9 beste cPanel hosting-leverandører i Canada i 2020

Enten du er en nybegynner eller en veteranansvarlig, er cPanel et av de kraftigste grensesnittene for å administrere nettstedet ditt. Mens du integrerer et pek-og-klikk-grensesnitt, er cPanel nøkkelen til en jevn, enkel opplevelse.


Det gjør det mulig å navigere gjennom det meste på nettstedet ditt. Over hele bransjen har cPanel blitt nærmest en bransjestandard. I denne artikkelen gjennomgår vi 9 av de beste leverandørene av cPanel-hosting i Canada.

Hvorfor cPanel? Grunnleggende om cPanel

cpanel hosting vektorbildeFør du hopper inn i forskjellige verter, er en definisjon absolutt i orden. En cPanel er en alt-i-ett-hub som tilbyr en overraskende mengde kraft, uten overveldende nybegynnere.

Grensesnittet minner om ren, ikonbasert layout for å kontrollere nettstedet ditt, noe som gjør det til en helt intuitiv opplevelse. De fleste forveksler ofte cPanel for en enkel forkortelse for “kontrollpanel”.

Selv om dette stemmer, er cPanel et faktisk produkt. Brukervennligheten skiller den fra det beste kontrollpanelet for webhotell. Enkelt sagt er cPanel den beste måten å administrere nettstedet ditt under panseret. Den opererer på Linux, noe som betyr at de fleste servere kan kjøre den, tilbyr en overflod av kraft, og pakker hele suiten opp i en brukervennlig grensesnitt.

Hvis du ikke har sjekket ut de viktigste vurderingene våre av beste webhotelltjenester For kanadiere, gjør det før du leser denne guiden.

De beste leverandørene av cPanel hosting i Canada – anmeldelser fra 2020

1. SiteGround – den du ønsker

Siteground er et eksepsjonelt beist, en skjult perle i markedet for webhotell – og en vi var heldige å oppdage for mange år siden. Det har en uovertruffen forpliktelse til innovasjon, noe som gjør det til crème de la crème cPanel-leverandør for små bedrifter.

Faktisk, mange bedriftseiere hevder at det er det beste alternativet der ute for cPanel-hosting-tjenester. Gitt at det er litt dyrere enn noen av de andre leverandørene av cPanel-hosting, men det er verdt hver eneste krone.

I tillegg inkluderer hosting-tjenestene følgende fordeler:

Holder oversikt over dine daglige sårbarheter på nettstedet

Konseptet med å bruke Internett til å spre informasjon kan noen ganger føre med seg et enormt antall risikoer.

Øverst på listen er sårbarheten.

Med SiteGround kan du være trygg på at du vil ha stor sikkerhet når du navigerer gjennom nettstedet ditt.

Det er ekstremt raskt

Hver vert snakker sannsynligvis om å være ekstremt rask, og det er bra hvis det er sant. Men la oss skyte rett – med mindre du tror at de er noe mer enn lure selgere, er noen påstander ikke verdt papiret de er skrevet på.

Faktisk er de fleste påstander nettopp det: påstander. SiteGround innser at du ikke trenger noen gjennomganger for å utvide abonnementslisten, slik at de sikrer at du liker det bemerkelsesverdige hastigheter (og oppetid) rundt klokka.

Gir eksepsjonell kundetilfredshet

Hvis SiteGround ikke var halvparten så bra med kundestøtte, ville de sannsynligvis ikke ha mottatt flere kundesupportpriser gjennom årene. Fra å være eksepsjonelt raskt ved feilsøking av tekniske problemer For å hjelpe deg med å løse problemet raskt, er ganske mye alt finjustert for å sikre jevn drift.

Annet enn å bare være rask, er deres støttepersonell også supervennlige. Så du vil alltid føle at du chatter med en venn. Den eneste forskjellen er at denne vennen faktisk bryr seg om at du optimaliserer nettstedets funksjoner like mye som du gjør.

99,5% driftssikkerhet

En god cPanel-vert har veldig lite driftsstans. Pålitelighet blir ofte oversett, men det kan føre til store problemer i bedriften.

Jeg sier ikke at du er helt utenfor kroken så langt nedetid går, men SiteGround sørger for at du får avansert varsel om de gangene nettstedet ditt opplever driftsstans.

Av disse grunner (og mange andre dekket i vår SiteGround-gjennomgang), har vi vært glade kunder i mange år – og jeg ser ikke at det endrer seg snart!

2. A2 Hosting

A2 Hosting er enda en flott leverandør av cPanel-hosting. Hvis du ikke er så morsom med Site Ground, er A2 Hosting et annet solid valg. Den har et mer ærlig blikk på cPanel, og knirter veldig lite med det forestilte designet.

Designet samler massevis av informasjon på en liten plass uten å være for overveldende, noe som er ganske en bragd. Til tross for den litt klumpete prosessen, viser A2 Hosting-gjennomgangen oss at de har en utmerket implementering av cPanel.

Og den beste delen: den klarer seg bra i Canada. Faktisk vil jeg si at det klarer seg bemerkelsesverdig godt, med tanke på det koster mindre enn SiteGround, noe som betyr at du betaler en lavere pris for egentlig alle de samme funksjonene og fordelene du får med SiteGround.

Og for å sikre at du aldri trenger å bekymre deg for om nettstedet ditt vises riktig, har A2 Hosting sørget for at nettstedet ditt blir arrangert på ultra-pålitelige servere.

3. Dynamisk hosting

Vi kommer rett på sak: Dynamisk hosting er ikke akkurat et topp utvalg, men det er ikke akkurat ille.

Faktisk vil jeg si at det absolutt er vertskap for det overgår forventningene. Etter å ha vært i bransjen siden 1999, vet de at hosting innenfra og at kunnskap viser kvaliteten på tjenestene deres.

Det vi liker mest med denne verten er at i tillegg til å tilby 24/7 support, de gjør også en oppfølging innen en time for å sikre at du er fornøyd.

Dynamisk hosting sørger for at du får:

100% driftssikkerhet for nettverk

Dynamic Hosting har et pålitelig supportteam som holder et våkent øye med alle serverne dine for å sikre at du får det uavbrutt oppetid.

Øyeblikkelig respons

Dynamic Hosting vet hvor mye du ikke liker å vente på svar når ting sakte smuldrer. Så har de det eksperter for hånden som alltid er tilgjengelige 24 timer i døgnet for å sikre et øyeblikkelig svar.

Unødvendig å si, de vil også gå utover for å gjenopprette en sikkerhetskopi og finne en løsning på eventuelle konfigurasjonsproblemer som oppstår.

Sikkerhetsskanning og fjerning av skadelig programvare

De fleste cPanel-vertsleverandører vil love deg himmel og jord og forsikre deg om at du vil være absolutt beskyttet hver gang.

Imidlertid vil du nesten alltid føle at du går på tynn is. Dynamic Hosting sørger for at du liker 100% sikkerhet når det trengs. Ingen bekymringer. Ikke noe stress.

30-dagers 100% pengene-tilbake-garanti

Du lurer kanskje på hvorfor vi ville ha en pengene-tilbake-garanti, og likevel bør Dynamic Hosting ideelt sett være en av de beste leverandørene av cPanel-hosting.

Og ja, det er noe av det aller beste.

Dessverre tilfredsstiller det kanskje ikke hvert eneste behov. Hvis du bare prøver verten, er det godt å vite det kan du få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med tjenesten.

4. GreenGeeks

For å være rettferdig, mens vi tenker på Site Guard, må jeg innrømme at det er mange flere cPanel-verter som er spekket med fantastiske funksjoner. Øverst på listen er Green Geeks.

Det gir ekspertsupport 24 timer i døgnet, 99,9% oppetidsgaranti og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke liker det så mye.

GreenGeeks får deg til å føle deg ekstase over å starte et nettsted. Det miljøvennlige selskapet er i en klasse for seg. Det er raskt, skalerbart og har miljøvennlig hosting som få andre selskaper selv nevner.

Den beste delen? Den bruker også cPanel. Administrasjonen er faktisk ganske datert, med ikoner med lavere oppløsning som avslører sin alder. Likevel er utseendet kanskje lettere å bruke. Ikonene skiller seg mer ut modig på siden, i stedet for å samsvare med et universelt fargevalg.

Det er et grunnleggende cPanel-utseende, og sammenlignet med redesignene fra HostGator, er det faller litt kort. Imidlertid er det fremdeles enkelhet på sitt beste, og gir deg et rent grensesnitt for å administrere nettstedet ditt.

5. HostGator

Jeg forstår. Du lurer sikkert på hva gators har å gjøre med cPanel-hosting. Jeg skulle ønske jeg hadde svar …

Men mens vi er her, la oss se hva HostGator kunne muligens ha å tilby når det gjelder cPanel-hosting. For det første er det den vertsvalg for tusenvis av online virksomheter og blogger.

Å gjøre det utvilsomt til det nest beste alternativet. Vi liker spesielt denne verten fordi den gir utmerket driftssikkerhet og alt for en betydelig lav pris.

Det er også enkelt skalerbart og har et ekstremt pålitelig supportteam som alltid er villig til å hjelpe når du har problemer.

HostGator har investert enorme ressurser i å gjøre cPanel enda bedre. Den har en unik, proprietær design på cPanel ved å bruke grensesnittet vi kjenner og elsker, og forny det. Det er absolutt en av de beste i denne ligaen som tar et allerede super-duper design og oppskalerer det.

CPanel-grensesnittet er ganske likt noe annet cPanel. Den har seksjoner stablet på hverandre med flotte ikoner strategisk plassert for forskjellige alternativer.

Det som er kult med HostGator, er at de har en søkelinje over cPanel og en annen søkelinje på oversiden av hele siden, der du kan søke på HostGators kunnskapsbase hvis du ikke finner det du leter etter. Det er en liten finjustering, ja, men en som gjør HostGators cPanel mer brukervennlig enn andre cPanel-verter.

Et annet element vi liker mye om HGs cPanel er at de lenker til MOJO markedsplass, med et seksjonssett på venstre side-alternativene som lar deg navigere til markedet uten å nødvendigvis åpne en annen fane.

Denne funksjonen lar deg bla gjennom produkter som temaer og plugins i cPanel.

6. WP-motor

Vi vil gjenta at det er bra cPanel hosting-leverandør er nøkkelen til å optimalisere nettstedets funksjoner.

Vi vil, WP-motor er enda en fantastisk vert som hjelper deg å nå alle nettstedets mål. Hvis du leter etter en mer kostnadseffektiv og rimelig vert, er WP Engine definitivt ikke så billig, men det er markedslederen når det gjelder cPanel hosting.

I tillegg er det det raskeste vertsfirmaet i Canada, bar ingen. WP Engine har også sanntids trusselregistrering som aktivt blokkerer eventuelle trusler i tilfelle nettstedet ditt blir hacket hvis det noen gang blir hacket.

Så selv om det ikke er den billigste i byen, er prislappen garantert med tanke på alt du får. I tillegg har den også bemerkelsesverdige hastigheter og oppetid hele tiden, med mindre selskapet selvfølgelig har kommunisert noe annet.

7. HostPapa

Hvis du leter etter en kostnadseffektiv cPanel-vert, HostPapa er et av de beste alternativene tilgjengelig.

Det er litt utforskyvning sammenlignet med noen av de andre vertene vi har nevnt, men det er ikke forferdelig heller. Det sikrer at det absolutt ikke er noe driftsstans når det betyr noe mest.

Denne verten gir også ekspertstøtte i tilfelle noe går galt eller i tilfelle det er planlagt driftsstans for å få ting til å fungere problemfritt.

I tillegg gir det personvern for domenet for å sikre at informasjonen din holdes trygg og forsvarlig.

8. HostUpon

Neste er HostUpon. Det som stiller HostUpon bortsett fra andre cPanel-verter er at selskapet tilbyr forskjellige alternativer for å få støtte. Dette inkluderer telefonstøtte, online live chat, innsending av billetter og 24-timers nettverksstatus.

Det er også ganske tydelig at de har vært vertskap en stund, og så kan du være sikker på at du får det absolutt beste fra erfarne eksperter i spillet. Legg det til i bemerkelsesverdige hastigheter og låst i priser, og du vil se at HostUpon absolutt er en vinner.

9. Webhotell Canada

Basert i Montreal, WHC.ca har levert cPanel hosting-tjenester i omtrent et tiår nå.

Med så mye erfaring kan du være trygg på at du i hovedsak får pålitelig service fra en vert som er praktisk god i spillet deres.

Denne verten gir 24/7 ekspert kundesupport for å sikre at du til enhver tid er dekket og har datasentre i Vancouver og Montreal som betyr raskere lastehastigheter.

I tillegg er det også utrolig billig.

Våre kriterier for valg av cPanel-hosting

Serverplassering

sjekklistevektorServerplassering blir oversett mesteparten av tiden, men det påvirker belastningstidene betraktelig. Jo nærmere serveren er brukerne, jo raskere er det å sende eller motta informasjon.

oppetid

Hvis du ikke vil miste ansiktet med kundene dine på grunn av driftsstans, bør driftsstabiliteten absolutt ligge i kortene når du velger en leverandør av cPanel-hosting.

Brukerstøtte

Deretter må du vurdere støtte. Støtte er ideell her fordi selv om du kanskje har inngått den beste verten i byen, kan du ikke kontrollere eventuelle problemer med å dukke opp nå og da..

Hvis leverandøren av cPanel-verten har et stort supportteam, er du imidlertid trygg på at du vil få assistanse når du trenger det.

Priser

Det er ganske tydelig at cPanel-verter koster en pen krone. Og hvis du har et budsjett, er du kanskje ikke villig til å betale så mye som de fleste leverandørene krever. Som sådan ser du etter det billigste alternativet.

Imidlertid, mens du kanskje sparer en dollar eller to, kan det hende du også må stri med nettverksproblemer og sårbarhet for brudd og spam.

Som de sier, får du det du betaler for. For å sikre at du får service av høy kvalitet og fremdeles holder deg innenfor dine midler, inkluderte vi noen ikke-så-veldig-dyre verter også. På den måten vil det fortsatt være en vinn-vinn-situasjon for deg.

Innpakking

Det er det, folkens! Ni av beste leverandører av cPanel-hosting finner du der. Det er mange verter å tenke på …

Men gjør ingen feil – de vil gjøre underverker så langt det optimaliserer nettstedets evner.

Lykke til med å vokse virksomheten din og optimalisere nettstedet ditt!

Referanser og bildekreditt:

  • iStockPhoto.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector