9 Penyedia Hosting Pelayan Dedikasi Terbaik pada tahun 2020 (Ulasan)

Pelayan Dedikasi TerbaikHost web yang berdedikasi anda seharusnya, baik … berdedikasi. Kepada anda.


Anda bukan sahaja harus mendapatkan pelayan khusus, tetapi pasukan sokongan anda juga harus dilaburkan di laman web anda dan mereka juga harus menyediakan IP khusus.

Sudah berlalu hari di mana penyedia hosting boleh menonjolkan kemampuan teknikal sahaja.

Sebenarnya, teknologi pelayan khusus telah meningkat secara menyeluruh dalam beberapa tahun terakhir: CPU 3GHz, 8GB RAM, dan ruang memori 500GB dianggap “kelas atas” setahun yang lalu, tetapi kini merupakan tawaran yang cukup standard.

Apabila tahap permainan teknikal semakin meningkat, perkhidmatan pelanggan telah menjadi faktor yang membuat perbezaan di antara penyedia.

Namun, dalam hal layanan pelanggan, masih ada perbedaan besar antara penyedia hosting khusus. Sebenarnya tidak ada alasan untuk layanan pelanggan yang buruk pada tahun 2020. Sekiranya anda menyewa pelayan anda sendiri, anda seharusnya mengharapkan maklum balas yang pantas dan pantas terhadap soalan anda.

Oleh itu, dalam penilaian ini, kami memberi perhatian lebih kepada perkhidmatan pelanggan daripada sebelumnya, mencatat pengetahuan teknikal dan masa respons mereka terhadap pertanyaan kami.

Bersedia untuk melihat bagaimana mereka menumpuk? Mari kita mulakan.

9 Perkhidmatan Hosting Dedikasi Terbaik

Mari mulakan dengan penyedia hosting terbaik terlebih dahulu, kemudian turun ke bawah senarai untuk melihat mana yang mungkin anda ingin elakkan. Berikut adalah 9 penyedia hosting web berdedikasi terbaik pada tahun 2020:

1. Bluehost – Nilai Terbaik untuk Wang

Laman web hosting khas Bluehost

 • Waktu Masa: 99.98% (Sumber)
 • Masa Beban: 369ms (Sumber)
 • Sokongan: 4/5
 • Laman web: www.Bluehost.com

Bluehost adalah seperti rakan baik yang boleh dipercayai – sudah lama berada di industri dan tidak pernah gagal memberikan apa yang mereka janjikan. Anda akan mendapat masa operasi yang sangat baik dan kelajuan yang mengagumkan. Yang terbaik mengenai Bluehost ialah harga awal tahap rendah mereka $ 79.99 / bln. Anda tidak boleh salah dengan Bluehost, terutamanya jika belanjawan anda terhad.

Satu-satunya kelemahan adalah bahawa harga rendah mereka hanya tersedia untuk komitmen jangka panjang (3 tahun).

Waktu tamat & Kepantasan

Statistik masa dan kelajuan Bluehost 2019Pelan Hosting yang Diuji: WordPress Diuruskan / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

Dalam ujian kami, dari Januari hingga Februari 2019, Bluehost masuk dengan masa operasi yang boleh dipercayai 99.98% dan kelajuan 369ms. Selama bertahun-tahun kami memantau Bluehost, kami jarang mengalami downtime yang ketara. Walaupun mereka mengalami gangguan 19 minit pada Januari 2019, waktu operasi keseluruhan mereka sepanjang 2018 adalah 99,99% yang luar biasa dengan kelajuan rata-rata 415 ms.

Oleh itu, jika anda mencari hos dengan masa operasi yang baik serta kepantasan – anda tidak perlu mencari lebih jauh.

Sokongan

Sokongan yang ditawarkan oleh pasukan di Bluehost juga cukup baik. Dalam ujian kami, penyambungan ke ejen sokongan langsung diperlukan 3 minit, dan respons terhadap pertanyaan kami biasanya kembali selepas itu 2 minit.

Jawapan mereka ringkas dan tepat. Mereka menjawab dengan tepat apa yang kami minta, tetapi tidak lebih – jadi ada sedikit ruang untuk diperbaiki. Tetapi sokongan Bluehost secara keseluruhan mengalahkan banyak sokongan lain yang pernah kita lihat, yang mempunyai masalah dengan bahasa Inggeris, yang hanya menyalin-menampal jawapan atau pautan, atau (dalam keadaan terburuk) versi awal program berasaskan kecerdasan buatan.

Dengan sokongan Bluehost, anda akan mendapat apa yang anda minta, tidak lebih dan tidak kurang.

Sembang langsung Bluehost

ciri-ciri

Spesifikasi teknikal pelan Standard Bluehost cukup baik memandangkan titik harga rendah (serta waktu dan kelajuan yang sangat baik). Anda mendapatkan Ruang cakera 500GB, dan a had lebar jalur begitu besar (5TB) anda tidak mungkin menyedarinya. RAM 4GB sedikit di sisi rendah tetapi untuk laman web bersaiz kecil hingga sederhana, mestilah bagus.

Sekiranya trafik anda meningkat secara tiba-tiba (atau jika laman web anda mula berkembang dengan pantas), Bluehost tidak akan mengenakan bayaran tambahan kepada anda. Kelemahannya adalah kemungkinan besar laman web anda akan menjadi lebih perlahan sehingga bulan berikutnya.

Kedua-dua rancangan Standard dan Enhanced pasti berada di pihak yang murah berbanding dengan penyedia lain. Mereka menawarkan ciri yang sama seperti yang anda dapat dengan harga dua kali ganda atau tiga kali ganda dengan beberapa penyedia lain, termasuk pemproses yang cepat dan lebar jalur yang banyak. Tambahan, mereka hadir dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Harga

Harga yang ditawarkan oleh Bluehost sangat rendah. Rancangan mereka bermula hanya pada $ 79.99 sebulan tetapi perlu diingat bahawa setelah pakej 3 tahun awal habis harganya akan naik hingga $ 119,99 sebulan.

Anda juga harus perhatikan bahawa harga yang ditunjukkan di bawah ini hanya berlaku jika anda membayar selama 3 tahun di muka. Pilihan pembayaran bulanan Bluehost mempunyai harga yang jauh lebih tinggi (bermula dari $ 149,99 dibayar setiap bulan).

Secara keseluruhan, dengan Bluehost, anda mendapat statistik yang sangat baik berbanding dengan hos lain. Sekiranya anda memerlukan pelayan khusus yang berkualiti, tetapi belanjawan anda terhad, Bluehost adalah pilihan terbaik.

Terdapat sebilangan penyedia di luar sana dengan harga yang lebih rendah, tetapi biasanya, mereka telah berkompromi pada kebolehpercayaan dan / atau kepantasan, atau mereka tidak melabur dalam sokongan pelanggan yang betul (seperti yang akan anda lihat di bawah).

Harga Pelayan Dedicated Bluehost

Dengan rancangan yang paling murah, anda akan mendapat beberapa ciri yang cukup bagus dengan harga yang agak murah. Ingatannya mungkin sedikit lebih baik, tetapi anda sentiasa dapat meningkatkannya jika anda merasakan aktiviti di laman web anda semakin meningkat.

Juga, ingat bahawa harga yang ditunjukkan hanya untuk 3 tahun dibayar dimuka dan yuran akan meningkat setelah tempoh 3 tahun awal. Walaupun begitu, Bluehost masih berada pada tahap harga pelayan khusus yang rendah berbanding persaingan.

 • Pelan Termurah: $ 79.99 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel
 • Ruang Cakera: 500GB
 • Lebar jalur: 5TB
 • RAM: 4GB
 • Pemproses: 4 teras, 2.3GHz
 • IP khas: 3-5

Menawarkan hos web berdedikasi lengkap dengan harga $ 79,99 sebulan adalah pencapaian yang mengagumkan, terutamanya memandangkan cPanel hadir sebagai standard. Secara keseluruhan, Bluehost menawarkan nilai wang yang besar.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

2. HostGator – Tuan rumah yang boleh dipercayai dan terkenal

Ulasan HostGator

 • Waktu Masa: 100% (Sumber)
 • Masa Beban: 1,113ms (Sumber)
 • Sokongan: 4/5
 • Laman web: www.HostGator.com

HostGator adalah pemain lain yang mantap di lapangan. Mereka mempunyai pangkalan pelanggan yang besar dan mereka tahu dengan tepat apa yang mereka lakukan. HostGator juga merupakan hos anda yang paling dipercayai. Ia dilengkapi dengan nisbah ciri-ke-harga yang cukup baik.

Namun, satu-satunya kelemahan adalah bahawa laman web mereka sedikit perlahan berbanding dengan persaingan pada masa ini.

Waktu tamat & Kepantasan

Statistik masa dan kelajuan HostGator 2019Pelan Hosting yang Diuji: Dikongsi / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

Seperti yang telah kita ulangi seratus kali – waktu dan kelajuan adalah faktor terpenting ketika memilih hos web.

Waktu operasi HostGator luar biasa – sempurna 100%. Tidak ada gangguan apa pun.

Malangnya, HostGator sedikit ketinggalan dengan kelajuan mereka 1,113ms – sedikit di bawah purata industri 890ms.

Walaupun kelajuannya lebih baik, HostGator tidak jauh di belakang rata-rata, dan dengan mengambil kira waktu operasi yang luar biasa, mereka masih dapat memenuhi syarat di tangga teratas senarai kami.

Sokongan

Sokongan HostGator cukup baik. Kami menghubungi mereka beberapa kali dan dalam ujian kami menyambung ke sembang langsung memerlukan purata 3 minit, dengan lonjakan 20 minit pada satu masa. Menjawab soalan kami mengambil masa lebih lama dengan purata waktu 5 minit.

Daripada menjawab soalan kami secara peribadi (yang kami gemari mengenai Liquid Web), mereka memberikan banyak pautan yang memberikan lebih daripada cukup maklumat. Berdasarkan jawapan dan maklumat keseluruhan di laman web, adalah selamat untuk menganggap bahawa kebanyakan pelanggan mereka adalah pengguna WordPress yang gemar dengan pengetahuan mengenai perincian teknikal dan beberapa pengekodan.

Mereka tidak melapisi gula atau membuat perkara menjadi terlalu rumit. Laman web mereka, dan juga sokongan pelanggan, bukan untuk pemula sepenuhnya – melainkan jika anda bersedia meluangkan masa untuk menggali butiran dan makna di sebalik maklumat yang anda dapati.

Sembang langsung HostGator

ciri-ciri

Di atas kertas, ciri yang ditawarkan oleh pelayan hosting web khusus HostGator cukup bagus, terutamanya hakikat bahawa anda mendapat lebar jalur tanpa had selagi anda mematuhi syarat perkhidmatan mereka.

Anda akan mendapat Ruang cakera 1TB, sebuah lebar jalur tidak terhad (dalam realiti, ia 10TB – kami tanya), RAM 8GB dan pemproses berbilang teras yang sangat pantas. Statistik ini benar-benar baik, terutamanya dengan harga yang disertakan. Anda kemungkinan besar tidak akan melihat had lebar jalur. Tetapi sekiranya ia berlaku, laman web anda akan menjadi lebih perlahan sehingga bulan depan.

Tidak seperti Liquid Web, HostGator tidak menyediakan sandaran automatik untuk laman web khusus anda. Anda akan bertanggungjawab untuk itu sendiri.

Harga

Harga HostGator berada dalam julat pertengahan rendah berbanding dengan persaingan. Hosting bermula pada $ 118.99 sebulan jika anda memilih komitmen jangka panjang 3 tahun.

Setelah rancangan awal habis, rancangan diperbaharui pada $ 189 sebulan. Jangan bimbang – walaupun harga yang diperbaharui berada pada tahap yang baik dengan mempertimbangkan ciri-ciri yang anda akan dapat.

Harga Pelayan Dedicated HostGator

Pelan termurah merangkumi semua yang anda perlukan untuk laman web bersaiz sederhana yang mendapat ribuan pelawat bulanan. DAN, anda tidak perlu risau tentang masa rehat dengan hos ini.

 • Pelan Termurah: $ 118.99 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel
 • Ruang Cakera: 1TB
 • Lebar jalur: Tanpa had
 • RAM: 8GB
 • Pemproses: 4 teras, 2.1GHz
 • IP khas: 3

Sekiranya anda lebih suka keselamatan penyedia hosting yang besar dan mapan, HostGator mungkin sesuai untuk anda. Perkhidmatan hosting web khusus yang mereka berikan berada di atas rata-rata, sementara harganya di bawah rata-rata.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

3. A2 Hosting – Kelajuan Terbaik

Ulasan A2Hosting

 • Waktu Masa: 99.96% (Sumber)
 • Masa Beban: 248ms (Sumber)
 • Sokongan: 4/5
 • Laman web: www.A2Hosting.com

Walaupun A2 agak kurang dikenali daripada beberapa hos lain di atas, mereka adalah pesaing yang sengit. Dengan kelajuan sepantas kilat, waktu kerja yang baik, ciri yang bagus dengan harga yang baik, anda akan senang dengan mereka.

Kelemahannya? Selain kelajuan tertinggi, mereka hanya sedikit melebihi rata-rata di semua yang lain. Juga, kami tidak begitu senang mengetahui bahawa cPanel tidak termasuk dalam rancangan harga mereka kerana kebanyakan orang memerlukannya untuk menyiapkan laman web mereka.

Waktu tamat & Kepantasan

Statistik masa dan kelajuan A2Hosting 2019Pelan Hosting yang Diuji: Dikongsi / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

Dalam pemantauan masa dan kelajuan standard kami, hosting A2 menunjukkan prestasi yang sangat baik.

Sejauh ini mereka mempunyai kelajuan terbaik yang pernah kita lihat dalam industri (248ms). Telah terbukti bahawa pelawat meninggalkan laman web perlahan dalam sekelip mata – anda tidak akan menghadapi masalah ini dengan A2.

Waktu operasi mereka sebanyak 99.96% baik juga. Ini tidak termasuk dalam 3 teratas kami, tetapi kurang 15 minit waktu henti sebulan tidak cukup untuk memberi bayangan mengenai ciri hebat lain yang disediakan oleh A2 Hosting.

Sokongan

Sokongan A2 juga bagus. Sambungan ke ejen melalui sembang pada dasarnya segera, dan respons mereka terhadap pertanyaan kami mengenai CDN dan had lawatan maksimum muncul kembali dalam beberapa minit.

Sokongan pelanggan mereka cepat dan tepat. Anda akan mendapat jawapan dengan cepat dan secara umum, ia sangat membantu. Anda mungkin perlu melakukan penggalian tambahan jika anda ingin mengetahui lebih banyak, tetapi secara keseluruhan – mereka menyediakan semua yang anda harapkan daripada wakil sokongan pelanggan yang baik. Kami pasti mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja.

Sembang langsung A2Hosting

ciri-ciri

Spesifikasi teknikal yang ditawarkan oleh A2 akan lebih daripada cukup untuk kebanyakan pengguna.

Pelan asas menawarkan Ruang cakera 1TB, had lebar jalur sebanyak 10TB, yang pantas CPU 3.1GHz 2 teras, dan RAM 8GB Pelayan A2 juga sedikit lebih pantas daripada penyedia lain pada harga ini.

Pasangkannya dengan kelajuan terpantas yang pernah kita lihat dan kita mempunyai pesaing serius di sini.

Harga

Dengan harga $ 99.59 sebulan, hosting web khusus A2 adalah antara yang termurah, tetapi dengan sekali tangkapan: untuk menggunakan cPanel, anda perlu membayar $ 39.95 / bln tambahan. Terdapat juga beberapa ciri lain, seperti cache, sandaran laman web, dan lain-lain yang boleh dikenakan biaya tambahan.

Jadi harga awal mungkin tidak merangkumi semua yang anda perlukan dan anda mungkin akan membayar lebih banyak.

Juga, apabila tiba masanya untuk memperbaharui langganan anda, anda melihat kenaikan harga 17% menjadi $ 119,99 / bln.

Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa mereka sebenarnya adalah jaminan wang dikembalikan 30 hari.

Harga Pelayan Dedicated A2Hosting

Dengan harga 100 dolar sebulan, A2 benar-benar menawarkan ciri-ciri terbaik. Harga pelan termurah mereka sangat serupa dengan Bluehost dan HostGator jika anda mengecualikan masalah dengan cPanel.

Sekiranya anda berdebat antara ketiga, ini memerlukan waktu, kelajuan, dan sokongan. Kami lebih cenderung ke arah Bluehost pada tahap harga ini (anda mendapat waktu operasi yang lebih baik dengan harga yang lebih rendah), tetapi sekali lagi – A2 mengalahkan semua orang dengan kepantasan mereka.

 • Pelan Termurah: $ 99.59 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel ($ 39.95 / bln)
 • Ruang Cakera: 1TB
 • Lebar jalur: 10TB
 • RAM: 8GB
 • Pemproses: 3.1GHz
 • IP khas: 2

Secara keseluruhan, A2 menawarkan perkhidmatan hebat memandangkan ukuran syarikat. Prestasi yang ditawarkan oleh pelayan mereka melebihi rata-rata, harga mereka kompetitif, dan mereka telah mengumpulkan pasukan perkhidmatan pelanggan yang berpengetahuan.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

4. SiteGround – Terbaik untuk Pelayan Dedikasi Terurus

Ulasan SiteGround

 • Waktu Masa: >99.99% (Sumber)
 • Masa Beban: 683ms (Sumber)
 • Sokongan: 5/5
 • Laman web: www.SiteGround.com

SiteGround bukan sahaja mempunyai ciri-ciri yang sangat baik, tetapi mereka juga bersinar dengan sokongan pelanggan mereka yang berpengetahuan dan ramah.

Sekiranya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, biasanya. Untuk apa yang mereka tawarkan, SiteGround sedikit mahal.

Waktu tamat & Kepantasan

Statistik masa dan kelajuan SiteGround 2019Pelan Hosting yang Diuji: Dikongsi / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

Walaupun berlaku sedikit kecelakaan pada bulan Disember 2018 di mana mereka mempunyai 20 minit waktu henti, waktu operasi SiteGround baru-baru ini >99.99%.

Kami juga tidak boleh merungut tentang kelajuan laman web mereka Dengan 683ms, SiteGround jatuh di tengah-tengah sembilan hos ini, dengan pantas. Tetapi apa sahaja yang di bawah 1sec masih sangat baik dan akan membuat pengunjung anda gembira.

Sokongan

Perkara terbaik mengenai SiteGround adalah perkhidmatan pelanggan mereka. Berhubung dengan ejen melalui sembang sokongan mereka adalah sekejap dan pertanyaan dijawab dalam 2 minit.

Lebih baik lagi, kakitangan mereka tahu apa yang mereka bicarakan, nampaknya benar-benar bersemangat untuk menolong, dan bertutur dalam bahasa Inggeris yang jelas: ini bermaksud bahawa pertukaran yang kompleks dapat berjalan lancar.

Ejen itu kelihatan peribadi dan berminat dengan keperluan kami. Kami bertanya tentang memulakan laman web baru dan kami mendapat jawapan yang mencukupi.

Kami mengesyorkan sokongan SiteGround untuk pemula dan juga pengguna lanjutan.

Sokongan pelanggan SiteGround

ciri-ciri

Dengan Storan 480GB, a 10TB lebar jalur topi, dan pelayan dengan kekalahan RAM 16GB, Ciri hosting khusus SiteGround sangat hebat untuk rancangan tahap awal. Kelajuan CPU dengan 3.2GHz dan 4 core juga bagus, tetapi pada tahap harga itu, anda mengharapkannya.

Ruang cakera 480GB adalah satu-satunya ciri yang terdapat di sisi rendah – ia hampir tidak akan memenuhi tuntutan blog fotografi dan gaya hidup yang baik. Sebaliknya, penekanan SiteGround adalah pada kelajuan dengan SSD.

Keuntungan lain ialah SiteGround menawarkan caching yang menjadikan laman web lebih pantas untuk pengunjung yang kembali. Pembekal lain mengenakan bayaran $ 50- $ 100 untuk perkhidmatan tersebut, bergantung pada keperluan dan rancangan anda.

Ia juga dikendalikan sepenuhnya yang bermaksud bahawa mereka akan membantu anda dengan apa sahaja – menyiapkan laman web anda, menambahkan ciri tambahan untuk keselamatan, cache, dll serta sandaran automatik.

Harga

SiteGround berada di hujung spektrum harga yang mahal berbanding penyedia hosting web khusus yang lain, tetapi itu sebahagiannya kerana rancangan asas mereka menawarkan tahap prestasi yang agak tinggi, termasuk CPU 4-teras yang berjalan pada 3.2 GHz sebagai standard.

Berita baiknya ialah dengan SiteGround, apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat. Tidak akan ada caj tambahan atau kenaikan bayaran pembaharuan.

Walaupun SiteGround berada di tahap yang mahal, anda akan mendapat apa yang anda bayar.

Harga Pelayan Dedicated SiteGround

Pelan termurah SiteGround pasti tidak murah, tetapi anda akan mendapat banyak untuk apa yang anda bayar, termasuk sokongan yang berdedikasi dan berpengetahuan. Sekiranya anda melihat julat harga ini – kami lebih baik mengesyorkan pilihan utama kami.

 • Pelan Termurah: $ 269.00 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel
 • Ruang Cakera: 480GB
 • Lebar jalur: 10TB
 • RAM: 16GB
 • Pemproses: 4 teras, 3.2GHz
 • IP khas: 1

Secara keseluruhan, SiteGround adalah pilihan terbaik untuk laman web yang agak kecil, dan untuk pelanggan yang menghargai tahap sokongan yang baik. Ini menjadikannya ideal jika anda ingin menukar laman web anda ke web hosting khusus, di mana mempunyai ejen sokongan yang berpengetahuan dan ramah boleh menjadi kritikal.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

5. Web Cecair – Sokongan Terbaik

Hos khusus Web Cecair

 • Waktu Masa: >99.99% (Sumber)
 • Masa Beban: 658ms (Sumber)
 • Sokongan: 5/5
 • Laman web: www.LiquidWeb.com

Liquid Web adalah rumah kuasa perkhidmatan hosting yang dilengkapi dengan waktu operasi yang hampir sempurna, kelajuan yang hebat, dan sokongan pelanggan yang sangat baik dengan “jaminan sokongan 59 saat”. Mereka berada dalam julat harga yang sama dengan SiteGround, menawarkan spesifikasi pelayan yang sangat hebat.

Waktu tamat & Ujian Kelajuan

Statistik masa dan kelajuan LiquidWebPelan Hosting yang Diuji: Dikongsi / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb mengiklankan “jaminan uptime 100%”. Dalam dua bulan kebelakangan ini, waktu operasi mereka adalah >99.99% dengan hanya 2 minit waktu henti. Tidak cukup 100%, tetapi masih sangat bagus.

Kelajuan purata mereka 658ms bukan yang terbaik dalam perniagaan, tetapi masih di atas purata industri.

Sokongan

Waktu rata-rata untuk Liquid Web bertindak balas terhadap permintaan sokongan adalah kurang dari 1 minit, memenuhi “jaminan sokongan 59 saat” mereka.

Ejen itu berpengetahuan dan menjawab semua soalan kami secara terperinci.

Kami menanyakan kepadanya beberapa pertanyaan asas mengenai perbezaan inti CPU dan RAM dan tentang SSL dan CDN mereka yang dijawabnya dengan cepat dan dalam bahasa manusia menggunakan metafora (jika diperlukan). Ejen juga bertanya mengenai rancangan kami dengan laman web dan mencadangkan rancangan terbaik berdasarkan keperluan dan matlamat kami.

Sembang langsung LiquidWeb

Sudah jelas bahawa Liquid Web memandang serius sokongan mereka dan ingin memberikan pengalaman sokongan terbaik kepada pelanggannya.

ciri-ciri

Pelayan Web Cecair sangat bagus. Malah pakej termurah memberikan anda Ruang cakera 480GB, a had lebar jalur 5TB, dan pemproses 4-teras 3.5 GHz pantas dengan RAM 16GB.

Spesifikasi ini hampir sama dengan SiteGround, dengan pengecualian lebar jalur (anda mendapat 10 TB dengan SiteGround), dan kelebihan kelajuan jam dengan Web Cecair (3,5 GHz vs 3,2 GHz).

Namun, perlu diingat bahawa Liquid Web hadir dengan sokongan pelanggan terbaik dan terpantas di industri dan dengan pakej di atas $ 1000, anda akan mendapat akses langsung ke arkitek web untuk menyelesaikan masalah anda dengan serta-merta. Jelas sekali, pakej ini adalah yang terbaik untuk perusahaan besar dengan banyak lalu lintas dan aktiviti di laman web mereka.

Gambaran Keseluruhan Harga

Harga Web Cecair mungkin kelihatan curam dibandingkan dengan penyedia lain, tetapi model perniagaan mereka ditujukan kepada pengguna profesional yang memerlukan prestasi terbaik. Rancangan mereka bermula dari pakej ‘entry-level’ pada harga $ 149 / bulan, hingga pelayan yang benar-benar hebat dengan harga $ 499 / bulan.

Terdapat beberapa caj tambahan yang harus anda perhatikan. Pertama sekali, mereka mengenakan bayaran tambahan $ 20 / bln untuk menggunakan cPanel.

Juga, jika laman web anda menggunakan lebih banyak lebar jalur daripada yang anda langgani, mereka akan mengenakan bayaran yang berlebihan kepada anda. Tetapi begitu juga kebanyakan penyedia lain. Oleh itu, adalah baik untuk menyimpan anggaran lalu lintas yang tepat di laman web anda. Lebar jalur tidak berkaitan langsung dengan lalu lintas, bergantung pada kesederhanaan dan penggunaan laman web anda. Laman web sederhana dengan 2-3 halaman dan dengan kira-kira 1000 pelawat / bulan memerlukan lebar jalur sekitar 1GB.

Harga Pelayan Dedicated LiquidWeb

Tetapi yang positif mengenai harga Web Cecair adalah apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat – harga tidak meningkat semasa pembaharuan kerana anda tetap membayar bulanan. (Tanpa diskaun untuk pembayaran di muka).

 • Pelan Termurah: $ 149.00 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel ($ 20 / bln)
 • Ruang Cakera: 480GB
 • Lebar jalur: 5TB
 • RAM: 32GB
 • Pemproses: 4 teras, 3.9GHz
 • IP khas: 1

Semua ini menambah pengalaman hosting yang hebat.

Apa yang benar-benar menjadikan Web Cecair menonjol adalah profesionalisme mereka. Bahan pemasaran mereka menjelaskan dengan jelas apa yang anda dapat untuk wang anda, tanpa melindungi anda atau menyembunyikan kos alat penting.

 • Statistik pingdom
 • Laman ujian

6. GoDaddy – Host Web Terbesar

Kajian GoDaddy

 • Waktu Masa: 99.99% (Sumber)
 • Masa Beban: 610ms (Sumber)
 • Sokongan: 2/5
 • Laman web: www.GoDaddy.com

GoDaddy adalah nama besar anda yang disertakan dengan senjata besar. Mereka mempunyai syarikat besar dengan pangkalan pelanggan yang besar. Juga, masa dan kelajuan mereka sangat baik.

Namun, walaupun terkenal, kami agak kecewa dengan layanan pelanggan mereka. Dengan asas pelanggan yang begitu besar, anda menjangkakan bahawa mereka akan melabur lebih banyak lagi kepada kakitangan yang profesional dan berpengetahuan.

Waktu tamat & Kepantasan

Statistik masa dan kelajuan GoDaddy 2019Pelan Hosting yang Diuji: Dikongsi / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

Mari kita lihat berita baik terlebih dahulu. Hosting GoDaddy pantas dan boleh dipercayai:

Waktu operasi terkini mereka untuk 99.99% hampir sempurna. Kami benar-benar mengalami waktu henti sepanjang jam pada bulan Julai 2018 tetapi selain itu, waktu operasi sangat baik.

Kelajuan laman web mereka adalah 610ms juga layak, tetap sedikit melebihi standard industri.

Sokongan

Kini berita buruk. Sokongan GoDaddy sangat perlahan.

Pada ujian pertama sembang langsung mereka, kami terpaksa menunggu 27 minit untuk berhubung dengan ejen. Setelah berhubung dengan ejen, pertanyaan kami hanya dijawab setelah 7 minit menunggu. Apabila laman web anda dimatikan, anda tidak mempunyai masa setengah jam untuk menunggu – anda ingin segera menghubungi wakil sokongan pelanggan.

Sembang langsung GoDaddy

Pada percubaan kami yang kemudian untuk menghubungi sokongan, respons lebih cepat – kami dapat jawapan dalam masa 10-15 minit dan wakil sokongan itu bermaklumat dan sopan. Mereka memberi kami maklumat yang mencukupi dan sedikit berminat dengan tujuan dan keperluan kami.

Pada dasarnya, sokongan GoDaddy tidak dapat diramalkan berkaitan dengan masa balasan dan tahap sokongan. Dalam beberapa kesempatan, ejen sokongan berpengetahuan dan cepat bertindak balas. Pada masa lain, mereka memerlukan masa untuk menjawab soalan mudah, seperti satu soalan mengenai sijil SSL.

Sokongan GoDaddy jauh dari yang terbaik yang kami saksikan tetapi juga bukan yang terburuk. Ini adalah ketidakkonsistenan yang boleh mengganggu – jika anda mendapatkan masa yang tepat, anda mungkin mendapat balasan yang tepat dalam jangka masa yang munasabah. Sekiranya tidak, maka … baiklah, jangan menahan nafas.

ciri-ciri

Beralih dari perkhidmatan sokongan sub-par, pelayan GoDaddy sebenarnya menawarkan ciri yang cukup baik: Storan 1TB, dan lebar jalur yang sepenuhnya tidak bermeter (ia dilengkapi dengan beberapa syarat, yang boleh anda baca dalam Perjanjian Hosting mereka).

Kelajuan CPU (4-core 3.1 GHz) cukup baik, tetapi kami tidak terkesan sepenuhnya dengan Memori 4GB rancangan pertama disertakan. Dengan harga ini, anda menjangkakan sekurang-kurangnya 8GB, jika tidak 16GB.

Kami gembira dapat mengetahui bahawa cPanel hadir sebagai standard, dan mereka menawarkan sandaran laman web dengan harga yang sangat berpatutan – pada harga $ 4,99 / bln.

Harga

Rancangan hosting khusus GoDaddy bermula pada $ 89,99 sebulan ($ 169,99 sebulan apabila anda memperbaharui). Ini akan mewakili nilai yang wajar untuk fitur yang disertakan, tetapi dikecewakan oleh kurangnya sokongan yang dapat dipercayai.

Harga Pelayan Dedikasi GoDaddy

GoDaddy menawarkan rancangan yang sangat baik dengan harga yang berpatutan. RAM mereka mungkin sedikit lebih baik, tetapi pada harga $ 119,99 / bln dengan cPanel termasuk – itu bukan pilihan yang buruk.

 • Pelan Termurah: $ 89.99 / bln (harga pembaharuan $ 169.99)
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel
 • Ruang Cakera: 1TB
 • Lebar jalur: Tidak bermeter
 • RAM: 4GB
 • Pemproses: 4 teras, 3.1GHz
 • IP khas: 3

Ringkasnya, rancangan hosting khusus GoDaddy menampilkan prestasi yang baik, tetapi ia terganggu oleh pendekatan mereka yang menyedihkan terhadap perkhidmatan pelanggan.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

7. IONOS 1&1 – Harga Terendah

Ulasan IONOS 1 & 1

 • Waktu Masa: 99.98% (Sumber)
 • Masa Beban: 530ms (Sumber)
 • Sokongan: 1/5
 • Laman web: www.IONOS.com

IONOS 1&1 mempunyai sejarah panjang dalam industri hosting web tetapi itu tidak bermakna bahawa mereka semestinya yang terbaik. Walaupun waktu dan kelajuan mereka memuaskan, kami terkejut dengan sokongan mereka.

Di pasaran hari ini, terutama ketika menggunakan pelayan khusus, sokongan langsung sangat penting. Dan mereka tidak mempunyai satu.

Waktu tamat & Kepantasan

Perangkaan masa dan kelajuan IONOS 1 & 1 2019Pelan Hosting yang Diuji: Dikongsi / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS menunjukkan prestasi yang cukup baik dalam ujian kami:

Waktu operasi mereka sebanyak 99.98% telah kuat dan stabil – pada bulan Februari 2019 kami mengalami jeda waktu henti 10 minit tetapi selain daripada kecelakaan itu, mereka tetap kukuh.

Kami juga gembira dengan kelajuan laman web mereka sebanyak 530ms. Ia bagus seperti apa sahaja yang anda harapkan daripada penyedia pelayan berdedikasi teratas anda.

Sokongan

Terdapat masalah besar dengan model perniagaan IONOS: mereka tidak menawarkan sokongan sembang langsung. Ini bermaksud anda harus menelefon mereka. Dalam praktiknya (dan pada tahun 2020) kami berpendapat bahawa kekurangan sokongan dalam talian tidak dapat diterima.

ciri-ciri

Ciri-ciri yang ditawarkan oleh IONOS sangat bagus. Lebar jalur tidak terhad dan Ruang cakera 1TB tidak boleh dicemuh, dan ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa pelayan mereka cepat. Pakej ini disertakan dengan RAM 8GB dan pemproses yang pantas juga.

Anda akan gembira mengetahui bahawa mereka melemparkan domain percuma, perlindungan malware SiteLock (kebanyakan yang lain mengenakan bayaran untuk anda) dan ciri Rangkaian Penyampaian Kandungan (CDN) yang menjadikan laman web anda lebih cepat kepada pengunjung yang kembali.

Harga

IONOS murah. Dengan harga $ 40 sebulan untuk pakej asas (diperbaharui pada $ 60 / bln setelah 6 bulan), hosting web khusus mereka adalah yang paling murah dalam senarai ini. Memandangkan ciri-ciri yang anda akan perolehi, itu adalah tawaran yang nyata.

Sekiranya anda memutuskan untuk memilih salah satu rancangan mereka yang lebih mahal, perhatikan bahawa mereka mengenakan yuran tambahan sekali sebanyak $ 50.

Harga Pelayan Dedicated IONOS

Harga mereka sangat rendah. Walaupun dengan kenaikan harga $ 20 setelah 6 bulan awal, anda masih melihat (mungkin) tawaran terbaik untuk pelayan khusus di luar sana.

 • Pelan Termurah: $ 40.00 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir:?
 • Ruang Cakera: 1TB
 • Lebar jalur: Tanpa had
 • RAM: 8GB
 • Pemproses: 8 Inti, 2.4GHz
 • IP khas: 1

IONOS menawarkan prestasi di atas purata dengan harga yang sangat kompetitif. Harga yang rendah biasanya bermaksud bahawa beberapa sudut telah dipotong, dan dalam kes ini, ini adalah kekurangan sepenuhnya sembang langsung dan oleh itu banyak maklumat. Sekiranya mereka menyelesaikan sistem sokongan pelanggan mereka, mereka akan menjadi pilihan yang baik.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

8. HostWinds

Ulasan Hostwinds

 • Waktu Masa: 99.94% (Sumber)
 • Masa Beban: 1,200ms (Sumber)
 • Sokongan: 4/5
 • Laman web: www.HostWinds.com

HostWinds adalah pemain yang cukup baru di padang. Kami tertarik dengan ciri baik yang mereka tawarkan pada rancangan mereka dengan harga yang sangat rendah.

Sayangnya, kami kecewa kerana semua kelebihannya hilang setelah statistik masa dan kelajuan yang mengerikan.

Waktu tamat & Kepantasan

Statistik masa dan kelajuan HostWinds 2019Pelan Hosting yang Diuji: Dikongsi / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds mempunyai 99.47% waktu operasi yang mengerikan pada bulan November yang lalu dengan lebih daripada 3 jam waktu henti. Ketidakkonsistenan yang sama muncul pada bulan Disember 2018. Itu terlalu banyak waktu henti apabila anda mempertimbangkan kemungkinan kehilangan lalu lintas dan penjualan – terutamanya sebelum Krismas. Permulaan tahun mereka bertambah baik dengan peningkatan sebanyak 99.94%, tetapi itu masih belum cukup baik berbanding dengan standard industri.

Kelajuan memuatkan laman web telah stabil, tetapi malangnya, perlahan. Dengan kelajuan memuatkan halaman purata sebanyak 1,200ms, pelawat anda tidak akan berasa sangat gembira.

Sokongan

Nampaknya, sokongan pelanggan HostWinds jauh lebih pantas daripada pelayan mereka. Dalam ujian kami, kami mendapat jawapan untuk pertanyaan kami 2 minit.

Kami terkejut dengan seberapa cepat dan tepat ejen itu menjawab pertanyaan kami.

Jawapannya tepat dan pendek. Sama seperti Bluehost – anda mendapat apa yang anda minta. Tidak kurang dan tidak lebih.

Oleh itu, jika anda ingin berbual dengan seseorang mengenai matlamat dan keperluan anda untuk laman web, mereka mungkin tidak mencukupi.

Sembang langsung HostWinds

ciri-ciri

Kelajuan perlahan yang ditunjukkan oleh ujian kami adalah misteri kerana pelayan HostWinds ditampilkan sepenuhnya RAM 8GB dan CPU 3.5 GHz. Anda juga akan mendapat Storan 1TB dan Lebar jalur 10TB had. Ini adalah pakej yang bagus untuk harga yang anda bayar, terutamanya dengan mempertimbangkan harga perkenalan.

Kami juga suka anda dapat mengumpulkan rancangan anda sendiri dengan ciri-ciri yang disesuaikan bergantung pada pilihan anda.

Harga

HostWinds juga cukup murah. Pakej asas mereka bermula pada $ 106 / bulan setelah (singkat) tempoh pengenalan $ 79.50 / bln. Lebih baik lagi, mereka memberi anda tahap penyesuaian yang unik berbanding rancangan anda, dengan antara muka yang membolehkan anda memilih OS, RAM, RAID, Bandwidth cap, dan jumlah IP untuk pendaftaran.

Harga perkenalan boleh antara 1-36 bulan. Selepas pembayaran awal, harga meningkat sebanyak 25%.

Penting juga untuk diperhatikan bahawa cPanel akan dikenakan bayaran tambahan $ 35 / bulan.

Harga Pelayan Dedicated HostWinds

HostWinds cukup murah, dan anda akan mendapat ciri yang sangat baik. Sekiranya anda memerlukan cPanel juga, itu akan menaikkan harga anda ke tahap yang lebih pertengahan.

Malangnya, dari segi masa dan kelajuan, HostWinds tidak dapat mengikuti pertandingan.

 • Pelan Termurah: $ 79.50 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel ($ 35.00 / bln)
 • Ruang Cakera: 1TB
 • Lebar jalur: 10TB
 • RAM: 8GB
 • Pemproses: 4 teras, 3.5GHz
 • IP khas: 8

Walaupun mereka menawarkan pelayan yang dapat disesuaikan dengan harga yang kompetitif, hasil ujian masa dan kelajuan kami tidak dapat diabaikan. Pada hakikatnya, pelayan HostWinds terlalu lambat dan terlalu tidak boleh dipercayai untuk menawarkan nilai yang baik pada tahun 2020.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

9. AccuWebHosting

Ulasan AccuWebHosting

 • Waktu Masa: 99.92% (Sumber)
 • Masa Beban: 794ms (Sumber)
 • Sokongan: 4/5
 • Laman web: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting memberikan ciri yang sangat baik untuk harga yang rendah. Walau bagaimanapun, mereka kecewa dengan masa kerja yang tidak konsisten dan kelajuan di bawah purata.

Kami juga agak tidak senang dengan iklan mereka yang (sedikit) palsu.

Waktu tamat & Kepantasan

Statistik waktu dan kelajuan AccuHosting 2019Pelan Hosting yang Diuji: Pelayan Dedicated / Tarikh statistik: 01.01.2019-02.28.2019

Kami hanya memantau AccuHosting selama beberapa bulan, jadi kami belum tahu apa yang harus dibuat mengenai statistik mereka. Yaitu, waktu operasi (99.92%). Sejauh ini, bulan Disember dan Februari tanpa gangguan, tetapi sekali lagi pada bulan Januari, mereka mempunyai waktu kurang dari satu jam. Kita perlu memantau mereka lebih lama untuk memahami apakah itu hanya satu kali kecelakaan atau apakah ini masalah berulang.

Kelajuan laman web 794ms berada di bawah purata. Terdapat beberapa host yang lebih pantas dalam senarai ini.

Sokongan

Sokongan pelanggan yang ditawarkan oleh AccuWebHosting bagus. Dalam ujian kami, menghubungkan ke sembang segera mereka juga, sekejap dan penasihat mereka nampak berpengetahuan, menjawab pertanyaan kami dalam 2 minit.

Kami sangat gembira dengan sokongan mereka. Mereka memahami soalan kami dengan sempurna dan dijawab dalam beberapa saat. Selain tepat dan tepat, mereka juga lebih berminat dengan keperluan dan tujuan kami daripada kebanyakan penyedia hosting lain yang kami lihat selama ini.

Pasti pengalaman pelanggan yang baik, sesuai untuk pemula dan pengguna yang lebih maju.

Sembang langsung AccuWebHosting 2

ciri-ciri

Sejauh ini, ciri terbaik AccuWebHosting adalah spesifikasi yang mengagumkan yang anda dapat di pelayan pilihan anda. RAM 16GB jauh di atas standard untuk harga hosting web mereka, sebagaimana adanya CPU berlari di 3.4 GHz. Anda juga akan mendapat kolosal 4TB ruang simpanan. Menurut sokongan mereka, anda juga akan mendapat lebar jalur tidak terhad. Nampaknya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan – dan memang begitu.

cPanel, menjengkelkan, harganya sedikit lebih tinggi daripada rancangan standard, seperti membayar perkhidmatan SSL dan CDN. Juga, kami kecewa kerana mendapati bahawa pelayan UK yang diiklankan pada masa ini (semasa menulis ulasan ini) tidak tersedia.

Anda juga boleh mendapatkan ciri tambahan, seperti lebih banyak memori, pilihan keselamatan tambahan, panel kawalan lain, pemproses yang lebih pantas, sandaran, pelayan di negara yang berbeza, dll..

Harga

Hosting web khusus AccuWebHosting bernilai baik, bermula dari $ 90 / bulan. Terdapat banyak alat tambahan yang berguna untuk harga yang berpatutan. Harga nampaknya sangat bagus untuk spesifikasi yang anda dapat. Kami belum menemui banyak kelemahan atau kos tersembunyi setakat ini. Semuanya disusun dengan jelas ketika Anda memilih ciri dan rancangan anda.

Juga, harga sebenarnya tidak naik selepas langganan awal.

Lebih baik lagi, anda boleh memilih antara sebilangan pelayan bergantung pada lokasi pelanggan anda:

Harga Pelayan Dedicated AccuWebHosting

Pelan termurah mereka dilengkapi dengan spesifikasi yang sangat baik – lebih dari cukup untuk laman web bersaiz rata-rata dengan lalu lintas yang baik. Walau bagaimanapun, anda perlu membayar tambahan untuk beberapa asas seperti SSL dan cPanel. Ini juga menyangkut bahawa beberapa fitur yang diiklankan (seperti pelayan di UK) saat ini tidak tersedia.

 • Pelan Termurah: $ 90 / bln
 • Papan Pemuka Pentadbir: cPanel ($ 35.00 / bln)
 • Ruang Cakera: 2TB
 • Lebar jalur: tidak terhad
 • RAM: 32GB
 • Pemproses: 3.8GHz
 • IP khas: 1

Kesimpulannya, AccuWebHosting menawarkan perkhidmatan nilai yang layak, mempunyai had memori dan lebar jalur yang melebihi rata-rata dan kelajuan padat. Tetapi memandangkan waktu operasi mereka yang mengecewakan, anda mungkin lebih baik menggunakan beberapa penyedia lain.

 • Statistik Pingdom
 • Laman Ujian

Kesimpulan…

Kebanyakan hos web khusus yang baik pada masa ini menawarkan pelayan yang pantas dan boleh dipercayai. Perbezaan besar antara mereka, seperti yang kita lihat, adalah tahap sokongan yang mereka tawarkan.

Dalam ujian kami, terdapat tiga hos yang menonjol. Sekiranya waktu operasi adalah faktor terpenting dalam keputusan anda, dapatkan Bluehost. Pelayan mereka telah menyediakan masa operasi terbaik dan paling stabil.

Sekiranya anda mencari keselamatan host web yang besar dan mapan, HostGator adalah pertaruhan terbaik anda. Perkhidmatan mereka berpatutan, dan jumlah pelanggan mereka yang besar bermakna anda boleh mengharapkan pasukan sokongan mereka berpengalaman dalam segala hal.

Sekiranya kepantasan adalah apa yang anda mahukan, maka A2 Hosting adalah pilihan terbaik untuk anda. Rancangan mereka bernilai baik, waktu operasi kebanyakannya bagus (terdapat gangguan 5-15 minit setiap beberapa bulan) dan sokongan cepat dan berpengetahuan.

Walau apa pun yang anda pilih, tetap menuntut. Pelayan yang berdedikasi adalah pelaburan besar, dan membayar untuk berkeliling dan memilih pilihan terbaik.

Ingatlah, jika anda menyewa pelayan untuk penggunaan eksklusif anda, anda harus mengharapkan penyedia hosting anda untuk berdedikasi untuk laman web anda seperti anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map