Perkhidmatan Hosting E-mel Terbaik untuk Perniagaan Kanada pada tahun 2020

OK, kita tidak akan mengalahkan semak belukar. Semasa anda berusaha mengembangkan perniagaan dan senarai langganan anda, penyedia hosting e-mel yang hebat adalah penting untuk membantu anda mengoptimumkan keupayaan e-mel anda.


Banyak e-mel yang dihantar gambar vektorHei, kami juga menyukai semua sembang pejabat yang lain, tetapi sejak beberapa tahun kebelakangan ini, e-mel menjadi kaedah nombor satu untuk berkomunikasi dan menyebarkan maklumat berharga melalui Internet, dengan hampir 250 bilion e-mel dihantar setiap hari.

… Dan dengan kira-kira empat bilion akaun e-mel di seluruh dunia (lebih daripada separuh daripada populasi dunia), ia telah mengatasi hampir semua alat komunikasi lain yang anda bayangkan.

Oleh itu, tidak menghairankan bahawa terdapat ratusan penyedia hosting e-mel, dengan beberapa yang cukup bagus dan yang lain tidak begitu hebat dalam mengurus akaun e-mel perniagaan anda. Dan walaupun tidak ada jawapan yang sesuai untuk semua rancangan hosting e-mel anda, anda cukup untuk membantu anda membuat keputusan yang bijak pada saat anda selesai membaca ini.

Sebelum kita masuk, saya ingin mengemukakan soalan di fikiran semua orang … Bolehkah saya menggunakan hos e-mel percuma?

Tidak ada salahnya menggunakan perkhidmatan hosting e-mel berasaskan web percuma untuk surat-menyurat peribadi anda dan pengumpulan kupon digital (# 20% offbeotch).

Namun — jika anda ingin diberi perhatian serius dalam dunia perniagaan dalam talian yang terus berkembang, anda pasti ingin menggunakan penyelesaian yang lebih mantap yang membolehkan anda membuat e-mel yang dihoskan @ domainanda.com sebagai pengganti yang lebih amatur @ gmail.com atau @ hotmail.com (syurga melarang).

Perlahan – Anda Mendapat Banyak Pilihan

Sekarang, sebelum anda merasa khabar angin mengenai aliran peningkatan dan pembelian baru yang nampaknya tidak berkesudahan, anda terpaksa menjalankan laman web anda dan berjalan dan melakukan sesuatu seperti ini…

Tarik nafas dalam-dalam dan berehat. ��

Anda tidak perlu melabur lagi yang lain $ 10- $ 20 / bulan untuk mendapatkan akses ke ciri penting ini.

Sebenarnya, jika anda tahu apa yang anda lakukan, anda sebenarnya boleh mendapatkan jumlah akaun e-mel @domain.com anda yang tidak terhad sebagai sebahagian daripada perkhidmatan hosting web standard anda.

Untuk membantu anda menghindari syarikat-syarikat penipuan dan penipuan yang berusaha untuk memisahkan anda dan wang tunai yang anda hasilkan, kami telah mengumpulkan senarai ringkas 3 perkhidmatan hosting web dan e-mel terbaik pada tahun 2020 yang akan memberi anda akses percuma ke semua akaun e-mel @ domainanda.com yang anda inginkan.

Mari dapatkannya.

TL; DR Tolong!

Tergesa-gesa? Jangan risau, kami ada. Sekiranya anda tidak mempunyai masa untuk membaca ulasan penuh dan mahu kami terus maju dan menaburkan kacang, kami akan bersaing dengan anda.

Sekiranya anda ingin mendapatkan keuntungan terbesar, maka anda pasti akan berjaya Tapak Tapak. Mereka menawarkan perkhidmatan hosting yang berpatutan dengan waktu operasi yang paling boleh dipercayai, masa pemuatan pantas, akaun e-mel tanpa had, dan sokongan pelanggan yang hebat. Serius … Kami sayang lelaki ini.

Belum dijual? Jangan risau, kami mempunyai lebih banyak untuk anda. Teruskan membaca.

Bagaimana Kami Mengkaji Host Ini

Sekiranya anda salah satu daripada orang-orang ‘istimewa’ yang merasa terpaksa menyusunnya pengikat berkod warna 32 halaman untuk meneliti sebarang pembelian lebih dari $ 50 (tidak ada pertimbangan, kami pernah ke sana), maka anda boleh pergi ke Laman Utama kami untuk mengetahui tentang kami ulasan web hosting proses dengan lebih terperinci.

Namun, versi ringkasnya adalah kami menjalankan pasukan pengembangan yang membangun dan menyelenggara laman web pelanggan (900 daripadanya pada saat ini) selama lebih dari satu dekad.

Dengan panjangnya projek yang telah kami tangani, kami memiliki data masa dan waktu muat yang unik (tidak tersedia untuk masyarakat umum) yang kembali lebih dari 10 tahun.

Genius matematik dalam skuad kami cukup baik untuk mengumpulkan beberapa grafik dan analisis statistik untuk kami sehingga kami dapat menyediakan data mentah yang anda perlukan untuk menentukan secara pasti perkhidmatan hosting e-mel yang sesuai untuk keperluan anda.

Apa yang Perlu dicari dalam Web + Host E-mel

Sekiranya anda ingin mendaftar dengan hos web yang menjamin 12+ bulan masalah teknikal pelanggan yang menyakitkan, masa yang tidak ada, dan perkhidmatan pelanggan yang begitu tidak menentu bahawa anda benar-benar tergoda untuk membuat rambut anda terbakar dalam kekecewaan … Kemudian anda ingin mencari hos web / e-mel termurah yang mungkin.

Tetapi kami akan menganggap bahawa anda menyukai kunci yang enak itu dan oleh itu, hari ini, kami akan membantu anda mengetahui dengan tepat kriteria yang harus anda fokuskan ketika membandingkan e-mel dan perkhidmatan hosting web yang berpotensi.

Yaitu, anda harus mencari hos e-mel / web dengan:

 • Akaun e-mel tanpa had percuma
 • Penghantaran E-mel Imap dan Pop3
 • Kelajuan yang Pantas dan Waktu Penggunaan yang Boleh Dipercayai
 • Sokongan pelanggan berkualiti tinggi

Jangan risau … Setiap tuan rumah yang akan kami cadangkan memenuhi kriteria ini dengan warna terbang.

Akaun E-mel Tanpa Had Percuma

Terdapat banyak syarikat yang mengenakan kadar yang terlalu tinggi untuk setiap akaun e-mel individu (ya, kami melihat anda GoDaddy).

Kadang kala ke atas $ 5 / akaun sebulan. Ini adalah penyingkiran yang murni dan, jika anda melihat syarikat yang mengiklankan “Akaun E-mel Murah” maka anda harus berlari ke bukit.

Sebarang perkhidmatan hosting web / e-mel yang bernilai garamnya akan memberi anda jumlah akaun e-mel yang tidak terhad (atau sekurang-kurangnya 25+) percuma sebagai sebahagian daripada pakej hosting standard anda.

Imap & Penghantaran E-mel Pop3

Walaupun ini adalah ciri standard di kebanyakan hos e-mel. Beberapa hos murah di luar sana akan menggunakan piawaian penghantaran e-mel yang ketinggalan zaman yang membuka anda dan surat-menyurat dalaman anda sehingga pelbagai risiko keselamatan berpotensi.

Jangan memihak kepada anda dan pastikan bahawa apa sahaja hos yang anda pilih menawarkan penghantaran e-mel Imap dan Pop3. Piawaian keselamatan ini akan memastikan bahawa e-mel peribadi anda tetap, baik … peribadi dan ia akan menghalang maklumat anda daripada jatuh ke tangan yang salah (iaitu pesaing dan penggodam).

Bagi banyak perniagaan kecil, penyampaian e-mel adalah masalah bertahan. Setelah anda mendaftar untuk host e-mel dan mendapatkan e-mel syarikat anda, kami mengesyorkan menggabungkannya dengan perkhidmatan pemasaran e-mel khusus. Perkhidmatan seperti Constant Contact, MailChimp, Aweber dan ActiveCampaign secara drastik meningkatkan penyampaian e-mel, sehingga mesej anda sampai ke destinasi yang diinginkan tanpa halangan..

Kelajuan yang Pantas dan Waktu Penggunaan yang Boleh dipercayai

Tidak masalah sama ada anda mempunyai jumlah akaun e-mel yang tidak terhad dan simpanan yang banyak sekiranya laman web anda tidak cukup dalam talian sehingga orang dapat mengakses kandungan anda dengan cepat dan benar-benar mencari alasan untuk menghantar e-mel kepada anda!

Dalam dunia hosting web, tidak ada jumlah “Bonus Gratis” atau “Barang Pemasaran Tambahan” yang dapat menampung waktu dan kecepatan yang buruk. Anda ingin memastikan bahawa mana-mana hos yang anda pilih mempunyai masa operasi sekurang-kurangnya 99.5% dan kelajuan muatan lebih pantas daripada 1,200 Ms.

Sokongan Pelanggan Berkualiti Tinggi

Saya benci meletupkan gelembung anda di sini, tetapi jika anda memutuskan untuk terjun ke dunia membina dan mengekalkan laman web anda sendiri, maka anda pergi memerlukan sokongan pelanggan pada satu ketika. Ini tidak dapat dielakkan yang dihadapi oleh semua webmaster.

Dan apabila ia akhirnya berlaku (percayalah, kami akan melakukannya), anda ingin memastikan bahawa perkhidmatan hosting yang anda gunakan menawarkan sokongan pelanggan yang boleh diakses sepenuhnya dan sangat berkesan untuk membantu anda kembali dan berjalan secepat mungkin.

Cari syarikat yang menawarkan Sembang langsung 24/7 atau sokongan melalui telefon dan pastikan untuk membaca dengan teliti melalui forum reddit dan web hosting untuk mengukur pendapat umum mengenai perkhidmatan pelanggan syarikat.

Dengan semua ini, mari kita selami 3 perkhidmatan hosting e-mel teratas tahun 2018!

1. Zoho

Perkhidmatan yang terus berkembang dan bertambah baik, langganan Zoho adalah pelaburan yang akan membayar dividen.

Kos: $ 1.00 / bulan untuk Lite $ 4.00 / bulan untuk Premium
Sokongan: Sembang langsung dan Pusat Panggilan 24/7

Zoho adalah pemenang kami di sini. Sejujurnya, walaupun semua ciri dan peluasannya rata-rata, ia tetap menang berdasarkan jumlah dan penerapannya sahaja. Tetapi syukurlah, setiap aspek perkhidmatan hosting e-mel ini berkualiti tinggi, tetapi dengan harga yang murah.

Zoho mempunyai penyelesaian untuk hampir semua masalah hosting e-mel yang mungkin anda miliki, dan maksud saya secara harfiah. Sama ada salah satu aplikasi mereka yang disesuaikan tanpa henti atau penyatuan yang lancar dengan perkhidmatan terkenal lain (dropbox dll), Zoho akan membuat anda dilindungi.

Perkhidmatan intro percuma

Zoho adalah perkhidmatan yang hebat, tetapi terdapat banyak perkhidmatan hosting E-mel lain di luar sana untuk dipertimbangkan oleh syarikat, jadi mengapa mengeluarkan wang untuk yang ini?

Di sinilah perkhidmatan percuma masuk. Versi ringkas Zoho tersedia secara percuma tanpa had. Memberi anda seberapa banyak masa yang anda perlukan untuk mempertimbangkan membeli versi lengkap.

Versi percuma hanya tersedia untuk 5 pengguna, jadi untuk perniagaan yang sedang berkembang, pelan berbayar diperlukan. Tetapi kami yakin bahawa walaupun ini tidak berlaku, Zoho Forever Free akan meminta anda membuat air liur atas prospek produk berbayar pula.

Keselamatan Kedap Udara

Dengan keselamatan teratas sebagai standard, dan protokol penyulitan S-MIME tambahan dengan rancangan Premium, e-mel anda pasti selamat dengan Zoho.

Mereka mempunyai semua penapis phishing dan spam yang anda harapkan dari perkhidmatan e-mel yang berkualiti, dengan bonus tambahan dari dasar privasi di atas rata-rata. Semua ini menggabungkan untuk menjadikan keselamatan mereka sukar dan serba lengkap.

Berkaitan: Cara Membongkar Laman Web Phishing Melalui Analisis Web

Sebilangan besar sambungan

Saya benar-benar dapat menulis seribu kata tambah di semua ceruk yang terdapat dalam perkhidmatan e-mel Zoho, tetapi saya akan cuba meringkaskan.

Sudah jelas bahawa dengan banyak sambungan Zoho, mereka berusaha menjadi satu-satunya perkhidmatan hosting e-mel yang anda perlukan (dan jika anda bertanya kepada kami, mereka). Dalam situasi yang tidak mungkin tidak dapat mencari pelanjutan khusus, bahkan paket Mail Lite asas mereka mempunyai rangkaian pengembangan pelanjutan bersepadu; bermaksud anda boleh mengubah perkhidmatan dengan cara yang anda perlukan.

Sama ada anda ingin menggunakannya dalam perjalanan dalam aplikasi mudah alih iOS dan Android Zoho yang terintegrasi, mengadakan perutean e-mel lanjutan, atau menyediakan alias domain (untuk beberapa nama tetapi beberapa ciri), anda tidak akan terkekang. Terdapat sedikit perkara yang tidak dapat anda lakukan dengan Zoho.

Alat untuk Bekerjasama

E-mel mungkin merupakan bentuk maklumat global teratas, tetapi ini adalah fakta yang terkenal bahawa media sosial memberikannya wang.

Zoho mensintesis aspek terbaik dari keduanya, mewujudkan sistem yang lancar untuk komunikasi dalaman.

Ciri aliran membolehkan anda berinteraksi dengan kandungan e-mel dan pengumuman lain dalam gaya media sosial, yang membolehkan rakan sekerja anda menyukai, memberi komen, dan berkongsi dengan senang..

Lapisan komunikasi tambahan ini menjadikan Zoho sebagai salah satu perkhidmatan E-mel paling inovatif dan intuitif di luar sana, memberikan kelebihan daya saing yang tidak dapat dinafikan.

2. SiteGround

Hosting Keseluruhan Terbaik Untuk EMAIL / HARGA / SPEED / UPTIME + Bonus dan Sokongan Pelanggan ($ 3.95 / bulan)

Masa muat: 475Ms
Waktu Masa: 99.95%
Kos: $ 3.95 / bln
Sokongan: Sembang Langsung

Bukan rahsia lagi bahawa kami adalah peminat besar SiteGround (dan telah lama wujud). Selama 7+ tahun kami menggunakan SiteGround untuk laman web kami sendiri dan juga untuk pelanggan kami, prestasi, sokongan, dan kualiti perkhidmatan yang kami terima sangat luar biasa. Mereka adalah salah satu dari beberapa perkhidmatan hosting web yang tidak hanya “Tetapkan dan lupakan” infrastruktur hosting mereka.

Mereka kerap mengemas kini (dan mengganti sepenuhnya) pelayan pusat data mereka dan berkomitmen untuk terus menyempurnakan perkhidmatan mereka untuk menyediakan hosting terbaik di planet ini. Walaupun mereka tanpa kekurangan mereka, mereka jauh dan jauh hos web dan e-mel terbaik kami pernah gunakan.

Masa Masa 99.95% & Kelajuan Beban Hebat

Sebagai permulaan, pakej hosting web dan e-mel paling asas SiteGround sangat dipercayai. Dengan waktu operasi 99.95% yang kuat selama 12 bulan terakhir, SiteGround memberikan jenis kebolehpercayaan yang biasanya disediakan untuk lebih banyak pelanggan VPS dan Dedicated Hosting. Percayalah kepada kami, dengan SiteGround, anda tidak perlu risau tentang tempoh masa henti yang berlanjutan atau kerosakan pelayan yang tidak dapat dijelaskan.

Menawarkan Kelajuan beban 475 MS (rata-rata) SiteGround juga merupakan hos web / e-mel terpantas yang pernah kami kaji dan akan memastikan bahawa anda tidak akan kehilangan calon pelanggan atau pelanggan daripada laman web yang ketinggalan zaman lagi.

Akaun E-mel Tanpa Had Percuma & Peti Mel yang cukup besar

Semua pakej hosting SiteGround menjadi standard yang dilengkapi dengan jumlah akaun e-mel yang tidak terhad dan saiz peti mel yang murah hati.

Malah rancangan “Permulaan” menawarkan saiz peti masuk 2,000 Mb dan sehingga 400 e-mel dihantar setiap jam.

Ciri-ciri Keselamatan yang luar biasa

Sebagai tambahan kepada waktu operasi yang hebat, kelajuan muat yang pantas, dan akaun e-mel tanpa had, SiteGround juga menawarkan pelanggan mereka akses ke sejumlah besar ciri keselamatan yang akan memastikan e-mel dan laman web anda selamat dari mata dan penggodam.

Semua pelanggan baru diberi akses ke a sijil SSL percuma, penghantaran e-mel Imap dan Pop3, dan CDN percuma. Tidak terlalu buruk untuk harga sebungkus rokok (oh, dan SiteGround juga tidak akan memberi anda barah paru-paru… jadi itu sahaja.)

3. Hostgator

Perkhidmatan yang Sangat Berpatutan dengan Ciri dan Waktu yang Hebat

Masa muat: 601Ms
Waktu Masa: 99.4%
Kos: $ 2.99 / bulan
Sokongan: Sembang Langsung

Walaupun nama mereka tidak masuk akal (maksud saya, ya … apa yang ada pada buaya dengan hosting dan e-mel?), Hostgator menawarkan beberapa pakej hosting dan e-mel terbaik dalam perniagaan dengan harga yang hampir tidak dapat dikalahkan.

Walaupun masa penggunaan dan kelajuan pemuatannya tidak setanding dengan SiteGround, memandangkan hakikat bahawa perkhidmatan hosting mereka tidak berharga, anda tidak boleh salah dengan hos e-mel berkualiti tinggi (jika diakui bodoh) ini.

Waktu Kerja yang Hebat & Beban Kelajuan

Dengan hanya $ 2.99 / bulan, Hostgator menawarkan waktu operasi yang hanya 0.01% lebih rendah daripada SiteGround dengan kos kurang daripada 75%. Dengan sama masa muatan yang mengagumkan (601 Ms) Hostgator, sejauh ini, adalah hos e-mel yang paling berpatutan di pasaran untuk kualiti perkhidmatan yang diberikan.

Akaun E-mel Tanpa Had dengan Ciri Keselamatan Hebat

Tidak kira tahap atau panjang pakej hosting yang anda pilih untuk membeli, Hostgator menawarkan akses ke sejumlah akaun e-mel tanpa had yang semuanya dilengkapi dengan penghantaran Pop3 dan SMTP (protokol pemindahan mel mudah) dan bonus tambahan ciri Hostgator’s Spamassassin ( untuk mengelakkan anda dan pekerja anda terjebak dengan Putera Saudi yang meminta “pinjaman $ 7,000 kecil”)

Sokongan Pelanggan yang Luar Biasa

Seperti yang kami sarankan untuk semua perkhidmatan hosting, Hostgator menawarkan sembang langsung 24/7 atau sokongan melalui telefon untuk memastikan bahawa anda dapat memastikan laman web dan akaun e-mel anda berjalan dengan lancar tidak kira masa.

Setelah mengemukakan puluhan pertanyaan sokongan yang sengaja membingungkan dan agak tidak masuk akal (maaf sekali lagi Diane!), Kami terpesona oleh kemudahan dan kepantasan yang digunakan oleh wakil mereka untuk membantu kami.

4. A2 HOSTING

Nilai Hebat untuk Harga yang Anda Bayar

Masa muat: 601Ms
Waktu Masa: 99.1%
Kos: $ 3.92 / bulan
Sokongan: Sembang Langsung

A2 Hosting, perkhidmatan terakhir dalam senarai kami, dilengkapi dengan sejumlah ciri hebat dan menawarkan akses kepada pelanggan mereka ke prestasi pantas dan boleh dipercayai yang merupakan tawaran mutlak untuk harga yang anda bayar.

Tidak seperti SiteGround dan HostGator, rancangan hosting termurah mereka – A2 lite pada $ 3,92 / bulan – hanya memberi anda akses ke 25 akaun e-mel (bummer). Walau bagaimanapun, memandangkan prestasi yang luar biasa dan banyaknya ciri tambahan, kami menghadapi kesukaran untuk menentangnya.

25 Akaun E-mel dengan Piawaian Keselamatan yang Hebat

Walaupun kami sedikit kecewa kerana A2 hanya menawarkan 25 akaun e-mel dalam pakej hosting Lite mereka (tidak terhad untuk yang lain), mereka prestasi mengagumkan dan banyak ciri tambahan lebih daripada menebus pelanggaran kecil ini.

Anda bukan sahaja mempunyai akses ke pilihan penghantaran Imap dan Pop3 tradisional, tetapi A2 Hosting juga membolehkan anda menggunakan Imap SSL dan Pop3 SSL untuk mengenkripsi mesej anda lebih jauh dan memberi anda dan organisasi anda ketenangan fikiran.

Waktu Kerja yang Hebat & Masa Beban Pantas

Walaupun tidak sesuai dengan SiteGround dari segi kelajuan dan kebolehpercayaan, perbezaannya adalah nominal untuk harga yang anda bayar. Dengan Waktu operasi 99.91% dan masa muat 625 Ms yang sangat pantas, A2 akan memastikan bahawa laman web anda sentiasa beroperasi dan menyampaikan kandungan yang anda perlukan tepat pada waktunya setiap masa.

Sokongan Pelanggan yang Luar Biasa

Sebelum setiap tinjauan yang kami terbitkan, kami selalu memastikan pasukan sokongan pelanggan mengikuti langkah mereka dengan menyerahkan serangkaian tiket yang semakin teknikal dan berbelit-belit.

Banyak yang mengejutkan kami, Sokongan pelanggan 24/7 A2 sangat responsif dan sangat berkesan. Tidak kira betapa labirinnya permintaan kami, staf sokongan mereka menanganinya dengan cepat, sopan, dan dengan profesionalisme yang tinggi.

Ciri Keselamatan Laman Web yang Hebat dan SSL Percuma

Oleh kerana anda (semoga) mengundurkan perkhidmatan hosting e-mel anda di atas hosting laman web standard anda, anda akan senang mendengar bahawa A2 Hosting, seperti SiteGround, hadir penuh dengan ciri dan tawaran keselamatan terkini untuk memastikan bahawa laman web anda semua kecuali “bukti penggodam”.

Menawarkan sijil SSL percuma kepada semua pelanggan baru serta CDN Cloudflare percuma, Pemantauan Pelayan Relik Baru, dan banyak lagi, anda dapat dengan mudah mengetahui bahawa A2 telah membuat anda dan laman web anda dilindungi.

Pemikiran Akhir mengenai Hosting E-mel

Sama ada anda mencari satu akaun e-mel untuk blog terbaru anda atau puluhan akaun korporat baru untuk permulaan epik yang anda lancarkan dengan rakan anda, tiga perkhidmatan yang telah kami tinjau dalam panduan ringkas ini tidak akan mengecewakan.

Beri tahu kami mana yang anda pilih dalam komen di bawah dan, seperti biasa, jika anda mempunyai pertanyaan, komen, kebimbangan, atau maklum balas, jangan ragu untuk menghubungi kami dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Awak juga mungkin menyukai:

 • Pembina Laman Web Terbaik

Rujukan dan kredit gambar:

 • ByarvitSolutions.com
 • PointCloser.com
 • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map