One.com recensie


Algemene beoordeling

Goedkoopste abonnement
Gratis … in eerste instantie

One.com: een korte samenvatting voor mensen die geen tijd hebben (vrijwel allemaal)

Helaas, in een notendop, raden we One.com om een ​​paar redenen niet aan, met als belangrijkste uptime en ondersteuning. Laten we een paar problemen doornemen die we hebben gevonden.

Geen uptime-garantie: Ja, je leest het goed, ze hebben geen enkele garantie dat je website in de lucht zal zijn, of hoe lang … met elke andere hostingprovider die een uptime van 99,9% probeert te bereiken, zegt one.com nee, we garanderen niets , geen goed begin!

Kenmerken: Hoewel er een paar functies zijn die we altijd graag zien bij onze hostingproviders, denk ik dat back-ups een van de belangrijkste zouden zijn, zeker als er geen uptime of prestatiegarantie is … nou, het starterspakket bevat geen back-ups, groot nee- nee in ons boek.

Ondersteuning: Er zijn nogal wat klachten over hun ondersteunende houding die rondzweven, veel te veel om te negeren. Het lijkt erop dat ondersteunend personeel de garantie voor uptime (of prestaties) kan gebruiken als excuus voor allerlei problemen …

Dus wat we eigenlijk zeggen is … er zijn veel andere webhosts die vrijwel overal beter in zijn. Onze favoriet is nog steeds SiteGround, ze zijn geweldig in beveiliging, geweldige uptime, zeer responsieve ondersteuning, hebben meerdere datacenters over de hele wereld (ook in Londen) en worden officieel aanbevolen door WordPress (ze kunnen natuurlijk elk CMS aan naar ze gooien). Ze zijn een echt goed idee, bekijk hier onze recensie.

Nog steeds geïnteresseerd in One.com, lees hieronder verder.

One.com onderzoek

One.com Hosting Review

Het bedrijf is in 2002 opgericht door Jacob Jensen in Denemarken. Tot op heden heeft het ongeveer 1,5 miljoen klanten in 149 landen. Ze hebben ook meer dan 270 werknemers. One.com heeft geregistreerde bedrijven in Denemarken, de Filippijnen, India en Dubai, waardoor het concurrerend kan zijn in de markt (inclusief de Britse webhostingmarkt lijkt het).

Het bedrijf biedt verschillende producten en diensten aan, waaronder Hosting, Website Builder, E-mails, Domeinregistratie en Office 365. Ze hebben vele prijzen gewonnen, zoals de Netzsieger’s Editor’s Choice onder webhostingproviders. PC Magazine Nederland & België heeft One.com ook bekroond als redacteurskeuze voor de beste webhost (kunnen ze vroeger geweldig zijn) … maar we kunnen ze echt niet zien als een van de beste webhosts.

One.com heeft ondersteuningsteams, ontwikkelaars en ingenieurs in India, Dubai en Denemarken. Ondersteuning wordt aangeboden in verschillende talen, waaronder Deens, Nederlands, Duits, Noors, Frans, Zweeds en Engels. Elke maand beantwoordt het ondersteuningsteam meer dan 100.000 vragen.

Prijzen

One.com biedt vier soorten hostingpakketten. Deze abonnementen heten Hosting Starter, Professional, Professional Plus en Business. De genoemde plannen zijn hieronder te zien:

one.com prijzen

Het goedkoopste abonnement heet het Hosting Starter-pakket. Het kost USD 2,45 per maand en u kunt alleen kiezen voor een jaarlijkse betalingswijze. U moet dus in totaal $ 29,4 betalen. De setupkosten bedragen USD 13,80. Bovendien moet je nog steeds de btw (btw) betalen bij het uitchecken.

Volgens One.com is het Hosting Starter-pakket perfect voor eenvoudige websites, blogs en e-mailhosting. Het geeft je een opslagruimte van 25 GB, wat eigenlijk genoeg is als je een eenvoudige website start. U kunt slechts één website per hostingaccount hebben. Dus als u slechts één website per hostingaccount heeft, is 25 GB aan schijfruimte mogelijk voldoende voor uw opslagbehoeften.

De opslag die wordt gebruikt, zijn solid-state drives (SSD’s). Vanwege de unieke processen werken SSD’s sneller dan traditionele schijven. Dit betekent dat de laadsnelheden van uw website sneller zijn in vergelijking met anderen die traditionele schijven gebruiken als opslagmiddel.

U krijgt onbeperkte bandbreedte, wat betekent dat u onbeperkt verkeer kunt ontvangen. U hoeft niet extra te betalen voor een ongebruikelijk groot aantal websitebezoekers. Bovendien krijg je onbeperkte e-mailaccounts. Nogmaals, u hoeft niet meer geld uit te geven voor extra mailboxen. U kunt e-mailaccounts toewijzen aan verschillende personen die verantwoordelijk zijn voor verschillende afdelingen van uw website (of bedrijf).

Het Hosting Starter-pakket wordt, samen met andere pakketten, geleverd met een gratis SSL-certificaat. Met het SSL-certificaat kunt u gevoelige informatie versleutelen, zodat deze niet kan worden gezien terwijl deze van server naar server wordt doorgegeven totdat de bestemming is bereikt. Dit is handig als uw website belangrijke informatie verwerkt, zoals creditcardnummers.

Bovendien kunt u met het SSL-certificaat uw site converteren van HTTP naar HTTPS. De laatste heeft de voorkeur van Google boven de eerste in de ranglijst van zoekmachines. Het hebben van een SSL-certificaat is dus als het slaan van twee vliegen in één klap: u kunt gevoelige informatie beschermen terwijl u uw positie op de resultatenpagina’s van zoekmachines verbetert.

U krijgt een gebruiksvriendelijk controlepaneel waarmee u eenvoudig uw webhostingpakket kunt beheren. Dit intuïtieve bedieningspaneel geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot DNS-, bestands- en e-mailmodules. Je kunt het ook gebruiken om add-ons zoals SiteLock en MarketGoo te activeren.

Ondersteuningsopties

One.com biedt verschillende opties om ondersteuning te krijgen. Deze opties zijn hieronder opgenomen:

 • One.com-systeemstatuspagina,
 • Self-Help Knowledge Base,
 • Ondersteuning voor online live chat,
 • Telefonische ondersteuning, en
 • E-mail ondersteuning.

De systeemstatuspagina toont de algemene beschikbaarheid van systemen in Europa en Amerika. Er staat in of deze systemen operationeel zijn of niet. Daarnaast zijn de partners van One.com zoals Rushfiles, Sitelock en MarketGoo ook op deze pagina opgenomen met statusrapporten. Geplande onderhoudsrapporten zijn te zien op de systeemstatuspagina met incidenten uit het verleden om hun klanten te informeren over belangrijke gebeurtenissen in het verleden die zich hebben voorgedaan bij hun activiteiten.

De Self-Help Knowledge Base, of Help Center zoals het bedrijf het noemt, is vrij duidelijk. Het bevat handleidingen over het instellen en beheren van de pakketten die u gebruikt. E-mailondersteuning, telefoon en online livechat zijn 24/7 beschikbaar om tegemoet te komen aan de groeiende ondersteuningsbehoeften van hun klantenbestand.

Als het gaat om klantrecensies, verzamelde One.com gemengde gevoelens. Sommige klantrecensies verklaarden dat hun klantenondersteuningssysteem snel reageerde op vragen. Ze hebben zelfs geweldige klantenservice van het bedrijf ervaren.

In andere beoordelingen werd echter gesteld dat One.com een ​​slecht ondersteuningsteam heeft dat geen eenvoudige en gecompliceerde vragen kan beantwoorden. Hoewel het snel was om een ​​vertegenwoordiger te vinden, hebben de meesten de problemen van de klant niet opgelost. Uiteindelijk moesten de meeste klanten overstappen van One.com naar een andere webhostingprovider.

Voordelen

Als u zich aanmeldt bij One.com, zijn er enkele voordelen. Deze zijn hieronder opgenomen:

Onbeperkte Bandbreedte

Met het Hosting Starter-pakket krijgt u onbeperkte bandbreedte. Dit betekent dat u onbeperkt verkeer kunt ontvangen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor een meer dan normaal aantal websitebezoekers.

Onbeperkte e-mailaccounts

Zelfs het goedkoopste pakket wordt geleverd met onbeperkte e-mailaccounts. U hoeft niet meer geld uit te geven om een ​​nieuwe e-mailhostingservice te krijgen. Elke persoon die aan uw website (of bedrijf) is gekoppeld en een e-mailadres nodig heeft, heeft zijn / haar eigen account.

Gratis SSL-certificaat

Het SSL Certificaat wordt u gratis gegeven. Hiermee kunt u gevoelige informatie versleutelen terwijl deze langs verschillende servers wordt doorgegeven naar de uiteindelijke bestemming. Dit betekent ook dat u de concurrentie een stap voor bent op het gebied van zoekmachines. Zoals u misschien wel weet, zijn zoekmachines zoals Google voorstander van beveiligde websites (HTTPS) boven niet-beveiligde websites (HTTP).

Nadelen

Er zijn verschillende nadelen bij het aanmelden bij One.com. Hieronder staan ​​er een paar:

Geen uptime-garantie

De prestaties van uw website zijn niet gegarandeerd. De meeste hostingproviders geven een uptime-garantie van 99,95% tot 99,99%. Sommigen geven zelfs een 100% garantie. Bij One.com is deze uptime-garantie echter niet beschikbaar.

Klanten hebben geklaagd over het naar beneden gaan van hun site. De vertegenwoordigers van de bedrijfsondersteuning verklaarden echter dat de prestaties en de uptime niet gegarandeerd waren in hun pakketten, zodat ze niets kunnen doen aan het uitvallen van de site.

Wauw! Dat is een serieuze zorg als u een website heeft die altijd online moet zijn om veel klanten en verkopen binnen te halen. Je zou niet willen dat je website crasht. En als dat zo is, zou u willen dat een ondersteuningsteam aan uw zijde staat. Het is duidelijk dat One.com de prestaties en betrouwbaarheid van webhosting mist.

Beperkte opslag

Het Hosting Starter Plan geeft u slechts 25 GB aan schijfruimte. Dit is misschien niet genoeg als u een website wilt met afbeeldingen en video’s van hoge kwaliteit. Sommige hostingbedrijven bieden onbeperkte schijfruimte en duidelijk is One.com het verliezende einde hiervan.

Gemengde recensies over klantenondersteuning

Sommige recensies waren positief. Hoewel sommige negatief waren. Zoals eerder vermeld, stelden negatieve beoordelingen zelfs dat hun vertegenwoordigers van klantenondersteuning herhaalden dat er geen garantie was op beschikbaarheid en prestaties. Dit geeft aan dat het ze niets kan schelen of niets kan doen als de prestaties van websites afnemen.

Een goede klantenservice is een van de belangrijkste factoren bij het selecteren van een webhostingprovider. One.com heeft gemengde beoordelingen en u kunt niet wedden op iets dat niet consistent is. Zou je een inconsistente website willen die op willekeurige tijden op en neer gaat? Natuurlijk niet.

Geen back-up & Herstel functies

Het goedkoopste plan heeft geen back-up- en herstelfuncties. Als er iets misgaat met uw website en u kunt het niet oplossen, heeft u geen back-up die u kunt gebruiken om uw website te herstellen naar een tijdstip waarop deze werkte. Whew. Dat is jammer. Je zou helemaal opnieuw beginnen als er iets misgaat. En dat zou je niet willen.

Conclusie

One.com is absoluut een hostingbedrijf dat u moet vermijden. Ze hebben geen uptime- of prestatiegaranties en ze hebben gemengde gevoelens van klantenondersteuning. Dat zijn de belangrijkste functies die u nodig heeft in een webhostingbedrijf en het ontbreekt duidelijk aan One.com.

Een dikke vette neus van ons, ga in plaats daarvan naar SiteGround!

SamenvattingReviewer Matthew RogersReviewdatum 2018-08-20Beoordeeld item One.comAuthor Rating 21star1stargrijsgrijsgrijsProductnaam One.com Prijs
GBP 0

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map