7 parasta halpaa web-hosting-palvelua (arvostelu 2020) Faktat isännöinnistä

halpa web-hosting


Halvan web-palveluntarjoajan löytäminen ei ole helppoa.

Miksi?

Monet suositut web-hosting-yritykset käyttävät alan standardin mukaisia ​​hinnoittelustrategioita, jotka yleensä houkuttelevat uusia asiakkaita alhaisilla esittelyhinnoillaan.

Tutkimuksemme mukaan uusimiskustannukset ovat kuitenkin yleensä 2x – 3x korkeammat. Ennen kuin kirjaudut halpaan isäntään, on välttämätöntä tarkistaa niiden uusimishinnat ja ominaisuudet.

Joskus ne on rajoitettu minimiin tallennustilaan, ei tarpeeksi kaistanleveyttä tai ei SSL-tilaa.

Vaikka useimmat verkkoisäntälaitteet heittävät verkkotunnuksen ja SSL: n ilmaiseksi (ainakin yhden vuoden), jotkut eivät.

Alta löydät 7 halvinta web-palveluntarjoajaa (viimeksi tarkastettu joulukuussa 2019):

1. Bluehost 2,75 dollaria kuukaudessa (36 kuukautta) | Uusii 7,99 dollaria

Bluehost

 • Uptime: 99,99% (katso tarkka käyttöaika)
 • Latausaika: 380 ms (katso tarkka latausaika)
 • Ominaisuudet: ilmaiset sähköpostitilit, SSL mukana
 • Rahat takaisin: 30 päivän takuu

Bluehost ylläpitää tällä hetkellä yli 2 miljoonaa verkkosivustoa. He ovat ylivoimaisesti yksi niistä suosituin, edullisia, jaettuja hosting-vaihtoehtoja – syystä. Useat suositut verkkovastaavat ja bloggaajat käyttävät niitä (ja suosittelevat niitä).

Niistä 31 isäntästä, joita olemme tarkistaneet, Bluehostin viimeinen 24 kuukauden käyttöaika on ollut paras, mitä olemme nähneet – 99,99% (vain 2 tuntia seisokkeja). Luotettavan suorituskyvyn lisäksi myös niiden keskimääräinen nopeus on nopeammalla puolella – 380 ms (mikä on nopea verrattuna muihin vastaavasti hinnoiteltuihin verkkoisäntäkoneisiin, kuten SiteGround (681 ms) tai DreamHost (654 ms).

Bluehost on myös suosituimpien web-isäntiemme yleisissä web-hosting-arvosteluissa. Lähinnä niiden erinomaisen ja luotettavan suorituskyvyn ja 24/7/365 live-chatin vuoksi kaikille asiakkailleen.

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, yhden napsautuksen asennukset eri verkkosivustojen rakentajille ja WordPress.

Suurin haitta tarjouksessaan on se, että halvimpaan suunnitelmaan (2,75 dollaria kuukaudessa) liittyy 36 kuukauden sitoutuminen. Jos päätät käyttää heidän palvelujaan alle 12 kuukautta, sinun on maksettava 4,95 dollaria kuukaudessa. SSL sisältyy hintaan. Halvin ”perussuunnitelma” sisältää 50 Gt tallennustilaa, 5 sähköpostitiliä ja mittaamaton kaistanleveys. Bluehost uudistuu 7,99 dollarilla kuukaudessa ensimmäisen rekisteröintijakson jälkeen.


Tai lue täydellinen arvostelu Bluehostista

2. Hostinger 0,99 dollaria kuukaudessa (48 kuukautta) | Uusii 2,15 dollaria

Hostinger

 • Uptime: 99,95% (katso tarkka käyttöaika)
 • Latausaika: 363 ms (katso tarkka latausaika)
 • Ominaisuudet: SSL, ilmainen verkkotunnus vuodeksi, rajoittamaton tallennustila
 • Rahat takaisin: 30 päivän takuu

Hostinger on halvin web-hosting-yritys, jota olemme tarkistaneet tähän mennessä.

Yleensä erittäin edulliset isännöintipalveluntarjoajat ovat joko hitaita, epäluotettavia tai heillä ei käytännössä ole asiakastukea.

Onneksi Hostinger on päinvastoin. Heidän käyttöaika on ollut viimeisen 23 kuukauden aikana 99,95%.

Lisäksi he ovat nopeimpia verkkoisäntäkoneita, joiden keskimääräinen latausaika on 363 ms (vain A2 Hosting ja MDDHosting, jotka ovat hieman kalliimpia).

Ne tarjoavat myös nopean 24/7-asiakastuen live-chatin välityksellä, mikä on erinomainen ominaisuus.

Alhaiset hinnat, loistavat latausajat ja luotettava käyttöaika – on mikä tekee niistä loistavan halvan web-hosting-vaihtoehdon.

Jos kirjaudut heidän halvimpaan suunnitelmaan, se maksaa sinulle vain 0,99 dollaria kuukaudessa. Tämä tekee yhteensä vain 47,52 dollaria “melkein” eliniän ylläpidosta – ei paha. Hostingerin halvin suunnitelma uudistuu 2,15 dollarilla kuukaudessa alkuperäisen kirjautumiskauden jälkeen.

Tämä “yhden jaetun hosting” -suunnitelma sisältää yhden verkkosivuston, 1 sähköpostitilin, 100 Gt kaistanleveyttä (joka pystyy käsittelemään paljon kävijöitä) ja rajoittamattoman tallennustilan.


Tai lue täydellinen arvostelu Hostingeristä

3. DreamHost 2,59 dollaria kuukaudessa (36 kuukautta) | Uudistuu: 2,59 dollaria | Kuukausittainen suunnitelma: 4,95 dollaria kuukaudessa

Dreamhost

 • Uptime: 99,94% (katso tarkka käyttöaika)
 • Latausaika: 654 ms (katso tarkka latausaika)
 • Ominaisuudet: SSL mukana, rajoittamaton liikenne
 • Rahat takaisin: 97 päivän takuu

DreamHost erottuu hetkessä web-isäntien joukosta vaikuttavan rahat takaisin -takauksensa ansiosta: he ovat niin varmoja palvelustaan, että antavat sinulle jopa 97 päivää aikaa pyytää rahaa takaisin (alan standardi on 30 päivää).

DreamHostin viimeinen 24 kuukauden käyttöaika on 99,94% – mikä ei ole huono. Niiden latausaika on 654 ms. Vaikka tämä ei ole liian hidasta, saat paremman latausajan kolmen parhaan valitsemme kanssa.

DreamHost ei kuitenkaan tarjoa ilmaisia ​​sähköpostitilejä. Kun Bluehost tarjoaa 5 sähköpostitiliä ja A2 Hosting tarjoaa 25, sinun on maksettava 1,67 dollaria sähköpostitililtä kuukaudessa DreamHostin kautta.

Vaikuttavan rahat takaisin -takuun (97 päivää) lisäksi DreamHost tarjoaa melko merkittäviä ominaisuuksia: ilmainen verkkotunnus vuodeksi (uusitaan 15,99 dollarilla), mittaamaton kaistanleveys, 50 Gt: n SSD-tallennustila, WP-sivuston rakentaja, ilmainen SSL ja tuki 1: lle. verkkosivusto – kaikki hintaan 2,59 dollaria kuukaudessa halvimmalla suunnitelmalla, joka uusitaan samaan hintaan.


Tai lue täydellinen arvostelu sivustollemme DreamHost

4. HostGator 2,75 dollaria kuukaudessa (36 kuukautta) | Uusi 6,95 dollaria

hostgator jakoi

 • Uptime: 99,99% (katso tarkka käyttöaika)
 • Latausaika: 1113 ms (katso tarkka latausaika)
 • Ominaisuudet: ilmaiset sähköpostitilit, SSL mukana
 • Rahat takaisin: 45 päivän takuu

Hostgator on epäilemättä yksi suurimmista ja suosituimmista web-tuotemerkeistä tänään. He isännöivät vaikuttavaa 10 miljoonaa + verkkotunnusta ja ovat toimineet alalla jo 19 vuotta. Se on vaikea voittaa!

Meillä on kuitenkin sekavia tunteita Hostgatorin jaetun isäntäsuorituskyvyn suhteen. 

Niiden suorituskyky on melko huono nopeuden suhteen: kuormitusaika 1113 ms tekee niistä hitaimpia tarkistetuista halvoista verkkoisäntäkoneista (Hostinger ja Bluehost ovat ainakin kaksi kertaa nopeampia ja A2-hosting kolme kertaa nopeampia). SSD-tallennustilan puute ei auta tätä. Hostgatorin 24 kuukauden käyttöaika on melko vaikuttava 99,99%, vaikka. Heillä on listan toiseksi paras käytettävyys Bluehostin jälkeen. Tämä antaa tietoturvan heidän palvelunsa luotettavuudelle.

Hostgatorin halvin suunnitelma maksaa 2,75 dollaria kuukaudessa, mutta vaatii 36 kuukauden sitoutumisen. Tätä varten saat rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan, ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, välittömät varmuuskopiot, ilmaisen SSL: n ja 100 dollarin mainoshyvityksen Googlelle ja Bingille. Hostgator uusii 6,95 dollaria kuukaudessa, kun alkuperäinen 36 kuukauden jakso on ohitettu.


Tai lue koko arvostelu HostGatorista

5. A2-hosting 2,96 dollaria kuukaudessa (12 kuukautta) | Uusii 8,99 dollaria

a2 hosting-kotisivu

 • Uptime: 99,93% (katso tarkka käyttöaika)
 • Latausaika: 320 ms (katso tarkka latausaika)
 • Ominaisuudet: ilmaiset sähköpostitilit, SSL mukana
 • Rahat takaisin: milloin tahansa rahat takaisin -takuu

A2-hosting on nopein jaetun hosting-palvelun tarjoaja, jota olemme testanneet tähän mennessä.

Keskimääräinen latausaika on 320 ms, A2-hosting on nopein tarkistetuista web-isännöistä – ja se on ollut näin vuosia. He ovat ainoa verkkoisäntä, joka saa täydellisen nopeuden pistemäärän tarkistettujen verkkoisäntäyritysten keskuudessa.

Maailmassa, jossa hitaus voi vahingoittaa sekä liikennettä että tuloksia, verkkosivustot, jotka ovat ylpeitä nopeudesta, perivät siitä palkkion – tai ainakin paljon enemmän kuin 2,96 dollaria kuukaudessa, jonka A2 Hosting veloittaa halvimmasta suunnitelmastaan.

A2 Hosting -palvelun käyttöaika ei kuitenkaan ole kovin vaikuttava. He ovat ylläpitäneet a 99,93% käyttöaika viimeisen 24 kuukauden aikana, mikä on melko heikkoa.

Sinun on myös rajoitettu yhteen verkkosivustoon heidän halvimman suunnitelmansa perusteella; Tämän vuoksi on vaikeaa nauttia heidän tarjoamistaan ​​upeista ominaisuuksista täysimääräisesti. Jos haluat lisää sivustoja, sinun on päivitettävä heidän ”Turbo-palvelimeen”. Vaikka tämä lupaa jopa 20x nopeamman nopeuden, se maksaa paljon enemmän 7 dollaria kuukaudessa 24/36 kuukauden sitoumuksesta.

A2 Hostingin halvimpaan suunnitelmaan on 2,96 dollaria kuukaudessa rajoittamaton SSD-tallennustila, rajaton kaistaleveys, ilmainen SSL, 25 sähköpostitiliä, sivuston rakentaja ja yhden napsautuksen WordPress-asennus. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. A2-hosting uudistuu 8,99 dollarilla kuukaudessa ensimmäisen rekisteröintijakson jälkeen.

Käytä “HOSTINGFACTS” -kupongia saadaksesi halvimman hinnan kassasivulla.


Tai lue täydellinen arvostelu A2 Hosting -palvelusta

6. GreenGeeks 2,95 dollaria kuukaudessa (36 kuukautta) | Uudistuu: 9,95 dollaria

GreenGeeksin kotisivu

 • Uptime: 99,96% (katso tarkka käyttöaika)
 • Latausaika: 453 ms (katso tarkka latausaika)
 • Ominaisuudet: ilmaiset sähköpostitilit, SSL mukana
 • Rahat takaisin: 30 päivän takuu

GreenGeeksin keskittyminen ympäristöystävällisyyteen saattaa houkutella heidät joihinkin käyttäjiin, mutta miten he pärjäävät verrattuna muihin halpoihin verkkoisäntäihin?

GreenGeeks ei ole niin nopea kuin Hostinger (363 ms), Bluehost (380 ms) tai A2 Hosting (320 ms), mutta niiden latausaika on 453 ms on vaikuttava ja a 99,96% myös käyttöaika ei ole huono. On myös syytä huomata, että hyödyt ympäri vuorokauden tapahtuvasta asiakastuesta live-chatin kautta (jonka olemme todenneet olevan melko luotettavia), jos sivustosi koskaan laskee.

Vaikka GreenGeeks on melko runsas, kun on kyse joidenkin halvimman suunnitelman ominaisuuksista (kuten rajaton tallennustila ja sähköpostit), haluamme huomata, että voit käyttää tätä suunnitelmaa vain yhden verkkosivuston kanssa.

Heidän halvin suunnitelmansa maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa, mikä tulee 36 kuukauden sitoumukseen. Tätä varten saat rajoittamattoman SSD-tallennustilan, rajoittamattoman kaistanleveyden, rajoittamattomat sähköpostit, ilmaisen verkkosivustojen rakentajan ja ilmaisen verkkotunnuksen 1 vuodeksi (uusitaan 13,95 dollarilla). Saat myös ilmaisen SSL: n. Kun alkuperäinen 36 kuukauden kirjautumisaika on ohi, GreenGeeks uusii hintaan 9,95 dollaria kuukaudessa.


Tai lue koko arvostelu GreenGeeksistä

7. iPage 1,99 dollaria kuukaudessa (36 kuukautta) | Uudistuu: 7,99 dollaria

IPage

 • Uptime: 99,97% (katso tarkka käyttöaika)
 • Latausaika: 759 ms (katso tarkka latausaika)
 • Ominaisuudet: ilmaiset sähköpostitilit, SSL mukana
 • Rahat takaisin: 30 päivän takuu

1,99 dollaria kuukaudessa iPagen tarjoukset näyttävät olevan yksi parhaimmista halvan web-hosting-palvelun kannalta – etenkin koska ne näyttävät olevan halvimmat parhaan valintamme (Hostinger) jälkeen.

Älä kuitenkaan pettää. 

Saat iPagen erittäin halvan hinnoittelun vain, kun teet 36 kuukauden sitoumuksen. Vielä tärkeämpää on, että kun alkuperäinen 36 kuukauden rekisteröitymisjakso on ohi, iPagen halpa jaetun isäntähinnan hinta on heti ilmapalloja 7,99 dollaria kuukaudessa.

On kuitenkin syytä huomata, että iPagella on vaikuttava 99,97% käyttöaika yli 24 kuukautta, ja ne tarjoavat luotettavan ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea useilla tavoilla, mukaan lukien live-chat.

iPage ei kuitenkaan tarjoa SSD-tallennustilaa. Latausaika on 759 ms, ne ovat myös toiseksi hitain halvimmista tarkistetuista verkkosivustoista.

Ilmainen verkkotunnus vuodeksi (uusitaan 14,99 dollarilla), ilmainen SSL, rajoittamaton tallennustila ja käytännöllisesti rajoittamaton kaistanleveys ovat joitain ominaisuuksia, jotka saat iPagen halvalla isännöinnillä. Vaikka useimmilla halvoilla isäntillä on yhden verkkosivun raja, iPage antaa sinun ylläpitää rajattomia verkkosivustoja.


Tai lue täydellinen arvostelu iPagesta

Kääriä:

Se, että sinulla ei ole suurta budjettia, ei tarkoita, että sinun pitäisi tyytyä heikkolaatuiseen verkkoisäntään.

Markkinoilla on kymmeniä vaihtoehtoja, jotka löytävät täydellisen tasapainon kohtuuhintaisuuden ja laadun välillä. Hieman tutkimuksella voit helposti löytää tarpeitasi vastaavan palveluntarjoajan ja Budjettisi.

 1. Bluehost: 2,75 dollaria / kuukausi [helppo käyttää, luotettava]
 2. Hostinger: 0,99 dollaria / kuukausi [halvin laatu isäntä]
 3. DreamHost: 2,59 dollaria / kuukausi [kyky maksaa kuukausittain]
 4. HostGator jaettu: 2,75 dollaria / kuukausi
 5. A2-hosting: 2,96 dollaria / kuukausi [nopein halpa web-isäntä]
 6. GreenGeeks: 2,95 dollaria / kuukausi
 7. iPage: 1,99 dollaria / kuukausi

P.S. Varmista, että olet kunnossa korkeampien uusintahintojen kanssa. Kenelläkään tässä luettelossa ei ole sama uusintahinta kuin ilmoittautumishinnalla.

Mitä halpoja palveluntarjoajia olet käyttänyt? Suosittelisit jotakin niistä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Voimme myös testata ja kokeilla halvempia isäntiä, joten ammu ehdotuksiasi meille :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map