TSOHost Review: nadelen en voordelen na 12 maanden monitoring.

TsoHost beoordelingTsoHost-startpagina


Tsohost is in 2003 opgericht door de Paragon Internet Group.

Tegenwoordig hosten ze meer dan 500.000 websites vanuit hun Britse basis.

In tegenstelling tot sommige bedrijven die dezelfde schaal hebben bereikt en uitverkocht zijn, wordt Tsohost grotendeels geleid door hetzelfde oprichtende team dat het sinds de oprichting bijna 14 jaar leidt.

Tsohost is misschien niet een van de grootste of bekende hostingproviders die er zijn. Maar die gestage groei en stabiel leiderschap wijzen op een bedrijf dat weet wat het doet.

Deze recensie die u leest, is bijna een jaar in de maak.

In november 2018 hebben we ons aangemeld voor hun cloudhostingplan en sindsdien hebben we prestatiestatistieken zoals uptime en laadsnelheden van pagina’s nauwlettend gevolgd..

Ons doel is om een ​​eerlijke, onpartijdige beoordeling samen te stellen en de gegevens van Tsohost voor zichzelf te laten spreken op basis van de prestaties van onze live testwebsite.

Laten we eens kijken hoe Tsohost het de afgelopen maanden heeft gedaan.

Voordelen van het gebruik van TsoHost Hosting

Tsohost (het bedrijf) is gestaag gegroeid en heeft het oprichtende team intact gehouden. Dat wijst op een goed geleide organisatie die de belangrijkste aspecten (uptime en snelheid) moet (moeten) leveren.

1. Leuke ‘Bonus’-abonnementsfuncties

Vergelijking van het TsoHost-prijsplanVergelijking van het TsoHost-prijsplan

Net als veel van de beste hosts op het web, biedt Tsohost een eenvoudige installatie met één klik van uw favoriete applicaties zoals WordPress, Drupal en ZenCart. Dat betekent dat u binnen enkele minuten een nieuwe site kunt hebben en mogelijk aan het einde van de dag kunt verkopen.

Elk gedeeld hostingplan wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. (En in tegenstelling tot veel andere hosts, is deze geld-terug-garantie echt een goede deal, zonder verborgen kosten of andere trucs om je zorgen over te maken.)

Hun plannen – zelfs de meest goedkope en eenvoudige – hebben veel extra functies die niet erg gebruikelijk zijn bij andere hosts. Al hun plannen bieden bijvoorbeeld een gratis domeinnaam en websitemigraties.

2. Transparante prijzen

Veel hostingproviders hebben een hoop upsells op het laatste moment van uitchecken. Wanneer u hun gekozen plannen kiest, wordt deze vaak geleverd met een verbintenis van 2 of 3 jaar met hogere verlengingsprijzen.

We hielden van de prijsplannen van Tsohost, omdat je ALLE FUNCTIES vindt die in hun prijsplannen worden weergegeven en ze je ook de verschillende prijzen voor prijsverbintenissen laten zien.

De prijzen voor shows zijn voor 12 maanden (ongeveer 4 $ / maand voor opstartplan) en voor een maandelijkse betaling zou je een prijsverhoging van 1 $ – ongeveer 5 $ / maand zien.

3. Snelle, responsieve ondersteuning

Tsohost biedt klantenservice op alle grote kanalen. Net als veel andere bedrijven genieten ze van gemengde beoordelingen.

Wat we echter waarderen, zijn hun snelle reactietijden en transparante communicatie op grote sociale netwerken zoals Twitter.

Ondersteuning voor TsoHost sociale mediaTsoHost Twitter-ondersteuning

We waren ook onder de indruk van hun livechat-opties. Ze maakten onmiddellijk verbinding, waren responsief en professioneel en toonden oprechte interesse in onze behoeften. We maakten ook verbinding op een zaterdag, wat een aangenaam voordeel was waar Tsohost mee te maken heeft.

Tsohost heeft onlangs ook de telefonische ondersteuningsuren een paar maanden geleden verlengd van 7.00 uur tot middernacht GMT. Dat is zowel goed als slecht, zoals we in een seconde zullen zien …

Nadelen van het gebruik van TsoHost Hosting

Al met al heeft Tsohost veel dingen leuk te vinden.

Hun uptime en snelheid zijn beide solide. Hun plannen, zelfs de goedkoopste, worden geleverd met een aantal leuke functies, zoals dagelijkse back-ups en installaties met één klik.

En hun klantenondersteuning, hoewel niet perfect, reageert in ieder geval snel om eventuele openstaande problemen op te lossen.

Er zijn echter een paar nadelen aan hun service waarvan u zich bewust moet zijn.

1. Uptime van 99,45% – erger dan het branchegemiddelde

Uptime is misschien wel de belangrijkste criteria waarvoor een hostingbedrijf verantwoordelijk is.

De reden is dat zelfs de minste uitvaltijd – zoals 99% – ertoe kan leiden dat uw site bijna een volledige dag per maand offline is.

Tsohost heeft zwakke uptime-cijfers gerapporteerd binnen de periode dat we ze hebben gecontroleerd.

Laatste 12 maanden monitoring: uptime

  • Gemiddelde uptime van januari 2020: 99,85%
  • Gemiddelde uptime van december 2019: 99,83%
  • Gemiddelde uptime van november 2019: 99,63%
  • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 99,69%
  • Gemiddelde uptime van september 2019: 98,33%
  • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 99,61%
  • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,45%
  • Gemiddelde uptime van juni 2019: 99,94%
  • Gemiddelde uptime van mei 2019: 99,91%
  • Gemiddelde uptime van april 2019: 99,60%
  • Gemiddelde uptime van maart 2019: 98,28%
  • Gemiddelde uptime van februari 2019: 99,28%

TsoHost laatste 12 maanden statistiekenGemiddelde uptime van TsoHost | Zie statistieken

Hun gemiddelde uptime ligt onder het branchegemiddelde.

Er zijn gewoon veel te veel storingen en veel downtime betekent verloren verkeer en mogelijk veel verloren inkomsten.

Je zou veel beter af zijn bij sommige andere providers (inclusief onze # 1 keuze, het HostGator Managed WordPress-plan).

2. Pagina laadtijden langzamer dan concurrentie

De tweede belangrijke beslissingscriteria die u moet gebruiken bij het evalueren van een nieuw hostingbedrijf is snelheid.

De reden? Driekwart van uw websiteverkeer zal weggaan als het langer dan vijf seconden duurt voordat pagina’s zijn geladen.

Laatste 12 maanden monitoring: BELADINGSTIJD

TsoHost laatste 12 maanden gedetailleerde statistiekenTsoHost gemiddelde snelheid | Zie statistieken

We maken ons grote zorgen over de eerste maanden dat we ze gingen monitoren. Met een laadtijd van 2 seconden betekent dit dat bijna de helft van uw verkeer de site verlaat en iemand anders bezoekt die een veel betere laadtijd heeft, ten minste minder dan 1 seconde.

De afgelopen maanden hebben ze echter verbeterde laadtijden laten zien, dus er is hoop dat ze hun snelheid zullen blijven verbeteren.

Voorlopig zijn ze met hun gemiddelde 813 ms niet goed genoeg om de duimen van ons op te steken.

3. Britse servers

Het is niet per se een slechte zaak. Als uw site echter voornamelijk voor de Amerikaanse markt en klantenbasis is, zou u beter af zijn met uw servers in de VS en niet in het buitenland.

Buitenlandse servers vertragen uw site vaak omdat gegevensoverdracht langer duurt.

4. Strikte betalingsvoorwaarden

In de lange en vreselijk saaie Servicevoorwaarden worden meestal alle lichamen begraven.

En de voorwaarden van Tsohost waren geen uitzondering.

Ten eerste zijn er hun strikte voorwaarden over hoe en wanneer verlengingen worden betaald.

Dit is het probleem: hoe vaak krijg je het hele jaar door een nieuwe creditcard of betaalpas, alleen als de oude nog steeds is gekoppeld aan veel online accounts (zoals hostingproviders)?

Als achterstallige facturen niet binnen een paar dagen worden afgehandeld, zal Tsohost uw account automatisch opschorten (wat betekent dat uw site offline gaat). Houd die herinneringsmails dus goed in de gaten!

Wanneer andere producten die via hen zijn gekocht, zoals een domeinnaam, vervallen (nogmaals, helaas, vaak wanneer ze een kaart met een oud nummer proberen uit te voeren en de betaling niet doorgaat – ook al gaat u er gewoon van uit), is dat product vervalt onmiddellijk de volgende dag.

Nadat u de betaling correct heeft uitgevoerd, moet u ze nog steeds per e-mail op de hoogte stellen om uw domein of site binnen 24 uur weer online te krijgen. U zou dus onbedoeld kunnen kijken naar een lange uitvalperiode als er iets gebruikelijks, zoals het veranderen van uw kaartgegevens, gebeurt en de betaling niet doorgaat.

Een ander potentieel nadeel is dat alle ontvangen betalingen in Britse ponden moeten zijn. Dat betekent dat u op de haak bent voor eventuele wisselkoerskosten.

Last but not least behouden ze zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen of aan te passen. Dat betekent dat hoewel uw volgende verlengingsperiode u op dit moment niet meer zal kosten … dit betekent niet dat dit in de nabije toekomst het geval zal zijn.

5. Beperkte telefonische ondersteuning

Een kleine laatste kritiek.

Ja, het is geweldig dat de telefonische ondersteuning van Tsohost is verlengd van 07.00 uur tot middernacht GMT.

Als u zich echter in de Verenigde Staten (of ergens anders dan het VK en West-Europa) bevindt, kan dat een paar problemen opleveren.

Wat als u bijvoorbeeld om 17.30 uur in Californië zit en uw site problemen heeft? Jammer, want middernacht GMT is 17.00 uur PST, wat betekent dat je nog zes of zeven uur niemand aan de telefoon kunt bereiken.

Dat, in combinatie met het feit dat u aan de haak zit voor wisselkoersen, kan het een beetje moeilijk maken om buiten te handelen als u buiten het VK woont.

TsoHost-prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

TsoHost biedt vier verschillende gedeelde hostingplannen. Alle getoonde prijzen zijn met 12mo commitment. Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Dit is wat er in elk is inbegrepen:

  • Economie: Dit abonnement kost £ 3,99 per maand en geeft u 100 GB opslagruimte, met ONBEPERKTE bandbreedte en 100 x 200 MB mailboxen, laten we SSL-ondersteuning + gratis domeinnaam versleutelen.
  • Deluxe: Dit abonnement kost £ 5,99 per maand, onbeperkte opslag, ONBEPERKTE bandbreedte, 500 x 1 GB mailboxen, laten we SSL-ondersteuning coderen, gratis standaard SSL + gratis domeinnaam
  • Ultieme: Dit abonnement kost £ 8,99 per maand en levert onbeperkte opslag, ONBEPERKTE bandbreedte, onbeperkt x 10 GB mailboxen, Let’s Encrypt SSL-ondersteuning, gratis standaard SSL, 2 eCommerce-migraties + gratis domeinnaam.
  • Maximaal: Dit abonnement kost £ 14,99 per maand en levert onbeperkte opslag, ONBEPERKTE bandbreedte, Let’s Encrypt SSL Support + gratis domeinnaam, 3 eCommerce-migraties.

Prijsplan TsoHostPrijzen en abonnementen van TsoHost

  • Gemakkelijke aanmelding: Aanmeldingsproces is relatief snel en pijnloos
  • Betaalmethoden: U kunt betalen met creditcard of PayPal.
  • Verborgen kosten en clausules: Geen domeinnamen op sommige abonnementen. Wees voorzichtig met verlengingen.
  • Upsells: Er zijn onderweg een paar upsells.
  • Account activatie: Gewoonlijk kan instant in sommige gevallen echter een dag duren.
  • Configuratiescherm en dashboardervaring: cPanel.
  • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): Uiterst eenvoudig installatieproces met één klik van de meest populaire beschikbare apps.

We raden Tsohost aan?

Helaas niet.

We houden van hun relatief goedkope plannen met geweldige functies. We waarderen ook dat hun prijzen, hoewel deze met strikte voorwaarden worden geleverd, transparant en eerlijk zijn op hun website. De prijzen worden echter weergegeven zonder btw, die wordt bepaald door uw land voor factureringsgegevens.

We zijn niet onder de indruk van hun uptime en te gemiddelde snelheden.

We zijn blij met hun steun. Als andere belangrijke functies echter zo slecht zijn, moet u zich echt aanmelden bij iemand anders.

Bij sommige van onze beste hostingproviders zou u beter af zijn.

Heb je daar ervaring mee TsoHost? Zo ja, dan horen we graag een transparante en eerlijke recensie hieronder – positief of negatief!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map