Hosting WordPress Terbaik

gambar menunjukkan jumlah laman web yang dihoskan di wordpressWordPress adalah, Sistem Pengurusan Kandungan (CMS) paling popular di internet hari ini.


Hampir 30% daripada semua laman web, dari blog sederhana hingga kedai e-dagang yang rumit, menggunakan kerangka CMS ini untuk membuat tanda dalam talian.

Seperti yang anda sangka, WordPress tidak sengaja menguasai internet. Ini adalah kes krim naik ke puncak dan tinggal di sana. Kombinasi antara muka yang mesra pengguna, kemampuan untuk melaksanakan hampir semua fungsi tambahan melalui pemalam pihak ketiga, dan komuniti pengguna yang berkembang menjadikannya tidak cerdas.

Ketika membuat laman web anda, platform yang disyorkan terus menjadi WordPress dan WordPress sahaja. Tidak ada pilihan lain yang hampir.

Tetapi sebelum anda keluar dan membina blog baru yang menarik, anda memerlukan rancangan hosting atau tidak ada yang akan melihatnya melainkan tupai melihat ke atas bahu anda. Nasib baik, kami telah menguji semua hos WordPress terbaik selama berbulan-bulan, dan kami mengumpulkan banyak data yang mana yang paling berkinerja terbaik. Anda boleh melihat penjejakan langsung di sini. Baca lebih lanjut mengenai proses penyelidikan 4 langkah kami di sini.

Kami telah mengatur penemuan kami di sini termasuk ciri-ciri yang anda mahukan untuk laman web WordPress anda, jadi mari masuk ke dalamnya.

Oleh itu, mari kita selami:

Contents

1. Kinsta

Host WordPress Terbaik … Sekiranya Anda Mampu

logo kinsta

Harga – $ 30 / bulan (asas)
Waktu operasi purata sebanyak 99.95%
Purata masa muatan sebanyak 475ms

Ciri-ciri utama
 • SSL dan CND percuma
 • Pengesanan DDoS
 • Firewall Perkakasan
 • Penghijrahan Laman Percuma
 • Pelayan awan Google dihoskan
 • Sokongan teknikal 24/7
 • Percuma 2 bulan dengan pembayaran tahunan
 • Jaminan Masa Masa 99.99%

PROS

Keselamatan terkemuka
Antara muka pengurusan laman web yang intuitif

KEBURUKAN

Bukan pilihan yang murah

Sekiranya anda melihat definisi Premium, anda mungkin dapati Kinsta disenaraikan di bawah bahagian contoh. Kerana Kinsta sudah pasti produk premium, kualiti (dan ya, juga harga) pasti membuktikannya.

Keselamatan yang luar biasa ��

Segala-galanya mengenai Kinsta adalah yang terbaik, keselamatan adalah antara yang paling kuat yang pernah kita lihat, dan kelajuan yang disediakannya hampir luar biasa pantas. Keselamatan menggunakan sebilangan besar enkripsi dan protokol terkini. Lebih-lebih lagi, Kinsta secara aktif memantau laman web anda pada waktu-waktu yang lebih baik sepanjang masa. Sistem Kinsta juga selalu mengalami kemas kini dan tambalan, selalu berlaku di latar belakang secara senyap-senyap, jadi anda tidak perlu risau.

Ciri yang paling inovatif adalah gaya hosting Google Cloud. Daripada dihoskan di satu lokasi pelayan fizikal, penggunaan pelayan awan dalam talian bermaksud laman web anda dapat memanfaatkan banyak lokasi pelayan Google. Ini memberi fleksibiliti yang jauh lebih besar ke laman web anda, membolehkannya dioptimumkan dengan cepat dan mudah ke lokasi terbaik.

Pengurusan Laman Web Terperinci ��‍��

Kinsta membanggakan salah satu antara muka pengurusan laman web yang paling mulia. Ia intuitif, mudah dan ringkas, tetapi ini tidak mengorbankan kedalaman ciri yang ditawarkannya. Sebilangan besar infrastruktur juga bersifat autonomi, jadi walaupun anda mempunyai kawalan besar ke atas laman web anda, anda tidak perlu bimbang tentang semua masalah kecil.

Cepat, selamat, dan pintar, jadi apa tangkapannya? Saya rasa anda sudah meneka. Dengan harga $ 30 sebulan untuk rancangan asas (tetapi masih belum selesai), Kinsta tidak murah. Ini bukan perkhidmatan Hosting untuk syarikat-syarikat kecil yang bermain-main, ini adalah perkhidmatan untuk perniagaan yang serius mengenai pertumbuhan mereka dan dengan sangat memerlukan kehadiran internet yang kuat. Kualiti premium, harga premium.

Terdapat banyak untuk membenarkan tanda harga Kinsta, dan dengan itu, kekhawatiran hosting laman web anda akan menjadi masa lalu.

2. HostPapa (Diskaun 70%)

Diskaun bernilai tinggi ada

logo hostpapa

Harga – $ 2.95 sebulan ($ 13.99 / bulan biasa)
Waktu operasi purata sebanyak 99.95%
Purata masa muatan sebanyak 475ms

Ciri-ciri utama
 • Laman Web Tanpa Had
 • Pendaftaran Domain Percuma
 • Storan SSD tanpa had
 • Lebar Jalur Tidak Bermeter
 • Pemindahan Laman Web Percuma
 • CDN Cloudflare percuma
 • SSL percuma
 • Panel Kawalan cPanel
 • Pembina Laman Web Percuma

PROS

Hosting WordPress terbaik di Kanada
Waktu operasi dan kelajuan laman web yang hebat

KEBURUKAN

Pembaharuan harga

Pilihan nombor satu untuk hosting WordPress mungkin kelihatan biasa. HostPapa adalah pilihan terbaik kami secara keseluruhan untuk hosting web. Dengan WordPress, kami tetap sama kerana beberapa sebab.

HostPapa hanya memberikan nilai yang terlalu tinggi untuk diabaikan. Kami menggunakan perkhidmatan untuk pelanggan Kanada kerana memang ada hanya perkhidmatan hosting Kanada terbaik untuk WordPress. Itu bukan hanya untuk perkhidmatan tulang kosong mereka. Ini untuk perkhidmatan perniagaan mereka. Itu menjadikannya Hosting Canada benar-benar memenuhi syarat untuk senarai hosting murah kami juga.

Pembaca hosting Canada boleh mendapat potongan besar $ 2.95 sebulan.

Mulakan laman web anda dengan harga potongan dengan mengklik pautan ini anak panah yang menunjuk ke pautan diskaun hostpapa untuk pembaca hostingcanada.orgatau daftar di sini untuk mendapatkan potongan anda dengan aplikasi tersebut. HostPapa juga menawarkan domain percuma untuk pendaftaran.

Kelajuan Laman Web Hebat ��

HostPapa cemerlang dengan waktu operasi yang luar biasa dan kelajuan laman web yang pantas sambil menawarkan sokongan pelanggan 24/7 melalui sembang langsung. Anda tidak akan menunggu setengah hari seperti perkhidmatan hosting murah lain kerana HostPapa biasanya bukan perkhidmatan hosting murah.

Pemasangan WordPress satu klik menjadikan HostPapa tidak berpengalaman dalam hal perkhidmatan hosting untuk WordPress. Hal ini berlaku terutamanya di Kanada kerana HostPapa adalah orang Kanada yang ditanam dengan pusat data di seluruh negara.

Sebilangan besar orang memulakan dengan rancangan termurah yang tersedia semasa memulakan perkhidmatan. HostPapa menawarkan peringkat pertengahan dengan harga yang sama dengan pakej permulaan mereka kepada pembaca Hosting Canada (Betul, peningkatan percuma). Inilah tahap menengah anda dengan HostPapa.

3. Hostinger

Host WordPress Murah Terbaik

hostinger-logo

Harga – $ 0.99 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.91%
Purata masa muatan sebanyak 389ms

Ciri-ciri utama
 • Ruang Cakera 10 GB
 • Lebar Jalur 100 GB
 • Akaun E-mel Perniagaan
 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Sokongan Pelanggan 24/7/365
 • Sandaran Mingguan
 • Pemasang 1-Klik

PROS

Host WordPress yang paling berpatutan

KEBURUKAN

Tidak menawarkan SSL percuma

Ketika datang ke hosting WordPress, Hostinger memutuskan penawaran hosting di pasar dapat ditingkatkan. Kembali pada masa awal syarikat, Hostinger menyedari pasaran hosting dipenuhi dengan pesaing yang menawarkan cadangan nilai yang sangat serupa dalam julat harga yang ketat.

Harga Rendah ��

Dalam banyak kes, pilihan hosting WordPress semasa yang tersedia hampir sama dari pesaing dengan pesaing. Ketika Hostinger memutuskan untuk memasuki komunitas hosting, daripada melakukan perkara yang sama seperti syarikat hosting WordPress yang lain, ia memutuskan untuk menawarkan perkhidmatan yang kompetitif dengan harga yang jauh lebih rendah. Ini adalah berita baik untuk anda, pengguna.

Kali pertama kami melihat Hostinger, kerana jumlah wang yang mereka kenakan, kami mengeluarkannya sebagai penyelesaian hosting WordPress yang buruk. Ini adalah kesilapan besar dan pemikiran yang kita tidak mungkin jauh dari kebenaran. Hostinger memberikan nilai terbanyak di ruang hosting WordPress dan bahkan tidak hampir.

Ton Freebies ��

Harga Hostinger akan turun naik antara $ 0,99 sebulan hingga $ 2,15 sebulan secara berkala – hos WordPress yang paling berpatutan dalam senarai ini. Anda boleh mengunci harga ini selama 48 bulan. Itulah empat tahun penganjuran dengan harga di bawah $ 70 dengan cara apa pun anda menggunakannya.

Intinya adalah jika anda ingin menjimatkan banyak wang ketika menjadi tuan rumah laman WordPress anda dengan kelajuan dan waktu operasi yang hebat, maka janganlah mencari lebih jauh daripada Hostinger. Walaupun dengan tahap terendah yang tersedia, anda akan mendapat jaminan pulangan wang 30 hari, domain percuma, dan SSL percuma.

4. Tapak Tapak

Pilihan Keseluruhan Terbaik untuk Perniagaan Kecil dan Individu

laman web-logo

Bermula di $ 3.95 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.95%
Purata masa muatan sebanyak 475ms

Ciri-ciri utama
 • Pembina Laman Web Percuma
 • Sokongan 24/7
 • Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
 • Akaun E-mel Percuma
 • Trafik Tidak Terukur
 • CDN Cloudflare percuma
 • Sandaran Harian Percuma

PROS

SSL percuma
Sokongan teknikal yang hebat

KEBURUKAN

Harga naik kali kedua

Gulung gendang, sila. Inilah saat yang anda nantikan. Tanpa sebarang pertimbangan, kami akan mencadangkan agar anda mempertimbangkannya Tapak Tapak sebagai hos web WordPress anda. Lagipun, ini adalah perkhidmatan hosting WordPress terbaik.

Kami telah menggunakan perkhidmatan ini selama bertahun-tahun dengan pelanggan kami sendiri dan terus melakukannya. Kenapa? Kerana harganya betul dan kami suka mereka. Kami sangat menyukainya.

Dengan harga $ 3,95 sebulan, akan dikenakan biaya lebih kurang satu dolar daripada para pendiskon mendalam yang akan memberi anda rancangan tulang kosong dan kemudian membunuh anda perlahan-lahan dengan caj peningkatan.

SiteGround menawarkan kualiti yang boleh dipercayai Waktu operasi 99.95%, sokongan teknikal 24/7 dan pegangan tangan, SSL percuma, pemasangan satu klik, dan – untuk wang kami – adalah pilihan terbaik untuk pemula, berkat susun atur papan pemuka yang sederhana. ��

5. Hosting WPX

Mahal tetapi Bernilai Setiap Sen

hosting wpx untuk logo wordpress

Bermula di $ 20.83 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.5%
Masa muatan purata 601ms

Ciri-ciri utama
 • 5 Laman Web
 • Storan 10 GB
 • Lebar Jalur 100 GB
 • CDN Berkelajuan Tinggi dan Tersuai
 • Penghijrahan Tapak Tanpa Had
 • Sandaran Manual
 • Perlindungan DDoS
 • Pengimbasan dan Pembuangan Perisian Kerosakan
 • Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
 • Jaminan Masa Masa 99.95%

PROS

Hampir tiada waktu henti

KEBURUKAN

Salah satu hos yang paling mahal

Hosting WPX mungkin akan menjadi lebih tinggi dalam senarai kami jika harganya lebih murah.

Bermula dari $ 20.83 sebulan dengan harga tahunan dan masuk pada $ 25 sebulan jika dibayar setiap bulan, ini adalah salah satu hos web termahal di luar sana. Walau bagaimanapun, perkhidmatan mereka benar-benar hebat, dan ulasan pelanggan mengesahkan fakta itu.

WPX-Hosting-Ulasan-Harga

Sekiranya anda mempunyai anggaran yang sangat besar dan merancang untuk mengekalkan sebilangan besar laman web untuk waktu yang sangat lama, ini mungkin merupakan pilihan untuk anda. Tawaran Hosting WPX kelajuan tinggi, sokongan langsung 24/7, dan waktu henti hampir tidak wujud.

6. Enjin WP

Pantas. Boleh dipercayai. Mahal.

logo utama enjin wp

Bermula di $ 35 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.5%
Masa muatan purata 601ms

Ciri-ciri utama
 • 25,000 Lawatan sebulan
 • Storan 10 GB
 • Lebar Lebar 50 GB sebulan
 • 35+ Tema StudioPress
 • Laman web yang boleh dipindah milik
 • PHP 7.2 Bersedia
 • CDN global
 • Sijil SSL automatik

PROS

Bahagian atas sokongan
Sandaran harian

KEBURUKAN

Pilihan dengan harga tinggi

Mengambil tempat ketiga dalam senarai perkhidmatan hosting WordPress terbaik kami, kami mempunyai WP Engine. Ia mempunyai masa operasi yang sangat baik, sokongan 24/7 yang terbaik dan sokongan harian. Sekiranya anda ingin membelanjakan sebanyak mungkin wang untuk perkhidmatan terbaik – ini adalah pilihan terbaik untuk anda.

Budak Besar Sahaja ��

Seperti yang anda lihat dari rancangan harga di bawah, WP Engine adalah pilihan yang bagus untuk perusahaan, syarikat besar, dan pelanggan wordpress besar lainnya.

wp-enjin-hargaDalam semua kesungguhan, kualiti WP Engine tidak mungkin lebih tinggi.

7. Pengacaraan A2

Masa Kelajuan Tinggi dan Beban Rendah

Bermula di $ 3.92 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.5%
Purata masa muatan sebanyak 601ms

Ciri-ciri utama
 • 5 Pangkalan Data
 • Storan Tanpa Had
 • Pemindahan tanpa had
 • Panel Kawalan cPanel
 • SSL dan SSD percuma
 • Pemindahan Laman Percuma dan Mudah
 • Jaminan Pulangan Wang Bila-bila masa

PROS

Pilihan yang boleh dipercayai

KEBURUKAN

Pelayan turbo hanya terdapat dalam rancangan yang lebih mahal

A2 Hosting adalah pilihan kami yang seterusnya, dan sangat serupa dengan pilihan utama kami. A2 Hosting dilengkapi dengan semua loceng dan wisel sambil melompat dengan harga bulanan $ 3.92.

Turbo ��

Walaupun murah, A2 Hosting menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai dengan waktu henti rendah dan kependaman. Sekiranya anda memilih tawaran Turbo, yang berharga $ 9.31 / bulan, rancangan anda menjadi tidak terhad dan kelajuan anda menjadi keutamaan untuk pelayan mereka.

Ini menjadikan A2 Hosting pilihan yang hebat bagi mereka yang hanya ingin membina beberapa laman web, tetapi tetap memperhatikannya.

A2 Hosting menawarkan sokongan dan jumlah masa operasi yang hebat pada 99.91%. Sama ada anda berada di Vancouver atau Toronto, anda pasti akan gembira kerana prestasi syarikat kami.

8. Bluehost

Pilihan Pemula Terbaik

logo bluehostBermula di $ 3.92 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.5%
Purata masa muatan sebanyak 601ms

Ciri-ciri utama
 • Storan SSD 50 GB
 • Lebar Jalur Tidak Bermeter
 • Sijil SSL percuma
 • Prestasi Standard
 • 1 Domain
 • 5 Domain Terparkir
 • 25 Sub Domain

PROS

Disyorkan oleh WordPress

KEBURUKAN

Bukan yang paling dipercayai

Hampir semua orang – termasuk datuk anda yang tidak lebih daripada bermain bingo dalam talian – pernah mendengar mengenai Bluehost. Bukan yang terpantas, paling tidak boleh dipercayai, juga tidak perkhidmatan hosting termurah di luar sana (hampir…). Tetapi, yang paling popular dan banyak jack dari semua jenis hos perdagangan.

Disyorkan oleh WordPress itu sendiri, Bluehost telah wujud sejak hampir selama-lamanya. Ia kelajuannya sangat baik, waktu operasi melebihi 99.5%, dan harganya murah. Malah rancangan mereka yang paling mahal harganya lebih rendah daripada pilihan terendah dari beberapa hos, WPX Hosting, misalnya.

Setelah meninjau ‘ole BH selama 14 bulan ganjil, kami cenderung untuk bersetuju dengan WordPress: ini adalah perkhidmatan hosting yang bagus untuk perniagaan kecil dan blogger baru.

rancangan harga bluehost

Sekiranya anda mencari perkhidmatan hosting web yang mesra untuk pemula, menawarkan banyak ciri yang dapat dinikmati oleh pemula, dan tidak akan membebankan belanjawan anda – kami mengesyorkan Bluehost sebagai perkhidmatan hosting WordPress anda.

Panduan Membeli Hosting WordPress

Salah satu perkara pertama yang akan anda perhatikan mengenai syarikat hosting web yang berbeza adalah bahawa harga berkisar dari kurang dari satu dolar sebulan untuk hosting bersama diskaun dalam hingga $ 100 atau lebih untuk pakej khusus.

Adalah lebih baik untuk mengetahui terlebih dahulu berapa banyak yang anda perlukan dalam cara mengehoskan ruang dan kelajuan pemprosesan sebelum memutuskan pakej. Terdapat perbezaan besar antara apa yang anda perlukan untuk blog peribadi atau laman web perniagaan kecil dan yang terdapat di kedai e-dagang penuh atau laman web intensif media streaming. Laman web yang mempunyai trafik tinggi memerlukan lebih banyak sumber daripada yang lain.

Berita baiknya ialah anda boleh mulakan kecil dengan rancangan yang lebih murah dan naikkan menjadi yang lebih mantap seiring dengan meningkatnya keperluan anda. Kecuali jika anda merancang untuk mengadakan lawatan web bulanan 6.000 atau lebih dari awal, anda tidak perlu memulakan dengan VPS atau rancangan hosting khusus.

Pelan hosting web peringkat kemasukan biasanya terdiri daripada pelbagai yang dikongsi, yang bermaksud bahawa sumber pelayan dikongsi di antara banyak pelanggan melalui penggunaan satu alamat IP.

Tidak ada yang tidak betul dengan idea ini. Ini bertujuan untuk laman web yang memerlukan sumber rendah dan membolehkan hos mengenakan bayaran lebih sedikit setiap bulan kerana lebih banyak sumber komunal. Masalahnya ialah terdapat beberapa risiko keselamatan yang serius.

Ciri-ciri yang Perlu Diperhatikan:

Tetapi sebelum anda mendaftar dengan web hosting bulanan terendah anjing yang dapat anda temui, anda harus menyedari bahawa terdapat beberapa ciri tertentu yang menjadikan beberapa host lebih baik daripada yang lain ketika datang ke laman web WordPress.

Berikut adalah perkara yang paling penting untuk dipertimbangkan semasa memilih hos WordPress:

 • Anda perlu memasukkan SSL untuk membuat pembayaran
 • Bolehkah anda memindahkan laman web ke atau dari hos?
 • Adakah sandaran percuma disertakan?
 • Jaminan masa kerja yang tinggi – mestilah melebihi 99%
 • Di manakah pusat data berada?
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 dan sokongan teknikal
 • Pemasangan WordPress yang mudah
 • Keselamatan yang dipertingkatkan

Syarikat hos web yang kami cadangkan untuk menggunakan dengan laman WordPress merangkumi sebahagian besar elemen ini dan memasukkan beberapa lagi untuk menendang.

Mari gali sebentar dan pastikan anda memahami maksud setiap ciri ini sebelum kita teruskan. (Jangan bimbang. Ia akan menyakitkan dan suatu hari anda akan gembira kerana anda meluangkan masa.

Perlindungan Lapisan Soket Selamat (SSL)

Selamat-SSLWalaupun tidak ada hos web yang dipercayai akan menolak keperluan untuk memasang SSL bersama dengan laman web anda, para pendiskon mendalam (kurang dari satu dolar sebulan), cenderung ingin mengenakan bayaran kepada anda $ 60 hingga $ 80 setahun untuk perlindungan.

Kamu patut sentiasa memilih hos yang menawarkannya secara percuma. Jangan risau. Mereka ada di luar sana.

Kenyataannya adalah bahawa SSL kini dianggap tahap keselamatan standard untuk semua laman web. Sesiapa sahaja yang cuba memberitahu anda bahawa ini adalah peningkatan baru yang penuh dengan keseimbangan. Pada masa awal internet, ia diciptakan untuk meningkatkan keselamatan pembayaran dalam talian.

Anda mungkin pernah melihat simbol kunci hijau di bahagian atas halaman web atau perkataan “selamat” di hadapan URL. Itulah teknologi SSL dalam tindakan. Ini mewujudkan semacam terowong antara orang yang melakukan pembayaran dan pemproses kad kredit atau debit dan melindungi semua maklumat yang disampaikan di antara mereka, yang merupakan perkara yang baik.

Idea SSL menjadi begitu luas di mana-mana hari ini sehingga Google akan memberi peringkat lebih tinggi dalam laman web anda dalam hasil carian jika anda menggunakan SSL. Itu dengan sendirinya cukup untuk meyakinkan anda betapa kritikalnya itu.

Seperti yang kami katakan, tidak perlu membayar untuk ini apabila begitu banyak host web memberikannya kepada anda secara percuma. Serius. Jangan berfikir untuk pergi tanpa SSL tetapi jangan bazirkan wang anda untuk membayarnya.

Anda Mungkin Perlu Berhijrah Akhirnya

Tidak, ini tidak bermaksud anda harus mengusahakan dan memindahkan diri ke negara lain demi laman web anda…

Anda baik-baik saja di mana anda berada, tetapi kadang-kadang ada anda perlu meletakkan semula laman web anda dari satu hos ke hos yang lain (atau bahkan pada host yang sama tetapi dipetakan ke domain yang berbeza.)

Ini tidak semestinya tugas yang berat, tetapi boleh menjengkelkan dan kelihatan terlalu teknikal jika anda tidak pernah melakukannya sebelumnya. Pada dasarnya, hanya masalah memampatkan semua fail / media / plugin / tetapan anda dan memindahkannya dengan FTP ke lokasi baru.

Apabila tiba masanya untuk memigrasikan laman web, anda pasti dapat melakukannya tanpa sebarang bayaran tambahan dan boleh meminta dan menerima bantuan teknikal jika anda menghadapi masalah. Beberapa hos (seperti SiteGround, hos web pilihan kami) dengan senang hati membantu prosesnya; yang lain cenderung untuk mengenakan bayaran tambahan untuk perkhidmatan tersebut. Jelas, kami fikir yang pertama lebih baik.

Sandaran Percuma

komputer menyandarkan cakera kerasDalam dunia digital, menyandarkan laman web anda semestinya memakai pakaian anda pada waktu pagi – anda masih melakukannya, bukan??

Intinya adalah bahawa anda tidak boleh pernah mempercayai internet untuk tidak menjangkau dan secara tiba-tiba meletupkan laman web anda sehingga tidak akan didengar lagi. Anda memerlukan a program sandaran biasa, dan semestinya percuma.

Terdapat banyak plugin WordPress yang dapat melakukan ini secara automatik di belakang tabir tanpa tindakan lebih lanjut daripada anda daripada menetapkannya terlebih dahulu.

Host web yang baik akan menawarkan sandaran percuma dan semua host yang disyorkan. 

Yang tidak begitu baik akan menggunakannya sebagai peningkatan rancangan hosting anda. Secara amnya, upsells menjengkelkan dan pengambilan wang yang jelas. Kami tidak suka mereka. :( :(

Masa Terhadap Vs. Waktu Henti

uptime vs downtimeWaktu penggunaan merujuk kepada masa-masa ketika laman web anda dalam talian dan dapat diakses oleh sesiapa sahaja. Waktu Henti bermaksud tidak tersedia kerana terdapat kesilapan atau kerosakan fungsi orang yang menjalankan pelayan – iaitu, hos web anda.

Sekiranya anda mempunyai waktu operasi 100%, ini bermakna laman web anda tidak akan pernah rosak.

Itu bagus … tetapi mungkin tidak realistik. Dalam dunia prestasi pelayan yang sebenarnya, kerana kelebihan sistem dan kawalan kualiti, hos web yang layak harus dapat mencapai 99% waktu operasi sekurang-kurangnya.

Semakin hampir dengan 99.9% semakin baik.

Di mana Dunia adalah Pangkalan Data Anda?

gambar yang menunjukkan pusat dataPusat data yang dikaitkan dengan pakej hosting anda adalah tempat pelayan fizikal berada. Oleh kerana semua fail web anda terletak di pelayan, semestinya masuk akal anda harus memilih yang paling dekat dengan anda.

Kelajuan, kebolehpercayaan, dan masa operasi laman web anda akan berterima kasih kepada anda kemudian.

Walaupun nampaknya jarak fizikal tidak boleh membuat perbezaan di internet, kenyataannya adalah bahawa jarak. Apabila data harus berulang-alik dari pelayan di seluruh dunia, akan ada jeda kecil tetapi ketara dalam mengakses laman web anda.

Walaupun ini mungkin bukan masalah make-or-break, host web dengan pusat data di pelbagai lokasi akan menjadi kepentingan mereka.

Keselamatan Tambahan

wordpress yang selamatAda cara hos web yang baik dapat membantu menjaga keselamatan laman web anda daripada penggodam dan telaga lain Pertama, mereka harus meminta anda selalu menggunakan kata laluan yang kompleks.

Sekiranya anda masih menggunakan beberapa variasi “password1234”, biarkan kami menjadi orang pertama yang memberitahu anda bahawa anda akan diretas dan mungkin lebih cepat daripada kemudian.

Terdapat program yang terdapat di luar sana dan cuba masuk ke laman web anda melalui kekerasan, menghasilkan berjuta-juta kemungkinan kombinasi kata laluan sehingga akhirnya mencapai yang tepat.

Host web berkualiti tinggi memantau semua laman web pelanggan untuk percubaan penggodaman dan akan memberitahu anda sekiranya berlaku. Perhatian terhadap keselamatan tambahan menjadi lebih penting jika anda melakukan pembayaran untuk barangan atau perkhidmatan digital atau fizikal.

Anda tidak mahu menjadi vendor seterusnya yang membenarkan penjenayah mengakses maklumat peribadi pelanggan.

Sokongan berbilang saluran yang sangat baik

Senarai soalan dan jawapan yang diletakkan di halaman Soalan Lazim di suatu tempat tidak dikira sebagai sokongan pelanggan. Perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal yang tepat dan tepat pada masanya adalah masalah besar bagi kami dalam memilih host web dan semestinya bagi anda juga.

A kakitangan sokongan sebenar terdiri daripada pekerja yang mengetahui sistem dan dapat menyelesaikan masalah melalui telefon, e-mel, atau sembang.

Hari ini, terlalu banyak syarikat masih menggunakan ciri kritikal ini ke pusat panggilan di India atau Filipina.

Kami tidak mendapat apa-apa terhadap negara yang baik itu tetapi menghadapi masalah besar dengan melakukan tugas luar ini. Anda seharusnya dapat mengangkat telefon dan bercakap dengan pekerja syarikat langsung dalam jangka masa yang munasabah. Akhir cerita.

Pemasangan Satu Klik

satu klikHost yang paling dipercayai telah mempermudah proses memasang WordPress ke tahap bahawa secara harfiah sesiapa yang mempunyai IQ di atas sebiji tomato harus dapat mencapainya.

Tidak menyinggung mana-mana tomato yang membaca ini. 

Cari aplikasi di papan pemuka rancangan hosting anda yang disebut Softalicious. Satu – atau beberapa – klik dan anda sudah selesai. Sekiranya anda seorang kepala tomato dan memerlukan pertolongan, kakitangan sokongan dengan senang hati dapat menyelesaikan pemasangan tanpa mengejek anda.

Intinya adalah bahawa meletakkan pemasangan WordPress di domain anda semudah pai.

Hosting WordPress: Soalan Lazim

Adakah anda memerlukan laman web hosting untuk WordPress?

Terdapat pilihan untuk menghoskan di WordPress.com – namun biasanya lebih baik menggunakan laman web host pihak ketiga kerana lebih murah dan memberikan nilai yang lebih tinggi dalam kebanyakan kes.

Bolehkah saya menganjurkan laman WordPress di mana sahaja?

Tidak di mana sahaja – tetapi semua perkhidmatan hosting teratas. Menggunakan perkhidmatan hosting teratas biasanya membolehkan anda menggunakan WordPress secara percuma.

Apakah perbezaan antara WordPress.com dan WordPress.org?

WordPress.org adalah platform yang dihoskan sendiri pada platform hosting yang dipilih sebelumnya untuk membuat dan mengurus laman web. Ini adalah versi yang dibahas dalam artikel ini. WordPress.com serupa tetapi dihoskan untuk anda dan direka seperti pembangun laman web untuk kemudahan penggunaan.

Hosting mana yang terbaik untuk WordPress? Linux atau Windows?

Maksudnya ialah sistem operasi mana yang dijalankan pada pelayan yang digunakan syarikat. Linux adalah yang paling popular di pelayan sehingga mempunyai lebih banyak ciri dan kebanyakan pereka web lebih suka hosting web berasaskan Linux. Satu-satunya masa Windows masuk akal adalah jika ada aplikasi Windows tertentu yang perlu digunakan.

Adakah WordPress mempunyai hosting sendiri?

Ia menawarkan hosting sendiri di WordPress.com tetapi kami menyarankan untuk menggunakan WordPress.org dan menggunakan perkhidmatan hosting pihak ketiga.

Hosting WordPress Terbaik? Mari Rekap

Dalam analisis akhir, anda tidak boleh salah dengan salah satu daripada pilihan ini. Sekiranya anda benar-benar tidak dapat membuat pilihan, membalikkan duit syiling, anda tidak pasti. Tidak ada jawapan yang salah di sini.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai memilih hos web terbaik – WordPress atau sebaliknya – lihat panduan kami untuk web hosting terbaik di Kanada. Kami menghabiskan 17 bulan terakhir untuk membeli, menguji, dan meninjau setiap host web utama Kanada … dan kemudian mengumpulkan hasilnya (jadi anda tidak perlu).

Rujukan dan kredit gambar:
 • Redy.host
 • TheHostingGuy.com
 • Smartherd.com
 • PetuaAndTricks-HQ.com
 • WhatIsSSLCertificate.com
 • itcspanama.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map