UK2.net recensie


Algemene beoordeling

Goedkoopste abonnement
£ 5,95 / maand

UK2.net: een korte samenvatting voor mensen zonder tijd (vrijwel allemaal)

Helaas, in een notendop, raden we UK2.net niet aan, om een ​​paar redenen, met als belangrijkste uptime en ondersteuning. Als je de prijzen en functies bekijkt, ziet het er allemaal erg aantrekkelijk uit, maar als je wat dieper begint te graven … is het niet geweldig. Laten we een paar van de problemen doornemen.

Uptime: Veel gebruikersrecensies klagen over uitval. Ze hebben ook geen uptime-garantie op hun site zoals de meeste andere webhosts doen … wat een beetje vreemd is.

Ondersteuning: Er zijn nogal wat klachten over hun ondersteunende houding die rondzweven, veel te veel om te negeren. Wanneer uw site uitvalt (zie de slechte uptime hierboven), wilt u in ieder geval ondersteuning om het snel op te lossen … dit lijkt niet het geval.

SSL: Dit brengt ons in de war, SSL (https) is tegenwoordig een must … Google bestempelt zelfs normale http-sites als zichtbaar “niet veilig”, en het schaadt je ranking. Bovendien kunt u ze gratis krijgen, geen idee waarom ze geen gratis SSL-certificaten integreren, iedereen doet dat wel.

Dus wat we eigenlijk zeggen is … er zijn veel alternatieven die vrijwel overal beter in zijn. Onze favoriet is nog steeds SiteGround, ze zijn geweldig op het gebied van beveiliging, zeer responsieve ondersteuning, hebben meerdere datacenters over de hele wereld (ook in Londen) en worden officieel aanbevolen door WordPress (ze kunnen natuurlijk elk CMS aanpakken dat je naar ze gooit) ). Ze zijn een echte no-brainer, bekijk onze recensie.

Nog steeds geïnteresseerd in UK2.net, lees hieronder verder.

UK2.net onderzoek

UK2.net recensie

UK2 is in 1998 opgericht door Ditlev Bredahl. Met ongeveer 2 decennia ervaring in het leveren van Britse hostingservices, hebben ze meer dan een miljoen domeinnamen geregistreerd. Ze ondersteunen ook duizenden websites op meer dan 200 locaties over de hele wereld.

Het bedrijf is gevestigd in Shoreditch, Londen. Hun producten en diensten omvatten onder andere domeinnaamregistratie, e-mailhosting, websitehosting, websitebouwers, toegewijde servers en beheerde hosting. Ze bieden ook SSD Virtual Private Servers en WordPress Hosting.

Prijzen

UK2 biedt drie soorten plannen voor zijn webhostingservices. Deze pakketten heten Essential Hosting, Business Hosting en Business Cloud. De drie plannen zijn hieronder te zien:

UK2 hostingprijzen

Het goedkoopste abonnement heet Essential Hosting en kost GBP 1,00 per maand vanwege de laatste aanbieding als u kiest voor een betalingstermijn van 12 maanden. Het kost u GBP 6,95 per maand als u maandelijks wilt betalen. Volgens UK2 is het Essential Hosting-plan perfect voor beginners met één website.

Dit pakket geeft u een gratis domeinnaam als u kiest voor minimaal een jaarlijkse betalingswijze. Bovendien krijg je onbeperkte webruimte. Zo kunt u plaatsen>het maken van uw WordPress-website.

Als het op ontwikkeling aankomt, ondersteunt het Essential Hosting-plan Apache, PHP, Ruby on Rails, Perl, Cron Jobs en PHPMyAdmin. U kunt ook aangepaste foutmeldingen gebruiken op uw websites. AW Stats is ook beschikbaar. De genoemde tool kan worden gebruikt om informatie over uw kijkers te krijgen. Deze gegevens omvatten onder meer het land van herkomst, het besturingssysteem en de gebruikte browser.

Ten slotte krijgt u een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. U kunt eenvoudig hun producten en diensten uitproberen en u kunt op elk moment annuleren zonder vragen te stellen.

Ondersteuningsopties

Er zijn verschillende ondersteuningsopties beschikbaar met UK2. Deze worden hieronder beschreven:

 • Statuspagina Services,
 • Self-Help Knowledge Base,
 • Ticket inzending,
 • Online Live Chat-ondersteuning, en
 • Telefonische ondersteuning

Net als bij andere hostingproviders toont de pagina met de servicestatus van UK2 realtime informatie over de status van hun services, waaronder hoofdsystemen, controlepanelen en hostingservers. Incidenten worden op deze pagina gerapporteerd om klanten op de hoogte te houden van de huidige en eerdere activiteiten van het bedrijf.

De zelfhulpkennisbank bevat uitgebreide handleidingen om u te helpen uw weg te vinden door producten en diensten die u heeft gebruikt. Ticketinzendingen en online live chat-ondersteuning zijn 24/7 beschikbaar. Hetzelfde geldt voor telefonische ondersteuning.

De klantenservice van UK2 heeft zowel positieve als negatieve recensies. Volgens gebruikers is de service niet consistent. Sommige klanten gaven zelfs aan dat ze geen antwoorden via e-mail kregen en dat antwoorden op live chatsessies hun problemen niet konden oplossen. Telefonische ondersteuning bleek onvoldoende te zijn, aangezien afdelingen die niet de leiding hebben over een bepaald product niet weten waar ze hun klanten naartoe moeten leiden.

Aan de andere kant geven positieve beoordelingen aan dat hun ondersteuningsteam erg behulpzaam was, waarbij sommige beoordelingen zelfs zeiden dat ze ondersteunend waren zelfs voordat ze de aankoop deden. Positieve beoordelingen zeggen ook dat UK2 snel op hun problemen heeft gereageerd.

Met gemengde beoordelingen over hun ondersteuningsdienst kunnen we zeggen dat UK2 niet perfect is. Slechts een paar hostingbedrijven krijgen een geweldige reputatie als het gaat om hun klantenserviceteam en uiteraard is UK2 daar niet een van. Het bedrijf heeft zijn pieken en dalen als het gaat om het verlenen van klantenservice.

Voordelen

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanmelden bij UK 2. Sommige worden hieronder beschreven:

Gratis domeinnaam

Als u de betalingstermijn van 12 maanden krijgt, kunt u een gratis domeinnaamregistratie krijgen. Dit is handig als u net begint en nog geen eigen domeinnaam heeft gekocht. Een paar pond besparen kan geen kwaad.

Onbeperkte website-ruimte

Uw tien websites worden verzorgd met onbeperkte websiteruimte. U hoeft zich geen zorgen te maken over welke bestanden u wilt bewaren en welke u naar de prullenbak wilt verplaatsen. Je hebt onbeperkte websiteruimte waardoor je de mogelijkheid hebt om grote videobestanden en afbeeldingen te hosten.

30-dagen geld terug garantie

U kunt uw geld terugkrijgen met hun garantie. Als u hun producten en services heeft uitgeprobeerd en u denkt dat het uw tijd niet waard is, kunt u om terugbetaling vragen. Zo simpel is het.

Nadelen

UK2 is nog steeds een bedrijf met onvolkomenheden. Sommigen van hen worden hieronder beschreven:

Gemengde beoordelingen van klantenondersteuning

UK2 heeft gemengde beoordelingen als het gaat om hun klantenservice. Sommigen beoordeelden ze hoog, terwijl anderen ze slecht beoordeelden. Als een hostingprovider zijn belofte van geweldige ondersteuningsdiensten niet consequent nakomt, is dit een slecht teken. Een inconsistente klantenservice is een nadeel van UK2.

Onbetrouwbare uptime

Deze is ook gebaseerd op gebruikersrecensies, veel van hen klagen over de uptime … en het zijn ook geen korte storingen. Het laatste dat u wilt is een bedrijfssite die naar beneden gaat, u zou veel leads / klanten kunnen verliezen.

Geen gratis SSL-certificaat

Whyyyyyyyyyyy? In tegenstelling tot andere hostingbedrijven biedt UK2 geen gratis SSL-certificaat. Als uw website gevoelige informatie bevat, is deze beveiligingsfunctie een must. Als u een gratis SSL-certificaat wilt, moet u kiezen voor het volgende plan, Business Hosting. Het genoemde abonnement kost 4,48 GBP per maand als u vooraf 12 maanden betaalt. Het SSL Certificaat wordt alleen gratis gegeven in het Business Hosting plan als je kiest voor een betalingstermijn van minimaal 12 maanden.

Conclusie

Op het eerste gezicht ziet UK2.net er best goed uit, maar zoals vermeld in de samenvatting, zijn er een paar te veel problemen om deze echt aan te bevelen. Problemen als een onstabiele uptime, geen gratis SSL en twijfelachtige ondersteuning … We raden u aan onze vergelijking hier te bekijken en naar betere alternatieven te zoeken, zoals SiteGround.

SamenvattingReviewer Matthew RogersReviewdatum 2018-07-29Beoordeeld item UK2.netAuthor Rating 21star1stargrijsgrijsgrijsProductnaam UK2.net Prijs
GBP 5,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map