A Small Orange – Why 17 out of 30 Review

En liten oransje hjemmeside


A Small Orange ble kjøpt i 2012 av Endurance International Group (EIG), det samme konglomeratet bak det mer populære (og rett frem navngitte) Bluehost og HostGator.

Det kan være et advarselstegn for et selskap som har “homegrown hosting”. I motsetning til de to mer bemerkelsesverdige merkene, ser imidlertid A Small Orange ikke ut til å ha mistet sin greie tilnærming.

Vi satte opp et grunnleggende WordPress-nettsted på deres billigste hostingplan kalt ‘Tiny Plan’ tilbake i juni 2015 og har samlet oppetiden deres & hastighetsstatistikk de siste 24 månedene.

Hvordan sammenligner de seg med de mer kjente søstermerkene? La oss ta en titt.

Fordeler med å bruke en liten oransje vert

A Small Orange, som opprinnelig ble lansert i 2003 av Tim Dorr, har nå to serverlokasjoner i Dallas, Texas og Dearborn, Michigan. Til tross for deres lille status og lunefulle navn, har A Small Orange vært i denne bransjen en stund. Dataene viser at de vet hva de gjør.

1. Sterk oppetid på 99,98%

Å få nettstedet ditt omtalt i en større publikasjon kan gi ut en flom av trafikk i løpet av få minutter. Den eksponeringen er fantastisk … Inntil nettstedet ditt krasjer!

Dessverre spiller det ingen rolle hvor bra nettstedet ditt presterer hvis det fortsetter å bli slått offline av en underpresterende webhost med dårlig oppetidstatistikk for å støtte ytelsen.

Heldigvis er det ikke tilfelle med A Small Orange.

Analysen vår viste en oppetid på 99,98% over en periode på 24 måneder. Det er fenomenalt – de klarer langt på vei de større, mer kjente navnene i bransjen (inkludert søsterselskapene).

Her er de rå data fra de siste 12 månedene:

  • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 100%
  • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
  • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,94%
  • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
  • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
  • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,97%
  • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

A Small Orange siste 24-måneders statistikkEn liten oransje gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

2. Rask lastetid – 645ms

Vi har konstatert at et stabilt nettsted er avgjørende for nettstedets ytelse. Selv et stabilt sted, hvis det er tregt, kan fort bli verdiløst.

Forskning viser at en forsinkelse på ett sekund i lastetiden for nettstedet kan føre til 7% konverteringstap. 40% av nettstedstrafikken din vil forlate for alltid hvis den ikke klarer å laste inn på under 3 sekunder.

Heldigvis, A Small Orange leverte en gjennomsnittlig sidehastighet på 645ms – mye raskere enn bransjens gjennomsnitt.

Her er den rå statistikken som sikkerhetskopierer disse påstandene:

Siste 12 måneders gjennomsnittlig lastetid:

En liten oransje siste 12-måneders detaljerte statistikkEn liten oransje gjennomsnittlig statistikk 2019-2020 | Se statistikk

3. Støtte – vennlig og hjelpsom

Selv stabile, raske nettsteder trenger god støtte for tilfeldige problemer som kan dukke opp uventet.

Kundesupporten til A Small Orange la oss ikke ned, og kom raskt tilbake til oss med svar som var både detaljerte og godt informerte. Vår erfaring med å håndtere dem var en 10/10. Her er et eksempel på en prat med teamet deres:

En liten oransje støtte

En Small Orange support agent var nyttig & munter

Vi elsker at A Small Orange ikke bare forsøkte å sende ut lenker for å løse problemet vårt. De tok seg faktisk tid til å snakke med oss, i motsetning til noen andre webverter vi har gjennomgått tidligere.

4. Ærlig, gjennomsiktig tilnærming

En positiv bivirkning av deres ærlige tilnærming er at det ikke er noen ‘skjult’ agenda eller språk som vil villede deg.

For eksempel fremsetter de fleste webverter hyperbolske påstander som ‘ubegrenset hosting’. Men de fleste leverer faktisk ikke ubegrensede fordeler.

En liten oransje gjør ikke det. De uttaler på vanlig engelsk hva du kommer til å få for pengene dine.

I tillegg gir hver plan på nettstedet alle premiumfunksjoner (med unntak av ‘Tiny Plan’), inkludert ubegrenset e-post, 24/7 U.S.-basert støtte, SSD-servere og ubegrensede domenenavn.

5. 90-dagers pengene-tilbake-garanti

Standard bransjepraksis kan gi deg 30-dagers refusjon hvis ting ikke fungerer som planlagt. Igjen, A Small Orange kjøper trenden ved å tilby opptil 90 dager for å få pengene tilbake. Bare et selskap som er villig til å stå ved tjenesten deres, vil tilby en så lang refusjonsperiode, noe som gjør det relativt lav risiko for deg å prøvekjøring.

For øvrig tilbyr InMotion Hosting også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Resten skal være rundt 30-45 dager.

Penger-tilbake-garantier er enorme fordi du ikke trenger å føle deg urolig når du skal forplikte deg til en webvert bare for å finne at du ikke liker tjenestene og funksjonene deres.

Med A Small Orange trenger du ikke å føle deg fast og betale for en tjeneste du hater.

Vær oppmerksom på at refusjon ikke gjelder bestemte betalingsmetoder.

I henhold til vilkårene for A Small Orange vil du ikke kunne få refusjon hvis du betaler med bankoverføring, Western Union-betaling, sjekk eller postanvisning.

Sørg for å betale med debetkort, kredittkort eller PayPal for å sikre at kontoen din er kvalifisert for refusjon.

Ulemper ved å bruke en liten oransje vert

En liten oransje besto de fleste testene våre med flygende farger. Det er imidlertid et par ting du bør være klar over før du overleverer kredittkortet ditt.

1. Risiko for å overskride grensene

Hvis du overskrider planens grenser, kan det hende at A Small Orange suspenderer kontoen din umiddelbart. Dette er i deres vilkår for bruk når du registrerer deg, slik at du ikke har noe annet valg enn å være enig når du kommer i gang. Mens de fleste av planene deres tilbyr en anstendig mengde båndbredde, må du bare være klar over at dette er en mulighet.

ASmallOrange bruksvilkår for båndbredde

Når det gjelder ressursbruk, hevder A Small Orange at hver kunde er pålagt å bruke så få serverressurser som mulig, slik at alle kunder på serverne deres opplever god ytelse.

Siden CPU og minne er delte ressurser, kan A Small Orange suspendere eller avslutte kontoen din for å bruke for mange ressurser fordi den er “voldelig.”

I henhold til deres vilkår for bruk er ressursgrensene for delte og forhandlerpakker som følger:

  • 50 løpeprosesser
  • 15 minutters maks utførelsestid
  • 100 000 totale inoder
  • 10% CPU-bruk
  • 5% minnebruk (eller 512 MB)
  • 500 utgående e-postmeldinger i løpet av hver time (de vil kaste alle overskytende meldinger uten å levere dem)

Det samme gjelder båndbreddebruk. De tildeler deg et månedlig båndbreddegodtgjørelse som er basert på vertspakken du kjøper.

Hvis kontoen din overgår det tildelte båndbreddsbeløpet for måneden, kan A Small Orange suspendere kontoen din til:

  • Mer båndbredde tildeles,
  • Du kjøper mer båndbredde for en ekstra avgift,
  • Du oppgraderer til en pakke som har mer total båndbredde.

De kan belaste deg et ekstra avgiftsbeløp uansett hvordan du velger å aktivere kontoen din på nytt.

2. Ingen telefonsupport

A Small Oranges kundeservice er fantastisk. De var ekstremt raske og detaljerte i vår erfaring, med 24/7/365 tilgjengelighet.

Det eneste problemet? Ingen telefonstøtte. I stedet er de avhengige av en grundig kunnskapsdatabase, live nettprat og e-post.

De fleste andre webverter tilbyr telefonstøtte, så alvoret av denne ‘con’en kan avhenge av din egen personlige preferanse.

3. Dårlig omdømmestyring

Gjennom testperioden utførte A Small Orange beundringsverdig de primære oppgavene til en webvert (oppetid, hastighet og kundestøtte). På nettet finner du andre anmeldelser som ikke er så glødende. Målet vårt er alltid å gi en helhetlig gjennomgang, og det er anmeldelser der ute som motsier oss.

Selskapet har ikke bare et dårlig rykte når det gjelder anmeldelser.

Flere Twitter-brukere har tatt seg til den sosiale plattformen for å snakke negativt om tjenestene til A Small Orange.

En bruker hevdet til og med at A Small Orange ikke ville overføre domenet sitt til en ny webhotell i 2016.

En liten oransje Twitter

I 2017 så det ut til at den samlede samtalen om A Small Orange fremdeles er like negativ, selv om vi ikke er enige.

Dette er hva Twitter-bruker @jackson_surfs hadde å si om selskapet:

En liten oransje Twitter 2

A Small Orange svarte på begge tweets og så ut til å forsøke å rette opp problemene.

En liten oransje priser, vertsplaner & Kjappe fakta

En liten oransje priser og planer

Liten plan: Denne planen koster $ 6,51 per måned. Den leveres med 500 MB lagringsplass, 5 GB båndbredde, 24/7 e-post + live chat support og maksimalt 1 domenenavn. Du må betale i minst ett år hvis du bestemmer deg for å følge denne planen. – Dette er planen vi brukte for testing.

Liten plan: Denne planen koster $ 94,60 ($ 7,88 per måned) per år (eller $ 8,80 månedlig) og kan være til en billigere pris hvis du betaler for ett år eller mer på en gang. Den leveres med 5 GB lagringsplass, 50 GB båndbredde, ubegrenset domenenavn, 24/7 e-post og live chat support.

Middels plan: Denne planen koster $ 136,40 ($ 11,37 per måned) årlig (eller $ 16,50 månedlig). Den leveres med 15 GB lagring, 150 GB båndbredde, ubegrenset domenenavn og 24/7 e-post og live chat support. Du kan betale mindre hvis du bestemmer deg for å betale for en lengre periode på ett eller flere år.

Stor plan: Denne planen koster $ 250,80 ($ 20,90 per måned) hvert år (eller $ 27,50 per måned). Den leveres med 30 GB lagring, 500 GB båndbredde, ubegrenset domenenavn, og 24/7 e-post og live chat support. Det koster også mindre hvis du bestiller for en periode på mer enn ett år.

Alle de delte hostingplanene deres, bortsett fra Tiny-planen, kommer med støtte for ubegrensede domenenavn, ubegrenset e-post, 24/7 support og SSD.

  • Enkel registrering: Enkelt påmeldingsside. Enkel påmeldingsprosess.
  • Betalingsalternativer: Kredittkort, PayPal.
  • Skjulte avgifter og klausuler: Ingen skjulte avgifter. En grense på 10 prosent CPU-bruk, 5 prosent minnebruk, 50 prosesser som kjører, 15 minutters maksimal utførelsestid, 100 000 totale noder og 500 utgående e-postmeldinger per 60 minutters periode håndheves for alle delte og forhandlerpakker.
  • upsells: Ingen oppsalg. hurra!
  • kontoaktivering: Øyeblikkelig kontoaktivering.
  • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel tilgjengelig.
  • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Softaculous tilgjengelig for installasjon med ett klikk.

Anbefaler vi en liten appelsin?

Ja og nei.

Stabil oppetid, rask sideinnlasting og en rask, vennlig prat med en kunnskapsrik supportrepresentant beviste at A Small Orange vet hva de gjør.

Men det var et men. Hvis du skulle overskride grensene, kan nettstedet ditt til og med bli fjernet, noe som for oss er uakseptabelt.

Du vil sannsynligvis få mer smell for pengene med en av våre beste anbefalte verter.

Har du brukt A Small Orange hosting? I så fall, vennligst legg igjen en anmeldelse nedenfor. God eller dårlig – spiller ingen rolle da vi prøver å holde vurderingene våre transparente og ærlige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map