HostGator Review – Miksi ihmiset rakastavat / vihaavat sitä? (Vuoden 2020 käyttäjäarvostelut)

HostGator jaettu arvostelu


HostGator saattaa olla yksi alan suurimmista, vanhimmista web-hosting-yrityksistä, mutta ne tekevät edelleen parannuksia. Keskimääräinen käyttöaika oli 99,98% viimeisen 24 kuukauden aikana..

Niiden perus- jaetun isännöintisuunnitelman mukana tulee rajoittamaton tallennustila, kaistanleveys, ilmainen verkkotunnus (ensimmäistä vuotta) ja ilmainen SSL-varmenne. Heillä on myös loistava asiakaspalvelu, joka yhdisti heti live-chatin kautta ja vastasi jokaiseen kysymykseen muutamassa sekunnissa.

Valitettavasti HostGatorin keskimääräiset sivun latausajat ovat laskeneet ne (keskimäärin 1191 ms). Monet lisäpalvelut, kuten varmuuskopiot ja tietoturva, otetaan käyttöön lisämaksuina. Lisäksi uusintaprosentit nousevat aggressiivisesti ensimmäisen toimikauden päättymisen jälkeen.

Tässä on kattava katsaus käytännön kokeeseen, jossa käytetään Pingdomin kolmansien osapuolten tietoja valaisemaan heidän suorituskykyään.

Yleistä tietoa & Yleiskatsaus isännöintiin

VERDICT:Hyvin suorituskykyinen tunnettu palveluntarjoaja
NOPEUS:1,191ms (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
KÄYTTÖASTE:99,98% (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
TUKI:24/7 Live Chat
sovellukset:Yli 75 sovellusta tuettu
OMINAISUUDET:Mittaukseton kaistanleveys ja tallennustila, yksi sähköpostitili, ilmainen verkkotunnus 1. vuosi
ASENNUSSUUNNITELMAT:Jaetut, pilvi, WordPress, VPS ja omistetut palvelimet
SIVUSTEN SIIRTO:Yksi ilmainen sivustonsiirto
Hinnoittelu:Alkaen 2,75 dollaria kuukaudessa (uusitaan 6,95 dollarilla kuukaudessa)

Hyödyt HostGator Shared -sovelluksen käytöstä

HostGatorin käytettävyys oli ongelma aiempina vuosina. Mutta ei enää, perustuen 24 kuukauden arvoiseen seurantaan.

Lisäksi heidän asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. He auttavat siirtämään sivustosi palveluun ilmaiseksi. Ja aloittelijat nauttivat paljon yksinkertaisista, intuitiivisista vaihtoehdoista, jotka suunnattiin tiensä suuntaan.

Tässä on lyhyt yhteenveto:

1. Vahva ja vakaa käyttöaika 99,98%

HostGator on lähettänyt käyttöaikaa 99,98% viimeisen 24 kuukauden aikana. Ne ovat olleet yhdenmukaisia ​​99,98-100%: n käyttöajan kanssa useita kuukausia.

Se ei ole edes paras osa. Ne ovat johdonmukaisia ​​syystä: niiden käyttöaikatakuu kertoo, että jos ne putoavat alle 99,90%, voit saada kuukauden luoton tilillesi.

Ilmeisesti mitään suunniteltuja huoltoja tai mahdotonta ennustaa hakkereita ei oteta huomioon tässä takuussa. Sinun on kuitenkin tavoitettava ja pyydettävä luottoa lähettämällä tukilippu heidän laskutusosastolleen 30 päivän kuluessa.

Olemme viime aikoina havainneet, että muutama muu isäntä aukeaa käyttöaikatakuilla, ja se tarkoittaa, että kaikki asiakkaat voittavat. Kilpailijat, jotka tulevat ulos ja tekevät tämän, auttavat nostamaan koko teollisuuden kannattavuutta. Se pakottaa kaikki muut markkinoilla vastaamaan takuitaan ja nostamaan palvelutasoa tai riskiä jäädä jälkeen.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,97%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,89%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,95%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

HostGator jakoi viimeisen 24 kuukauden tilastotiedotHostGator keskimääräinen käyttöaika | Katso tilastot

2. Hyvä tuki

HostGator tarjoaa tietokannan, puhelimen, sähköpostin ja live-chat-tuen. Viimeinen vaihtoehto on nopein, yhdistämällä meidät palvelupisteeseen noin 15 sekunnissa.

Yritimme pistää niitä kysymyksillä, hypätä aiheista toisiinsa, ja he eivät koskaan epäröineet kerran. Heidän henkilöstönsä vaikuttaa tuntevalta, hyvin koulutetulta ja ystävälliseltä. Se oli hyvä kokemus kaiken kaikkiaan.

Hostgator-jaettu asiakastuki Live Chat -kokemus

3. 45 päivän rahat takaisin -takuu

HostGator on niin varma palvelustaan, että he jatkavat alan keskimääräistä 30 päivän palautuskäytäntöä kahdella ylimääräisellä viikolla 45 päivään.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää niitä yli koko kuukauden ja saada silti ostohinnan takaisin, jos jokin ongelma esiintyy.

Tämä 45 päivän rahat takaisin -takuu koskee kaikkia jaettuja, jälleenmyyjiä ja VPS-hosting-paketteja.

Ainoa saalis on, että tämä ei koske HostGatorin omistettuja palvelimia, hallintokuluja, mukautettujen ohjelmistojen asennusmaksuja. Tämän jälkeen olemme sekoittaneet yli 30 käyttöehtoasiakirjaa, olemme havainneet, että nämä varoitukset ovat melko yleisiä isännöintiteollisuudessa.

Joten esimerkiksi jos suunnitelmasi sisälsi ilmaisen verkkotunnuksen, he vähentävät verkkotunnuksen vakiomaksun, joka on 15,00 dollaria, hyvityssummasta.

On joitain muita huomioita. HostGatorin ehdot antavat niille jopa 90 päivää hyvityksen tosiasiallisesta myöntämisestä. Palautuksia ei makseta sekillä, maksumääräyksillä, Western Union -maksuilla tai pankkisiirtona.

Hyvitykset ovat käytettävissä vain uusille suunnitelmille tai tileille. Joten jos olet aiemmin rekisteröitynyt yhdeksi ja peruutat uusimisen tai toisen yrityksen, et saa mitään vastineeksi.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, valuuttojen palautukset käsitellään Yhdysvaltain dollarin vaihtokurssien perusteella.

4. Käytettävissä olevat sivuston suojausominaisuudet

HostGatorin jaetut hosting-suunnitelmat ovat melko paljaita. Sinulla on riittävästi yhtä sivustoa, mutta et ole kovin paljon lisäominaisuuksia sen päällä.

Onneksi ne tarjoavat muutamia ylimääräisiä suojausominaisuuksia, kuten mahdollisuus lisätä SiteLock-seuranta sivustoosi. Tämä palvelu toimii päivittäin, etsimällä mahdollisia sivuston rikkomuksia tai hakkereita ja ilmoittamalla heille heti, kun ne löytävät.

He tarjoavat myös roskapostin salamurhaajaa sähköpostisuunnitelmissaan estääkseen roskapostin osumisen postilaatikkoosi.

Ainoa haittapuoli on, että SiteLock maksaa sinulle hieman ylimääräistä. Laajennamme tätä alla miinuksissa, mutta tarran hinta on 1,67 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain 19,99 dollaria..

5. Ilmainen sivusto & cPanel-muutokset

Jos tämä ei ole ensimmäinen sivustosi ja yrität siirtää olemassa olevan sivuston päälle, HostGator sai selkänsä.

Sinulla on 30 päivää kirjautumisen jälkeen yhteyttä ja pyydä heitä auttamaan siirtämään kaikki sivustotiedostot, tietokannat, skriptit ja jopa verkkotunnuksen nimi sinulle..

Tämä sisältää täyden cPanel-siirron. Joten jos sinulla on ollut useita sivuston asennuksia (kuten yhden suuren sivuston aliverkkotunnukset), olet suojattu.

Kaikissa HostGatorin jaetussa isännöintisuunnitelmissa on mukana yksi sivusto (tai cPanel) -siirto. Eri suunnitelmat, kuten jälleenmyyjät, saavat käyttöönsä enemmän (enintään 30).

Yhden ilmaisen sivuston siirtäminen ei ole paljon verrattuna joihinkin isäntiin. Mutta se on silti parempi kuin toiset, kuten Bluehost, joka veloittaa 150 dollaria viiden sivuston siirtämisestä kerrallaan.

6. Erittäin käyttäjäystävällinen aloittelijoille

HostGator on räätälöity aloitteleville bloggaajille tai verkkovastaaville.

Heidän sivustonsa on täynnä oppaita, esittelyjä ja muuta, jotta voit navigoida DNS: n ja tietokeskusten hämärässä maailmassa.

isäntävastaanottimen tuki
Niillä on myös lisäominaisuuksia aloittelijoille, jotka haluavat perustaa sivuston ilman vaivaa palkata muita ihmisiä suunnittelemaan, rakentamaan ja hallitsemaan kaikkea.

Heidän verkkosivustojen rakentaja, HostGatorin Gator, on yksi parhaista, joita olemme tarkistaneet. Sen mukana tulee ilmainen isännöinti ja verkkotunnus, joten sinun täytyy ostaa vain yksi tili kaikille välttämättömille kohteille.

Muokattavat mallit ovat aluksi melko moderneja, ja voit helposti muokata niiden ulkoasua vetämällä ja pudottamalla kutakin ominaisuutta. Saat myös sivustoanalyysit ja ilmaisen SSL-sertifikaatin, joka auttaa suojaamaan vierailijoiden henkilökohtaisia ​​tietoja (kuten heidän fyysistä sijaintiaan).

HostGatorin tarjoama Gator sisältää jopa verkkokauppasuunnitelman, joten voit perustaa täysin toimivan verkkokaupan, jossa on varastossa ja paljon muuta, murehtimatta maksuyhdyskäytävistä, laajennuksista tai muusta sotkasta tekniikasta. Se vain toimii.

Miinukset HostGator Shared -sovelluksen käyttämiselle

HostGatorin jatkuvasti vahva käyttöaika oli suoraan sanottuna yllättävä (hyvällä tavalla). Olemme myös heidän käyttöajansa faneja.

Lisäksi heidän aloittelijaystävällinen lähestymistapansa ja avulias asiakaspalvelu tarkoittavat, että heidän palvelustaan ​​on paljon hauskaa.

Valitettavasti törmäsimme myös muutamiin asioihin matkan varrella testaamalla niitä. Tässä ovat suurimmat havaitsemamme ongelmat:

1. Hidas sivunopeus (yli 1 sekunti ladattavaksi)

HostGatorin palvelimilla ei ollut ongelmia sivuston ylläpitämisessä ja asumisessa viimeisen puolentoista vuoden ajan.

Ongelmana on, että myös nämä samat palvelimet olivat jatkuvasti hitaita. Heidän keskimääräinen sivun latausaika viimeisen 24 kuukauden aikana on ollut vain keskimäärin 1191 ms.

Suhteellisen yksinkertaisten, tekstipohjaisten sisältösivujen lataaminen kestää yli sekunnin. Joten vain kuvittele, mitä tapahtuisi, jos täytät nämä sivut tuhansilla sanoilla ja kymmenillä korkearesoluutioisilla kuvilla. Kyllä, ei hyvä.

Sivun lataamisen hitauden on osoitettu vaikuttavan suoraan vierailijan kokemukseen. Ja sillä on vaikea-alasvaikutus myös osuessasi alalinjaan.

Voit tehdä nopeuttaaksesi sivustosi vaihtamatta isäntiä muutamalla asialla. Mutta jos isäntäsi on jatkuvasti hidas, se tarkoittaa, että taistelet jatkuvasti häviävää taistelua.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräiset latausajat:

HostGator jakoi viimeisen 12 kuukauden yksityiskohtaiset tilastotiedotHostGatorin keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

2. Paljon ylimääräisiä maksuja tosi varmuuskopioista, Gmailista ja haittaohjelmista

HostGatorin jaetut isännöintisuunnitelmat ovat halpoja. Johdantohinnat alkavat vain 2,75 dollaria / kk (36 kuukaudeksi).

Heidän halvimmassa suunnitelmassaan (”Hatchling”) on yksi verkkotunnus, suosittujen sovellusten, kuten WordPress, Joomla, yhden napsautuksen asennukset ja muut, mittaamaton kaistanleveys, rajoittamaton tallennustila ja ilmainen SSL-varmenne. Pohjimmiltaan kaikki ydinominaisuudet, joita tarvitset täydelliseen verkkosivustoon.

HostGator jaetut lisäpalvelutHostGator jaetut lisäpalvelut

Se koskee kuitenkin kaikkea mitä he tarjoavat oletussuunnitelmissa. Kaikki “ylimääräiset” asiat, kuten sivuston varmuuskopiot, Gmail-käyttö, SiteLock-seuranta ja SEO-työkalut, maksavat sinulle ylimääräisen, kun on aika kassalle.

On pettymys, koska monet näistä ominaisuuksista on muotoiltu huolellisesti sivustolla, kuten ”saatavana”, jotta luulet niiden kuuluvan. Selaa muita tarkistettuja suosituimpia isäntiä ja huomaat, että monet heistä tosiasiassa heittävät nämä perushintaansa.

Vasta kun pääset prosessin loppuun, kun kirjoitat laskutustietojasi, huomaat, että kaikki nämä lisäominaisuudet maksavat sinulle, no, ylimääräistä.

Gmail on tavallinen 5 dollaria kuukaudessa tai 60 dollaria vuodessa käyttäjää kohti, mikä on heidän tavanomainen hinnoittelu. Mutta sitten SiteLock maksaa sinulle 19,99 dollaria / vuosi, CodeGuard (sivustosi varmuuskopiointi) maksaa sinulle 23,95 dollaria / vuosi, ja he eivät edes pidä useita sivustosi aiempia versioita tiedostona, jos joudut ongelmiin.

Joten vaikka alkuperäinen suunnitelma näyttää aluksi edulliselta, siitä alkaa tulla melko kallista, kun kaikki on sanottu ja tehty.

3. Toimialakohtainen hinnoittelu “temppuja”

Ylimääräisten maksujen lisäksi HostGator vetää kaksi hinnoittelu temppua, jotka ovat melko vakiona teollisuudessa.

Ensimmäinen mainostaa matalaa hintaa, kuten 2,75 dollaria / kk, vain sinun ymmärtääksesi, että sen saaminen vaatii ennakkomaksun kolmen vuoden ajan. Muutoin katsot 10,95 dollaria kuukaudessa todellisen yhden kuukauden palvelutason.
HostGator-jaetut pitkän aikavälin hintataukot

Se on kuitenkin vasta alku. Koska tämän lisäksi HostGatorin uusimishinnoittelu hyppää dramaattisesti alkuperäisen suunnitelmasi umpeutumisen jälkeen.

Oletetaan, että siirryt eteenpäin ja lukitset alhaisen verokannan kolmeksi vuodeksi. Saat epäilemättä hyvää kauppaa.

Vaikeudet alkavat, kun on aika uudistaa suunnitelmasi kolmessa vuodessa. Tässä vaiheessa kuukausimaksusi samasta suunnitelmasta nousee 6,95 dollariin / kuukausi (tai yhteensä 250,20 dollaria) – yli kaksinkertainen hintaan, jonka juuri maksit samasta täsmällisestä palvelusta.

Pohjimmiltaan he viettävät tosiasiaa, että muutaman vuoden kuluttua todennäköisyys, että haluat vaihtaa palveluita, on melko pieni. Joten olet lukittu jonkin aikaa (kuten kaapeliyhtiön tai kuntosalin jäsen).

Monet muut isännät, joita olemme tarkistaneet, vetävät saman tempun. Se ei kuitenkaan tarkoita, että meidän pitää siitä pitää.

HostGator hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

HostGator jaetut hosting-suunnitelmat ja hinnoittelu

Jaettu hosting: HostGatorilla on kolme vaihtoehtoa jaetusta isännöintisuunnitelmasta:

Hatchling-suunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 2,75 dollaria kuukaudessa. Saat yhden verkkotunnuksen, rajoittamattoman levytilan ja tallennustilan, SSL-varmenteen ja rajoittamattomat aliverkkotunnukset.

Vauva suunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajatonta tallennustilaa, kaistanleveyttä ja verkkotunnuksia.

Liiketoimintasuunnitelma: Tämä suunnitelma alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa. Se tukee rajatonta tallennustilaa, kaistanleveyttä ja verkkotunnuksia. Sen mukana tulee ilmainen erillinen IP, SSL ja maksuton numero.

 • Helppo ilmoittautuminen: Helppo rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti, PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Alustava hinnoittelu on käytettävissä vain pitkäaikaisiin suunnitelmaostoihin. Uusimismäärät myös yli kaksinkertaistuvat. Lisäpalvelut, kuten varmuuskopiot ja haittaohjelmien seuranta, ovat myös kaikki lisämaksut.
 • upsells: Paljon myyntimääriä.
 • Tilin aktivointi: Tilisi aktivointi voi kestää jopa 24 – 48 tuntia.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: cPanel.
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Niiden avulla on helppo asentaa suosittuja sovelluksia ja CMS-sovelluksia muutamassa vaiheessa QuickInstallen avulla.

Suosittelemmeko HostGator Shared -sovellusta?

Ei oikeastaan.

Mutta ei syystä, jota luultavasti ajattelet.

HostGatorin jaetussa isännöinnissä on paljon etuja. Käytettävyysaika on todella parantunut viimeisen vuoden aikana. Asiakaspalvelu oli hyvä. Ja lukuisat aloittelijaystävälliset vaihtoehdot tekevät siitä käyttäjäystävällisen.

Yhdistelmä hitaita nopeuksia ja ylimääräisiä hinnankorotuksia tekee kuitenkin liian kalliiksi, jotta sitä voidaan pitää kohtuullisena arvona.

Syy, jota emme suosittelisi, on kuitenkin se, että heillä on kaupassa parempi vaihtoehto, joka tosiasiallisesti tuottaa hyvän arvon.

HostGatorin WordPress Cloud -hotelli on hiukan kalliimpaa alun perin paperilla, mutta suorituskyky on myös huomattavasti parempi.

Joten suosittelemme ensin tarkastelemaan sitä, koska maksat todennäköisesti saman päivän lopussa, kun heittää nämä ylimääräiset maksut ja hinnankorotukset.

Loppusanat Oletko käyttänyt HostGatoria aiemmin? Harkitse kommentin jättämistä alle – hyvää tai huonoa – sillä ei ole väliä, kunhan se on hyödyllinen kävijöillemme. Kiitos tuestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map