15 beste domenegeneratorer for 2020 |

Det er ikke enkelt å velge et domenenavn. Du vil ha en nettstedsadresse som vil være både minneverdig og meningsfull og samtidig beskrive hva merkevaren din handler om. Men selv etter at du har kommet på noe fengende og verdig merkevaren din, kan du oppleve at .com-domenet allerede er tatt. Det fører deg bare tilbake til tegnebrettet, noe som betyr mer hodepine.


Men det trenger ikke ta evig tid å komme med et flott domenenavn som allerede er tilgjengelig. Prøv en av disse topp 15 domenegeneratorene, oppført i ingen bestemt rekkefølge, og spar deg litt hårtrekk.

Hvis du ikke har et domenenavn ennå, kan du få dem nedenfor:

 • Domain.com (domenekostnad: $ 9.99 for 1 år – bruk “HOSTFACTS” -kupongen for å få 20% avslag fra første kjøp)
 • Finn andre domeneregistratorer her.

15 beste generatorer for gratis domenenavn

# 1 HostPapa

HostPapa domenenavngenerator

HostPapa er mest kjent for sine webhotell-tjenester, men det hjelper også brukere med å finne og overføre domenenavn. Den har ikke en domenenavngenerator i seg selv, men hvis du søker etter ønsket domenenavn eller nøkkelord med domenesøket, vil HostPapa gi deg beskjed om det er tilgjengelig, og du vil også få hundrevis av alternativer (primær, land -spesifikke, premium) domenenavn og forskjellige utvidelser å velge mellom.

# 2 Namecheap

NameCheap domenenavngenerator

Namecheap hjelper deg med å finne virksomhetens domenenavn med en generator som heter Beast Mode. Start først med å oppgi opptil 5000 domener eller nøkkelord. Velg deretter hvilken type TLD-er du vil inkludere i søket ditt. Du kan enten legge til preferansene dine etter kategori eller velge alle tilgjengelige TLD-er. Beast Mode har også mange filtre for å begrense søkeresultatene, for eksempel:

 • Prisklasse
 • Bruk Domain Hack
 • Slipp siste vokal
 • Pluraliser Nouns
 • Vis premiumdomener
 • Skjul utilgjengelige domener

Med Namecheap’s generator kan du også legge til prefikser / suffikser som vil foreslå alternativer til allerede registrerte eller til høykostnadsdomener. Totalt sett er Namecheap’s generator et flott verktøy for å finne et passende domenenavn for bedriften din.

# 3 Lean Domain Search

magert domene generator

Start med et enkelt søkeord, og søk deretter på domenealternativene dine på Lean Domain Search. Søkeresultatene dine vil vise hundrevis, om ikke tusenvis, ideer om domenenavn. Alle resultatene er tilgjengelige for .com-domener. Med dette verktøyet kan du også:

 • Filtrer alfabetisk, etter lengde eller etter popularitet
 • Lagre favorittdomenenavnene dine
 • Spor søkehistorikken
 • Del søkeresultatene
 • Søk umiddelbart på dine egne ideer for å se om de er tilgjengelige

Hvis du har en idé om nøkkelord du vil bruke, men trenger noen nye ideer for et fullt domene, er dette verktøyet du kan bruke. Hver gang vi prøver å komme med ideer om domenenavn, er Lean Domain Search det første nettstedet du besøker.

# 4 Bust et navn

bust et navn domenenavn generator

Bust a Name har mange filterverktøy som hjelper deg å finne et domenenavn av høy kvalitet som tilfredsstiller dine spesifikke behov. Start med å filtrere etter nøkkelord, og velg deretter alternativer som “starter” eller “ender” med søkeordet. Filtrer deretter etter hvor naturlige du vil at domenene skal se ut, og velg karaktergrensen. Du kan også velge å vise tatt domener, så vel som filter etter utvidelser, for eksempel .com, .net og .org. Nederst på siden ser du også forslag til lignende nøkkelord du kan prøve.

Hvis du ikke har et nøkkelord i tankene, kan du prøve “Lag et tilfeldig domene” -knappen for å få ideer til å snappe opp et tilgjengelig navn. Hvis du finner et domene du liker, kan du lagre det til senere, eller kjøpe det via lenker til domeneregistratorer som GoDaddy og Namecheap. Du kan også kjøre et domenesøk på nettstedet hvis navnet du har i tankene er tilgjengelig.

# 5 Shopify Business Name Generator

Shopify forretningsnavngeneratorSelv om verktøyets navn antyder at det bare er for å generere virksomhetsnavn, leverer Shopifys forretningsnavngenerator faktisk tilgjengelige domenenavnideer. Begynn med å velge et nøkkelord du vil at domenet ditt skal inkludere, så får du hundrevis av forslag. Selv om nettstedet oppfordrer deg til å opprette en Shopify-butikk ved å bruke domenenavnet de har foreslått, kan du gå andre steder for å kjøpe nettadressen. Forslag bruker .com-utvidelsen.

# 6 Nameboy

Nameboy domenegenerator

Nameboy hjelper deg med å finne tilgjengelige domenenavn basert på nøkkelord du velger. Skriv inn opptil to nøkkelord, og Nameboy vil øyeblikkelig levere en liste over foreslåtte domenenavn. Diagrammene deres gjør det enkelt å bestemme hvilke utvidelser som tas og hvilke du fremdeles kan hage. Selv om hostingfacts.com er tatt, kan for eksempel andre brukere fremdeles kjøpe HostingFacts.net.

Du kan også se hvilke domenenavn som er tilgjengelige for videresalg, samt tillate bindestrek forslag eller rimende søkeord. Dette verktøyet fungerer bra hvis du allerede har en ide om hvilke nøkkelord du vil bruke, men leter etter forslag til forskjellige varianter av det.

# 7 NameStall

namestall domenenavn generator

NameStall tilbyr en rekke verktøy som hjelper deg i ditt domenesøk. Begynn med verktøyet for domenenavngenerator som hjelper deg med å søke etter nøkkelord og andre filtre, inkludert:

 • Deler av talen
 • Populære nøkkelord
 • Grunnleggende engelske ord
 • Industri kategorier

Du kan også velge om du vil ha søkeordet ditt i begynnelsen eller slutten av domenet ditt, eller om du vil ha bindestrek i nettadressen din. Til slutt velger du utvidelser du vil filtrere etter. Du vil motta en liste over alternativer som både er tatt og ennå ikke er registrert. Klikk på “register” -koblingen ved siden av den du vil velge den.

NameStall har også et lignende forslag til verktøy for domenenavn i tillegg til et øyeblikkelig søkeverktøy for domener, merkevarer med domenenavn, og søkeverktøy med høyt betalende søkeord.

# 8 Domain Puzzler

domainpuzzlerDomain Puzzler er et enkelt verktøy med mange alternativer. Start med den “enkle” versjonen, og sett inn de ideelle søkeordene, velg domenetillegg og søk etter ideer. Det kule med denne domenenavngeneratoren er at du kan inkludere flere nøkkelord i motsetning til bare ett eller to som de andre verktøyene på denne listen, og det vil kombinere søkeordene dine i forskjellige varianter. Legg til resultater i favorittlisten din, eller prøv et mer avansert søk. Du kan også bruke verktøyet til å sammenligne siderangering av forskjellige domenenavn.

# 9 Navn Mesh

NameMesh

Name Mesh fungerer bra når du har flere nøkkelord i tankene. Velg 2-3 nøkkelord, og skriv dem inn i søkefeltet. Deretter genererer du listen! Verktøyet vil levere ideer basert på kategorier som:

 • Vanlig
 • Ny
 • Kort
 • Lignende
 • SEO

Når du har søkt på søkeordene dine, kan du filtrere resultatene basert på domeneforlengelsen, uregistrerte domener og maksimal lengde. Name Mesh vil også foreslå andre søkeordsøk for deg.

# 10 Domener Bot

domainsbot generator

Domains Bot er både et verktøy for domeneforslag og et søk for domener. Begynn med å søke i et nøkkelord, så finner du tilgjengelige ideer basert på det søkeordet, kombinerte søkeord eller lignende søkeord. Ellers søker du i domenenavnet du ønsker. Hvis det er tilgjengelig, kan du kjøpe via lenker til forskjellige domeneregistratorer. Du vil også se forslag til lignende domenenavn. Filtrer etter utvidelse og språk, eller legg til dine egne synonymer, prefikser eller suffikser.

# 11 Panabee

panabee domenegenerator

Panabee er et domenenavn søkeverktøy, generator for forretningsnavn og domenenavn generator. Kom i gang med to nøkkelord, og søk etter forslag til domenenavn. Hvis domenenavnet du ønsker er hentet, kan du gå til GoDaddy, der du kan se andre tilgjengelige utvidelser av domenet.

Hvis du ikke liker det du ser, vil Panabee levere relaterte vilkår du kan søke etter. I tillegg til å vise tilgjengelige domenenavn, viser Panabee deg også om det ideelle domenenavnet ditt blir brukt som et sosialt medias brukernavn.

# 12 Navnestasjon

NameStation

Kom i gang med Name Station ved å registrere deg for en gratis konto, som du kan gjøre ved å bruke din e-post eller Facebook-konto. Med dette verktøyet vil du få tilgang til:

 • Domenenavngeneratorer
 • Øyeblikkelig tilgjengelighetskontroll
 • Offentlige navnekonkurranser
 • Forslag til søkeord

Filter basert på utvidelse, navnelengde og mer. Hvis du ikke har noen søkeordideer, kan du prøve å søke etter bransjer etter ideer. Nettstedet kan skryte av å bli sett på TechCrunch, Mashable, SEOMoz og andre, så det er verdt å sjekke ut.

# 13 Direkte domenesøk

Direkte domenesøk

Direkte domenesøk er et verktøy som fungerer bra hvis du allerede har et domenenavn i tankene. Begynn med å skrive inn ideen din, så vil dette verktøyet fortelle deg om det er tatt eller ikke. Hvis det er det, vil de foreslå alternativer som er tilgjengelige for øyeblikket. De vil også gi deg beskjed om hvilke som er på auksjon. Du kan kjøpe gjennom lenker på nettstedet som tar deg rett til GoDaddy for å fullføre kjøpet. Hvis domenet er tatt, kan du følge lenker for å enten slå opp hvem som eier nettstedet eller å ansette en agent for å hjelpe deg med å gi et tilbud på det domenet.

# 14 Jeg vil ha mitt navn

IWantMyName

I Want My Name ligner Instant Domain Search på at det fungerer best hvis du allerede har et navn i tankene. Skriv inn adressen du vil ha, så vil jeg at navnet mitt vil gi deg beskjed om det passer deg. Hvis ikke, vil de vise deg alternative alternativer og priser. Du kan også filtrere ved å skjule utilgjengelige domener.

# 15 Webhosting Geeks

webhosting geeks navnegenerator

Webhosting Geeks er et navnegeneratorverktøy som hjelper deg å finne et unikt navn for bedriften din. Du kan legge til flere nøkkelord i søkefeltet og legge til filtre for mer spesifikke resultater. Du kan for eksempel velge hvor virksomhetsnavnet ditt skal plasseres – i begynnelsen, i midten eller på slutten av domenet. Du kan også angi en grense for domenelengde (5-30 bokstaver). Webhosting Geeks gir deg muligheten til å søke fra tilgjengelige domenenavn .com, .net, .org, .us, .ca, .au og .co.uk.

Med disse 15 domenenavnegeneratorene nyttige, bør du ikke ha noen problemer med å komme med et tilgjengelig domenenavn som beskriver virksomheten din godt. Noe vi har gått glipp av? Legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map