WebHostingBuzz Review: een goede Britse host of niet? (2020)

WebHostingBuzz beoordeling


WebHostingBuzz ondersteunt meer dan 250.000 websites in meer dan 140 landen.

Dat is geen verrassing, aangezien hun uptime solide was (99,96%) en de laadtijden van pagina’s snel (405 ms) waren in de afgelopen 24 maanden.

Bloggers zullen genieten van toegang tot meer dan 450 populaire applicaties zoals WordPress, terwijl geavanceerde webmasters toegang hebben tot de nieuwste programmeertalen.

WebHostingBuzz heeft een transparante en duidelijke geld-terug-garantie van 45 dagen, dus u hoeft niet door de hoepels te springen als u besluit uw abonnement te annuleren. Dit is goed nieuws, aangezien er geen speciale prijzen voor nieuwe klanten zijn en een vreemde beëindigingsclausule die u kan misleiden voordat deze wordt verlengd.

Laten we ingaan.

Voordelen van het gebruik van WebHostingBuzz

WebHostingBuzz heeft de afgelopen jaren snelle laadtijden en betrouwbare uptime gepost. Hun plannen bieden toegang tot meer dan 450 applicaties die met slechts een paar klikken kunnen worden geïnstalleerd. En ze hebben een teruggavebeleid van 45 dagen voor iedereen die hun service niet volledig heeft verkocht.

Hier is een diepgaande blik op hun prestaties van de afgelopen 24 maanden:

1. Snelle laadtijden van pagina’s (405ms)

Web Hosting Buzz laadtijd

Snelheid is belangrijk bij het kiezen van een host omdat het een directe impact heeft op de ervaring van uw bezoekers. Maar liefst 79% van de kopers koopt niet opnieuw van een site die slechte prestaties levert.

En als je host langzaam is, zal het om te beginnen alleen maar langzamer worden als je begint met het opbouwen van nieuwe pagina’s, waardoor je direct wordt geraakt waar het pijn doet – je portemonnee.

WebHostingBuzz is de afgelopen jaren constant snel geweest. In de afgelopen 24 maanden hebben ze een gemiddelde laadtijd van 405 ms behaald, waardoor ze gemakkelijk tot de top 10 van snelste hosts behoren die we hebben beoordeeld. Vanaf 2019 hebben ze nog betere snelheden van minder dan 300 ms laten zien – we zullen moeten afwachten of ze deze snelheid in de toekomst kunnen behouden.

Gemiddelde snelheid afgelopen 12 maanden:

WebHostingBuzz laatste 12 maanden gedetailleerde statistiekenWebHostingBuzz gemiddelde snelheid 2019-2020 | Zie statistieken

2. 45 dagen geld-terug-garantie

WebHostingBuzz heeft een geld-terug-garantie van 45 dagen voor alle gedeelde, zakelijke en reselleraccounts. VPS-accounts komen daarentegen in aanmerking voor terugbetaling binnen 30 dagen na aankoop.

Andere aanvullende services, van dedicated servers tot IP-adressen, SSL-certificaten en domeinnamen, worden niet terugbetaald. Net als andere hosts die we hebben beoordeeld, wordt de domeinnaamvergoeding in mindering gebracht op eventuele terugbetalingen.

In tegenstelling tot het standaardbereik van ~ $ 15 dat we hebben gezien met domeinnamen, brengt WebHostingBuzz je slechts $ 10,99 in rekening voor een .com of .net.

3. Meer dan 450 applicaties met één klik en gratis migraties

WebHostingBuzz wordt volledig geladen met meer dan 450 populaire apps. De meeste kunnen binnen een paar minuten en een paar klikken automatisch worden geïnstalleerd. Geen rommelige code om je handen vuil te maken.

Als je al een bestaande website hebt die je wilt overzetten, zal het team van WebHostingBuzz deze gratis migreren.

En als je een ontwikkelaar bent die toegang wil tot geavanceerdere functies, heb je ook geluk. Hun servers ondersteunen volledig alles, van HTML5 en JavaScript tot PHP 5, MySQL 5, Perl en meer.

4. Uptime bijna net zo goed als geadverteerd

uptime

WebHostingBuzz heeft de afgelopen 24 maanden een uptime van 99,96% gepost.

De laatste 12 maanden waren bijzonder sterk en schommelden van 99,98% tot 100% (behalve juni 2019). Ga echter terug naar de lente van 2018 en WebHostingBuzz worstelde met consistentie. Een maand zou een onberispelijke 100% zijn, terwijl andere een onbevredigende 99,83% zou zijn.

We hebben vergelijkbare meldingen gezien van inconsistente uptime rond dezelfde periode van andere klanten.

Gemiddelde uptime van de afgelopen 12 maanden:

  • Gemiddelde uptime van januari 2020: 100%
  • Gemiddelde uptime van december 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van november 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van september 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van juni 2019: 99,31%
  • Gemiddelde uptime van mei 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van april 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van maart 2019: 99,99%
  • Gemiddelde uptime van februari 2019: 100%

WebHostingBuzz laatste 24 maanden statistiekenWebHostingBuzz gemiddelde uptime | Zie statistieken

5. Groene webhosting

WebHostingBuzz heeft een milieuverplichting aangegaan en heeft sponsoring en samenwerking met The Woodland Trust.

Het doel is om de energievraag van hun servers te compenseren en al hun hostingdiensten klimaatneutraal te houden.

6. Jaarlijkse vooruitbetalingskorting met dezelfde verlengingsprijs

De initiële stickerprijs voor WebHostingBuzz is niet zo goedkoop in vergelijking met andere hosts (meer hierover hieronder).

Maar er zijn twee prijsvoordelen die in uw voordeel vallen.

De eerste is dat ze een jaarlijkse korting voor vooruitbetaling hebben. Dus als u voor het jaar betaalde, zou u over alle plannen twee maanden gratis kunnen krijgen. Dus de uitsplitsing ziet er als volgt uit:

• Persoonlijk: $ 49,99
• Ontwikkelaar: $ 99,99
• Zakelijk: $ 249,99

Bovenaan staat de maandelijkse prijs voor elk plan, met de jaarlijkse optie eronder:

WebHostingBuzz jaarlijkse korting in vergelijking met maandelijks

Het tweede voordeel is dat de verlengingspercentages niet stijgen.

Veel andere hosts verdubbelen uw maandelijkse prijs wanneer uw abonnement automatisch wordt verlengd. Volgens WebHostingBuzz’s veelgestelde vragen over facturering, ‘bevriest’ de prijs in principe en wordt deze ook toegepast op alle toekomstige verlengingen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er over een jaar een dure verrassing op uw creditcardafschrift verschijnt.

Nadelen van het gebruik van WebHostingBuzz

WebHostingBuzz presteerde over de hele linie goed. Uptime en laadtijden van pagina’s waren beide geweldig. De gratis migraties zijn een leuk extraatje en het restitutiebeleid is ook meer dan redelijk.

Helaas waren er een paar categorieën die ze aan het eind van de dag nog steeds in de steek lieten.

Hier volgt een korte samenvatting van de grootste problemen die we hebben ondervonden:

1. Geen korting voor nieuwe klanten

Sommige van de goedkoopste webhosts op de markt kosten u misschien maar een dollar of twee per maand.

Hoe kunnen ze het zich permitteren zo goedkoop te zijn?

Nieuwe klanten krijgen speciale prijzen om de deal te verzachten. Dus plannen worden later tegen een hoger tarief verlengd. Dit, in combinatie met maximaal drie jaar vooruitbetalen, kan u helpen een echt laag tarief te krijgen bij een nieuwe host.

Het lijkt erop dat bijna alle 30+ webhosts die we hebben beoordeeld dezelfde trend volgen. Behalve voor WebHostingBuzz.

Om te beginnen is er geen korting op lange termijn. Je betaalt $ 4,99 / maand voor het goedkoopste persoonlijke abonnement. Dit wordt geleverd met een enkele website, 20 GB SSD-opslag, 1 GB geheugen, onbeperkte bandbreedte en gratis SSL. Dat is vrij goed aan de oppervlakte, maar de opslagruimte is vrij laag. (Ter vergelijking: sommige andere hosts, zoals iPage, geven je onbeperkte opslag). Dit basisplan wordt ook niet geleverd met een gratis domeinnaam of dagelijkse back-ups.

Als u wilt upgraden naar een van hun grotere plannen om deze functies te krijgen, kost het Developer-abonnement $ 9,99 / maand en de Business-optie is $ 24,99 / maand. U kunt het jaar vooruitbetalen, zoals hierboven besproken, om de kosten een beetje te verlagen. En uw verlengingsprijzen zullen ook niet omhoog springen.

Maar je verliest ook de kans om te genieten van een nieuwe klantenkorting en een hoop geld te besparen in de loop van drie of zo jaar zoals je bij de meeste andere hosts krijgt.

2. Beperkte ondersteuning (~ 6 uur vertraging)

Bijna elke host die we hebben beoordeeld, biedt 24/7 live chat-ondersteuning, zodat klanten relatief directe antwoorden kunnen krijgen.

Nogmaals, WebHostingBuzz koopt de trend.

Ze hebben de gebruikelijke kennisbank en ondersteuningstickets. Maar ze bieden geen ondersteuning via telefoon of live chat.

Ze hebben een klein pictogram in de rechter benedenhoek dat lijkt op live chat. We hebben het echter op twee verschillende tijdstippen van de dag gecontroleerd (een maandagavond en dinsdag halverwege de ochtend) en beide keren kregen we hetzelfde antwoord:

WebHostingBuzz Live Chat Berichtverzending

Dus de livechat diende in feite als een veredeld ticketgebaseerd systeem, waar we een vraag hebben ingediend en moesten wachten op een e-mailantwoord dat ongeveer zes uur later zou komen. (Ze verontschuldigden zich voor de vertraging in de responstijd, wat lijkt te suggereren dat ze op de hoogte zijn van het probleem.)

WebHostingBuzz Klantenservice E-mailantwoord

Het antwoord was direct maar niet volledig. We vroegen naar de prijs per sitemigratie, want hoewel er één gratis migratie is inbegrepen, wordt meestal alles daarbuiten betaald.

Aangezien we via e-mail werken in plaats van via een livechat, zijn we genoodzaakt nog een antwoord te sturen om de benodigde details te krijgen, en dat kan even duren.

Dit is frustrerend traag in vergelijking met vrijwel elke andere host die er is.

3. Oneven beëindigingsclausule

Wanneer je je aanmeldt voor een nieuwe host, ben je meestal opgewonden om een ​​nieuw project van de grond te krijgen. U denkt waarschijnlijk niet na over wat er onderweg kan gebeuren als er een probleem of probleem opduikt.

We hebben gekeken naar de kleine lettertjes die meestal diep in de Servicevoorwaarden van een host zijn begraven.

Dit is de plaats waar u meestal iets kunt vinden dat kan voorkomen dat u uw geld terugkrijgt of de service wordt uitgevoerd zoals u denkt dat het zou moeten.

WebHostingBuzz heeft hier ook zijn eigen variatie op. Er is een vreemde beëindigingsclausule die bepaalt hoe plannen worden verlengd en hoe u kunt annuleren om te voorkomen dat er automatisch kosten in rekening worden gebracht voor de volgende termijn.

Hier is wat het zegt: “Kennisgeving van uw voornemen om te beëindigen moet uiterlijk 10 dagen voor uw factuurdatum maar niet later dan drie dagen vóór uw factuurdatum aan WebHostingBuzz worden verstrekt.”

Twee belangrijke punten daar:

1. Je kunt niet zeggen dat je te vroeg wilt annuleren – niet eerder dan tien dagen voor je factuurdatum, en
2. Je kunt ook niet later dan drie dagen voor de factuurdatum annuleren.

Klinkt vreemd, toch? Je hebt een klein tijdvenster om ze te laten weten dat je wilt annuleren; anders klinkt het alsof ze eigenlijk gewoon ‘nee’ kunnen zeggen.

Voor ons klinkt dat alsof ze gewoon een achterdeur proberen in te bouwen om de meeste annuleringen niet te accepteren zonder eerst te proberen je ertoe te brengen het verlengingspercentage voor de volgende termijn te betalen, eerst.

WebHostingBuzz-prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

Hier is een overzicht van hun gedeelde hostingplannen en prijzen:

Prijzen en abonnementen voor WebHostingBuzz

Gedeelde hosting: WebHostingBuzz heeft drie gedeelde hostingplannen:

  1. Persoonlijk plan: Dit abonnement kost $ 4,99 per maand. Je krijgt genoeg ruimte voor één kleine site met 20 GB schijfruimte, 100% CPU-snelheid, 1 GB geheugen, een gratis SSL-certificaat en onbeperkte bandbreedte.
  2. Ontwikkelaarsplan: Dit abonnement kost $ 9,99 per maand. U kunt onbeperkte websites hosten tot 100 GB opslag, onbeperkte bandbreedte, gratis domeinnaam en SSL-certificaat, 2 GB geheugen en 200% CPU-snelheid.
  3. Bedrijfsplan: Dit abonnement kost $ 24,99 per maand. U kunt onbeperkte websites hosten en ook onbeperkte SSD-opslag krijgen. Het wordt ook geleverd met 300% CPU-snelheid, 3 GB geheugen, een gratis domein en SSL-certificaat, plus toegang tot dagelijkse back-ups.

Al hun gedeelde hostingplannen worden geleverd met cPanel en u krijgt een gratis domeinnaam bij registratie van een nieuw account bij hen.

  • Gratis domein: Ja.
  • Gemakkelijke aanmelding: Zeer eenvoudig aanmeldingsproces.
  • Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, WebMoney, Dwolla.
  • Verborgen kosten en clausules: Accountbeëindiging kan niet plaatsvinden binnen tien dagen of na drie dagen vóór de verlengingsdatum. Je kunt ook niet meer dan 25% van hun bronnen meer dan een minuut gebruiken, of meer dan 5.000 bestanden tegelijkertijd hebben geopend, of meer dan 200 e-mails verzenden binnen een uur.
  • Upsells: Weinig upsells.
  • Account activatie: Snelle activering.
  • Configuratiescherm en dashboardervaring: cPanel.
  • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): Snelle installatie van populaire apps en CMS’s via Softaculous.

Raden we WebHostingBuzz aan?

Ja dat doen we.

WebHostingBuzz heeft vrij goed gepresteerd in onze tests. Uptime en laadtijden van pagina’s waren beide boven het gemiddelde.

Ze hebben toegang tot honderden applicaties voor beginners, evenals de nieuwste en geweldige technische stacks voor ervaren gebruikers. Hun terugbetalingsbeleid van 45 dagen is ook legitiem.

Helaas was onze klantenservice-ervaring traag en onsamenhangend. We moesten uren wachten op een antwoord en kregen niet eens een volledig antwoord.

Hun beëindigingsbeleid is geschreven op een manier die suggereert dat je maar een klein venster hebt om daadwerkelijk te annuleren voordat je kaart opnieuw wordt belast. En hoewel de jaarlijkse betalingsprijzen goed zijn, is er geen nieuwe klantenkorting om de eerste drie jaar een extreem laag tarief vast te leggen.

Over het algemeen zijn ze niet helemaal goed genoeg om de TOP 5 te halen, maar toch een goede keuze.

P.S.. Als je hostingproviders wilt zien die boven WebHostingBuzz staan, bekijk dan hier onze tophosts.

Heb je ervaring met WebHostingBuzz? Zo ja, laat dan hieronder een beoordeling achter. We verwelkomen alle eerlijke en transparante beoordelingen – goed of slecht!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map