WP Engine Review – Is deze beheerde WordPress-hosting snel genoeg?

WPEngine beoordelingWP Engine homepage


U heeft WordPress waarschijnlijk voor uw bedrijfswebsite overwogen en terecht.

Het is een van de meest populaire en gebruiksvriendelijke contentbeheersystemen ter wereld. Daarom hebben verschillende webhostingservices besloten om zich volledig op het WordPress-platform te concentreren. WP Engine heeft zelfs WordPress op zijn naam gezet.

WP Engine is een hostingbedrijf dat velen associëren met hoge kwaliteit. Het biedt WordPress-specifieke functies en optimaliseert automatisch elementen van uw site voor het platform.

Ze bevatten ook verschillende beveiligingsopties, zoals een firewall, dagelijkse updates, SSL-certificaten en realtime detectie van bedreigingen.

Maar is WP Engine de juiste hostingservice voor u?

Dat is wat we van plan zijn u te helpen erachter te komen door middel van deze review. We hebben verschillende tests op de service uitgevoerd en het goede en het slechte samengesteld, samen met onze algemene aanbeveling.

Algemene informatie & Hosting overzicht

ONZE VERDICT:Aanbevolen
SNELHEID:425ms (Februari 2020 tot april 2020)
UPTIME:100% (Februari 2020 tot april 2020)
ONDERSTEUNING:24/7 Live Chat, beperkte telefonische ondersteuning
APPS:WordPress, Amazon Web Services, Google Cloud
KENMERKEN:Dagelijkse back-ups, SSL-beveiliging, Global CDN, SSH Gateway
HOSTINGSPLANNEN:WordPress beheerd, toegewijd
OVERDRACHT SITE:Unlimite gratis (aangepaste plug-in)
PRIJZEN:Vanaf $ 25,00 / mo

Voordelen van het gebruik van WP Engine Hosting

1. Geoptimaliseerd voor WordPress

Als u een WordPress-site wilt hosten, bent u hier aan het juiste adres. WP Engine biedt alleen WordPress-hosting en doet dat via gedeelde of speciale hostingplannen.

Voor deze beoordeling richten we ons uitsluitend op shared hosting-services.

WP Engine host uw WordPress-site in een volledig beheerde omgeving. Het is een hostingplatform dat speciaal is ontworpen voor installaties, thema’s en plug-ins die zijn gekoppeld aan een WordPress-site.

Het is ook niet nodig om WordPress te installeren omdat het CMS vooraf op het platform is geïnstalleerd.

WPEngine dashboard

Als u op zoek bent naar een vereenvoudigd managed hostingproces, dan heeft u wellicht de juiste host gevonden. Buiten het aanmeldingsproces is er heel weinig installatie vereist.

2. Dagelijkse back-ups

WP Engine biedt uw WordPress-site geautomatiseerde dagelijkse back-ups en plug-inupdates.

WPEngine geautomatiseerde back-ups

Dat betekent dat u uw werk nooit zult verliezen als de site crasht. WP Engine kan de site altijd terugzetten naar een vorige versie. En aangezien er dagelijks back-ups worden gemaakt, hoeft u nooit meer terug te keren naar een verouderde versie.

3. Bedreigingsdetectiesysteem en SSL-beveiliging

Als het gaat om hostingplatforms, wilt u weten dat u een veilige verbinding heeft, zowel voor u als voor de klanten die uw services gebruiken.

Waarom is dat belangrijk?

Als uw site een standaard HTTP-site is, markeert Google u als niet veilig via de Chrome-browser.

Er is een reden waarom meer dan 90% van de browsetijd in Chrome op HTTPS-sites is. Wanneer uw browser u waarschuwt dat een site mogelijk niet veilig is, gaat u daar niet heen.

Gelukkig gebruikt WP Engine een Secure Socket Layer-certificaat dat alle gegevens beschermt die worden overgedragen tussen de gebruiker en uw site.

SSL-certificaten geven u die allerbelangrijkste HTTPS voor uw URL.

Bovendien is het geen service waarvoor u extra moet betalen. Bij verschillende andere hosts moet u SSL-beveiliging aanschaffen.

Naast dit verbeterde beveiligingscertificaat, voert WP Engine dagelijkse scans uit op malware en gebruikt het een firewall om uw site te beschermen. De firewall wordt dagelijks bijgewerkt om nieuwe beveiligingsbedreigingen te bestrijden.

Realtime detectie van bedreigingen wordt ook aangeboden, zodat u op de hoogte bent wanneer er iets raars aan de hand is op uw site.

WP Engine maakt gebruik van opgeleide beveiligingsexperts om abonnees gratis hacking te bieden.

Dit is een host die echt zijn best doet in de naam van veilig surfen op het web.

4. Geweldige beschikbaarheid – 100%

WP Engine heeft een indrukwekkende uptime-garantie van 99,9%.

Het is niet dat we ze niet geloven, maar bij het beoordelen van hostingservices is het belangrijk om je eigen beenwerk te doen.

Daarom zijn we momenteel de uptime van WP Engine aan het testen. Dit doen we door een testsite op het hostingplatform te creëren en de geregistreerde uptime over een langere periode te meten.

WPEngine uptime en snelheidGemiddelde uptime van WP Engine | Zie statistieken

De tests zijn momenteel nog aan de gang, maar van de afgelopen twee maanden dat we ze hebben getest, hadden ze een perfecte uptime van 100%. We zullen ze blijven volgen en zullen deze beoordeling blijven updaten zodra we meer gegevens hebben.

5. Snelle laadsnelheid van de pagina

Snelheid is van het grootste belang bij het kiezen van een websitehost.

Als uw site langzaam laadt, stijgt uw bouncepercentage en daalt uw SEO-score.

Daarom meten we naast uptime ook de laadsnelheid van de pagina. En zo ver van wat we hebben kunnen verzamelen, hebben ze een indrukwekkende laadsnelheid van pagina’s van 425ms.

WPEngine gedetailleerde uptime en snelheidWP Engine gemiddelde snelheid februari 2020 – april 2020 | Zie statistieken

Zodra we meer gegevens hebben verzameld, zullen we deze beoordeling dienovereenkomstig bijwerken.

6. Live Chat-klantenservice

Klantenservice is belangrijk.

Echt heel belangrijk.

Daarom richten we ons bij het beoordelen van verschillende webhostingservices veel op de opties en kwaliteit van de klantenservice

Gelukkig biedt WP Engine onze favoriete vorm van klantenondersteuning – 24/7 livechat.

WPEngine live chat-ondersteuning

We hebben in één bericht twee simpele vragen gesteld. We kregen vrijwel onmiddellijk een antwoord en beide vragen werden goed beantwoord.

Ze gaven ons goede en volledige antwoorden. We moesten een paar dagen later opnieuw contact opnemen met de klantenondersteuning om iets anders over de service te bevestigen en hadden een vergelijkbare positieve ervaring.

WP Engine heeft ook een telefoonnummer voor klantenondersteuning, maar dat is niet voor iedereen beschikbaar. We zullen dat in een later gedeelte bespreken.

7. Gratis sitetransfers

Er zijn veel kosten verbonden aan het verplaatsen van uw bestaande website van de ene hostingservice naar de andere.

Daarom is het altijd welkom als we een host zien die bereid is om gratis transfers aan te bieden.

WP Engine wisselt uw websites gratis naar hun servers met hun aangepaste WordPress-migratieplug-in. Het is een handmatige overdracht van de website, maar er is 24/7 ondersteuning beschikbaar om u bij dit proces te helpen.

8. 60 dagen geld-terug-garantie

Het is altijd een goede zaak als een hostingservice u een financiële garantie wil geven.

De meeste hosts die we hebben beoordeeld, bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen. WP Engine verdubbelt die periode, wat geweldig is.

Ze geven u voldoende tijd om een ​​idee te krijgen van de hostingservice, dus u hoeft zich niet aan te melden.

Nadelen van het gebruik van WP Engine Hosting

1. Alleen voor WordPress-gebruikers

WordPress is populair. Daar bestaat geen twijfel over. Het is niet voor niets het populairste Content Management Systeem ter wereld.

WPEngine WordPress

Maar het feit dat WP Engine zichzelf volledig aan de WordPress-wagen heeft gekoppeld, kan soms beperkend aanvoelen.

Ze bieden ook geen bekend c-Panel, in plaats daarvan hebben ze hun eigen backend-systeem dat gemakkelijk te navigeren is.

Misschien houdt u van de beveiliging, prijzen en klantenservice van WP Engine, maar u wilt uw site niet op WordPress bouwen.

Helaas moet je het opzuigen en WordPress gebruiken of een andere hostingservice kiezen.

2. Kan geen domeinnaam kopen

Veel services bieden gratis domeinnamen wanneer u zich aanmeldt. Het is iets dat een aantal providers die we hebben beoordeeld, zoals GreenGeeks, aanbieden voor ten minste het eerste jaar dat je bij hen bent.

Met WP Engine kun je niet eens een domeinnaam via het platform kopen, laat staan ​​gratis krijgen. U wordt gedwongen door een service van derden te gaan, waarvan er vele ook hosting aanbieden.

Sommige mensen besluiten misschien dat het eenvoudiger is om gewoon alles vanuit één centrale service, zoals GoDaddy, te doen dan een domein bij de ene provider te kopen en uw site op een andere te hosten en te hosten.

3. Geen e-mailadressen

Weet je nog wat we zeiden over domeinnamen? Idem voor e-mailadressen.

Dit is een andere service die u een aantal hostingproviders gratis ziet aanbieden. Als het echter om WP Engine gaat, worden er geen e-mailadressen verstrekt of zelfs verkocht.

Dit is een andere keer dat u via een extern bedrijf moet gaan. U heeft voor uw bedrijf merke-mailadressen nodig als u een gevoel van vertrouwen en professionaliteit wilt opwekken bij de mensen waarmee u zaken doet. Door ze bij uw hostingprovider te laten opnemen (of op zijn minst aangeboden) wordt het gemakkelijker.

4. Opstarten heeft beperkte telefonische ondersteuning

We hebben eerder gezegd dat de opties voor livechatondersteuning voor WP Engine geweldig zijn, en dat is nog steeds zo. We maken echter een uitzondering met hun telefonische ondersteuning.

De telefonische ondersteuning is alleen beschikbaar vanaf het groeiplan van WP Engine en hoger. Dat betekent dat als u het Startup-plan gebruikt, wat de goedkoopste optie is, u uw problemen niet kunt bellen in.

Hoewel live chat nog steeds beschikbaar is, willen sommige mensen geen chatsysteem gebruiken en bellen ze liever. Door de toegang tot telefonische ondersteuning te beperken, wordt de hoeveelheid ondersteuning die u mensen biedt, beperkt.

5. Duur

Dit is een van de duurste services die we hebben beoordeeld.

Meestal kijk je naar maandelijkse kosten van $ 3 – $ 9.

Maar het opstartplan voor WP Engine is maar liefst $ 25 per maand. En dat is hun jaarlijkse abonnementsprijs! Maandelijkse kosten beginnen bij $ 30 per maand.

WP Engine-prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

WP Engine biedt drie gedeelde hostingplannen. Ze zijn opstarten, groei en schaal. Er zijn ook speciale hostingpakketten op maat, maar we concentreren ons hier niet op.

WPEngine-prijzen en -plannen

 • Het opstartplan: kost $ 25 per maand met een jaarlijkse verbintenis. Het bevat één website die tot 25.000 bezoeken per maand kan doorstaan. Er is 10 GB aan lokale opslag en 50 GB aan bandbreedte.
 • Het groeiplan: is $ 95,83 per maand voor een jaar. Het kan tot 100.000 bezoeken per maand verwerken voor maximaal 10 sites. Lokale opslag is 20 GB en heeft 200 GB aan bandbreedte.
 • Het schaalplan: is $ 241 per maand voor een periode van één jaar. Hiermee kunt u 30 sites maken die in een maand 400.000 bezoekers kunnen verwerken. Lokale opslag heeft een topcapaciteit van 50 GB met een bandbreedte van 500 GB.

Als uw website een verkeerspiek krijgt en meer bezoekers krijgt dan volgens uw plan mogelijk is, wordt er een toeslag van $ 2,00 per 1000 bezoeken in rekening gebracht.

WP Engine accepteert alle gangbare creditcards en betaalpassen. Er is geen PayPal voor nodig en er is geen gratis proefperiode. Alle gedeelde hostingplannen worden echter geleverd met een geld-terug-garantie van 60 dagen.

We raden WP Engine aan?

Ja dat doen we.

Het is een zeer veilige en gebruiksvriendelijke hostingservice. We hielden echt van hun live chat-ondersteuning en met een geld-terug-garantie van 60 dagen zou het de moeite waard zijn om te bekijken.

Hun uptime en snelheid waren de afgelopen maanden ook geweldig.

Helaas is die prijs een enorm knelpunt. Met $ 25 per maand voor een jaar is het gewoon veel duurder dan andere beheerde WordPress-hosts. Het is dus moeilijk om een ​​definitieve conclusie te trekken. Ze bieden een uitstekende service, maar de prijs hiervoor is vele malen hoger dan die van de concurrentie. Uiteindelijk raden we ze aan als de maandelijkse kosten niet uw grootste zorg zijn.

P.S. Heb je ervaring met WPEngine? Overweeg om hieronder een beoordeling achter te laten – goed of slecht – maakt niet echt uit, zolang het maar nuttig is voor onze bezoekers. Bedankt voor jullie steun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map