А2 хостинг преглед – мала и гееки компанија

А2 хостинг одавно ми је привукао пажњу. Његово присуство у мојој текућој потрази за најбољом компанијом за хостовање веб локација је једино логично. Чини се да је А2 један од оних симпатичних, симпатичних домаћина који цијене високе перформансе и поузданост.


Али је ли заиста тако добро?

Прегледи корисника А2 сугерирају да јесте, али једноставно сам морао да повежем план компаније Свифт за дељење хостинга на стално праћење уживо и да проверим време рада и брзину на подразумеваној ВордПресс инсталацији да бих извукао закључке; они следе у овом прегледу А2 хостинга на основу података.

Такође сам пронашао разлоге да сметам тиму за техничку подршку, прочитао сам услове услуге и проверио структуру цена овог зеленог хостинг провајдера да ли постоје скривене накнаде и надокнаде.

Резултат можете видети у следећим редовима.

Шта је А2 хостинг?

А2 хостинг је глобални провајдер веб хостинга. Смештен у Анн Арбор (да ли сте приметили двојицу А-а тамо?), А2 је еколошки прихватљива компанија, са четири дата центра и врло отвореним, пријатељским ставом.

Иако постоји од 2001. године, овај независни веб локација није најпопуларније име у индустрији, али то није недостатак.

Истина је, много сам склонији дати релативно малу и перспективну компанију пре него гигантску корпорацију. Видео сам више од мог поштеног удела великих компанија које не могу правилно да поступају са својим огромним базама купаца.

Шта више, одређени велики играчи су усредсређени на брзи маркетинг, а не на ствари које су заиста битне, а то су инфраструктура и робусно окружење за хостинг..

Имајте на уму случај, иако недостаје глобална препознатљивост и снажна маркетиншка присутност, рецимо, ХостГаторанд ГоДадди-а, А2 Хостинг обећава на врло мрачан и симпатичан начин узвишену подршку и беспрекорну инфраструктуру.

И знате шта?

Бројеви кажу да А2 испоручује.

Погледај.

"Хостинг са брзим и значајним садржајима"

Уптиме

100%

Подршка

10/10

Брзина учитавања

1.15 секунди

Карактеристике

9/10

ОВЕРАЛ3.6

Основе – А2 хостинг време, брзина и подршка

А2 сатови у пристојним временима и пружа добру подршку својој растућој корисничкој бази.

1. Одлично време – 99,99%

Уптиме је назив игре. Наплата и покретање ваше веб странице је оно што се плаћа пружаоцима услуга хостинга.

А2 ради добар изузетан посао у обезбеђивању стабилности током целе године.

До сада је моја основна веб страница ВордПресс са компанијом била на мрежи 99,9% времена, што је управо оно што А2 обећава.

Када кажем обећања, пружатељ услуга хостинга гарантује такву поузданост и даје надокнаду кад је не испуни. А2 приписује 5% месечне накнаде за сваки сат станке, што је прилично разумна политика.

Сва четири дата центра уживају велику сигурност, узвишену мрежну повезаност и неколико механизама за напајање који гарантују несметано пословање.

Просечно време 2018. године:

 • Август – 100%
 • 99,98% у септембру
 • Октобар – 100%
 • Новембар – 100%
 • Децембар – 100%

Просјечно Уптиме 2019:

 • Јануар – 100%

"А2 држи своје обећање од 99,9% продуженог времена и чак га надмашује."

2. Страшна брзина

 • Време одзива – 0.54с (7.)
 • Потпуно учитавање времена – 1.15с (7.)
 • Разумно испод оптерећења – 0.76с (7.)

Напомена: Ако покренете тестове брзине на мом домену, резултати могу мало да осцилирају. Чак и са исте платформе за тестирање, два узастопна испитивања обично показују мало другачије резултате. Моја локација А2 налази се у Мичигену, па сам је тестирао са америчких локација. Сви додаци и предмеморирање су онемогућени.

Брзина учитавања веб страница је оно што чини или прекида интернет присуство. Можда звучи претерано, али је истина, јер и претраживачи и корисници кажњавају споро веб странице.

Искрено, губитак посетилаца и рангирање због лоших перформанси је заслужено, јер постоје многе једноставне оптимизације и мноштво блиставих брзих веб домаћина; пружање лошег искуства је неопростиво.

А2 хостинг обећава спектакуларну брзину и то ћете добити. Пријавио сам се само за средњи план компаније, а моја мала веб страница ВордПресс не ужива у предностима Турбо акцелератора.

Свеједно, референтне вриједности које сам прикупио из три различита извора (овдје приказане просјечне вриједности) су врло респектабилне. И док је ТТФБ (време до првог бајта) заузео А2 на седмој позицији, време потребно да се локација у потпуности учита је брзо, мало више од секунде. Ово су солидни бројеви, иако нису најбољи које сам видео док сам припремао своје прегледе Хостинг Трибунала.

Током последњих неколико месеци 2018. и почетком 2019. године, А2 се константно сврставао на седму позицију по питању брзине.

Опет, највећи заједнички план има покретач брзине који спрема цео ХТМЛ садржај странице и учитава га у трен ока. Додатни подешавања попут Мемцацхед и ОПцацхе смањују МиСКЛ и ПХП одзивна времена, чинећи Турбо планирањем могућности муњевитог хостинга.

А2 срвер показује стабилност и брзину.

Поуздан и непрекидан одзив без обзира на оптерећење.

Чак и без свих ових оптимизација, А2 север се заиста добро показао под оптерећењем. Послао сам 50 виртуалних корисника који су успоставили преко 250 истодобних веза. То је много за заједничко окружење, али сви упити су враћени са изузетном доследношћу и брзином.

Генерално, морам рећи да А2 Хостинг има веома добро конфигурисано окружење за хостинг, погодно за веб локације са значајном количином посетилаца.

Просечно време одзива 2018:

 • Август – 0.47с
 • Септембар – 0,39с
 • Октобар – 1,02с
 • Новембар – 0,50с
 • Децембар – 0,36с

Просечно време одзива 2019:

 • Јануар – 0.40с

Потпуно учитана страница 2018:

 • Август – 1,07с
 • Септембар – 1,04с
 • Октобар – 1.38с
 • Новембар – 1.18с
 • Децембар – 1,01с

Потпуно учитана страница 2019:

 • Јануар – 1,21с

Одговор под оптерећењем 2018:

 • Август – 0.66с
 • Септембар – 0.56с
 • Октобар – 1.47с
 • Новембар – 0.60с
 • Децембар – 0,67с

Одговор под оптерећењем 2019:

 • Јануар – 0,61с

"А2 хостинг има разумну брзину и може да поднесе значајну количину посетилаца."

3. Звјездана подршка

Да ли се сећате како сам вам рекао да бити нешто мањи од конкурената може бити добра ствар?

А2 хостинг добро показује то.

Компанија расте од свог оснивања, али раст је стабилан и није присиљен. Као резултат тога, пружатељ услуга хостинга адекватно поступа са све већим бројем купаца без угрожавања његових услуга и интегритета.

Све моје интеракције са тимом за подршку – углавном током разговора, као што сте можда претпоставили – биле су брзе, информативне и пријатне. Најдуже сам чекао да се изабере ћаскање било је око 2 минуте и то се догодило рано у суботу ујутро. На све остале захтеве за ћаскање одговорено је у року од неколико секунди и представници су били од велике помоћи и љубазности.

То је све добро и фино, али истина је да вам можда неће требати и тим за подршку А2, све док имате времена и жеље да научите.

База знања А2 Хостинг је дивна колекција корисних чланака и туторијала и стално се надограђује и проширује.

И на крају, постоје редовни уноси на блогове који садрже веома корисне информације за нове вебмастере.

"Звјездана подршка, потпомогнута једнако импресивном базом знања и практичним уносима на блогу."

Прос А2 хостинг

Признаћу да је А2 веома симпатичан хостинг провајдер. Ако волите корисне штребере који знају како да изграде поуздане хостинг услуге и који се баве околином, то је. Али да вам не звучи као тинејџерка ударена љубављу, ево главних предности које А2 хостинг може да понуди.

1. Бесплатне сигурносне копије Оффсите Гоодиес

Набавите себи кафу и питајте све који се баве дигиталним подацима о важности сигурносне копије свега; кафа ће вам помоћи да седнете кроз неизбежни низ аргумената који ће уследити.

Резервне копије су спасиоци а неки пружаоци услуга хостинга наплаћују услугу, али не и А2 хостинг. Компанија бесплатно прави резервне копије.

Бесплатна и резервна резервна решења су невероватна ствар.

Подржи ме, хоћеш ли?

Сада, бесплатне аутоматске сигурносне копије нису толико јединствене за А2 хостинг, али овај домаћин води опоравак датотека корак даље. Једноставним додатком можете аутоматизовати процес стварања локалних сигурносних копија. тј. копије ваше веб странице и њених база података на вашем личном рачунару.

Ово је сјајна и пријеко потребна функција за коју се заиста надам да ћу видјети код свих пружатеља услуга веб хостинга. Што више сигурносних копија имате, сигурнији су ваши подаци. Не можете имати превише резервних копија, а успостављање места враћања ван места је феноменално осигурање за дуговечност ваше веб локације.

Додуше, ова значајка је додатак који се плаћа, али кад једном почне да расте, уважићете њену корисност.

Свеједно, ако не желите да оптерећујете буџет, аутоматски преузимате резервне копије.

2. гаранција поврата новца … било када!

А2 хостинг користи стандардну гаранцију поврата новца од 30 дана, која обећава пуни поврат ако откажете своје услуге у року од првог месеца од коришћења. Међутим, ако желите отказати дугорочни план прије његовог истека имаћете право да добијете надокнађени поврат новца до краја периода хостинга.

Ово је нешто јединствено међу најбољим веб хостинг провајдерима. У великој већини случајева, након истека рока гаранције за поврат новца, немате право на повраћај новца за превремени прекид услуга.

А2 је веома транспарентан и отворен за своје поступке и трошкове само за пружене услуге.

3. Одличан хардвер

А2 хостинг је једна од компанија које теже одрживом растућу због блиставог маркетинга.

Потенцијални клијенти могу добити заиста добру идеју у шта се уплићу тако што ће провјерити детаље плана. Све је постављено на први поглед јер технологија која покреће брзе и поуздане планове А2 може учинити власнике поносним.

Сви А2 сервери опремљени су ССД дисковима који су неколико пута бржи од погона тврдог диска. Са не мање од 12-језгрених ЦПУ-а и довољно 64 ГБ РАМ-а, чак и најмањи сервери компаније спакују ударац.

К томе додајте одличан мрежни капацитет у сваком А2 центру података и спектакуларно продужење рада и добру брзину лако је објаснити.

4. Савремена технологија

А2 инфраструктура је моћна и потпуно ажурна.

ХТТП / 2 вам можда не значи пуно, али за оне који прегледавају вашу веб локацију то би се претворило у боље перформансе веб локација на свим платформама.

Споменуо сам да А2 Хостинг изгледа као гееки компанија и то можете да видите по присутности опција командне линије за ВордПресс, Питхон и Руби. Сви дељени хостинг рачуни имају приступ стандардној Линук МиСКЛ бази података, али и Постгре СКЛ-у.

А2 пружа реалну вредност.

А2 хостинг нуди врло занимљив спој драгоцених услуга.

Добра вест за програмере још увек није готова као Гит, ЦВС, Субверзија & Мерцуриал су такође доступни.

5. Бесплатно ССЛ

ССЛ сертификати били су резервисани за веб локације за е-трговину, али Гоогле већ неколико година рангира све веб странице са шифрованом везом већом од оне без. Гигант претраживача сматра да је шифровање довољно важно за приказ упозорења кад год прегледате нешифровано веб место.

Иницијатива Лет’с Енцрипт директан је резултат овог Гоогле потеза. Многе организације су је брзо подржале и усвојиле, укључујући и неколико веб локација врхунског квалитета. А2 је један од њих и опремио је све своје заједничке планове бесплатним ССЛ-ом.

Најбоље од свега, ССЛ је спреман за употребу одмах ван кутије. Не морате бринути о њеној инсталацији или обнови.

6. Бесплатно ХацкСцан и побољшана сигурност

Вероватно бих требао да направим одељак под називом БЕСПЛАТНИ СТУПОВИ и кренем се с њим.

Онда би поново постао масиван зид текста, јер А2 има мноштво функција које спадају у ову категорију.

ХацкСцан је део робусног система одбране који штити све локације са А2. Спречава ширење и заразу више страница нападнутог места злонамерним кршењима.

Пре него што хакери успеју да дођу до стварног места, морали би да се крећу кроз озбиљне одбрамбене силе, двоструки веб-заштитни зид и ојачане сервере..

Корисници ВордПресс-а, Друпал-а и Јоомла могу бити сигурни да ће њихови ЦМС-ови увек бити ажурирани, јер А2 има Алат за безбедност Патцхман-а да аутоматски инсталира нове верзије. Такође може открити и карантенски оштећене датотеке и странице.

Да би је заокружио, А2 хостинг има редовна ажурирања кернела која чувају његово окружење једнако безбедним као што је добија у сваком тренутку.

7. Слободне миграције

Требао сам, заиста, ићи у посебан одељак са бесплатним функцијама.

Поред бесплатних безбедносних провера, резервних копија, ССЛ датотека и повраћаја поврата у било које време, А2 хостинг може да пређе на вашу цПанел локацију бесплатно.

Све што требате је да се пријавите за А2, купите план који желите и тражите од миграционог тима компаније да пренесе све своје податке од домаћина који желите да напустите. То штеди пуно времена и труда и обично се тешко оптерећује. Док се операција не заврши, ваша ће се веб локација учитавати од старог провајдера.

Након што је све копирано на А2 и успешно тестирано, можете без проблема да пребаците хостове подешавањем сервера имена вашег домена.

Поступак померања ваше веб локације уз техничку подршку компаније која прима је најбољи је начин да се то догоди. Главна предност услуге миграције, осим очигледног елемента уштеде времена, је и додатна техничка стручност.

Копирање веб локација са једног сервера на други није баш попут копирања датотеке из једне мапе вашег личног рачунара у другу. Чешће него не, сервери две хостинг компаније конфигуришу се нешто другачије. Техничка подршка компаније која прима је може да разложи разлике и отклони све што је потребно како би веб локација радила неометано и без икаквих пропуста.

8. Хостинг оптимизовано за ВордПресс

Практично сви дељени хостинг планови могу успешно угостити ВордПресс, али, баш као што ради и СитеГроунд, А2 осигурава да популарни ЦМС ради у апсолутном максимуму. ВордПресс се инсталира у року од неколико секунди са А2 оптимизацијама које повећавају брзину и сигурност.

Брзина се повећава кеширањем и компресијом конфигурираним према А2 серверима, док је сигурност побољшана аутоматским ажурирањем сигурности.

Програмери такође могу добро да користе и ВП-ЦЛИ.

9. Греен Цомпани

А2 хостинг је зелена компанија већ више од деценије. А ја не говорим само о схеми боја на њеној веб локацији.

Добављач хостинг услуга активно смањује свој отисак угљеника од 2007. године и већ је постигао 100% неутралност угљеника. Такође води програме за садњу дрвећа и смањење употребљене пластике.

Да ли желите да имате локацију и шуму?

А2 се заиста труди да смањи свој утицај на животну средину.

Све у свему, друштвено одговорни домаћин брине о заоставштини коју ствара. Дата центрима је потребна огромна количина енергије и хлађења, а лепо је видети иницијативе које негирају негативан утицај који хиљаде сервера могу имати.

Слабе стране А2 хостинга

А2 хостинг је прилично сладак пружатељ услуга веб хостинга, али постоје одређене ствари које се могу урадити и боље. Ниједан од њих није прави прекидач посла, али вреди га споменути.

1. Турбо боостер само у највећем плану

А2 приказује ту и тамо 20-пута убрзавање брзине које његово хостинг има, али истина је да је ова додатна оптимизација укључена само у највећи од три хостинг плана. Додуше, то некако има смисла јер ће веб локације које користе највећи заједнички пакет вероватно имати велике ресурсе. Свакако би могли имати користи од унапређења брзине.

А2 има веома фер маркетинг, са изузетком.

Мала продаја која обећава више од две трећине планова.

Ипак, примамљиво обећање о невероватној брзини видљиво је приказано на А2 почетној страници и изгледа прилично као упселл.

2. Интро план је ограничен

Најмањи план који А2 хостинг може понудити је релативно ограничен. Може угостити један домен са не више од 5 база података и 25 поштанских сандучића.

Прилагођен је малим почетним веб локацијама које немају много техничких захтева и одржавају релативно мали број људи иза сцене. Што се тиче уводних послова, видео сам много боље.

Да ли препоручујемо А2 хостинг?

Да.

А2 Хостинг је одговоран, љубазан и симпатичан компанија која је фокусирана на пружање изванредних резултата прије свега. И успева у томе.

Свифт план који сам тестирао за овај преглед сатова је у респектабилним брзинама, а Турбо обећава још боље перформансе.

Сјајна техничка подршка, добар избор рјешења за хостинг који се лијепо повећавају како пакети расту, и чврста база знања учинила је мој А2 хостинг преглед лаким за истраживање и стварање, а компанију су такође сврстали као једну од најбољих могућности хостинга тамо.

Без обзира на релативни недостатак славе, хостинг провајдер је заслужио своје место међу најбољима.

А2 ХОСТИНГ ат ГЛАНЦЕ

ПодршкаБаза знањаДељени планови за хостингКонтролна таблаБрој домаћинских доменаБрој база податакаЕмаилИзрада сигурносних копија и рестаурацијаСкладиштеПротокТехнологијаСигурностРегистрација доменаМиграција сајтаВебсите буилдерЕ-трговинаСпецијализовани хостингВиндовс хостингДата центриУптимеБрзинаЦенебогата структураГаранцијеПредвиђени поврат средстава за рани отказФреебиесВеб локација компанијеКултура предузећа
А2 хостинг има врло стручан, респонзиван и пријатељски тим за подршку
Веома солидна база знања која се редовно ажурира
3 хостинг плана
цПанел, добро оптимизован
1 са најмањим планом и неограничено за остала два
5 за најмањи план, онолико колико желите за остала два
25 улазних сандучића за најмањи план, неограничено за остала два. Складиштење је неограничено на свим странама
Резервне копије сервера уназад, бесплатно са плановима 2 & 3. У свим плановима је на располагању резервно решење за резервне копије ДропМиСите, за креирање комплетних офлајн сигурносних копија. Веома згодне локације хакираних сајтова могу се заразити заједно са свим својим примерцима на цПанелу
Неограничено преко пута
Неограничено преко пута
ССД, РАИД 10 преко плоче, ХТТП / 2 компатибилност
ХацкСцан скенирање сервера. А2 Оптимизована побољшана безбедност за ВП. Шифрирај ССЛ аутоматски се инсталира
Бесплатна регистрација, бесплатан трансфер
Да, бесплатно ако се наплати
Бесплатно у свим плановима
Много доступних колица за куповину, а бесплатни ССЛ преко цијеле плоче омогућава интернетску трговину
Сви планови су оптимизовани за ВордПресс, са унапред конфигурисаном кеш меморијом и аутоматским ажурирањем
Да, три плана
Служи на три континента, у више слојева вишка
99,9% гаранција
Врло брзо време одзива и осетне перформансе широм света захваљујући бесплатном ЦДН-у који је укључен у сваки план
Цијене су разумне, са 30-дневном гаранцијом поврата новца и процијењеним повратом након завршетка овог периода. Најскупљи план је 9,31 УСД месечно када се плаћа 2 године унапред. За све карактеристике које има, прилично је повољна цена
Месечна цена пада само за двогодишње планове
30-дневна гаранција поврата новца
Гарантовано
Рекламни кредити за Бинг и Иахоо могу се тражити у свим плановима
Информативан, једноставан за употребу
Супер зелена компанија, угљично неутрална већ више од 10 година и подржава многе иницијативе за заштиту животне средине
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map