Beste gratis skylagring for 2020

SkylagringsvektorbildeDet er ikke noe som heter en gratis lunsj, som ordtaket sier …


Men det er gratis prøver, hvis du vet hvor du skal lete. Og når det gjelder å finne beste gratis skylagringstjeneste, du kan finne dem omtrent overalt.

Dagens største leverandører av skylagring er mer enn villige til å gi deg litt skylagring – helt gratis – i håp om at du vil konvertere til å være en lojal, betalende kunde etter at prøveperioden er fullført.

Sannheten bak “gratis” prøvelser

Dessuten er mange av disse gratis prøvene veldig nyttige, slik at du kan “prøvekjøre” nesten alle funksjonene du vil få som en fullstendig kunde … Det er imidlertid viktig å påpeke at de fleste gratis skylagringsalternativer – det være seg prøve eller Ellers – bare ‘ikke’ ha nok plass til de fleste virksomheter, inkludert enhver virksomhet med mer enn noen få kunder som lagrer og laster opp filene sine.

Når det er sagt, kan de være nok til personlig bruk, og som nevnt er det fortsatt verdt å prøve å få en følelse av tjenesten og brukergrensesnittet.

Beste gratis skylagringstjenester i 2020

Når vi evaluerte tjenester, så vi på den totale lagringsplassen du får gratis som vår viktigste evalueringsfaktor (forutsatt at alle alternativene som er inkludert her er låst tett fra et sikkerhetsperspektiv).

Videre la vi nesten like stor vekt på spesifikasjoner som er gitt gratis. Bortsett fra funksjoner tok vi også hensyn til brukeropplevelse, som spiller en viktig rolle i å avgjøre hvilken pakke som er den beste gratis tjenesten.

Hver tjeneste har sine egne høyder og lavheter, så listen vår er ikke egentlig objektiv. Vi fokuserte på flere ting i å sette listen sammen, så vi utvider hver tjeneste når vi går gjennom dem. På den måten vil du kunne velge et som er verdt et livslangt abonnement når du endelig bestemmer deg for å få et.

Så her er vår liste over de beste gratis skylagringsalternativene i 2020:

# 1 Google Drive: The Reigning Champ

Viktige spesifikasjoner
 • Google-konto
 • Ingen nødvendige oppgraderinger
 • Oppgraderte planer er verdt

PROS

 Du kan bruke 15 GB gratis lagringsplass
Du får også bruke Google Dokumenter gratis
 Google-programvare tilbyr tredjepartsapper gratis

ULEMPER

 Filer leveres med administrert kryptering
Det er potensielle personvernproblemer
Det er ingen Linux-klient

Google Drive gir deg gratis 15 GB fra det øyeblikket du registrerer deg med en Google-konto. Alle med Android eller Gmail får dette automatisk.

Mens du må dele plassen med innboksen din og Google Bilder, er det fortsatt nok å ikke trenge en oppgradering til et betalt program.

Når du trenger å oppgradere, gikk Google opp på platen ved å tilby et alternativ på 100 GB. For $ 2 per måned kan du ha 100 GB til disposisjon. Google Drive blir litt dyrt hvis du vil ha mer data enn 100 GB.

Google Drive gir deg alt med gratistjenesten du får som betalende abonnent. Dette betyr at du kan benytte deg av Google Dokumenter gratis. Du får også bruke Google Drive sitt enorme programvareøkosystem med gode tredjepartsapper og integrasjoner, uten ekstra kostnad.

Ulempen med å oppbevare filer på Google Drive er at plattformen er kjent for å skanne filene dine som er en stor personvern bekymring. Googles skannere beskytter deg mot virus, spamming og farlig innhold, noe som kan være dårlig hvis en ellers vanlig fil blir satt i karantene og ødelagt etter å ha blitt merket som farlig. Imidlertid analyserer de også innhold for å markedsføre relevante produkter for brukere, som er en alvorlig invasjon av personvern, i hvert fall i mine øyne.

Hvis dette er noe som plager deg, er det bedre å velge et annet gratis skylagringsalternativ, selv om Google Drive tilbyr alt annet du ønsker.

Et annet negativt er at Google Drive ikke gir et henvisningsalternativ. Dette betyr at du bare har 15 GB med mindre du bestemmer deg for å betale. Hvis dette er tilfelle, med tanke på at funksjonene er de samme for betalte Google Drive-brukere, vil vi anbefale å holde gratis Google Drive og bruke et annet program for å legge til 15 GB du allerede har.

# 2 pCloud: Beste Cloud Storage Encryption

Viktige spesifikasjoner
 • 2 GB lagringsstart
 • Komfortabel brukeropplevelse
 • Multimedia

PROS

 Du kan bruke 10 GB gratis lagringsplass
Pakken gir en god brukeropplevelse
 Du får også bruke video- og lydavspilling, med muligheten til å lage spillelister

ULEMPER

 Null kunnskap er mer kostbart
Du får færre delingsfunksjoner

pCloud gir brukere lagringsplaner som starter med 2 GB gratis skylagring ved å registrere seg for en konto.

Dette er en mye ikke på grunn av lagringsplassen, som er standard, men fordi funksjonssettet er på nivå med deres betalte planer på inngangsnivå. Videre kan du, som andre leverandører, få ekstra plass – 8 GB verdt – ved å påta deg noen enkle oppgaver som å henvise andre mennesker til plattformen.

Å ha en gratis pCloud-tjeneste mangler to viktige funksjoner: passord og utløpsdatoer for deling av lenker. For å unngå et problem, må du bytte til en 500 GB eller 2 TB pakke. Mens begge disse er rimelig sammenlignet med mange som for tiden er på markedet, det er en stor ulempe når gratiskontoen ikke gir disse funksjonene.

Foruten de fraværende funksjonene, fremhever pCloud-tjenesten for gratis medlemmer fremdeles. Jeg ble imponert over den innebygde lyd- og videospilleren – som i grunnen lar deg streame musikken din og se filmer fra skyen – i tillegg til at den nyttige funksjonen til pCloud-kontoen er i stand til å administrere HD-streaming.

Utgifter til skylagring legger virkelig opp over tid. Det er irriterende å betale hver måned. Det er til punktet der det er et bedre økonomisk valg å betale engangsavgift for en fysisk harddisk.

Heldigvis lar pCloud deg betale en engangsavgift for deres skylagring. Du kan få 500 GB-pakken deres for alltid for $ 175. Det betyr at du har en harddisk som garantert fungerer livet ut. Hvis du bruker det i 10 år, vil du se på $ 1,50 per måned lagringskostnader.

Mange mennesker – inkludert meg selv – elsker pCloud sikkerhetstjenester for null kunnskap. Den triste delen er at du ikke får glede av opplevelsen med null kunnskap – selv om du har en pCloud Premium-konto. Du ender opp med å måtte betale mer for pCloud Crypto. Likevel, som en gratis tjeneste, kan du registrere deg for Crypto uten å måtte gi penger for Premium.

Til tross for noen få små ulemper, med god brukeropplevelse og rikelig med gratis lagring, er pCloud toppen av listen vår.

# 3 MediaFire: Tons of Freebies

Viktige spesifikasjoner
 • 10 GB lagring ved start
 • Billig og pålitelig
 • Belønende henvisningssystem
 • Alternativ for å øke lagringen

PROS

 Du kan bruke opptil 10 GB gratis lagringsplass
Du kan også få opptil 50 GB ekstra lagringsplass
 Plattformen tilbyr billige prisplaner

ULEMPER

 Du kan ikke bruke filsynkronisering
Du må forholde deg til dårlig sikkerhet

Hvis det å anbefale MediaFire til flere ikke er en kopp te, er det ingen grunn til bekymring. Du kan få 2 GB ekstra lagringsplass ganske enkelt ved å installere MediaFire-smarttelefonappen. Du har også muligheten til å få flere gigabyte ved å koble Facebook eller Twitter til tjenesten.

MediaFire tilbyr også rimelige prisplaner, som å tilby en terabyte (1 TB) for bare $ 5 i måneden. Når det er sagt, er plattformen vanskelig å anbefale, bortsett fra den gratis tjenesten, selv om den er en av få Linux-støttede tjenester.

Hovedproblemet er at MediaFire ikke vil synkronisere filer mellom noen enheter. Dette betyr at du må laste opp eller laste ned dokumenter gjennom manuell arbeidskraft i skyen.

Dessuten er plattformens sikkerhetsdetaljer ikke ideelle, med dårlige krypteringstjenester og ingen passordforsyning. Likevel klarer MediaFire å gi rikelig med lagringsplass gratis, så det klarer å lage listen vår.

Den viktigste grunnen til at MediaFire er på listen er at det tilbyr en god del data gratis.

# 4 Sync.com: Få lagring via henvisninger

Viktige spesifikasjoner
 • 5 GB lagring for start
 • Øverst på linjehenvisningssystemet
 • Mange tilgjengelige funksjoner
 • En godt avrundet lagringstjeneste

PROS

 Du får 1 GB lagring for hver henvisning uten null grenser
Leveres med null kunnskapskryptering
 Du kan benytte deg av 5 GB gratis lagringsplass

ULEMPER

 Du kan ikke bruke utløpsdatoer
Det er ingen nedlastingsgrenser for lenker
Det er ingen Linux-klient

Sync.com kommer inn som vår andreplass lagringstjeneste på denne listen.

Når du melder deg på, du får 5 GB ledig kapasitet på plattformen. Mange brukere synger ros for synkroniseringen, men det som gjør plattformen så populær som en gratis tjeneste er at det er har et henvisningsprogram med absolutt null grenser. I likhet med pCloud benytter du 1 GB med hver nye påmelding du oppgir, men du kan dele så mange invitasjoner så ofte du vil. ��

Plattformen har en grense på 20 GB på henvisninger, men det er faktisk enkelt å bare kontakte selskapet direkte via e-post eller live chat, slik at du kan deaktivere hetten. Syncs supportrepresentanter vil sjekke henvisningene dine for å sikre at de er ekte mennesker, men så lenge alt er bestilt, utvider de henvisningsbonusen din.

Som en ubegrenset henvisningstjeneste kan du i teorien få nesten ubegrenset skylagring gratis med denne plattformen enn det du har lov til med noen annen tjeneste vi har listet opp. Mange brukere bruker de sosiale mediene sine for å få så mye lagring som mulig.

I tillegg kutter Sync.com ikke mye av funksjonene i de betalte planene fra gratis tjenesten. For eksempel kan du få null kunnskapskryptering i alle planer, gratis og betalt. Dette lar deg utvide til fildelinger. Hva mer er, er at programmet hittil har den beste nulkunnskapstjenesten for både betalende og ikke-betalende brukere.

Du får også muligheten til å passordbeskytte filandelene dine via en gratis konto, men ikke legge til utløpsdatoer eller nedlastingsgrenser. For det må du bytte til et Sync.com Pro-program. Så hvis du har noen problemer med å velge mellom Sync.com eller pCloud, er det fornuftig. De er begge nesten like jevn. Uansett får du et godt tilbud.

Når du har brukt venner og bekjente, må du betale for tjenesten. Sync har en fantastisk betalingsstruktur der 1 TB lagring tilsvarer $ 5 per måned i avgifter. Det holder det enkelt.

Våre ærede nevner

Vi føler at noen andre gratis skylagringsalternativer er verdt en hederlig omtale. Selv om de ikke klarer å komme øverst på listen vår, er de ikke dårlige alternativer:

# 5 Amazon Cloud Drive

Påmelding får du ganske enkelt 5 GB gratis, men hvis du er en nåværende bruker av Amazon Prime, vil du kunne glede deg over ubegrenset lagring av bilder. Ulempen er at Amazon Drive ikke kan kryptere filer, så sikkerhet er en bekymring.

# 6 Degoo

En annen leverandør av lagringsplass som er ganske populær. En registrering til Degoo gir deg 100 GB gratis lagringsplass. Selv om det er mye mer enn hva de andre tjenestene tilbyr, gir Degoo tilgang til online sikkerhetskopiering i stedet for skylagring. Det er faktisk ikke en gang så bra en online sikkerhetskopitjeneste, men i det minste får den jobben gjort.

# 7 Microsoft OneDrive

Til slutt, for de enkleste alternativene, trenger du ikke se lenger enn 1TB levert av Microsoft OneDrive. Du får tilgang til gratis lagringsplass ved å bruke en gyldig institutt-e-ID. Du kan få Office 365, som også kommer med skrivebordsversjonene for Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Det beste er at det hele er gratis.

Gratis kjøpguide for skylagring

Hvilke funksjoner bør du se etter i en gratis skylagringstjeneste? Først og fremst: sikkerhet.

Når du handler rundt for de beste gratis lagringsplaner for skyer, cybersecurity bør være din største bekymring. De mest anerkjente skylagringsselskapene vil aldri se og registrere mer enn et glimt av dataene dine – de holder den kryptert, beskyttet mot hackere så vel som de nysgjerrige øynene til sine egne ansatte..

Sekund, de beste “gratis” planene bør inneholde like mange funksjoner som grunnleggende betalte ekvivalenter, da disse vil gi deg et mer realistisk bilde av hva du faktisk vil betale for. Etter hva ville være poenget med en gratis prøve hvis de utelater viktige ingredienser?

Til slutt skal tjenesten være enkel å bruke, som i så enkel-bestemor-kunne-bruke den. ���� Den skal integreres sømløst med alle enhetene dine, det være seg på en smarttelefon, nettbrett eller stasjonær datamaskin.

De fleste av gratis skylagringsappene vi anbefaler her er krysskompatible på alle nevnte enheter, og fungerer på alle større operativsystemer. På den måten kan du få tilgang til filene du ønsker, når du vil ha dem, uansett hvor du er (så lenge du er koblet til internett).

Hvordan velger du den ideelle gratis skylagring?

Selv om alle tjenestene vi anbefaler her er gratis, leverer ikke alle de samme verdi. Vi utelatt alle tilbydere som har noe mindre enn perfekt sikkerhet, som det ville være bortkastet tid å nevne å nevne dem.

De eneste to gjenværende kategoriene å sammenligne er 1) antall gigabyte (GB) som er inkludert i den gratis lagringsplanen, og 2) funksjonene du vil kunne bruke.

Gratis til dyre

For de fleste er ordet “gratis” nok til å lokke dem inn og til og med nøye seg med en middelmådig lagringspakke. Ikke bli dypt! Som nevnt forskjellig hvert gratis skylagringsalternativ.

Her er avtalen, nei flink alternativene tilbyr mer enn 50 GB for deres gratis plan. Det er i den høyeste enden. De fleste luker ut på 15 til 16 GB. Hvis du planlegger å bruke en skylagringstjeneste over lengre tid, vil du ende opp med å betale på et tidspunkt.

Det viktigste å fokusere på er at ingen selskaper faktisk gir deg så mye lagring. Dropbox, en av de mest kjente leverandørene av skylagring, er også en av de minst generøse når det gjelder lagring per dollar når du har passert deres 2 GB gratis datagrense.

Slik fungerer skylagring

Du tilbys bare 2 GB gjennom Dropbox med gratisplanen, offisielt kjent som Dropbox Basic. Etter det er prisene i beste fall dobbelt så mye som andre skylagringsplaner. I verste fall er det flere ganger mer enn de andre alternativene.

Dropbox tilbyr sin laveste premiumplan med 1 TB lagringsplass. Mange mennesker trenger ikke engang så mye lagring. Dette vil gi deg $ 10 per måned, og hvis du vil doble opp dataene, vil du se på $ 20 per måned.

Dropbox tilbyr en avtale for å få gratis 16 GB lagringsplass ved å få venner til å registrere seg, men det er ikke alltid et alternativ – og det er heller ikke profesjonelt for bedrifter å be andre om å registrere seg. Andre tjenester tilbyr den samme funksjonen også. Derfor anbefaler vi de mer romslige planene der ute, for eksempel pCloud eller Sync.com (mer om disse alternativene om et minutt).

Antall og type funksjoner

Foruten å begrense lagringsplass (GB), begrenser mange gratis skylagringsplaner også antall funksjoner du får. Igjen ved å bruke Dropbox som eksempel, er dets grunnleggende program blottet for viktige funksjoner som passord og tofaktorautentisering for å beskytte mappene dine, i tillegg til fildeling og mobil tilgang til nettet. Dette er grunnen til at alternativene i listen vår skiller seg ut mer med en rekke funksjoner å velge mellom.

Siste tanker

Det er en flott ting når et selskap er så trygge på tjenesten sin at de er villige til å tilby den gratis, i håp om at du en dag vil bli en betalende kunde.

Men du vil bare vite nøyaktig hvilke funksjoner som vil være til fordel for deg eller ditt selskap mest når du gir tjenesten dem en college-prøve. La oss sammenfatte de beste valgene våre:

 1. Google Disk
 2. pCloud
 3. Mediafire
 4. Sync.com

De beste gratis lagringsleverandørene som pCould vil gi deg opptil 10 GB lagringsplass med flere avanserte funksjoner i håp om at du foretrekker systemet deres fremfor noe som allerede er tilgjengelig for alle Gmail-brukere, som Google Drive.

Til slutt er det opp til deg å bestemme hvor mye gratis skylagring du trenger, og hvilke av tjenestene som er best egnet for jobben. Heldigvis er det ingenting som hindrer deg i å prøve ut dem alle og bare holde deg til den du liker mest, som de er alle gratis!

Hold informasjonen din trygg, vær oppmerksom på hvordan du deler dataene dine, og dra nytte av disse gratis skylagringsalternativene (mens du kan!). Det er tross alt ingen beskjed om når de gratis prøvene vil gå tom… ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map