HostGator-anmeldelse – Hvorfor folk elsker / hader det? (2020 brugeranmeldelser)

HostGator Delt anmeldelse


HostGator er muligvis et af de største, ældste webhostingfirmaer i branchen, men de gør stadig forbedringer og lægger en gennemsnitlig oppetid på 99,98% over de seneste 24 måneder..

Deres grundlæggende delte hostingplaner leveres med ubegrænset lagerplads, båndbredde, gratis domæne (for det første år) og et gratis SSL-certifikat. De har også en god kundeservice, der opretter forbindelse via en live chat med det samme og besvarede hvert spørgsmål inden for et par sekunder hver.

Desværre svækker HostGators gennemsnitlige indlæsningstid for sider (gennemsnit på 1191 ms). Mange ekstra tjenester, såsom sikkerhedskopier og sikkerhed, vil blive brugt som ekstra gebyrer. Desuden stiger fornyelsesgraden aggressivt, efter at din første periode udløber.

Her er et komplet kig på vores hands-on test, ved hjælp af tredjepartsdata fra Pingdom til at kaste lys over deres præstationer.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT:Velkendt udbyder med god ydelse
HASTIGHED:1,191ms (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
oppetid:99,98% (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
SUPPORT:24/7 Live Chat
APPS:Over 75 apps understøttes
FUNKTIONER:Umeteret båndbredde og opbevaring, enkelt e-mail-konto, gratis domæne 1. år
Beboelsesplaner:Shared, Cloud, WordPress, VPS og dedikerede servere
STEDSOVERSIGT:Enkelt gratis webstedsoverførsel
PRISSÆTNING:Fra $ 2,75 / mo (fornyes ved $ 6,95 / mo)

Fordele ved at bruge HostGator Shared

HostGators oppetidspræstation var tidligere et problem i de forgangne ​​år. Men ikke længere, baseret på vores 24 måneders værd at spore.

Derudover var deres kundeservice hurtig og venlig. De hjælper med at flytte dit websted til deres tjeneste gratis. Og begyndere vil kunne lide en masse af de enkle, intuitive muligheder, der styrer deres vej.

Her er en hurtig oversigt:

1. Stærk og stabil oppetid på 99,98%

HostGator har lagt en oppetid på 99,98% i løbet af de sidste 24 måneder. De har været i overensstemmelse med 99,98-100% oppetid i flere måneder.

Det er dog ikke engang den bedste del. De er konsekvente af en grund: Deres oppetidsgaranti siger, at hvis de falder til under 99,90%, kan du modtage en måneds kredit på din konto.

Naturligvis er enhver planlagt vedligeholdelse eller umulige at forudsige hacks ikke taget med i denne garanti. Du bliver dog nødt til at række ud og bede om kredit ved at indsende en supportbillet til deres faktureringsafdeling inden for 30 dage.

Vi er begyndt at se et par andre værter dukke op med oppetidsgarantier for nylig, og det betyder, at alle kunder vinder som et resultat. Konkurrenter, der kommer ud og gør dette, hjælper med at hæve bjælken for hele branchen. Det tvinger alle andre på markedet til enten at matche deres garanti og hæve standard serviceniveauet eller risikoen falder bagud.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

  • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 99,97%
  • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,89%
  • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,95%
  • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
  • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

HostGator delte sidste 24-måneders statistikHostGator gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

2. God støtte

HostGator leverer en vidensbase, telefon, e-mail og live chat support. Den sidste mulighed er den hurtigste, ved at forbinde os til en servicerepræsentant inden for cirka 15 sekunder.

Vi prøvede at pebre dem med spørgsmål, hoppe rundt fra emne til emne, og de tøvede aldrig en gang. Deres personale forstår kyndige, veluddannede og venlige. Det var en god oplevelse allround.

Hostgator Delt kundesupport Live Chat-oplevelse

3. 45-dages pengene-tilbage-garanti

HostGator er så sikker på deres service, at de udvider den gennemsnitlige 30-dages refusionspolitik i branchen i yderligere to uger til 45 dage.

Det betyder, at du kan bruge dem i over en hel måned og stadig få din købspris tilbage, hvis der dukker op problemer.

Denne 45-dages pengene-tilbage-garanti gælder for alle delte, forhandler- og VPS-hosting-pakker.

Den eneste fangst er, at dette ikke gælder HostGators dedikerede servere, administrationsgebyrer, installationsgebyrer for brugerdefineret software. Efter at have kæmmet gennem 30+ Servicevilkårsdokumenter nu, har vi fundet ud af, at disse advarsler er ret almindelige i hostingbranchen.

Så hvis din plan f.eks. Inkluderede et gratis domænenavn, trækker de standardgebyret på $ 15,00 for domænet fra refusionsbeløbet.

Der er et par andre punkter at gøre. HostGators betingelser giver dem op til 90 dage til faktisk at udstede en refusion. Der gives heller ingen refusion ved check, postanvisning, Western Union-betalinger eller bankoverførsler.

Restitutioner er kun tilgængelige for nye planer eller konti. Så hvis du tidligere har tilmeldt dig et og annullerer en fornyelse eller et andet forsøg, får du ikke noget til gengæld.

Og sidst, men ikke mindst, behandles refusioner i fremmed valuta baseret på den amerikanske dollarkurs.

4. Tilgængelige webstedssikkerhedsfunktioner

HostGators delte hostingplaner er temmelig bare ben. Du får nok til et websted, men ikke en hel masse ekstra oven på det.

Heldigvis tilbyder de et par ekstra sikkerhedsfunktioner som muligheden for at tilføje SiteLock-overvågning til dit websted. Denne service køres dagligt og kigger efter eventuelle brud på websteder eller hacks og fortæller dig øjeblikkeligt, når de finder den.

De tilbyder også Spam Assassin på deres e-mail-planer for at hjælpe med at forhindre spam i at ramme din indbakke i første omgang.

Den eneste ulempe er, at SiteLock koster dig lidt ekstra. Vi vil udvide dette nedenfor i Cons, men klistermærkeprisen er $ 1,67 / mo, faktureres årligt til $ 19.99.

5. Gratis site & cPanel Migrations

Hvis dette ikke er dit første websted, og du prøver at flytte et eksisterende sted over, får HostGator din ryg.

Du har 30 dage efter tilmelding til at komme i kontakt og få dem til at hjælpe med at flytte alle webstedsfiler, databaser, scripts og endda et domænenavn til dig.

Dette inkluderer en fuld cPanel-overførsel. Så hvis du tilfældigvis har flere webstedsinstallationer (som underdomæner til et stort sted), er du dækket.

Alle HostGators delte hostingplaner leveres med et enkelt sted (eller cPanel) migrering inkluderet. Forskellige planer, som for eksempel forhandlere, vil få adgang til mere (op til 30).

En enkelt gratis webstedsmigration er ikke meget sammenlignet med nogle værter. Men det er stadig bedre end andre, som Bluehost, der vil opkræve $ 150 for at flytte op til fem websteder ad gangen.

6. Meget brugervenligt for begyndere

HostGator er skræddersyet til begyndere bloggere eller webmastere.

Deres websted er fuld af tutorials, walkthroughs og mere for at hjælpe dig med at navigere i den grumske verden af ​​DNS og datacentre.

hostgator support
De har også ekstra funktioner til begyndere, der søger at oprette et websted uden besværet med at ansætte andre mennesker til at designe, bygge og styre alt.

Deres webstedsbygger, Gator af HostGator, er en af ​​de bedre, vi har gennemgået. Det leveres med gratis hosting og et domænenavn, så du behøver bare at købe en enkelt konto til alle nødvendigheder.

De tilpasselige skabeloner er alle temmelig moderne til at begynde med, og du kan nemt tilpasse, hvordan de ser ud ved at trække og slippe hver funktion. Du får også webstedsanalyse og et gratis SSL-certifikat til at beskytte dine besøgende ‘personlige data (som deres fysiske placering).

Gator af HostGator leveres endda med en e-handelsplan, så du kan oprette en fuldt fungerende online butik med inventar og mere, alt uden at bekymre dig om betalingsgateways, plugins eller anden rodet teknologi. Det fungerer bare.

Ulemper ved at bruge HostGator Shared

HostGators konstant stærke oppetid var ærligt talt overraskende (på en god måde). Vi er også tilhængere af deres oppetidsgaranti.

Derudover betyder deres begyndervenlige tilgang og hjælpsomme kundeservice, at der er meget at lide ved deres service.

Desværre har vi også fundet et par problemer undervejs, mens vi testede dem ud. Her er de største problemer, vi fandt:

1. Langsom sidehastighed (over 1 sekund til indlæsning)

HostGators servere havde ingen problemer med at holde vores websted op og live i det sidste halvandet år.

Problemet er, at de samme servere også var konstante langsomme. Deres gennemsnitlige indlæsningstid for de sidste 24 måneder har kun været et gennemsnit på 1191 ms.

Det er over et sekund at indlæse relativt enkle, tekstbaserede indholdssider. Så forestil dig hvad der ville ske, hvis du fylder disse sider med tusinder af ord og snesevis af højopløsningsbilleder. Ja, ikke godt.

Det er vist, at langsomme sideindlæsningstider påvirker din besøgende oplevelse direkte. Og det har en nedslidningseffekt for at ramme din bundlinje også.

Der er et par ting, du kan gøre for at fremskynde dit websted uden at skifte værter. Men hvis din vært er konstant langsom, betyder det, at du konstant vil kæmpe en tabende kamp.

Sidste gennemsnitlige belastningstider på 12 måneder:

HostGator delte de sidste 12-måneders detaljerede statistikkerHostGator gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

2. Masser af ekstra gebyrer til ‘ægte’ sikkerhedskopier, Gmail og malware

HostGators delte hostingplaner er billige, med indledende priser der starter ved kun $ 2,75 / måned (i 36 måneder).

Deres billigste plan (“Hatchling”) leveres med et enkelt domænenavn, installationer med et enkelt klik på populære apps som WordPress, Joomla og mere, ubegrænset båndbredde, ubegrænset lagerplads og et gratis SSL-certifikat. Grundlæggende er alle de kernefunktioner, du har brug for til et komplet websted.

HostGator Delt yderligere tjenesterHostGator Delt yderligere tjenester

Det er dog alt, hvad de leverer i deres standardplaner. Alle de ‘ekstra’ ting, som f.eks. Sikkerhedskopiering af websteder, Gmail-adgang, SiteLock-overvågning og SEO-værktøjer, koster alle dig ekstra, når det er tid til kassen.

Det er skuffende, fordi mange af disse funktioner formuleres omhyggeligt på webstedet, som “tilgængelige”, så du tror, ​​de er inkluderet. Gennemse de andre bedste værter, vi har gennemgået, og du vil se, at mange af dem faktisk kaster disse til deres grundlæggende prisfastsættelse.

Det er kun, når du kommer til slutningen af ​​processen, når du går ind for at indtaste dine faktureringsoplysninger, at du indser, at alle disse ekstra funktioner vil koste dig, ja, ekstra.

Gmail er standard $ 5 / måned eller $ 60 / år per bruger, hvilket er deres normale prisfastsættelse. Men så koster SiteLock dig $ 19,99 / år, CodeGuard (for at sikkerhedskopiere dine sider) koster dig $ 23,95 / år, og de behøver ikke engang opbevare mange tidligere versioner af dit websted i fil, hvis du løber ind i problemer.

Så mens den oprindelige plan forekommer billig i starten, begynder den at blive temmelig dyr, når alt er sagt og gjort.

3. Branche-standardpriser ‘tricks’

Ud over ekstra gebyrer trækker HostGator to prissætningstricks, der er temmelig standard i branchen.

Den første reklamerer for en lav sats som $ 2,75 / måned, kun for at du er klar over, at det kræver, at du forudbetaler i hele tre år for faktisk at få det. Ellers ser du på $ 10,95 / måned for en faktisk måneds service værd.
HostGator delte prispauser til langsigtede planer

Det er dog bare begyndelsen. For oven på dette springer HostGators fornyelsespriser dramatisk, efter at din oprindelige plan udløber.

Så lad os sige, at du går videre og låser den lave sats i tre år. Du får uden tvivl en ret god handel.

Problemet starter, når det er tid til at fornye din plan om tre år. På det tidspunkt hopper din månedlige sats for den samme plan til $ 6,95 / måned (eller $ 250,20 i alt) – mere end det dobbelte af det, du lige har betalt for den samme nøjagtige service.

I hovedsagen bytter de på det faktum, at efter nogle få år er sandsynligheden for, at du vil skifte tjenester, temmelig lav. Så du er låst inde et stykke tid (som et kabelfirma eller gymnastikselskab).

Masser af andre værter, vi har gennemgået, trækker det samme stunt. Det betyder dog ikke, at vi er nødt til at lide det.

HostGator-prissætning, hostplaner & Hurtige fakta

HostGator-delt hostingplaner og -priser

Delt hosting: HostGator har tre fælles hostingplanmuligheder at vælge imellem:

Hatchling-plan: Denne plan starter ved $ 2,75 pr. Måned. Du får et domænenavn, ubegrænset diskplads og opbevaring, SSL-certifikat og ubegrænset underdomæner.

Baby plan: Denne plan starter på $ 3,95 pr. Måned. Det understøtter ubegrænset lager, båndbredde og domænenavne.

Forretningsplan: Denne plan starter ved $ 5,95 pr. Måned. Det understøtter ubegrænset lager, båndbredde og domænenavne. Det leveres med en gratis dedikeret IP, SSL og et gratis nummer.

  • Nem tilmelding: Nem tilmeldingsproces.
  • betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal.
  • Skjulte gebyrer og klausuler: Indledende priser er kun tilgængelige ved langsigtede plankøb. Fornyelsesgraden vil også være mere end fordoblet. Ekstra tjenester, som sikkerhedskopier og overvågning af malware, er også alle ekstra gebyrer.
  • Upsells: Masser af upsells.
  • Kontoaktivering: Det kan tage op til 24 – 48 timer at aktivere din konto.
  • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
  • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): De gør det nemt at installere populære apps og CMS’er i et par trin ved hjælp af QuickInstall.

Anbefaler vi HostGator Shared?

Ikke rigtig.

Men ikke af den grund, du sandsynligvis tænker.

HostGators delte hosting tilbyder mange fordele. Oppetiden er virkelig forbedret i løbet af det sidste år eller deromkring. Kundeservicen var god. Og overfloden af ​​begyndervenlige indstillinger gør det brugervenligt.

En kombination af de langsomme hastigheder og ekstra prisstigninger gør det imidlertid for dyrt at blive betragtet som en anstændig værdi.

Årsagen til, at vi ikke vil anbefale det, er fordi de har en bedre mulighed i butikken, der faktisk leverer en god værdi.

HostGators WordPress Cloud-hosting er oprindeligt lidt dyrere på papir, men ydelsen er også væsentligt bedre.

Så vi vil anbefale at kigge på den først, fordi du sandsynligvis ender med at betale det samme i slutningen af ​​dagen, når du kaster ind disse ekstra gebyrer og prisstigninger.

P. S. Har du brugt HostGator før? Overvej at efterlade en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe det er nyttigt for vores besøgende. Tak for din støtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map