4 beste dedikerte verter i 2020 (mest pålitelig oppetid og hastighet)

For den gjennomsnittlige bloggeren eller eieren av små bedrifter, er oppgradering til en dyr dedikert server den ultimate øvelsen i nytteløshet.


Det er som å lage et nytt års oppløsning for å komme i fantastisk form, for deretter å kansellere medlemskapet i treningsstudioet ditt i februar og blåse 2000 dollar på den nyeste muskelveksten eller fett tapstilskuddene. ��

Du kommer ikke til å gjøre noen fremgang, og du vil bare miste en haug med penger i prosessen.

Imidlertid, hvis du driver et nettsted som genererer en betydelig mengde trafikk (si mer enn 50 000 unike visninger / måned), kan en dedikert hosting-tjeneste være forskjellen mellom å kjøre en lynraskt, brukervennlig og vilt lønnsomt nettsted… eller lider av så mange problemer med lastetiden og sikkerheten på nettstedet ditt at brukerne dine spretter raskere en filmstjerne med en invitasjon til en av Harvey Weinsteins fester (for snart?)

Hvis du driver et meget trafikkert trafikknettsted, er ikke dedikert hosting ikke bare en god idé, det er alt annet enn obligatorisk.

Den rette dedikerte hosting-tjenesten vil sikre at nettstedet ditt forblir trygt fra hackere og garanterer at seerne dine vil kunne få tilgang til innholdet de trenger i tid hver gang.

(For de av dere som akkurat er i gang og ønsker å kjøpe hosting på inngangsnivå for bloggen din eller frilanser nettstedet, kan du sjekke ut anbefalingene våre for de beste lavprishotellhotellene.)

Jeg vil ta noen minutter å forklare hvordan vi har vurdert disse vertene og hva du bør se etter i en dedikert hosting-tjeneste, men før jeg gjør det, her er en rask PSA for dere som har det travelt …

jeg forstår.

Den gjennomsnittlige voksen har nå et oppmerksomhetsspenn som er rundt 8 sekunder (mindre enn en gullfisk), og du har sannsynligvis steder å være og tweets å twitre (eller dog sier barna det i disse dager), så jeg vil bare kutte til Jakten.

Hvis du leter etter beste dedikert webhotell, så vil du gå med Kinsta. Tjenesten er satt opp på Google Cloud Platform som gir mulighet for lynhastigheter og absurd optimalisering. Dette er for bedriftseiere som ønsker det beste for selskapet sitt.

Hvis du vil spare noen få dollar, er det beste alternativet SiteGround. Årsaken er enkel, de har de raskeste datasentrene, en metrisk båtbelastning med gratis oppgraderinger som kan spare deg for mer enn $ 300 / år sammenlignet med andre verter, upåklagelig 24/7 support, og GRATIS overføringer, sikkerhetskopier, SSL-sertifikater og hackingbeskyttelse.

HVORDAN GJENNOMGÅENDE VÅRE VÆRT

Vi tester hvert eneste vertsfirma grundig, og ser på alt fra oppetid til hastighet til sikkerhet til support. For å få en følelse av vår test-prosess fra topp til bunn, sjekk ut resten av vår Kanadiske webhotellomtaler.

For å gi deg Cliff Note-versjonen, driver vi et utviklingsteam som bygger og vedlikeholder klientnettsteder og i løpet av det siste tiåret eller så, vi har bygget mer enn 900 nettsteder som vi fremdeles administrerer hosting i dag.

Med lang levetid for prosjektene våre har vi unik tilgang til data og oppetidsposter for et bredt utvalg av verter som de fleste gjennomgangsbedrifter rett og slett ikke har. Du kan se live sporing her. Les mer om vår 4-trinns forskningsprosess her.

Matematiske veivisere her har vært snille nok til å sette sammen noen grafer og statistisk analyse for oss slik at vi kan dele all denne informasjonen med deg for å hjelpe deg med å definitivt bestemme riktig hostingtjeneste for dine behov.

HVA Å SE TIL I EN GODT DETIKATERT BOLIGSTJENESTE

Enten du driver en blogg på heltid, en stor e-handelsbutikk eller en stor trafikknettsted, er merkene til en god dedikert hosting-tjeneste de samme (ikke å bekymre deg, alle anbefalingene våre overholder disse kriteriene med flygende farger)

Nemlig at du vil se etter en vert med:

 • �� Gratis SSL (sikkert sokkelag)
 • �� Gratis sikkerhetskopiering
 • �� Sterk oppetid og lav driftsstans
 • �� 24/7 kundestøtte
 • �� Sikkerhetsfunksjoner og bonuser

Jeg vil kort dykke ned i hver av disse og forklare i detalj nederst i anmeldelsen.

Beste dedikerte webverter i Canada

1. KINSTA

BESTE PREMIUM HOSTING-VALGFRITT FOR BESTE I KLASSEHASTIGHET ($ 30-60 / måned)

Siteground-logoLastetid: 520Ms
oppetid: 99,9%
Koste: $ 600.00 / mnd
Brukerstøtte: Live chat

 • HASTIGHET

  Kinsta er besatt av å lage den raskeste hostingarkitekturen for kundene. De bruker teknologi på toppnivå for å sikre at nettsiden din laster til latterlige priser.
  De bruker en neste generasjons infrastruktur – fra servermaskinvare til programvaren de bruker.

  Google Cloud Platform driver hele operasjonen, og de har 19 datasentre over hele verden. Alt ligger på deres premiumnettverk som er spesielt designet for å minimere avstand og humle.

 • INGEN VERDIG HJEMME

  Det beste med Kinsta foruten hastigheten er de latterlige sikkerhetsprosessene. De sjekker statusen til hver eneste en av sine nettsteder hvert andre minutt. Nettstedet ditt blir sjekket 720 ganger hver eneste dag for å sikre at det er i gang.

  Kinsta tar sikkerhetskopi av nettstedet ditt hver eneste dag og har muligheten til å sikkerhetskopiere nettstedet ditt hver sjette time. De har også en hackegaranti med konstant overvåking. Hvis noe angrep skjer, garanterer de en løsning med umiddelbar prioritet.

KUNDESERVICE

Når du betaler for en premiumtjeneste, vil du bedre motta premiumstøtte. Kinsta leverer til det ekstreme med 24/7 support uansett hvor du er, WordPress-eksperter, en 100% løsningsfrekvens og raske responstider.

Kinsta bruker Intercom som er den beste supportplattformen for å sikre at du får hjelp med det du trenger hjelp med. Hvis nettstedet ditt er nede av en eller annen grunn, kan det hende at de har sikkerhetskopi og kjører innen du melder deg inn.

2. SITEGROUND

BESTE SAMMENHAVN FOR PRIS / HASTIGHET / OPPTID & UBEHANDLBAR SUPPORT ($ 269,00 / måned)

Siteground-logoLastetid: 475Ms
oppetid: 99,99%
Koste: $ 269.00 / mnd
Brukerstøtte: Live chat

Hvis du har sett noen av de andre vurderingene på nettstedet vårt, vet du sannsynligvis at vi er STORE fans av SiteGround.

Vi har brukt dem i mer enn syv år, og i løpet av den tiden har vi vært vitne til selskapets utvikling fra ditt gjennomsnittlige “ho-hum” hostingfirma til et av tjenester på høyeste nivå på markedet.

I motsetning til noen av de mer kjente navnene (hoste Bluehost hoste) hviler de ikke på laurbærene og er et av de eneste selskapene som regelmessig oppgraderer datacentre og servere for å sikre høyeste nivåer av hastighet og sikkerhet.

 • STOR OPTID: 99,95%

  Kommer varmt med 99,95% oppetid, vil SiteGround sikre at nettstedet ditt holder seg i gang (nesten) hvert minutt av året.

 • GRATIS SSL OG SIKKERHETER

  En god bonus som vil spare deg for $ 60 / år (minimum) og sikre at du kan hvile lett og vite at nettstedet ditt er helt sikkert og regelmessig sikkerhetskopiert i tilfelle brudd.

UTROLIG KUNDESTØTTE

I en bransje som er beryktet for å tilby dårlig kundeservice og halvhjertet støtte, SiteGround står hoder og skuldre over andre vertsselskaper, å tilby noen av de mest responsive og effektive kundeservicene på planeten.

Seriøst … Vi er ikke imponert over mye, men SiteGrounds kundestøtte i nærheten sprengte sokkene våre.

3. A2 BOLIG

Utrolig verdi for prisen du betaler ($ 141 / måned)

A2 HostingLastetid: 601Ms
oppetid: 99,99%
Koste: $ 141.00 / mnd
Brukerstøtte: Live chat

 • BRUKERSTØTTE

  Etter å ha sendt en rekke kompliserte supportbilletter og henvendelser, ble vi (for å si det mildt) imponert over hvor raskt og effektivt A2s kundesupport var i stand til å håndtere våre “problemer”.

  Selv om de ikke er like responsive som SiteGround, er forskjellen nominell (det kan ta deg ekstra 20 minutter) og deres støtte er helt topp.

 • STOR SIKKERHET & GRATIS SSL

  Som SiteGround kommer A2-hosting bevæpnet til tennene med en overflod av sikkerhetsfunksjoner og (selvfølgelig) et gratis SSL-sertifikat.

  Med en gratis Cloudflare CDN, ny Relic Server Monitoring Setup og ‘Perpetual Security’, vil du være hardt presset for å finne en mer funksjonsrik hostingtjeneste for prisen du betaler.

STOR OPPTID & Lyn RASKTE DATASentre

Med 99,91% oppetid og 601ms sidehastigheter gir A2 Hosting noe av det raskeste og mest pålitelige dedikerte hostingtjenester til de rimeligste prisene. Dedikert hosting er dyrt, det er ingen som benekter det.

Men til bare $ 141 / måned (mer enn $ 1200 / år mindre enn SiteGround) gir A2 noe av det beste smellet for pengene. Deres hastigheter og oppetid er ikke så imponerende som SiteGround; med tanke på prisen du betaler, vil du imidlertid være hardt presset på å finne en leverandør som tilbyr mer verdi.

4. HOSTGATOR

Super rimelig service med gode funksjoner og oppetid

hostgatorLastetid: 601Ms
oppetid: 99,99%
Koste: $ 119.00 / mnd
Brukerstøtte: Live chat

 • FLOTT OPTID, VIKKET RASK

  Som for hver vert vi har anbefalt så langt, tilbyr HostGator kunder upåklagelig oppetid på 99,99% med dårlige hurtige lastehastigheter. Til bare $ 119 per måned er de den billigste dedikerte hosting-tjenesten på markedet, og de vil sikre at du får mest mulig verdi for investeringen.

 • GOD SIKKERHET & GRATIS SSL

  Selv om de ikke har så mange godbiter og gratisfunksjoner som SiteGround eller A2, gir HostGator fremdeles en mengde avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert: en gratis SSL (duh), DDoS-beskyttelse, et fullt redundant nettverk og 3-5 dedikerte IPv4 IP-adresser.

BRUKERSTØTTE

Som SiteGround og A2 hosting, tilbyr HostGator noen av de beste kundesupportene i virksomheten. Selv når vi vurderte de mer grunnleggende hosting-tjenestene dine (som du kan sjekke ut her), var kundesupporten helt topp.

Men med en dedikert hostingpakke er deres kundestøtte neste nivå. I det usannsynlige tilfelle at du har problemer med tjenesten din, vil deres effektive supportteam hjelpe deg med å komme i gang igjen på kort tid.

SSL – SIKKER SOCKET LAYER BESKYTTELSE

Jeg vet at dette høres ut som noe futuristisk Star Trek crap, men en SSL er faktisk et ganske enkelt konsept.

Et SSL, eller sikkert socketlag, oppretter og krypterer “tunnel” fra den besøkende datamaskinen til serveren din. Inne i denne tunnelen er all kommunikasjon og data trygt beskyttet og fri for nysgjerrige øyne.

Det er som å skrive et brev på et kodet språk før du sender det til en venn.

Hvis du skrev brevet på vanlig engelsk, kunne alle som avlyttet meldingen lett se og bruke det du skrev. Ved å “kryptere” brevet ditt garanterer du imidlertid at ingen på utsiden vil kunne dekryptere og forstå meldingen din.

Med Googles nylige oppdateringer, disse sertifikatene er alle unntatt obligatoriske hvis du vil være en sjanse for å rangere nettstedet ditt etter konkurrerende søkeord. Og hvis du behandler betalinger på nettstedet ditt, er dette et absolutt MUST (de fleste anerkjente prosessorer aksepterer ikke engang betalinger uten et aktivt SSL-sertifikat).

Heldigvis, med et webhotell av høy kvalitet (dedikert eller på annen måte) kommer et SSL-sertifikat gratis. Hvis et selskap prøver å få deg til å betale for sertifikatet ditt (som den ubestridelige GoDaddy), bør du løpe etter åsene.

Det er absolutt INGEN behov for å betale for et SSL-sertifikat, og ethvert selskap som later som ellers, sliter deg som en bandaid. Alle gode webhotellfirmaer vil tilby å konfigurere SSL gratis ved hjelp av en tjeneste som heter Let’s Encrypt.

GRATIS SIKKERHETER

Cyberangrep øker, og de ser ikke ut til å avta når som helst.

Men ved å bruke en webhotell som tilbyr daglige sikkerhetskopieringer, kan du sikre at selv om nettstedet ditt er målrettet av et ransomeware-angrep, vil du raskt kunne få innholdet ditt tilbake på nettet uten å gå glipp av noe. (Stol på oss, du vil IKKE sikkerhetskopiere nettstedet ditt manuelt hver dag.)

OPTID OG NEDTID

Oppetid er, som navnet tilsier, ganske enkelt et mål på hvor lang tid nettstedet ditt er online. Alt over 99% er anstendig, og ideelt sett ønsker du en hosting-tjeneste som kan tilby 99,95% oppetid eller bedre.

Nedetid (igjen, som navnet tilsier) er en måling av hvor lang tid nettstedet ditt er nede eller ikke kan nås.

Hvis du vil opprettholde et profesjonelt utseende med brukerne dine, dette er noe av det største du vil unngå. Heldigvis, hvis du velger en av tjenestene vi skal anbefale, vil dette være en saga blott og du kan glede deg over lyshastigheter, høy sikkerhet, og nominell driftsstans.

DATASENTRUM

Datasentre er den fysiske plasseringen til serveren du bruker. Jo nærmere datasentrene er for sluttbrukerne dine, jo mindre avstand vil informasjonen måtte reise og desto raskere vil nettstedet ditt være.

Som sådan er det viktig å sikre at datasentrene du bruker er i nærheten av sluttbrukere (f.eks. I Toronto eller Montreal).

Verdens største datasentre

BRUKERSTØTTE

Med mindre du tilfeldigvis er en kodeveiviser eller teknisk geni, du er går å trenge fantastisk støtte for å sikre at nettstedet ditt holder seg i gang og unngår potensielle hikke.

For de av dere som ikke har 22 år å kamre gjennom vanlige spørsmål eller se lange YouTube-videoer, betyr dette at du vil ha en vertstjeneste som gir kundestøtte av høy kvalitet 24/7. Du vil unngå selskaper som legger ut sin støtte til India eller som bare tilbyr brukerne sine online billetter eller e-poststøtte.

En dedikert server kommer til å koste deg en pen krone, så du vil sørge for at du har tilgang til chat eller via telefonstøtte, slik at du kan få pengene dine verdt.

SIKKERHET

Hvis du er den typen personer som mener at bruk av et bredt utvalg av sterke passord for online aktiviteter er “unødvendig”, så er denne delen hvis for deg.

Høy kvalitet på servernivå vil reduserer risikoen for at nettstedet ditt blir brutt av et DDoS- eller brute force-angrep kraftig og vil bidra til at dine egne mangelfulle sikkerhetsstandarder ikke resulterer i ødeleggende ødeleggelser av hele online infrastruktur.

Sørg for å velge en webhost som gir deg DNS-beskyttelse, aktiv nettstedovervåking og andre avanserte sikkerhetsfunksjoner.

Med alt dette ute av veien, la oss dykke ned i de tre beste dedikerte hosting-tjenestene i 2020 …

Siste tanker

Selv om dedikert hosting absolutt ikke er for alle, vil tjenestene ovenfor hjelpe deg med å strekke budsjettet og maksimere investeringene dine, slik at du kan hvile rolig og vite at nettstedet ditt fungerer på topp kapasitet.

Selv om det er mange andre dedikerte verter som er ‘gode’, hos Hosting Canada, foretrekker vi bare å anbefale storheter.

Vi håper denne guiden har vært nyttig, og som alltid, hvis du har spørsmål, bekymringer eller snarky kommentarer (faktisk, la oss overlate det til de amerikanske vertsomtalene ��) … slipp dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

FAQ

Hva er det beste dedikerte serververtsselskapet?

Det beste dedikerte serververtsselskapet er Kinsta på grunn av deres best-in-class hastigheter så vel som deres førsteklasses sikkerhet og kundestøtte.

Hva er dedikert webhotell?

Dedikert hosting er når en server er viet til et enkelt nettsted eller selskap. Dette gjør at alle serverens ressurser er tilgjengelige for det ene selskapet.

Hva er forskjellen mellom dedikerte og ikke-dedikerte servere?

En ikke-dedikert hosting-server betyr at ressursene på serveren eller serverne selskapet bruker, blir delt. En dedikert server lar alle ressursene på en server være tilgjengelig for ett selskap eller nettsted.

Du vil kanskje også like:

 • Beste nettstedbygger

Referanser og bildekreditt:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map