HostGator Cloud Review – onko se nopeampi ja luotettavampi? (2020)

hostgator pilvikatsausHostGator Cloud: suositeltava


HostGator Cloud on ”päivitetty” versio jaetusta isännöintivaihtoehdosta.

Heidän mukaansa sen tulisi olla nopeampi ja skaalautuvampi kuin heidän tavallinen isännöinti.

Ensinnäkin se on tarjonnut 100% käyttöaikaa viimeisen neljän kuukauden aikana, rajoittaen erinomaisen 24 kuukauden suorituskyvyn. HostGator Cloud ei myöskään vaaranna nopeutta, sillä keskimääräiset sivun latausajat ovat vain 399 ms.

Ystävällinen asiakastuki ja ilmainen sivustojen siirto tekevät tästä yhden parhaista tarkistetuista vaihtoehdoista.

Vain olla tietoinen ylimääräisistä maksuista, jotka saattavat tulla näkyviin, kun on aika kassalle tai uusittava suunnitelmasi.

Tässä on perusteellinen analyysi HostGator Cloudin suorituskyvystä viimeisen 24 kuukauden aikana.

Yleistä tietoa & Yleiskatsaus isännöintiin

VERDICT: Rajoittamaton isännöinti
NOPEUS: 399ms (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
KÄYTTÖASTE: 99,99% (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
TUKI: 24/7 Live Chat
sovellukset: WordPress, Joomla, Drupal ja Magento
OMINAISUUDET: Mittaukseton kaistanleveys ja tallennustila, sähköpostitilit, ilmainen verkkotunnus 1. vuosi
ASENNUSSUUNNITELMAT: Jaetut, pilvi, WordPress, VPS ja erilliset palvelimet
SIVUSTEN SIIRTO: Yksi ilmainen sivustonsiirto
Hinnoittelu: Alkaen 2,74 dollaria kuukaudessa (uusitaan 8,95 dollarilla kuukaudessa)

Hyödyt HostGator Cloudin käytöstä

HostGator Cloud tekee heti alusta alkaen vaikutuksen meihin tähtien käyttö- ja sivujen latausaikoilla.

Heidän palvelimissaan on täynnä lisäominaisuuksia, joita et yleensä löydä monilta heidän kilpailijoiltaan.

Lisäksi he heittävät yksinoikeuden alennuksen, joka alentaa tämän edistyneen palvelimen hinnoittelua alan alhaisimmalle tasolle.

Tässä on lyhyt katsaus joihinkin kohokohtiin:

1. Erittäin vahva käyttöaika 99,99% (viimeisen 24 kuukauden aikana)

HostGator Cloud on lähettänyt käyttöaikaa keskimäärin 99,99% viimeisen 24 kuukauden aikana. Kuulostaa vaikuttavalta, koska se on: viimeisen viiden kuukauden aikana viisi peräkkäistä 100-prosenttista tulosta on saatu kokonaisuudessaan.

24 kuukauden seurantajaksomme aikana niiden käyttöaika laski 99,90%: n käyttöaikatakuukyvyn alapuolelle vain kerran. Heinäkuu 2018 oli hieman kynnyksen alapuolella, käyttöaika 99,89%.

Käytettävyystakuu toimii seuraavasti:

Jos kuukauden keskimääräinen käyttöaika on alle 99,90%, voit saada koko kuukauden maksurahan. Suunniteltu kunnossapito ja muut kertaluonteiset, epätoivotut tapahtumat eivät kuulu. Mutta on hyvä tietää, että he seisovat mielellään asiakkaidensa takana, eikä heitä rangaista, jos isäntäsuorituskyky väliaikaisesti laskee.

Jos käytät yhtä heidän VPS-palvelimista tai erillisistä palvelimista, sinulle kuuluu myös erilainen verkkotakuu (määritelty heidän ehdoissaan).

Viimeinen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika HostGator Cloudille:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

hostgator-pilvi suorituskyvyn-24 kuukauttaLive-testisivusto: hostingfacts-owp.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+

2. 5 suosituinta latausaikaa (vain 399 ms)

HostGator Cloud tarjoaa muutamia ylimääräisiä etuja tavallisille jaetuille palvelimilleen. Suurin on kuitenkin nopeus.

He väittävät “jopa 2x nopeammat latausajat” johtuen monista lisäominaisuuksista, kuten “matalatiheisistä palvelimista, premium-laitteista ja useista välimuistikerroksista”.

HostGatorin jaetut suunnitelmat kompastuivat tällä osastolla lähettämällä pettymysten alhainen keskimääräinen latausaika 1113 ms. Rehellisesti, se on liian matalaa suositella – vie vähintään sekunti sivujen lataamiseen (jopa ennen kuin lisäät tekstiä tai kuvia niiden päälle).

Ymmärrettävästi olimme epävarmoja, voisiko HostGator Cloud toimittaa ”2x nopeammat latausajat”. Mutta kun 24 kuukautta on seurattu keskimääräisiä lastausaikoja, meidän on sanottava – he ovat toimittaneet.

HostGator Cloudin 24 kuukauden keskiarvo, vain 399 ms, on riittävän hyvä sijoittamaan ne mukavasti viiden nopeimman web-isäntämme joukkoon. Katso itse alla olevasta kuukausikohtaisesta erittelystä.

Tässä on latausajan keskiarvot viimeiseltä 16 kuukaudesta:

HostGator-Cloud-2019-2020-tilastotHostGator Cloudin keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

HostGator Cloud on aloittanut vahvan käynnistyksen yhdistämällä luotettavan käyttöajan nopean palvelimen kanssa. Nämä ovat kaksi tärkeää ruutua.

3. Erityinen alennushinta – yksinomaan hostingfacts.com

HostGator Cloudin käyttöaika ja sivunopeus puhalsivat jaetut palvelimet vedestä.

Joten miksi useammat ihmiset eivät päivitä vain Cloud-versioon? No, rahaa.

Tämän Cloud-vaihtoehdon mainostettu hinta alkaa 2,95 dollaria / kk ja nousee 9,95 dollari / kuukausi. Muista, että tämä hinnoittelu koskee myös pidempää, kolme vuotta. (Lisää aiheesta alla ”Miinukset”)

Korkeampi hintalaji sulkee sen sijaan jotkut käyttäjät kiinni jaetusta isännöinnistä.

Onneksi on hyviä uutisia. HostGator on tarjonnut yksinoikeuden alennuksen alentaakseen HostGator Cloud -hinnoittelua vain 2,99 dollariin / kuukausi.

Tämä tarkoittaa sitä, että maksat pääasiassa jaetut hinnat, mutta saat PALJON paremman palvelun vastineeksi. Muista vain, että tämä alennus koskee vain yhden, kolmen ja kuuden kuukauden suunnitelmia. Alkukauden jälkeen hinnoittelu nousee 8,95 dollarin uusintaprosenttiin alimmalla suunnitelmalla.

4. Erittäin käyttäjäystävällinen isännöinti

HostGator Cloud onnistuu luomaan mukavan keskitason aloittelijaystävälliselle palvelulle, joka toimii kuin edistyksellinen.

Tässä tarkoitamme:

Kaistanleveys ja tallennustila ovat ”mittaamatta” jokaisessa pilvisuunnitelmassa. Se on melkein ennenkuulumatonta halvemmissa vaihtoehdoissa. Ja se tarkoittaa käytännössä sitä, että et saa rangaistuksia sivustosi kasvaessa ja kasvaessa.

Tyypillisesti suuret sivustot vaativat enemmän resursseja, mikä vie sinut korkeampaan, kalliimpaan suunnitelmaan. Mutta ei HostGator Cloudin kanssa. Sen sijaan ainoa suurin rajoituksesi jokaisessa suunnitelmassa on isäntien lukumäärä.

Joten jos suunnittelet vain yhden sivuston ylläpitoa, voit saavuttaa “halvimman” vaihtoehdon ja olla silti hieno, kun aloitussivustostasi tulee kaavion täydentävä sivusto..

Toinen hyvä uutinen on, että myöskään sinua ei voida rangaista tai veloittaa lisäresurssien käytöstä.

Vertaa tätä hallittuun WordPress-isäntään, kuten WP Engine. Toki, ne ovat enimmäkseen hienoja. Mutta heillä on myös “ylimääräisiä” palkkioita, jotka lyövät sinua, jos sivustosi alkaa ylittää kuukausittaisen suunnitelman rajat.

Ja mikä pahempaa, nämä maksut ovat usein automaattisia. Joten jos sinulla on hyvä kuukausi ja liikenne nousee, sinua rangaistaan ​​siitä.

HostGator Cloud puolestaan ​​tarjoaa enemmän “all-in” -hinnoittelua, mikä on harvinaista halvemmista isännöimistä, jotka vain palauttavat sinulle vain muutaman dollarin kuukaudessa.

5. ILMAISET lisäominaisuudet: Palvelimen resurssien hallinta, seuranta ja sivustojen siirtäminen

HostGator Cloud on nopea, koska he eivät luota peruspalvelimiin.

Jokaisesta datakeskuksesta on varmuuskopio integroidulla välimuistilla, pilviresurssien hallinnalla ja tietojen peilaamisella. Kaikki nämä ominaisuudet toimivat yhdessä optimoidaksesi latausnopeuden, hallitaksesi resurssien allokointia ja varmistaa saatavuuden. Englanniksi tämä tarkoittaa, että palvelimet voivat toimia yhdessä vierailijan selaimen kanssa rajoittaaksesi edestakaisin lähetettävien resurssien määrää.

HostGator Cloud käyttää myös palvelinten seurantaa ja automatisoitua “virhetoimintoa” varmistaakseen, että jos laitteistoongelmia ilmenee, tiedät siitä ASAP: n ja suunnitelma B on paikallaan sivustosi tallentamiseksi..

Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy cPanel-käyttöoikeus yhdessä uusien sähköpostitilien kanssa. Lisäksi saat ilmaisen sivuston tai cPanel-siirron nykyisestä Web-palvelimesta.

Kaikki HostGator Cloud -majoitusasetukset sisältävät yhden ilmaisen sivuston siirron. Jotkut muut isännöintipalveluntarjoajat vievät ylimääräisiä muuttoja ilmaiseksi, kun taas monet muut saavat sinut maksamaan muuttoliikkeet ollenkaan. Joten HostGator Cloud putoaa jonnekin keskelle.

Jos haluat siirtää enemmän sivustoja, he tekevät sen arvioidulla kustannuksella ~ 25 dollaria / sivusto. Vaikka se saattaa riippua hiukan tiedostojen koosta tai määrästä.

Valitettavasti on olemassa useita sivustoja, joita HostGator ei voi siirtää puolestasi. Näihin sisältyy yleensä sivustoja, joista puuttuu FTP ja / tai tietokannat. Listaan ​​sisältyy kaikki VistaPrint, Intuit, Wix, Google Sites, Microsoft Office tai MobileMe.

6. Hyvä, ystävällinen tuki

HostGator tarjoaa 24/7/365 -tukea tietokannan ja monien video-opetusohjelmien, puhelintuen ja live-chatin kautta.

Testasimme heidän live-keskusteluaan kirjoittamalla nimen ja alkuperäisen kyselyn. Piti vain odottaa noin viisi minuuttia, että Puneeth muodosti yhteyden ja auttoi meitä.

Kaiken kaikkiaan Puneeth oli todella ystävällinen ja vastasi useimpiin kysymyksiimme.

HostGator Cloud Live Chat -asiakastukiHostGator Cloud Live Chat -asiakastuki

Kunnes tuli vastata muutamiin kysymyksiin sivuston muuttoliikkeistä.

Suurin osa tarkistetuista verkkosivustoista tarjoaa ainakin yhden ilmaisen sivuston siirron. HostGator Cloud seuraa tätä trendiä.

Jos muut isännät eivät kuitenkaan siirrä lisää sivustoja ilmaiseksi, verkkosivustojen siirtäminen puolestasi on yleensä yksinkertainen maksu.

Puneeth ei todellakaan pystynyt antamaan meille suoraa vastausta useiden siirtojen kustannuksista. Hän väitti, että se johtuu yleensä tiedostojen koosta tai määrästä ja muutamista muista yksityiskohdista.

Päädyimme päivittämään live-keskusteluistunnon ja yrittämään uudelleen. Tällä kertaa saimme lopulta vastauksen muuttoliikkeistä: arviolta ~ 25 dollaria / sivusto.

Joten kaiken kaikkiaan live-chat-tuki oli hieman kuoppainen, mutta pystyi vastaamaan kaikkiin kysymyksiimme.

Tässä on viimeinen vähän hyviä uutisia. Kun arvioimme HostGatoria ensimmäisen kerran, he eivät tarjonneet mitään sosiaalisen median tukea.

Mutta ilmoitamme mielellämme, että he vastaavat nyt hyvin sosiaalisesti ja vastaavat yksittäisiin aiheisiin useita kertoja päivässä:

HostGator Cloud Social Media -tukiHostGator Cloud Social Media -tuki

Nyt sinulla on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja saada nopea vastaus HostGatorilta.

Miinukset HostGator Cloudin käyttämisessä

HostGator Cloudin suorituskyky oli enimmäkseen vaikuttava. Niiden levyllä on kuitenkin kaksi tahroa.

Ensimmäinen on korkeammat hinnat lyhytaikaisille suunnitelmille ja korkeat uusimisprosentit ensimmäisen toimikauden päättyessä. Toinen suuri ongelma on, että näyttää siltä, ​​että he ovat poistaneet muutaman lisäpalvelun ja saavat sinut nyt maksamaan niistä.

Tässä on yleiskatsaus:

1. Alustavat hinnankorotukset & Korkeat uusimishinnat

Voit säästää paljon isännöinnissä, jos osaat navigoida yleisissä hinnoittelurajoissa, jotka romahtavat alaa.

Ensimmäinen on ensimmäinen johdanto-osuus, jonka näet isännän sivustolla. Se on yleensä melko alhainen kuukausittainen hinta. Saalis on kuitenkin se, että sinun on yleensä maksettava etukäteen vähintään kaksi tai kolme vuotta hyödyntääksesi.

Lyhyempi kuukausivaihtoehto, jos he jopa tarjoavat sen, voi joskus olla jopa kaksi tai kolme kertaa suurempi.

Esimerkiksi HostGator Cloud maksaa 3,58 dollaria kuukaudessa 36 kuukautta (tai 2,74 dollaria kuukaudessa lyhyemmälle alennuksellemme), joka uusiutuu hintaan 8,95 dollaria kuukaudessa.

hostgator pilvi kustannuksetHostGator pilvipalvelimen pitkäaikainen hinnoittelu

Kun löydät kuitenkin haluamasi majoittajan, lukitset todennäköisesti paremmin kolmen vuoden koron mahdollisimman pitkään. Tässä on miksi.

Toinen yleinen hintaongelma isäntäteollisuudessa on korkea uusimisprosentti. Tässä tapauksessa, kun alkuperäinen toimikausi päättyy, suunnitelmasi uusitaan automaattisesti 8,95 dollarilla / kk täsmälleen samalle palvelulle. Et saa mitään ylimääräistä tai parempaa palvelua välttämättä. He pankkivat vain sinä et vaihda isäntiä uudelleen siinä vaiheessa.

Joten varmista, että pidät isännästä, jonka kanssa olet menossa. Ja sitten maksaa pisin aika, jotta kuukausikorko pysyisi alhaisena.

HostGator Cloud hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

pilvisuunnitelmatHostGator Cloud -hinnoittelu ja -suunnitelmat

Tässä on lyhyt katsaus HostGator Cloud -suunnitelmiin:

 • Hatchling Cloud: Tämä suunnitelma alkaa 2,74 dollaria kuukaudessa alennuksella (ei 3,58 dollarilla). Se tukee 1 sivustoa, 2 Gt muistia, 2 ytimen CPU: ta, ilmainen SSL-varmenne, mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys.<- Käytimme tätä suunnitelmaa testisivustollamme.
 • Vauvapilvi: Tämä suunnitelma alkaa 3,21 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajattomasti sivustoja, 4FB-muistia, 4 ytimen CPU: ta, ilmaista SSL-varmennetta, mittaamatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä.
 • Business Cloud: Tämä suunnitelma alkaa 7,18 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajattomia verkkotunnuksia, 6 Gt muistia, 5 ytimen CPU: ta, ilmainen SSL-varmenne (positiivinen), ilmainen oma IP, ilmaiset SEO-työkalut, mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys.
 • Helppo ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on helppoa!
 • maksutavat: Voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Huolimatta mittaamattomasta kaistanleveydestä ja tallennustilasta et voi käyttää yli 25% heidän järjestelmästään yli 90 sekunnin ajan. Uusimisprosentit ovat korkeammat kuin normaalit hinnat. Ryhmä ei voi siirtää tietyn tyyppisiä FTP-vapaita sivustoja.
 • upsells: Matkan varrella on joitain myyntejä.
 • Tilin aktivointi: Joissakin tapauksissa tilien aktivointi voi vaatia jopa 24–48 tuntia.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Erittäin helppo, yhden napsautuksen asennusprosessi käytettävissä olevista suosituimmista sovelluksista.

Suosittelemmeko HostGator Cloudia?

Kyllä, me teemme.

HostGator Cloud onnistuu tekemään muutamia asioita todella hyvin. Ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja edullisia alennuksemme kanssa. Samaan aikaan saat parhaan käytettävyyden ja sivun lataamisen, jota olemme nähneet tarkistaessamme yli 30 muuta isäntää.

Myös asiakastuki oli vakaa.

Joten vaikka uusimisprosentit ovat hiukan korkeammat ja joistakin mahdollisista ylimääräisistä palkkioista, tosiseikka, että tämä suunnitelma on diskontattu suunnilleen samaan hintaan kuin heidän yhteiset optiot, tekevät siitä ketään.

Loppusanat Oletko käyttänyt HostGator Cloudia aiemmin? Harkitse kommentin jättämistä alle – hyvää tai huonoa – sillä ei ole väliä, kunhan se on hyödyllinen kävijöillemme. Kiitos tuestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector