Recenzie GoDaddy – Citiți acest lucru Înainte de a pierde banii

Aproape fiecare recenzie GoDaddy pe care o găsiți online este scrisă de un marketer afiliat. Cu alte cuvinte, NU obiectiv. Toată lumea îl cunoaște pe GoDaddy.


Sunt ca McDonald din lumea gazdelor online. De la reclamele lor excesiv de sexualizate Superbowl, la anunțurile lor inedite YouTube, la proliferarea afiliaților GoDaddy din spațiul de găzduire web, trebuie să le înmânați ….

Presupun că McDonald nu face nimic din asta. Dar – sunt ușor cea mai cunoscută companie de găzduire web in lume.

Faima lor este rezultatul unui produs de înaltă calitate sau sunt aceste reclame responsabile pentru succesul lor?

Le-am testat serviciile pentru a răspunde exact la această întrebare.

Haideți să ne cufundăm, să deschidem capota și să aruncăm o privire la ce este GoDaddy într-adevăr promoții.

Cine este GoDaddy Hosting?

Cu excepția cazului în care ați trăit sub o stâncă … pe o altă planetă … într-un sistem solar diferit, știi cine este GoDaddy. ��

Heck, chiar și bunicii tăi sunt probabil familiarizați cu GoDaddy. ��������

Și este ușor de văzut de ce …

Fondată în urmă cu mai bine de două decenii în 1997 în Baltimore, Maryland (sub numele de Jomax Technologies) GoDaddy a cunoscut o creștere meteorică prin clasamentele din lumea gazdelor web și s-a aruncat într-o scădere a maxilarului. $ 2.231.900.000 în venituri anul trecut.

godaddy 2017 q2 raport de analiză

Având în vedere că Bob Parsons, fondatorul și președintele GoDaddy, a vândut una dintre companiile anterioare lui Intuit pentru o sumă „mică” de, oh $ 65.000.000 de, acest lucru nu este chiar o surpriză.

Astăzi, GoDaddy are mai mult de 6.000 de angajați, servește 17 milioane de companii în întreaga lume și este considerată pe scară largăel este cel mai mare furnizor de servicii de găzduire web de pe planetă.

Așadar, cred că este sigur să spun că fac bine.

Dar iată lucrul despre marile companii. Acestea tind să cadă sub una dintre cele două umbrele.

 1. “Merit succesul meu pentru că ofer cel mai bun produs al naibii de pe piață.”
 2. Sau, „Sunt cea mai mare pisică din oraș pentru că știu să fac asta să manipuleze consumatorii neobservați să plătească prea mult pentru un produs subpar. ”

Deci, ce umbrelă se încadrează GoDaddy?

Ciudat, ambele.

Lasă-mă să explic.

Pro GoDaddy Gazduire – Performanță excelentă

Având la dispoziție abundența mare de resurse (înseamnă că veniturile lor anuale nu sunt mai mare decât PIB-ul multor țări în curs de dezvoltare) Nu ar trebui să fie deloc surprinzător faptul că GoDaddy face o muncă excelentă oferind performanțe de înaltă calitate utilizatorilor lor.

Iată doar câteva dintre aspectele performanței GoDaddy care ne-au impresionat în ultimele 12 luni. Poti vedea urmărire live aici. Citiți mai multe despre nostru Procesul de cercetare în patru etape aici.

1. Au perioade minunate de timp (99,95%)

În timp ce nu oferă o scădere a maxilarului, precum unii dintre concurenții lor (și anume SiteGround), GoDaddy postează un uptime sănătoasă de 99,95% care este exact ceea ce v-ați aștepta cu o gazdă ieftină.

Rezultatul uptime al lui Godaddy

Deși nu vor câștiga niciun premiu pentru orele lor de funcționare, sunt fericit să raportez că nu am avut nicio eroare majoră sau perioade de inactivitate observabile în timpul nostru ca clienți GoDaddy..

Iată o scurtă privire asupra performanțelor din ultimele luni.

2018 medie timpul de funcționare:

 • Optime de ianuarie: 99.98%
 • Optime de februarie: 99.96%
 • Timpul de funcționare al lunii martie: 99.91%
 • Timpul de funcționare al lunii aprilie: 99,99%
 • Durata de utilizare mai mare: 99.94%
 • Optime de iunie: 99.98%
 • Timpul de funcționare al lunii iulie: 99,85%
 • Timpul de funcționare al zilei de 20 august: 99,99%

2. viteze rapide (448 ms)

În ciuda a ceea ce ți-au spus mama și alte noutăți pe internet, viteza site-ului web contează… Multe.

testul vitezei de încărcare a paginii godaddy

De fapt, studiile recente au arătat că peste 47% dintre consumatori se așteaptă ca un site web să se încarce în 2 secunde sau mai puțin. Și dacă nu? Adio veniturile.

Acest lucru face ca selectarea gazdei web potrivită să fie una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua dacă vreți să sperați să câștigați bani din site-ul dvs. web.

Deci, cum se compară GoDaddy cu concurenții lor?

De fapt … Destul de bine.

Privește la un an timpul mediu de încărcare de numai 448 m, GoDaddy este cu ușurință una dintre cele mai rapide gazde web pe care le-am revizuit vreodată și oferă viteze extrem de rapide, care vă vor menține fericiți și vizitatorii dvs..

Timp de încărcare 2018:

 • Ianuarie medie viteza: 363ms
 • Februarie medie viteza: 415ms
 • Martie medie. viteza: 386ms
 • Aprilie medie. viteza: 395ms
 • Poate avg. viteza: 415ms
 • Iunie medie. viteza: 492ms
 • Iulie medie viteza: 541ms
 • August (20th) mediu viteza: 587ms

3. O mulțime de bonusuri mari și funcții suplimentare

Deși niciunul dintre aceste bonusuri sau funcții nu este gratuit, GoDaddy face tot posibilul pentru a se asigura că fiecare client nou are capacitatea de a crea un site web frumos și performant, cu o muncă cât mai puțin umană..

caracteristici de godaddy

Acestea oferă totul, de la constructorul de site-uri personalizate, GoCentral până la profesioniști de proiectare web la nivel înalt, până la instalații de aplicații cu un singur clic pentru a vă asigura că site-ul dvs. se instalează cu toate clopotele și fluierele de care aveți nevoie (sau nu).

Site Web Builder: GoCentral este creatorul de site-uri web GoDaddy. Utilizarea constructorului este gratuită și vă permite să editați de pe computer, tabletă sau telefon. De asemenea, aruncă un certificat SSL dacă folosiți constructorul lor.

Profesioniști în proiectare web: GoDaddy oferă servicii de web design de la profesioniști. Tot ce trebuie să faceți este să apelați linia lor de consultare și să explicați ce aveți nevoie. Acestea promit un site web online în 4-6 săptămâni și oferă o linie de asistență 24/7/365.

Deși nu oferă genul de valoare pe care îl puteți aștepta de la SiteGround sau A2 Hosting, există totuși o mulțime de funcții și bonusuri suplimentare pentru a menține chiar și cel mai entuziast webmaster satiat.

GoDaddy Cons

Ok, deci GoDaddy a trecut atât testele de funcționare cât și de viteză cu culori zburătoare. Ei sunt bine cunoscuți, (aparent) de renume și vă oferă acces la o încărcătură de barci cu câteva caracteristici suplimentare.

Unde ne înscriem, corect?

Nu asa de repede.

Deși GoDaddy face o mulțime de lucruri chiar din punct de vedere al performanței, aspectul serviciului pentru clienți și de plată al afacerii lor este, să spunem, mai puțin decât savuros.

Iata de ce…

1. Planul de economie limitată și taxele ridicul de ridicate de reînnoire

În încercarea de a concura cu un număr din ce în ce mai mare de gazde web ieftine, GoDaddy oferă un pachet de prețuri insuficient de scăzut (denumit în mod corespunzător, „Economie”) pentru clienții lor mai frugali..

În sine și nu este un lucru rău.

Adică, să fim reali … Cu toții vrem să ne întindem banii în măsura în care vor merge, nu?

Problema în care vă veți confrunta, însă, este că nu numai că au redus pricserviciul lor de găzduire web, dar și serviciul valoare.

Planul economic este oase complet goale și nu oferă caracteristicile standard vă așteptați de la o gazdă web de renume, cum ar fi un CDN, copii de rezervă zilnice sau un certificat SSL.

Preț GoDaddy

Deși acea etichetă de preț de 2,49 USD poate părea atrăgătoare, ai încredere în noi … Nu merită nici măcar atât de mult.

Și în timp ce suntem pe tema prețurilor GoDaddy, este important să reținem acest lucru ei taxează exorbitantly taxe mari de reînnoire.

Nu numai că GoDaddy este unul dintre cel mai puţin gazde valoroase pentru prețul pe care îl plătiți (veți vedea de ce într-o secundă), dar, după încheierea perioadei lor introductive, se vor întoarce și vă vor crește rata cu mai mult de 200%.

Planul de economie de 2,49 USD? Da, acum vă va rula 7,99 USD pe lună.

Având în vedere că vă puteți bucura de uptime ridicol ridicate, viteze de încărcare rapidă fulger, și toate funcțiile și bonusurile gratuite pe care le meritați pentru o parte din acest cost, ne-a fost greu să recomandăm utilizarea GoDaddy tuturor celor care sunt fani ai economisirii de bani.

2. Inutile Upsells și supraîncărcați Galore

Dacă ați citit oricare dintre recenziile de găzduire web pe acest site, atunci știți probabil că ar trebui nu cumpără găzduire de la o companie care nu oferă un certificat SSL „gratuit”.

În mod literal, Google va împiedica utilizatorii să acceseze site-ul dvs. până când aceștia recunosc că site-ul dvs. nu este securizat și că prezintă un risc semnificativ pentru siguranța informațiilor lor.

Prin urmare, are sens că majoritatea companiilor de găzduire au luat indiciu și au început să ofere un certificat SSL gratuit tuturor clienților noștri.

Dar despre GoDaddy?

La suprafață, totul arată bine. Toți utilizatorii noi primesc un certificat SSL atunci când se înscriu la oricare dintre planurile de găzduire ale GoDaddy (altele decât „Economie”).

Dar când vei citi tipăritul, vei realiza în curând că totul nu este așa cum apare prima dată.

De fapt, GoDaddy percepe o sumă de 75 USD pe an pentru „privilegiul” de a avea un site web securizat.

prețuri godaddy ssl

Și aceasta nu este chiar cea mai rea parte.

Dacă tocmai ați achiziționat un nou nume de domeniu și un pachet de găzduire web, așteptați că veți putea trimite e-mailuri de pe site-ul respectiv, nu? Adică, până la urmă … Este ta site-ul web acum.

Ei bine, asta crezi. Dar GoDaddy gândește altfel.

… 60 USD / an pe cont de e-mail diferit.

În timp ce alți furnizori de top vă vor oferi acces la un număr nelimitat de conturi de e-mail (sau cel puțin 25) GoDaddy nu este chiar dispus să vă ofere unu.

Amintește-mi cum acești tipi sunt din nou cea mai mare companie de găzduire web din lume? Oh, corect … Probabil are ceva de-a face cu asta …

fete de dans comercial de godaddy

Dar am sărituri …

3. Garanție de restituire a banilor care nu este atât de garantată

Cu peste 17 milioane de clienți din întreaga lume, ați presupune că GoDaddy trebuie sa au câștigat o reputație de gazdă web transparentă și de încredere, care este dispusă să restituie clienții nefericiți pentru cumpărarea lor, nu?

Gresit.

La prima vedere, ToS-ul lor susține că orice client are dreptul la o rambursare dacă își anulează planul de găzduire în termen de 30 de zile de la achiziția inițială..

Pare destul de corect.

Dar atunci spun ei..,

Dacă un serviciu de găzduire a fost deja efectuat, atunci acesta este nerambursabil (dacă nu a fost încă efectuat, este eligibil pentru o rambursare în termen de 30 de zile de la data tranzacției).

Acum, nu sunt expert juridic, dar sună bănuitor ca un material bine pregătit și plin de jargon clauză concepută pentru a se asigura că GoDaddy poate scăpa în mod legal de a fura de la clienți nemulțumiți.

Ce este un „serviciu de găzduire”, vă puteți recupera banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit de acest serviciu? Nu știu. Și șansele sunt, exact așa îi place lui GoDaddy.

4. Recenzii mixte pentru clienți

Serviciul clienți este destul de lovit sau ratat cu GoDaddy.

comentariul clientului godaddy

Deși asistența lor telefonică din Statele Unite este excelentă, unele dintre cele mai bune în afaceri, de fapt, probabil că nu doriți să petreceți 20-45 de minute la telefon pentru a rezolva sughițuri minore și întrebări rapide..

susținere godaddyCeea ce face mai dezamăgitor faptul că asistența de chat live a GoDaddy este atât de lipsită de încredere.

Am fost frecvent întâlnită cu o eroare de „conexiune indisponibilă” ori de câte ori am încercat să accesez funcția lor de chat live. Și fără șansa prin care am ajuns într-adevăr la un reprezentant al serviciului, chat-ul live, fie s-ar prăbuși și va dispărea, sau m-aș frustra atât de mult cu incapacitatea „reprezentantului” (de exemplu robotul) de a răspunde la întrebările pe care le-am avut într-o manieră satisfăcătoare.

În acest moment, încep să mă întreb de ce au nevoie de 6.000 de angajați pentru a-și menține nava în funcțiune? (Aceștia trebuie să aibă nevoie de cineva care să numere toată numerarul nerambursabil pe care îl iau cu acele amețeli neplăcute și cu taxele de reînnoire).

Prețuri

După cum puteți vedea – prețul GoDaddy este un fel de momeală și comutator. Acest lucru este comun în această industrie, dar schimbarea prețului GoDaddy este mai mare decât media. Dacă sunteți după un serviciu de găzduire ieftin disponibil în Canada, GoDaddy probabil nu este alegerea dvs..

Recomandăm GoDaddy?

Nu…

Cu toate că personal nu-mi pasă de marketingul excesiv sexualizat în fața ta, niciun număr de femei foarte puțin îmbrăcate care fac sport cu covoarele GoDaddy nu pot compensa politicile flagrante necinstite și apucarea banilor fără rușine.

Performanța lor ar putea fi la fel de alăturată cu alte servicii de hosting de top, dar dacă nu vă place să plătiți 2-3X ceea ce ar trebui pentru gazda dvs. web, banii dvs. vor fi cheltuiți mai bine cu SiteGround, A2 Hosting sau chiar cu HostGator.

GoDaddy pur și simplu nu l-a tăiat …

FAQ

GoDaddy este de încredere?

Da, GoDaddy este de încredere. Ei se află în primii zece furnizori de servicii de găzduire web. Timpul de funcționare al serverelor lor este pozitiv, iar testele de viteză ale acestora sunt relativ rapide.

Este bun constructorul de site-uri GoDaddy?

Producătorul de site-uri GoDaddy este în regulă. Cu siguranță funcționează și poate obține un site web construit pentru tine. Acestea fiind spuse, există alternative mai bune de verificat, cum ar fi Wix și Squarespace.

Cât este GoDaddy pe lună?

Prețurile pentru GoDaddy sunt peste tot pe hartă. Acestea oferă prețuri promoționale la 2,99 USD pe lună pentru primul an, dar apoi cresc prețul la 7,99 dolari pe lună.

GoDaddy este bun pentru întreprinderile mici?

GoDaddy nu este rău pentru întreprinderile mici, dar adevărul sincer este că există alternative mult mai bune la găzduire pe piață. GoDaddy este mai scump cu un produs nu la fel de bun.

Pentru ce folosesc oamenii GoDaddy?

GoDaddy este utilizat ca gazdă web și registrator de domenii. Ceea ce înseamnă asta este atunci când oamenii doresc să cumpere un nume de domeniu, pot merge la GoDaddy și să-l cumpere. După ce achiziționează numele domeniului, își pot găzdui site-ul cu serviciul.

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun constructor de site-uri web

Referințe și credite de imagine:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector