Perkhidmatan Hosting VPS Terbaik pada tahun 2020 (Mana Yang Cepat dan Boleh dipercayai?)

Hosting VPS Terbaik


Hosting VPS adalah nama yang misterius bagi kebanyakan pemilik laman web, dan pada pandangan pertama, ia tidak menjelaskan apa yang sebenarnya anda dapat ketika anda membelinya.

Jadi inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai hosting VPS, ditambah 8 perkhidmatan VPS terbaik di pasaran sekarang:

Tetapi pertama, apa itu hosting VPS?

VPS bermaksud Virtual Private Server:

 • “Peribadi” bermaksud bahawa anda mendapatkan semua sumber pelayan yang diperuntukkan kepada anda secara peribadi. Anda tidak berkongsi sumber ini dengan pelanggan lain.
 • “Maya” bermaksud bahawa pelayan anda bukan mesin yang berasingan tetapi berfungsi sebagai penyediaan maya pada pelayan yang lebih berkuasa. Pelayan “induk” itu dapat menjalankan lebih banyak mesin maya.

… Dan apa kelebihan hosting VPS?

Terdapat dua faedah utama hosting VPS.

 • Yang pertama adalah bahawa penyediaan VPS secara amnya menjamin kestabilan. Sumber pelayan diberikan kepada anda sendiri, yang bermaksud bahawa anda kebal terhadap apa yang dilakukan oleh pengguna lain dengan pelayan mereka.
 • Anda mendapat akses root dan kawalan penuh pelayan anda. Anda boleh memilih perisian yang akan anda pasang di pelayan, dan kemudian anda dapat mengkonfigurasi perisian tersebut sesuka hati (dengan alasan). Ini membolehkan anda memadankan konfigurasi pelayan anda dengan aplikasi / laman web anda.

Secara keseluruhan, hosting VPS adalah penyelesaian terbaik untuk pengguna yang memerlukan sumber pelayan khusus dan penyesuaian tanpa had.

Berikut adalah senarai 8 perkhidmatan hosting VPS terbaik (diurus dan tidak dikendalikan). Kami membandingkan prestasi, harga dan ciri mereka.

1. Web Cecair – VPS Terurus Tercepat ($ 15 / bln)

Pengehosan awan Web CecairPelan bermula pada $ 15.00 / bln

Kelebihan Web Cecair:
+ Purata pantas masa muat
+ Laman web tanpa had
+ Diuruskan sepenuhnya
+ Muatkan pengimbang, alamat IP khusus
+ Sandaran harian, perlindungan DDoS
+ Sokongan 24/7 melalui telefon, e-mel, sembang
+ Cloudflare CDN, SSL percuma
Kekurangan Web Cecair:
– Kenaikan harga yang besar jika anda ingin membayar setiap bulan

Liquid Web telah terkenal di industri hosting web kerana pelbagai tawaran hosting. Mereka mempunyai segala-galanya dari persediaan dioptimumkan yang berpatutan untuk kedai dalam talian kecil dan laman WordPress, sehingga ke pelayan peringkat perusahaan yang berharga ribuan dolar.

Rancangan hosting cloud VPS mereka berada di antara harga. Selain itu, mereka menawarkan waktu operasi yang sangat baik pada 99,99% dan masa muat yang luar biasa ~ 400 ms.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

292 msKelajuan purata

100%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-lquidwb-cloud.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik penuh

Liquid Web menjalankan infrastruktur hosting mereka sendiri dan mempunyai lima pusat data – mereka berdua di AS, dan juga di London, Amsterdam, dan Sydney.

Persediaan VPS siap menangani apa sahaja yang mungkin anda lalui dari segi lalu lintas dan menawarkan integrasi mudah dengan Cloudflare CDN dan Akamai. Terdapat juga perlindungan DDoS, penyeimbang beban awan, lapisan perlindungan pelayan, dan penilaian kerentanan yang disatukan.

Ini adalah VPS yang dikendalikan sepenuhnya yang memberi anda sandaran harian dan migrasi laman web percuma (atas permintaan).

Akhir sekali, jika anda memerlukan bantuan untuk mengaturnya, sokongan tersedia 24 jam sehari. Walaupun begitu, anda mungkin perlu menunggu sebentar untuk berbual langsung.

Harga

Web Cecair menawarkan pakej hosting VPS dari $ 15 / bulan jika anda membayar selama dua tahun di muka. Bayaran bulanan adalah $ 59, yang merupakan peningkatan yang cukup besar. Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 2 GB
 • 2 vCPU
 • Ruang cakera pemacu keadaan pepejal (SSD) 40 GB
 • Lebar jalur 10 TB
 • Menjalankan Linux

Perlu diperhatikan bahawa Liquid Web menggunakan InterWorx sebagai panel kawalan hostingnya. Walaupun berfungsi, ia adalah penyelesaian yang kurang popular dan dengan itu dapat meningkatkan keluk pembelajaran anda. Sekiranya anda ingin menggunakan sesuatu yang lebih biasa – seperti cPanel atau Plesk – itu juga tersedia, tetapi dapatkan bayaran tambahan.

Hosting di pelayan Windows juga boleh dilakukan dan bermula dari $ 54 / bulan apabila dibayar selama dua tahun di muka.

Liquid Web tidak menawarkan bayaran balik pada rancangan VPS mereka.

VPS yang berpatutan, pantas dan boleh dipercayai untuk hosting satu atau beberapa laman web

2. ScalaHosting – VPS Terurus Termurah ($ 9,95 / bln)

Kajian Scala VPSPelan bermula pada $ 9,95 / bln

Kelebihan Scala VPS:
+ Laman web tanpa had
+ Diuruskan sepenuhnya
+ Migrasi percuma untuk laman web tanpa had
+ Skalabiliti yang baik
+ Sandaran harian, sistem keselamatan SShield
+ Alamat IP khas
+ CDN Cloudflare
+ Sokongan 24/7
Kekurangan Scala VPS:
– Sijil SSL dibayar secara berasingan

Scala Hosting ditubuhkan pada tahun 2007 – yang relatif baru dengan standard industri hosting – dengan tujuan menjadikan hosting VPS dapat diakses oleh sesiapa sahaja. Hari-hari ini, mereka menawarkan pelbagai jenis hosting, tetapi penyediaan VPS mereka tetap menjadi andalan.

Scala memberi anda jaminan masa pakai 99,99%. Walau bagaimanapun, dalam praktiknya, jumlahnya sedikit lebih rendah mengikut persediaan ujian kami. Masa pemuatan adalah memuaskan.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

897 msKelajuan purata

99.98%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-scla-vps.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik lengkap

Scala menjalankan infrastruktur hostingnya sendiri dengan dua pusat data: satu di AS (Dallas) dan satu di Eropah (Bulgaria).

Pelan hosting VPS boleh diskalakan dan membolehkan anda mengkonfigurasi mesin anda hingga ke tahap yang sangat terperinci. Sebagai contoh, anda boleh memilih berapa teras CPU, RAM, dan ruang penyimpanan SSD yang anda perlukan – secara bebas antara satu sama lain.

Penyediaannya juga dikendalikan sepenuhnya, menawarkan migrasi laman web tanpa had dan sistem perlindungan SShield Security milik Scala.

Sokongan tersedia 24/7 melalui sembang langsung. Mereka juga membanggakan bahawa masa respons tiket mereka berada dalam jarak 15 minit rata-rata.

Pelayan Scala menjalankan panel pengurusan khusus yang disebut SPanel. Di permukaan, ia kelihatan seperti kulit di atas cPanel, jadi tidak ada kurva pembelajaran.

Harga

Seperti yang telah disebutkan, penyedia VPS ini menawarkan hosting dalam pelbagai konfigurasi yang berbeza, dan anda dapat menyesuaikan pelayan anda agar sesuai dengan keperluan anda. Pada peringkat kemasukan, rancangan VPS mereka bermula dari $ 9,95 / bulan apabila dibayar selama tiga tahun dimuka ($ 12 apabila dibayar setiap bulan). Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 2 GB
 • 1 teras CPU
 • Ruang cakera SSD 20 GB

Lebar jalur tidak didedahkan. SSL dibayar secara berasingan dan bermula dari $ 30 / tahun.

Ada jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

VPS terurus paling murah dengan prestasi yang boleh dipercayai

3. HostGator – VPS Paling Tidak Terbatas ($ 19.95 / bln)

Ulasan VPS HostGatorRancangan bermula pada $ 19.95 / bln

Kelebihan HostGator:
+ Hampir 100% waktu operasi
+ Laman web tanpa had
+ Diuruskan sepenuhnya
+ Dua alamat IP khusus
+ Sandaran mingguan, perlindungan DDoS
+ Sokongan 24/7 melalui telefon, sembang
Kekurangan HostGator:
– Tidak termasuk cPanel dalam harga asas
– Bayaran pembaharuan yang tinggi

HostGator adalah salah satu syarikat hosting yang terkenal di luar sana. Mereka menawarkan beberapa jenis hosting, bertindak sebagai pendaftar domain, dan memiliki alat pembangun laman web tersendiri.

Waktu operasi sangat baik, yang dapat anda lihat dalam data ujian kami di bawah ini, tetapi masa muat mungkin lebih baik, dengan masa semasa berada di atas tanda satu saat.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

1064 msKelajuan purata

99.77%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-hstgtr-vps.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik penuh

HostGator mempunyai dua pusat data di AS: di Utah dan Texas.

Spesifikasi pelayan sesuai untuk harganya dan menawarkan lebih banyak fleksibiliti daripada penyediaan hosting pelayan bersama. Anda mendapat akses root sepenuhnya, yang bermaksud bahawa anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan dengan pelayan anda.

Terdapat konfigurasi cakera RAID 10, sandaran luar laman web mingguan, dan migrasi cPanel-to-cPanel percuma tanpa had (ditambah 90 migrasi tersuai).

Sokongan tersedia 24/7. Kakitangan sangat membantu, akan meluangkan masa tambahan untuk meneliti persediaan anda dan memperbaiki perkara untuk anda.

Harga

HostGator menawarkan pilihan VPS untuk hosting dari $ 19.95 / bulan apabila dibayar selama tiga tahun di muka ($ 29.95 apabila dibayar setiap bulan). Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 2 GB
 • 2 teras CPU
 • Ruang cakera 120 GB
 • Lebar jalur lebar 1.5 TB

Terdapat dua kos tersembunyi. Pertama, pelayan anda dilengkapi tanpa panel kawalan. Memasang cPanel adalah $ 10 / bulan lagi. Kedua, pembaharuan adalah $ 79.95 / bulan.

Ada jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Penyedia VPS paling tidak terhad

4. Bluehost VPS – $ 18.99 / bln (Diuruskan)

Kajian vps BluehostPelan bermula pada $ 18.99 / bln

Kelebihan Bluehost:
+ Purata pantas masa muat
+ Laman web tanpa had
+ Diuruskan sepenuhnya
+ Alamat IP khas
+ Sandaran harian, perlindungan DDoS
+ Modul Kawalan Akses
+ Nama Domain Percuma untuk Tahun 1
+ Sokongan 24/7 melalui telefon, sembang
Kekurangan Bluehost:
– Pusat data hanya di AS

Bluehost mempunyai pilihan pilihan hosting yang bagus dan merangkumi hampir semua bahagian pasaran – dari pelayan kongsi murah hingga pelayan khusus yang berkemampuan sepenuhnya. Penawaran VPS mereka berada di suatu tempat di tengah, memberikan keseimbangan ciri yang baik.

Dari segi waktu operasi, Bluehost VPS berada pada tahap 99.99% dengan selesa. Waktu pemuatan juga baik pada sekitar 750 ms berdasarkan data kami.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

662 msKelajuan purata

100%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-bluhst-vps.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik lengkap

Bluehost menggunakan infrastruktur pelayan / persekitaran hosting sendiri, tetapi mereka tidak begitu jelas mengenai lokasi pusat data mereka atau berapa banyak di antaranya.

Dari segi ciri, Bluehost menawarkan semua yang dimiliki oleh host VPS moden, termasuk akses root, teknologi moden seperti OpenStack dan KVM, sumber yang dijamin, dan peruntukan sumber yang dinamik.

Terdapat juga ciri asli lain seperti penyediaan segera dan modul kawalan akses yang hebat (anda boleh memberi orang lain akses ke bahagian akaun hosting anda). Menguruskan pelayan anda dilakukan melalui panel kawalan yang disempurnakan dari Bluehost yang dibina di atas cPanel. Ia dilengkapi alat khas untuk pengurusan VPS dan kawalan WHM.

Sokongan tersedia 24/7, dan anda akan mendapat bantuan dan perhatian yang anda perlukan.

Harga

Pelan hosting Bluehost VPS bermula dari $ 18.99 / bulan (dengan kontrak tiga tahun). Mengurangkan jangka masa kontrak meningkatkan harganya (bulanan, $ 29.99). Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 2 GB
 • 2 teras CPU
 • Ruang cakera SSD 30 GB
 • Lebar jalur 1 TB
 • 1 alamat IP

Bluehost juga merangkumi beberapa bonus berguna seperti alamat IP khusus, nama domain percuma untuk tahun pertama, dan sijil SSL percuma.

Harga pembaharuan adalah $ 29.99 / bulan. Bluehost menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

5. InMotion VPS – $ 22,99 / bln (Diuruskan)

Kajian InMotion vpsRancangan bermula pada $ 22,99 / bln

Kelebihan InMotion:
+ Purata pantas masa muat
+ Laman web tanpa had
+ Diuruskan sepenuhnya
+ 3 alamat IP khusus, SSL percuma
+ Perlindungan DDoS
+ Sokongan 24/7 melalui bebas tol, e-mel, sembang
Kekurangan InMotion:
– Harga pembaharuan yang lebih tinggi

Apa yang menonjol mengenai InMotion Hosting adalah semua sudut yang berbeza yang mereka ambil dalam industri web hosting. Mereka tidak hanya menawarkan hosting, tetapi juga memiliki penawaran khusus untuk freelancer, pemilik agensi, dan penjual kembali. Pada dasarnya, tidak kira siapa anda dan apa yang anda mahukan hosting anda, InMotion Hosting akan mempunyai sesuatu untuk anda.

Mereka menawarkan dua jenis hosting VPS: diurus dan tidak dikendalikan. Di sini, kami akan memberi tumpuan kepada persediaan yang diuruskan kerana inilah yang kemungkinan besar akan dipilih oleh kebanyakan orang.

Mengikut ujian kami, masa pemuatan sangat baik, sekitar 500 ms. Waktu operasi rata-rata mungkin sedikit lebih baik – pada masa ini pada 99.97%.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

361 msKelajuan purata

99.99%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-inmot-cloud.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik lengkap

InMotion Hosting mempunyai dua pusat data mereka sendiri: satu di Los Angeles dan satu lagi di Washington, D.C.

InMotion Hosting pastinya tidak mengecewakan ketika datang ke ciri. Semua akaun dilengkapi dengan papan pemuka yang rapi yang menunjukkan penggunaan sumber kepada anda; anda mendapat akses root, sandaran berjadual, dan akses ke akaun e-mel yang selamat.

Terdapat juga pemindahan migrasi laman web percuma – atas permintaan melalui tiket sokongan. Di atas itu, setiap akaun mendapat masa khusus selama dua jam dengan pentadbir sistem T3 sebagai sebahagian daripada Launch Assist ™ InMotion.

Sokongan pelanggan tersedia 24/7. Ejen sokongan berpusat di AS, dan anda boleh menghubungi mereka melalui talian telefon, e-mel, dan sembang langsung tanpa tol.

Harga

Rancangan hosting awan VPS yang dikendalikan di InMotion bermula dari $ 22,99 / bulan (dengan kontrak tiga tahun). Bayaran bulan ke bulan adalah $ 54.99. Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 4 GB
 • Ruang cakera SSD 75 GB
 • 4 TB lebar jalur

InMotion Hosting juga merangkumi 3 alamat IP khusus, SSL percuma (seberapa banyak yang mungkin anda perlukan), domain percuma, dan lesen cPanel Admin 5.

Pembaharuan berharga $ 64.99 / bulan. Ada jaminan wang dikembalikan 90 hari.

6. A2 Hosting VPS – $ 25 / bln (Diuruskan)

Kajian vps A2HostingPelan bermula pada $ 25.00 / bln

Kelebihan Hosting A2:
+ Laman web tanpa had
+ Diuruskan sepenuhnya
+ 2 alamat IP khusus, SSL percuma
+ Perlindungan KernelCare dan DDoS
+ Sokongan 24/7 melalui telefon, e-mel, sembang
+ Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa
Kekurangan A2 Hosting:
– Purata perlahan masa muat

A2 Hosting adalah syarikat lain dalam senarai yang berusaha memenuhi pelbagai jenis pelanggan dan keperluan. Anda akan menemui pelbagai jenis persediaan hosting dalam barisan mereka (seperti hosting WordPress atau eCommerce), dan banyak daripadanya juga terdapat dalam konfigurasi yang berbeza.

Pilihan VPS sahaja menawarkan tiga jenis penyediaan utama: akses root yang tidak dikendalikan, diuruskan, dan diuruskan (disebut Core VPS).

Waktu operasi sangat baik, pada 99,99%, tetapi masa pemuatan sedikit kurang – saat ini sekitar 1,2 s mengikut data kami.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

1134 msKelajuan purata

99.99%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-a2hsting-cloudvps.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik penuh

A2 Hosting menjalankan infrastruktur hostingnya sendiri dengan pusat data di AS (Michigan dan Arizona), Amsterdam, dan Singapura.

Penyediaan pelayan VPS di A2 Hosting mesra pemaju, memberikan anda akses ke cPanel ditambah semua platform teknologi dan perisian yang popular. Semua itu juga mendapat pemasangan dan peningkatan yang diuruskan. Keselamatan dan sandaran pelayan diuruskan untuk anda juga.

Sokongan pelanggan tersedia 24/7. A2 sangat yakin dengan kualiti sokongan mereka, memanggil mereka Guru Krew Sokongan mereka.

Harga

A2 menawarkan pelayan maya dari $ 25 / bulan dengan kontrak dua tahun. Bayaran bulanan adalah sekitar $ 61. Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 4 GB
 • 4 teras CPU
 • Storan RAID-10 75 GB
 • Lebar jalur 2 TB

A2 juga melancarkan migrasi laman web percuma oleh Krew Sokongan Guru mereka, dan anda juga boleh menyediakan akaun e-mel tanpa had.

Nota; Sekiranya anda memerlukan akses root, pilih dari julat Core VPS (harga yang sama; pada dasarnya adalah akses root VPS + yang diuruskan). A2 juga menawarkan VPS yang tidak dikendalikan dengan harga murah hanya $ 5 / bulan.

Pembaharuan bermula dari $ 49.99 / bulan (bergantung pada tempoh kontrak baru).

Terdapat “jaminan wang dikembalikan bila-bila masa”.

7. Hostinger VPS – $ 3.95 / bln (Tidak diuruskan)

Ulasan Hostinger vpsPelan bermula pada $ 3.95 / bln

Kelebihan Hostinger:
+ Purata pantas masa muat
+ Hosting VPS termurah dalam senarai
+ Laman web tanpa had
+ Alamat IP khusus, perlindungan DDoS
+ Sokongan 24/7 melalui e-mel, sembang
+ Pilih OS pelayan anda
Kekurangan Hostinger:
– Kontrak empat tahun
– Sandaran berbayar

Hostinger terkenal dengan harga yang lebih dari yang berpatutan di seluruh rangkaian jenis dan peringkat hosting yang berbeza. Pelan Hostinger VPS tidak berbeza, bermula hanya $ 3,95 / bulan, tetapi lebih banyak kemudian.

Hostinger menawarkan prestasi yang sangat tinggi, dan tidak hanya berkaitan dengan harganya, tetapi secara keseluruhan. Persediaan ujian kami mempunyai masa operasi 99,99% dan memuat hanya ~ 300 ms.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

313 msKelajuan purata

99.99%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-hstinger-vps.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik lengkap

Hostinger mempunyai pusat data yang terletak di AS, Asia, dan Eropah (UK).

Dari segi ciri, Hostinger memberi anda semua asas hosting VPS, tetapi ada juga beberapa tambahan yang tidak ditawarkan oleh host yang lebih mahal. Untuk sekali, anda boleh memilih sistem operasi pelayan (OS) anda – ada CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian, dan Suse.

Selain itu, anda mendapat akses root sepenuhnya, IP khusus, ada sokongan IPv6, dan pemasang skrip web yang mudah.

Terdapat sokongan 24/7 yang tersedia melalui sembang langsung, tetapi perlu diingat bahawa ini adalah penyediaan VPS yang tidak dikendalikan. Ini bermaksud bahawa sebahagian besar tugas pengurusan pelayan ada pada anda, dan pasukan sokongan tidak akan dapat membantu anda menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan perisian kerana sifatnya.

Harga

Seperti yang disebutkan di atas, Hostinger VPS bermula dari hanya $ 3,95 / bulan, yang merupakan harga terendah dalam senarai ini dan mungkin pilihan yang bagus untuk perniagaan kecil. Kononnya, untuk mendapatkan harga yang sangat rendah ini, anda harus mengikat kontrak selama empat tahun (!) (Terpanjang dalam senarai). Bayaran bulanan adalah $ 9,95, dan pembaharuan juga $ 9,95 / bulan. Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 1 GB
 • 1 vCPU
 • Ruang cakera SSD 20 GB
 • Lebar jalur 1 TB

Satu kos tambahan yang boleh diwajibkan bagi banyak pengguna ialah mengaktifkan sandaran harian – pada harga $ 1.89 / bulan. Juga, jika anda memerlukan sokongan keutamaan, iaitu $ 1,99 / bulan (anda akan beralih ke bahagian atas barisan).

Ada jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

8. DreamHost VPS – $ 10 / bln (Tidak diuruskan)

Kajian vps DreamHostPelan bermula pada $ 10.00 / bln

Kelebihan DreamHost:
+ Laman web tanpa had
+ Trafik tanpa had
+ Alamat IP khas
+ Sumber pelayan khusus
+ Penjual semula dan sub-akaun
+ SSL percuma
Kekurangan DreamHost:
– Sokongan sembang langsung hanya jam 5:30 pagi – 9:30 malam
– Purata perlahan masa muat

DreamHost menawarkan pelbagai persediaan hosting yang berbeza, yang berfungsi dengan baik untuk memenuhi keperluan dan keperluan pengguna yang berbeza. Penyediaan VPS mereka juga menawarkan pelbagai dan nisbah harga-ke-nilai yang baik.

Namun, waktu operasi yang kami amati berada di sekitar 99.75%, yang merupakan waktu rehat yang terlalu banyak. Perkara yang sama berlaku untuk masa pemuatan, yang kini berada di atas tanda satu saat.

Tunjukkan:

24 jam terakhir
7 hari terakhir
30 hari terakhir
6 bulan terakhir
Tahun lepas

1048 msKelajuan purata

99.77%Waktu Penggunaan Purata

URL laman web ujian: hostingfacts-dremhost-vps.com / Dalam talian sejak: Feb, 2020 / Lihat statistik penuh

Ketika datang ke lokasi pusat data, DreamHost hanya mempunyai pelayannya di AS, menjadikannya mungkin tidak sesuai untuk perniagaan dan laman web antarabangsa.

DreamHost VPS adalah persediaan yang dikendalikan dari segi prestasi, keselamatan dan kemas kini sahaja. Segala yang lain – dari pemasangan perisian, pengurusan laman web, dan lain-lain – anda mesti menangani sendiri.

Semua rancangan DreamHost VPS dilengkapi dengan lebar jalur dan lalu lintas tanpa had, pangkalan data MySQL tanpa had dan akaun e-mel. Anda juga mendapat prestasi tanpa henti berkat sumber pelayan yang dikhaskan. Menguruskan DreamHost VPS anda dilakukan melalui panel kawalan tersuai. Terakhir, anda juga mendapat ciri penjual semula dan sub-akaun.

Sokongan pelanggan tersedia melalui sembang langsung, tetapi hanya antara 5:30 PG – 21:30 PT, yang tidak sesuai.

Harga

DreamHost VPS bermula dari $ 10 / bulan dengan kontrak tiga tahun. Bayaran bulanan adalah $ 15. Untuk harga tersebut, anda mendapat:

 • Bilangan laman web yang tidak terhad
 • RAM 1 GB
 • Ruang cakera SSD 30 GB
 • Trafik tanpa had
 • Akaun e-mel tanpa had

DreamHost tidak menawarkan bayaran balik pada rancangan VPS mereka.

Recap + Carta Perbandingan

Hosting VPS selalunya merupakan langkah seterusnya bagi orang yang bosan dengan persediaan hosting bersama standard mereka dan ingin mendapatkan sesuatu yang pada umumnya lebih dipercayai dan hebat.

Nasib baik, penyedia hosting VPS berkualiti tidak semestinya terlalu mahal. Berikut adalah jadual ringkasan ringkas mengenai apa yang kami dapati mengenai penyelesaian hosting ini:

Adakah anda berminat untuk menguji salah satu persediaan hosting VPS ini? Adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai cara kerja hosting VPS? Beritahu kami dalam komen di bawah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector