WebHostingPad Review: laagste uptime% die we hebben gezien (statistieken binnenin).

WebHostingPad startpagina


WebHostingPad is goedkoop.

Zoals minder dan twee dollar goedkoop.

Opgericht in 2005 door een kleine groep individuen, is het nu al meer dan een decennium gestaag gegroeid dankzij de lage prijzen.

Maar is dat … ALLES waar ze goed voor zijn?!

Om erachter te komen, kochten we in juni 2015 een WebHostingPad “Power Plan”, waarmee we een eenvoudige WordPress-website opzetten

De afgelopen maanden hebben we hun prestatiestatistieken zoals uptime nauwlettend in de gaten gehouden & snelheid, naast het uitvoeren van onze eigen achtergrondanalyse om erachter te komen of WebHostingPad een koopje is tegen hun lage prijzen, of een treinwrak dat wacht om te gebeuren.

Lees hieronder onze volledige onpartijdige beoordeling om erachter te komen wat waar is.

Voordelen van het gebruik van WebHostingPad

WebHostingPad heeft naast een lage prijs ook een aantal voordelen. Beginnend met…

1. Fatsoenlijke klantenondersteuning

Onze eigen persoonlijke ervaring met WebHostingPad was redelijk goed.

Hun ondersteunend personeel maakte onmiddellijk verbinding en ze kwamen binnen ongeveer een minuut na elke vraag bij ons terug.

Niet de beste ervaring die we hebben gehad bij alles wat we hebben beoordeeld, maar toch best goed.

WebHostingPad-ondersteuningWebHostingPad-ondersteuning was redelijk

Zoals bij de meeste webhosts, zijn er echter zeer gemengde beoordelingen over de klantenservice van WebHostingPad.

  1. ‘Mijn e-mail naar een adres op verizon.net blijft stuiteren. Ik heb twee supporttickets ingevuld, maar geen reactie. Waarom kan ik dit niet oplossen? “
  2. ‘Hallo, kun je ons dat alsjeblieft laten weten hoe laat de live technische ondersteuning werkt – zoals we het probeerden toen het systeem zei dat het online was – maar toen besloot het dat je toch offline was – en vertelde ons dat we een e-mailbericht moesten sturen dat nog niet beantwoord was. Erg bedankt”
  3. “Hallo, ik heb problemen gehad met het uitvallen van mijn website, maar uw ondersteuningsteam vertelt me ​​dat het prima is en dat er geen problemen zijn. Ik krijg echt niet de hulp die ik denk dat ik zou moeten zijn en ik ben zeker een ongelukkige klant. Kan iemand me alsjeblieft helpen en laten zien dat je om je klanten geeft? ‘
  4. ‘Mijn website is offline en Ik kan niemand bereiken in de klantenservice. Aan de telefoon staat er een bericht achter te laten, maar vervolgens zegt het “sorry maar de gebruikerspostbus is vol”. Het stelt ook voor om live chat te gebruiken, maar als ik dat doe, verbreekt het de verbinding en zegt dat er geen online agenten beschikbaar zijn. Dus ik heb een ticket gemaild. Ik vraag me af wat er aan de hand is en ik wil dit zo snel mogelijk oplossen. Bedankt.”

2. Ongelooflijk goedkoop

WebHostingPad heeft één groot voordeel.

WebHostingPad prijsopgaveVoordelige prijzen

Ze zijn goedkoop.

Met uitzondering van iPage’s niet-zo-geheime, afgeslankte Essential-abonnement, is het een van de goedkoopste opties die voor u beschikbaar zijn.

De kans is groot dat er een reden is waarom het zo goedkoop is (wat je hieronder zult vinden onder de lijst met ‘nadelen’). Maar als de prijs uw enige zorg is, hoeft u niet verder te zoeken.

3. Sterke geld-terug-garantie

WebHostingPad heeft een ijzersterke 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie als u hun services niet betrouwbaar vindt. De geld-terug-garantie dekt echter alleen hostingaankopen. Deze garantie is niet van toepassing op verlengingen, add-ons, kosten voor sitetransfers, servicekosten of domeinnaamregistraties of -verlengingen, inclusief gratis domeinregistraties als onderdeel van de GRATIS DOMAIN-couponaanbieding van WebHostingPad

4. Beveiligingsverbeteringen

Doorgaans zijn de goedkoopste beschikbare opties ook beperkt als het gaat om ‘extra’ dingen zoals beveiligingsopties. Gelukkig werpt WebHostingPad dat niet en gooit Automated Malware Scanner en Malware Quarantine in voor hun WordPress-hostingplannen.

Nadelen van het gebruik van WebHostingPad

Goedkope bedrijven zijn niet voor niets goedkoop. De kans is groot dat ze niet bereid (of in staat zijn) om die kleine winstmarge om te zetten in herinvestering in hun producten en diensten.

WebHostingPad is niet anders en biedt middelmatige tot slechte service waar het telt. Kijk eens.

1. Zeer lage uptime van 99,23% (gemiddelde over laatste 24 maanden)

Een website is alleen goed voor u als deze online is, online voor bezoekers of potentiële klanten.

Evenzo is het de primaire taak van een webhost om ervoor te zorgen dat dat gebeurt. Hier worstelt WebHostingPad.

Ondanks de gewaagde beweringen van hun website van 99% uptime, kwamen ze niet in de buurt.

In plaats daarvan leverden ze de afgelopen 24 maanden een benedengemiddelde uptime van 99,23% op – dit is een van de laagste die we hebben gezien na het beoordelen van meer dan dertig andere webhosts.

Tijdens het proberen een eerdere versie van deze recensie te schrijven, was de testsite zelfs weer offline.

Gemiddelde uptime van de afgelopen 12 maanden:

  • Gemiddelde uptime van januari 2020: 99,89%
  • Gemiddelde uptime van december 2019: 99,85%
  • Gemiddelde uptime van november 2019: 99,78%
  • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 99,87%
  • Gemiddelde uptime van september 2019: 99,85%
  • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 99,81%
  • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,83%
  • Gemiddelde uptime van juni 2019: 99,77%
  • Gemiddelde uptime van mei 2019: 99,81%
  • Gemiddelde uptime van april 2019: 99,89%
  • Gemiddelde uptime van maart 2019: 99,97%
  • Gemiddelde uptime van februari 2019: 99,92%

Bekijk deze grafiek hieronder (het is allemaal rood):

WebHostingPad laatste 24 maanden statistiekenWebHostingPad gemiddelde uptime | Zie statistieken

2. Langzame laadtijd van pagina

De volgende taak van een webhost is om ervoor te zorgen dat uw website tijdig wordt afgeleverd bij genoemde bezoekers of potentiële klanten.

Behalve vervelende mensen, omdat pagina’s te lang duren om te laden, kan sitesnelheid ook van invloed zijn op de positie van zoekmachines en zelfs op conversies.

WebHostingPad worstelt opnieuw op deze afdeling en plaatst een laadtijd van een pagina 1.021ms in de afgelopen 24 maanden. Dat betekent dat het meer dan 1 seconde duurt om een ​​webpagina te laden, wat in de huidige internetwereld verboden is.

Gemiddelde laadtijd laatste 12 maanden:

WebHostingPad laatste 16 maanden gedetailleerde statistiekenWebHostingPad gemiddelde snelheid 2019-2020 | Zie statistieken

3. Strings-Attached ‘Gratis’ domeinregistratie

WebHostingPad zal een gratis domeinnaam toevoegen aan nieuwe accountaanmeldingen, vergelijkbaar met andere webhosts.

Er zijn echter enkele kanttekeningen.

Eerst moet u zich aanmelden met de “FREE DOMAIN” -coupon om van deze gratis domeinnaamaanbieding te genieten.

Ten tweede maakt elke andere coupon dit ongeldig.

Ten derde moet u jaarlijks $ 14,95 betalen om uw domeinnaam te verlengen. Meestal kunt u tegenwoordig op andere websites domeinnamen kopen voor minder dan $ 10.

Dus deze ‘extra’ toekomstige kosten zullen zich over een paar jaar waarschijnlijk niet terugbetalen.

4. Zeer restrictieve websitetransfers

Net als andere webhosts helpt WebHostingPad u ook gratis een bestaande site over te zetten naar hun diensten.

ALLEEN als het echter minder is dan 2 GB (wat klein is). Dat is de maximale grootte van een account dat in aanmerking komt voor gratis overdrachten, en het bevat GEEN e-mailadressen, FTP-accounts, subdomeinen of aanvullende domeinen. In plaats daarvan zou u die opnieuw moeten maken in hun configuratiescherm.

5. Zeer beperkende back-upoptie.

‘Gratis back-ups’ zijn nog een andere aanbieding die sommige andere webhosts zullen doen voor nieuwe klanten.

Op het eerste gezicht klinken ze als een geweldige deal om je te helpen je site te stoppen voor eventuele problemen of problemen.

Maar bekijk wat we vonden in de kleine lettertjes begraven in hun Servicevoorwaarden:

“WebHostingPad zal naar eigen goeddunken wekelijkse back-ups maken van de accounts van klanten, tot en met 1 GB aan websitebestanden. Deze back-up bevat geen e-mailadressen, e-mailaccounts, databases of iets anders dan websitebestanden. Elk account dat groter is dan 1 GB, wordt niet opgenomen in een geautomatiseerde back-upservice van WebHostingPad. In het geval dat een klant vereist dat een back-up wordt hersteld, kan WebHostingPad eenmalige servicekosten voor back-upherstel in rekening brengen van $ 39,95. “

Hier is een snelle vertaling van die legale wartaal:

  • Ze zullen alleen naar eigen goeddunken back-ups maken – wat dat ook betekent?!
  • Je back-up mag niet groter zijn dan 1 GB (wat weer klein is)
  • Ze maken alleen een back-up van websitebestanden. Dit omvat GEEN e-mails of zelfs databases
  • Ze kunnen een hersteltarief van $ 39,95 in rekening brengen om uw back-up te herstellen (dus … het is niet gratis ?!)
  • De optie om handmatig een back-up te maken via cPanel is niet beschikbaar. U moet ze betalen om dit in te schakelen.

Kortom, deze back-upaanbieding is niet goed. EN ze beperken uw vermogen om er bovenop eenvoudige handmatige back-ups te maken.

WebHostingPad-prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

  • Energie plan: Dit abonnement begint bij $ 1,99 per maand. Het wordt geleverd met onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte en ondersteuning voor onbeperkte websites. <- We gebruiken dit plan om WebHostingPad te testen.
  • Power Plan Plus: Dit abonnement begint bij $ 4,99 per maand. Het wordt geleverd met onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte en ondersteuning voor onbeperkte websites. Het wordt ook geleverd met een gratis SSL-certificaat, Advanced Spam Filter en SSH-toegang.

WebHostingPad-ondersteuningWebHostingPad-prijzen en -plannen

Ze hebben ook WordPress-hostingopties, maar we denken niet dat ze beter zouden zijn dan de reguliere shared hosting. Alle WordPress-hostingplannen worden echter geleverd met onbeperkte opslag en onbeperkte e-mailaccounts.

  • Gratis domein: Nee.
  • Gemakkelijke aanmelding: Zeer eenvoudig aanmeldingsproces van één pagina.
  • Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Alipay, Bitcoin, Cheque, Postwissel, Western Union.
  • Verborgen kosten en clausules: Ze kunnen $ 39,95 in rekening brengen om uw back-ups te herstellen. Gebruikers mogen niet meer dan 150.000 bestanden in totaal zijn. Als je de bestandslimiet bereikt, kun je een extra blok van 150.000 bestanden kopen voor $ 10 per maand. Als ze u informeren over het bereiken van de bestandslimiet en u niet reageert, zullen ze u automatisch $ 10 per maand in rekening brengen per extra 150.000 bestanden. U mag niet meer dan 10 procent CPU en geheugen gebruiken en uw sessies mogen niet langer zijn dan 10 minuten. Er is een limiet van 300 e-mails per uur of 3.000 e-mails per dag.
  • Upsells: Veel upsells.
  • Account activatie: Snelle activering.
  • Configuratiescherm en dashboardervaring: cPanel.
  • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): Snelle en gemakkelijke installatie van populaire apps en CMS’s met Softaculous.

We raden WebHostingPad aan?

Echt niet. Vermijd alsjeblieft.

Hun klantenondersteuning is redelijk, maar hun uptime en laadtijden van pagina’s zijn volstrekt onbevredigend.

Als je bedenkt hoe beperkend hun Servicevoorwaarden en limieten zijn, is het echt een goed idee.

Zelfs ondanks hun absurd lage introductietarief, kun je beter op zoek gaan naar VEEL betere alternatieven zoals Hostinger of iPage (beide minder dan $ 2).

P.S. Als je hostingproviders wilt zien die boven WebHostingPad staan, bekijk dan hier onze best presterende hosts.

Enige ervaring met Web Hosting Pad? Zo ja, laat dan hieronder een review achter! We accepteren alle eerlijke en transparante beoordelingen, of ze nu goed of slecht zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector