Най-добри хостинг услуги по електронна поща за канадски фирми през 2020 г.

Добре, няма да бием около храста. Когато се опитвате да разширите своя бизнес и списък с абонаменти, страхотен доставчик на хостинг услуги за електронна поща е от решаващо значение да ви помогне да оптимизирате възможностите си за електронна поща.


На много имейли се изпраща векторно изображениеЕй, ние също обичаме всички останали чатове в офиса, но през последните няколко години имейлът е начинът номер едно за комуникация и разпространение на ценна информация по интернет, с почти 250 милиарда имейли, изпращани всеки ден.

… И с приблизително четири милиарда имейл акаунти по целия свят (повече от половината от населението на света), той е изпреварил почти всеки друг комуникационен инструмент, който можете да си представите.

Тогава не е изненада, че има стотици доставчици на хостинг услуги по имейл, като някои са доста добри, а други не толкова добри в грижата за вашите бизнес имейл акаунти. И макар тук да няма отговор с един размер за всички за вашите планове за хостинг на електронна поща, ще ви е достатъчно, за да ви помогне да вземете интелигентно решение до момента, в който сте прочели това.

Преди да се гмурнем, искам да се спра на въпроса с ума на всички … Мога ли да използвам безплатен хост на имейла?

Няма нищо лошо в използването на безплатна уеб-базирана услуга за хостинг на електронна поща за вашата лична кореспонденция и събиране на цифрови талони (# 20% отстъпка).

Въпреки това – ако искате да бъдете взети сериозно във непрекъснато развиващия се свят на онлайн бизнеса, тогава ще искате да използвате по-стабилно решение, което ще ви позволи да създадете хостван имейл @ yourdomain.com вместо по-любителския @ gmail.com или @ hotmail.com (дай боже).

Contents

Забавяне – имате много опции

Сега, преди да се притеснявате от привидно безкрайния поток от ъпгрейди и нови покупки, ще бъдете принудени да стартирате уебсайта си и да направите нещо подобно …

Просто поемете дълбоко въздух и се отпуснете. ��

Няма да е необходимо да инвестирате още друг $ 10 – $ 20 / месец, за да получите достъп до тази важна функция.

Всъщност, ако знаете какво правите, всъщност можете да си осигурите неограничен брой имейл акаунти @ yourdomain.com като част от стандартната ви уеб хостинг услуга.

За да ви помогнат да заобиколите измамите и измамите, които се стремят да разделят вас и вашите трудно спечелени пари, съставихме бърз списък на 3-те най-добри хостинг услуги за уеб и електронна поща до 2020 г. това ще ви осигури безплатен достъп до всички имейл акаунти @ yourdomain.com, които сърцето ви желае.

Нека да стигнем след това.

TL; DR Моля!

Бързам? Без притеснения, имаме те. Ако нямате време да прочетете пълния преглед и искате да продължим и да разсипем боба, просто ще ни изравим.

Ако искате да получите най-големия удар за вашия долар, тогава ще искате да продължите SiteGround. Те предлагат достъпна хостинг услуга с най-надеждни времена, светкавично бързо зареждане, неограничени имейл акаунти и фантастична поддръжка на клиенти. Сериозно… Обичаме тези момчета.

Все още не се продава? Без притеснения, имаме повече за вас. Продължавай да четеш.

Как прегледахме тези домакини

Ако сте един от онези „специални“ хора, които се чувстват принудени да компилират 32 страници с цветно кодирано свързване, за да проучите всяка покупка над 50 долара (без преценка, ние сме били там), тогава можете да отидете на нашата начална страница, за да научите за нашата уеб хостинг отзиви процес по-подробно.

Съкратената версия обаче е, че ние управляваме екип за разработка, който изгражда и поддържа уеб сайтове на клиенти (900 от тях в този момент) повече от десетилетие.

С дължината на проектите, които работихме, ние знаем уникални данни за времето и времето за зареждане (не са достъпни за широката публика), връща се повече от 10 години.

Математическите гении в нашия екип бяха достатъчно любезни, за да съберем някои графики и статистически анализ за нас, така че да можем да ви предоставим суровите данни, които трябва да определите окончателно коя услуга за хостинг на имейли е подходяща за вашите нужди.

Какво да търсите в уеб + хост-имейл

Ако искате да се регистрирате с уеб хост, който гарантира 12+ месеца на агонизиращи технически проблеми на клиента, несъществуващи периоди, и обслужване на клиенти, което е толкова безсмислено че сте буквално изкушени да подпалите косата си от безсилие … Тогава ще искате да потърсите възможно най-евтиния уеб / имейл хост.

Но ще приемем, че сте любители на тези пищни брави и затова днес ще ви помогнем да разберете върху кои критерии трябва да се съсредоточите, когато сравнявате потенциални имейл и уеб хостинг услуги.

А именно, трябва да потърсите имейл / уеб хостове с:

 • Безплатни неограничени имейл акаунти
 • Imap и Pop3 Доставка на електронна поща
 • Бързи ускорения и надеждни времена
 • Висококачествена поддръжка на клиенти

Не се притеснявайте … Всеки хост, който ще препоръчаме, преминава през тези критерии с летящи цветове.

Безплатни неограничени имейл акаунти

Има много компании, които ви таксуват прекомерна цена за всеки отделен имейл акаунт (да, гледаме ви GoDaddy).

Понякога нагоре от $ 5 / сметка на месец. Това е чисто откъсване и ако видите компания, рекламираща „Евтини имейл акаунти“, тогава трябва да се кандидатирате за хълмовете.

Всяка хостинг услуга за уеб / имейл, струваща сол, ще ви предложи неограничен брой имейл акаунти (или най-малко 25+) абсолютно безплатно като част от стандартния ви хостинг пакет.

Imap & Pop3 Доставка по имейл

Въпреки че това е стандартна функция при повечето имейл хостове. Някои от евтините хостове там ще използват остарели стандарти за доставяне на имейли, които отварят вас и вашата вътрешна кореспонденция до безброй потенциални рискове за сигурността.

Направи си услуга и се увери в това какъвто и хост да изберете, имате IMP и Pop3 доставка по електронна поща. Тези стандарти за сигурност ще гарантират, че вашите лични имейли остават, добре … лични и това ще попречи на вашата информация да попадне в грешни ръце (т.е. конкуренти и хакери).

За много малки фирми доставянето на имейл е въпрос на оцеляване. След като сте се регистрирали за имейл хост и сте защители имейла на компанията си, препоръчваме да го интегрирате със специализирана услуга за маркетинг по имейл. Услуги като постоянен контакт, MailChimp, Aweber и ActiveCampaign драстично увеличават доставянето на електронна поща, така че вашите съобщения да достигнат предназначението си без бъркане.

Бързи ускорения и надеждни времена

Всъщност няма значение дали имате неограничен брой имейл акаунти и прекалено изобилие от хранилище, ако уебсайтът ви не е достатъчно дълъг онлайн, за да могат хората бързо да имат достъп до съдържанието ви и всъщност да намерят причина да ви изпратят имейл!

В света на уеб хостинга няма брой „Безплатни бонуси“ или „Допълнителни маркетингови вкусотии“, които могат да компенсират плачевно време и бавни скорости. Ще искате да сте сигурни, че избраният от вас хост има продължителност на поне 99,5% и скорост на натоварване по-бърза от 1200 Ms.

Висококачествена поддръжка на клиенти

Мразя да спукам балона ви тук, но ако решите да скочите в света на изграждането и поддържането на собствен уебсайт, значи сте ще да се нуждаят от поддръжка на клиенти в определен момент. Това е неизбежност пред всички уеб администратори.

И когато най-накрая се случи (повярвайте ни, ще стане), ще искате да се уверите, че хостинг услугата, която използвате, предлага напълно достъпна и високоефективна поддръжка на клиенти, за да ви помогне да се възстановите и стартирате възможно най-бързо..

Потърсете фирми, които предлагат 24/7 чат на живо или поддръжка по телефона и не забравяйте да разгледате чрез reddit и уеб хостинг форуми, за да прецените общественото мнение за обслужването на клиентите на компанията.

С всичко това извън пътя, нека се потопим в топ 3 на хостинг услугите за електронна поща на 2018 година!

1. Зохо

Услугата, която постоянно се развива и подобрява, абонаментът Zoho е инвестиция, която ще изплаща дивиденти.

Цена: $ 1,00 / месец за Lite $ 4,00 / месец за Premium
Поддържа: 24/7 Чат на живо и кол център

Zoho е нашият ясен победител тук. Честно казано, дори ако всички негови функции и разширения са били средни, те все пак ще спечелят само по обем и приложимост. Но за щастие, всеки аспект на тази електронна хостинг услуга е с първокласно качество, но с изгодна цена.

Zoho има решение за почти всеки проблем с хостинг по имейл, който някога бихте могли да имате, и това имам предвид буквално. Независимо дали е едно от безкрайно приспособените им приложения или безпроблемна интеграция с други добре познати услуги (dropbox и т.н.), Zoho ще ви накара да се покриете.

Безплатна интро услуга

Zoho е фантастична услуга, но има много други услуги за хостинг на имейли, за да може една компания да вземе предвид, така че защо да разделяте парите за тази?

Ето тук идва безплатната услуга. Съкратената версия на Zoho е достъпна безплатно за неопределено време. Дава ви толкова време, колкото е необходимо да обмислите закупуването на пълната версия.

Безплатната версия е достъпна само за 5 потребители, така че за разрастващ се бизнес е необходим платен план. Но сме сигурни, че дори и да не беше така, Zoho Forever Free ще ви накара да слюнкате над перспективата за платения продукт.

Херметична сигурност

С горната част на сигурността на линията като стандарт и допълнителни протоколи за криптиране на S-MIME с план Premium, имейлите ви със сигурност ще бъдат защитени с Zoho.

Те имат всички фишинг и филтри за спам, които бихте очаквали за качествена електронна услуга, с добавен бонус от над средната политика за поверителност. Всичко това се комбинира, за да направи сигурността им здрава и добре закръглена.

Свързани: Как да разкрием фишинг уебсайтове чрез Web Analytics

Множество разширения

Бих могъл буквално да напиша хиляда плюс думи във всички нишови функции на имейл услугата Zoho, но ще се опитам да обобщя.

Ясно е, че с безкрайния хост от разширения на Zoho, те се опитват да бъдат единствената услуга за хостинг на електронна поща, която някога ще ви трябва (и ако питате нас, те са). В малко вероятната ситуация не може да се намери конкретно разширение, дори основният им план на Mail Lite има интегриран пакет за разработка на разширения; което означава, че можете да промените услугата по всякакъв начин, от който се нуждаете.

Независимо дали искате да го използвате в движение в интегрираните приложения за iOS и Android за мобилни устройства на Zoho, да въведете разширено маршрутизиране на имейли или да настроите псевдоними на домейни (за да посочите само няколко функции), няма да бъдете ограничени. Има много малко, което не можеш да направиш с Зохо.

Инструмент за сътрудничество

Имейлът може да е топ глобалната форма на информация, но всеизвестен факт е, че социалните медии го подтикват за парите си.

Zoho синтезира най-добрите аспекти и на двете, създавайки безпроблемна система за вътрешна комуникация.

Функцията Streams ви позволява да взаимодействате със съдържание по имейл и други съобщения в стил на социални медии, като позволява на колегите ви да харесват, коментират и споделят с лекота.

Този допълнителен слой на комуникация прави Zoho един от най-иновативните и интуитивни електронни имейл услуги, което му дава безспорно конкурентно предимство.

2. SiteGround

Най-добър хостинг за EMAIL / ЦЕНА / СКОРОСТ / UPTIME + Бонуси и поддръжка на клиенти ($ 3.95 / месец)

Време за зареждане: 475Ms
Uptime: 99,95%
Цена: $ 3.95 / месец
Поддържа: Чат на живо

Не е тайна, че сме големи почитатели на SiteGround (и това е от известно време). През 7+ години, които използваме SiteGround, както за нашите собствени уебсайтове, така и за тези на нашите клиенти, ефективността, поддръжката и качеството на услугата, което получихме беше забележително. Те са една от малкото уеб хостинг услуги, които не просто „Задайте и забравете“ своята хостинг инфраструктура.

Те редовно актуализират (и напълно заменят) сървърите на своите центрове за данни и се ангажират непрекъснато да усъвършенстват своите услуги, за да осигурят най-добрия хостинг на планетата. Въпреки че не са без недостатъците си, те са далеч и далеч най-добрият уеб и имейл хост които някога сме използвали.

99.95% Uptime & Голяма скорост на натоварване

Като за начало най-основните пакети за хостинг на уеб и имейл на SiteGround са невероятно надеждни. Със силни 99,95% продължаване през последните 12 месеца, SiteGround осигурява този вид надеждност, който обикновено е запазен за повече VPS и Специализирани хостинг клиенти. Повярвайте ни, с SiteGround никога няма да се притеснявате за продължителни периоди на престой или необясними сривове на сървъра.

предлагане 475 Ms скорости на натоварване (средно) SiteGround е и най-бързият уеб / имейл хост, който някога сме преглеждали, и ще гарантира, че никога повече няма да загубите потенциален клиент или клиент на лагиращ уебсайт.

Безплатни неограничени имейл акаунти & Големи пощенски кутии

Всички хостинг пакети SiteGround идват стандартно оборудвани с неограничен брой имейл акаунти и щедър размер на пощенската кутия.

Дори планът за стартиране предлага размер на входящата кутия от 2000 Mb и до 400 имейл съобщения на час.

Невероятни функции за сигурност

В допълнение към голяма продължителност на работа, бързи скорости на зареждане и неограничени имейл акаунти, SiteGround също предлага на своите клиенти достъп до множество функции за сигурност, които ще предпазят вашите имейли и уебсайта ви от любопитни очи и хакери..

Всички нови клиенти получават достъп до безплатна SSL сертификат, Imap и Pop3 доставка на електронна поща и безплатна CDN. Не е много лошо за цената на пакет цигари (о, и SiteGround също няма да ви даде рак на белия дроб … така че има и това.)

3. Домакин

Супер достъпна услуга с чудесни функции и време за ползване

Време за зареждане: 601Ms
Uptime: 99,4%
Цена: $ 2.99 / месец
Поддържа: Чат на живо

Въпреки нелепото им звучащо име (искам да кажа, момчета … какво общо имат алигаторите с хостинга и имейлите?), Hostgator предлага някои от най-добрите пакети за електронна поща и уеб хостинг в бизнеса на цена, която е почти непобедима.

Макар че скоростите им и скоростта на зареждане не са съвсем равни на SiteGround, като се има предвид фактът, че хостинг услугите им струват почти нищо, наистина не можете да сбъркате с този изключително висококачествен (ако признаваме глупаво звучащ) имейл хост.

Страхотно време & Заредете скоростите

Само с $ 2,99 / месец Hostgator предлага време, което е само с 0,01% по-ниско от SiteGround при по-малко от 75% от цената. С еднакво впечатляващи времена на натоварване (601 Ms) Hostgator е най-достъпният хост на електронната поща на пазара за качеството на услугата, която се предоставя.

Неограничени имейл акаунти с отлични функции за сигурност

Независимо от нивото или продължителността на хостинг пакета, който решите да закупите, Hostgator предлага достъп до неограничен брой имейл акаунти, които са оборудвани с доставка на Pop3 и SMTP (прост протокол за прехвърляне на поща) и добавения бонус от Spamassassin функцията на Hostgator ( за да попречите на вас и вашите служители да се затънете с Саудитските принцове, поискали „Заем от малки 7 000 долара“)

Изключителна поддръжка на клиенти

Както при всички хостинг услуги, които препоръчваме, Hostgator предлага 24/7 чат на живо или по телефона за да гарантирате, че можете да поддържате безпроблемно функциониране на уебсайта си и имейл акаунта си, независимо от часа на деня.

След като изпратихме десетки умишлено объркващи и донякъде смешни (извинявай отново Даян!) Заявки за поддръжка, ние бяхме взривени от лекотата и бързината, с която техните представители ни помогнаха.

4. А2 СТАВАНЕ

Страхотна стойност за цената, която плащате

Време за зареждане: 601Ms
Uptime: 99,1%
Цена: $ 3.92 / месец
Поддържа: Чат на живо

A2 хостингът, крайната услуга в нашия списък, е оборудван с редица страхотни функции и предлага на клиентите си достъп до бърза и надеждна производителност, което е абсолютно изгодно за цената, която плащате.

За разлика от SiteGround и HostGator, най-евтиният им хостинг план – A2 lite при $ 3,92 на месец – ви дава достъп само до 25 имейл акаунта (бум). Имайки предвид обаче изключителната производителност и изобилието от допълнителни функции, трудно се справяме с това срещу тях.

25 имейл акаунта с големи стандарти за сигурност

Въпреки че бяхме малко разочаровани, че A2 предлагат само 25 имейл акаунта в своя хостинг пакет Lite (неограничен за всички останали), техните впечатляващо изпълнение и изобилие от допълнителни функции повече, отколкото компенсира този малък прегрешение.

Имате не само достъп до традиционните опции за доставка на Imap и Pop3, но и A2 хостингът ви позволява да използвате Imap SSL и Pop3 SSL за допълнително криптиране на вашите съобщения и да осигурите на вас и вашата организация пълно спокойствие.

Страхотно време & Бързо натоварване пъти

Въпреки че не съвпадат напълно с SiteGround по отношение на бързината и надеждността, разликата е номинална за цената, която плащате. с 99,91% време на работа и плаващо бързи 625 Ms натоварвания, A2 ще гарантира, че уебсайтът ви остава в експлоатация и бързо доставя съдържанието, от което се нуждаете клиентите навреме, всеки път.

Изключителна поддръжка на клиенти

Преди всеки преглед, който публикуваме, винаги се уверяваме, че ще подкараме екипа за поддръжка на клиенти през крачките си, като отправяме позорно поредица от все по-технически и объркани билети.

Много за наша изненада, Денонощната поддръжка на A2 е много отзивчива и нечестиво ефективен. Без значение колко лабиринтни са нашите искания, техният помощен персонал се справи с това бързо, учтиво и с високо ниво на професионализъм.

Страхотни функции за сигурност на уебсайта и безплатен SSL

Тъй като (надяваме се) да извършвате услуга за хостинг на електронна поща над стандартния ви хостинг на уебсайтове, ще се радвате да чуете, че A2 хостингът, подобно на SiteGround, е поставен със задачи, пълен с най-новите функции за сигурност и оферти, за да се гарантира, че вашият уебсайт е всичко освен „хакерско доказателство“.

Предлагайки безплатен SSL сертификат на всички нови клиенти, както и безплатен Cloudflare CDN, New Relic Server Monitoring и още много други, можете спокойно да знаете, че A2 ви покрива и вашия уебсайт.

Заключителни мисли за хостинг по имейл

Независимо дали търсите един-единствен имейл акаунт за най-новия си блог или десетки нови корпоративни акаунти за това епично стартиране, което стартирате с приятелите си, трите услуги, които разгледахме в това кратко ръководство, няма да разочароват.

Уведомете ни кой от тях изберете в коментарите по-долу и, както винаги, ако имате въпроси, коментари, притеснения или обратна връзка, моля, не се колебайте да се свържем и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.!

Може също да ти хареса:

 • Най-добрият уебсайт

Референции и графични кредити:

 • ByarvitSolutions.com
 • PointCloser.com
 • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map