Parhaat ilmaiset web-sivustot

Kuka kyllästyy ilmaisista asioista? Kukaan… ellet tietysti ole äskettäin lyönyt päätäsi ja et ajattele selvästi.


Me kaikki rakastamme ilmaisia ​​juttuja. Ilmaiset tacos, ilmainen olut tai jopa ilmainen t-paita, joka heitetään laatikon takaosaan ja joka ei koskaan näe päivänvaloa loput luonnollisesta elämästään. Vaikuttaa siltä, ​​että sana “vapaa” laukaisee eräänlaisen geneettisen vasteen, joka saa meidät istumaan ja huomaamaan.

Joten puhutaan ilmaisesta web-isännöinnistä. Onko se hyvä asia, kuten ilmainen olut tai huonosti istuvat t-paidat? Kuten saatat epäillä, vastaus riippuu siitä, mitä aiot saavuttaa verkkosivustollasi.

Maksuilla verkkopalvelupalveluilla (tai meilleur hébergment -verkolla ranskalaisille) on varmasti paikkansa maailmassa, mutta tosiasia on, että kaikilla, jotka haluavat laittaa jotain verkkoon, ei ole suuria suunnitelmia haastaa Amazonia kasvotusten verkkokaupassa. vähittäiskaupan kuoleman ottelu. Joillakin meistä on vaatimattomampia aikomuksia ja he haluavat vain paikan toteuttaa sähköpostimarkkinointikampanjoita, siirtää ajatuksia tai jakaa juttuja nopeasti ja ilman vaivaa..

Jos tämä jälkimmäinen idea kuvaa sinua, se on onnekas päivä. Jatka lukemista ja löydämme nyt esteetön mielipiteemme markkinoiden parhaista ilmaisista (ja melkein ilmaisista) verkkoisäntäkoneista.

Ilmainen vs Halpa Basic-hosting

Haluan vain selventää jotain, jonka suhteen näen paljon ihmisiä kamppailevan, kun on kyse ilmaisen isännöinnin löytämisestä.

Et löydä ilmaista isäntää, joka antaa sinulle valitsemasi ilmaisen verkkotunnuksen URL-osoitteen – niitä ei ole olemassa.

Esimerkiksi jos halusin luoda verkkosivun leipomasta. Ei ole hosting-yrityksiä, jotka tarjoavat sinulle mybakingwebsite.com. Syynä on, että DNS-palvelimen isäntä ja nimen rekisteröinti maksaa rahaa.

Sen sijaan, kun kyse on ilmaisesta web-hosting-toiminnasta, voit vain saada. mybakingwebsite.-
atsomehostingcompany.com

Emoyhtiö omistaa verkkosivustosi, samoin kuin verkkotunnuksesi. Et koskaan omista mitään, ja jos sinä joskus päätät käyttää vapauttasi – sinulta veloitetaan paljon.

Siksi tämä arvostelu koskee halvimpia “melkein ilmaisia” hosting-yrityksiä. Olen nähnyt, että monet ihmiset tekevät tämän virheen.

Tämä ei ole syötti ja vaihto, vaan me jaamme neuvoja jälkeen isännöimme satoja verkkosivustoja itse ja nähdessään, että ilmaiset isännät torjuvat paljon ihmisiä täysin.

Ilmaiset isännät eivät todellakaan ole ilmaisia, tästä syystä …

Ilmaisissa isäntätiloissa on palvelimet maksettavaksi, henkilöstön palkat ja markkinointikanavat ylläpitämiseksi.

Joten saatat ihmetellä – miten he tekevät sen?

Kun isäntä ei ole heidän tuote – sinusta tulee heidän tuote (tai tässä tapauksessa tietosi).

Näin he ITSE ASIASSA tehdä rahaa.

 1. Odota päivitystäsi – lopulta maksat 4–5x siirtoinmaksuja.
 2. Haittaohjelmat + vakoiluohjelmat – älä usko minua, lue tämä.
 3. He myyvät tietosi – mainostajat ostavat tietosi yrittääksesi markkinoida sinulle
 4. Pakotettu mainonta – saatat päätyä hulluun mainokseen sivustossasi.
 5. Epäammattimaista – jos haluat jonakin päivänä muuttaa kissan kuvakokoelmasi ammattimaiseksi valokuva-albumiksi murtautuaksesi ammatillisen kissan valokuvauksen vilkkaaseen maailmaan, ilmainen verkkotunnuksesi ei auta! ����

5 parasta “melkein ilmaista” Web-palvelinta

melkein ilmainenVaikka ajatus 100% ilmainen web-hosting riittää alkamaan häntäsi vedoten, älä unohda sitä tosiasiaa, että heidän ilmaisen version versio saattaa antaa sinulle vakavia tallennus-, suorituskyky- ja kaistanleveysrajoituksia..

… Ja ellet maksa päivityksestä, sinun on todennäköisesti jouduttava käsittelemään heidän häiritseviä mainoksiaan, jotka on rapattu ympäri verkkosivustoasi..

Vaikka on totta, voit pitää ilmaisen hosting-palvelun niin kauan kuin haluat, jos aiot joskus suhtautua entistä vakavampaan täysipainoiseen verkkosivustoon, haluat päivittää lopulta vankempaan suunnitelmaan, joka maksaa vähän jotain kukin kuukausi.

Nykyään saatat olla yllättynyt, kuinka monta ominaisuutta ja hyötyä lähes ilmainen verkkoisäntä sisältää menojen tekemiseen missä tahansa 3–10 dollaria kuukaudessa. Puhumme ilmaisesta verkkotunnuksesta, sähköpostitileistä, runsaasta tallennustilasta ja jopa verkkokaupan toiminnoista.

Tässä on viisi suosituinta melkein ilmaista hosting-yritystämme:

1. Hostinger – Premium-hosting alennushinnoitteluun

Alkaen hintaan 0,99 dollaria kuukaudessa ja 100 Gt: n kaistanleveydellä

 • Ilmainen sähköpostitili
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Ilmainen SSL
 • 100 Gt kaistanleveys
 • MySQL-tietokannat
 • 24/7/365 tuki
 • Tehokas ohjauspaneeli

PLUSSAT

 Lyömätön hinta laadukkaista ja CryptoCurrency-vaihtoehdoista.

HAITTOJA

Lähtötaso sallii vain yhden verkkosivuston isäntä.

Joka kerta kun tarkistamme Hostingerissä, keskimääräiset käyttö- ja latausajat paranevat. Hostinger on loistava vaihtoehto edullisiin majoituksiin – varsinkin vasta aloittaessasi. Hinta 0,99 dollaria kuukaudessa on vaikea siirtää, ja päivittäminen rajoittamattomaan premium-vaihtoehtoon antaa sinulle vain 2,15 dollaria kuukaudessa.

Halvan web-hosting-palvelun lisäbonuksena Hostingerillä on ilmainen verkkosivustojen rakentaja nimeltään Zyro. Se koostuu perus- ja ei niin perusominaisuuksista. Innovatiivisin on ehdottomasti Zyron Logo Maker. Jos haluat keksiä tuotemerkkisi logon uudelleen, voit tehdä sen nopeasti.

Hostingeristä on tullut melko suosittu vaihtoehto isäntämaailmassa. Tästä huolimatta olimme edelleen skeptisiä heidän ilmoitetun suorituksen suhteen ja päätimme katsoa. Vuosi + heidän tulostensa suora seuranta paljasti joitain vaikuttavia esitysnumeroita.

Jos haluat nähdä Hostinger-käyttö- ja seisontatestejämme, tutustu Hostinger-koko arvosteluun. 

2. SiteGround: Luotettavin isäntä

Nopein isäntä hintaan 3–4 dollaria / kuukausi, ilmainen SSL, 24/7 tuki

 • Ystävällinen & Avulias tukihenkilöstö, joka on valmis auttamaan ympäri vuorokauden
 • Kuollut yksinkertainen asennus ja erinomainen luotettavuus vuodesta 2004
 • Rajoittamaton tallennustila ja sähköpostitilit
 • ILMAINEN ostoskori ja sivuston rakentaja
 • 24/7 -tuki auttaa sinua kaikessa mitä tarvitset

PLUSSAT

 SiteGround on kaikkein aloittelijaystävällinen verkkosivusto. Heidän ympäri vuorokauden auki oleva tukihenkilöstö voi auttaa sinua kaikessa mitä ajattelet. He jopa asentavat koko verkkosivusi sinulle.

HAITTOJA

Sinun on maksettava kokonainen vuosi edestä

Laajan lisäluettelon ja kiinteiden palvelinteknologioiden ansiosta SiteGroundin tulisi olla lyhyt luettelo halvoista, luotettavista isäntäkohteista. Pidämme erityisesti ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja verkkotunnus, jonka avulla pääset verkkoon nopeasti pienin kustannuksin.

Katso, miksi kruunatimme heidät ykköseksi SiteGround-arvostelu saadaksesi syvällisen kuvan yrityksestä, sen hinnoittelutasoista ja erilaisista palveluista.

3. Bluehost: Aloittelija-isäntä

Alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa, ilmainen verkkotunnus

 • Maine erinomaisesta suorituksesta edulliseen hintaan
 • WordPress.org rakastaa heitä
 • ILMAISET mallit ja Weebly sitebuilder
 • ILMAINEN Cloudflare CDN
 • Hanki se tänään 63%: n alennuksella (oli 7,99 dollaria / kuukausi)

PLUSSAT

 Erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu VPS: lle ja omistettu isännöinti, kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen.

HAITTOJA

Maksaa 100 dollaria verkkosivuston muuttamisesta. Jotkut yritykset tekevät sen ilmaiseksi.

Bluehost on ollut jaetun isännöintimaailman yläosassa tai lähellä sitä jo pitkään ansaittu maine laadukkaasta infrastruktuurista ja asiakastuesta joka on todella taipuvainen auttamaan (kun he ovat online-tilassa). Isäntätesteissämme Bluehost sijoittui lähellä huippua nopeudella ja suorituskyvyllä – kaiken, mitä voit odottaa alan johtajalta.

4. InMotionHosting

 • ILMAINEN verkkosivusto ja cPanel-muutokset
 • Solid state-asema verkkosivustojen nopeaan lataamiseen
 • Rajoittamaton sähköpostitili ja kaistanleveys
 • ILMAINEN tietoturvaohjelmisto, jossa on SSL- ja hakkerointisuojaus
 • ILMAINEN Boldgrid-rakennusohjelma ja mallit

PLUSSAT

 Yhtenä alan viimeisistä riippumattomista toimijoista saat täyden 90 päivän rahat takaisin -takuun täydelliselle mielenrauhalle..

HAITTOJA

Alhaisimmat kustannussuunnitelmat sisältävät joitain rajoituksia isännöimien verkkosivustojen ja luomien tietokantojen lukumäärälle.

IT-nörtit ja verkkoyrittäjät rakastavat InMotion-yritysluokan hosting-suunnitelmia (me todellakin). Maksat täällä kymmenenkymmentä enemmän enemmän kuin pohjaväkeillä, mutta saat paljon vastinetta ilman suuria lisäkustannuksia.

Useilla tietokeskuksen valinnoilla ja huippuluokan laitteilla, InMotion-kokemuksesi pitäisi olla hyvä.

5. A2-hosting

 • ILMAINEN nopeuslataus Cloudflare CDN: n ja SSD: n avulla
 • 1 napsauta WordPress ja muut CMS-asennukset
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite, verkkotunnus ja tietokanta
 • ILMAINEN HackScan ja muut edistyneet turvatoimet
 • ILMAINEN Boldgrid-rakennusohjelma ja mallit

PLUSSAT

 Rajoittamaton kaikki 99,9%: n käyttöajalla ja datakeskuksilla Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Singaporessa. Palautusaika ei koskaan vanhene.

HAITTOJA

Ylimääräisen palvelinnopeuden saaminen, joka lataa verkkosivustosi erittäin nopeasti, vaatii suunnitelmapäivityksen kalliimpiin Turbo- tai Swift-paketteihin.

Ei vain valmiiksi pakattujen hosting-suunnitelmien jälleenmyyjä, A2 Hosting päätti myös räätälöidä laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanonsa paremman suorituskyvyn, nopeuden ja turvallisuuden parantamiseksi – olettaen, että asiakkaat eivät mielessä maksaisi muutama ylimääräinen penniä kuukaudessa sellaisesta laadusta, joka ei ole löytyy aina jaetuista isännöistä.

6. HostPapa

 • Taattu 99,9% käytettävyys ja ilman kaistanleveysrajoja
 • Isännöi rajattomasti WordPress-sivustoja yhdellä tilillä
 • Ympärivuorokautinen tuki live-chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse
 • ILMAINEN vedä ja pudota -sivuston rakentaja
 • Parannettu turvallisuus pitämään verkkosivustosi häiriöttömänä

PLUSSAT

 Edistää ympäristöystävällisiä liiketoimintatapoja. HostPapa siirtyy mielellään CMS-verkkosivustollesi toiselta palvelimelta ilmaiseksi.

HAITTOJA

Tuki vähäisiin asioihin on suuri, mutta odotusajat voivat olla jopa 72 tuntia, jos tarvitset syvällisempää teknistä asiantuntemusta.

HostPapa on enemmän kuin maltillinen ja polttava jaettu isäntä. Tämän yrityksen tavoitteena on hankkia asiakkaita halvan aloitussuunnitelman kautta ja todistaa olevansa täyden palvelun liikekumppani.. HostPapa jatkaa levittämistä lisää verkkokaupan ominaisuuksia yrittäjämielisille asiakkaille.

4 parasta “ilmaista” Web-palvelinta

vapaaOnko siellä todella ilmaisia ​​web-isäntäyrityksiä?

Jep, siellä on.

Me pesimme Internetin suurimman iskutangon takia. Usko tai älä, on olemassa joitain oikeutettuja vaihtoehtoja, joista ainakin yhden tulisi olla sopiva projektiisi, olitpa sitten naiivi aloittelija, harrastaja-verkkosivuston suunnittelija tai edistynyt kehittäjä, joka tarvitsee paikan, jolla hän voi jättää työtään kaikki kellot ja suurin osa pillistä.

7. Wix

 • Luo ja julkaise kokonainen verkkosivusto ilmaiseksi
 • ILMAINEN verkkotunnus, jos päätät ostaa suunnitelman
 • Laadukkaat vedä ja pudota -mallit sopivat täydellisesti mihin tahansa käyttöön
 • Syvä ja laaja tietoartikkeleiden arkisto
 • Laajenna verkkosivustosi toimintoja kuormilla sovelluksia / laajennuksia

PLUSSAT

 Vaikea voittaa selainpohjaisten sivustojen rakentajien kannalta. Uusien mallien ja ominaisuuksien tullessa verkkoon koko ajan, Wix on loistava paikka aloittaa verkkosivujen suunnittelumatka.

HAITTOJA

Vaikka heillä on valtava artikkeli-arkisto, live-tukea ei lähes ole olemassa. Tulet pääosin yksin teknisiin kysymyksiin.

Tämä johtava verkkosivustojen rakentaja on niin yksinkertainen, että voit luoda tilin ja rakentaa verkkosivustosi muutamassa minuutissa – hyvin muutama minuutti. Itse rakentajan käyttö on nopea oppimiskäyrä. Et milloinkaan manipuloi valikoita, tekstiä, kuvia, liukusäätimiä ja muuta. Ei ihme, miksi valitsimme Wixin markkinoiden parhaaksi verkkosivustojen rakentajaksi tänään.

8. Tunne

 • Vahva verkkokaupan työkaluvarasto, tilaukset, maksut ja toimitus
 • Integroituu helposti eBayn, Facebookin ja Amazonin kanssa
 • Paljon vaihtoehtoja maksujen vastaanottamiseen – ei maksuja
 • Sisäänrakennettu SEO auttaa pitämään myymälääsi hakutuloksissa
 • PCI-yhteensopiva, mutta joudut ostamaan SSL-varmenteen

PLUSSAT

 Jos tavoitteena on ammattimaisen verkkokaupan tuominen olemassaoloon, Volusion on vakava vaihtoehto auttaa sinua tekemään se.

HAITTOJA

Monet halutuimmista verkkokaupan ominaisuuksista ovat saatavissa vain maksamallasi hosting-suunnitelmalla.

Volusion on erikoistunut yrittäjiin, jotka haluavat rakentaa ja isännöidä sekä verkkokauppaa. Vaikka se ei ole halvin vaihtoehto, jos etsit vain tietosivustoa tai henkilökohtaista blogia, ne, jotka ovat valmiita siirtymään verkkokauppaan, rakastavat tämän yrityksen keskittymistä asioiden liiketoiminnan puolelle..

9. Yksi

 • cPanel-kojetaulu yhden napsautuksen WordPress-asennuksilla
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • 24/7 sähköposti ja live chat-tuki
 • Kilpailukykyisen hosting-suunnitelman hinnat päivityksille
 • ILMAINEN sivuston rakentaja tekee kaikista suunnittelijoista

PLUSSAT

 Verkkosivuston rakennustyökalu on hyvä hinta, sillä se pystyy esikatselemaan sivustoasi sekä työpöydän että mobiili-näkymässä, kun luot sen.

HAITTOJA

15 päivän palautusjakso on tavallaan hankala.

Äärimmäisen kustannustietoiselle kuluttajalle, joka voi tulla toimeen tavallisella perussivustolla tai joka tarvitsee enemmän kuin mitään sähköpostin ylläpitämistä, One-aloituspaketti sisältää verkkotunnuksen, rajoittamattomat sähköpostitilit ja verkkosivustojen rakentajan, hinta 3 dollaria vuodessa. Paketit, jotka ovat korkealla tasolla WordPressin avulla, mahdollistavat suunnitelman, joka maksaa noin 3,50 dollaria / kk.

10. Shopify

 • Sivuston rakentaja mukana paljon ilmaisia ​​ja premium-malleja
 • Siirrä verkkotunnuksesi, osta uusi tai käytä ILMAINEN shopify-aliverkkotunnusta
 • Paljon verkkokauppavaihtoehtoja, alennuskoodeja saatavilla
 • Kaikki suunnitelmat isännöivät täysin rajoittamattomasti kaikkea
 • Hyväksy Stripe-maksut helposti integroimalla

PLUSSAT

 Keskitetty palvelupiste täysin toimivan online-markkinoiden rakentamiseen.

HAITTOJA

Maksun käsittelykulut kohtaavat, jos valitset muun reitin kuin sisäisen vaihtoehdon Raita.

Shopify tunnetaan verkkokaupasta, joten jos tämä on suunta, jota olet ohjannut, tämä web-hosting-yritys on suunniteltu auttamaan sinua verkkokaupan perustamisessa ja minimoinnissa. Shopify-aliverkkotunnusvaihtoehto on täydellinen myyjille, joilla on pieni budjetti joiden on tehtävä muutama dollari ennen kuin he harkitsevat päivitetyn isäntän tarjoamista.

5 parasta loput: Muut ilmaiset sivustot ja rakentajat, jotka ovat katsomisen arvoisia

Käynnistä uudelleen tuttu aihe – ihmismielisyys on etsiä paras tarjous, eikä se saa paljon parempaa kuin ilmainen. Siksi web-hosting-teollisuus on hypännyt ideasta ja ajautunut sen mukanaan ja tullut niin juuttuneeksi halpoihin ja edullisiin vaihtoehtoihin, jotka ovat kuluttajien edessä ripustettuna, kuten jonkinlainen vastustamaton syötti, että on vaikea lajitella niitä kaikkia.

No, meidän tehtävämme on selvittää ne. Sitä me teemme täällä. Jotkut syväalennusmajoittajat ovat nuuskaamisen arvoisia, kun taas toiset ovat suorastaan ​​erinomaisia ​​yrityksiä, ja harvat, joista et halua mennä lähelle ilman tiukkaa kiinni heitä vastaan. Nämä ovat lakkauttamattomia mielipiteitämme, jotka perustuvat niiden testaamiseen yksitellen.

Tarkastellaan ilman lisäohjeita luetteloomme viidestä parhaasta palvelupalvelustamme, jotka eivät sovi mukavasti kahteen ensimmäiseen luokkaan. Me kutsumme heitä loput parhaimmaksi.

11. 000Webhost

 • Kaistanleveys / tallennustila: 100 Gt / 1,5 Gt
 • Verkkotunnus: Rajoittamaton, ilmainen aliverkkotunnus
 • Sähköposti: 5 tiliä
 • Verkkosivun rakentaja / Suunnittelu: 100 mallia

PLUSSAT

 Todella ilmainen web-hosting, jolla on joitain kaistanleveyttä ja tallennusrajoituksia.

HAITTOJA

Hiukan puuttuu asiakas- ja teknisestä tuesta. Omasta asiantuntemustasi riippuen tämä voi olla ongelma tai ei.

Sen jälkeen kun 000Webhost on tarjonnut veloituksetta isännöintiä lähes 14 miljoonalle asiakkaalle vuodesta 2007, se ei ehkä ole ensimmäinen kaikkien kielillä, mutta se on osoittautunut olevansa enemmän kuin kykenevä web-isäntä. Soveltuu parhaiten pienille ja keskisuurille tilille, tämä palveluntarjoaja oli yksi ensimmäisistä, joka tarjosi ilmaisia ​​SSL-varmenteita, käytännöstä, josta on tullut alan standardi.

12. x10Hosting

 • Kaistanleveys / tallennustila: Rajoittamaton
 • Verkkotunnus: 2 lisäosaa, 1 pysäköity, 2 aliverkkotunnusta
 • eCommerce: Asenna napsautuksella Magento ja muut
 • Sähköposti: 3 ILMAISTA tiliä
 • Verkkosivun rakentaja / Suunnittelu: Verkkosivun rakentaja, jolla on yli 150 mallia; toiset ovat saatavilla cPanel-asennusten kautta

PLUSSAT

 750 000 jäsenen aktiivinen tukiyhteisö.

HAITTOJA

Joidenkin mielestä tämä palvelu on hinnaltaan edullisempaa kuin toisten, mutta se kuuluu silti suoraan halvan web-hosting-luokkaan.

13. Weebly

 • Kaistanleveys / Tallennustila: Rajoittamaton / 500MB
 • Verkkotunnus: ILMAINEN Weebly-aliverkkotunnus
 • verkkokauppa: ei tueta
 • Sähköposti: Ei
 • Verkkosivun rakentaja / Suunnittelu: Vedä ja pudota tai muokkaa HTML tai CSS; ILMAISET mallit

PLUSSAT

 750 000 jäsenen aktiivinen tukiyhteisö.

HAITTOJA

Vaikka ilmaisella perussuunnitelmalla ei ole mainoksia, verkkosivun alatunniste on merkitty Weebly.com-logolla.

Weeblyllä on hyvä nimi tunnustaminen DIY: n vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentamisen maailmassa. Niiden laatu, etenkin malleissa, on parantunut viime vuosina. Perus ilmainen paketti ei tarjoa paljon ominaisuuksia, mutta, kuten Wix, antaa sinulle mahdollisuuden saada ammattimaista web-läsnäoloa verkossa lyhyessä ajassa.

14. AwardSpace

 • Kaistanleveys / tallennustila: 5 Gt / 1 Gt
 • verkkokauppa: Ei
 • Sähköposti: 1 sähköpostitili
 • Verkkotunnus: Yhden verkkotunnuksen isännöinti, plus 3 aliverkkotunnusta
 • Verkkosivun rakentaja / Suunnittelu: Ei vetämistä ja pudottamista; WordPress- ja Joomlas-asentajat

PLUSSAT

 Kaikki hyvän hosting-suunnitelman odotetut ominaisuudet sekä lippuperustainen tukijärjestelmä. Perushinnat vain .17 senttiä / kk.

HAITTOJA

Vaikka WordPress-asennusohjelman tarjoaminen on loistava idea, vedä ja pudota -suunnittelukyvyn puute todennäköisesti maksaa AwardSpace-palvelulle suuren määrän asiakkaita, jotka haluavat tämän tason kädenpidon.

AwardSpace-liiketoimintamalli on samanlainen tunnetuimpiin nimiin kuten Wix ja Weebly siinä mielessä, että se käyttää ilmaista isäntämahdollisuutta potentiaalisten asiakkaiden mahdollisuuden kokeilla palvelua, toivoen, että he päättävät lisätä maksupalveluita heidän tarpeidensa kehittyessä. Ei paljon kaistanleveyttä tai tallennustilaa ilmaiseksi, ja jotkut kaipaavat vetämällä ja pudottamalla -editoria.

15. Freehostia

 • Kaistanleveys / tallennustila: 6 Gt / 250 Mt
 • Verkkotunnus: 5 tiliä kohden
 • verkkokauppa: Suosittujen alustojen helppo asennus
 • Sähköposti: 3 tiliä
 • Verkkosivun rakentaja / Suunnittelu: CMS-asennukset napsautetaan yhdellä napsautuksella; ILMAINEN verkkosivusto malleja

PLUSSAT

 Palvelinklusteriidea – toisin kuin yksi palveleva laitteisto – on erittäin asiakasystävällinen ominaisuus.

HAITTOJA

Ilmaisen suunnitelman 250 Mt: n tallennustila voi tuntua hiukan tiukalta kaikkea muuta kuin kaikkein perusteellisinta sivustoa varten.

Freehostia väittää, että ylpeilemällä kuormitetulla palvelinklusterimenetelmällä sivut latautuvat jopa 15 kertaa nopeammin kuin vastaavissa ilmaisissa isäntälaitteissa. Jopa ilmaisessa suunnitelmassa ei ole mainontaa, mikä on hienoa ja antaa verkkosivustollesi mahdollisuuden näyttää ammattimaiselta heti portista. Vaikuttava 24/7-tuki.

Lopulliset ajatukset

Jos olet tosissasi verkkoyrityksen perustamisesta tai viestinnästä maailmalle, hyväksymme ensimmäisenä, että ilmainen web-hosting ei ehkä ole paras pitkän aikavälin isännöintiratkaisu (nämä pienyritysten isännät olisivat viisaampia vaihtoehtoja).

On kuitenkin joitain erinomaisia ​​syitä mennä tälle reitille alussa. Ilmeisesti siinä on hintaasia – puhumme joko täysin ilmaiseksi tai mistä tahansa penniästä vain muutaman dollarin kuukauteen. Tämä voi auttaa sinua vähentämään verkkosivustojen kehittämiskustannuksia, jos budjetti on tiukka.

Usein unohdetaan ajatus, että nämä yritykset (joka tapauksessa uskottavat) haluavat yrityksesi pitkälle matkalle, ja he tietävät, että arvioit heidät heidän ilmaisten ja perussuunnitelmiensa laadun perusteella. Kuten olemme maininneet, he haluavat sinun päivittyvän lopulta korkeampiin hintapisteisiin, mutta tietävät, että heidän on ensin toimitettava tavarat ilmaisella tasolla.

Tärkeintä on, että jos tietyn isännän ominaisuudet eivät ole sinun kanssasi, on erittäin halpaa antaa toiselle koeajo.

Eli sinulla ei vieläkään ole verkkosivustoa verkossa? Mitä odotat?! Olemme laittaneet työkalut suoraan käsiisi – hanki nyt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector