andre webhotellfirmaer som BlueHost, HostGator og iPage.

Kan jeg bruke Linux-hosting på Windows?

Ja, det betyr bare at serveren du bruker kjøres på Linux. De fleste situasjoner krever bruk av Linux-hosting.

Referanser og bildekreditt:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map