Revisió de Cloud HostGator: és més ràpid i fiable? (2020)

revisió de núvols hostgatorHostGator Cloud: Recomanat


HostGator Cloud és una versió “actualitzada” de la seva opció d’allotjament compartida.

Segons ells, hauria de ser més ràpid i escalable que el seu allotjament habitual.

En primer lloc, ha proporcionat un temps de vida 100% en els darrers quatre mesos, aconseguint un excel·lent rendiment durant 24 mesos. HostGator Cloud tampoc compromet la velocitat, proporcionant temps de càrrega de pàgines mitjanes de només 399 ms.

El servei d’atenció al client amigable i les migracions de llocs gratuïts fan d’aquesta una de les millors opcions que hem revisat.

Si us plau, tingueu en compte les tarifes addicionals que poden aparèixer quan arribi el moment de fer la comanda o renovar el vostre pla.

Aquí es fa una anàlisi detallada del rendiment d’HostGator Cloud durant els darrers 24 mesos.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT:Allotjament d’allotjament il·limitat
VELOCITAT:399ms (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ:99,99% (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT:Xat en directe 24/7
APPS:WordPress, Joomla, Drupal i Magento
CARACTERÍSTIQUES:Amplada i emmagatzematge no modificats, comptes de correu electrònic, domini gratuït 1er any
PLANES D’ACOLLIDA:Servidors compartits, núvols, WordPress, VPS i dedicats
TRANSFERIMENT DEL LLOCTransferència única del lloc gratuït
PREU:A partir de 2,74 dòlars / mes (es renova a 8,95 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar HostGator Cloud

Des del primer moment, HostGator Cloud ens impressiona amb els temps de funcionament estel·lar i els temps de càrrega de pàgines.

Els seus servidors tenen funcions addicionals que no solen trobar amb molts dels seus competidors.

A més, aconsegueixen un descompte exclusiu que redueix els preus d’aquest host avançat fins als nivells més baixos de la indústria.

Aquí hi ha una ullada ràpida a alguns aspectes destacats:

1. Temps de treball molt fort del 99,99% (durant els darrers 24 mesos)

HostGator Cloud ha publicat una mitjana de funcionament del 99,99% en els darrers 24 mesos. Sembla impressionant perquè ho és: els últims cinc mesos han vist cinc puntuacions successives del 100% a tot el tauler.

Durant el nostre període de seguiment de 24 mesos, el seu temps d’activitat s’ha reduït per sota del llindar de garantia de 99% del 90% només una vegada. El juliol del 2018 es va situar per sota del llindar amb un temps de vida del 99,89%.

Aquí teniu el funcionament de la garantia d’operació:

Si la vostra mitjana de temps màxima és inferior al 99,90%, podeu obtenir un crèdit de pagament durant tot el mes. Queden exclosos el manteniment previst i altres esdeveniments puntuals. Però és bo saber que es posen de bon grat al darrere dels seus clients no seran penalitzats si el rendiment de l’allotjament es redueix temporalment.

Si utilitzeu un dels seus VPS o servidors dedicats, també esteu coberts per una garantia de xarxa diferent (expressada en els seus termes).

Ús del temps mitjà de funcionament mitjà de HostGator Cloud de 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,98%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,99%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

hostgator-cloud-performance-24monthsLloc de proves en viu: hostingfacts-owp.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+

2. Els 5 primers temps de càrrega (només 399 ms)

HostGator Cloud ofereix uns quants avantatges addicionals sobre els servidors compartits estàndard. El més gran, però, és la velocitat.

Afirmen “temps de càrrega fins a 2 vegades més ràpids” a causa d’una varietat de funcions addicionals, com ara “servidors de baixa densitat, maquinari premium i múltiples capes de memòria cau”.

Els plans compartits d’HostGator van topar amb aquest departament, publicant un temps de càrrega mitjà decepcionadament baix a 1113ms. Sincerament, això és massa baix per recomanar-ho: trigueu un mínim de segon a carregar pàgines (fins i tot abans d’afegir text o imatges a sobre).

Comprensiblement, dubtàvem sobre si HostGator Cloud podria oferir “dues vegades més ràpides de càrrega”. Però, després de 24 mesos de fer el seguiment dels temps de càrrega mitjana, hem de dir: ja han arribat.

La mitjana de 24 mesos d’HostGator Cloud, de només 399 ms, és prou bona per situar-los còmodament entre els nostres cinc millors llocs web més ràpids. Comproveu-ho per si mateix, en el desglossament de cada mes a continuació.

Aquí teniu les mitjanes de temps de càrrega dels darrers 16 mesos:

HostGator-Cloud-2019-2020-estadístiquesVelocitat mitjana HostGator Cloud 2019-2020 | Veure estadístiques

HostGator Cloud es troba en un bon punt de partida, combinant un temps de vida fiable amb servidors ràpids. Es tracta de dues caselles importants marcades.

3. Preu especial amb descompte: exclusiu per a hostingfacts.com

El temps de funcionament i la velocitat de la pàgina d’HostGator Cloud van esvair els servidors compartits fora de l’aigua.

Per què no hi ha més gent que només faci una actualització a la versió del núvol? Bé, diners.

El preu anunciat d’aquesta opció Cloud comença a 2,95 dòlars el mes i s’eleva a 9,95 dòlars / mes. Tingueu en compte que aquest preu s’aplica també a un termini més llarg de tres anys. (Més informació a continuació a la secció “Contres”).

Una etiqueta de preu més elevada converteix alguns usuaris en adherir-se a hosting compartit.

Per sort, hi ha algunes bones notícies. HostGator ha ofert un descompte exclusiu per reduir els preus HostGator Cloud a només 2,99 dòlars el mes.

Això vol dir que pagueu essencialment les tarifes d’allotjament compartides, però que, a canvi, rebeu un servei MOLT millor. Tingueu en compte que aquest descompte només s’aplica a plans d’un, tres i sis mesos. Després d’aquest termini inicial, el preu augmentarà a la taxa de renovació de 8,95 dòlars al pla més baix.

4. Allotjament molt fàcil d’utilitzar

HostGator Cloud aconsegueix colpejar un bonic centre mitjà d’un servei agradable per a principiants, que funciona com un avançat.

Aquí us volem dir:

L’ample de banda i l’emmagatzematge no estan “modificats” a cada pla Cloud. Gairebé no se sap en opcions menys cares. I és que, essencialment, no sereu penalitzats perquè el vostre lloc creixi i creixi i creixi.

Normalment, els llocs més grans requereixen més recursos, la qual cosa us orienta a un pla més alt i més car. Però no amb HostGator Cloud. En canvi, l’única limitació important de cada pla és el nombre de llocs que voleu allotjar.

Així, si només teniu previst allotjar un lloc, podríeu accedir a l’opció “més barata” i seguir bé quan el vostre lloc d’inici es converteixi en un lloc gràfic.

L’altra bona notícia és que tampoc se’ls pot penalitzar ni carregar d’utilitzar recursos addicionals.

Compareu-la amb un amfitrió de WordPress gestionat com el WP Engine. Segur, sobretot són fantàstics. Però també tenen tarifes de “despesa” que us afecten si el vostre lloc comença a sobrepassar els límits del pla mensual.

I pitjor, aquestes taxes solen ser automàtiques. Així que si teniu un bon mes i pics de trànsit, sereu bàsicament penalitzats per això.

HostGator Cloud, per la seva banda, proporciona més preus “integrats”, rars dels amfitrions més barats, que només us permeten recuperar alguns diners al mes..

5. Extres GRATU :TS: Gestió de recursos de servidor, supervisió i migracions de llocs

HostGator Cloud és ràpid perquè no confien en els vostres servidors bàsics.

Cada centre de dades està format per una còpia de seguretat integrada, gestió de recursos al núvol i rèplica de dades. Totes aquestes funcions col·laboren per optimitzar la velocitat de càrrega, gestionar l’assignació de recursos i garantir la disponibilitat. En anglès, això significa que els servidors poden treballar conjuntament amb el navegador d’un visitant per limitar el nombre de recursos que cal enviar i tornar.

HostGator Cloud també inclou la supervisió del servidor i el “error de recuperació” automatitzat per assegurar-se que, si apareixen problemes de maquinari, ho sabreu tan aviat com hi ha un pla B per guardar el vostre lloc..

S’inclou a cada pla l’accés cPanel, juntament amb els nous comptes de correu electrònic. A més, obteniu un lloc gratuït o migració de cPanel des del vostre servidor web existent.

Totes les opcions d’allotjament HostGator Cloud inclouen una única migració gratuïta de llocs. Alguns altres proveïdors de serveis de hosting ofereixen migracions addicionals de forma gratuïta, mentre que moltes altres us permeten pagar totes les migracions. Així, HostGator Cloud cau en algun lloc del centre.

Si voleu moure més llocs que això, ho faran per un cost aproximat de ~ 25 dòlars per lloc. Tot i que, pot dependre una mica de la mida o el nombre de fitxers.

Malauradament, hi ha diversos llocs que HostGator no pot moure per a vostè. Generalment inclouen llocs que no disposen de bases de dades FTP i / o de bases de dades. La llista llista inclou qualsevol cosa de VistaPrint, Intuit, Wix, Google Sites, Microsoft Office o MobileMe.

6. Bona assistència amable

HostGator proporciona suport 24/7/365 mitjançant una base de coneixement i tones de tutorials de vídeo, assistència telefònica i xat en directe.

Hem provat el seu xat en directe, escrivint el nostre nom i consulta inicial. Només ens calia esperar uns cinc minuts perquè Puneeth es connectés i ens ajudés a sortir.

En general, Puneeth va ser molt amable i va respondre a la majoria de les nostres preguntes.

Assistència al client de Chat Live HostGator Cloud LiveAssistència al client de Chat Live HostGator Cloud Live

Fins que va arribar a respondre unes preguntes al voltant de les migracions del lloc.

La majoria dels amfitrions web que hem revisat oferiran almenys una migració de llocs gratuïta. HostGator Cloud segueix aquesta tendència.

Tanmateix, si altres host no mouran més llocs de forma gratuïta, normalment hi ha una tarifa senzilla perquè els llocs es desplacin per a vosaltres.

Puneeth no ha estat capaç de donar-nos una resposta directa sobre els costos de les múltiples migracions. Va afirmar que normalment es refereix a la mida o al nombre d’arxius i a alguns altres detalls.

Vam acabar de refrescar la sessió de xat en directe i ho vam tornar a provar. Aquesta vegada, finalment hem obtingut una resposta sobre les migracions: aproximadament ~ 25 dòlars per lloc.

Així que, en general, el suport en directe al xat va ser una mica complicat, però va poder respondre a totes les nostres preguntes.

Aquí hi ha una bona notícia final. Quan vam revisar HostGator per primera vegada, no van oferir cap suport social.

Però estem encantats de comunicar-vos que ara tenen una resposta molt social, responent a problemes individuals diverses vegades al dia:

Suport de mitjans socials HostGator CloudSuport de mitjans socials HostGator Cloud

Ara teniu moltes opcions diferents per obtenir una resposta ràpida d’HostGator.

Contra d’utilitzar HostGator Cloud

El rendiment d’HostGator Cloud va ser sobretot impressionant. Hi ha dos trastos al seu registre, però.

El primer és els preus més alts per als plans a curt termini i les taxes altes de renovació quan el primer termini caduca. El segon gran problema és que sembla que li han tret uns serveis addicionals i ara us faran pagar.

Aquí teniu una visió general:

1. Introducció a la pujada dels preus & Altes taxes de renovació

Podeu estalviar grans en allotjament si sabeu com navegar pels plànols de preus habituals que afecten la indústria.

El primer és el percentatge introductori inicial que veieu al lloc de l’amfitrió. Sol ser un preu mensual bastant baix. Tanmateix, la captura és que normalment hauràs de prepagar almenys dos o tres anys per aprofitar-ho.

Una opció mensual més curta, si fins i tot la ofereixen, de vegades pot arribar a ser fins a dos o tres vegades el que costi.

Per exemple, HostGator Cloud tindrà un cost de 3,58 dòlars / mes de 36 mesos (o 2,74 dòlars / mes amb el nostre descompte per a un termini més curt) que es renova a 8,95 dòlars / mes.

cost del núvol hostgatorHostGator Cloud Hosting de preus a llarg termini

Tanmateix, un cop que trobeu un host que us agradi, probablement millor que bloquegeu la taxa de tres anys el màxim temps possible. Aquí és el perquè.

La segona qüestió habitual sobre preus en el sector de l’allotjament és l’elevat índex de renovació. En aquest cas, quan finalitzi el termini inicial, el vostre pla es renovarà automàticament a 8,95 dòlars el mes per al mateix servei. No necessitareu res més ni un servei millor necessàriament. En aquest moment no volen tornar a canviar d’allotjament.

Així que assegureu-vos que us agradi l’amfitrió amb què anireu. A continuació, pagueu el termini més llarg possible per mantenir la vostra taxa mensual baixa.

HostGator Preu en núvol, plans d’allotjament & Fets ràpids

plans de núvolsPreus i plans de cloud HostGator

Aquí teniu una visió ràpida dels plans HostGator Cloud que s’ofereixen:

 • Hatchling Cloud: Aquest pla comença a partir de 2,74 dòlars mensuals amb el nostre descompte (no 3,58 dòlars). Admet 1 lloc, 2 GB de memòria, 2 CPU core, un certificat SSL gratuït, emmagatzematge no modificat i ample de banda.<- Hem utilitzat aquest pla per al nostre lloc de proves.
 • Núvol de nadó: Aquest pla comença a partir de 3,21 dòlars mensuals. Admet llocs il·limitats, memòria 4FB, 4 CPU bàsiques, certificat SSL gratuït, emmagatzematge no modificat i ample de banda.
 • Núvol de negocis: Aquest pla comença a partir de 7,18 dòlars mensuals. Admet dominis il·limitats, memòria de 6 GB, 5 CPU bàsiques, certificat SSL gratuït (positiu), IP dedicat gratuït, eines de SEO gratuïtes, emmagatzematge no modificat i ample de banda.
 • Facilitat de registre: El procés de registre és brisa!
 • Mètodes de Pagament: Es pot pagar amb targeta de crèdit o PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Malgrat l’amplada de banda i l’emmagatzematge no modificats, no podeu utilitzar més del 25% del sistema durant més de 90 segons. Les taxes de renovació són superiors a les normals. I alguns equips no poden migrar alguns tipus de llocs amb FTP.
 • Upsells: Hi ha alguns problemes al llarg del camí.
 • Activació del compte: Pot ser que en alguns casos es pugui activar fins a 24-48 hores.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Procés d’instal·lació d’un sol clic fàcilment de les aplicacions més populars disponibles.

Recomanem HostGator Cloud?

Sí, ho fem.

HostGator Cloud aconsegueix fer algunes coses molt bé. Són extremadament fàcils d’utilitzar i barats amb el nostre descompte. Al mateix temps, obteniu alguns dels millors resultats de funcionament i càrrega de pàgines que hem vist després de revisar més de 30 hosts.

L’assistència al client també va ser sòlida.

Així, tot i que les taxes de renovació són una mica més altes i algunes possibles tarifes addicionals, el fet que aquest pla es rebaixa fins al mateix preu que les seves opcions compartides, fa que no sigui més lliure.

P.S. Ja heu fet servir HostGator Cloud? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map