Els 7 millors serveis d’allotjament web barats (revisió de 2020) | Fets d’allotjament

allotjament web barat


No és una tasca fàcil trobar un proveïdor d’allotjament web barat.

Per què?

Moltes empreses populars d’allotjament web utilitzen estratègies de preus estàndard de la indústria, que solen atraure nous clients amb els seus preus introduïts baixos.

Tot i així, segons la nostra investigació, els costos de renovació solen ser de 2 a 3 vegades més grans. Abans de registrar-vos amb un amfitrió barat, és fonamental comprovar els preus de renovació i les funcions.

De vegades es limiten a un espai d’emmagatzematge mínim, a una amplada de banda suficient o sense SSL.

Tot i que la majoria dels amfitrions web ofereixen un nom de domini i SSL de forma gratuïta (almenys durant un any), alguns no ho fan.

A continuació, podeu trobar 7 proveïdors d’allotjament web més barats (consultat el passat desembre de 2019):

1. Bluehost 2,75 dòlars / mes (36 mesos) | Renova 7,99 dòlars

Bluehost

 • Temps de funcionament: 99.99% (veure temps de funcionament detallat)
 • Temps de càrrega: 380 ms (veure temps de càrrega detallat)
 • Característiques: comptes de correu electrònic gratuïts, SSL inclosos
 • Devolució de diners: garantia de 30 dies

Actualment, Bluehost acull més de 2 milions de llocs web. Molt són els més importants el més popular, Hi ha opcions d’allotjament compartides econòmiques i econòmiques, per un motiu. Són ben utilitzats (i recomanats) per una gran varietat de administradors web i blocaires populars.

Dels 31 amfitrions que hem revisat, els últims 24 mesos de Bluehost han estat els millors que hem vist, 99,99% (amb només 2 hores d’aturada). A més del seu rendiment fiable, la seva velocitat mitjana també és del costat més ràpid, 380 ms (que es compara ràpidament amb altres hosts web de preu similar, com SiteGround (681 ms) o DreamHost (654 ms).

Bluehost és també el nostre primer amfitrió web classificat en les nostres opinions generals d’allotjament web. Principalment per la seva excel·lent i fiable rendiment i el xat en viu amb tots els seus clients el 24/7/365.

Tots els plans inclouen un nom de domini gratuït durant un any, instal·lacions d’un clic per a diferents creadors de llocs web i WordPress.

El major desavantatge de la seva oferta és que el pla més barat (2,75 dòlars / mes) ve amb un compromís de 36 mesos. Si decidiu utilitzar els seus serveis durant menys de 12 mesos, haureu de pagar 4,95 dòlars / mes. SSL s’inclou de forma gratuïta. El pla “bàsic” més econòmic inclou 50 GB d’espai d’emmagatzematge, 5 comptes de correu electrònic i amplada de banda no modificada. Bluehost es renova a 7,99 dòlars el mes després del període d’inscripció inicial.


O llegiu la nostra ressenya completa sobre Bluehost

2. Hostinger 0,99 $ / mes (48 mesos) | Renova 2,15 dòlars

Hostinger

 • Temps de funcionament: 99.95% (vegeu el temps de funcionament detallat)
 • Temps de càrrega: 363 ms (veure temps de càrrega detallat)
 • Característiques: SSL, domini gratuït durant un any, emmagatzematge il·limitat
 • Devolució de diners: garantia de 30 dies

Hostinger és l’empresa d’allotjament web més barata que hem revisat fins ara.

Normalment, els proveïdors d’allotjament molt assequibles són lents, poc fiables o pràcticament sense suport al client.

Afortunadament, Hostinger és al contrari. Durant els últims 23 mesos, el seu temps de funcionament ha estat 99,95%.

A més, es troben entre els amfitrions web més ràpids amb un temps de càrrega mitjà 363 ms (només es bat per l’A2 Hosting i el MDDHosting que són una mica més cars).

També ofereixen atenció al client pràcticament les 24 hores al llarg del xat en viu, que és una característica excel·lent.

Preus baixos, temps de càrrega excel·lents i temps de funcionament fiable: és el que els converteix en una excel·lent opció d’allotjament web barata.

Si us registreu al pla més econòmic, només us costarà 0,99 $ / mes. Això fa que un total de només 47,52 dòlars per allotjament de “gairebé” vida – no sigui dolent. El pla més barat d’Hostinger es renova a 2,15 dòlars el mes després del període d’inscripció inicial.

Aquest pla d’allotjament compartit únic inclou 1 lloc web, 1 compte de correu electrònic, 100 GB d’amplada de banda (que pot gestionar molts visitants) i emmagatzematge il·limitat..


O llegiu la nostra ressenya completa sobre Hostinger

3. DreamHost 2,59 dòlars / mes (36 mesos) | Renovacions: 2,59 dòlars | Pla mensual: 4,95 dòlars / mes

dreamhost

 • Temps de funcionament: 99.94% (veure temps de funcionament detallat)
 • Temps de càrrega: 654 ms (veure temps de càrrega detallat)
 • Característiques: SSL inclòs, trànsit il·limitat
 • Devolució de diners: garantia de 97 dies

DreamHost destaca a l’instant entre els amfitrions web per la seva impressionant garantia de devolució de diners: se senten tan segurs del seu servei que us permeten fins a 97 dies per sol·licitar els vostres diners (la norma de la indústria és de 30 dies).

L’últim temps de funcionament de DreamHost és de 24 mesos 99,94% – que no està malament Tenen un temps de càrrega de 654 ms. Tot i que no és massa lent, obtindreu millor temps de càrrega amb els nostres tres primers blocs.

DreamHost no ofereix, però, comptes de correu electrònic gratuïts. Mentre que Bluehost ofereix 5 comptes de correu electrònic i A2 Hosting en ofereix 25, heu de pagar 1,67 dòlars per compte de correu electrònic al mes amb DreamHost..

A més de tenir una impressionant garantia de devolució de diners (97 dies), DreamHost ofereix funcions força remarcables: un nom de domini gratuït durant un any (renova a 15,99 dòlars), ample de banda no modificat, emmagatzematge SSD de 50 GB, creador de llocs web WP, SSL gratuït i suport per a 1 lloc web: tot per 2,59 dòlars / mes al seu pla més barat que es renova al mateix preu.


O llegiu la nostra ressenya completa sobre DreamHost

4. HostGator 2,75 dòlars / mes (36 mesos) | Renova 6,95 dòlars

hostgator ha compartit

 • Temps de funcionament: 99.99% (veure temps de funcionament detallat)
 • Temps de càrrega: 1113 ms (veure temps de càrrega detallat)
 • Característiques: comptes de correu electrònic gratuïts, SSL inclosos
 • Devolució de diners: 45 dies de garantia

Hostgator és, sens dubte, una de les marques més grans i populars d’allotjament web actualment. Acullen uns impressionants 10 milions de noms de domini i porten a la indústria des de fa 19 anys. És difícil de vèncer!

Tanmateix, hem barrejat sentiments sobre el rendiment d’allotjament compartit d’Hostgator. 

Funcionen força malament quan es tracta de velocitat: un temps de càrrega de 1.113 ms els converteix en els més lents dels hostes web barats que hem revisat (Hostinger i Bluehost són almenys dues vegades més ràpids i A2 Hosting és tres vegades més ràpid). La manca d’emmagatzematge SSD no ajuda. El temps de funcionament de Hostgator durant 24 mesos és força impressionant 99,99%, però. Tenen el segon millor temps d’activitat d’aquesta llista després de Bluehost. Això dóna un nivell de seguretat sobre la fiabilitat del seu servei.

El pla més barat d’Hostgator costa 2,75 dòlars per mes, però requereix un compromís de 36 mesos. Per això, obteniu un ample i banda d’emmagatzematge il·limitats, un nom de domini gratuït durant un any, còpies de seguretat instantànies, SSL gratuït i crèdit publicitari de 100 dòlars per a Google i Bing. Hostgator es renova a 6,95 dòlars el mes després de finalitzar el període inicial de 36 mesos.


O llegiu la nostra ressenya completa sobre HostGator

5. A2 Allotjament 2.96 $ / mes (12 mesos) | Renova 8,99 dòlars

pàgina d'inici d'allotjament a2

 • Temps de funcionament: 99.93% (vegeu el temps de funcionament detallat)
 • Temps de càrrega: 320 ms (veure temps de càrrega detallat)
 • Característiques: comptes de correu electrònic gratuïts, SSL inclosos
 • Devolució de diners: Garantia de devolució en qualsevol moment

A2 Hosting és el proveïdor d’allotjament compartit més ràpid que hem provat fins ara.

Amb un temps de càrrega mitjà de 320 ms, El servei d’allotjament A2 és el més ràpid dels amfitrions web que hem revisat, i ha estat així durant anys. Són l’únic host web que obté una puntuació perfecta per a la velocitat entre els amfitrions web que hem revisat.

En un món on ser lent pot afectar tant el trànsit com les conversions, els amfitrions web que s’enorgulleixen de la velocitat cobren una prima per això, o almenys molt més que els 2,96 dòlars / mes que A2 Hosting cobra pel seu pla més barat..

El temps de servei de l’A2 Hosting no és gaire impressionant. Han mantingut un 99,93% el temps d’obtenció durant els últims 24 mesos, que és bastant feble.

També heu restringit a 1 lloc web en el seu pla més barat; això fa que sigui difícil gaudir d’algunes de les característiques sorprenents que ofereixen plenament. Si voleu més llocs, heu d’actualitzar el “servidor Turbo”. Si bé això promet fins a una velocitat de fins a 20 vegades més ràpida, costa molt més a 7 dòlars / mes per un compromís de 24/36 mesos.

A 2,96 dòlars / mes, el pla més barat d’Allotjament d’A2 inclou un emmagatzematge SSD il·limitat, amplada de banda il·limitada, SSL gratuït, 25 comptes de correu electrònic, un creador de llocs web i una instal·lació de WordPress amb un clic. També rebeu un nom de domini gratuït durant un any. A2 Hosting es renova a 8,99 dòlars el mes després del període de registre inicial.

Per obtenir el preu més barat, utilitzeu el cupó “HOSTINGFACTS” a la pàgina de compra.


O llegiu la nostra ressenya completa sobre A2 Hosting

6. GreenGeeks 2,95 $ / mes (36 mesos) | Renovacions: 9,95 dòlars

Pàgina d'inici de GreenGeeks

 • Temps de funcionament: 99.96% (veure temps de funcionament detallat)
 • Temps de càrrega: 453 ms (veure temps de càrrega detallat)
 • Característiques: comptes de correu electrònic gratuïts, SSL inclosos
 • Devolució de diners: garantia de 30 dies

El focus de GreenGeeks a ser ecològic els pot implicar a alguns usuaris, però com s’apilen en comparació amb altres servidors web barats?

GreenGeeks no és tan ràpid com Hostinger (363 ms), Bluehost (380 ms) o A2 Hosting (320 ms), però el temps de càrrega és de 453 ms és impressionant i a 99,96% el temps d’ús tampoc és dolent. També convé notar que es beneficia de l’atenció al client 24 hores i setmanes mitjançant un xat en directe (que ens ha semblat bastant fiable) si el vostre lloc decau mai.

Si bé GreenGeeks és força generós quan es tracta d’algunes de les funcions del seu pla més barat (com ara emmagatzematge i correus electrònics il·limitats), volem tenir en compte que només podeu utilitzar aquest pla amb 1 lloc web..

El seu pla més barat costa 2,95 dòlars el mes, que inclou un compromís de 36 mesos. Per això, obteniu un emmagatzematge SSD il·limitat, amplada de banda il·limitada, correus electrònics il·limitats, un creador de llocs web gratuït i un nom de domini gratuït durant un any (renova a 13,95 dòlars). També obteniu SSL gratuït. Un cop finalitzat el període inicial d’inscripció de 36 mesos, GreenGeeks es renova a 9,95 dòlars el mes.


O llegiu la nostra ressenya completa a GreenGeeks

7. iPage 1,99 $ / mes (36 mesos) | Renovacions: 7,99 dòlars

ipage

 • Temps de lliurament: 99.97% (veure temps de funcionament detallat)
 • Temps de càrrega: 759 ms (veure temps de càrrega detallat)
 • Característiques: comptes de correu electrònic gratuïts, SSL inclosos
 • Devolució de diners: garantia de 30 dies

A 1,99 dòlars al mes, l’oferta d’iPage sembla ser una de les millors pel que fa a allotjament web barat, sobretot perquè semblen ser les més barates després de la nostra selecció superior (Hostinger).

No us enganyareu, però. 

Només obteniu preus super barats d’iPage quan feu un compromís de 36 mesos. És més important, un cop finalitzat el període inicial d’inscripció de 36 mesos, el preu d’allotjament compartit barat d’Ipage fa globus a 7,99 dòlars / mes.

Dit això, val la pena assenyalar que iPage té una impressió impressionant 99,97% durant 24 mesos i ofereixen atenció al client fiable i 24 hores a través de diversos mitjans, com ara el xat en viu.

iPage no ofereix, però, emmagatzematge SSD. Amb un temps de càrrega de 759 ms, també són el segon lloc més lent dels hostes web més barats que hem revisat.

Un nom de domini gratuït durant un any (renova a 14,99 dòlars), SSL gratuït, emmagatzematge il·limitat i una amplada de banda pràcticament il·limitada són algunes de les funcions que obteniu amb l’allotjament barat d’iPage. Tot i que la majoria dels amfitrions barats tenen un límit de lloc web, iPage us permet allotjar llocs web il·limitats.


O llegiu la nostra ressenya completa a iPage

Per embolicar:

El fet que no tingueu un pressupost gran no vol dir que us haureu de conformar amb un allotjament web de baixa qualitat.

Hi ha desenes d’opcions al mercat que aconsegueixen l’equilibri perfecte entre l’accessibilitat i la qualitat. Amb una mica de recerca, podeu trobar fàcilment un proveïdor que s’ajusti a les vostres necessitats el vostre pressupost.

 1. Bluehost: 2,75 dòlars al mes [fàcil d’utilitzar, fiable]
 2. Hostinger: 0,99 $ / mes [allotjament web de qualitat més barat]
 3. DreamHost: 2,59 dòlars al mes [capacitat de pagar mes a mes]
 4. Compartit per HostGator: 2,75 dòlars al mes
 5. Hosting A2: 2,96 USD / mes [allotjament web més barat més ràpid]
 6. GreenGeeks: 2,95 dòlars al mes
 7. iPage: 1,99 $ / mes

P.S. Assegureu-vos d’acord amb els preus més alts de renovació. Ningú d’aquesta llista té el mateix preu de renovació que el preu d’inscripció.

Quins proveïdors d’allotjament barats heu utilitzat? N’hi recomanaries algun? Ho fem saber en els comentaris a continuació. També podem provar i provar amfitrions més barats, així que dispara’ns els vostres suggeriments :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector