ВП Енгине – Да ли је све Хипе оправдано?

Вријеме је да прегледате ВордПресс услуге којима се управља!


Започећу ово ново поглавље у животу Хостинг Трибунал-а, можда са најбољим новцем платформе ВордПресс.

Мој преглед ВП Енгине прати исту детаљну и детаљну методологију тестирања по којој је познати Хостинг Трибунал.

Међутим, критеријуми за рангирање су још строжи јер би ВП решења требало да функционишу много боље него дељени хостинг пакети.

Пријавио сам се за овај посвећени домаћин ВордПресс пре више од две године да бих надгледао његове перформансе, сигурност и подршку. Природно, прегледао сам многе прегледе ВП Енгине-а које су поднели крајњи корисници и створио колеге тестере да бих добио бољу представу о услузи.

Ево шта сам нашао.

Шта је ВП Енгине?

ВП Енгине није типични провајдер веб хостинга.

Компанија је више наклоњена провајдеру услуга јер је његова платформа прилагођена на јединствен начин. Ради само за ВордПресс сајтове, па чак и оне хостиране са одређеним ограничењима.

Зато су поређења попут ВП Енгине-а и Блуехоста-а прилично погрешна. Иако је тачно да потоњи такође пружа управљани ВордПресс хостинг, први се специјализовао искључиво за прављење популарног система за управљање садржајем брзим, сигурним и поузданим.

Прегледао сам прегршт најбоље управљаних ВордПресс домаћина и ниједан се не приближава ономе што је ВП Енгине развио.

Наравно, све сјајне ствари долазе по цени и ова услуга не представља изузетак, али о ВП Енгинес-овим додатцима и касније.

"Врхунски Премиум ВордПресс хостинг за развојнике & Предузећа"

Уптиме:

99,99%

Брзина учитавања:

0.57с

Подршка:

Апсолутни врхунски

Контролна табла:

Власнички

ОВЕРАЛ4.3

Основе – време рада, брзина и подршка ВП мотора

Радно време, брзина и специјализована подршка за ВП Енгине чине веома обећавајуће решење за хостинг.

1. Суперб Уптиме

ВП Енгине је брзо решење за хостинг. Озбиљно брзо.

То је сигурно најбржи домаћин који сам прегледао овдје на Хостинг Трибуналу. Оба помоћна и сучеља се испоручују за мање од 0,2 секунде.

Многи посвећени домаћини ВП-а оптимизују своје сервере за ЦМС. Типично, такви напори дају резултате, али ВП Енгине прилично надмашује очекивања.

Из бројних тестова које сам провео очигледно је да су инжењери и сисадмини ВП Енгине прави мајстори свог заната. Јасно је да су добро упућени у сва питања која ВордПресс има (а није их мало) и знају своје окружење хостинга изнутра.

Потоњи је дизајниран искључиво у виду ВП-а и добро је дизајниран.

Ево шта хладни бројеви кажу о брзини ВП мотора на сучељу:

Просечна брзина у 2019. години:

 • Јануар – 0.145с
 • Фебруар – 0.121с
 • Март – 0.201с
 • Април – 0.143с
 • Мај – 0.139с
 • Јун – 0.122с
 • Јули – 0.143с
 • Август – 0.139с
 • Септембар – 0.188с
 • Октобар – 0.153с

ВП Енгине Потпуно напуњено време у 2019:

 • Јануар – 0.988с
 • Фебруар – 1,12с
 • Март – 0,957с
 • Април – 1,01с
 • Мај – 0,849с
 • Јун – 1,14с
 • Јули – 1.21с
 • Август – 0.949с
 • Септембар – 1,19с
 • Октобар – 0.931с

Повратак је такође импресиван, тако што удобно надмашује дељено окружење СитеГроунд.

50 истовремених корисника и преко 300 истовремених веза нису оптеретили ни најмањи од планова ВП Енгине.

Да би се ствари поставиле перспективне, на основу тестова брзине ВП Енгине надмашује виртуелне приватне сервере. Ово не би требало бити велико изненађење јер нису битне само сирове рачунарске моћи. ВПС-у је потребна значајна техничка експертиза да би могао да пружи врхунско ВордПресс искуство.

Посада ВП Енгине-а поседује ову стручност.

Пресуда: Најбржи ВордПресс домаћин који сам запазио. На основу бројева, ВП Енгине платформа може ривалити ВПС решењима.

2. ВП Енгине Уптиме – 99,99%

Почео сам да пратим своју веб локацију ВП Енгине још у 2017. Нисам планирао да завршим овај преглед ВП Енгине-а до 2019. године, али са сјајне стране имам податке вредне више од 22 месеца.

Мој ВПЕ сајт и даље приказује 99,99% доступности. 

То је једноставно невероватно, али систем за надгледање СтатусЦаке тек треба лажно да извештава, тако да морам да одбацим неверицу и прихватим бројеве.

22 месеца и рачунајући, станке су мање од десетине процента.

Даље расправљам о ценама ВП Енгине-а (споилер: није јефтино), али када читате о плановима компаније, имајте на уму време и брзину коју добијате у замену за ваше улагање..

За улагање је – ВП Енгине је хостинг решење дизајнирано да унапреди ваше присуство на мрежи путем стабилне и брзе услуге. Није за лежерно блогање, али савршено одговара малим предузећима, растућим веб локацијама, па чак и чудовиштима из саобраћаја.

Без трептаја.

Пресуда: Статистички занемарив застој за две године праћења. Невероватно.

3. Подршка за ВП Енгине – Стеллар

Људи који раде на ВП Енгине-у су штреберице ВордПресс-а. Иако још увек нећу да их сретнем лично, њихова страст према популарном ЦМС-у је евидентна. Сви агенти за техничку подршку с којима сам био у контакту били су врло упућени и жељни су помоћи.

Чак су и продајни агенти с којима сам разговарао били прилично упознати са ВордПрессом и стварним окружењем хостинга њихове компаније. То није мали подвиг, јер су врло често продајни агенти много бољи у закључивању послова него објашњавању ствари.

Не бих оценио да је подршка за ВП Енгине најбоља у индустрији хостинга јер је њихово знање у великој мери специјализовано за ВордПресс, али оно што спада у њихов домен експертизе покривено је изванредно.

Пресуда: Врхунска подршка која може ријешити било који проблем са ВордПрессом.

Професионални ВП Енгине

ВП Енгине ради једно – домаћин је ВордПресс веб страница – и то стварно добро. Ево главних предности платформе које су је поставиле међу лидере у управљаним ВП решењима.

1. Свестраност

ВП Енгине је погодан и за трговце и за програмере.

Захваљујући јединственој архитектури платформе, програмери имају много већу слободу него што то нуди просечни дељени домаћин.

ВП Енгине нуди неуспоредиву свестраност.

С друге стране, компанија има проактиван и добро упућен тим укрцавања који ће помоћи неискусним веб мајсторима да крену у функцију. Они су гомила ВП ентузијаста који могу да одговоре на широк избор питања која ће вам помоћи да развијете, пласирате и растете своју веб локацију..

2. Сигурност

Једна ствар која се одмах истиче је колико озбиљно ВП Енгине узима сигурност. Често детаљно говорим о сигурносним функцијама које домаћини имају јер је сигурност основна.

Ако мислите да су прекиди и мала брзина учитавања лоши за вашу репутацију на мрежи – а они су лоши, нема сумње – размислите шта би вам могла учинити веб страница са намером или украдени кориснички подаци..

ВП Енгине ради неколико ствари како би повећао систем заштите:

 • Омогућава снажну изолацију рачуна
 • Искључује одређене додатке
 • Инсталира аутоматске исправке
 • Имплементира специфична ВордПресс правила безбедности
 • Открива 2ФА
 • Одржава ДДоС олакшаваче
 • Скенирање помоћу алата за аутоматско откривање пријетњи

3. Прилагођена решења за Ентерприсе Хостинг

Захваљујући својим високо познатим стручњацима, ВП Енгине може помоћи предузећима било које величине да имају користи од најоптимиранијих перформанси ВордПресс-а икада.

Ако немате појма шта да ставите – или, заиста, где да пронађете – своју хтаццесс, ВП Енгине може помоћи. Ако се плашите да ваша веб локација може користити додатну СЕО или брзинску оптимизацију, ВП Енгине ће добити одговор или ће вам дати у руке праве алате да бисте је пронашли сами.

Компанија чудесно планира лепезу тако да без проблема можете расти своје интернет пословање уз истовремено уживање у вишеструким користима које имају изванредне перформансе. Захваљујући карактеристикама попут власничке ЛаргеФС технологије, можете је увећати бесконачно.

Слатки, моћни маркетиншки алати чекају вас на клик гумба.

И најбољи део?

Ниједан раст није довољан да би могао да компромитује брзо учитавање времена (без обзира на број посетилаца), нераскидиву сигурност и беспрекорно продужење рада.

Сви ови фактори у комбинацији побољшавају корисничко искуство, што знатно доприноси СЕО-у од једне тачке даље.

4. Прилагођена решења за програмере

Ако сте на тренутак помислили да је мој детаљни преглед већ исцрпио сва прилагођена решења која нуди ВП Енгине, седите чврсто – има још пуно.

ВП Енгине је високотехничка конструкција која у великој мери доприноси ВП универзуму. Људи који тамо раде врло добро знају шта је потребно да би се покренуо и развио сложен ВордПресс сајт.

Ово није празна похвала или генерички маркетиншки линго.

ВП Енгине развија (још увек у бета верзији, али брзо напредује) сопствени ДевКит који омогућава брзи локални развој. То је брзо јер ДевКит садржи локалну верзију целокупне ВордПресс конфигурације за коју можете да распоређујете, тестирате, уклањате исправке и поново тестирате по вољи.

Наравно, могућа је и сарадња, између осталог корисних ствари као што су одабир верзије ПХП-а, Генесис ЦЛИ, кдебуг, плус ВПЕнгине сФТП и ССХ Гатеваи приступ за бешавне потезе и потезање до и до ВП Енгине сервера и још много тога.

Озбиљно, ВПЕ ДевКит је повертоол и швајцарски војски нож у једном пакету!

5. Генесис Фрамеворк

То је комбинација између претходне две тачке, јер омогућава брзи развој и имплементацију, помажући и враговима и власницима предузећа (који унајмљују вратове) да се брзо сруше са земље..

Генесис је чврст темељ за било који ВордПресс сајт, пружајући сигурност и перформансе са неким уредним СЕО уграђеним функцијама.

(Да, много је боље од Гутенберговог уредника.)

6. СтудиоПресс теме

Шта још ради ВП Енгине?

Пружа вам 36 врхунских тема за играње, модификовање и употребу. Израђени су са оквиром Генесис, због чега посебно добро раде на серверима ВП Енгине. 

Као што можете замислити, њихово уређивање и модификовање је лак.

Слатко, зар не??

7. Позив на броду за пословне кориснике

ВП Енгине се бави малим предузећима, али зна и како да поднесе велике пројекте. То има само смисла, у супротном би велики део неограничених ресурса платформе пропао.

Оно што корисници услуга премиум услуге добијају је позив на броду и наменски менаџер рачуна, који у термин “управљане услуге” уноси потпуно ново значење..

8. Процена кодекса

Ово је још једна услуга на нивоу предузећа.

Специјализовани тим за ВП Енгине прегледава код и перформансе вашег спремног за покретање ВП веб локације. Кроз темељно тестирање покушавају да оптимизирају нову веб страницу тако да је једном постигне на оптималним нивоима од почетка.

9. Аутоматске миграције

Постоји једноставан начин да се ваш сајт пребаци на ВП Енгине. Није баш бешавна као бесплатна миграција коју у цијелости води домаћин пријемник, толико популаран међу заједничким домаћинима као што су СитеГроунд и ХостПапа, али ипак је врло лако.

Још један заштићени алат, додатак за миграцију ВП Енгине-а може подићи вашу постојећу ВордПресс инсталацију са сервера другог домаћина и копирати је у окружење ВП Енгине.

Можда звучи компликовано, али делује прилично добро. То може бити посебно корисно ако сте продавач ВП Енгине-а који покушава да придобије нове купце.

И најбољи део? Пошто је додатак, можете га користити кад год желите, колико год пута желите.

10. 60-дневна гаранција поврата новца

ВП Енгине кошта огромну своту, али можете да га тестирате доста дуго. Индустријски стандард је дати само месец дана хостинга у оквиру гаранције поврата новца, али ВПЕ траје двоструко дуже.

Који се не мршти.

ВП Енгине Цонс

Ма колико феноменално било, ВП Енгине није беспрекорна услуга. Ма колико њих било мало, њихови недостаци су присутни.

1. Хард Цапс он Планс

Мој преглед ВП Енгине-а садржи цео одељак посвећен плановима компаније, али једна ствар се истиче и заслужује сама по себи споменути: капа за посетиоце.

Погледајте, сваки ВП Енгине план долази са постављеним ограничењем месечних посетилаца. Ако ваша веб локација генерише више јединствених хитова, сајт се неће спустити нити ће утицати на њен рад. Међутим, ваш буџет би могао да погоди, јер ће сви посетиоци изнад наведеног лимита довести до додатних трошкова.

Додуше, многе алтернативе ВП Енгине-а који нуде сличне нивое услуге постављају такве капице.

Они обично тврде да је то из разлога перформанси – да се не преоптерећују сервери и слично – али када се то извршава тако строго, често је гурање ка већем, скупљем плану.

2. Нема хостинга путем е-поште

Ево изненађења: пријавите се на своју контролну таблу ВП Енгине и … нема никакве контроле е-поште. Јер не постоји услуга е-поште.

Одобрено, хостинг и веб локација и хостинг е-поште су две различите ствари, али велика већина веб хостова пружа и једно и друго. Упоредите ВП Енгине са Блуехост или Дреамхост – други квалитетни домаћини са управљаном ВП понудом – и то је очигледан недостатак.

Да, знам да је ВПЕ добављач услуга, а не типичан веб домаћин, али могао је да уврсти е-пошту у свој портфељ преко треће стране.

То, међутим, не мора да се брине за вас, корисника.

3. Забрањени додаци

Искрено, нисам 100% сигуран колико је фер спомињати листу недопуштених додатака које ВП Енгине одржава јер ће многима то бити мала непријатност и ништа више.

У сваком случају, ево договора: ВП Енгине, углавном из безбедносних разлога, али и због проблема са перформансама, не дозвољава инсталацију и покретање шаке ВордПресс додатака.

Сада, листа није тако кратка и тамо ћете пронаћи много фаворита обожаватеља, али уноси на листи дозвољених додатака посао обављају подједнако добро, ако не и бољи у ВП Енгине окружењу.

Ипак, погледајте листу, посебно ако планирате да пређете преко њих и навикнете се на одређене функције.

Да ли препоручујемо ВП Енгине?

Апсолутно!

У име објективности и темељности, пажљиво сам проучавао ограничења платформе за овај преглед ВП Енгине-а, али истина је да су ово једно од најбоље успешних ВордПресс решења које новац може да купи.

Одувек, није јефтино, али зашто би то? Услуга је узвишена, прилагођена савршенству вештим рукама, углађена и оптимизована изван могућности и знања већине других хостинг провајдера.

Наравно да ће коштати више.

Но, новац је добро потрошен јер што се тиче наменских ВордПресс домаћина, ВП Енгине је изванредан извођач.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector