7 parasta ilmaista blogisivustoa – aloita kuluttamatta mitään dollaria

Joten haluat blogoida, eikö niin? Tunnen sinut. Kerro maailmalle ajatuksesi ja mahdollisesti ylimääräisen käteisen ansaitseminen kuulostaa hyvältä idealta.


hirven pään esiintyvä giphy

Toivottavasti joku äitisi lisäksi on kiinnostunut ajatuksistasi siitä, miksi hirvi vaikuttaa maailman älykkyyteen ja todella ajaa asioita täällä. En olisi yllättynyt, jos kehität suuren seuran.

Tämä kaveri piilottaa jotain.

Ensimmäinen askel kerrottava maailmalle todisteistasi ja tutkimustasi on aloittaa bloggaaminen. Ei ole kuin haluat maksaa rahaa blogin aloittamiseen. Hirven manipulointitutkimus on pieni kenttä ja maksaa huonosti.

Upea uutinen on, että haluavalle bloggaajalle on tarjolla paljon ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Parhaat ilmaiset blogialustat ovat kaikki tavoitettavissa, ja me mielellämme autamme sinua päättämään, mitä käyttää.

TLDR;

Jos olet tosissasi ilmaisesta blogista, se on kaksi vaihtoehtoa.

 • Vaihtoehto 1 – WordPress on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat tietää kaiken verkkosivustostaan. Nämä ovat ihmisiä, jotka haluavat rakentaa jotain tyhjästä ja joilla on parhaat SEO ominaisuudet.
 • Vaihtoehto 2 – Toisaalta, jos haluat rakentaa vetämällä ja pudottamalla -verkkosivun, jossa ylläpidosta huolehditaan, Wix on valinta sinulle.

7 parasta ilmaista blogisivustoa

Rajoitimme sen 7 yksilölliseen vaihtoehtoon ilmaiseksi bloggaamiseksi. Kaikilla näillä vaihtoehdoilla on ilmainen versio palvelustaan, mutta niiden avulla voit myös maksaa kokemuksen parantamiseksi.

Jos haluat vielä lisätietoja, tutustu blogiympäristömme vertailuun.

1. WordPress – Suurempi oppimiskäyrä, täydellinen vapaus

Bloggaaminen on WordPressin loppua. Hinta on oikein tulossa nopeaan nolla dollariin ja nolla senttiin. Jos mietit miksi, se johtuu siitä, että WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä.

Tämä on ratkaisu kaikille, jotka haluavat saada tosissaan blogging-peliin. WordPress on alusta, joka mahdollistaa lopullisen räätälöinnin, parhaat SEO-käytännöt ja työkalut, joiden avulla voit tehdä mitä tahansa.

WordPress käyttää 30% Internetistä sellaisena kuin sen tunnemme.

Syynä siihen, että WordPress omistaa Internetin suuren markkinaosuuden, johtuu siitä, että se voi auttaa sinua luomaan uskomattoman oman verkkosivuston.

Ainoa WordPressin ongelma on, että oppimiskäyrä on suhteellisen suuri. En yleensä suosittele WordPressiä ihmisille, jotka eivät tiedä mitään verkkosivuston rakentamisesta, koska se voi olla hämmentävä.

Itse WordPress on täysin ilmainen käyttää. On kuitenkin olemassa kustannukset, jotka voivat lisätä. Ensimmäinen askel on löytää jonnekin verkkosivustosi isäntä. On ilmaisia ​​isännöintipalveluita, mutta ne eivät yleensä ole kovin hyviä. Suosittelemme erilaisia ​​WordPress-verkkopalvelupalveluita, joissa on paljon tutkimusta valintasi tueksi, jos WordPress on todellakin blogivalintasi.

Jos et pidä WordPressin tarjoamista ilmaisista teemoista, joudut maksamaan teemasta. On olemassa upeita blogiteemoja, joiden hinta on noin 35 dollaria, mutta yleisimmin käytetyt premium-teemoja ovat noin 100 dollaria.

WordPress-teemat

Aloittelijana WordPress-verkkosivuston suunnittelu voi olla hiukan ylivoimainen, ja monet ihmiset luopuvat pian aloittamisensa jälkeen. He päättävät haluavansa edelleen verkkosivuston, joten he etsivät suunnittelijaa palkatakseen. Suunnittelijat vaihtelevat villillä hinnoilla, mutta hyvä on neljä numeroa.

Joten jos haluat rakentaa sivuston pitkään tulevaisuuteen ja olet sitoutunut oppimaan käyttämään WordPressiä, se on ehdottomasti valinta sinulle.

Vaiheet WordPress-hosting-palvelun perustamiseen:

 1. Rekisteröi verkkotunnuksesi – Lue oppaamme täältä
 2. Setup Hosting – Halpa isännöinti tai ilmaiset verkkosivustojen rakentajat.
 3. Asenna WP cPanel- tai Managed Host -palvelimen kautta

2. Wix – paras helppokäyttöinen ilmainen blogi

WordPress on paras tapa rakentaa verkkosivustosi, jos sinulla on tietoa, aikaa ja resursseja. Wix on mahtava.

Wix on vetämällä ja pudottamalla -sovellus, jonka avulla käyttäjä voi rakentaa todella kauniita verkkosivustoja ilman massiivista oppimiskäyrää. Se on tarkoitettu henkilölle, joka haluaa valmiita malleja ja helppokäyttöisen, intuitiivisen käyttökokemuksen.

Palvelun mukana tulee koko joukko ominaisuuksia, jotka mahdollistavat helpon rakentamisen ilman, että sinun täytyy kaivaa taustalle, selvittää isännöintiä tai yrittää löytää oikea teema.

Wix-elementit

Wixin avulla voit myös luoda verkkosivun heidän keinotekoisella älykkyyksellään.

Sen sijaan, että viettäisit aikaa kaikkien teemojen ja asettelujen tarkasteluun, ohjelmisto valitsee sinulle valintasi ja esitettyjen kysymysten perusteella. Se on aikaa säästävä ja päätöksentekoa helpottava ominaisuus, joka vie noin 75% verkkosivuston rakentamisen ylikuormituksesta.

Wix-blogin rekisteröiminen on myös erittäin helppoa. Mene vain verkkosivustoon ja valitse ilmainen vaihtoehto aloittaaksesi. Hienoa Wixin suhteen on, että sinun ei tarvitse maksaa mitään, jotta tosi testata uutta blogiasi. Jos päätät vihata sitä ja haluat tarkistaa toisen palvelun, mikään ei estä sinua tekemästä sitä.

Wixillä on helppokäyttöiset blogimallit, jotka tekevät ensimmäisen viestin kirjoittamisesta helppoa ja vaivatonta, ja jos tarvitset apua, tietopohja ja asiakastuki ovat mahtavia. SEO-vaihtoehdot eivät ole samalla tasolla kuin WordPress, mutta ne ovat käyttökelpoisia ja yhtä hyviä kuin verkkosivustojen rakentajalle.

Yksi tärkeä huomio – Jos haluat käyttää omaa verkkotunnustasi, joudut maksamaan Wixin käytöstä, mutta ilmainen versio on hieno käyttää, jos et välitä siitä tai haluat testata sitä ennen sitoutumista verkkotunnukseen.

Jos haluat tietää enemmän, tutustu Wix-arvosteluamme.

3. Keskitasoinen – paras ulkopuolinen bloggaaminen

On todennäköistä, että jos olet käynnistänyt vanhan internetin viime vuosina, olet lukenut jotain Mediumista.

Vuonna 2016 kirjoitettujen tarinoiden keskimääräinen lukumäärä viikoittain keskipitkällä oli 140 000. Se on paljon tietoa, joka lentää Mediumilla.

Medium suhtautui erilaiseen tapaan luoda blogging-palvelu. Kaikki sisältösi, jonka kirjoitit, on keskipitkällä eikä omalla verkkosivustolla. Tähän on hyviä ja huonoja puolia, mutta jotta joku voisi vierailla verkkosivustollasi (jos sinulla on yksi) heidän olisi napsautettava sitä Medium-blogin viestistä.

keskimääräinen artikkelin muokkaus

Mediumin hienoja asioita on, että sinun ei koskaan tarvitse maksaa riippumatta siitä, mitä on helppo käyttää, ja että kaikille Mediumille jo käyville ihmisille on sisäänrakennettu yleisö.

Huono asia on, jos olet SEO-altistumisen jälkeen Medium pakottaa jonkun ottamaan ylimääräisen vaiheen löytääksesi verkkosivustosi.

Medium on yksi parhaista paikoista aloittaa bloggaaminen. Jos sinulla on ideoita, jotka haluat julkaista maailman näkeväksi – sinun tarvitsee vain hypätä Mediumille, kirjautua sisään ja antaa näiden ajatusten kopioida.

Jos päätät koskaan rakentaa omaa tilaa, voit kopioida ja liittää kaikki tekemäsi Medium-viestit omalle verkkosivustollesi ja lähettää ne sinne.

Jos et ole varma oman blogin luomisesta, suosittelemme aloittamista Mediumista, tottumista online-kirjoittamiseen ja sitten sieltä.

4. Weebly – kuten Wix vähemmällä suunnittelulla

Weebly on tunnettu verkkosivustojen rakentaja, joka on samanlainen kuin Wix siinä mielessä, että voit vetää ja pudottaa kaikki haluamasi elementit sivulle.

Suosittelisin Weeblyä, jos sopisit kahteen kriteeriin. Yksi: Et todellakaan halua maksaa blogistasi. Kaksi: Wix hukkua sinua ja haluat jotain vielä yksinkertaisempaa.

Wixin on vaikea olla järkyttynyt, jos sinulla on kokemusta ohjelmistojen käytöstä ja Internetissä pelaamisesta. Jos olet – Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit rakentaa yksinkertaisen verkkosivun, joka sisältää heidän mainoksensa.

Weebly-vetämällä-elementtejä

Monet ihmiset käyttävät Weeblyä ja käyttöliittymä on niin yksinkertainen kuin se saa. Et luo niin kaunista verkkosivustoa kuin kaksi parasta verkkosivustojen rakentajaa – Squarespace ja Wix.

Weebly antaa kuitenkin silti rakentaa mukavan näköisen verkkosivuston, jolla on kaikki tarvittavat blogitoiminnot ja joitain SEO-ohjeita.

Weebly sisältää analysoinnin osoittaaksesi kuinka monta ihmistä tulee verkkosivustollesi ja sinun on käytettävä maksettua suunnitelmaa, jos haluat käyttää omaa verkkotunnustasi.

Koko Weebly-arvostelu täältä.

5. Blogger – Old School Cool

Jos luit blogeja takaisin, kun ne ensimmäisen kerran alkoivat, oletko lukenut blogin, joka oli Bloggerissa. Blogger perustettiin vuonna 1999 ennen dot com-kuplia. Blogger rakennettiin antamaan kaikille ja kaikille mahdollisuus kuulla äänensä.

Blogger, jonka nyt omistaa Google, antaa edelleen halukkaille kirjoittajille mahdollisuuden kuulla heidän äänensä Internetissä.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjautua palveluun aloittamiseksi. Alustan käyttöliittymä näyttää melkein kaikelta muulta Googlen ylläpitämältä, mutta antaa sinun mukauttaa blogiisi eri teemoilla.

Create-a-bloggaaja-blogi

Saatavilla olevien vaihtoehtojen avulla voit rakentaa henkilökohtaisen blogin, joka näyttää siltä, ​​että se on todella sinun.

Bloggerin ainoa ongelma on, että se näyttää hiukan vanhentuneelta. Jos vertaat omaa verkkosivustoasi Bloggeriin tai jopa keskisuuriin, se voi näyttää bloginne vuodelta 2006.

Kuten Medium – Blogger on loistava paikka aloittaa, koska se on ilmainen. Jos haluat kokeilla blogointia ja luoda sitten verkkosivun myöhemmin, on helppoa siirtää aiemmat viestit verkkosivustollesi.

6. Ruututila – vapaa, mutta vain 14 päivää

Ruututilan käyttäminen on erittäin samanlainen kuin Wixin käyttö. He ovat molemmat verkkosivujen rakentajia, heillä molemmilla on melkein identtiset blogi- ja SEO-ominaisuudet, ja molemmilla on mahtava asiakastuki auttaaksesi joutumasta kiinni. Ne ovat molemmat aloittelijavaihtoehtoja.

Mitä eroa heillä sitten on? Wix on helppo käyttää, mutta Squarespace on vielä helpompaa. Huono asia (tai hyvä asia sen suhteen, kuinka katselet sitä) Squarespacessa on, että sitä on vaikeampi mukauttaa.

Ruututila on kuin asuminen kauniissa esivalmistettujen talojen naapurustossa. Lähiympäristössä on noin kymmenen erilaista esivalmistettua taloa, mutta kymmeniä samaa esivalmistettua taloa, jossa asut koko naapurustossa.

Muut ihmiset, jotka asuvat samassa talon versiossa kuin sinä muutit heidän huonekaluissaan ja teit muutaman sisustusmuutoksen, mutta naapuriliitto ei anna sinun tehdä suuria muutoksia.

Ruututilassa on kauniita malleja, joihin voit myös tehdä pieniä muutoksia, mutta olet todella rajoitettu malliin. Toisaalta Wixin avulla voit mukauttaa haluamasi kokonaan.

Squarespace-theme1

Hienoa Squarespacessa on, että on erittäin vaikea tehdä huonoa verkkosivustoa. Mallit ovat puhtaita, ja blogitoiminnot heijastavat sitä. Squarespace todella antaa itsensä mainostajille, kuten valokuvaajille ja taiteilijoille, jotka haluavat myös blogoida.

Ruututila olisi suurempi luettelossa, jos se olisi vapaa pidempään. Palvelu tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson nähdäksesi, haluatko pysyä ohjelmiston kanssa.

Jos haluat lisätietoja Ruuduruudusta, lue yksityiskohtainen Ruudutila-arvostelu. 

7. Tumblr – Multimedia / sosiaalisen median ratkaisu

Tumblr perustettiin vuonna 2007 blogiympäristöksi, joka toimii myös sosiaalisen verkostoitumisen sivustona.

Koska Tumblr on luotu bloggaamiseen, siinä on paljon toiminnallisuuksia, jotka on rakennettu kirjoittamiseen ja kaiken mahdollisen mediasisällön lähettämiseen.

Tumblr tarjoaa räätälöintivaihtoehtoja, mutta mukauttaminen muistuttaa paljon enemmän sosiaalisen median profiilia kuin blogisivustoa.

Yksi hieno asia Tumblrissa on se, kuinka helppoa sitä on käyttää ja kuinka helppokäyttöinen kojelauta.

tumblr kojelauta

Se on kuitenkin Tumblr – se rakennettiin blogiympäristöksi, mutta suurin osa Tumblrin käyttäjistä käyttää sitä sosiaalisena mediana enemmän kuin blogiympäristönä. Monet yritykset käyttävät Tumblria todella lisätäkseen bloginsa liikennettä.

Jos haluat sosiaalisesti integroituneen blogin ilman mitään vaivaa omistaa omaa, Tumblr saattaa olla valinta sinulle.

Yhteenvetona

Kun se tulee siihen, on todella olemassa kaksi vaihtoehtoa, jotka johtavat tietä blogaustilaan. Ellet todella halua omistaa omaa verkkosivustoasi, katso WordPress ja Wix kahtena päävalintana. Jos et pidä Wixistä, on kaksi vaihtoehtoa, jotka ovat samanlaisia ​​myös Weeblyssä ja Squarespacessa.

Jos arvostat räätälöintia ja verkkosivustosi omistamista, käytä WordPressiä.

Jos arvostat yksinkertaisuutta, helppokäyttöisyyttä ja sinun ei tarvitse murehtia niin paljon, siirry verkkosivustojen rakentajan, kuten Wixin, kanssa.

FAQ – Suosituimmat ilmaiset blogisivustot

Kuinka aloittelijablogit ansaitsevat rahaa?

Rahanrajoittamiseen on useita tapoja. Affiliate-tulot on helpoin tapa aloittaa, mutta voit myydä myös digitaalisia tuotteita, e-kirjoja ja kursseja. Siellä on myös freelance-kirjoittamista ja mainontaa.

Kuinka voin aloittaa ilmaisen blogin Kanadassa?

Nopein ja helpoin tapa aloittaa ilmainen blogi Kanadassa on käyttää palvelua, kuten Medium. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään ja aloittaa kirjoittaminen.

Mitkä ovat suosituimmat blogisivustot?

Suosituimmat verkkosivustot ovat WordPress, Wix, Squarespace, Medium, Weebly, Blogger ja Tumblr..

Ansaitsevatko bloggaajat todella rahaa?

Internetissä on lukemattomia bloggaajia, jotka veivät elävää bloggaamista. On jopa bloggaajia, jotka ovat tulleet varakkaiksi bloginsa kautta ja ovat julkaisseet kirjoja, podcasteja jne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map