HostGator-anmeldelse – Hvorfor folk elsker / hater det? (2020 brukeranmeldelser)

HostGator Delt anmeldelse


HostGator er kanskje et av de største, eldste webhotellfirmaene i bransjen, men de gjør fortsatt forbedringer, og har en gjennomsnittlig oppetid på 99,98% de siste 24 månedene..

Deres grunnleggende delte hostingplaner har ubegrenset lagring, båndbredde, gratis domene (for det første året) og et gratis SSL-sertifikat. De har også god kundeservice, som koblet seg direkte opp via en live chat og svarte på hvert spørsmål i løpet av noen få sekunder hver.

Dessverre la HostGators gjennomsnittlige lastetid for sider dem ned (1191 ms gjennomsnitt). Mange ekstra tjenester, som sikkerhetskopiering og sikkerhet, vil bli taklet som tilleggsavgift. I tillegg øker fornyelsesgraden aggressivt etter at den første perioden går ut.

Her er en fullstendig titt på vår praktiske test, og bruker tredjepartsdata fra Pingdom for å belyse resultatene deres.

Generell info & Hosting Oversikt

VÅR VERDIKT:Velkjent leverandør med god ytelse
HASTIGHET:1,191ms (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
Oppetid:99,98% (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
BRUKERSTØTTE:24/7 Live Chat
APPS:Over 75 apper støttet
FUNKSJONER:Umeteret båndbredde og lagring, enkelt e-postkonto, gratis domene 1. år
BOLIGPLANER:Delte, Cloud, WordPress, VPS og dedikerte servere
NETTOVERSIKT:Enkelt gratis nettstedoverføring
PRIS:Fra $ 2,75 / mo (fornyes til $ 6,95 / mo)

Fordeler med å bruke HostGator-delt

HostGators oppetidytelse pleide å være et problem i de siste årene. Men ikke lenger, basert på vår spenning på 24 måneder.

På toppen av det var kundeservicen rask og vennlig. De hjelper deg med å flytte nettstedet ditt til tjenesten gratis. Og nybegynnere vil like mange av de enkle, intuitive alternativene som rettet seg.

Her er en rask oppsummering:

1. Sterk og stabil oppetid på 99,98%

HostGator har lagt opp 99,98% oppetid i løpet av de siste 24 månedene. De har vært i samsvar med 99,98-100% oppetid i flere måneder.

Det er ikke engang den beste delen. De er konsekvente av en grunn: oppetidsgarantien deres sier at hvis de synker under 99,90%, kan du motta en måneds kreditt på kontoen din.

Det er klart, planlagt vedlikehold eller umulig å forutsi hacks blir ikke tatt med i denne garantien. Du må imidlertid nå ut og be om æren ved å sende inn en supportbillett til faktureringsavdelingen deres innen 30 dager.

Vi har begynt å se noen få andre verter dukke opp med oppetidsgarantier nylig, og det betyr at alle kunder vinner som et resultat. Konkurrenter som kommer ut og gjør dette, hjelper til med å heve linjen for hele bransjen. Det tvinger alle andre i markedet til å samsvare med garantien og heve standard servicenivå eller risikere å falle bak.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

  • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,97%
  • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,89%
  • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
  • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
  • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
  • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
  • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
  • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,99%
  • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

HostGator delte siste 24-månedersstatistikkHostGator gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

2. God støtte

HostGator tilbyr en kunnskapsbase, telefon, e-post og live chat support. Det siste alternativet er det raskeste, og kobler oss til en servicerepresentant innen omtrent 15 sekunder.

Vi prøvde å peppe dem med spørsmål, hoppe rundt fra tema til tema, og de nølte aldri en gang. De ansatte virker kunnskapsrike, veltrente og vennlige. Det var en god opplevelse allround.

Hostgator Delt kundestøtte Live Chat-opplevelse

3. 45-dagers pengene-tilbake-garanti

HostGator er så trygg på tjenesten sin at de utvider bransjens gjennomsnittlige 30-dagers refusjonspolicy i ytterligere to uker til 45 dager.

Det betyr at du kan bruke dem i over en hel måned og fortsatt få kjøpesummen tilbake hvis det dukker opp noen problemer.

Denne 45-dagers pengene-tilbake-garantien gjelder alle delte, forhandler og VPS-hosting-pakker.

Den eneste fangsten er at dette ikke gjelder HostGators dedikerte servere, administrasjonsgebyr, installasjonsgebyr for tilpasset programvare. Etter å ha kjammet gjennom 30+ Servicevilkårsdokumenter nå, har vi funnet ut at disse påminnelsene er ganske vanlig i vertsindustrien.

Så hvis for eksempel planen din inkluderer et gratis domenenavn, vil de trekke standardavgiften på $ 15,00 for domenet fra refusjonsbeløpet.

Det er noen få andre ting å gjøre. HostGators vilkår gir dem opptil 90 dager til faktisk å utstede refusjon. Ingen refusjon vil bli gitt på sjekk, postanvisning, Western Union-betalinger eller bankoverføringer, heller.

Refusjon er bare tilgjengelig for nye planer eller kontoer. Så hvis du tidligere meldte deg på et, og avbryter en fornyelse eller et annet forsøk, får du ikke noe tilbake.

Og sist men ikke minst behandles refusjoner i utenlandsk valuta basert på de amerikanske dollarens valutakurser.

4. Tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner for nettstedet

HostGators delte hostingplaner er ganske bare bein. Du får nok for ett nettsted, men ikke mye ekstra på toppen av det.

Heldigvis tilbyr de noen få ekstra sikkerhetsfunksjoner som muligheten til å legge til SiteLock-overvåking på nettstedet ditt. Denne tjenesten kjøres daglig og ser etter potensielle brudd på nettsteder eller hacks og gir deg beskjed umiddelbart når de finner den.

De tilbyr også Spam Assassin på sine e-postplaner for å forhindre spam fra å treffe innboksen din i utgangspunktet.

Den eneste ulempen er at SiteLock vil koste deg litt ekstra. Vi utvider dette nedenfor i Cons, men klistremerkeprisen er $ 1,67 / mo, og faktureres årlig til $ 19,99.

5. Gratis nettsted & cPanel Migrations

Hvis dette ikke er det første nettstedet ditt, og du prøver å flytte det eksisterende, får HostGator ryggen.

Du har 30 dager etter påmelding for å komme i kontakt og få dem til å flytte eventuelle nettstedfiler, databaser, skript og til og med et domenenavn for deg..

Dette inkluderer en full cPanel-overføring. Så hvis du tilfeldigvis hadde flere nettstedsinstallasjoner (som underdomener for ett stort nettsted), er du dekket.

Alle HostGators delte hostingplaner kommer med et enkelt nettsted (eller cPanel) migrasjon inkludert. Ulike planer, for eksempel forhandlere, for eksempel, vil få tilgang til mer (opptil 30).

En enkelt gratis migrering av nettstedet er ikke mye sammenlignet med noen verter. Men det er fremdeles bedre enn andre, som Bluehost, som vil belaste 150 dollar for å flytte opp til fem nettsteder om gangen.

6. Veldig brukervennlig for nybegynnere

HostGator er skreddersydd for nybegynnere bloggere eller webansvarlige.

Nettstedet deres er fullt av opplæringsprogrammer, gjennomganger og mer for å hjelpe deg med å navigere i den grumsete verdenen av DNS og datasentre.

hostgator-støtte
De har også ekstra funksjoner for nybegynnere som ønsker å sette opp et nettsted uten problemer med å ansette andre til å designe, bygge og administrere alt.

Nettstedsbyggeren deres, Gator av HostGator, er en av de bedre vi har vurdert. Det kommer med gratis hosting og et domenenavn, så du trenger bare å kjøpe en enkelt konto for alle nødvendigheter.

De tilpassbare malene er alle ganske moderne, til å begynne med, og du kan enkelt tilpasse hvordan de ser ut ved å dra og slippe hver funksjon. Du vil også få nettstedanalyse og et gratis SSL-sertifikat for å beskytte de besøkende personlige data (som deres fysiske beliggenhet).

Gator av HostGator kommer til og med med en e-handelsplan, slik at du kan sette opp en fullt fungerende nettbutikk med inventar og mer, alt uten å bekymre deg for betalingsportaler, plugins eller annen rotete teknologi. Det fungerer bare.

Ulemper ved å bruke HostGator delt

HostGators gjennomgående sterke oppetid var ærlig talt overraskende (på en god måte). Vi er også fans av oppetidsgarantien.

Utover det betyr nybegynnervennlig tilnærming og nyttig kundeservice at det er mye å like om tjenesten deres.

Dessverre har vi også støtt på noen få problemer underveis mens vi testet dem ut. Her er de største problemene vi fant:

1. Langsom sidehastighet (over 1 sekund å laste)

HostGators servere hadde ingen problemer med å holde nettstedet oppe og være i live det siste halvannet året.

Problemet er at også de samme serverne var sakte. Deres gjennomsnittlige lastetid for siden de siste 24 månedene har bare vært et gjennomsnitt på 1191 ms.

Det er over et sekund å laste inn relativt enkle, tekstbaserte innholdssider. Så tenk deg hva som ville skje hvis du fyller disse sidene med tusenvis av ord og dusinvis av høyoppløselige bilder. Ja, ikke bra.

Det har vist seg at saktive lastetid for sider påvirker den besøkende opplevelsen direkte. Og det har en nedslående effekt å treffe bunnlinjen din også.

Det er noen få ting du kan gjøre for å få fart på nettstedet ditt uten å bytte vertskap. Men hvis verten din er konsekvent treg, betyr det at du hele tiden kjemper en tapende kamp.

Siste 12-måneders gjennomsnittlige belastningstid:

HostGator delte siste 12-måneders detaljert statistikkHostGator gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

2. Mange ekstra avgifter for ‘Ekte’ sikkerhetskopier, Gmail og skadelig programvare

HostGators delte hostingplaner er billige, med introduksjonspriser fra kun 2,75 dollar per måned (i 36 måneder).

Deres billigste plan (“Hatchling”) kommer med et enkelt domenenavn, ett-klikk-installasjoner av populære apper som WordPress, Joomla og mer, ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagring og et gratis SSL-sertifikat. I utgangspunktet er alle kjernefunksjonene du trenger for et komplett nettsted.

HostGator Delt tilleggstjenesterHostGator Delt tilleggstjenester

Det er imidlertid omtrent alt de gir i standardplanene. Alt av “ekstra” ting, som sikkerhetskopiering av nettsteder, Gmail-tilgang, SiteLock-overvåking og SEO-verktøy, koster deg ekstra når det er på tide å sjekke ut.

Det er skuffende fordi mange av disse funksjonene er formulert nøye på nettstedet, for eksempel “tilgjengelig”, slik at du tror de er inkludert. Bla gjennom de andre toppvertene vi har gjennomgått, og du vil se at mange av dem faktisk kaster disse inn i deres grunnleggende priser.

Det er først når du kommer til slutten av prosessen, når du legger inn faktureringsinformasjonen din, at du vil innse at alle disse ekstra funksjonene vil koste deg, vel, ekstra.

Gmail er standard $ 5 / måned eller $ 60 / år per bruker, som er deres normale priser. Men da vil SiteLock koste deg $ 19.99 / år, CodeGuard (for å ta sikkerhetskopi av nettstedene dine) vil koste deg $ 23,95 / år, og de beholder ikke engang mange tidligere versjoner av nettstedet ditt i fil i tilfelle du får problemer.

Så mens den opprinnelige planen virker billig i begynnelsen, begynner den å bli ganske kostbar når alt er sagt og gjort.

3. Bransjestandardprising ‘triks’

I tillegg til ekstra avgifter, trekker HostGator to pristriks som er ganske standard i bransjen.

Den første er å annonsere en lav pris som $ 2,75 / måned, bare for at du skal innse at det krever at du forskuddsbetaler i hele tre år for å faktisk få det. Ellers ser du på $ 10,95 per måned for en faktisk måneds service.
HostGator delte prisavbrudd for langsiktige planer

Det er imidlertid bare begynnelsen. For på toppen av dette hopper HostGators fornyelsespriser dramatisk etter at den opprinnelige planen har utløpt.

Så la oss si at du går foran og låser inn den lave satsen i tre år. Du vil få en ganske god avtale, uten tvil.

Problemet starter når det er på tide å fornye planen din om tre år. På det tidspunktet hopper den månedlige prisen for den samme planen til $ 6,95 / måned (eller $ 250,20 totalt) – mer enn det dobbelte av hva du nettopp har betalt for den samme eksakte tjenesten.

I hovedsak tir de på at det etter noen år er sannsynligheten for at du vil bytte tjenester ganske lav. Så du er låst inne en stund (som et kabelselskap eller treningsmedlemskap).

Mange andre verter vi har vurdert, trekker det samme stuntet. Det betyr imidlertid ikke at vi må like det.

HostGator-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

HostGator-delt planer og priser

Delt hosting: HostGator har tre delte alternativer for hostingplan å velge mellom:

Hatchling-plan: Denne planen starter på $ 2,75 per måned. Du får ett domenenavn, ubegrenset diskplass og lagring, SSL-sertifikat og ubegrensede underdomener.

Babyplan: Denne planen starter på $ 3.95 per måned. Den støtter ubegrenset lagrings-, båndbredde og domenenavn.

Forretningsplan: Denne planen starter på $ 5,95 per måned. Den støtter ubegrenset lagrings-, båndbredde og domenenavn. Den leveres med en gratis dedikert IP, SSL og et avgiftsfritt nummer.

  • Enkel registrering: Enkel registreringsprosess.
  • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal.
  • Skjulte avgifter og klausuler: Innledende priser er bare tilgjengelig for langsiktige plankjøp. Fornyelsesgraden vil også være mer enn det dobbelte. Ekstra tjenester, som sikkerhetskopiering og overvåking av skadelig programvare, er også ekstra gebyrer.
  • upsells: Masse upsells.
  • kontoaktivering: Det kan ta opptil 24 – 48 timer å aktivere kontoen din.
  • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
  • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): De gjør det enkelt å installere populære apper og CMS-er i noen få trinn ved å bruke QuickInstall.

Anbefaler vi HostGator delt?

Ikke egentlig.

Men ikke av den grunn du sannsynligvis tenker.

HostGators delte hosting gir mange fordeler. Oppetiden har virkelig forbedret det siste året eller så. Kundeservicen var god. Og mengden av nybegynnervennlige alternativer gjør det brukervennlig.

En kombinasjon av lave hastigheter og ekstra prisstigninger gjør det imidlertid for dyrt å bli betraktet som en anstendig verdi.

Grunnen til at vi ikke vil anbefale det, er fordi de har et bedre alternativ i butikken som faktisk gir en god verdi.

HostGators WordPress Cloud-hosting er i utgangspunktet litt dyrere på papir, men ytelsen er også vesentlig bedre.

Så vi vil anbefale deg å ta en titt på den først, fordi du sannsynligvis vil ende opp med å betale det samme på slutten av dagen når du kaster inn disse ekstra avgiftene og prisøkningene.

PS! Har du brukt HostGator før? Vennligst vurder å legge igjen en anmeldelse nedenfor – bra eller dårlig – spiller ingen rolle så lenge det er nyttig for de besøkende. Takk for støtten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map