GoDaddy-arvostelu – Lue tämä ENNEN kuin menetät rahasi

Lähes jokaisen verkossa löytämäsi GoDaddy-arvostelun on kirjoittanut tytäryhtiömarkkinoija. Toisin sanoen EI ole objektiivinen. Kaikki tietävät GoDaddyn.


He ovat kuin verkkopalvelumaailman McDonald’it. Sinun on annettava se heille liian seksuaalistettujen Superbowl-mainosten, jatkuvien YouTube-mainosten, GoDaddy-tytäryhtiöiden leviämisen jälkeen web-isäntätilaan ….

Luulen, että McDonald’s ei oikeastaan ​​tee mitään. Mutta – ne ovat helposti tunnetuin web-hosting-yritys maailmassa.

Onko heidän maineen tulosta korkealaatuisesta tuotteesta vai ovatko nämä mainokset vastuussa heidän menestyksestään?

Olemme kokeilleet heidän palveluitaan vastatakseen täsmälliseen kysymykseen.

Sukellaan sisään, pop huppu ja katsomaan mitä GoDaddy Todella tarjoukset.

Kuka on GoDaddy-hosting?

Ellet ole asunut kallion alla… toisella planeetalla… toisessa aurinkojärjestelmässä, tiedät kuka GoDaddy on. ��

Heck, jopa isovanhempasi ovat todennäköisesti tuttuja GoDaddystä. ��������

Ja on helppo nähdä miksi …

GoDaddy on perustettu yli kaksi vuosikymmentä sitten vuonna 1997 Baltimoressa, Marylandissa (nimellä Jomax Technologies). GoDaddy on kokenut meteorisen nousun web-hosting-maailman sijoitusten kautta ja haastanut leuan pudottaen $ 2.231.900.000 liikevaihdossa viime vuonna.

godaddy 2017 q2 -analyysikertomus

GoDaddyn perustaja ja presidentti Bob Parsons myi yhden aikaisemmista yrityksistään Intuitille “pienellä” summalla, $ 65.000.000, tämä ei oikeastaan ​​ole yllätys.

Nykyään GoDaddy työllistää yli 6000 henkilöä, palvelee 17 miljoonaa yritystä ympäri maailmaa, ja sitä pidetään laajasti thän on maailman suurin web-palveluntarjoaja.

Joten mielestäni on turvallista sanoa, että heillä menee hyvin.

Mutta tässä on isojen yritysten asia. He kuuluvat yleensä yhden kahden sateenvarjon alle.

 1. “Ansaitsen menestymiseni, koska tarjoan markkinoiden parhaan kirotun tuotteen.”
 2. Tai “Olen suurin kissa kaupungissa, koska tiedän miten manipuloida pahaa arvaamattomia kuluttajia maksamaan liian paljon subpar-tuotteelle. ”

Joten mihin sateenvarjoon GoDaddy kuuluu?

Kummallista, molemmat.

Anna minun selittää.

GoDaddy-hosting-ammattilaiset – upea suorituskyky

Heidän käytettävissään olevien resurssien runsaan runsauden vuoksi (tarkoitan, että heidän vuositulot ovat korkeampi kuin monien kehitysmaiden BKT) Ei pitäisi olla yllättävää, että GoDaddy tekee hienoa työtä tuottaakseen laadukasta suorituskykyä käyttäjilleen.

Tässä on vain muutama GoDaddyn suorituskyvyn näkökulma, joka teki meille vaikutuksen viimeisen 12 kuukauden aikana. Voit nähdä live-seuranta täällä. Lue lisää Nelivaiheinen tutkimusprosessi täällä.

1. Heillä on loistavat käyttöajat (99,95%)

Vaikka he eivät tarjoa leuan pudotusta ylöspäin kuten jotkut kilpailijoistaan ​​(nimittäin SiteGround), GoDaddy julkaisee terveellinen käyttöaika 99,95% mikä on juuri sitä, mitä voit odottaa edullisen isännän kanssa.

Godaddy-käyttöaika tulos

Vaikka he eivät aio voittaa palkintoja käytettävyydestään, olen iloinen voidessani kertoa, että meillä ei ollut GoDaddy-asiakkaidena aikana mitään merkittäviä kaatumisia tai huomattavia seisonta-aikoja..

Tässä on nopea katsaus viime kuukauden suorituksiin.

2018 keskim. käyttöaste:

 • Tammikuun käyttöaika: 99,98%
 • Helmikuun käyttöaika: 99,96%
 • Maaliskuun käyttöaika: 99,91%
 • Huhtikuun käyttöaika: 99,99%
 • Toukokuun käyttöaika: 99,94%
 • Kesäkuun käyttöaika: 99,98%
 • Heinäkuun käyttöaika: 99,85%
 • Elokuu (20. päivä) käyttöaika: 99,99%

2. Nopea nopeus (448 ms)

Huolimatta siitä, mitä äitisi ja muut Internet-aloittelijat ovat kertoneet, verkkosivustojen nopeuksilla on merkitystä … Paljon.

godaddy-sivun latausnopeustesti

Itse asiassa viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että yli 47% kuluttajista odottaa verkkosivuston latautuvan enintään 2 sekunnissa. Ja jos ei ole? Hei hei tulot.

Tämä tekee oikean verkkoisäntävalinnan yhdeksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka teet, jos toivot koskaan ansaitsevan rahaa verkkosivustostasi.

Joten miten GoDaddy vertaa kilpailijoihinsa??

Oikeastaan… aika melko hyvä.

Kello sisään keskimääräinen latausaika on vain 448 Ms, GoDaddy on helposti yksi nopeimmista verkkosivustoista, jota olemme koskaan tarkistaneet, ja tarjoaa uskomattoman nopeita nopeuksia, jotka pitävät sinut ja vieraasi onnelliseksi.

Vuoden 2018 latausaika:

 • Tammikuun keskiarvo nopeus: 363 ms
 • Helmikuun keskiarvo nopeus: 415 ms
 • Maaliskuun keskiarvo nopeus: 386 ms
 • Huhtikuun keskiarvo nopeus: 395 ms
 • Voi keskim. nopeus: 415 ms
 • Kesäkuun keskiarvo nopeus: 492 ms
 • Heinäkuun keskiarvo nopeus: 541 ms
 • Elokuun (20. päivä) keskim. nopeus: 587 ms

3. Paljon suuria bonuksia ja lisäominaisuuksia

Vaikka mikään näistä bonuksista tai ominaisuuksista ei ole ilmainen, GoDaddy tekee parhaansa varmistaakseen, että jokaisella uudella asiakkaalla on kyky luoda kauniita ja tehokkaita verkkosivustoja niin pienellä työllä kuin inhimillisesti mahdollista.

godaddy-ominaisuudet

Ne tarjoavat kaiken räätälöityjen verkkosivustojen rakentajasta, GoCentralista korkean tason web-suunnittelun ammattilaisille yhden napsautuksen sovellusasennuksiin, jotta varmistetaan, että sivustosi nousee ja toimii kaikilla tarvitsemillasi kelloilla ja pilliilla (tai ei).

Verkkosivun rakentaja: GoCentral on GoDaddyn verkkosivustojen rakentaja. Rakennustyökalun käyttö on ilmaista ja antaa sinun muokata sitä tietokoneelta, tablet-laitteelta tai puhelimelta. He heittävät myös SSL-sertifikaatin, jos käytät heidän rakentajaansa.

Verkkosuunnittelun ammattilaiset: GoDaddy tarjoaa verkkosivujen suunnittelupalveluita ammattilaisilta. Sinun tarvitsee vain soittaa heidän kuulemislinjalleen ja selittää mitä tarvitset. He lupaavat verkkosivuston verkossa 4–6 viikon sisällä ja tarjoavat 24/7/365-tukilinjan.

Vaikka he eivät tarjoa sellaista arvoa, jota voit odottaa SiteGround- tai A2-hosting-toiminnoista, siellä on edelleen runsaasti lisäominaisuuksia ja bonuksia pitämään jopa innostunein verkkovastaava kylläinen.

GoDaddy Cons

Ok, joten GoDaddy on läpäissyt sekä käytettävyyden että nopeuden testit lentävillä väreillä. Ne ovat tunnettuja, (näennäisesti) hyvämaineisia, ja ne antavat sinulle pääsyn veneen runsaaseen lisäominaisuuteen.

Missä kirjaudumme, eikö??

Ei niin nopeasti.

Vaikka GoDaddy tekee monia asioita suoraan suorituskyvyn kannalta, heidän liiketoiminnan asiakaspalvelun ja maksamisen näkökulma on sanottavasti vähemmän kuin suolainen.

Tästä syystä …

1. Rajoitettu taloussuunnitelma ja naurettavan korkeat uusimismaksut

Yrittäessään kilpailla jatkuvasti kasvavan määrän halpoja verkkoisäntäyrityksiä kanssa, GoDaddy tarjoaa mielenkiintoisen alhaisen hintapaketin (osuvasti nimetty ”Economy”) kuluttajille.

Tämä itsessään ei ole huono asia.

Tarkoitan, olkaamme todellisia… Me kaikki haluamme venyttää rahamme niin pitkälle kuin se menee, eikö niin?

Ongelma, johon törmäät, on kuitenkin se, että he eivät ole vain vähentäneet hinnoite heidän verkkopalvelupalvelunsa lisäksi arvo.

Taloudellisuussuunnitelma on täysin paljaita luita, eikä se tarjoa vakioominaisuuksia voit odottaa hyvämaineiselta verkkoisäntältä, kuten CDN, päivittäiset varmuuskopiot tai SSL-varmenne.

GoDaddy-hinnoittelu

Vaikka tämä 2,49 dollarin hintalappu voi näyttää houkuttelevalta, usko meihin … Se ei ole edes kovin arvoinen.

Ja vaikka keskustelemme GoDaddyn hinnoittelusta, on tärkeää huomata se he veloittavat kohtuuttoman korkeat uusimismaksut.

GoDaddy ei ole vain yksi niistä vähiten arvokkaita isäntiä maksamastasi hinnasta (näet miksi sekunnissa), mutta heidän aloitusjaksonsa päätyttyä, he kääntyvät ympäri ja nostavat korkoasi yli 200%.

Että 2,49 dollarin turvasuunnitelma? Joo, se maksaa sinulle 7,99 dollaria kuukaudessa.

Koska voit nauttia naurettavan korkeista käyttöajoista, salamannopea latausnopeus, ja kaikki ansaitsemasi ilmaiset lisäominaisuudet ja bonukset murto-osa tästä kustannuksesta, meitä on vaikea suositella käyttämään GoDaddyä kaikille, jotka haluavat säästää rahaa.

2. Tarpeettomat ylimyynnit ja ylikuormitukset

Jos olet lukenut mitä tahansa tämän sivuston web-hosting-arvosteluita, tiedät todennäköisesti, että sinun pitäisi ei koskaan ostaa isäntäyritystä yrityksestä, joka ei tarjoa “ilmaista” SSL-varmennetta.

Google estää käyttäjiä pääsemästä verkkosivustollesi kirjaimellisesti, kunnes he tunnustavat, että sivustosi ei ole turvallinen ja että se aiheuttaa merkittävän riskin heidän tietoturvalleen.

Joten on järkevää, että useimmat hosting-yritykset ovat ottaneet vihjeen ja alkaneet tarjota ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikille uusille asiakkailleen.

Entä GoDaddy?

Pinnalla kaikki näyttää hyvältä. Kaikille uusille käyttäjille annetaan SSL-sertifikaatti, kun he kirjautuvat johonkin GoDaddyn isännöintisuunnitelmiin (muut kuin Economy).

Mutta kun luet hienotunteen, huomaat pian, että kaikki ei ole niin kuin ensin näyttää.

Itse asiassa GoDaddy veloittaa törkeää 75 dollaria / vuosi “etuoikeudesta” saada turvallinen verkkosivusto.

godaddy ssl hinnoittelu

Ja se ei ole edes pahin osa.

Jos olet juuri ostanut uuden verkkotunnuksen ja web-hosting-paketin, luulet pystyväsi lähettämään sähköpostia kyseiseltä verkkosivustolta? Tarkoitan loppujen lopuksi … Se on teidän verkkosivusto nyt.

No, se on mitä luulet. Mutta GoDaddy ajattelee toisin.

… 60 dollaria / vuosi sähköpostitiliä kohden eri tavalla.

Muut huipputarjoajat antavat sinulle pääsyn rajoittamattomaan määrään sähköpostitilejä (tai ainakin 25) GoDaddy ei ole edes halukas antamaan sinulle yksi.

Muistuta, kuinka nämä kaverit ovat jälleen maailman suurin web-hosting-yritys? Ai oikein … Sillä on luultavasti jotain tekemistä tämän kanssa …

godaddy kaupalliset tanssitytöt

Mutta minä eroan …

3. Ei-taattu rahat takaisin -takuu

Jos sinulla on yli 17 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa, olettaa, että GoDaddy on on pakko on ansainnut maineen läpinäkyvänä ja hyvämaineisena verkkoisäntänä, joka on valmis palauttamaan tyytymättömille asiakkaille ostonsa, eikö niin?

Väärä.

Ensi silmäyksellä heidän ToS väittää, että jokaisella asiakkaalla on oikeus palautukseen, jos hän peruuttaa isännöintisuunnitelmansa 30 päivän kuluessa alkuperäisestä ostosta.

Vaikuttaa kohtuulliselta.

Mutta sitten he sanovat tämän..,

Jos isännöintipalvelu on jo suoritettu, sitä ei palauteta (ellei sitä ole vielä suoritettu, se voi saada hyvityksen 30 päivän kuluessa tapahtuman päivämäärästä).

Nyt en ole oikeudellinen asiantuntija, mutta se kuulostaa epäilyttävästi kuin hyvin muotoiltu ja ammattikielellä täytetty lauseke, jonka tarkoituksena on varmistaa, että GoDaddy voi laillisesti päästä varastamaan tyytymättömiä asiakkaita.

Mikä on ”hosting-palvelu”, voitko todella saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun? Minä en tiedä. Ja on todennäköistä, että juuri siitä GoDaddy pitää.

4. Sekalaiset asiakaspalvelun arvostelut

Asiakaspalvelu on melko osunut tai kaipaa GoDaddyn kanssa.

godaddy-asiakkaan kommentti

Vaikka heidän Yhdysvalloissa toimittamansa puhelintuki on hienoa, tosiasiallisesti alan parhaimpaa, et todennäköisesti halua viettää 20–45 minuuttia puhelimella pienten hikojen ja nopeiden kysymysten ratkaisemiseksi.

godaddy-tukiMikä tekee siitä vieläkin pettymysmielisemmän, että GoDaddyn live-chat-tuki on niin uskomatonta.

Minua kohtasi usein “yhteys ei ole käytettävissä” -virhe aina, kun yritin käyttää heidän live-chat-ominaisuuttaan. Ja siltä varalta, että pääsin tosiasiallisesti palvelun edustajan kanssa, livekeskustelu joko kaatuu ja katoaa tai jouduin turhautumaan “edustajan” (a.k.a. robotin) kyvyttömyyteen vastata tyydyttävällä tavalla minua koskeviin kysymyksiin..

Tässä vaiheessa alaan miettiä, miksi he tarvitsevat juuri 6000 työntekijää laivan pitämiseen? (Heidän on tarvita joku laskemaan kaikki palauttamaton käteinen raha, jonka he ottavat näiden hilpeiden myyntien ja uusimismaksujen kanssa).

hinnoittelu

Kuten näette – GoDaddy-hinnoittelu on eräänlainen syötti ja kytkin. Tämä on yleistä tällä alalla, mutta GoDaddyn hintamuutos on keskimääräistä korkeampi. GoDaddy ei todennäköisesti ole sinun valintasi, jos olet halvan Kanadassa saatavilla olevan isännöintipalvelun jälkeen.

Suosittelemmeko GoDaddyä?

Ehei …

En minä henkilökohtaisesti välitä heidän in-your face -ympäristönsä liian seksuaalisesta markkinoinnista, mutta mikään huonosti verhottu nainen, joka urheilee GoDaddy-säiliöitä, ei voi korvata yrityksen räikeästi vilpillistä politiikkaa ja häpeämätöntä rahaa tarttumista.

Heidän suorituskykynsä saattaa olla yhtä suuri kuin muiden johtavien isännöintipalveluiden kanssa, mutta ellet nautti siitä, että maksat 2–3-kertaisesti sinun pitäisi Web-isäntällesi, rahat kulutetaan paremmin SiteGroundin, A2 Hostingin tai jopa HostGatorin kanssa.

GoDaddy vain ei leikkaa sitä …

Ohje

Onko GoDaddy luotettava?

Kyllä, GoDaddy on luotettava. He ovat kymmenessä web-hosting-palvelun tarjoajassa. Palvelimiensa käyttöaika on positiivinen ja nopeustesti on suhteellisen nopea.

Onko GoDaddy-verkkosivuston rakentaja mitään hyötyä?

GoDaddy-verkkosivuston rakentaja on kunnossa. Se toimii ehdottomasti ja voi saada verkkosivun, joka on rakennettu sinulle. Tästä huolimatta on parempia vaihtoehtoja, kuten Wix ja Squarespace.

Kuinka paljon GoDaddy on kuukaudessa?

GoDaddy: n hinnoittelu on kaikkialla kartalla. Ne tarjoavat myynninedistämishinnoittelua 2,99 dollaria kuukaudessa ensimmäisen vuoden ajan, mutta nostavat sitten hinnan 7,99 dollariin kuukaudessa.

Onko GoDaddy hyvä pienyrityksille?

GoDaddy ei ole huono pienille yrityksille, mutta rehellinen totuus on, että markkinoinnissa on paljon parempia vaihtoehtoja isännöinnille. GoDaddy on kalliimpaa tuotteella, joka ei ole yhtä hyvä.

Mihin ihmiset käyttävät GoDaddyä?

GoDaddy: tä käytetään verkon isäntänä ja verkkotunnuksen rekisteröijänä. Mitä tämä tarkoittaa, kun ihmiset haluavat ostaa verkkotunnuksen, he voivat mennä GoDaddy-palveluun ja ostaa sen. Kun he ovat ostaneet verkkotunnuksen, he voivat isännöidä verkkosivustoaan palvelun kanssa.

Saatat pitää myös:

 • Paras verkkosivustojen rakentaja

Viitteet ja kuvapisteet:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map