Beste gratis website-bouwers

pie giphyHet vinden van een gratis websitebouwer is voor veel mensen een slimme beslissing.


Geld inzamelen in iets waarvan je nog niet helemaal weet waar je mee bezig bent, is niet het beste idee. De meeste mensen rijden graag met een auto voordat ze het kopen, dus waarom niet een websitebouwer besturen voordat ze kopen?

Er is geen dealerschap voor websitebouwers. Waar begin je in vredesnaam bij het bouwen van een website? Als je geen eerdere ervaring hebt, kan het echt verwarrend zijn.

Wat betekent hosting? Hoe kan ik de kosten voor het ontwikkelen van mijn website verlagen? Waarom is er een WordPress.com en een WordPress.org? Het is behoorlijk verwarrend en daarom is gratis beginnen helemaal geen slecht idee.

Het goede nieuws is dat er een aantal geweldige opties zijn voor gratis websitebouwers en dat het zo simpel is. Ik weet niet eens hoe gemakkelijk taart is – dit is misschien makkelijker.

Onze beste keuzes voor de beste gratis website-bouwers

De eerste plaats waar u naartoe moet gaan om een ​​gratis websitebouwer te gebruiken, is Constant Contact. Het geweldige van Constant Contact is dat het ook onze keuze is als de beste e-mailmarketingservice. Het feit dat ze een gratis versie van hun service aanbieden, is gewoon een kers op de taart (ik weet niet waarom desserts zoveel te maken hebben met websitebouwers).

Constant Contact gebruiken is de gemakkelijkste manier om een ​​website gratis aan de gang te krijgen zonder extra complicaties, terwijl u ook meteen in e-mailmarketing duikt.

1. Constant contact – Beste bouwer voor Canada (inclusief gratis hosting)

Constant Contact kwam niet in aanraking met websitebouwers. Ze staan ​​bekend als de beste e-mailmarketingsoftware op de markt.
Ze ploeterden op bestemmingspagina’s en concludeerden waarschijnlijk dat mensen een echt goede gratis websitebouwer nodig hebben. Daarna hebben ze het gebouwd.

Constant Contact heeft fantastisch werk geleverd door hun websitebouwer uit te bouwen en de gratis versie ervan brengt je veel verder dan welke andere gratis websitebouwer dan ook.

Gratis versie

Er zijn beperkingen op de gratis versie van de service, maar hiermee kunt u aan de slag met het bouwen van uw website. Geen geld hoeven te betalen om erachter te komen wat u doet, is een enorme toegevoegde waarde.

Het ding over de gratis abonnementen op Constant Contact is dat je bijna alles krijgt wat je krijgt in een betaald abonnement. Je mag het in ieder geval uitproberen. Hier zijn enkele andere dingen die u krijgt in een gratis abonnement dat de meeste andere websitebouwers niet bevatten:

 • Sociaal delen
 • Facebook-integratie
 • Contactbeheer
 • Lead Capture Forms
 • LogoMaker
 • Verkoop van 3 producten
 • Online betalingen
 • Voorraad-, order- en belastingbeheer
 • Coupons en kortingen
 • Transactionele e-mails
 • Verzendbeheer

Voor sommige van deze functies, zoals korting, moet je naar het tweede of derde betaalde niveau gaan voor eCommerce-services. Het feit dat je deze functies gewoon gratis kunt gebruiken, is gek.

Makkelijk te gebruiken

Ik ben zojuist naar de marketingpagina van de website builder van Constant Contact gesprongen. Ik heb een timer ingesteld precies toen ik op “Maak uw gratis site” klikte.

Constant contact

Ik besloot een website voor een reisbureau te maken waar iemand contact met mij kan opnemen via e-mail of door te bellen. 

Ik gebruikte stockfoto’s en hield alleen het logo als de woorden “Reisbureau”.

Ik maak geen grapje, ik had een website gebouwd in 4 minuten en 37 seconden. Ik haastte me niet eens en het zag er ook best goed uit.

Als ik nog tien minuten zou spelen met meer stockfoto’s of kleuren zou veranderen, denk ik dat deze website er net zo goed uit zou zien als andere op maat gemaakte bureaus voor reisbureaus.

Als je de eenvoudigste website ooit wilt maken die er echt goed uitziet, zie ik geen enkel punt om iets anders te gebruiken dan hun bouwer. 

Hoe is dit mogelijk?

Niet vanaf nul beginnen

Constant Contact creëerde hun snelle en gemakkelijke website builder door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie. De software stelt u een paar vragen over het type website dat u wilt en biedt u vervolgens specifieke stockfoto’s en sjablonen.

Je hebt geen miljoen keuzes, maar je hebt wel een extreem groot bedrag voor een gratis websitebouwer. Je kunt zelfs je eigen foto’s en logo uploaden als je dat wilt. 

De websitebouwer biedt kleurenlay-outs die u heen en weer kunt schakelen tussen elkaar. Vervolgens wordt u gevraagd welke lettertypen u wilt en gebruikt u meerdere lettertypen die elkaar ook aanvullen met de juiste maatvoering. Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken.

Een waanzinnige keuze hebben met honderden sjablonen is niet wat u uit de websitebouwer van Constant Contact haalt. Wat u krijgt, is de eenvoudigste websitebouwer die er het beste uitziet. Je kunt het niet aanpassen om precies te zijn waar je ziel naar verlangt, maar als dat is wat je nodig hebt, zou je waarschijnlijk een webontwikkelaar moeten inhuren en naast hem gaan zitten terwijl hij je visie opbouwt.

2. Wix – Snel, gemakkelijk en functioneel (Inclusief gratis hosting)

Wix is ​​geen gratis software die half zo goed werkt als de websitebouwers waar mensen voor betalen.

Wix is ​​de marktleider als het gaat om websitebouwers. Ze bieden ook toevallig een gratis versie van hun service aan.

Gratis versie

Er zijn beperkingen op de gratis versie van de service, maar hiermee kunt u aan de slag met het bouwen van uw website. Geen geld hoeven te betalen om erachter te komen wat u doet, is een enorme toegevoegde waarde.

Geen van de aspecten van het gratis plan mag u ervan weerhouden het te gebruiken. Als u besluit dat u de premiumfuncties in de toekomst nodig heeft, zou u op het punt zijn gekomen om uit te zoeken of de website is wat u eigenlijk wilt.

Makkelijk te gebruiken

Er zijn eigenlijk gemakkelijker te gebruiken websitebouwers. Dat gezegd hebbende – Wix is ​​nog steeds vrij eenvoudig te gebruiken.

U kunt een website bouwen met massaaanpassing, zonder codering en zonder extra hoofdpijn. Er zijn manieren om de massaaanpassing te negeren en gewoon een professioneel ogende website te bouwen zonder al te veel te doen.

Er zijn tal van diensten voor website-ontwikkeling met slepen-en-neerzetten-functionaliteit. Dit alles betekent dat je iets sleept dat je wilt gebruiken en het vervolgens laat vallen. Zo eenvoudig is het.

wix-move-element-overal

Dit is ideaal voor bewerking waarbij snelheid en gebruiksgemak voorop staan.

Niet vanaf nul beginnen

Wix heeft deze geweldige functionaliteit genaamd Artificial Design Intelligence. Wat de ADI eigenlijk doet, is u verschillende vragen stellen en die toepassen op een algoritme dat een site voor u maakt. Het neemt alle opties van elementen, thema’s en lay-outs uit handen en grijpt uit elke combinatie.

In plaats van de tijd te nemen om alle thema’s en lay-outs door te nemen, kiest de software voor u op basis van voorkeuren en gestelde vragen. Het is een tijdbesparende en besluitvormende functie.

Wix is ​​voor mensen die een website willen maken die uniek is voor hen zonder te hoeven omgaan met alle extra dingen die horen bij het runnen van een website.

Lees onze gedetailleerde Wix-recensie voor meer informatie.

3. WordPress – grotere leercurve, totale aanpassing (vereist betaalde hosting)

WordPress is een andere geweldige optie als u op zoek bent naar de beste gratis websitebouwer. Het is niet zo intuïtief en gemakkelijk voor beginners als Wix, maar het maakt veel meer maatwerk mogelijk (Tegen een prijs).

Als u op zoek bent naar een site voor de lange termijn en u zich 10-15 uur kunt veroorloven om WordPress te leren gebruiken, is dit waarschijnlijk de betere keuze.

Voordat we ingaan op de voordelen van WordPress, moeten we verduidelijken wat het verschil is tussen WordPress.com en WordPress.org.

Puntcom

WordPress.com is vergelijkbaar met Wix. Je gaat naar de website, meldt je aan en begint met het maken van je website. Het is super simpel.

Bij gebruik van Wix – Wix host zelf uw website. Wat dit betekent, is dat Wix daadwerkelijk de technologieën en services levert die nodig zijn om de webpagina op internet te bekijken.

WordPress.com doet hetzelfde. Het host uw website voor u en biedt u ook gratis website bouwen. Het biedt ook premium-versies van zijn websitebouwer en een heleboel premium-opties.

U kunt gewoon op de website springen en vandaag gratis aan de slag gaan om het te bekijken.

Dot Org

Dit is de WordPress waar de meeste mensen het over hebben als ze het over WordPress hebben.

Deze versie is volledig gratis te gebruiken met premium-opties zoals thema’s en apps. Het werkt ook anders dan de WordPress.com-versie en Wix.

In plaats van WordPress uw site te hosten, moet u het grote brede web opgaan en uw eigen hostingservice vinden. Dit is eenvoudig, maar het voegt een extra stap en complicatie toe aan het proces. Elke goede hostingservice kost geld, maar er zijn een paar gratis versies die kunnen worden gebruikt.

Hoe WordPress werkt

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoef je niet te weten hoe je moet coderen om WordPress te gebruiken. Veel thema’s laten veel van de functionaliteit die Wix biedt toe met de mogelijkheid om verder aan te passen met code.

wordpress-dashboard

Thema’s zijn anders dan Wix. Op WordPress moet je een thema kiezen om je website te bouwen. Thema’s zijn eigenlijk wat Wix al in de software heeft ingebouwd. Ze vormen de botten van uw website. Elk thema heeft bepaalde beperkingen voor hoe uw website eruit zal zien, maar u kunt selecteren waar al uw elementen op de webpagina terechtkomen, evenals het kleurenschema.

Elk thema heeft zijn eigen functionaliteit en beperkt de aanpasbaarheid – vooral de gratis. Gratis thema’s zijn beperkend, maar ze kunnen je nog steeds toestaan ​​om een ​​mooie website te bouwen.

Gratis versie van WordPress.com

Een ding om in gedachten te houden is dat de WordPress.org-versie altijd gratis is. Het enige waar u naast hosting voor moet betalen, zijn alle premium thema’s en apps die u misschien wilt.

Eenvoudigheidshalve is het gewoon logischer om Wix te gebruiken als u op zoek bent naar een gratis versie van een websitebouwer.

4. Zyro Website Builder – De eenvoudigste manier om een ​​website te bouwen

Gratis versie

De gratis versie van Zyro heeft veel te bieden. Gratis gebruikers en betaalde gebruikers krijgen direct gratis SSL-certificering en website-SEO-optimalisatie, samen met enkele AI-tools, Unsplash-integratie en website-optimalisatie voor mobiele gebruikers.

De gratis versie lijdt echter een beetje omdat je Google Analytics niet mag aansluiten, wat een enorm minpunt is voor serieuze online bedrijfseigenaren. Je hebt ook te maken met advertenties.

Sjablonen

Zyro biedt tientallen sjablonen als u betaalt voor een van de andere plannen, waarvan er twee zijn: Basic en Unleashed. Deze worden geleverd met extra goodies zoals het verwijderen van advertenties, connectiviteit met uw hoofddomein en Google Tag Manager. Je krijgt ook veel meer bandbreedte op 10 GB voor Basic of onbeperkt voor Unleashed.

De sjablonen waaruit u kunt kiezen, zijn divers en goed doordacht, hoewel u ze niet zoveel kunt wijzigen als andere websitebouwers vaak toestaan. U kunt bijvoorbeeld de lettertypen van geen van de sjablonen wijzigen.

Toch zijn de beschikbare sjablonen goed ontworpen voor verschillende niches of thema’s, zoals kunst of mode.

AI-tools

We vermelden ook dat de meegeleverde AI-tools nuttig en beschikbaar zijn voor iedereen. De AI Writer kan u helpen uw website met inhoud te vullen voordat u tijd heeft om een ​​echte tekstschrijver in te huren en de AI Heatmap kan u helpen erachter te komen welke pagina’s het beste presteren bij bezoekers, zodat u uw conversieratio kunt verhogen.

Grid Builder

De bouwerinterface die bij Zyro wordt geleverd, gebruikt een vooraf ingesteld rasterformaat dat vrij eenvoudig te gebruiken en intuïtief te begrijpen is. Het nadeel is dat je de lay-out of grootte van de roosters kunt wijzigen, dus je bent beperkt tot wat Zyro het beste is. Deze websitebouwer is dus absoluut geoptimaliseerd voor nieuwe gebruikers in plaats van ervaren websitebouwers die wat meer maatwerk of controle binnen handbereik willen.

Eervolle vermeldingen voor andere gratis website-bouwers in Canada

Wix en WordPress zijn onze eerste keuzes voor gratis website-bouwers en u kunt gerust onze langere en meer gedetailleerde vergelijking van de twee opties bekijken.

Ze zijn niet de enige gratis opties die er zijn. Er zijn eigenlijk een heleboel gratis website-bouwers. De meeste zijn niet geweldig. Het is moeilijk om gratis een fantastische service te bieden. Er zijn echter nog enkele andere opties die het vermelden waard zijn: Weebly, Pixpa en Droopal.

Weebly is gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig en duidelijk met een eenvoudige interface. Het was bijna een aanbeveling, maar het is eigenlijk gewoon een slechtere versie van Wix. Toch, als je een alternatief voor Wix wilt. Begrijp ons niet verkeerd, we denken nog steeds dat Weebly een geweldige bouwer is, maar het mist de volledige functionaliteit van Wix.

Pixpa is iets anders. Laten we beginnen:

Pixpa: Beste website-bouwer voor fotografen

Pixpa is een fantastische optie als u specifiek op zoek bent naar een portfoliowebsite om uw nieuwste en beste creatieve werk te presenteren en te verkopen.

Als je haast hebt om aan je carrière te beginnen en je hebt geen tijd om te leren hoe je een websitebouwer moet gebruiken, dan is Pixpa de juiste keuze.

Het moet serieus een van de gemakkelijkste en meest betaalbare drag-and-drop website-bouwers zijn, speciaal gemaakt voor zowel ontwerpers als fotografen. Ze hebben ook een gratis proefperiode van 15 dagen, dus je kunt Pixpa vrijblijvend testen.

Pixpa-plannen

In tegenstelling tot veel andere websitebouwers op de markt, biedt Pixpa geen gratis abonnement. Als gevolg hiervan moet u kiezen tussen het kleine aantal beschikbare maandelijkse abonnementen zodra uw gratis proefperiode van 15 dagen is verlopen.

Dat gezegd hebbende, het basisplan is uiterst betaalbaar en er zijn echt niet zoveel beperkingen als het gaat om het bouwen van uw site. In feite ontvang je bijna alles wat je zou krijgen met een premium abonnement, afgezien van onbeperkte foto-opslag en een paar geavanceerde functies.

pixpa portfolio-thema's

Zodra uw gratis proefperiode eindelijk is afgelopen, kunt u kiezen uit drie plannen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten als maker. Deze plannen worden op de pagina Prijzen vermeld als “voor fotografen”, “voor makers” en “klantengalerijen”. Het is belangrijk op te merken dat de laatste niet met een website wordt geleverd.

Pixpa voor fotografen

De Fotograafplannen zijn geschikt voor diegenen die een portfoliosite willen maken om afbeeldingen te laten zien en verkopen als digitale downloads of afdrukken met behulp van eCommerce Galleries, in plaats van fysieke producten. De vier abonnementen variëren van $ 6 tot $ 32 per maand, afhankelijk van of u jaarlijks of maandelijks wilt worden gefactureerd.

Pixpa voor makers

De Creator Plans zijn bedoeld voor diegenen die een website willen maken, evenals een winkel waarmee u fysieke en digitale producten en diensten kunt verkopen. Denk aan e-books, t-shirts en workshops. In tegenstelling tot de plannen van de fotograaf, kunnen videomakers kiezen uit drie plannen die variëren van $ 6 tot $ 20 per maand.

Pixpa Client-galerijen

Het Client Galleries Plan is een onafhankelijk product waarmee u rechtstreeks met uw klanten kunt werken door afbeeldingen te bewerken, te proeflezen, te delen en te verkopen. Na publicatie kunt u ook klantfavorieten en feedback op uw foto’s ontvangen. Dat gezegd hebbende, is het essentieel op te merken dat dit plantype geen portfoliowebsite bevat.

Elk plan bevat webhosting via Amazon Web Service (AWS). U krijgt zelfs een jaar gratis domeinregistratie wanneer u zich aanmeldt voor het jaarabonnement.

Een ding om te overwegen voordat u een plan selecteert, is dat u niet zowel eCommerce Galleries als een online winkel samen op één website kunt toevoegen. Bovendien worden alle plannen geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen naast 24/7 klantenondersteuning, dus als u niet tevreden bent, hoeft u niet het risico te lopen dat u geld in de afvoer gooit.

Hoe Pixpa te gebruiken

Hoewel er veel gebruiksvriendelijke webontwikkelingsservices zijn voor fotografen en makers, gaat er niets boven Pixpa. Kortom, Pixpa is een eenvoudig, doe-het-zelf webdesignplatform gericht op online portefeuilles. Het beste eraan? Je hebt zelfs geen codeerervaring nodig om een ​​verbluffend portfolio te maken dankzij Pixpa’s eenvoudige websitebouwer met slepen en neerzetten.

pixpa website builder ui

Nadat u zich heeft aangemeld voor een gratis proefperiode, wordt u een aantal eenvoudige vragen gesteld die verband houden met het type website dat u van plan bent te maken en of u al dan niet van plan bent producten en diensten te verkopen. Hierna wordt u gevraagd om een ​​eenvoudig thema te selecteren.

Als je het niet leuk vindt, wees dan niet bang; u kunt het later wijzigen. Als het gaat om het Pixpa Home-dashboard, hoef je geen raketwetenschapper te zijn om erachter te komen: het is eenvoudig, minimalistisch en heel gemakkelijk te navigeren.

Zoals bij bijna elke websitebouwer, bevinden alle bedieningselementen zich aan de linkerkant, dus als je er in het verleden een hebt gebruikt, voelt Pixpa je niet al te vreemd. Om het u gemakkelijker te maken, bevat de basiswebsite vooraf gemaakte pagina’s die u kunt bewaren, wijzigen of zelfs verwijderen.

Pagina’s toevoegen is eenvoudig; u hoeft slechts één klik op de knop naar de visuele ontwerper te sturen, waar u pagina’s in meer detail kunt bewerken. Als iemand met weinig tot geen kennis van webdesign, heb ik het zelf geprobeerd en was redelijk verrast dat het me lukte om in zo’n korte tijd een kleine, professioneel ogende portfoliowebsite te maken.

Weebly – Nog een geweldige gratis website-bouwer

Weebly werkt veel zoals Wix en het is waarschijnlijk de derde of vierde beste website builder op de markt.

Als het gaat om gratis website-bouwers, is het de tweede of derde beste website-bouwer, afhankelijk van wat u beschouwt als WordPress categorisch.

Hoe het verschilt van Wix

Weebly is gemakkelijk te gebruiken – alles is logisch. Het probleem met de bouwer is dat het eindproduct er altijd een beetje slecht uitziet. Als je klaar bent met een Wix-website, kun je vol vertrouwen zeggen dat het er goed uitziet of de aanpassingen maakt om het er goed uit te laten zien.

weebly-dragging-elementen

Bij Weebly is de kans groot dat je naar het eindproduct kijkt en je een beetje voelt meh over het. Het komt gewoon goed.

De aanpassing van het thema op Weebly is vrij beperkt, vooral in vergelijking met een lege canvastype-editor zoals Wix. Hoewel het gemakkelijk te gebruiken is, zijn er gewoon niet zoveel opties.

Een ding dat Weebly beter doet dan Wix, is alles netjes en opgeruimd houden. Wix kan een beetje overweldigend zijn met de talloze opties om rond te slepen. Weebly voelt zich meer georganiseerd, wat veel kan helpen bij stress en angst bij het bouwen van uw website.

Lees onze Weebly-recensie voor meer informatie.

Gratis versie

De gratis versie van Weebly biedt genoeg om mee te beginnen. Upgraden is eenvoudig zodra u erachter bent gekomen of u het platform leuk vindt. Je voeten nat maken is zeker de moeite waard.

WebSelf – Beste Franse website-bouwer

WebSelf is de beste Franse websitebouwer op de markt. Het past precies in de vorm van de andere websitebouwers met slepen en neerzetten die op deze lijst worden genoemd.

Met deze Franse websitebouwer kun je veel doen met de gratis versie en kun je precies zien waar het allemaal om draait zonder een cent te betalen.

Hoe het verschilt van Weebly

We hebben zojuist Weebly genoemd als de gemakkelijkste websitebouwer die nog steeds extreem snel een redelijk goede website kan maken.

Hier is een schok, WebSelf is eigenlijk nog gemakkelijker te gebruiken. Het doel van de oprichters van WebSelf was om webontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken.

Het kost letterlijk slechts een paar klikken. U kunt het uiterlijk van de achtergrond wijzigen, uw aangepaste foto’s toevoegen en binnen enkele minuten een geestige kopie schrijven.

Met WebSelf heb je toegang tot ontwerpen die het bedrijf al heeft gemaakt. Ze voegen zelfs voortdurend nieuwe toe, zodat u de sjabloon kunt vinden die past bij wat u zoekt.

WebSelf-voorbeeld

Met WebSelf krijg je niet veel maatwerk. Je krijgt een mooi gepolijst product zonder veel te doen. Het is ook belangrijk om te vermelden dat WebSelf het veel gemakkelijker maakt om de richtlijnen voor toegankelijkheid van Canadese websites te volgen.

De aanpassing van het thema op WebSelf is vrij beperkt, net als Weebly en het veranderen van de aspecten ervan is redelijk vergelijkbaar. De grote onderscheidende factor hier zijn de reeds gebouwde ontwerpen die WebSelf biedt. 

WebSelf houdt de zaken echt schoon, het zorgt ervoor dat Weebly er als een puinhoop uitziet. Het slepen en neerzetten van de beschikbare elementen is misschien wel de gemakkelijkste manier om te zeggen dat je ooit een website hebt gebouwd. Het kost bijna geen moeite.

Gratis versie

De gratis versie van WebSelf biedt genoeg om mee te beginnen. Upgraden is eenvoudig zodra u erachter bent gekomen of u het platform leuk vindt. Je voeten nat maken is zeker de moeite waard.

Anderen

Ik raad deze opties niet per se aan, maar het zijn zeker alternatieve opties.

ucraft logoUcraft: Met gratis abonnementen kunt u een aangepast domein maken. Het op blokken gebaseerde websiteontwerp is een beetje beperkend. Sommige mensen vinden het geweldig, maar ik vind builders met slepen en neerzetten iets gebruiksvriendelijker.

opvallend logoOpvallend: Opvallend heeft wel voordelen. U kunt bijvoorbeeld één enkel product op uw webpagina verkopen. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van websites met één pagina, zodat thema’s en ontwerp niet zo belangrijk zijn.

logo van site123SITE123: Een geweldige optie voor de minst technisch onderlegde van ons. SITE123 heeft een sjabloonsysteem genaamd ontwerphulp. Het maakt het bijna automatisch om een ​​website te maken die er redelijk goed uitziet. Als u creatieve inbreng in uw website wilt hebben, is SITE123 niet de beste keuze.

Jimdo-logoJimdo: Gratis abonnementen op Jimdo worden geleverd met een aantal coole functies zoals eCommerce-mogelijkheden en het insluiten van video’s. De ontwerpinterface is niet de beste, maar je kunt er een gemiddeld uitziende website mee maken.

Conclusie

Als het erop aankomt – als u op zoek bent naar een gratis websitebouwer, wilt u de beslissing waarschijnlijk niet te ingewikkeld maken.

Het is gemakkelijk om elke bovenstaande optie uit te proberen, omdat het gratis is om je aan te melden en ze allemaal uit te proberen. Dat zou de beste manier zijn om erachter te komen welke jij het leukst vindt.

Als je daar geen zin in hebt, gebruik dan gewoon Constant Contact. Het vereenvoudigt de dingen door er gewoon heen te gaan en aan de slag te gaan. Het kost veel moeite voor een beginner om teleurgesteld te worden door Constant Contact. Bekijk voor meer informatie ons gigantische artikel over de beste websitebouwers.

Gratis veelgestelde vragen over Website Builder

Zijn er goede gratis website-bouwers??

Ja! Wix en WordPress zijn beide geweldige opties voor gratis website-bouwers.

Wat is de gemakkelijkste gratis websitebouwer?

De gemakkelijkst te gebruiken gratis website builder is SITE123. Het gemakkelijkst is echter niet altijd het beste. Wix biedt de meeste functies en is tegelijkertijd relatief eenvoudig.

Is Wix beter dan WordPress?

Het korte antwoord is nee. Het langere antwoord is dat het kan zijn. Als u uw website sterk wilt aanpassen zonder een solide leercurve, dan is Wix voor u beter dan WordPress. WordPress is een diepe duik in het bouwen van websites, terwijl Wix een beetje lijkt op het ondiepe gedeelte waden en flirten met het idee om in het diepe te zwemmen.

Is Wix echt gratis?

Wix heeft een gratis versie, maar uw domeinnaam heeft deze indeling: gebruikersnaam.wixsite.com/siteaddress. Om een ​​aangepast domein te gebruiken en veel functies te ontgrendelen, moet u een betaald abonnement selecteren

Hoe krijg ik een gratis domeinnaam van Wix?

Een gratis domeinnaam is beschikbaar na het selecteren van een betaald abonnement. Je moet nog steeds betalen voor het Wix-abonnement, maar ze gooien gratis een domeinnaam in – voor een jaar

Wat is de beste gratis websitebouwer voor kleine bedrijven??

We raden WordPress aan voor kleine bedrijven, omdat dit meer functies zijn voor betalingen, analyse en tracking. Lees onze recensie voor kleine bedrijven.

Referenties en afbeeldingscredits:

 • MageeWP.com
 • WebsiteSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map