GoDaddy-recensie – Lees dit VOORDAT u uw geld verliest

Bijna elke GoDaddy-recensie die u online vindt, is geschreven door een aangesloten marketeer. Met andere woorden, NIET objectief. Iedereen kent GoDaddy.


Ze zijn net als de McDonald’s van de online hostingwereld. Van hun overdreven geseksualiseerde Superbowl-commercials tot hun onophoudelijke YouTube-advertenties tot de wildgroei van GoDaddy-partners in de webhostingruimte, je moet het aan hen overhandigen ….

Ik denk dat McDonald’s dat niet echt doet. Maar – ze zijn gemakkelijk het meest bekende webhostingbedrijf in de wereld.

Is hun bekendheid het resultaat van een kwalitatief hoogstaand product of zijn deze commercials verantwoordelijk voor hun succes??

We hebben hun services getest om die exacte vraag te beantwoorden.

Laten we erin duiken, de motorkap openklappen en kijken wat GoDaddy is werkelijk aanbiedingen.

Wie is GoDaddy Hosting?

Tenzij je onder een rots hebt geleefd … op een andere planeet … in een ander zonnestelsel, je weet wie GoDaddy is. ��

Heck, zelfs je grootouders zijn waarschijnlijk bekend met GoDaddy. ��������

En het is gemakkelijk in te zien waarom …

GoDaddy, meer dan twee decennia geleden opgericht in 1997 in Baltimore, Maryland (onder de naam Jomax Technologies), heeft een snelle stijging door de ranglijst van de webhostingwereld meegemaakt en raakte overweldigend $ 2.231.900.000 in omzet vorig jaar.

godaddy 2017 Q2-analyserapport

Aangezien Bob Parsons, de oprichter en president van GoDaddy, een van zijn vorige bedrijven aan Intuit verkocht voor een “klein” bedrag van, oh $ 65.000.000, dit is niet echt een verrassing.

Tegenwoordig heeft GoDaddy meer dan 6000 mensen in dienst, bedient 17 miljoen bedrijven wereldwijd en wordt algemeen beschouwd als te grootste webhostingprovider ter wereld.

Dus ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ze het prima doen.

Maar hier gaat het om grote bedrijven. Ze vallen meestal onder een van de twee parasols.

 1. “Ik verdien mijn succes omdat ik het beste verdomde product op de markt aanbied.”
 2. Of: “Ik ben de grootste kat in de stad omdat ik weet hoe dat moet manipuleer nietsvermoedende consumenten om veel te veel te betalen voor een onvoldoende product. ”

Dus onder welke paraplu valt GoDaddy?

Vreemd genoeg, beide.

Laat het me uitleggen.

GoDaddy Hosting Pros – Geweldige prestaties

Met de enorme hoeveelheid middelen waarover ze beschikken (ik bedoel, kom op, hun jaarlijkse inkomsten zijn hoger dan het BBP van veel ontwikkelingslanden) het mag geen verrassing zijn dat GoDaddy uitstekend werk levert door zijn gebruikers hoogwaardige prestaties te leveren.

Hier zijn slechts enkele van de aspecten van de prestaties van GoDaddy die de afgelopen 12 maanden indruk op ons hebben gemaakt. Je kan de … zien live volgen hier. Lees meer over onze 4-stappen onderzoeksproces hier.

1. Ze hebben een geweldige uptime (99,95%)

Hoewel ze uptime niet verbazen, zoals sommige van hun concurrenten (namelijk SiteGround), plaatst GoDaddy een gezonde uptime van 99,95% dat is precies wat je zou verwachten van een goedkope gastheer.

Uptime-resultaat van Godaddy

Hoewel ze geen prijzen zullen winnen voor hun inzetbaarheid, ben ik blij te kunnen melden dat we tijdens onze tijd als GoDaddy-klanten geen grote crashes of merkbare periodes van downtime hebben meegemaakt..

Hier is een korte blik op de uitvoeringen van de afgelopen maand.

2018 gem. uptime:

 • Uptime van januari: 99,98%
 • Uptime van februari: 99,96%
 • Uptime van maart: 99,91%
 • Uptime van april: 99,99%
 • Uptime van mei: 99,94%
 • Uptime van juni: 99,98%
 • Uptime van juli: 99,85%
 • Uptime van augustus (20e): 99,99%

2. Hoge snelheden (448 ms)

Ondanks wat je moeder en andere internet-nieuwelingen je hebben verteld, zijn websitesnelheden belangrijk … Heel veel.

godaddy pagina laadsnelheid test

Recente onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat meer dan 47% van de consumenten verwacht dat een website binnen 2 seconden of minder wordt geladen. En als dat niet zo is? Tot ziens inkomsten.

Dit maakt het selecteren van de juiste webhost een van de belangrijkste beslissingen die u zult nemen als u ooit hoopt geld te verdienen met uw website.

Dus hoe verhoudt GoDaddy zich tot hun concurrenten?

Eigenlijk … Behoorlijk goed.

Inklokken op een gemiddelde laadtijd van slechts 448 Ms, GoDaddy is gemakkelijk een van de snelste webhosts die we ooit hebben beoordeeld en biedt razendsnelle snelheden die u en uw bezoekers tevreden zullen houden.

Laadtijd 2018:

 • Januari gem. snelheid: 363ms
 • Februari gem. snelheid: 415ms
 • Maart gem. snelheid: 386ms
 • April gem. snelheid: 395ms
 • Kan gem. snelheid: 415ms
 • Juni gem. snelheid: 492ms
 • Juli gem. snelheid: 541ms
 • Augustus (20ste) gem. snelheid: 587ms

3. Tal van geweldige bonussen en extra functies

Hoewel geen van deze bonussen of functies gratis zijn, doet GoDaddy zijn best om ervoor te zorgen dat elke nieuwe klant de mogelijkheid heeft om een ​​mooie en goed presterende website te maken met zo min mogelijk werk als menselijk mogelijk is.

godaddy functies

Ze bieden alles, van hun aangepaste websitebouwer, GoCentral tot hoogwaardige webdesignprofessionals tot applicatie-installaties met één klik om ervoor te zorgen dat uw site aan de slag gaat met alle toeters en bellen die u nodig heeft (of niet).

Website bouwer: GoCentral is de website-bouwer van GoDaddy. Het gebruik van de bouwer is gratis en u kunt bewerken vanaf uw computer, tablet of telefoon. Ze gooien ook een SSL-certificaat in als u hun builder gebruikt.

Web Design Professionals: GoDaddy biedt webdesigndiensten van professionals. Het enige wat u hoeft te doen, is hun advieslijn bellen en uitleggen wat u nodig heeft. Ze beloven een website binnen 4-6 weken online en bieden een 24/7/365 ondersteuningslijn.

Hoewel ze niet het soort waarde bieden dat u kunt verwachten van SiteGround of A2 Hosting, zijn er nog steeds tal van extra functies en bonussen om zelfs de meest enthousiaste webmaster tevreden te houden.

GoDaddy Cons

Ok, dus GoDaddy heeft de uptime- en snelheidstests met vlag en wimpel doorstaan. Ze zijn bekend, (schijnbaar) gerenommeerd en ze geven je toegang tot een schat aan handige extra’s.

Waar melden we ons aan??

Niet zo snel.

Hoewel GoDaddy veel doet vanuit het oogpunt van prestaties, is de klantenservice en het betalingsaspect van hun bedrijf, laten we zeggen, minder dan hartig.

Dit is waarom…

1. Limited Economy Plan en belachelijk hoge verlengingskosten

In een poging om te concurreren met het steeds groter wordende aantal goedkope webhosts, biedt GoDaddy een waanzinnig laag prijspakket (toepasselijk genaamd “Economy”) voor hun meer zuinige klanten.

Op zichzelf is dit geen slechte zaak.

Ik bedoel, laten we echt zijn … We willen allemaal ons geld zo ver mogelijk strekken, toch??

Het probleem waar je tegenaan loopt, is dat ze niet alleen de price van hun webhostingservice, maar ook de waarde.

De ‘Het plan van Economy is volledig kaal en biedt niet de standaardfuncties je zou verwachten van een gerenommeerde webhost zoals een CDN, dagelijkse back-ups of een SSL-certificaat.

GoDaddy-prijzen

Hoewel dat prijskaartje van $ 2,49 er misschien aantrekkelijk uitziet, vertrouw ons … Het is zelfs niet zoveel waard.

En terwijl we het hebben over de prijzen van GoDaddy, is het belangrijk om dat op te merken zij rekenen exorbitant hoge verlengingskosten.

GoDaddy is niet alleen een van de minst waardevolle hosts voor de prijs die u betaalt (u zult in een oogwenk zien waarom), maar na afloop van hun introductieperiode, ze zullen zich omdraaien en uw tarief met meer dan 200% verhogen.

Dat economieplan van $ 2,49? Ja, dat kost je nu $ 7,99 per maand.

Aangezien je kunt genieten van belachelijk hoge uptimes, bliksemsnelle laadsnelheden, en alle gratis extra functies en bonussen die je verdient voor een fractie van die kosten, we hebben het moeilijk om GoDaddy aan te bevelen aan iedereen die fan is van geld besparen.

2. Onnodige upsells en overbelastingen in overvloed

Als je een van de webhostingrecensies op deze site hebt gelezen, weet je waarschijnlijk dat je dat zou moeten doen nooit hosting kopen van een bedrijf dat geen ‘gratis’ SSL-certificaat aanbiedt.

Google zal, letterlijk, voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot uw website totdat ze erkennen dat uw site niet veilig is en dat dit een aanzienlijk risico vormt voor de veiligheid van hun informatie.

Het is dus logisch dat de meeste hostingbedrijven de hint hebben opgevat en zijn begonnen met het aanbieden van een gratis SSL-certificaat aan al hun nieuwe klanten.

Maar hoe zit het met GoDaddy?

Aan de oppervlakte ziet alles er goed uit. Alle nieuwe gebruikers krijgen een SSL-certificaat wanneer ze zich aanmelden voor een van de hostingplannen van GoDaddy (behalve ‘Economy’).

Maar als je de kleine lettertjes leest, zul je snel merken dat niet alles is wat het eerst lijkt.

GoDaddy rekent zelfs een buitensporige $ 75 / jaar aan voor het ‘voorrecht’ van een veilige website.

godaddy ssl prijzen

En dat is niet eens het ergste.

Als je net een nieuwe domeinnaam en webhostingpakket hebt gekocht, zou je verwachten dat je e-mails van die website zou kunnen sturen, toch? Ik bedoel tenslotte … Het is jouw website nu.

Nou, dat is wat je denkt. Maar GoDaddy denkt anders.

… $ 60 / jaar anders per e-mailaccount.

Terwijl andere topproviders je toegang geven tot een onbeperkt aantal e-mailaccounts (of op zijn minst 25), is GoDaddy niet eens bereid om je te geven een.

Herinner me eraan hoe deze jongens weer het grootste webhostingbedrijf ter wereld zijn? Oh ja … Het heeft er waarschijnlijk iets mee te maken …

godaddy commerciële dansmeisjes

Maar ik dwaal af…

3. Niet-zo-gegarandeerde geld-terug-garantie

Met meer dan 17 miljoen klanten wereldwijd, zou je aannemen dat GoDaddy moet hebben een reputatie opgebouwd als een transparante en gerenommeerde webhost die bereid is om ongelukkige klanten terug te betalen voor hun aankoop, toch?

Mis.

Op het eerste gezicht beweert hun ToS dat elke klant recht heeft op terugbetaling als hij zijn hostingplan annuleert binnen 30 dagen na de eerste aankoop.

Het lijkt me eerlijk genoeg.

Maar dan zeggen ze dit..,

Als een Hosting-service al is uitgevoerd, kan deze niet worden gerestitueerd (als deze nog niet is uitgevoerd, komt deze binnen 30 dagen na de transactiedatum in aanmerking voor terugbetaling).

Nu ben ik geen juridische expert, maar dat klinkt verdacht veel als een goed gemaakt en gevuld jargon clausule die is ontworpen om ervoor te zorgen dat GoDaddy legaal kan wegkomen met het stelen van ontevreden klanten.

Wat is een ‘hostingservice’, kunt u uw geld terugkrijgen als u niet tevreden bent met de service? Ik weet het niet. En de kans is groot, dat is precies hoe GoDaddy het leuk vindt.

4. Recensies van gemengde klantenservice

Klantenservice is behoorlijk wisselvallig met GoDaddy.

godaddy klantcommentaar

Hoewel hun telefonische ondersteuning in de Verenigde Staten geweldig is, zelfs een van de beste in de branche, wilt u waarschijnlijk niet 20-45 minuten aan de telefoon besteden om kleine minpuntjes en snelle vragen op te lossen.

godaddy ondersteuningWat het des te teleurstellender maakt dat de live chatondersteuning van GoDaddy zo onbetrouwbaar is.

Ik kreeg vaak een “verbinding niet beschikbaar” -fout wanneer ik probeerde toegang te krijgen tot hun live chat-functie. En als ik de kans kreeg dat ik daadwerkelijk bij een servicemedewerker terechtkwam, crashte en verdween de live chat of raakte ik zo gefrustreerd door het onvermogen van de ‘vertegenwoordiger’ (ook bekend als robot) om de vragen die ik had op een bevredigende manier te beantwoorden.

Op dit moment begin ik me af te vragen waarom ze precies 6000 werknemers nodig hebben om hun schip draaiende te houden? (Ze moeten iemand nodig hebben om al het niet-restitueerbare geld dat ze aannemen te tellen met die slordige upsells en verlengingskosten).

Prijzen

Zoals je kunt zien – GoDaddy-prijzen zijn een soort aas en schakelaar. Dit is gebruikelijk in deze branche, maar de prijsverandering van GoDaddy is hoger dan gemiddeld. Als u op zoek bent naar een goedkope hostingservice die beschikbaar is in Canada, is GoDaddy waarschijnlijk niet uw keuze.

We raden GoDaddy aan?

Nee…

Hoewel ik persoonlijk geen bezwaar heb tegen hun in het gezicht overdreven geseksualiseerde marketing, kan geen enkel aantal schaars geklede vrouwen met GoDaddy-tanktoppen het schaamteloos oneerlijke beleid van het bedrijf en schaamteloze geldgrijping goedmaken.

Hun prestaties kunnen vergelijkbaar zijn met die van andere toonaangevende hostingservices, maar tenzij u 2-3 keer betaalt wat u zou moeten betalen voor uw webhost, zou uw geld beter worden besteed met SiteGround, A2 Hosting of zelfs HostGator.

GoDaddy snijdt het gewoon niet …

FAQ

Is GoDaddy betrouwbaar?

Ja, GoDaddy is betrouwbaar. Ze staan ​​in de top tien van webhostingproviders. De uptime van hun servers is positief en hun snelheidstests zijn relatief snel.

Is de GoDaddy-websitebouwer goed??

De bouwer van de GoDaddy-website is in orde. Het werkt zeker en kan een website voor u laten bouwen. Dat gezegd hebbende, zijn er betere alternatieven om uit te checken, zoals Wix en Squarespace.

Hoeveel kost GoDaddy per maand?

De prijzen voor GoDaddy staan ​​overal op de kaart. Ze bieden promotionele prijzen voor $ 2,99 per maand voor het eerste jaar, maar verhogen de prijs vervolgens tot $ 7,99 per maand.

Is GoDaddy goed voor kleine bedrijven?

GoDaddy is niet slecht voor kleine bedrijven, maar de eerlijke waarheid is dat er veel betere alternatieven zijn voor hosting op de markt. GoDaddy is duurder met een niet zo goed product.

Waar gebruiken mensen GoDaddy voor?

GoDaddy wordt gebruikt als webhost en domeinregistreerder. Wat dat betekent is dat wanneer mensen een domeinnaam willen kopen, ze naar GoDaddy kunnen gaan en deze kunnen kopen. Nadat ze de domeinnaam hebben gekocht, kunnen ze hun website bij de service hosten.

Dit vind je misschien ook leuk:

 • Beste Website Builder

Referenties en afbeeldingscredits:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map