Najboljše storitve gostovanja po e-pošti za kanadska podjetja v letu 2020

OK, okrog grma se ne bomo premagali. Ko poskušate razširiti svoje podjetje in naročniški seznam, odličen ponudnik gostovanja po e-pošti je kritičen da vam pomagajo optimizirati e-poštne zmogljivosti.


Veliko e-poštnih sporočil je poslanih vektorskih slikHej, imamo radi tudi vse ostale pisarniške klepete, toda zadnja leta je bila e-pošta številka ena od načinov za komuniciranje in distribucijo dragocenih informacij po internetu, z skoraj 250 milijard e-poštnih sporočil, poslanih vsak dan.

… In s približno štirimi milijardami e-poštnih računov po vsem svetu (več kot polovica svetovnega prebivalstva) je nekako prehitel skoraj vsako drugo komunikacijsko orodje, ki si ga lahko zamislite.

Zato ne preseneča, da jih je na stotine ponudniki gostovanja po e-pošti, pri čemer so nekateri precej dobri, drugi pa ne tako zelo skrbni za vaše poslovne e-poštne račune. In čeprav tukaj za vaše načrte gostovanja e-pošte ni odgovora, ki bi bil ustrezen vsem, boste morali, ko boste prebrali to pametno odločitev, sprejeti pametno odločitev..

Preden se potonimo, bi se rad vprašal na vsakogar … Ali lahko uporabim brezplačno gostitelja e-pošte?

Nič ni narobe z uporabo brezplačne spletne storitve gostovanja e-pošte za osebno dopisovanje in zbiranje digitalnih kuponov (# 20% popust).

Vendar – če želite biti resno sprejeti v nenehno razvijajočem se svetu spletnega poslovanja, boste želeli uporabiti bolj trdno rešitev, ki vam bo omogočila ustvarjanje e-poštnih sporočil @ yourdomain.com namesto bolj ljubiteljskih @ gmail.com ali @ hotmail.com (bog ne daj).

Počasi – imaš veliko možnosti

Zdaj, preden se razburite o na videz neskončnem toku nadgradenj in novih nakupov, vas bodo prisilili, da zaženete svoje spletno mesto in naredite nekaj takega …

Samo globoko vdihnite in se sprostite. ��

Ne bo vam treba še vlagati drugo 10–20 USD / mesec za dostop do te pomembne funkcije.

Pravzaprav, če veste, kaj počnete, dejansko lahko zavarujete neomejeno število e-poštnih računov @ yourdomain.com kot del vaše standardne storitve spletnega gostovanja.

Da bi vam pomagali preprečiti odtrge in prevare podjetij, ki želijo deliti vas in vaš težko zasluženi denar, Sestavili smo hiter seznam treh najboljših storitev gostovanja v spletu in e-pošti do leta 2020 to vam bo omogočilo brezplačen dostop do vseh e-poštnih računov @ yourdomain.com, ki jih vaše srce želi.

Pojdimo po to.

TL; DR Prosim!

V naglici? Brez skrbi, imamo te. Če nimate časa, da preberete celoten pregled in želite, da gremo naprej in polijemo fižol, bomo ravno izravnali z vami.

Če želite za svoj dolar potegniti največ, se boste sprijaznili SiteGround. Ponujajo cenovno ugodno storitev gostovanja z najbolj zanesljivimi posnetki, časom strelovanja, neomejenimi e-poštnimi računi in fantastično podporo strankam. Resno… Ljubimo te fante.

Še niste prodali? Brez skrbi, za vas imamo več. Kar naprej branje.

Kako smo pregledali te gostitelje

Če ste eden od tistih “posebnih” ljudi, ki se morate zbrati 32-stransko barvno kodirano vezivo za raziskovanje nakupov nad 50 USD (brez sodbe, tam smo bili), nato pa se lahko odpravite na našo spletno stran, če želite izvedeti o naši pregledi spletnega gostovanja obdelati podrobneje.

Skrajšana različica pa je, da že desetletje vodimo razvojno skupino, ki gradi in vzdržuje spletna mesta strank (900 jih je trenutno).

Glede na dolžino projektov, ki smo jih obravnavali, smo odvisni od edinstvenih podatkov o času delovanja in nalaganja (niso na voljo širši javnosti), gre nazaj več kot 10 let.

Matematični geniji v naši ekipi so bili dovolj prijazni, da so sestavili nekaj grafov in statistične analize za nas, da vam lahko zagotovimo surove podatke, ki jih potrebujete, da dokončno ugotovite, katera storitev gostovanja e-pošte je ustrezna za vaše potrebe.

Kaj iskati v spletu + e-poštni gostitelj

Če se želite prijaviti s spletnim gostiteljem, ki jamči 12+ mesecev mučne tehnične težave kupcev, neobstoječe posodobitve, in tako strankarska storitev da vas dobesedno mika, da bi se razočarali, ko boste lase razžagali … Nato boste želeli najti najcenejši možni gostitelj spleta / e-pošte.

Predvidevali pa bomo, da imate radi te bujne ključavnice, zato vam bomo danes pomagali ugotoviti, na katera merila se morate osredotočiti pri primerjavi potencialnih e-poštnih storitev in spletnih gostovanj.

Namreč, poiščite e-poštne / spletne gostitelje z:

  • Brezplačni neomejeni e-poštni računi
  • Imap in Pop3 Dostava e-pošte
  • Hitre hitrosti in zanesljive ure
  • Kakovostna podpora strankam

Ne skrbi … Vsak gostitelj, ki ga bomo priporočili, ta merila prenaša z letečimi barvami.

Brezplačni neomejeni e-poštni računi

Obstaja veliko podjetij, ki vam zaračunajo previsoko ceno za vsak posamezen račun e-pošte (ja, gledamo vas GoDaddy).

Včasih navzgor od 5 USD / račun na mesec. To je čisto odtrgano in če vidite podjetje, ki oglašuje poceni račune e-pošte, potem bi morali teči v hribe.

Vsaka spletna / e-poštna storitev gostovanja, vredna soli, vam bo ponudila neomejeno število e-poštnih računov (ali vsaj 25+) popolnoma brezplačno kot del vašega standardnega paketa za gostovanje.

Imap & Pop3 Dostava e-pošte

Čeprav je to standardna funkcija pri večini gostiteljev e-pošte. Nekateri poceni gostitelji tam bodo uporabljali zastarele standarde dostave e-pošte, ki odpirajo vas in vašo notranjo korespondenco do nešteto možnih varnostnih tveganj.

Naredite si uslugo in poskrbite za to kateri koli gostitelj ne izberete Imap in Pop3 dostava e-pošte. Ti varnostni standardi bodo zagotovili, da bodo vaša zasebna e-poštna sporočila ostala dobra, zasebna in preprečila, da bi vaši podatki padli v napačne roke (tj. Tekmece in hekerje).

Za številna mala podjetja je prenosljivost e-pošte stvar preživetja. Ko se prijavite za gostitelja e-pošte in zaščitite e-poštno sporočilo svojega podjetja, priporočamo, da ga vključite v namensko storitev trženja e-pošte. Storitve, kot so stalni stiki, MailChimp, Aweber in ActiveCampaign, drastično povečajo dostopnost e-pošte, tako da vaša sporočila brez zadržkov dosežejo predviden cilj.

Hitre hitrosti in zanesljive ure

Ni pomembno, ali imate neomejeno število e-poštnih računov in preveliko količino prostora za shranjevanje, če vaše spletno mesto ni dovolj dolgo v spletu, da bi ljudje hitro dostopali do vaše vsebine in dejansko našli razlog, da vam pošljejo e-pošto!

V svetu spletnega gostovanja ne obstaja veliko “brezplačnih bonusov” ali “dodatnih marketinških dobrot”, ki bi lahko nadoknadili neprijetne utrinke in počasne hitrosti. Boste želeli zagotoviti, da ima kateri koli gostitelj izbran čas delovanja vsaj 99,5% in hitrosti nalaganja hitreje od 1.200 Ms.

Kakovostna podpora strankam

Sovražim, da bi tukaj razstrelil vaš mehurček, če pa se odločite za skok v svet gradnje in vzdrževanja lastnega spletnega mesta, potem ste gre da v nekem trenutku potrebuje podporo strankam. To je neizogibnost, s katero se soočajo vsi spletni skrbniki.

In ko se bo končno zgodilo (verjemite nam, bo), boste želeli zagotoviti, da storitev gostovanja, ki jo uporabljate, ponuja popolnoma dostopno in zelo učinkovito podporo strankam, da vam pomagamo, da se čim prej obnovite in zaženete..

Poiščite podjetja, ki ponujajo 24/7 klepet v živo ali podpora prek telefona in se prepričajte, da s pomočjo forumov reddit in spletnega gostovanja preverite javno mnenje o storitvah strankinih storitev v podjetju.

Ob vsem tem pa se pojdimo v top 3 storitve gostovanja e-pošte leta 2018!

1. Zoho

Storitev, ki se nenehno razvija in izboljšuje, je naročnina na Zoho naložba, ki bo izplačala dividende.

Cena: 1,00 USD / mesec za Lite 4,00 USD / mesec za Premium
Podpora: 24/7 Klepet v živo in klicni center

Zoho je tukaj naš jasni zmagovalec. Resnici na ljubo, tudi če bi bile vse lastnosti in razširitve povprečne, bo vseeno zmagal samo po obsegu in uporabnosti. K sreči je vsaka plat te storitve gostovanja e-pošte vrhunske kakovosti, vendar za cenovno ugodno.

Zoho ima rešitev za skoraj vsako težavo z gostovanjem e-pošte, ki bi jo kdaj imeli, in to dobesedno. Ne glede na to, ali gre za njihovo neskončno prilagojene aplikacije ali brezhibno integracijo z drugimi znanimi storitvami (dropbox itd.), Vas bo Zoho pokril..

Brezplačna uvodna storitev

Zoho je fantastična storitev, vendar obstaja veliko drugih storitev gostovanja e-pošte, ki jih mora podjetje razmisliti, zakaj torej raztresti denar za to?

Tu je brezplačna storitev. Skrajšana različica Zoho je brezplačno na voljo za nedoločen čas. Vam bomo dali toliko časa, kot je potrebno, da razmislite o nakupu celotne različice.

Brezplačna različica je na voljo samo za 5 uporabnikov, zato je za rastoče podjetje potreben plačljiv načrt. Prepričani pa smo, da tudi če tega ne bi bilo, bi Zoho Forever Free vseeno spustil slino zaradi možnosti plačanega izdelka.

Neprepustna varnost

Z vrhunsko varnostjo linije in dodatnimi šifrirnimi protokoli S-MIME s premijskim načrtom bodo vaša e-poštna sporočila zagotovo varna z Zoho.

Imajo vse filtre za lažno predstavljanje in nezaželeno pošto, ki jih pričakujete od kakovostne e-poštne storitve, z dodatnim bonusom nadpovprečne politike zasebnosti. Vse to združuje, da je njihova varnost stroga in dobro zaokrožena.

Sorodno: Kako odkriti spletna mesta z lažnim predstavljanjem s pomočjo spletne analitike

Množica podaljškov

Dobesedno bi lahko napisal tisoč plus besed v vse nišne funkcije Zohove e-poštne storitve, vendar bom poskusil povzeti.

Jasno je, da z neskončnim gostiteljem razširitev Zoho poskušajo biti edina storitev gostovanja po e-pošti, ki jo boste kdaj potrebovali (in če vprašate nas, so to). V malo verjetno, da ne najdemo posebne razširitve, tudi njihov osnovni paket Mail Lite ima integriran razvojni paket; kar pomeni, da lahko storitev spremenite na poljuben način.

Če ga želite uporabljati na poti v vgrajenih Zohovih mobilnih aplikacijah za iOS in Android, uvesti napredno usmerjanje e-pošte ali nastaviti vzdevke domen (če naštejemo le nekaj funkcij), vas ne bo omejilo. Tega z Zoho ne moreš storiti zelo malo.

Orodje za sodelovanje

E-pošta je morda najboljša svetovna oblika informacij, vendar je dobro znano dejstvo, da ji družbeni mediji ponujajo denar za svoj denar.

Zoho sintetizira najboljše vidike obeh in ustvari brezhiben sistem za notranjo komunikacijo.

Funkcija Streams omogoča interakcijo z e-poštnimi vsebinami in drugimi objavami v slogu družbenih medijev, kar omogoča vašim sodelavcem, da lažje všečjo, komentirajo in delijo z njimi.

Ta dodaten sloj komunikacije naredi Zoho enega najbolj inovativnih in intuitivnih e-poštnih storitev, kar mu daje nedvomno konkurenčno prednost.

2. SiteGround

Najboljše skupno gostovanje za e-pošto / cena / hitrost / posodobitev + bonusi in podpora strankam (3,95 USD / mesec)

Čas nalaganja: 475 Ms
Potek: 99,95%
Cena: 3,95 USD / mesec
Podpora: Klepet v živo

Ni skrivnost, da smo veliki oboževalci SiteGround (in to že nekaj časa). V sedmih letih, ko smo SiteGround uporabljali tako za svoja spletna mesta kot za stranke, uspešnost, podporo in kakovost storitve, ki smo jo prejeli, je bila izjemna. So ena redkih storitev spletnega gostovanja, ki ne samo “nastavi in ​​pozabi” svoje gostovalne infrastrukture.

Redno posodabljajo (in v celoti nadomeščajo) strežnike svojih podatkovnih centrov in se zavezujejo, da bodo nenehno izpopolnjevali svoje storitve za zagotavljanje najboljšega gostovanja na planetu. Čeprav niso brez svojih napak, so daleč in daleč najboljši gostitelj spletnih in e-poštnih sporočil ki smo jih kdaj uporabljali.

99,95% Uptime & Velika hitrost obremenitve

Za začetek so najosnovnejši paketi spletnega gostovanja in gostovanja po e-pošti SiteGround neverjetno zanesljivi. Z več kot 99,95-odstotno nastavitvijo v zadnjih 12 mesecih SiteGround zagotavlja zanesljivost, ki je običajno rezervirana za več strank in VPS-jev. Zaupajte nam, da vam s SiteGround nikoli ne bo treba skrbeti za daljša obdobja izpadov ali nerazložljive zrušitve strežnika.

Ponudba Hitrosti nalaganja 475 ms (v povprečju) SiteGround je tudi najhitrejši gostitelj spletnih / e-poštnih sporočil, kar smo jih kdaj pregledali, in zagotovilo, da potencialne stranke ali stranke nikoli več ne izgubite na zaostalem spletnem mestu.

Brezplačni neomejeni e-poštni računi & Obsežni nabiralniki

Vsi hosting paketi SiteGround so standardno opremljeni z neomejenim številom e-poštnih računov in velikodušno velikostjo nabiralnika.

Tudi načrt za zagon ponuja velikost prejete pošte do 2.000 Mb in do 400 e-poštnih sporočil na uro.

Neverjetne varnostne funkcije

Poleg velika uptime, velike hitrosti nalaganja in neomejene e-poštne račune, SiteGround svojim strankam ponuja tudi dostop do številnih varnostnih funkcij, ki bodo vaše e-pošto in vaše spletno mesto varovale pred radovednimi očmi in hekerji.

Vse nove stranke dobijo dostop do brezplačno potrdilo SSL, dostavo e-pošte Imap in Pop3 in brezplačno CDN. Ni preveč slabo za ceno paketa cigaret (oh, SiteGround pa vam ne bo dal raka na pljučih … zato je to tako.)

3. Hostgator

Super ugodna storitev z odličnimi lastnostmi in časom

Čas nalaganja: 601 Ms
Potek: 99,4%
Cena: 2,99 USD / mesec
Podpora: Klepet v živo

Kljub smešnemu zvenečemu imenu (mislim, c’mon guys … kaj imata aligatorji skupnega z gostovanjem in e-pošto?), Hostgator ponuja nekateri najboljši e-poštni in spletni paketi gostovanja v poslu po ceni, ki je skoraj nepremagljiva.

Medtem ko njihova posodobitev in hitrost nalaganja nista povsem enaki spletišču SiteGround, če upoštevamo dejstvo, da njihove storitve gostovanja stanejo skoraj nič, resnično ne morete narobe s tem izjemno kakovostnim gostiteljem e-poštnih sporočil (če se res neumno sliši).

Odličen čas & Naloži hitrost

S samo 2,99 USD / mesec Hostgator ponuja čas, ki je le 0,01% manjši od SiteGround-a, in sicer z manj kot 75% stroškov. Z enako impresivni časi nalaganja (601 Ms) Hostgator je daleč najbolj dostopen gostitelj e-pošte na trgu za kakovost storitev, ki se zagotavljajo.

Neomejeni e-poštni računi z odličnimi varnostnimi funkcijami

Ne glede na raven ali dolžino paketa gostovanja, ki ga izberete za nakup, Hostgator ponuja dostop do neomejenega števila e-poštnih računov, ki so opremljeni s Pop3 in SMTP (preprostim protokolom za prenos pošte) in dodatnim bonusom Hostgatorjeve Spamassassin funkcije ( da bi preprečili, da bi se vi in ​​vaši zaposleni zasipali s savdskimi princesami, ki so zahtevali “majhnih 7000 dolarjev posojila”)

Izjemna podpora strankam

Kot pri vseh gostovalnih storitvah, ki jih priporočamo, Hostgator ponuja 24/7 klepet v živo ali prek telefonske podpore da lahko zagotovite nemoteno delovanje spletnega mesta in e-poštnih računov, ne glede na uro.

Potem ko smo poslali na desetine namerno zmednih in nekoliko smešnih (žal spet Diane!) Podpornih poizvedb, nas je odpihnila lahkotnost in hitrost, s katero so nam pomagali njihovi predstavniki.

4. GOSTINO A2

Velika vrednost za ceno, ki jo plačate

Čas nalaganja: 601 Ms
Potek: 99,1%
Cena: 3,92 USD / mesec
Podpora: Klepet v živo

A2 gostovanje, končna storitev na našem seznamu, je opremljena s številnimi odličnimi funkcijami in svojim strankam ponuja dostop do hitre in zanesljive zmogljivosti, ki je absolutno ugodna cena, ki jo plačujete.

Za razliko od SiteGround in HostGator je njihov najcenejši gostiteljski načrt – A2 lite pri 3,92 USD na mesec – omogoča samo dostop do 25 e-poštnih računov (bummer). Vendar pa glede na izjemno zmogljivost in obilico dodatnih funkcij težko trpimo proti njim.

25 E-poštni računi z velikimi varnostnimi standardi

Čeprav smo bili malce razočarani, ker A2 ponuja samo 25 e-poštnih računov v svojem paketu gostovanja Lite (neomejeno za vse druge), impresivna zmogljivost in obilje dodatnih funkcij več kot nadomešča ta majhen prestop.

Ne le, da imate dostop do tradicionalnih možnosti dostave Imap in Pop3, ampak tudi A2 gostovanje vam omogoča uporabo Imap SSL in Pop3 SSL za nadaljnje šifriranje vaših sporočil ter za vas in vašo organizacijo popoln duševni mir.

Odličen čas & Hitro nalaganje

Čeprav se hitrost in zanesljivost ne ujemata s spletnim mestom SiteGround, je razlika nominalna za ceno, ki jo plačujete. Z 99,91% uptimes in neverjetno hitrih 625 Ms obremenitev, A2 bo zagotovil, da bo vaše spletno mesto vedno delovalo in hitro vsakič, ko boste potrebovali vsebino, ki jo potrebujejo stranke.

Izjemna podpora strankam

Pred vsakim pregledom, ki ga objavimo, vedno poskrbimo, da bomo ekipo za podporo strankam spremenili v korake, tako da predrzno pošljemo serijo vse bolj tehničnih in zamaknjenih vozovnic.

Veliko na naše presenečenje, Podpora strankam A2 24/7 je zelo odzivna in zlobno učinkovit. Ne glede na to, kako labirinti so naše prošnje, je njihovo podporno osebje rešilo hitro, vljudno in z visoko strokovnostjo.

Odlične funkcije za varnost spletnih strani in brezplačen SSL

Ker boste (upam, da) pošiljate svojo ponudbo gostovanja po e-pošti poleg običajnega gostovanja na spletnem mestu, boste z veseljem slišali, da A2 gostovanje, tako kot SiteGround, postane polno najnovejših varnostnih funkcij in ponudb, s katerimi zagotovite, da je vaše spletno mesto vse razen “hekerskega dokaza”.

Ponujate brezplačen certifikat SSL vsem novim strankam, pa tudi brezplačen Cloudflare CDN, spremljanje novega relikvija strežnika in še več, lahko brez težav veste, da A2 pokriva vas in vaše spletno mesto.

Končne misli o gostovanju po e-pošti

Ne glede na to, ali iščete en e-poštni račun za svoj najnovejši blog ali več deset novih računov podjetij za ta epski zagon, ki ga zaženete s prijatelji, tri storitve, ki smo jih pregledali v tem kratkem priročniku, ne bodo razočarali..

Sporočite nam, katerega ste izbrali v spodnjih komentarjih in, kot vedno, če imate kakršna koli vprašanja, komentarje, pomisleke ali povratne informacije, vas prosimo, da se obrnete na vas in čim prej se bomo obrnili k vam.!

Lahko vam je tudi všeč:

  • Best Builder spletnih strani

Reference in sliki:

  • ByarvitSolutions.com
  • PointCloser.com
  • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector