GoDaddy áttekintés – Olvassa el ezt, mielőtt elveszíti pénzét

Szinte minden GoDaddy online értékelést, amelyet egy online marketingszakember írt. Más szavakkal, NEM objektív. Mindenki ismeri a GoDaddy-t.


Olyanok, mint az online hosting világ McDonald’jai. A túlságosan szexualizált Superbowl reklámoktól a szüntelen YouTube hirdetéseikig, a GoDaddy kapcsolt vállalkozásainak elterjedéséig az internetes tárhelyen átadni kell nekik ….

Azt hiszem, a McDonald’s valójában nem csinál egyet. De – könnyen a legelterjedtebb web hosting cég a világban.

Hírneve egy kiváló minőségű termék eredménye, vagy ezek a reklámok felelősek a sikerért?

Kipróbáltuk szolgáltatásainkat, hogy megválaszoljuk ezt a pontos kérdést.

Merüljünk el, tegyük fel a motorháztetőt, és nézzük meg, mi a GoDaddy igazán ajánlatok.

Ki az a GoDaddy Hosting??

Hacsak nem egy szikla alatt éltek… egy másik bolygón… egy másik Naprendszerben, tudod, ki a GoDaddy. ��

Heck, valószínűleg még a nagyszüleitek is ismerik a GoDaddy-t. ��������

És könnyű belátni, hogy miért …

A több mint két évtizeddel ezelőtt, 1997-ben alapították, a Baltimore-ben, Marylandben (Jomax Technologies néven). $ 2231900000 a tavalyi bevételben.

godaddy 2017 q2 elemzési jelentés

Tekintettel arra, hogy Bob Parsons, a GoDaddy alapítója és elnöke, korábbi cégeinek egyikét eladta az Intuit-nak, $ 65,000,000, ez nem igazán meglepetés.

Manapság a GoDaddy több mint 6000 embert foglalkoztat, 17 millió vállalatot szolgál ki világszerte, és széles körben tekintik tő a világ legnagyobb web hosting szolgáltatója.

Tehát azt hiszem, biztonságos azt mondani, hogy csak jól vannak.

De itt van a helyzet a nagyvállalatokkal kapcsolatban. Általában a két esernyő alá esnek.

 1. „Megérdemlem a sikeremet, mert a legjobb rohadt terméket kínálom a piacon.”
 2. Vagy: „Én vagyok a legnagyobb macska a városban, mert tudom, hogyan kell manipulálni a gyanútlan fogyasztókat a túl sok fizetésért egy alparányú termék esetében. ”

Tehát melyik esernyő alá tartozik a GoDaddy?

Furcsa módon, mindkettő.

Hadd magyarázzam.

GoDaddy tárhely előnyei – nagy teljesítmény

A rendelkezésükre álló erőforrások pusztán sokaságával (úgy értem, hogy évi éves bevételük van) magasabb, mint sok fejlődő ország GDP-jén) nem meglepő, hogy a GoDaddy nagyszerű munkát végez, és magas színvonalú teljesítményt nyújt felhasználóinak.

Itt csak néhány szempont a GoDaddy teljesítményéről, amelyek lenyűgöztek bennünket az elmúlt 12 hónapban. Láthatjuk a élő követés itt. Tudjon meg többet a Négylépcsős kutatási folyamat itt.

1. Jó az idejük (99,95%)

Noha nem kínálnak állkapocs-up-up uptime-ket, mint néhány versenytársuk (nevezetesen a SiteGround), a GoDaddy egészséges üzemideje 99,95% pontosan erre számíthat egy olcsó gazdagépen.

Godaddy uptime eredmény

Noha nem fognak díjat nyerni az uptimesért, örülök, hogy jelenthetem, hogy a GoDaddy ügyfeleink ideje alatt nem tapasztaltunk komoly összeomlásokat vagy észrevehető állásidőket..

Itt röviden áttekintjük az elmúlt hónap előadásait.

2018 átlag üzemidő:

 • Januári üzemidő: 99,98%
 • Február üzemideje: 99,96%
 • Március üzemidő: 99,91%
 • Április üzemidő: 99,99%
 • Május üzemideje: 99,94%
 • Június üzemidő: 99,98%
 • Július üzemidő: 99.85%
 • Augusztus (20.) üzemidő: 99.99%

2. Gyors sebesség (448 ms)

Annak ellenére, amit anyukád és más internetes kezdők mondtak neked, a webhely sebessége számít … Sokat.

godaddy oldal betöltése sebesség-teszt

Valójában a legfrissebb tanulmányok kimutatták, hogy a fogyasztók több mint 47% -a azt várja el, hogy egy webhely 2 másodperc alatt vagy rövidebb időn belül betöltődik. És ha nem? Viszlát viszont bevétel.

Ez a megfelelő webgazda kiválasztását teszi az egyik legfontosabb döntésként, amelyet akkor hoz, ha valaha is reménykedni szeretne pénzt keresni a webhelyén.

Tehát hogyan hasonlít a GoDaddy a versenytársakhoz?

Valójában … Elég rohadt jó.

Bejárat egy órakor átlagos terhelési idő mindössze 448 Ms, A GoDaddy egyszerűen az egyik leggyorsabb webtárhely, amelyet valaha felülvizsgáltunk, és lángolóan gyors sebességet kínál, amely örömmel fogja Önt és látogatóit.

2018 betöltési idő:

 • Január átlag sebesség: 363ms
 • Február átlag sebesség: 415ms
 • Március átlag sebesség: 386ms
 • Április átlag sebesség: 395ms
 • Május átlag sebesség: 415ms
 • Június átlag sebesség: 492ms
 • Július átlag sebesség: 541ms
 • Augusztus (20.) átlag sebesség: 587ms

3. Rengeteg nagy bónusz és kiegészítő szolgáltatás

Noha ezeknek a bónuszoknak vagy szolgáltatásoknak egyik sem ingyenes, a GoDaddy mindent megtesz annak érdekében, hogy minden új ügyfél képes legyen egy gyönyörű és nagy teljesítményű weboldalt létrehozni a lehető legkevesebb emberi munkával..

Godaddy funkciók

Mindent kínálnak, az egyedi weboldal készítőktől, a GoCentraltól a magas szintű webdesign szakemberekig, az egy kattintással történő alkalmazástelepítésekig, így biztosítva, hogy webhelye felálljon és működjön az összes szükséges harang és síp segítségével (vagy nem).

Weboldal készítő: A GoCentral a GoDaddy weboldal készítője. Az építőkészülék használata ingyenes, és lehetővé teszi a szerkesztést a számítógépről, táblagépéről vagy telefonjáról. Azt is bedobják az SSL tanúsítványba, ha építőjét használják.

Webdesign szakemberek: A GoDaddy szakemberek webdesign szolgáltatásokat kínál. Csak annyit kell tennie, hogy felhívja a konzultációs vonalat, és elmagyarázza, mire van szüksége. 4-6 héten belül online internetes webhelyet ígérnek, és 24/7/365 támogatási vonalat kínálnak.

Noha nem kínálnak olyan értéket, amellyel elvárhatják a SiteGround vagy az A2 tárhelyet, még mindig rengeteg kiegészítő szolgáltatás és bónusz van, hogy még a lelkesedő webmester is teljessé váljon.

GoDaddy Cons

Rendben, tehát a GoDaddy mind az üzemidő, mind a sebesség tesztet letette a repülő színekkel. Ezek közismertek, (látszólag) jó hírűek, és hozzáférést biztosítanak számtalan extra funkció csónakhoz.

Hol jelentkezünk, igaz?

Nem olyan gyorsan.

Noha a GoDaddy sok mindent megtesz teljesítmény szempontjából, üzletünk ügyfélszolgálatának és fizetésének szempontja, mondjuk, kevésbé sós.

Itt van miért …

1. Korlátozott gazdasági terv és nevetségesen magas megújítási díjak

Annak érdekében, hogy versenyezzen az egyre növekvő számú olcsó webtárhely szolgáltatójával, a GoDaddy őrülten alacsony árú csomagot kínál (ügyesen „Economy” -nek nevezve) a takarékosabb ügyfeleknek..

Önmagában ez nem rossz dolog.

Úgy értem, legyünk valósak … Mindannyian azt akarjuk, hogy a pénzünket annyira kifeszítsük, amennyire csak megy, igaz?

Az a kérdés, amelybe belemegy, az az, hogy nemcsak csökkentették a price. a web hosting szolgáltatást, de a érték.

Az ‘A gazdaság terv teljesen csupasz csont, és nem nyújtja a standard funkciókat számíthat egy jó hírű web hostra, például CDN-re, napi biztonsági másolatokra vagy SSL-tanúsítványra.

GoDaddy árképzés

Bár ez a 2,49 dolláros árcímke vonzónak tűnhet, bízz bennünk … Nem is ér annyit.

És míg a GoDaddy árképzésének témája vagyunk, ezt fontos megjegyezni ők töltik mértéktelenül magas megújítási díjak.

A GoDaddy nemcsak az egyik legkevésbé értékes házigazdák az Ön által fizetett árért (másodpercen belül meglátja miért), de a bevezető időszak lezárása után, megfordulnak, és több mint 200% -kal növelik az arányát.

Az a 2,49 dolláros gazdasági terv? Igen, ez 7,99 dollárt fog fizetni havonta.

Tekintettel arra, hogy nevetségesen magas üzemidejét élvezheti, villámgyors terhelési sebességgel, és az összes ingyenes extra szolgáltatás és bónusz, amelyet megérdemelsz ennek a költségnek a töredékéért, nehezen nyomjuk meg, hogy mindenkinek ajánljuk a GoDaddy használatát, aki rajongóinak takaríthat meg pénzt.

2. Szükségtelen felvásárlások és túltöltések

Ha olvassa el a webhelyről szóló webhely-áttekintést, akkor valószínűleg tudja, hogy ezt kell tennie soha vásároljon tárhelyet olyan társaságtól, amely nem kínál „ingyenes” SSL tanúsítványt.

A Google – szó szerint – megakadályozza a felhasználókat abban, hogy hozzáférjenek az Ön webhelyéhez, amíg nem ismeri el, hogy webhelye nem biztonságos, és hogy jelentős kockázatot jelent az általuk nyújtott információ biztonsága szempontjából..

Ezért van értelme, hogy a legtöbb tárhelyszolgáltató cég felhívta a figyelmeztetést, és ingyenes SSL-tanúsítványt kezdett kínálni minden új ügyfelének.

De mi van a GoDaddy-vel??

A felszínen minden jól néz ki. Minden új felhasználó SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik, amikor feliratkozik a GoDaddy bármelyik hosting tervére (a „Economy” kivételével)..

De amikor elolvassa a finom nyomatot, hamarosan rájön, hogy minden nem olyan, mint amilyennek látszik.

Valójában a GoDaddy egy felháborító 75 dollárt számít fel a biztonságos weboldal elnyeréséért.

godaddy ssl árazás

És ez még a legrosszabb sem.

Ha éppen új domain nevet és webtárhely-csomagot vásárolt, akkor számíthat arra, hogy képes lesz e-maileket küldeni ebből a webhelyről? Úgy értem, elvégre… az a ti webhely most.

Nos, ezt gondolod. De a GoDaddy másképp gondolja.

… E-mail fiókonként évente 60 dollár különbözik.

Míg más kiemelkedő szolgáltatók korlátlan számú (vagy legalább 25) e-mail fiókhoz férhetnek hozzá Önnek, a GoDaddy még nem is hajlandó megadni neked egy.

Emlékeztessen, hogy ezek a srácok ismét a legnagyobb webtárhely-szolgáltató a világon? Ó, igaz … Ennek valószínűleg van valami köze ehhez …

godaddy kereskedelmi táncoló lányok

De én eltávozom …

3. Nem garantált pénz-visszafizetési garancia

Világszerte több mint 17 millió ügyféllel feltételezheti, hogy a GoDaddy kell megszerezték hírnevüket mint átlátható és jó hírű internetes házigazda, amely hajlandó visszatéríteni a boldogtalan vásárlókat vásárlásukért, igaz?

Rossz.

Első pillantásra az ToS azt állítja, hogy bármely ügyfél jogosult visszatérítésre, ha a kezdeti vásárlástól számított 30 napon belül lemondja a fogadási tervet..

Elég tisztességesnek tűnik.

De aztán ezt mondják..,

Ha egy hosting szolgáltatást már teljesítettek, akkor nem téríthető vissza (ha még nem hajtották végre, akkor a tranzakció időpontjától számított 30 napon belül visszatérítésre jogosult)..

Most nem vagyok jogi szakértő, de gyanúsan hangzik, mint egy jól kialakított és zsargon záradék, amelynek célja annak biztosítása, hogy a GoDaddy törvényesen megszabaduljon az elégedetlen ügyfelek lopásától.

Mi az a „tárhelyszolgáltatás”, valóban visszatérítheti-e pénzét, ha nem elégedett a szolgáltatással? Nem tudom. És valószínű, hogy pontosan ez szereti a GoDaddy-t.

4. Vegyes ügyfélszolgálati vélemények

Az ügyfélszolgálat nagyon meghiúsult vagy hiányzik a GoDaddy szolgáltatásból.

godaddy vásárlói megjegyzés

Noha az amerikai telefonos támogatásuk nagyszerű, az üzleti életben a legjobbak egyike, valószínűleg nem akarja 20–45 percet tölteni a telefonon a kisebb csuklások és gyors kérdések megoldására.

Godaddy támogatásAmi még inkább kiábrándító, hogy a GoDaddy élő chat-támogatása annyira megbízhatatlan.

Gyakran találkoztam egy „kapcsolat nem érhető el” hibával, amikor megpróbáltam elérni az élő csevegés funkciójukat. És ha véletlenül átjutottam egy szolgáltatói képviselőhöz, akkor az élő csevegés összeomlik vagy eltűnik, vagy annyira csalódott vagyok, ha a „képviselő” (az a.k.a. robot) képtelen válaszolni kielégítő módon a kérdéseimre..

Ezen a ponton már azon gondolkozom, miért van szükségük 6000 alkalmazottra, hogy hajójuk továbbra is működjön? (Szüksége van valakire, aki kiszámolja az összes vissza nem térítendő készpénzt, amelyet ezekkel a bosszantó eladásokkal és megújítási díjakkal vesz fel).

Árazás

Mint láthatja – a GoDaddy ára olyan csali és kapcsoló. Ez általános ebben az iparágban, de a GoDaddy árváltozása magasabb az átlagnál. Ha Kanadában elérhető olcsó hosting szolgáltatást keres, akkor a GoDaddy valószínűleg nem az Ön választása.

Ajánljuk a GoDaddy-t??

Dehogy…

Noha személyesen nem bánom a személyes arcukon túlzottan szexualizált marketingüktől, egyetlen olyan ijesztően öltözött nő, aki a GoDaddy tankcsúcsait sportolja, nem tudja megbirkózni a társaság nyilvánvalóan tisztességtelen politikáival és szégyentelen pénz-megragadásával..

Előfordulhat, hogy teljesítményük megegyezik a többi vezető hosting szolgáltatással, de ha nem szereti kifizetni a 2-3X-t, amit a web host számára kellene, pénzét jobban költené a SiteGround, az A2 Hosting vagy akár a HostGator..

A GoDaddy nem vágja le …

GYIK

A GoDaddy megbízható?

Igen, a GoDaddy megbízható. A webtárhely-szolgáltatók első tízében vannak. Szerverük üzemideje pozitív, sebesség-tesztjük viszonylag gyors.

A GoDaddy weboldal készítője jó??

A GoDaddy weboldal készítője rendben van. Ez határozottan működik, és létrehozhat egy weboldalt az Ön számára. Ennek ellenére vannak jobb alternatívák a bejelentkezéshez, mint például a Wix és a Squarespace.

Mennyibe kerül a GoDaddy havonta?

A GoDaddy ára az egész térképen megtalálható. Promóciós árakat kínálnak az első évben, 2,99 USD havonta, de aztán havonta 7,99 USD-ra emelik.

A GoDaddy jó kisvállalkozások számára?

A GoDaddy nem káros a kisvállalkozások számára, de őszinte igazság az, hogy sokkal jobb alternatívák vannak a piacon történő tároláshoz. A GoDaddy drágább egy nem olyan jó termékkel.

Mire használják az emberek a GoDaddy-t??

A GoDaddy webgazda és domain regisztrátorként használatos. Ez azt jelenti, hogy amikor az emberek domain nevet akarnak vásárolni, elmenhetnek a GoDaddy-hez és megvásárolhatják azt. Miután megvásárolták a domain nevet, otthont adhatnak a szolgáltatásuknak.

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő

Referenciák és képösszegek:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map