HostGator Cloud áttekintés – gyorsabb és megbízhatóbb? (2020)

hostgator felhő áttekintésHostGator felhő: Ajánlott


A HostGator Cloud a megosztott tárhely opciójának „továbbfejlesztett” változata.

Szerintük gyorsabbnak és méretezhetőbbnek kell lennie, mint a szokásos hostolásuknál.

Először is, 100% -ban rendelkezésre állt az elmúlt négy hónapban, ezáltal kiválóan teljesítette a 24 hónapos teljesítményt. A HostGator Cloud sem veszélyezteti a sebességet, mindössze 399 ms átlagos oldalbetöltési időt biztosít.

A barátságos ügyfélszolgálat és az ingyenes webhely-migráció teszi ezt az egyik legjobb lehetőségnek, amelyet áttekintettünk.

Csak tisztában kell lennie azokkal a többletdíjakkal, amelyek felmerülhetnek, amikor ideje fizetni vagy megújítani a tervet.

Itt egy részletes elemzés a HostGator Cloud teljesítményéről az elmúlt 24 hónapban.

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK:A legtöbb korlátlan tárhely
SEBESSÉG:399ms (2018 február és 2020 január átlaga)
UPTIME:99,99% (2018 február és 2020 január átlaga)
TÁMOGATÁS:24/7 élő chat
ALKALMAZÁSOK:WordPress, Joomla, Drupal és Magento
JELLEMZŐK:Nem mérhető sávszélesség és tárolás, e-mail fiókok, ingyenes domain 1. év
HOSTING TERVEK:Megosztott, Cloud, WordPress, VPS és dedikált szerverek
FELHASZNÁLÁS:Egyetlen ingyenes webhely-átadás
ÁRAZÁS:Kezdõen 2,74 USD / hónap (8,95 dollár havonta megújul)

A HostGator Cloud használatának előnyei

A HostGator Cloud a kezdetektől kezdve lenyűgöz bennünket a csillagok üzemidejével és az oldalak betöltési idejével.

Szervereik tele vannak olyan extra funkciókkal, amelyeket általában nem találnak sok versenytársukkal.

Ezen felül exkluzív árengedményt nyújtanak, amely e fejlett házigazdának az árat az iparág legalacsonyabb szintjére engedi.

Íme néhány áttekintés néhány kiemelt eseményről:

1. NAGYON erős üzemideje 99,99% (az elmúlt 24 hónapban)

A HostGator Cloud átlagos működési ideje 99,99% volt az elmúlt 24 hónapban. Ez nagyon lenyűgözőnek hangzik, mert az: az elmúlt öt hónapban öt egymást követő 100% -os eredményt értek el az egész táblán.

A 24 hónapos követési időszakunk alatt az üzemidő csak egyszer csökkent a 99,90% -os rendelkezésre állás garanciaküszöb alá. 2018. július alig volt a küszöb alatt, 99,89% -os rendelkezésre állási idővel.

Így működik az üzemidő garancia:

Ha a hónap átlagos üzemideje kevesebb, mint 99,90%, akkor fizetési jóváírást kaphat a teljes hónapra. A tervezett karbantartás és egyéb egyszeri, pelyhes események nem tartoznak ide. De jó tudni, hogy az ügyfelek mögött szívesen állnak, és nem büntetik őket, ha a teljesítményszolgáltatás átmenetileg csökken.

Ha valamelyik VPS-jüket vagy dedikált szervereiket használják, akkor más-más hálózati garancia vonatkozik Önre (az általuk megfogalmazott).

A HostGator Cloud előző 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

Hostgator-felhő teljesítményű-24monthsÉlő teszthely: hostingfacts-owp.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+

2. Az első öt betöltési idő (csak 399 ms)

A HostGator Cloud néhány extra pluszt kínál a szokásos megosztott szerverekhez képest. A legnagyobb azonban a sebesség.

Azt állítják, hogy „akár kétszeres gyorsabb betöltési idő” számos különféle szolgáltatás miatt, beleértve az „alacsony sűrűségű szervereket, prémium hardvert és több gyorsítótárazási réteget”.

A HostGator megosztott tervei megbotlottak ebben az osztályban, és csalódottan alacsony, 1113 ms-os átlagos töltési időt jelentettek. Őszintén szólva, ez túlságosan alacsony ahhoz, hogy ajánlhassuk – legalább egy másodpercig tartson az oldalak betöltése (még mielőtt szöveget vagy képeket rátesznének).

Érthető módon kételkedtünk abban, hogy a HostGator Cloud képes-e kétszer gyorsabb terhelési időket elérni. Ám az átlagos rakodási idő 24 hónapos követése után azt kell mondanunk – szállítottak.

A HostGator Cloud 24 hónapos átlaga, mindössze 399 ms, elég jó ahhoz, hogy kényelmesen elhelyezzük őket az öt leggyorsabb webtárhely között. Nézze meg magát az alábbiakban, a hónapok szerinti bontásban.

Itt vannak a betöltési idő átlagai az elmúlt 16 hónapból:

HostGator-Cloud-2019-2020-statisztikákA HostGator felhő átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

A HostGator Cloud erősen indult, a megbízható üzemidőt és a gyorsan futó kiszolgálókat ötvözve. Ez két fontos négyzet.

3. Különleges kedvezményes árképzés – kizárólag a hostfacts.com webhelyen

A HostGator Cloud üzemideje és oldalsebessége kiszabadította a megosztott szervereiket a vízből.

Miért nem szeretne több ember csak frissíteni a Cloud verzióra? Nos, pénz.

Ennek a Cloud opciónak a hirdetett ára havonta 2,95 dollárról indul, és havonta 9,95 dollárra emelkedik. Ne feledje, hogy ez az ár a hosszabb, hároméves időszakra is vonatkozik. (Bővebben erről az alább, a „Hátrányok” alatt)

A magasabb árcímkék egyes felhasználók számára inkább a megosztott tárhely használatához vezetnek.

Szerencsére van néhány jó hír. A HostGator exkluzív kedvezményt nyújtott, hogy a HostGator Cloud árait csak 2,99 USD / hónapra csökkentse.

Ez azt jelenti, hogy alapvetően fizet a megosztott tárhelyszinteket, de Sokkal sokkal jobb szolgáltatást szerez cserébe. Ne feledje, hogy ez az engedmény csak egy, három és hat hónapos tervre vonatkozik. A kezdeti idõszak után az ára 8,95 dollár megújítási arányra emelkedik a legalacsonyabb terv mellett.

4. Nagyon felhasználóbarát tárhely

A HostGator Cloud sikerrel talál egy kezdőbarát szolgáltatás jó középvonalát, amely egy haladó szolgáltatáshoz hasonlóan teljesít.

Íme:

A sávszélesség és a tárolás „méretlen” minden egyes Cloud tervben. Ez szinte nem hallott olcsóbb opciókról. És ez alapvetően azt jelenti, hogy a webhelye növekedésével és növekedésével nem büntetik Önt.

Általában a nagyobb webhelyek több erőforrást igényelnek, ami magasabb, drágább tervbe vezet. De nem a HostGator Cloud szolgáltatással. Ehelyett az egyes tervek egyetlen fő korlátozása a fogadni kívánt webhelyek száma.

Tehát ha csak egy webhely üzemeltetését tervezi, akkor elérheti a „legolcsóbb” lehetőséget, és akkor is rendben lehet, ha az indító webhelye diagramtáblává válik.

A másik jó hír az, hogy további erőforrások felhasználásáért sem szankcionálhat vagy büntethet.

Hasonlítsa össze ezt egy olyan kezelt WordPress gazdagéppel, mint a WP Engine. Persze, többnyire nagyszerűek. De vannak olyan „túlzott” díjaik is, amelyek eltalálják Önt, ha webhelye meghaladja a havi tervhatárokat.

És ami még rosszabb, ezek a díjak gyakran automatikusak. Tehát, ha jó hónapja van és forgalom növekszik, alapvetően büntetést kapsz érte.

A HostGator Cloud viszont inkább az „all-in” árakat biztosítja, ami ritka az olcsóbb gazdagépektől, amelyek havonta csak néhány dollárt tesznek vissza..

5. INGYENES extrák: Szerver erőforrás menedzsment, megfigyelés és webhelyek áttelepítése

A HostGator Cloud gyors, mert nem támaszkodnak az alapszolgáltatókra.

Mindegyik adatközpontot beépített gyorsítótárazás, felhő erőforrás-kezelés és adattükrözés támogatja. Ezek a szolgáltatások együtt optimalizálják a betöltési sebességet, kezelik az erőforrások elosztását és biztosítják a rendelkezésre állást. Angolul ez azt jelenti, hogy a kiszolgálók együttműködhetnek a látogató böngészőjével, hogy korlátozzák az oda-vissza küldésre kerülő erőforrások számát..

A HostGator Cloud a szerver megfigyelését és az automatikus „feladatátvételt” is bevezeti, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ha bármilyen hardverprobléma merül fel, akkor tudni fogja erről az ASAP-t, és van egy B-terv a helyed mentésére.

Minden csomag tartalmazza a cPanel hozzáférést, valamint az új e-mail fiókokat. Ezen felül ingyenes webhelyet vagy cPanel-migrációt kap a meglévő webhelyről.

A HostGator Cloud összes tárhelybeállítása egyetlen ingyenes webhely-migrációt tartalmaz. Néhány más tárhelyszolgáltató ingyenesen indít további migrációt, míg mások egyáltalán fizetnek minden migrációért. Tehát a HostGator Cloud valahol a közepén esik.

Ha ennél több oldalt szeretne mozgatni, akkor azt becsült költségenként ~ 25 USD / webhelyen fogják megtenni. Bár ez kissé függhet a fájlok méretétől vagy számától.

Sajnos számos olyan hely van, amelyeken a HostGator nem mozgathatja el az Ön számára. Ezek általában olyan webhelyeket foglalnak magukban, ahol nincs FTP és / vagy adatbázis. A rövid listába beletartozik a VistaPrint, az Intuit, a Wix, a Google Sites, a Microsoft Office vagy a MobileMe.

6. Jó, barátságos támogatás

A HostGator 24/7/365 támogatást nyújt egy tudásbázissal, rengeteg video ismertetővel, telefonos támogatással és élő csevegéssel.

Teszteltük élő csevegésüket, beírtuk a nevünket és a kezdeti lekérdezést. Csak körülbelül öt percet kellett várnunk, amíg Puneeth csatlakozik és segít nekünk.

Összességében Puneeth nagyon barátságos volt és válaszolt a legtöbb kérdésre.

HostGator Cloud Live Chat ügyfélszolgálatHostGator Cloud Live Chat ügyfélszolgálat

Addig, amíg nem válaszolt néhány kérdésre a webhely migrációja körül.

A legtöbb áttekintett webtárhely legalább egy ingyenes webhely-migrációt kínál. A HostGator Cloud követi ezt a tendenciát.

Ha azonban más házigazdák nem mozgatnak több webhelyet ingyen, általában egyszerű díjat számítanak fel, ha a webhelyeket áthelyezik az Ön számára.

Puneeth nem igazán tudott egyértelmű választ adni a többszörös migráció költségeire. Azt állította, hogy ez általában a fájlok méretének vagy számának és néhány további részletnek köszönhető.

Végül frissítettük az élő csevegést és megpróbáltuk újra. Ezúttal végre megkaptuk a vándorlással kapcsolatos választ: becslések szerint ~ 25 dollár / webhely.

Tehát általánosságban az élő csevegés támogatása kissé zavaros volt, de képes volt válaszolni minden kérdésre.

Van egy utolsó jó hír itt. Amikor először áttekintettük a HostGator-t, nem nyújtottak semmilyen közösségi média támogatást.

Örömmel értesítjük, hogy most nagyon reagálnak a szociális kérdésekre, és naponta többször válaszolnak az egyes kérdésekre:

HostGator Cloud közösségi média támogatásHostGator Cloud közösségi média támogatás

Most már sokféle lehetőség van a HostGator gyors válaszára.

Hátrányai a HostGator Cloud használatának

A HostGator Cloud teljesítménye többnyire lenyűgöző volt. Ennek ellenére két folt van a lemezen.

Az első a rövid távú tervek magasabb árai és a magas megújítási arányok, amikor az első lejárata lejár. A második fő probléma az, hogy úgy tűnik, hogy elvitték néhány további szolgáltatást, és most már fizetniük kell értük.

Itt egy áttekintés:

1. Bevezető áremelkedés & Magas megújítási arányok

Nagyon sok pénzt takaríthat meg a tárhelyen, ha tudod, hogyan kell navigálni a szokásos árszabályokon, amelyek az ipart sújtják.

Az első a kezdeti bevezetési arány, amelyet egy host webhelyén lát. Ez általában egy nagyon alacsony havi ár. A kifogás ugyanakkor az, hogy általában ki kell fizetnie legalább két vagy három évet, hogy kihasználhassa az előnyeit.

Ha rövidebb havi opciót kínálnak, olykor akár kétszer-háromszor is meghaladhatja a költségeket.

Például a HostGator Cloud ára 368 hónap / hónap 36 hónap (vagy 2,74 dollár / hónap, rövid távú kedvezményünkkel), amely 8,95 dollár / hónap újul meg..

hostgator felhő költségeHostGator Cloud Hosting hosszú távú árképzés

Ha egyszer megtalálja a kedvelt gazdagépet, valószínűleg jobb, ha a lehető leghosszabb ideig bezárja a hároméves kamatlábat. Itt van miért.

A hostolásiparban a második általános árképzési kérdés a magas megújulási arány. Ebben az esetben, amikor a kezdeti időtartam véget ér, a terv automatikusan meghosszabbodik, havonta 8,95 USD-ért ugyanannak a szolgáltatásnak. Nem kap semmi extra vagy jobb szolgáltatást feltétlenül. Csak banki munkát végeznek, és nem cserélnek újra hostot ezen a ponton.

Tehát győződjön meg róla, hogy tetszik a házigazda, amellyel megy. És akkor fizetje meg a lehető leghosszabb időtartamot, hogy alacsony legyen a havi kamatlába.

HostGator Cloud árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

felhő tervekHostGator felhőárak és tervek

Íme egy rövid áttekintés a kínált HostGator Cloud-tervekről:

 • Hatchling Cloud: Ez a terv havi 2,74 USD-nál kezdődik kedvezménnyel (nem 3,58 USD-val). Támogatja az 1 webhelyet, 2 GB memóriát, 2 magos CPU-t, ingyenes SSL tanúsítványt, nem mért tárhelyet és sávszélességet.<- Ezt a tervet a teszthelyünkre használtuk.
 • Baby Cloud: Ez a terv havonta 3,21 USD-tól kezdődik. Korlátlan helyszínt, 4FB memóriát, 4 magos CPU-t, ingyenes SSL tanúsítványt, nem mért tárhelyet és sávszélességet támogat.
 • Üzleti felhő: Ez a terv havi 7,18 USD-tól kezdődik. Korlátlan tartományokat, 6 GB memóriát, 5 magos CPU-t, ingyenes SSL tanúsítványt (pozitív), ingyenes dedikált IP-t, ingyenes SEO eszközöket, nem mért tárhelyet és sávszélességet támogat.
 • Könnyű a regisztráció: A regisztráció folyamata szellő!
 • fizetési módok: Fizethet hitelkártyával vagy PayPal-lal.
 • Rejtett díjak és záradékok: A nem mérhető sávszélesség és a tárolás ellenére a rendszerük több mint 25% -át 90 másodpercnél hosszabb ideig nem használhatja. A megújítási arány magasabb a normálnál. És az FTP nélküli webhelyek bizonyos típusait a csoportjuk nem tudja áttelepíteni.
 • upsells: Van néhány értékesítés az út mentén.
 • Fiók Aktiválás: Egyes esetekben akár 24-48 órát is igényelhet a fiókok aktiválása.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): Rendkívül egyszerű, egyetlen kattintással történő telepítési folyamat a rendelkezésre álló legnépszerűbb alkalmazásokban.

Ajánljuk a HostGator Cloud alkalmazást??

Igen.

A HostGator Cloud néhány dolgot nagyon jól sikerült elérni. Rendkívül felhasználóbarát és olcsó a kedvezményünkkel. Ugyanakkor megkapja a legjobb üzemidő és oldalbetöltési teljesítményt, amelyet láthattunk, miután több mint 30 másik gazdagépet áttekintettünk..

Az ügyfélszolgálat is szilárd volt.

Tehát annak ellenére, hogy a megújítási arányok kissé magasabbak, és bizonyos potenciális többletdíjak ellenére, az a tény, hogy ezt a tervet nagyjából ugyanazon az áron diszkontálják, mint a megosztott opciók, nem tesz eleget.

Ui Használtad már a HostGator Cloud szolgáltatást? Kérjük, fontolja meg, hogy az alábbi véleményt hagyja – jó vagy rossz -, nem igazán számít, mindaddig, amíg hasznos a látogatóink számára. Köszönöm a támogatásod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map