Преглед на GoDaddy – Прочетете това ПРЕДИ да загубите парите си

Почти всеки преглед на GoDaddy, който намерите онлайн, е написан от партньорски маркетинг. С други думи, НЕ обективна. Всички познават GoDaddy.


Те са като Макдоналдс от света на онлайн хостинга. От прекалено сексуализираните им реклами на Superbowl, до непрекъснатите им реклами в YouTube, до разпространението на филиали на GoDaddy в уеб хостинг пространството, трябва да им ги предоставите ….

Предполагам, че Макдоналдс наистина не прави нищо от това. Но – те са лесно най-известната уеб хостинг компания в света.

Славата им е резултат от висококачествен продукт или тези реклами са отговорни за успеха им?

Тестваме техните услуги, за да отговорим на точния въпрос.

Нека се гмурнем, пуснете качулката и вижте какво GoDaddy наистина ли оферти.

Кой е HoDaddy хостинг?

Освен ако не живеете под скала … на друга планета … в друга слънчева система, знаеш кой е GoDaddy. ��

По дяволите, дори вашите баби и дядовци вероятно са запознати с GoDaddy. ��������

И е лесно да разберем защо …

Основана преди повече от две десетилетия през 1997 г. в Балтимор, Мериленд (под името Jomax Technologies), GoDaddy преживя метеоритно издигане чрез класациите на света на уеб хостинга и се нахвърли в отпадане на челюстта $ 2231900000 в приходите миналата година.

godaddy 2017 q2 анализ на доклада

Имайки предвид, че основателят и президентът на GoDaddy Боб Парсънс продаде една от предишните си компании на Intuit за „малка“ сума, о $ 65 милиона, това всъщност не е изненада.

Днес в GoDaddy работят повече от 6000 души, обслужват 17 милиона компании по целия свят и се считат широко за ттой е най-големият доставчик на уеб хостинг услуги на планетата.

Така че мисля, че е безопасно да се каже, че се справят отлично.

Но ето това за големите компании. Те са склонни да попадат под един от двата чадъра.

 1. „Заслужавам успеха си, защото предлагам най-добрия проклет продукт на пазара.“
 2. Или: „Аз съм най-голямата котка в града, защото знам как манипулиране на нищо неподозиращи потребители да плащат твърде много за подпартиен продукт. “

Така че под кой чадър попада GoDaddy?

Странно е и двете.

Нека обясня.

Плюсове за хостинг на GoDaddy – Страхотна производителност

С огромното изобилие от ресурси, с които разполагат (искам да кажа, може би годишните им приходи са по-висок от БВП на много развиващи се страни) не трябва да се изненадва, че GoDaddy върши чудесна работа, предоставяйки висококачествено изпълнение на своите потребители.

Ето само някои от аспектите на изпълнението на GoDaddy, които ни впечатлиха през последните 12 месеца. Можете да видите проследяване на живо тук. Прочетете повече за нашите Четиристепенен изследователски процес тук.

1. Те ​​имат страхотни времена (99.95%)

Докато те не предлагат падане на челюстта като някои от техните конкуренти (а именно SiteGround), GoDaddy публикува a здравословна продължителност на 99.95% което е точно това, което бихте очаквали с евтин хост.

Резултат от годишния ъпдейт

Въпреки че няма да спечелят награди за времето си, ще се радвам да съобщя, че не сме преживявали големи сривове или забележими периоди на престой през нашето време като клиенти на GoDaddy.

Ето бърз преглед на изпълненията от последните няколко месеца.

2018 ср. непрекъсната работа:

 • Продължение за януари: 99,98%
 • Продължение за февруари: 99,96%
 • Продължение за март: 99,91%
 • Продължение за април: 99,99%
 • Продължение за май: 99,94%
 • Продължение за юни: 99,98%
 • Продължение за юли: 99,85%
 • Продължение за август (20-ти): 99,99%

2. Бързи скорости (448 ms)

Въпреки това, което са ви казали мама и други начинаещи в интернет, скоростите на уебсайта имат значение … Много.

godaddy страница тест за скорост на зареждане

Всъщност последните проучвания показват, че повече от 47% от потребителите очакват уебсайтът да се зареди за 2 секунди или по-малко. И ако не е така? Чао чао приходи.

Това прави избирането на подходящия уеб хост едно от най-важните решения, които ще вземете, ако някога се надявате да спечелите пари от уебсайта си.

И така, как GoDaddy се сравнява с техните конкуренти?

Всъщност … Доста дяволски добър.

Часовник в средно време на натоварване само от 448 Ms, GoDaddy е лесно един от най-бързите уеб хостове, които някога сме преглеждали, и предлага невероятно високи скорости, които ще зарадват вас и вашите посетители.

Време за зареждане 2018:

 • Януари ср. скорост: 363ms
 • Ср. Февруари скорост: 415ms
 • Март ср. скорост: 386ms
 • Ср. Април скорост: 395ms
 • Ср. скорост: 415ms
 • Юни ср. скорост: 492ms
 • Ср. Юли скорост: 541ms
 • Ср. Август (20 август) скорост: 587ms

3. Много бонуси и допълнителни функции

Въпреки че никой от тези бонуси или функции не е безплатен, GoDaddy прави всичко възможно, за да се увери, че всеки нов клиент има възможност да създаде красив и високоефективен уебсайт с възможно най-малко работа.

характеристики на godaddy

Те предлагат всичко – от персонализирания си уебсайт, GoCentral до специалистите по уеб дизайн на високо ниво до инсталациите за приложение с едно щракване, за да се гарантира, че сайтът ви се изправя и работи с всички необходими камбани и свирки (или не).

Създател на уебсайтове: GoCentral е създателят на уебсайтове на GoDaddy. Използването на строителя е безплатно и ви позволява да редактирате от вашия компютър, таблет или телефон. Те също хвърлят SSL сертификат, ако използвате техния конструктор.

Специалисти по уеб дизайн: GoDaddy предлага услуги за уеб дизайн от професионалисти. Всичко, което трябва да направите, е да се обадите на тяхната линия за консултации и да обясните от какво се нуждаете. Те обещават уебсайт онлайн в рамките на 4-6 седмици и предлагат 24/7/365 линия за поддръжка.

Въпреки че не предлагат вида стойност, която можете да очаквате от SiteGround или A2 хостинг, все още има много допълнителни функции и бонуси, за да запазите дори и най-ентусиазирания уебмастър.

GoDaddy Cons

Добре, така че GoDaddy е преминал както тестовете за актуализация, така и скоростта с летящи цветове. Те са добре известни (на пръв поглед) уважавани и ви предоставят достъп до натоварване с лодка от най-добрите допълнителни функции.

Къде да се запишем, нали?

Не толкова бързо.

Въпреки че GoDaddy прави много неща от гледна точка на представянето, аспектът на обслужването на клиентите и плащането на техния бизнес е, трябва да кажем, по-малко от вкусен.

Ето защо …

1. Ограничен икономически план и смехотворно високи такси за подновяване

В опит да се конкурира с непрекъснато увеличаващия се брой евтини уеб хостове, GoDaddy предлага безумно нисък ценови пакет (подходящо наречен „Икономика“) за по-пестелите си клиенти.

Само по себе си това не е лошо нещо.

Искам да кажа, нека бъдем истински … Всички искаме да протегнем парите си, доколкото ще стигне, нали?

Проблемът, в който се натъкнете, е, че те не само са намалили PRICe на тяхната уеб хостинг услуга, но и на стойност.

Икономическият план е напълно голи кости и не предлага стандартните функции можете да очаквате от уважаван уеб хост като CDN, ежедневно архивиране или SSL сертификат.

Цени на GoDaddy

Въпреки че тази цена от $ 2.49 може да изглежда привлекателна, повярвайте ни … Не струва дори толкова много.

И докато ние сме по темата за ценообразуването на GoDaddy, важно е да се отбележи това те таксуват exorbitantly високи такси за подновяване.

GoDaddy е не само един от тях най-малко ценни хостове за цената, която плащате (ще видите защо след секунда), но след края на въвеждащия им период, те ще се обърнат и ще увеличат вашата скорост с над 200%.

Че 2.49 долара икономически план? Да, сега ще ви донесе 7,99 долара на месец.

Имайки предвид, че можете да се наслаждавате на нелепо високи часове, светкавичните скорости на натоварване, и всички безплатни допълнителни функции и бонуси, които заслужавате за част от тази цена, ние сме силно притиснати да препоръчаме да използвате GoDaddy на всеки, който е почитател на спестяването на пари.

2. Излишни надценки и надценки

Ако сте прочели някой от отзивите за уеб хостинг на този сайт, тогава вероятно знаете, че трябва никога купете хостинг от компания, която не предлага SSL сертификат „безплатно“.

Google буквално ще попречи на потребителите да имат достъп до вашия уебсайт, докато не признаят, че вашият сайт не е защитен и че представлява значителен риск за безопасността на тяхната информация.

Така че има смисъл, че повечето хостинг компании са взели намека и започнали да предлагат безплатен SSL сертификат на всички свои нови клиенти.

Но какво да кажем за GoDaddy?

На повърхността всичко изглежда наред. Всички нови потребители получават SSL сертификат, когато се регистрират за хостинг планове на GoDaddy (различни от „Икономика“).

Но когато прочетете финия отпечатък, скоро ще разберете, че всичко не е както изглежда първо.

Всъщност GoDaddy таксува скандални 75 долара на година за „привилегията“ да има защитен уебсайт.

ценообразуване на godaddy ssl

И това не е дори най-лошата част.

Ако току-що сте закупили ново име на домейн и уеб хостинг пакет, бихте очаквали, че ще можете да изпращате имейли от този уебсайт нали? Искам да кажа, в крайна сметка … Така е Вашият уебсайт сега.

Е, това си мислите Но GoDaddy мисли по различен начин.

… 60 долара / година за имейл акаунт по различен начин.

Докато другите топ доставчици ще ви предоставят достъп до неограничен брой имейл акаунти (или най-малко 25) GoDaddy дори не е готов да ви даде един.

Припомнете ми как тези момчета отново са най-голямата уеб хостинг компания в света? О, нали … Това вероятно има нещо общо с това …

godaddy търговски танцуващи момичета

Но аз отстъпвам …

3. Гаранция за невъзможност за връщане на пари

С повече от 17 милиона клиенти по целия свят, бихте предположили, че GoDaddy трябва да са спечелили репутация на прозрачен и реномиран уеб хост, който е готов да върне на недоволните клиенти за тяхната покупка, нали?

погрешно.

На пръв поглед техните ToS твърдят, че всеки клиент има право на възстановяване, ако анулира хостинг плана си в рамките на 30 дни от първоначалната покупка.

Изглежда достатъчно справедливо.

Но тогава те казват това..,

Ако хостинг услуга вече е извършена, тя не се възстановява (ако все още не е извършена, отговаря на условията за възстановяване в рамките на 30 дни от датата на транзакцията).

Сега не съм правен експерт, но това звучи подозрително като добре изработен и изпълнен с жаргон клауза, предназначена да гарантира, че GoDaddy може законно да се измъкне с кражба от недоволни клиенти.

Какво е „хостинг услуга“, можете ли всъщност да си върнете парите, ако не сте доволни от услугата? Не знам. И шансовете са, че точно така го харесва GoDaddy.

4. Смесени отзиви за обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти е доста ударен или пропуснат с GoDaddy.

коментар на godaddy клиент

Въпреки че тяхната телефонна поддръжка, базирана в САЩ, е страхотна, някои от най-добрите в бизнеса всъщност, вероятно не искате да отделяте 20-45 минути по телефона, за да разрешите дребни хълцания и бързи въпроси.

поддръжка на godaddyКоето прави още по-разочароващото, че поддръжката на чат на живо на GoDaddy е толкова ненадеждна.

Често се срещах с грешка „връзката не е на разположение“, когато се опитвах да осъществя достъп до тяхната функция за чат на живо. И при изключен шанс, че всъщност попаднах на представител на услугата, чатът на живо или ще се срине, и ще изчезне, или ще бъда толкова разочарован от неспособността на „представител“ (a.k.a. робот) да отговоря задоволително на въпросите, които имах.

В този момент започвам да се чудя защо точно им трябват 6000 служители, за да поддържат своя кораб? (Те трябва да имат нужда от някой, който да преброи всички невъзстановими пари в брой, които взима с тези слаби продажби и такси за подновяване).

Ценообразуване

Както можете да видите – цените на GoDaddy са вид стръв и превключвател. Това е често срещано в тази индустрия, но промяната в цената на GoDaddy е по-висока от средната. Ако търсите евтина хостинг услуга в Канада, GoDaddy вероятно не е ваш избор.

Препоръчваме ли GoDaddy?

Nope …

Докато аз лично нямам нищо против техния прекалено сексуализиран маркетинг във вашето лице, нито един брой скандално облечени жени, които спортуват с платформи GoDaddy, не могат да компенсират безумно нечестните политики на компанията и безсрамните събиране на пари..

Тяхната ефективност може да е равна на други водещи хостинг услуги, но освен ако не се радвате да плащате 2-3X това, което трябва за вашия уеб хост, парите ви ще бъдат по-добре изразходвани за SiteGround, A2 хостинг или дори HostGator.

GoDaddy просто не го реже …

ЧЗВ

Надежден ли е GoDaddy?

Да, GoDaddy е надежден. Те са в челната десетка на доставчиците на уеб хостинг услуги. Продължителността на техните сървъри е положителна и тестовете им за скорост са относително бързи.

Добре ли е строителят на уебсайтове GoDaddy??

Създателят на уебсайтове GoDaddy е наред. Определено работи и може да се създаде уебсайт, създаден за вас. Имайки предвид, че има по-добри алтернативи за проверка като Wix и Squarespace.

Колко е GoDaddy на месец?

Цената за GoDaddy е цялата карта. Те предлагат промоционални цени от $ 2,99 на месец за първата година, но след това повишават цената до $ 7,99 на месец.

Добре ли е GoDaddy за малък бизнес?

GoDaddy не е лошо за малкия бизнес, но честната истина е, че има много по-добри алтернативи на хостинга на пазара. GoDaddy е по-скъп с не толкова добър продукт.

За какво хората използват GoDaddy?

GoDaddy се използва като уеб хост и регистратор на домейни. Това означава, че когато хората искат да купят име на домейн, те могат да отидат при GoDaddy и да го купят. След като купят името на домейна, те могат да бъдат домакини на уебсайта им с услугата.

Може също да ти хареса:

 • Най-добрият уебсайт

Референции и графични кредити:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector