HostGator Cloud Review – Er det hurtigere og mere pålideligt? (2020)

hostgator sky revisionHostGator Cloud: anbefales


HostGator Cloud er en “opgraderet” version af deres delte hosting-mulighed.

Ifølge dem skal det være hurtigere og mere skalerbart end deres almindelige hosting.

For det første har det leveret 100% oppetid i de sidste fire måneder, hvilket afskaffer en fremragende 24-måneders ydelse. HostGator Cloud går heller ikke på kompromis med hastigheden og leverer gennemsnitlige sideindlæsningstider på kun 399ms.

Venlig kundesupport og gratis websteds migration gør dette til en af ​​de bedste muligheder, vi har gennemgået.

Vær bare opmærksom på de ekstra gebyrer, der kan dukke op, når det er tid til at tjekke eller forny din plan.

Her er en dybdegående analyse af HostGator Cloud’s ydelse i de sidste 24 måneder.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT: Mest ubegrænset hosting
HASTIGHED: 399ms (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
oppetid: 99,99% (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
SUPPORT: 24/7 Live Chat
APPS: WordPress, Joomla, Drupal og Magento
FUNKTIONER: Umeteret båndbredde og opbevaring, e-mail-konti, gratis domæne 1. år
Beboelsesplaner: Delt, Cloud, WordPress, VPS og dedikerede servere
STEDSOVERSIGT: Enkelt gratis webstedsoverførsel
PRISSÆTNING: Fra $ 2,74 / mo (fornyes til $ 8,95 / mo)

Fordele ved at bruge HostGator Cloud

Helt fra starten imponerer HostGator Cloud os med fremragende oppetid og sideindlæsningstider.

Deres servere er fyldt med ekstra funktioner, som du normalt ikke finder hos mange af deres konkurrenter.

Plus, de kaster ind en eksklusiv rabat, der bringer prisfastsættelsen for denne avancerede vært ned til de laveste niveauer i branchen.

Her er et hurtigt kig på nogle af højdepunkterne:

1. MEGET stærk oppetid på 99,99% (I løbet af de sidste 24 måneder)

HostGator Cloud har lagt et oppetid i gennemsnit på 99,99% i løbet af de sidste 24 måneder. Det lyder imponerende, fordi det er: de sidste fem måneder har der været fem på hinanden følgende 100% scoringer overalt.

I løbet af vores 24-måneders trackingperiode dyppede deres oppetid under deres garantitærskel 99,90% kun en gang. Juli 2018 lå lige under tærsklen med en oppetid på 99,89%.

Sådan fungerer oppetidsgarantien:

Hvis din gennemsnitlige oppetid for måneden er under 99,90%, kan du få en betalingskredit for hele måneden. Planlagt vedligeholdelse og andre engangstilfælde er ikke inkluderet. Men det er godt at vide, at de villigt står bag deres klienter ikke vil blive straffet, hvis hostingpræstationer midlertidigt glider.

Hvis du bruger en af ​​deres VPS eller dedikerede servere, er du også dækket af en anden netværksgaranti (præciseret i deres vilkår).

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid for HostGator Cloud:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

hostgator-cloud-performance-24 månederLive teststed: hostingfacts-owp.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+

2. Top 5 belastningstider (kun 399ms)

HostGator Cloud tilbyder et par ekstra frynsegoder over dets fælles Shared-servere. Den største er dog hastighed.

De hævder “op til 2x hurtigere belastningstider” på grund af en række ekstra funktioner, herunder “lavtæthedsservere, premium hardware og flere cachelag.”

HostGators delte planer snublede i denne afdeling og oplagde en skuffende lav 1113ms gennemsnitlig belastningstid. Helt ærligt, det er for lavt til at anbefale – det tager mindst et sekund at indlæse sider (også før du tilføjer tekst eller billeder oven på dem).

Forståeligt nok var vi tvivlsomme, hvis HostGator Cloud ville være i stand til at levere “2x hurtigere belastningstider”. Men efter 24 måneders sporing af gennemsnitlige lastetider må vi sige – de har leveret.

HostGator Cloud’s 24-måneders gennemsnit på kun 399 ms er godt nok til at placere dem komfortabelt blandt vores top fem hurtigste webhosts. Tjek det selv i opdelingen måned for måned nedenfor.

Her er gennemsnit for belastningstid fra de sidste 16 måneder:

HostGator-Cloud-2019-2020-statistikHostGator Cloud gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

HostGator Cloud er i gang med en stærk start og kombinerer pålidelig oppetid med lynhurtige servere. Det er to vigtige felter, der er markeret.

3. Særlige rabatterede priser – eksklusivt til hostingfacts.com

HostGator Cloud’s oppetid og sidehastigheder blæste deres delte servere ud af vandet.

Så hvorfor opgraderer ikke flere mennesker bare til Cloud-versionen? Nå, penge.

Den annoncerede pris for denne Cloud-option starter ved $ 2,95 / måned og stiger til $ 9,95 / måned. Husk, at denne prisfastsættelse også gælder for den længere periode på tre år. (Mere om det nedenfor under “Cons.”)

Den højere prislapp slukker for nogle brugere i at holde sig til delt hosting i stedet.

Heldigvis er der nogle gode nyheder. HostGator har givet en eksklusiv rabat for at bringe HostGator Cloud-priserne ned til kun $ 2,99 / måned.

Det betyder, at du i bund og grund betaler de delte hostingpriser, men får en MEGET bedre service til gengæld. Bare husk, at denne rabat kun gælder for en, tre og seks måneders planer. Efter den indledende periode vil prisfastsættelsen stige til fornyelsesprocenten på $ 8,95 på den laveste plan.

4. Meget brugervenlig hosting

HostGator Cloud formår at slå en dejlig mellemgrund af en begyndervenlig service, der fungerer som en avanceret.

Her mener vi:

Båndbredde og opbevaring er “uovervåget” på hver enkelt Cloud-plan. Det er næsten uhørt om billigere indstillinger. Og det betyder i det væsentlige, at du ikke straffes, når dit websted vokser og vokser og vokser.

Typisk kræver større websteder flere ressourcer, hvilket skubber dig ind i en højere og dyrere plan. Men ikke med HostGator Cloud. I stedet er din eneste største begrænsning for hver plan antallet af websteder, du vil være vært for.

Så hvis du kun planlægger at være vært for et websted, kan du komme forbi den “billigste” mulighed og stadig være i orden, når dit startsted bliver et kort-topping.

Den anden gode nyhed er, at du heller ikke kan blive straffet eller tiltalt for at bruge yderligere ressourcer.

Sammenlign det med en administreret WordPress-vært som WP Engine. Jo, de er stort set store. Men de har også “overskydende” gebyrer, der rammer dig, hvis dit websted begynder at overskride de månedlige plangrænser.

Og værre er, at disse gebyrer ofte er automatiske. Så hvis du har en god måned og trafikspidser, straffes du dybest set for den.

HostGator Cloud leverer på den anden side flere “all-in” -priser, hvilket er sjældent fra billigere værter, der kun sætter dig tilbage et par dollars hver måned.

5. GRATIS tilbehør: Serverressourcestyring, overvågning og migrering af websteder

HostGator Cloud er hurtig, fordi de ikke er afhængige af dine grundlæggende servere.

Hvert datacenter er sikkerhedskopieret med integreret cache, cloud resource management og dataspegling. Alle disse funktioner arbejder sammen for at optimere indlæsningshastigheden, administrere ressourceallokering og sikre tilgængelighed. På engelsk betyder det, at servere kan arbejde sammen med en besøgende’s browser for at begrænse antallet af ressourcer, der skal sendes frem og tilbage.

HostGator Cloud kaster også serverovervågning og automatiseret “failover” for at sikre dig, at hvis der opstår hardwareproblemer, du ved ASAP, og der er en plan B på plads til at gemme dit websted.

Inkluderet i hver plan er cPanel-adgang sammen med nye e-mail-konti. Plus, du får et gratis websted eller cPanel-migrering fra din eksisterende webhost.

Alle HostGator Cloud-hostingmuligheder inkluderer en enkelt gratis webstedsmigrering. Nogle andre hosting-tjenesteudbydere kaster ekstra migrationer gratis, mens mange andre får dig til at betale for overførsler overhovedet. Så HostGator Cloud falder et sted i midten.

Hvis du vil flytte flere websteder end det, gør de det til en anslået pris på ~ $ 25 / site. Skønt det afhænger måske lidt af størrelsen eller antallet af filer.

Desværre er der et antal sider, som HostGator ikke kan flytte til dig. Disse inkluderer normalt websteder, der mangler FTP og / eller databaser. Shortlisten inkluderer alt fra VistaPrint, Intuit, Wix, Google Sites, Microsoft Office eller MobileMe.

6. God, venlig support

HostGator tilbyder 24/7/365 support gennem en videnbase og masser af videotutorials, telefonstøtte og live chat.

Vi testede deres live chat, indtastede vores navn og den første forespørgsel. Vi havde kun brug for at vente omkring fem minutter på, at Puneeth fik forbindelse og hjalp os med det.

Samlet set var Puneeth virkelig venlig og besvarede de fleste af vores spørgsmål.

HostGator Cloud Live Chat kundesupportHostGator Cloud Live Chat kundesupport

Indtil det kom til at besvare et par spørgsmål omkring migreringen af ​​webstedet.

De fleste webhosts, som vi har gennemgået, vil tilbyde mindst en gratis webstedsmigrering. HostGator Cloud følger denne tendens.

Men hvis andre værter ikke flytter flere websteder gratis, er der normalt et enkelt gebyr for at få websteder flyttet til dig.

Puneeth var ikke rigtig i stand til at give os et direkte svar på omkostninger til flere migrationer. Han hævdede, at det normalt kommer ned på størrelsen eller antallet af filer og et par andre detaljer.

Vi endte med at opdatere live chat-sessionen og prøvede igen. Denne gang fik vi endelig et svar på overførsler: anslået ~ $ 25 / site.

Så generelt var supporten til live chat lidt ujævn, men var i stand til at besvare alle vores spørgsmål.

Der er en sidste smule gode nyheder her. Da vi først gennemgik HostGator, tilbød de ikke nogen social media support.

Men vi er glade for at fortælle dig, at de nu er meget lydhøre over for sociale og besvarer individuelle spørgsmål flere gange om dagen:

HostGator Cloud-sociale mediesupportHostGator Cloud-sociale mediesupport

Nu har du masser af forskellige muligheder for at få et hurtigt svar fra HostGator.

Ulemper ved at bruge HostGator Cloud

HostGator Cloud’s præstation var stort set imponerende. Der er dog to pletter på deres post.

Den første er højere priser på kortvarige planer og høje fornyelsessatser, når din første periode udløber. Det andet store problem er, at det ser ud til, at de har fjernet et par ekstra tjenester og nu får dig til at betale for dem.

Her er en oversigt:

1. Indledende prisstigninger & Høje fornyelsespriser

Du kan spare stort ved hosting, hvis du ved, hvordan du navigerer i de almindelige prissætningsplaner, der plager branchen.

Den første er den indledende introduktionshastighed, som du ser på en værts websted. Det er normalt en temmelig lav månedlig pris. Fangsten er dog, at du normalt skal forudbetale i mindst to eller tre år for at drage fordel.

En kortere månedlig mulighed, hvis de endda tilbyder det, kan undertiden være så meget som to eller tre gange så meget.

F.eks. Koster HostGator Cloud $ 3,58 / mo 36 måneder (eller $ 2,74 / mo med vores rabat på kortere sigt), der fornyes til $ 8,95 / mo.

hostgator sky-omkostningerHostGator Cloud Hosting Langsigtet prissætning

Når du først har fundet en vært, som du kan lide, er det sandsynligvis bedre at låse den tre-årige sats så længe som muligt. Her er hvorfor.

Det andet almindelige prisproblem i hostingbranchen er den høje fornyelsesgrad. I dette tilfælde, når din indledende periode udløber, fornyes din plan automatisk til $ 8,95 / måned for nøjagtig den samme service. Du får ikke nødvendigvis noget ekstra eller bedre service. De banker bare på, at du ikke skifter værter igen på det tidspunkt.

Så sørg for, at du kan lide den vært, du skal med. Og så skal du betale for den længst mulige sigt for at holde din månedlige sats lav.

HostGator Cloud-prissætning, hosting-planer & Hurtige fakta

skyplanerHostGator Cloudprissætning og -planer

Her er en hurtig oversigt over de tilbudte HostGator Cloud-planer:

 • Hatchling Cloud: Denne plan starter ved $ 2.74 pr. Måned med vores rabat (ikke $ 3.58). Det understøtter 1 site, 2 GB hukommelse, 2 core CPU’er, et gratis SSL-certifikat, unmetered opbevaring og båndbredde.<- Vi brugte denne plan til vores testsite.
 • Baby sky: Denne plan starter på $ 3,21 pr. Måned. Det understøtter ubegrænsede websteder, 4FB-hukommelse, 4 kerneprocessorer, gratis SSL-certifikat, uopmålt lager og båndbredde.
 • Business Cloud: Denne plan starter ved $ 7,18 pr. Måned. Det understøtter ubegrænsede domæner, 6 GB hukommelse, 5 core CPU’er, gratis SSL-certifikat (Positive), gratis dedikeret IP, gratis SEO-værktøjer, unmetered opbevaring og båndbredde.
 • Nem tilmelding: Tilmeldingsprocessen er en leg!
 • betalingsmetoder: Du kan betale med kreditkort eller PayPal.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: På trods af uændret båndbredde og opbevaring kan du ikke bruge over 25% af deres system i over 90 sekunder. Fornyelsesgraden er højere end normale satser. Og visse typer FTP-mindre websteder kan ikke migreres af deres team.
 • Upsells: Der er nogle udsalg undervejs.
 • Kontoaktivering: Det kan kræve op til 24-48 timer for konti at blive aktiveret i nogle tilfælde.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Ekstremt nem installation med et enkelt klik på de mest populære apps, der er tilgængelige.

Anbefaler vi HostGator Cloud?

Ja vi gør.

HostGator Cloud formår at gøre et par ting virkelig godt. De er ekstremt brugervenlige og billige med vores rabat. På samme tid får du nogle af de bedste oppetid og sideindlæsningsydelser, vi har set, efter at have gennemgået over 30 andre værter.

Kundesupport var også solid.

Så til trods for at fornyelsesraterne er lidt højere og nogle potentielle ekstra gebyrer, er det faktum, at denne plan diskonteres til omtrent den samme pris som deres delte indstillinger, det til en intet brainer.

P. S. Har du brugt HostGator Cloud før? Overvej at efterlade en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe det er nyttigt for vores besøgende. Tak for din støtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector