HostGator Review – Γιατί οι άνθρωποι το λατρεύουν / το μισούν; (Κριτικές χρηστών 2020)

Κοινή κριτική HostGator


Το HostGator μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες, παλαιότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο, αλλά εξακολουθούν να κάνουν βελτιώσεις, σημειώνοντας μέσο χρόνο λειτουργίας 99,98% τους τελευταίους 24 μήνες.

Τα βασικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας διαθέτουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, δωρεάν τομέα (για το πρώτο έτος) και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Έχουν επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι συνδέθηκαν άμεσα μέσω ζωντανής συνομιλίας και απάντησαν σε κάθε ερώτηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το καθένα.

Δυστυχώς, ο μέσος χρόνος φόρτωσης σελίδας του HostGator τους απογοητεύει (μέσος όρος 1191ms). Πολλές επιπλέον υπηρεσίες, όπως αντίγραφα ασφαλείας και ασφάλεια, θα αντιμετωπίζονται ως πρόσθετες χρεώσεις. Επιπλέον, τα ποσοστά ανανέωσης αυξάνονται επιθετικά μετά τη λήξη της πρώτης θητείας σας.

Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη ματιά στην πρακτική δοκιμή μας, χρησιμοποιώντας δεδομένα τρίτων από το Pingdom για να ρίξουμε φως στην απόδοσή τους.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ:Γνωστός πάροχος με καλή απόδοση
ΤΑΧΥΤΗΤΑ:1,191 χιλ (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:99,98% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:Υποστηρίζονται περισσότερες από 75 εφαρμογές
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθηκευτικός χώρος, ενιαίος λογαριασμός email, δωρεάν τομέας 1ου έτους
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ:Shared, Cloud, WordPress, VPS και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ:Ενιαία δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
ΤΙΜΗ:Ξεκινώντας από 2,75 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 6,95 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης του HostGator Shared

Η απόδοση του χρόνου λειτουργίας του HostGator αποτελούσε πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Όχι όμως πια, με βάση την παρακολούθηση των 24 μηνών μας.

Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών τους ήταν γρήγορη και φιλική. Θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στην υπηρεσία τους δωρεάν. Και οι αρχάριοι θα αρέσουν πολλές από τις απλές, διαισθητικές επιλογές που κατευθύνονται.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη:

1. Ισχυρή και σταθερή ώρα λειτουργίας 99,98%

Το HostGator δημοσίευσε 99,98% χρόνο λειτουργίας τους τελευταίους 24 μήνες. Ήταν συνεπείς με το 99,98-100% χρόνο λειτουργίας για αρκετούς μήνες.

Αυτό όμως δεν είναι καν το καλύτερο. Είναι συνεπείς για έναν λόγο: η εγγύησή τους για το χρόνο λειτουργίας λέει ότι εάν μειωθεί κάτω από το 99,90%, μπορείτε να λάβετε πίστωση ενός μήνα στο λογαριασμό σας.

Προφανώς, οποιαδήποτε προγραμματισμένη συντήρηση ή αδύνατες προβλέψεις δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν την εγγύηση. Ωστόσο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να ζητήσετε την πίστωση, υποβάλλοντας ένα εισιτήριο υποστήριξης στο τμήμα χρέωσής τους εντός 30 ημερών.

Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε μερικούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές να εμφανίζονται με εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πελάτες κερδίζουν ως αποτέλεσμα. Οι ανταγωνιστές που βγαίνουν και κάνουν αυτό βοηθούν στην αύξηση του φραγμού για ολόκληρο τον κλάδο. Αναγκάζει όλους τους άλλους στην αγορά είτε να ταιριάζουν με την εγγύησή τους και να αυξήσουν το τυπικό επίπεδο εξυπηρέτησης ή τον κίνδυνο να μείνουν πίσω.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,89%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,95%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

HostGator Κοινή χρήση των τελευταίων 24 μηνών στατιστικώνΜέσος χρόνος λειτουργίας HostGator | Δείτε στατιστικά

2. Καλή υποστήριξη

Το HostGator παρέχει μια βάση γνώσεων, τηλέφωνο, email και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Η τελευταία επιλογή είναι η γρηγορότερη, συνδέοντας μας με έναν αντιπρόσωπο σέρβις μέσα σε περίπου 15 δευτερόλεπτα.

Προσπαθήσαμε να τους πιέζουμε με ερωτήσεις, να μεταπηδούμε από θέμα σε θέμα, και ποτέ δεν δίστασαν μια φορά. Το προσωπικό τους φαίνεται πεπειραμένο, καλά εκπαιδευμένο και φιλικό. Ήταν μια καλή εμπειρία ολόπλευρη.

Hostgator Κοινή υποστήριξη πελατών Εμπειρία ζωντανής συνομιλίας

3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Το HostGator είναι τόσο σίγουρο για την υπηρεσία του που επεκτείνει τη μέση πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για επιπλέον δύο εβδομάδες σε 45 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από έναν ολόκληρο μήνα και να συνεχίσετε να λαμβάνετε την τιμή αγοράς σας εάν εμφανιστούν προβλήματα.

Αυτή η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών ισχύει για όλα τα πακέτα κοινής χρήσης, μεταπωλητή και φιλοξενίας VPS.

Το μόνο αποτέλεσμα είναι ότι αυτό δεν ισχύει για τους αποκλειστικούς διακομιστές του HostGator, τις διοικητικές χρεώσεις, τις χρεώσεις εγκατάστασης για προσαρμοσμένο λογισμικό. Αφού χτενίσουμε μέχρι τώρα 30+ έγγραφα Όρων Παροχής Υπηρεσιών, διαπιστώσαμε ότι αυτές οι προειδοποιήσεις είναι αρκετά συχνές στον κλάδο φιλοξενίας.

Έτσι, για παράδειγμα, εάν το πρόγραμμά σας περιελάμβανε ένα δωρεάν όνομα τομέα, θα αφαιρέσει την κανονική χρέωση των 15,00 $ για τον τομέα από το ποσό επιστροφής χρημάτων.

Υπάρχουν μερικά ακόμη σημεία που πρέπει να κάνουμε. Οι Όροι του HostGator τους παρέχουν έως και 90 ημέρες για να εκδώσουν πραγματικά μια επιστροφή χρημάτων. Καμία επιστροφή χρημάτων δεν θα δοθεί σε επιταγή, τραπεζική εντολή, πληρωμές μέσω Western Union ή τραπεζικό έμβασμα.

Οι επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες μόνο για νέα προγράμματα ή λογαριασμούς. Επομένως, εάν έχετε εγγραφεί στο παρελθόν για μία και ακυρώνετε μια ανανέωση ή μια δεύτερη απόπειρα, δεν θα λάβετε τίποτα σε αντάλλαγμα.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι επιστροφές σε ξένο νόμισμα υποβάλλονται σε επεξεργασία με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες δολαρίων ΗΠΑ.

4. Διαθέσιμα χαρακτηριστικά ασφαλείας ιστότοπου

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του HostGator είναι αρκετά γυμνά. Παίρνετε αρκετό για έναν ιστότοπο, αλλά όχι πολλά επιπλέον στοιχεία.

Ευτυχώς, προσφέρουν μερικές επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας, όπως τη δυνατότητα προσθήκης παρακολούθησης SiteLock στον ιστότοπό σας. Αυτή η υπηρεσία θα εκτελείται καθημερινά, αναζητώντας πιθανές παραβιάσεις ιστότοπων ή παραβιάσεις και θα σας ενημερώσει αμέσως όταν τη βρουν.

Προσφέρουν επίσης το Spam Assassin στα σχέδια email τους για να αποτρέψουν την ανεπιθύμητη αλληλογραφία από το χτύπημα των εισερχομένων σας.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το SiteLock θα σας κοστίσει λίγο επιπλέον. Θα το επεκτείνουμε παρακάτω στα Μειονεκτήματα, αλλά η τιμή του αυτοκόλλητου είναι 1,67 $ / μήνα, χρεώνεται ετησίως στα 19,99 $.

5. Δωρεάν ιστότοπος & Μετεγκαταστάσεις cPanel

Εάν αυτός δεν είναι ο πρώτος σας ιστότοπος και προσπαθείτε να μετακινήσετε έναν υπάρχοντα, το HostGator σας υποστηρίζει.

Θα έχετε 30 ημέρες μετά την εγγραφή για να επικοινωνήσετε και να τους βοηθήσετε να μετακινήσουν τυχόν αρχεία ιστότοπου, βάσεις δεδομένων, σενάρια και ακόμη και ένα όνομα τομέα για εσάς.

Αυτό περιλαμβάνει πλήρη μεταφορά cPanel. Επομένως, εάν τυχαία έχετε πολλές εγκαταστάσεις ιστότοπου (όπως υποτομείς για έναν μεγάλο ιστότοπο), καλύπτεστε.

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του HostGator συνοδεύονται από μια μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου (ή cPanel). Διαφορετικά σχέδια, όπως οι μεταπωλητές, για παράδειγμα, θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα (έως 30).

Μια μεμονωμένη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου δεν είναι πολύ συγκριτική με ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές. Ωστόσο, είναι ακόμα καλύτερο από άλλα, όπως το Bluehost, θα χρεώσει 150 $ για τη μεταφορά έως και πέντε ιστότοπων κάθε φορά.

6. Πολύ φιλικό προς το χρήστη για αρχάριους

Το HostGator είναι ειδικά σχεδιασμένο για αρχάριους bloggers ή webmaster.

Ο ιστότοπός τους είναι γεμάτος σεμινάρια, περιηγήσεις και πολλά άλλα για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στον σκοτεινό κόσμο των DNS και των κέντρων δεδομένων.

υποστήριξη hostgator
Έχουν επίσης επιπλέον δυνατότητες για αρχάριους που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο χωρίς την ταλαιπωρία να προσλαμβάνουν άλλους ανθρώπους για να σχεδιάσουν, να χτίσουν και να διαχειριστούν τα πάντα.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων τους, το Gator by HostGator, είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε ελέγξει. Έρχεται με δωρεάν φιλοξενία και όνομα τομέα, οπότε απλά πρέπει να αγοράσετε έναν λογαριασμό για όλες τις ανάγκες.

Τα προσαρμόσιμα πρότυπα είναι όλα αρκετά μοντέρνα, για να ξεκινήσετε και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την εμφάνισή τους μεταφέροντας και αποθέτοντας κάθε λειτουργία. Θα λάβετε επίσης αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου και δωρεάν πιστοποιητικό SSL για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών σας (όπως η φυσική τους τοποθεσία).

Το Gator by HostGator έρχεται ακόμη και με ένα σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα με απόθεμα και πολλά άλλα, όλα χωρίς να ανησυχείτε για πύλες πληρωμής, προσθήκες ή οποιαδήποτε άλλη ακατάστατη τεχνολογία. Λειτουργεί απλώς.

Μειονεκτήματα της χρήσης του HostGator Shared

Ο σταθερά δυνατός χρόνος λειτουργίας του HostGator ήταν, ειλικρινά, εκπληκτικός (με καλό τρόπο). Είμαστε επίσης οπαδοί της εγγύησης λειτουργίας τους.

Πέρα από αυτό, η φιλική προς τους αρχάριους προσέγγιση και η εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών σημαίνουν ότι υπάρχουν πολλά να τους αρέσει η υπηρεσία τους.

Δυστυχώς, αντιμετωπίσαμε επίσης ορισμένα προβλήματα κατά τη διάρκεια της δοκιμής τους. Εδώ είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που βρήκαμε:

1. Αργή ταχύτητα σελίδας (Πάνω από 1 δευτερόλεπτο για φόρτωση)

Οι διακομιστές του HostGator δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διατηρήσουν τον ιστότοπό μας σε λειτουργία και να ζουν για το τελευταίο ενάμισι έτος.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι ίδιοι διακομιστές ήταν σταθερά αργοί. Ο μέσος χρόνος φόρτωσης σελίδων τους τελευταίους 24 μήνες ήταν μόνο 1191ms μέσος όρος.

Πάνω από ένα δευτερόλεπτο για τη φόρτωση σχετικά απλών σελίδων περιεχομένου με βάση το κείμενο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα συνέβαινε εάν γεμίσετε αυτές τις σελίδες με χιλιάδες λέξεις και δεκάδες εικόνες υψηλής ανάλυσης. Ναι, δεν είναι καλό.

Οι αργοί χρόνοι φόρτωσης σελίδας έχουν αποδειχθεί ότι επηρεάζουν άμεσα την εμπειρία του επισκέπτη σας. Και αυτό έχει ένα εφέ προς τα κάτω στο χτύπημά σας, επίσης.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας χωρίς να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές. Αλλά αν ο οικοδεσπότης σας είναι σταθερά αργός, αυτό σημαίνει ότι θα παλεύετε συνεχώς μια χαμένη μάχη.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίων 12 μηνών:

HostGator Κοινή χρήση λεπτομερών στατιστικών τελευταίων 12 μηνώνΜέση ταχύτητα HostGator 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

2. Πολλά επιπλέον τέλη για αντίγραφα ασφαλείας «True», Gmail και κακόβουλο λογισμικό

Τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας του HostGator είναι φθηνά, με εισαγωγική τιμή που ξεκινά μόνο από 2,75 $ / μήνα (για 36 μήνες).

Το φθηνότερο πακέτο τους (“Hatchling”) συνοδεύεται από ένα όνομα τομέα, εγκαταστάσεις με ένα κλικ δημοφιλών εφαρμογών όπως το WordPress, το Joomla και πολλά άλλα, μη μετρημένο εύρος ζώνης, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Βασικά, όλες οι βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για έναν πλήρη ιστότοπο.

HostGator Κοινόχρηστες πρόσθετες υπηρεσίεςHostGator Κοινόχρηστες πρόσθετες υπηρεσίες

Ωστόσο, αυτά αφορούν μόνο τα προεπιλεγμένα σχέδιά τους. Όλα τα «επιπλέον» πράγματα, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων, πρόσβαση στο Gmail, παρακολούθηση SiteLock και εργαλεία SEO θα σας κοστίσουν επιπλέον όταν έρθει η ώρα να κάνετε πληρωμή.

Είναι απογοητευτικό γιατί πολλές από αυτές τις λειτουργίες είναι προσεκτικά διατυπωμένες στον ιστότοπο, όπως “διαθέσιμες”, για να σας κάνουν να πιστεύετε ότι περιλαμβάνονται. Περιηγηθείτε στους άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές που έχουμε ελέγξει και θα δείτε ότι πολλοί από αυτούς, στην πραγματικότητα, τα ρίχνουν στη βασική τους τιμή.

Μόνο όταν φτάσετε στο τέλος της διαδικασίας, όταν εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσής σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι όλες αυτές οι επιπλέον λειτουργίες θα σας κοστίσουν, επίσης, επιπλέον.

Το Gmail είναι το τυπικό 5 $ / μήνα ή 60 $ / έτος ανά χρήστη, που είναι η κανονική τους τιμή. Αλλά τότε το SiteLock θα σας κοστίσει 19,99 $ / έτος, το CodeGuard (για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ιστότοπών σας) θα σας κοστίσει 23,95 $ / έτος και δεν διατηρεί καν πολλές προηγούμενες εκδόσεις του ιστότοπού σας σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Έτσι, ενώ το αρχικό σχέδιο φαίνεται φθηνό στην αρχή, αρχίζει να γίνεται αρκετά ακριβό όταν όλα λέγονται και γίνονται.

3. Βιομηχανική τιμολόγηση «Κόλπα»

Εκτός από τις πρόσθετες χρεώσεις, το HostGator τραβά δύο κόλπα τιμολόγησης που είναι αρκετά στάνταρ στον κλάδο.

Το πρώτο είναι η διαφήμιση με χαμηλή τιμή, όπως 2,75 $ / μήνα, μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι απαιτεί προπληρωμή για τρία ολόκληρα χρόνια για να το αποκτήσετε. Διαφορετικά, ψάχνετε 10,95 $ / μήνα για μια πραγματική υπηρεσία αξίας ενός μήνα.
Διακοπές κοινόχρηστης τιμής HostGator για μακροπρόθεσμα σχέδια

Αυτή είναι όμως η αρχή. Επειδή πάνω από αυτό, η τιμή ανανέωσης του HostGator αυξάνεται δραματικά μετά τη λήξη του αρχικού σας προγράμματος.

Ας πούμε λοιπόν ότι προχωράτε και κλειδώστε αυτό το χαμηλό ποσοστό για τρία χρόνια. Αναμφίβολα, θα έχετε μια πολύ καλή συμφωνία.

Το πρόβλημα ξεκινά όταν είναι ώρα να ανανεώσετε το σχέδιό σας σε τρία χρόνια. Σε αυτό το σημείο, η μηνιαία τιμή σας για το ίδιο πρόγραμμα αυξάνεται στα 6,95 $ / μήνα (ή συνολικά 250,20 $) – υπερδιπλασιάζει αυτό που μόλις πληρώσατε για την ίδια ακριβή υπηρεσία.

Ουσιαστικά, κυνηγούν το γεγονός ότι μετά από λίγα χρόνια, η πιθανότητα να θέλετε να αλλάξετε υπηρεσίες είναι πολύ χαμηλή. Έτσι, είστε κλειδωμένοι για λίγο (όπως μια εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης ή μια συνδρομή γυμναστηρίου).

Πολλοί άλλοι οικοδεσπότες που έχουμε ελέγξει τραβούν το ίδιο κόλπο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αρέσει.

Τιμές HostGator, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Σχέδια και τιμολόγηση κοινής φιλοξενίας HostGator

Κοινή φιλοξενία: Το HostGator έχει τρεις επιλογές κοινής φιλοξενίας για να διαλέξετε:

Σχέδιο εκκόλαψης: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 2,75 $ ανά μήνα. Λαμβάνετε ένα όνομα τομέα, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και χώρο αποθήκευσης, πιστοποιητικό SSL και απεριόριστους υποτομείς.

Σχέδιο μωρών: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 3,95 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και ονόματα τομέα.

Επιχειρηματικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 5,95 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και ονόματα τομέα. Διατίθεται με δωρεάν αποκλειστικό IP, SSL και έναν αριθμό χωρίς χρέωση.

 • Ευκολία εγγραφής: Εύκολη διαδικασία εγγραφής.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Η τιμή γνωριμίας είναι διαθέσιμη μόνο για αγορές μακροπρόθεσμου προγράμματος. Τα ποσοστά ανανέωσης θα υπερδιπλασιαστούν επίσης. Επιπλέον υπηρεσίες, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού, είναι όλες επιπλέον χρεώσεις.
 • Πώληση: Πολλά upsell.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Μπορεί να χρειαστούν έως και 24 – 48 ώρες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Διευκολύνουν την εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS σε λίγα βήματα χρησιμοποιώντας το QuickInstall.

Συνιστούμε το HostGator Shared?

Όχι πραγματικά.

Αλλά όχι για το λόγο που πιθανότατα σκέφτεστε.

Η κοινή φιλοξενία του HostGator προσφέρει πολλά οφέλη. Ο χρόνος λειτουργίας έχει βελτιωθεί πραγματικά τον τελευταίο χρόνο. Η εξυπηρέτηση πελατών ήταν καλή. Και η πληθώρα επιλογών φιλικών για αρχάριους το καθιστούν φιλικό προς τον χρήστη.

Ωστόσο, ένας συνδυασμός των αργών ταχυτήτων και των επιπλέον αυξήσεων των τιμών το καθιστούν πολύ ακριβό για να θεωρηθεί αξιοπρεπής αξία.

Ο λόγος που δεν θα το συνιστούσαμε, είναι, επειδή έχουν μια καλύτερη επιλογή στο κατάστημα που πραγματικά προσφέρει καλή αξία.

Η φιλοξενία του HostGator στο WordPress Cloud είναι λίγο πιο ακριβή αρχικά σε χαρτί, αλλά η απόδοση είναι επίσης πολύ καλύτερη.

Επομένως, συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό, πρώτα, γιατί πιθανότατα θα καταλήξετε να πληρώνετε το ίδιο στο τέλος της ημέρας όταν ρίχνετε αυτές τις επιπλέον χρεώσεις και αυξήσεις τιμών.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το HostGator στο παρελθόν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map