Najboljši graditelji spletnih strani (2020)

Tu je skrivnost, ki vam je večina razvijalcev ne bo povedala: graditelji spletnih strani niso največji umetnik.


Zakaj ne? No, upoštevajte to:

 • ☑️ S povprečnimi stroški na zasnovo spletnega mesta 2000 USD pri posameznih razvijalcih je graditelj spletnih strani neverjetno poceni.
 • ☑️ Graditelji spletnih strani so postali dobri. Zelo dobro. (Lahko se ukvarjajo skoraj z vsem, kar želite zgraditi.)
 • A Spletno mesto lahko postavite in zaženete v manj kot 30 minutah – brez podrobnega poznavanja WordPress-a, CSS-ja ali HTML-ja.

Seveda noben stari graditelj spletnih strani ne bo storil.

Zato sem spodaj dal najboljše možnosti za izdelavo spletnih mest.

Naš zaključek? Wix je tvoja najboljša stava.

Več o tem kasneje.

Če želite vedeti, zakaj lahko preskočite na blago ali preberite naslednji razdelek, če želite izvedeti, kakšen je bil naš pregledni postopek.

Contents

Kako smo pregledali graditelje spletnih mest

Naš postopek je preprost:

 • Omejite možnosti na 15 najbolj priljubljenih ustvarjalcev spletnih strani
 • Odprite račun pri vsakem ustvarjalcu spletnih strani in ustvarite spletno mesto, da vidite, kako dobro deluje
 • Sting Testiranje hitrosti nalaganja vsakega mesta

Nato smo primerjali te lastnosti in prednosti s ceno graditelja spletnega mesta, lahko sestavili seznam ustvarjalcev spletnih strani, ki bi moral ustrezati vsem, ki želijo začeti.

Tukaj smo našli.

Najboljši graditelji spletnih mest za kanadska mala podjetja

Popolno razkritje (in opomnik): HostingCanada.org je raziskovalno spletno mesto, ki ga podpira skupnost, in morda bomo zaslužili majhno provizijo, ko kupite ustvarjalca spletnega mesta s pomočjo ene od spodnjih povezav. Vaša podpora je tisto, kar prižge lučke v Ottawi in vam ni nobenih dodatnih stroškov (v resnici so včasih ugodni popusti). Vključujem samo ustvarjalce spletnih strani, ki so zelo enostavni za uporabo in ki jih osebno uporabljam za svoja spletna mesta ali svoje stranke vsaj 12 mesecev.

* Letne cene (ja, BoldGrid je tako poceni.)

1. Wix – najboljši na splošno

Najlažji za uporabo za popolno prilagoditev

wix logotip

klik in povleciteRazlog, da je Wix naša najboljša izbira je, ker naseljuje rahlo čudaško območje ustvarjalcev spletnih strani.

Ne le, da je funkcionalni gradnik spletnega mesta povleci in spusti – katerikoli element lahko postavite kamor koli in naredite skoraj vse, kar želite.

Brez prednastavljenih mrež ali česa podobnega. Je rekel Wix lahko vam pustimo, da naredite karkoli – in potem so nekako naredili.

Wix danes uporablja več kot 20 milijonov spletnih strani.

V primerjavi s kvadratom Squarespace se graditelja ugodno primerjata in velik del prebivalstva bi bil dejansko bolj primeren za uporabo Wix-a.

Wix je v bistvu ultra prilagodljiva različica Squarespace. Potem ko smo se v zadnjih nekaj letih opazovali, kako se Wix razvija, je zaradi njegovega intuitivnega oblikovanja in vadnic dobra izbira za nove lastnike spletnih strani.

Dobro

Najboljša stvar pri Wixu so možnosti. Uporabnikom ponujajo orodja in moč, da gradijo vse, kar želijo zgraditi. Obstaja razlog, da je Wix vodilni v industriji in je ena izmed naših najljubših programskih aplikacij.

 • 300+ predloga kakovosti
 • Absurdna količina elementov
 • Obsežna pogosta vprašanja in baza znanja
 • Razumne cene
 • Brezplačna različica
 • Odzivna in koristna podpora
 • Intuitivno in začetnikom prijazno
 • Mobilna optimizacija
 • Umetna oblikovalska inteligenca

Ponudba možnosti, kot je Umetna oblikovalska inteligenca – kjer vam Wix zastavlja vprašanja in vam nato postavi glavo na začetku gradnje – je nekaj, česar ne pričakujete od programske aplikacije, ki gradi spletna mesta.

Dovoljevanje popolnemu začetniku, da se začne iz nič, ali se postavi na noge, so natančni razlogi, zakaj je Wix drugi najboljši graditelj spletnih strani. Podjetje razume njihove uporabnike in si prizadeva, da bi jim pomagali.

Slabi

S številnimi možnostmi in številnimi funkcijami, ki pritegnejo pozornost, je preprosta rešitev za gradnjo spletnega mesta lahko zelo močna.

Kdo naj uporablja Wix?

Če želite povleci in spusti, bi morali uporabljati Wix, vendar imate tudi malo potrpljenja, da si vzamete čas za obvladovanje funkcionalnosti Wixa. Ko obvladate Wix, je to močno orodje, ki vam bo omogočilo, da prazno platno spremenite v umetniško delo.

Preberite celoten pregled Wix-a. 

2. Kvadrat – tekač gor

Oblikujte čudovite spletne strani v nekaj minutah

logotip kvadrata velik

Squarespace je naš drugi izbor za krono najboljšega graditelja spletnih mest. ��

Razlogi so zelo preprosti in vsi vodijo do istega zaključka. Lepo in profesionalno oblikovano spletno mesto lahko sestavite v manj kot eni uri.

Očitno lahko veliko več časa preživite v ustvarjalcu, ki vam pokaže prilagojene nastavitve. Ne glede na to, koliko časa se boste odločili porabiti, bo končni rezultat skoraj vedno vredna spletna stran.

Dobro

Slika kvadrataNajboljša stvar pri Squarespace je, kako enostavna je za uporabo. Uporaba Squarespace je najlažji način za izdelavo profesionalne in lepe spletne strani.

 • Najboljši graditelj spletnih strani za vizualna podjetja
 • Desetine visoko kakovostnih predlog
 • Odličen klepet v živo in podpora 24/7
 • Zelo enostavno za uporabo in obvladovanje

To, kar v Squarespaceu resnično plačujete, je programska oprema za povleci in spusti, povezana z njihovimi neverjetnimi predlogi. Zaradi teh dveh funkcij sta spletna mesta videti dobro.

Slabi

Najslabše pri Squarespaceu je nezmožnost prilagajanja vsakega palca spletnega mesta. Z veličino predloge pride prekletstvo predloge. Morda bi z avtorskimi pravicami prekleto predlogo – zveni kul.

S predlogo lahko na določena mesta postavite le določene elemente. Če presežete predlogo, se ne priporoča.

Ob tem je treba spomniti, da 95% populacije, ki gradi spletna mesta, ne potrebuje ali želi prilagoditi več, kot to omogoča Squarespace..

Resnično je obvladal formulo za »samo dovolj« prilagoditve.

Edini drugi resnično pomemben vidik, ki je negativen, je ta, da je Squarespace nekoliko cenejši od konkurentov, njihov letni in mesečni model cen pa je grob. Letno prejmete strm popust, če pa želite plačevati mesečno, boste plačevali premijo.

Kdo naj uporablja kvadratni prostor?

Če želite povleci in spusti, uporabite Squarespace, vendar želite tudi, da je vaše spletno mesto hitro izdelano. Želite, da je vse videti elegantno, profesionalno in enotno, in ne želite, da bi se vrteli s kopico nastavitev, da bi bilo videti tako.

Nagnjeni smo k razmišljanju, ki opisuje večino ljudi.

Na koncu dneva, če vam ni vseeno, da prilagodite vsak majhen vidik svojega spletnega mesta in je vaš edini cilj samo narediti spletno mesto, ki bo videti neverjetno, Kvadratni prostor je odlična možnost za vas.

Za podrobnejši vodnik si oglejte naš pregled Squarespace. 

3. Shopify – Kralj e-trgovine

Daleč najboljša možnost e-trgovine

shopify logotip

vektor e-trgovineČe vodite trgovino e-trgovine in ne uporabljate Shopify, vam bomo poklicali imena, kot sta “neumna” in “mazohistična”. 

Skok v svet jedi psa e-trgovine je impresivna odločitev. Vodenje uspešne spletne trgovine traja veliko, naloga pa ima približno 5000 gibljivih delov. Na srečo na tej poti niste sami, razen če želite biti. 

Kar zadeva vodenje trgovine z e-trgovino, obstaja nekaj možnosti. Na voljo sta dve možnosti: WordPress in vtičnik za e-trgovino ali uporaba CMS, ki je posebej zasnovan za e-trgovino. Dve najboljši možnosti sta enaki, kot sta bili pred nekaj leti. Predlagamo, da bodisi zaženete WooCommerce na WordPressu ali uporabite Shopify. 

Razlika med nekaj leti in zdaj je v tem, da bi vam pred nekaj leti rekli, da uporabljate WooCommerce na WordPressu. Zdaj toplo priporočamo uporabo Shopifyja. Doživeli boste eno negativno in sto pozitivnih. 

Nadalje se bomo dotaknili tistega negativnega, toda če imate trgovino za e-trgovino in ne uporabljate Shopifyja, si delate slabe storitve.

Obstaja dober razlog, da je Shopify zasedel prvo mesto na lestvici najboljših platform e-trgovine.

Dobro

Shopify je preprosta prodaja. Upravljanje spletnega podjetja, ki prodaja izdelke, je glavobol. Shopify vam odvzame večino nadležnih stvari. Specializirano je za lažje življenje podjetnikov. 

To je bistvo Shopifyja kot storitve. Pogovorimo se o dejanskem ustvarjalcu spletnega mesta, zato smo tukaj. 

Shopify deluje veliko kot WordPress. Shopify uporablja teme in vtičnike. Način izdelave vašega spletnega mesta je skoraj v celoti odvisen od teme, ki jo uporabljate. Shopify ima nekaj privzetih tem, ki so prijetne in vam lahko pomagajo hitro ustvariti uporabno spletno mesto. Vse, kar morate storiti, je, da dodate svoje izdelke in premikate nekaj stvari naokoli. 

Če želite to stopnjo zaostriti, lahko plačate premijsko temo in uporabite prilagodljiva orodja v temi. Obstaja ogromno tem, ki jih povlečete in spustite, zaradi česar je ustvarjanje čudovite trgovine preprosto.

Slabi

Prej smo omenili, da je pri uporabi Shopify namesto WordPressa in WooCommerce ena negativna. To se nanaša na eno besedo – vtičniki. WordPress ima najboljšo knjižnico vtičnikov na internetu. Na srečo ima Shopify tudi številne uporabne vtičnike in ima drugo najboljšo knjižnico vtičnikov e-trgovine. 

Shopify je lahko tudi drago, saj se običajni načrt začne pri 29,00 USD mesečno. Če se resno ukvarjate z gradnjo e-trgovine, se mesečna cena splača.

Kdo naj uporablja Shopify?

Shopify je za 95% svetovnih lastnikov spletnih trgovin. Če samo pokukate v svet spletnih mest in želite zagnati svoje spletno mesto, bi podvomili o vaši razumnosti, če uporabljate kaj drugega kot Shopify. Omogoča vodenje trgovine veliko lažje.

Preberite celoten pregled Shopify.

4. Stalni stik – odlične možnosti zaganjalnika

Brezplačna možnost / brezplačno gostovanje

logotip stalnega stika

prednosti trženja e-pošteČe poznate Constant Contact, si verjetno sami rečete: “Imajo graditelja spletnega mesta?”

Če niste seznanjeni s stalnim stikom, potem najbrž ničesar ne rečete in potrpežljivo berete, kaj moramo povedati. Hvala za to.

Constant Contact je najbolj znan po svojih orodjih za trženje po e-pošti. Lahko jih najdemo celo na mestu številka ena na naši najboljši strani storitev trženja e-pošte. 

Imajo tudi precej odličnega ustvarjalca spletnih strani. Ni v skladu s Squarespaceom in Wixom, vendar ga je zelo smiselno uporabiti, če potrebujete samo hitro spletno mesto ali ciljno stran, da se lotite novih oglaševalskih akcij po e-pošti. Predlagamo, da ga uporabite, če je vaš glavni poudarek na email marketingu. Orodja, ki jih ponujajo posebej za to nišo, so odlična.

Dobro

Izdelovalec spletnih mest, ki ga ponuja stalni stik, je 100% na voljo z brezplačnim načrtom, zaradi česar je fantastična možnost, če ne želite porabiti denarja. Stalni stik vam bo celo leto dal brezplačno ime domene.

Sestavljalnik je preprost za uporabo in preprost. Vse je intuitivno in tukaj niso poskušali znova izumiti kolesa. Vključevali so dobre predloge, ki jih lahko rahlo prilagodite za vse, kar potrebujete. Obstaja celo A.I. poganja orodje, ki lahko ukrade vse iz vaše Facebook strani in izdela spletno mesto z vlečeno vsebino.

Slabi

Stalni stik ni kvadrat kvadrata in ni Wix. Vsekakor ni Shopify. Odlična stvar pri stalnem stiku je, da ve, kaj je in drži se tega prizorišča.

Treba je le vedeti, da če želite najboljšega ustvarjalca spletnih strani na trgu, Constant Contact ne bi bil vaša izbira. Ni zelo prilagodljiv in manjka mu veliko funkcij, ki bi jih sicer našli pri močnejših ustvarjalcih spletnih mest.

Kdo naj uporablja nenehen stik?

Stalni stik je namenjen ljudem, ki se resnično želijo osredotočiti na trženje po e-pošti. Če nameravate ustvariti množične sezname e-poštnih sporočil, vendar se ne ukvarjate preveč z drugimi oblikami trženja, ni razloga za uporabo katerega koli drugega ustvarjalca spletnih strani.

5. Site123 – Tako enostavno kot 123

3… 2… 1… Spletna stran! Ups, 1… 2… 3… Spletno mesto!

Logotip Site123

Site123 ima zabavno ime. O njih sem prepeval približno 11 različnih pesmi, odkar sem začel sodelovati z njihovim ustvarjalcem spletnih strani. Moral bi jih posneti, a na žalost tega nisem.

Ta graditelj spletnih mest je dober in je na seznamu najcenejša možnost. Če bi ga uporabljali in nikoli ne uporabljali drugega, ne bi imeli prav veliko pritožb. Site123 je naš predlog, če ste se zaradi nekaterih zgornjih možnosti na nek način razburjali ali če ne želite porabiti veliko denarja za vrhunske funkcije.

Dobro

gradnik spletnih straniSite123, poleg tega, da je poceni, nudi odlično delo v zagotavljanju estetsko prijetnih predlog za oblikovanje in zagotavljanju trdnih prilagodljivih možnosti znotraj njih. Urejevalnik ni najboljši, a kot smo že povedali, se ne bi izkazalo kot slabo, če ne bi nikoli uporabili nobene druge možnosti.

Site123 prav tako veliko dela s svojimi posnetki in hitrostmi spletnega mesta. Prav tako lahko vse brezplačno preizkusite v nedogled, če se ne bojite oglaševanja.

To je dober ustvarjalec spletnih mest za majhna spletna mesta ali bloge in lahko v svojo trgovino dodate izdelke celo po relativno poceni cenah v primerjavi z drugimi rešitvami za e-trgovino..

Naša najljubša stvar pri spletnem mestu123 poleg cene je tudi njihova funkcija za prevajanje spletnega mesta. Za naše francoske kanadske prijatelje deluje precej dobro od angleščine do francoščine. 

Slabi

Če želite popolnoma prilagodljivo in izdelano spletno mesto, ne bi izbrali strani123. Če potrebujete spletno mesto na poceni, potem je Site123 dobra izbira. Glede funkcij, ki jih ponuja, priporočamo, da najprej preverite druge možnosti, preden začnete uporabljati, da ne boste zamudili ničesar, kar bi želeli.

Kdo naj uporablja Site123?

Predlagamo, da uporabite Site123, če potrebujete preprosto spletno mesto in ne želite uporabljati Squarespace ali Wix. Trenutno je naš tretji najljubši čisti ustvarjalec spletnih strani, ki zagotovo nekaj govori.

6. HubSpot – ima potencial z dodanimi bonusi

Brezplačna različica + najboljša orodja za lastnike podjetij

logotip vozlišča

Počakajte trenutek … HubSpot? Ali ni to podjetje za tržno programsko opremo? Res so, vendar so tudi veliko več kot to.

In o tem smo tukaj, da razpravljamo.

Brez dvoma ste si ogledali različne graditelje in aplikacije ter pretehtali prednosti in slabosti. Večina spletnih mest močno zagovarja rešitve, kot sta Wix in Squarespace, zaradi svoje enostavnosti in enostavnosti uporabe, celo priporočajo jih prek WordPressa, najboljšega sistema za upravljanje vsebine (CMS) danes v spletu..

Večina ljudi ne govori o tem HubSpot. Izdelovalec spletnih strani ponuja cenovno dostopen način za izdelavo lepega spletnega mesta, ki prikazuje vaše ali vaše podjetje in pomaga pri promociji vašega spletnega mesta … veste, zato ga ljudje dejansko obiščejo.

Ko uporabljam ustvarjalca spletnih strani, ponavadi uporabljam Squarespace ali Wix, odvisno od tega, kaj je treba storiti. Ne glede na to, ali uporabljate WordPress ali ustvarjalec spletnega mesta, na koncu ne ponujajo veliko več kot osnovno samostojno spletno mesto.

HubSpot vam lahko pomaga ustvariti nekaj bolj robustnega.

Graditelj spletnega mesta je … vzbudil naše zanimanje. To bomo spremljali natančno. Verjetno smo v zadnjem mesecu porabili največ časa za gradnjo spletnega mesta HubSpot.

Dobro

CMSNajprej je treba razložiti, kaj je “graditelj” HubSpot-a in kaj ni. Ko govorimo o »ustvarjalcih spletnih mest«, v bistvu razpravljamo o kateri koli programski opremi, ki deluje prav to – izdela spletno mesto za vas. 

Ti se pogosto razlikujejo od “sistemov za upravljanje vsebine” (aka CMS) po tem, da gradbeniki opravijo 90% težkega dviga za vaše: načrtovanje, gostovanje, postavitev se obravnavajo kot del aplikacije.

HubSpot sam po sebi nima ustvarjalca, temveč CMS; vendar deluje tako kot večina graditeljev spletnih mest.

Ob tem so tu uporabni elementi vsakega dela programske opreme za gradnjo spletnih mest HubSpot:

 • Hitrost: CMS HubSpot uporablja močno omrežje za pošiljanje vsebine (CDN). To samo pomeni, da se bo vaše spletno mesto, ne glede na to, kje ste v Kanadi (ali v tujini), hitro naložilo za vsakega, ki ga obišče. Tako kot drugi ustvarjalci tudi HubSpot samodejno optimizira vaše slike in kodo, da so videti lepe, vendar ne upočasnite svojega spletnega mesta, tudi če imate ogromno slik (za fotografe ali podjetja, ki se zanašajo na veliko medijev).
 • Varnost: Mnogi lastniki malih podjetij danes ne posvečajo veliko pozornosti varnosti spletnih strani. Konec koncev je danes komaj dovolj časa, da podjetje posluje in deluje zdravo, ne da bi se ves čas skrbelo, da bi ga vlomili. Toda v letu 2020 in pozneje so novice polne kibernetskih napadov in novih hekerjev. Ne morejo ti haki stati veliko denarja, ampak lahko resnično škodijo uvrstitvi vaše blagovne znamke in Googlovega iskalnika. S HubSpot so vaši podatki varnostno kopirani v oblak in močno zaščiteni pred napadi s pomočjo požarnega zidu (obramba pred hekerji).
 • Zanesljivost: Če ste porabili nekaj časa za branje pregledov spletnih gostovanj tukaj o gostovanju Kanade, potem veste, da sem nalepka, ko gre za podaljšek. Priporočam samo ponudnike, ki imajo med letom vsaj 99,9% podaljška. Programska doba HubSpota presega to referenčno vrednost in v našem testiranju porabi 99,999%.

HubSpot vam omogoča tudi hitro ustvarjanje vsebine kot CMS.

 • Moduli povleci in spusti: Ena od značilnosti graditeljev spletnih strani (v primerjavi s CMS, kot je WordPress) je, da privzeto prihajajo z orodji za povleci in spusti. HubSpot-ov CMS in ustvarjalec ciljne strani izide iz škatle s stotimi moduli za vlečenje in spuščanje »za vas«, brezplačnimi in plačanimi. (Hitro poglejte, kako to deluje)
 • Vsebinska strategija in SEO: Google danes vlada internet … Torej, vsako poslovno spletno mesto je danes spletna stran SEO, ne glede na to, ali se zavedate ali ne. Kar zadeva vsebino in SEO, je HubSpot številka ena za graditelje spletnih strani. Le sedi za WordPressom.
 • Mobilna optimizacija: Skoraj 71% prometa na HostingCanada.org prihaja iz neke vrste mobilne naprave (v primerjavi s samo 38% pred tremi leti). Dobra novica: vsa vsebina, ustvarjena v ustvarjalcu spletnega mesta HubSpot, je samodejno optimizirana za mobilne namenje brez dodatnega dela.
Slabi

Graditelj spletnih mest HubSpot ima svoje pomanjkljivosti. Vsekakor ni tako intuitiven ali prilagodljiv kot Squarespace ali Wix. Če želite priti na spletno mesto, na katerega ste res ponosni, boste potrebovali nekaj več truda.

Drugi vidik, ki ga graditelj HubSpot-a ne mara, je ta, da je lahko zmeden. Vsaka posamezna komponenta je precej dobra. Težava nastane, ko vas preplavijo vsa naključna poslovna orodja. Zagotovo morate imeti lasersko ostrenje.

Kdo naj uporablja HubSpot?

Izdelovalec spletnih strani HubSpot je namenjen lastnikom malih podjetij, ki ne glede na vse želijo dostop do vseh orodij HubSpot. Vsekakor je koristno imeti vse na enem mestu.

HubSpot lahko tudi s časom premika ta seznam navzgor. Zato smo toliko napisali o tem, je zanimivo.

7. SiteGround – Novinec v Areni za gradnjo spletnih mest

Najboljši čas in hitrost ter brezplačni dodajanje

logotip spletnega mesta

SiteGround je znan po njihovo gostovanje več kot karkoli drugega. Ne dovolite si, da bi mislili, da so v vsem drugem slabi, ker to absolutno ni tako.

Druga impresivna funkcija je trden graditelj spletnih strani, posebej z izdajo njihovih WordPress Starter orodje. Kot že ime pove, je WordPress Starter specifičen samo za spletna mesta WordPress in uporablja Elementor Page Builder ter izbor brezplačnih tem in niz najbolj priporočljivih vtičnikov.

Če je SEO vaš kruh in maslo, potem je SiteGround kava za popoln zajtrk.

Dobro

seoPozitivi, ki vključujejo SiteGround, bolj skrbijo za nekoga, ki se bolj ukvarja s časom uptime in hitrostmi nalaganja kot gradnja njihovega spletnega mesta.

 • Dosledna uptime in hitrost strani
 • Brezplačni račun za e-pošto
 • Več kot 1200 predlog
 • Odlične lastnosti in funkcionalnost
 • Le 80 dolarjev na leto

Plačilo za gostovanje na spletnem mestu SiteGround je v primerjavi z drugimi ustvarjalci spletnih strani poceni. V bistvu plačujete za gostovanje in skupaj z njim dobite zanesljivega graditelja spletnih mest.

Slabi

Graditelj spletnega mesta na SiteGround ni tako intuitiven ali enostaven za uporabo kot Squarespace in Wix.

To ne pomeni, da ne morete ustvariti čudovitega spletnega mesta na spletnem mestu SiteGround – vendar to ne bo tako enostavno, kot da povlečete elemente in jih spustite na svoje mesto. Funkcije in možnosti, ki jih dobite pri drugem ustvarjalcu spletnih strani, bi težko racionalizirali uporabo tega ustvarjalca spletnih strani.

Kdo naj uporablja SiteGround?

Končno, SiteGround je za tiste od nas, ki nimajo nič proti uporabi težjega graditelja spletnih mest kot žrtvovanje za najboljši čas uptime in hitrosti spletnega mesta – torej, če vaše spletno mesto ni WordPress spletno mesto, v tem primeru boste ugotovili, da je izkušnja veliko bolj prijetno, kot si morda mislite.

Če želite izvedeti več, si oglejte naš epski pregled SiteGround. 

8. WebSelf – najboljši francoski graditelj spletnih strani

Najlažji za uporabo strani Builder

krepki logotip mreže

Za WebSelf morda ni slišalo veliko Kanadčanov. Naši bralci iz Quebeca so morda edina izjema od takrat WebSelf je naš izbor za najboljšega francoskega ustvarjalca spletnih strani

WebSelf obstaja že od leta 2009 in je daleč najboljši proizvajalec francoskih spletnih strani, ki se uporablja v celotni Franciji in Quebecu. Če se sprašujete, imajo angleško, špansko in celo portugalsko različico.

Najboljša stvar pri WebSelfu je to omogoča vam uporabo skorajda kateri koli vidik graditelja spletnih strani v njihovi brezplačni različici. To pomeni, da ga lahko brezplačno preizkusite tako dolgo, kot želite. Nagibam se k uporabi teh vrst storitev, saj ustvarjalci jasno želijo, da dejansko preizkusite in uporabite programsko opremo, preden jo plačate.

Izkazuje veliko zaupanja v izdelek.

Dobro

Pozitivi, ki vključujejo WebSelf, so bolj za vrsto osebe, ki želi, da je spletno mesto zgrajeno na enostavnejši in hitrejši način kot Squarespace. Hvalimo Squarespace zaradi njegove enostavnosti, toda WebSelf ga je premagal. 

Nekaj ​​pozitivnih vidikov WebSelfa je:

 • Fantastična brezplačna različica
 • Francosko podjetje za dobro francosko podporo strankam
 • Brezplačno oblikovanje spletnih strani
 • Odlične lastnosti in funkcionalnost
 • Plačani načrti niso preveč dragi

Večina graditeljev spletnih strani zaračunava neumne zneske v višjih stopnjah, vendar WebSelf uporablja drugačen pristop. Njihov najdražji načrt je še vedno pod 20 €, kar trenutno znaša nekaj manj kot 30 USD.

Drugi velik strokovnjak je, če govorite francosko, potem vam bo podpora strankam lahko pomagala bolj kot drugim podjetjem za izdelavo spletnih strani.

Slabi

prilagodljive spletne strani-storitveGraditelj spletnega mesta naprej WebSelf ne bo ustvarjal čudovitih umetniških del, kot je Wix. To gre naravnost v kategorijo Squarespace, kjer lahko hitro ustvarite odlično spletno mesto, vendar predloge in načrti niso ravno na ravni Squarespace.. 

Še vedno lahko sestavite odlično spletno mesto in naredite zelo enostavno z vlečenjem in spuščanjem različnih elementov. Funkcije za prilagajanje niso tako natančne.

Kdo naj uporablja WebSelf?

WebSelf je namenjen tistim od nas, ki govorijo francosko in želijo samo francosko pomoč. S tem ni nič narobe. Druga vrsta osebe, ki bi uporabljala WebSelf, je tista, ki ne želi pretirane količine prilagajanja. Hočejo samo izbrati dizajn, premikati nekatere stvari in spletno stran vrgel na internet.

9. BOLDGRID

Kot uporaba WordPressa brez zmede

krepki logotip mreže

Vem, da sem g. Razvijalcu spletnih strani rekel, naj zapre o WordPressu na začetku vse te stvari – toda – WordPress je pravzaprav zelo osupljiv. Razlog za to je, da WordPress uporablja 30% interneta, kot ga poznamo danes.

Čeprav je WordPress kralj, ni popoln. Obstaja razmeroma velika krivulja učenja in jo je težko uporabiti za začetnike.

Kdo odpre vrata in vstopi? Uganili ste – BoldGrid. Kar je BoldGrid storil, je bilo vzemite vse najboljše vidike WordPressa in ga olajšajte za uporabo ne da bi morali skrbeti za gostovanje in vse nastavljeno.

Dobro

Vse dobre stvari o BoldGridu so odlične stvari o WordPressu. Z njim lahko storite karkoli želite.

Poleg tega je BoldGrid uspel še enostavnejša za uporabo zato vam ni treba skrbeti za vse zapletene stvari.

 • Če lahko sanjate, lahko zgradite
 • Na izbiro je na tisoče tem
 • Cena
 • BREZPLAČNA domena, e-pošta in e-trgovina
Slabi

razvijalec spletnih straniBoldGrid deluje – to sem uporabil. Ker omenjeno gostovanje, na katerem je storitev zgrajena, ni odlično.

Obstajajo veliko pritožb zaradi počasnih obremenitev po vsem internetu. Kar nekaj tega sem tudi sam doživel, ko sem uporabljal program.

Graditelja ni tako enostavno uporabljati kot Wix in Squarespace. To je enaka izkušnja kot uporaba WordPressa, ne da bi morali raziskovati teme in vtičnike.

Če bi bil nekdo, ki je razmišljal o uporabi BoldGrida, bi verjetno naredil več raziskav in povsem skočil v WordPress.

Kdo naj uporablja BoldGrid?

Uporabite BoldGrid, če želite poslušati gospoda spletnega razvijalca, obenem pa nekoliko varate.

BoldGrid je fantastičen način, da se naučite, kako WordPress na splošno deluje, ne da bi vam bilo treba skrbeti za gostovanje in raziskovanje različnih tem in vtičnikov.

10. Weebly – enostaven za uporabo, vendar manj možnosti

Najboljše ime in najlažji za uporabo

weebly-logo

Weebly! Recite z mano – “Weebly! Weeeeebly! “

Zagotovo imajo najboljše ime. Preprosto rad rečem. Ta spletna stran se pogosto omenja skupaj s Squarespaceom in Wixom. Čeprav Weebly ni tako bogat z lastnostmi, je še vedno primerljiv.

Dobro

čaščeno-podoba-videzPoleg tega, da je najbolj zabavno reči, Weebly ponuja tudi številne pozitivne učinke. Weebly je tako enostaven za uporabo Squarespace – v resnici bi lahko bil tudi lažji. Na Weeblyu ni veliko motenj, da bi vam hitro onemogočili izdelavo spletnega mesta.

 • Enostaven za uporabo
 • Ko se prijavite, dobite brezplačen e-poštni naslov
 • Velika podpora
 • Trdne cene

Slabo uspeva, ko je hitrost izrednega pomena.

Slabi

Weebly neposredno konkurira Squarespace in Wix. Pa vendar – tu ste na zaslonu računalnika, ko berete o Weeblyu in se morate pomakniti navzgor, kako ponovno prebirati o Squarespace in Wix.

Weebly je tako preprost, da mu manjka veliko funkcij, ki jih imata Squarespace in Wix. Tudi Squarespace sem se dotaknil zaradi njegove enostavnosti, govoril pa sem tudi o tem, kako lep in profesionalen bo končni izdelek.

Končni izdelek Weebly ni tako lep kot Squarespace in enostavnost uporabe ni toliko večja, da bi ga nadoknadili. Še vedno lahko naredite odlično spletno mesto, saj le-to ni estetsko.

Kdo naj uporablja Weebly?

Uporabite Weebly, če niste odlični z računalniki, vendar še vedno želite spletno mesto. Izdelovalec spletnih strani je najlažji za uporabo, celo tehnološko nepismeni od nas bi moral ustvariti poliran končni izdelek.

Za podrobnejše informacije si oglejte podroben pregled Weebly. 

11. JIMDO

Best App Builder Website na tabličnem računalniku

logotip jimdo najnovejše

Tako kot drugi gradbeniki na tem seznamu tudi Jimdo omogoča ustvarjanje spletnega mesta iz svojega brskalnika. Toda kjer resnično sije, je na mobilnih telefonih: pametnih telefonih in tablicah.

Dobro

jimdo-enostavnost uporabeJimdo je še en primer enostavne programske opreme za gradnjo spletnih mest. Mobilna aplikacija, ki jo ponuja, je idealna, če načrtujete gradnjo spletnega mesta iz tabličnega računalnika.

 • Enostavnost uporabe
 • SEO
 • Aplikacija za mobilne naprave
 • Velika podpora
 • E-pošta je vključena

Jimdo ponuja tudi največ nadzora nad funkcijami SEO, ko gre za graditelje spletnih strani.

Slabi

Jimdo ni najbolj sodobna rešitev. Prilagodljivost predlog ponuja veliko želenega, vaše spletno mesto pa lahko ostane nekoliko zastarelo.

Skrb vznemirja tudi pomanjkanje tem, saj imajo le 17 možnosti.

Kdo naj uporablja Jimdo?

Priporočal bi dajanje Jimdo poskus za izdelavo spletnega mesta na tabličnem računalniku ali telefonu. Če pa nimate nič proti temu, da bi vaše spletno mesto postalo bolj odmevno, je Jimdo preprosta rešitev za izdelavo spletnega mesta.

12. DoodleKit

doodlekit logotip

Doodlekit obstaja že dlje časa in lahko vam pomaga sestaviti osnovno spletno mesto za prikaz podatkov vašega podjetja.

Dobro

DoodlekitDoodlekit vam omogoča, da v celoti prilagodite njihove teme z barvami, slikami glave in slogi ozadja.

 • Trden nabor funkcij
 • Preprosta navigacija po nadzorni plošči
 • Teme so prilagodljive in obilne
 • Trdna baza znanja
 • Prost načrt

Zagon z Doodlekitom nima slabe strani, ker je na voljo brezplačen načrt.

Slabi

Podjetje ne odgovarja na vozovnice z neverjetno hitrostjo in večina spletnega mesta je zastarela.

Nekoliko zmeden je tudi vmesnik poleg nadzorne plošče. Zdi se, kot da je Doodlekit možnost, ki je nekako padla ob strani.

Kdo naj uporablja Doodlekit?

Ne bi priporočal Doodlekit nekomu, ki gradi spletno mesto. V tem, kako lahko izgleda spletno mesto, ki je bilo zgrajeno na Doodlekitu, je dragoceno, vendar druge možnosti tam težko izberejo Doodlekit.

Če ste v začetku leta 2000 zgradili spletno mesto na Doodlekitu in čutite nostalgičnost, je možnost vedno tam.

13. Splet

mreže

Samo na podlagi imena, za katerega lahko veste, da je Webs že nekaj časa. Verjetno je bilo vzeto spletno mesto in pravkar so se odločili, da bodo na koncu imena vrgli s.

Dobro
veščine spletnega oblikovanja

Prišli smo do dela seznama, kjer je pozitivne stvari težje najti. Glede na to, da gre za spletne strani, obstajajo prednosti

 • Cene so primerljive z drugimi graditelji spletnih strani
 • Ime domene in e-poštni računi vključujejo
 • Intuitivno oblikovanje
 • 500 tem na izbiro

Funkcije, ki so tam, so razmeroma enostavne za uporabo.

Slabi

Zdi se, da Webs.com samo obstaja za stranke, ki so se pred leti prijavili in jih servisira, dokler dobiček ne mine.

Ni nobenih omembe vrednih funkcij in celotna storitev se zdi, da je minimalni minimum za graditelja spletnega mesta … in v letih niso naredili resne nadgradnje programske opreme.

Kdo naj uporablja splet?

Ne bi priporočal Webs.com.

14. Yola

jola

Yola me vrne v leto 2012, ko je bila YOLO stvar. Živite samo … Ne vem. Nekaj ​​z A.

Ta graditelj spletnih strani je specializiran za resnično veliko časa in impresivno hitrost.

Dobro

Hitrost hitrostiNačrt Yola Silver vam omogoča, da imate do 25 spletnih strani. Noben drug proizvajalec spletnih strani tega ne omogoča.

 • Velike ure
 • Prost načrt
 • Poceni načrt za 25 spletnih strani
 • Intuitivni urejevalnik

Urednik je dobro organiziran in smiseln.

Slabi

Na žalost Yola ne dovoljuje bloganja. V prvi stopnji plačljivih načrtov ima še vedno oglase, funkcij na spletnem mestu pa ni dovolj.

Kdo naj uporablja Yola?

Ne bi priporočal Yola.

15. Spletna spletna stran

logotip web.com

Ko je spletna spletna stran bila sveže kupljeno ime domene, sem stavil, da je ekipa slavila. Takšno ime zdaj ljudi spomni na piko na i.

Dobro

registracija domeneSpletna spletna stran ima eno redkih garancij, ki sem jih kdaj videl za izdelavo spletnega mesta.

 • Ima garancijo za uptime
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Trdne osnovne predloge
Slabi

Poleg spletnih stranskih domenskih imen ni veliko pohval. Vse mame na televiziji so mi govorile, ko nimam ničesar lepega, da bi rekel, da je bolje, da ne rečem ničesar.

Kdo naj uporablja spletno mesto?

Ne bi priporočal Spletna stran.

Kaj je torej najboljši gradnik spletnih strani? – Nekaj ​​stvari je treba upoštevati

Tam ga imate ljudje. 15 najboljših graditeljev spletnih strani na trgu.

Če želite nekaj cenovno ugodnega, učinkovitega in preprostega za uporabo, boste težko našli boljše možnosti kot HubSpot, Wix in Squarespace. Če ste fotograf, vizualni umetnik ali si želite poenostaviti stvari, potem je SquareSpace tisto, kar iščete.

Če vam je všeč izziv in hrepenite po neomejenih možnostih CMS WordPress-a, vendar se ne želite učiti HTML ali CSS BoldGrid je droida, ki ga iščete. Preverite jih in mi sporočite, kaj mislite.

Zakaj bi morali izbrati Builder spletnega mesta prek CMS

hierarhija kodiranjaPripravljeni ste za izdelavo spletnega mesta, vendar se znajdete pred lučmi, zamrznjene z neodločnostjo glede uporabe prilagodljivega sistema za upravljanje vsebine (CMS), kot je WordPress, ali graditelja spletnega mesta, kot sta HubSpot ali Wix.

Ker ste trenutno na strani za pregled ustvarjalcev spletnih mest, uganite, kaj bomo predlagali?

Počakaj – ni vse tako preprosto …

Pred petimi leti bi bil odgovor verjetno WordPress, čeprav se je težje naučiti, vendar so današnji graditelji spletnih strani daleč bolj izpopolnjeni in enostavnejši za uporabo kot prejšnje različice.

Tu ni prave ali napačne izbire. Za popolne začetnike bi predlagal, da si ogledajo graditelje spletnih strani. Če rečemo, da to, da ste začetnik, še ne pomeni, da ne morete ugotoviti WordPressa. Obstajajo samo druge možnosti, ki delujejo zdaj.

Tukaj je nekaj trdnih razlogov, da jih upoštevate.

# 1. Vizualni urejevalnik

Vmesnik za izdelavo spletnih strani je izkušnja WYSIWYG (kar vidite, kar dobite). To pomeni, da med vlečenjem in spuščanjem elementov po zaslonu vidite predstavitev svojega spletnega mesta.

Človeški možgani nas s pomočjo te vizualne estetike počutijo srečne in obvladujejo svoje okolje. S sistemi za upravljanje vsebine dobite tisto, kar se imenuje urejevalnik obrazcev. Ni videti kot vaše spletno mesto. Ni naravno intuitivno. Včasih ljudje med njegovo uporabo frustrirajo in mečejo stvari.

cms vizualno

# 2. Preprosti so za uporabo

Tako kot WordPress in drugi podobni programski programi je priložena krivulja učenja.

Včasih je ZELO strmo. Dejstvo je, da gradbeniki spletnih strani preprosto niso tako težki za uporabo. Če uporabljate sodobno programsko opremo, bi morali imeti možnost graditi spletno mesto.

# 3. Vgrajeno gostovanje

Predpostavimo, da domeno kupujete prek ustvarjalca spletnih strani, vam ni treba ugotoviti, kako jo dodati v paket spletnega gostovanja in narediti, da se bo vse skupaj lepo igralo. Samo deluje.

Če vas ne zanima manj tehnologija, ki omogoča vse in želite videti rezultate, uporabite ustvarjalca spletnih strani. V veselje vas bo. Z WordPressom (ali podobnimi CMS-ji, kot sta Joomla ali Drupal), boste morali strežnike domen usmeriti v svoj paket gostovanja in razumeti rigmarole, kot so PHP, MySQL in FTP. Kdo ga potrebuje?

Ne dlje, grd bratranec

Graditelji spletnih strani so nekoč mislili kot zadnja možnost za tiste, ki niso znali napisati kode ali niso imeli potrpljenja za učenje CMS. Ne več!

Vrhunski graditelji vrst, kot so HubSpot, Wix in Squarespace, stojijo od nog do noga, karkoli WordPress ustvari, in izgledajo super..

Več ljudi se začne zavedati, da lahko v kratkem času in z zmernimi stroški obišče spletno stran profesionalnega videza, in sicer po poti gradbenika.

Ali so graditelji spletnih mest varni?

Glede na prevladujočo klimatsko različico v spletu, se boste pametni piškoti vprašali, kako varni so ti gradbeniki, ki jih predlagamo, da ustvarite spletno mesto z.

Ko se vsak dan v naslovih znajdejo zgodbe o kanadskih podjetjih v milijard dolarjev, ki imajo ogrožena spletna mesta in informacije, kakšne možnosti ima graditelj spletnega mesta, ki ga naredite sami?

Resnica je, da ste verjetno bolj varni po poti graditelja kot s CMS. Tukaj je razlog. Vzemimo Wix za primer.

wix zasebna registracija

Ko ustvarite spletno mesto z Wixom, je gostovanje in stalno vzdrževanje vključeno v mesečno ceno.

To pomeni, da imajo pooblastila v podjetju velik interes za to, da bodo stranke zadovoljne. Če bi spletna mesta, ustvarjena s svojo programsko opremo, ves čas vdrla v napad, ne bi dolgo imela podjetja.

Glede na to vas lahko nehate skrbeti za skoraj (izjemo jih bomo omenili čez minuto) o vseh varnostnih ukrepih, ko zgradite spletno mesto s HubSpot, Wixom ali katerim koli drugim na našem seznamu..

Bodite prepričani, da ima podjetje veliko dobro usposobljenega osebja, ki ves dan ne dela ničesar, razen preizkušanja kakovosti in išče ranljivosti, ki jih bomo odpravili, ko jih bomo našli.

Lastniški zakonik

Ena izmed pomanjkljivosti na vodilnih platformah CMS je, da je njihova izvorna koda odprta za vse – dobre fante in slabe. Razlog je v tem, da obdržite večji (in verjetno bolj nadarjen) skupino ljudi, ki si prizadevajo za izboljšanje izdelka.

S tem ni nič narobe. Filozofija odprtega koda je čudovita stvar – vendar to pomeni, da so orodja za ustvarjanje vragolije s hekanjem tam na voljo za vsakogar, ki ga lahko uporablja.

wodpress razlogi za hekanje

HubSpot in druge aplikacije za gradnjo spletnih mest ohranjajo kodo zasebno, kar pomeni, da se morajo morebitni kibernetski kriminalci bolj potruditi, da lahko prodrejo na spletno stran stranke. Poleg tega se ko odkrijejo in odpravijo ranljivosti, se koda vašega spletnega mesta samodejno posodobi, ne glede na to ali se spomnite, da to storite ali ne.

Platforme CMS – na primer Drupal in Joomla – slovijo po tem, da so hroščeve, vendar je vsaj nekaj krivde za lastnike spletnih mest, ki ne namestijo posodobitev takoj, ko postanejo na voljo.

Preden zapustimo ta razdelek, omenimo še tisti del varnosti spletnega mesta, ki je v vaših rokah. To bi bilo geslo za prijavo na vaše spletno mesto. Tako kot pri katerem koli CMS-ju lahko tudi ta avtomatiziran košček programske opreme poskuša z različnimi gesli.

Spodnja črta: ustvarite močno geslo in ga pogosto menjajte. Uporabite vsaj osem znakov, ki vključujejo velike in male črke, številke in posebne znake.

Kot smo že omenili, bo skupina HubSpot skrbela za ostalo spletno varnost vašega spletnega mesta, vendar je dolžnost gesla odvisna od vas.

Best Builders spletnega mesta vs najem spletnega razvijalca

vektor e-trgovineAli je graditelj spletnega mesta vaš poslovni partner? To je en način pogleda. Za tiste, ki so dolgotrajni na podjetniškem duhu in nimajo dovolj gotovine, bi lahko spletno mesto in dobra ideja našli vse, kar potrebujete za uspeh v majhnem podjetju. Govorimo o e-trgovini.

Če še niste opazili, je odpiranje trgovine s spletnimi vozili lahko nekoliko manj drago kot njegov pravi svet. Ko končate z obračunavanjem škode za najem ali nakup prostora, preoblikovanje, licence, zavarovanje, najemanje zaposlenih in skladiščenje polic, je resna koščica sprememb.

Nasprotno pa naš najljubši ustvarjalec spletnih strani, HubSpot, ponuja nabor orodij za e-trgovino, vključno z integracijo s Spotifyjem. To je precej poceni vstopnica v poslovni svet, če nas vprašate.

Dodatki in nadgradnje

Ni vam treba porabiti veliko časa z izdelovalcem spletnih strani po lastni izbiri, preden opazite ponudbe za dodajanje storitev, kot so oblikovanje obrazcev, prilagojena e-pošta in povečanje spletnega mesta. Za doplačilo, seveda.

Bi morali potegniti sprožilec? Na to bomo odgovorili s trdnim “morda”. Odvisno je od namena vašega spletnega mesta.

spletni dodatki

Ali nameravate uporabljati samo spletno mesto za hobije ali bo to sčasoma služilo kot vaš zaslužek za polni delovni čas? Očitno je pomembno.

Če želite jemati resno, potrebujete profesionalni e-poštni naslov, po možnosti takšen, ki je vezan na vašo domeno. Čeprav je @gmail v redu, bi morali resnično razmisliti o nadgradnji, čeprav stane dodatnih pet dolarjev na mesec.

Ali gre za oblikovanje obrazcev, ga resnično potrebujete? Omogoča vam zbiranje informacij na bolj organiziran način kot samo objavljanje e-poštnih sporočil, na katere se ljudje odzovejo.

Ali tu opazite vzorec? Poskušamo povedati, da boste morda potrebovali dodatke in morda ne. Bodite prepričani, da gradbeniki, ki jih priporočamo, teh nadgradenj ne ponujajo kot lažni dodatek k njihovi spodnji vrstici, čeprav je vsaka zagotovo profitni center v njihovem celotnem poslovnem modelu.

Pogosta vprašanja

Ali je Wix boljši od WordPress-a?

Kratek odgovor je ne. Daljši odgovor je, da lahko. Če želite svoje spletno mesto zelo prilagoditi brez trdne krivulje učenja, potem je Wix za vas boljši od WordPressa.

WordPress je globok potop v gradnjo spletnih strani, medtem ko je Wix nekako všeč v plitvi konec in se spogleduje z idejo plavanja v globoki konec.

Ali je spletno mesto Wix resnično brezplačno?

Wix ima brezplačno različico, vendar bo ime vaše domene imelo to obliko: username.wixsite.com/siteaddress. Če želite uporabiti domeno po meri in odkleniti veliko funkcij, boste morali izbrati plačljiv načrt.

Kako dobim brezplačno ime domene od Wixa?

Po izbiri plačljivega načrta je na voljo brezplačno ime domene. Še vedno morate plačati za Wix-ov načrt, vendar domensko ime vržejo brezplačno – za eno leto.

Kolikšna je domena Wix po prostem letu?

Po izteku vašega brezplačnega leta vas bo ime domene stalo 14,95 USD. Ta cena je razmeroma konkurenčna drugim gostiteljskim platformam.

Kako varni sta Squarespace in Wix?

Obe storitvi gostovanja vključujeta brezplačna SSL potrdila, ko ste povezani na svoja spletna mesta. Vsi vaši obiskovalci lahko zagotovijo, da ima vsaka stran varno povezavo na vašem spletnem mestu.

Je Squarespace v lasti Square?

Zvenijo podobno, vendar obe podjetji nista povezani.

Ali lahko uporabljam svojo domeno s Squarespaceom in Wixom?

Da, če ste domeno kupili pri ponudniku drugih ponudnikov, lahko spletno mesto povežete s preslikavo domene. Obe službi imata uporabne članke iz baze znanja o uresničevanju tega in v primeru, da ste zmedeni, je na voljo njihova uporabniška podpora.

Kaj je najboljši gradnik spletnih strani za začetnike?

Squarespace je odlična izbira, če se vam zdi, da ste začetnik in imate kanček tesnobe, ko gre za izdelavo spletnega mesta. Wix je tudi odlična izbira in ga je treba uporabiti, če se počutite nekoliko bolj samozavestni v svoje sposobnosti učenja programske opreme.

Če iščete najbolj preprost pristop k izdelavi spletnega mesta, uporabite kvadrat kvadrat.

Kateri je najlažji graditelj spletnih strani?

Squarespace je vsekakor najlažji graditelj spletnih strani, ki lahko ustvari čudovito spletno mesto. Obstajajo alternative, ki so mešanica enostavnosti in prilagodljivosti, toda kolikor je enostavna uporaba zmaga Squarespace.

Je Squarespace boljši od WordPressa?

Kratek odgovor je ne. Dolg odgovor je, da je lahko. Glej zgornja vprašanja za referenco.

Prostor za kvadrat je veliko lažji za uporabo kot WordPress in ima približno dvajseto krivuljo učenja. WordPress kot začetnik je lahko zastrašujoč.

Ali je Squarespace boljši od Wixa?

Obe možnosti zagotavljata koristi. Squarespace je namenjen ljudem, ki želijo zgraditi čudovito spletno stran iz fantastične predloge, medtem ko je Wix namenjen ljudem, ki iščejo več prilagodljivosti.

Koliko časa traja, da spletna mesta Wix postanejo aktivna?

To lahko traja do 48 ur, da se vaše spletno mesto z lastno domeno prikaže.

Koliko stane objava spletnega mesta Wix?

Spletno mesto na Wixu je lahko brezplačno objavljeno v tej obliki poimenovanja: username.wixsite.com/siteaddress. Če želite uporabiti domeno po meri in odkleniti veliko funkcij, boste morali izbrati plačljiv načrt. V povprečju plačani načrti znašajo 14 dolarjev na mesec, vendar lahko znašajo le 5 dolarjev na mesec in 25 dolarjev na mesec.

Ali lahko uredite svoje spletno mesto Wix, ko ga objavite?

Da, spletno mesto Wix lahko uredite, ko ga objavite, spremembe pa bodo objavljene, ko končate.

Po čem se WordPress razlikuje od Wixa?

Največja razlika med Wixom in WordPressom je v tem, da je Wix programska oprema za izdelavo spletnih strani za povleci in spusti, ki upravlja vse vidike vašega spletnega mesta, WordPress pa je samostojna programska oprema, ki jo namestite na izbrano platformo gostovanja. Wix je veliko lažje uporabljati, medtem ko ima WordPress krivuljo učenja.

Kateri gradnik spletnih strani je najboljši za bloganje?

Najboljši graditelj spletnih mest za bloganje zunaj WordPressa bi bil Wix, ker je enostaven za uporabo možnosti SEO in funkcionalnosti bloganja.

Kateri graditelj spletnih strani ima najboljši SEO?

WordPress ima najboljše možnosti SEO, vendar kar zadeva graditelje spletnih mest na Wixu ali Squarespaceu. Obe imata leta 2020 podobno funkcionalnost SEO.

Pri izdelavi spletnega mesta morate upoštevati kanadske smernice o dostopnosti spletnega mesta. S tem boste naredili svoje strani berljive za vse in povečali promet na spletnem mestu.

Koliko stane najeti nekoga za izdelavo spletnega mesta?

Odvisno je od tega, kaj poskušate storiti, vendar lahko stane od 1500 dolarjev za minimalno spletno mesto od začetnika do več tisoč za nadgrajeno funkcionalnost.

Če se vam zdi ta članek dragocen, vam bo morda všeč tudi naše poročilo o najboljših storitvah spletnega gostovanja za Kanađane. Ko boste s HubSpot udobno gradili spletna mesta, lahko “preusmerite” na bolj prilagojena spletna oblikovanja tako, da izberete svojega lastnega spletnega gostitelja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map