MDDHosting Review: snel (358 ms) met een gemiddelde uptime van slechts 99,90%

MDDHosting beoordeling


MDDHosting is een klein, particulier hostingbedrijf dat vrij recent in 2007 is opgericht.

Hun roem?

Snelheid en service. Het ‘vlees en aardappelen’ van webhosting. Hun ongecompliceerde aanpak lijkt verfrissend eerlijk in een branche die – nou ja – minder kan zijn.

Het weerspiegelt ook hun nuchtere, Midden-Westerse wortels (begonnen en gevestigd in Indiana, met datacenters in Denver, Colorado.)

We zijn altijd op zoek naar de ruwe diamant; nieuwe hostingbedrijven die een andere of betere aanpak bieden dan de oude industrie.

MDDHosting ziet eruit als een perfecte kandidaat.

We hebben in juni 2015 het ‘Basisplan’ van MDDHosting gekocht en een eenvoudige WordPress-website opgezet om tests uit te voeren voor de uiteindelijke onpartijdige beoordeling die u nu leest. Je kunt al onze gedetailleerde prestatiestatistieken, zoals uptime en snelheid, vinden door op ‘Geschiedenis’ te klikken voor meer.

Voordelen van het gebruik van MDDHosting

De meeste hostingbedrijven verkopen dezelfde service (min of meer). Sommigen werpen een paar extra’s in, maar de grote drie van uptime, snelheid, en service ondersteuning zijn in de eerste plaats wat u koopt.

Als een webhostingbedrijf op een van deze gebieden tekortschiet, is er een probleem. Twee of meer – rennen!

Gelukkig passeert MDDHosting twee van de drie met vlag en wimpel.

1. Zeer snel in laadtijd van pagina (358ms)

Eerst op snelheid. Dit is waar MDDHosting de afgelopen 24 maanden redelijk goed is geweest.

Tijdens de testmaanden hebben ze een ongelooflijke laadtijd van de pagina opgeleverd 358ms, waardoor ze onze 3e snelste host zijn.

Een snelle achtergrondcontrole met andere bronnen bevestigde dat snelheid een van de grootste redenen is voor zoveel tevreden MDDHosting-klanten.

Gemiddelde laadtijd laatste 12 maanden:

MDDHosting laatste 12 maanden gedetailleerde statistiekenMDD Hosting gemiddelde snelheid 2019-2020 | Zie statistieken

We hebben ook gemerkt dat ze LiteSpeed-servers gebruiken, wat hen lijkt te lukken:

MDDHosting LiteSpeed

2. Snelle, efficiënte ondersteuning

MDDHosting biedt standaard 24/7/365 klantenondersteuning via telefoon, e-mail en ticketsysteem. Momenteel geen live chat.

Tijdens onze beoordelingsprocessen reageerden ze op onze tickets binnen minder dan drie minuten (wat snel genoeg is om te worden beschouwd als een trage livechat).

Ze presteren wederom goed in een van de ‘grote drie’ en bieden snelle, efficiënte ondersteuning die goed genoeg is voor een 8/10 op zijn minst.

MDDHosting-ondersteuning

Een snelle chat met de ondersteuningsagent van MDDHosting

3. Eenvoudige hosting

WYSIWYG.

Dat was een slechte technische grap die staat voor wat je ziet is wat je krijgt met MDDHosting.

Geen verborgen kosten. Geen prijstricks waarbij u de komende 35 jaar van uw leven moet wegschrijven voor de lage geadverteerde websiteprijs. En geen games met beperkende standaardfuncties om u te dwingen de duurdere plannen te accepteren.

Natuurlijk is er wat ruimte en opslagbeperking voor mindere plannen. Anders krijg je dezelfde functies die de duurdere bieden.

Zelfs met hun basisplan krijg je bijvoorbeeld onbeperkt:

 • Domeinen
 • Subdomeinen
 • Databases
 • E-mails
 • FTP-accounts

U wilt slechts één maand betalen in plaats van een heel jaar (of meer)? Natuurlijk kun je doorgaan en dat doen. De jaarlijkse korting is ook niet zo groot; daarom mis je niet veel.

4. 30 dagen geld-terug-garantie

MDDHosting biedt bij de meeste van hun plannen een onvoorwaardelijke, probleemloze 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Niets bijzonders zoals 90 of zelfs 97 dagen, maar ook niet slecht.

mddhosting geld terug

5. Gratis migraties voor cPanel-sites

Sommige webhosts die we hebben beoordeeld, brengen kosten in rekening voor elke sitemigratie. Dat klopt: ze brengen u in feite extra in rekening voor het brengen van uw bedrijf naar hen.

Anderen zullen aanbieden om een ​​enkele site gratis naar hun servers te verplaatsen. Maar als je nog meer wilt meenemen? Dat klopt: ze brengen extra kosten in rekening.

We zijn blij te kunnen melden dat MDDHosting dat ook niet doet. Volgens hun voorwaarden helpen ze gratis al uw sites naar hun datacenters te verplaatsen. Er is ook geen limiet, dus u kunt twee, vijf of tien verplaatsen en er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Er zijn slechts twee voorbehouden.

De eerste is dat u dit binnen de eerste 60 dagen moet vragen. Dat lijkt echter vrij voor de hand liggend, dus geen probleem. Daarna kost het $ 10 per site.

Het andere potentiële probleem is dat deze gratis sitemigraties alleen beschikbaar zijn voor accounts met cPanel. Als u sites probeert te verplaatsen zonder cPanel-toegang, kost het daarna $ 25 per site of account.

De zilveren rand is dat dit beleid vrij algemeen is. De meeste cPanel-vriendelijke hosts kunnen deze bestanden sneller en gemakkelijker verplaatsen dan andere aangepaste configuraties die niet overeenkomen met hun eigen serverconfiguratie.

6. Geen verlengingsprijsstijgingen

MDDHosting verdient nog een veel voorkomende prijstruc in de branche die klanten verrast.

Veel hosts adverteren een schokkend laag tarief op hun site.

Uiteraard worden mensen aangetrokken door wat op een geweldige waarde lijkt. En het is als u zich meestal voor minimaal drie jaar aanmeldt om dat lage tarief vast te leggen.

Het andere veelvoorkomende probleem is echter dat wanneer dit inleidende plan afloopt, u ​​vaak een ‘verlengingspercentage’ krijgt dat overal tussen de 2-3x de oorspronkelijke prijs kan zijn die u hebt betaald.

Gelukkig doet MDDHosting dat niet. Dus welke prijs u ook betaalt als u ernaartoe gaat, is ook de prijs die u betaalt als uw oorspronkelijke plan afloopt. Over twee tot drie jaar is er geen verrassende prijsverhoging.

7. “1000%” Uptime-garantie

MDDHosting biedt een “1000% uptime-garantie” in hun voorwaarden.

Wat betekent dat precies?

Het betekent voor elk uur downtime: “u kunt 10 keer (1000%) de daadwerkelijke hoeveelheid downtime aanvragen.”

Met andere woorden, een uur downtime levert tien uur krediet op.
uptime garanderen mddhosting
Het addertje onder het gras is dat je hun factureringsafdeling ([email protected]) binnen zeven dagen na de downtime moet e-mailen.

Net als bij andere uptime-garanties, is dit alleen van toepassing op daadwerkelijke downtime voor interne problemen of fouten.

Buitengewone omstandigheden of regelmatige stilstand voor onderhoud zijn niet inbegrepen.

En deze garantie is alleen van toepassing op hun gedeelde en reseller-hostingaccounts.

Nadelen van het gebruik van MDDHosting

Al het goede heeft een prijs. Met MDDhosting is een van hun ‘nadelen’ precies dat.

1. Onder industriestandaard uptime

Over een periode van 24 maanden hebben we de uptime van MDDHosting voor onze site bijgehouden om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep (en dat er geen problemen waren).

Industriestandaard komt uit op een uptime van ongeveer 99,93%, en MDDHosting over het geheel genomen lag 24 maanden helaas onder dat – 99,90%.

Er waren een paar hele sterke maanden met 100% uptime, maar helaas was dit niet genoeg om hun gemiddelde te verhogen.

Over het algemeen is het niet verschrikkelijk, maar ook niet geweldig. Vooral als je ziet hoeveel ze kosten …

Gemiddelde uptime van de afgelopen 12 maanden:

 • Gemiddelde uptime van januari 2020: 100%
 • Gemiddelde uptime van december 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van november 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van september 2019: 99,98%
 • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 99,81%
 • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,95%
 • Gemiddelde uptime van juni 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van mei 2019: 99,99%
 • Gemiddelde uptime van april 2019: 99,89%
 • Gemiddelde uptime van maart 2019: 100%
 • Gemiddelde uptime van februari 2019: 100%

MDDHosting 24-uurs gemiddelde uptime en snelheidMDDHosting gemiddelde uptime | Zie statistieken

2. Extra kosten voor extra services

De basisplannen van MDDHosting zijn redelijk waardevol. Alles ‘boven en buiten’ de normale hostingplanfuncties kost u echter iets extra’s.

MDDHosting levert het eerste jaar bijvoorbeeld geen gratis domeinnaam op. In plaats daarvan kost het je $ 14,95 / jaar als je een nieuwe nodig hebt.

Er zijn ook kleine prijsverhogingen als u zich ook aanmeldt voor een kortere deal van één of twee jaar. Dus vooruit betalen voor een extra jaar of twee kan u vaak een paar dollar per maand besparen (wat kan oplopen tot honderd dollar van de totale planprijs).

Prijzen voor MDD-hosting stijgen

Hoewel MDDHosting veel nuttige extra beveiligingsfuncties biedt, zullen die u ook extra kosten. Dit omvat ook alles, van hun e-mailbeveiliging van SpamExperts tot SiteLock-websitebeveiliging.

En de kosten hiervoor zijn ook niet goedkoop. U kijkt overal van $ 62,99 voor drie jaar SiteLock’s Find-service op laag niveau tot $ 799,99 voor drie jaar van hun volledig uitgeruste Defend-aanbod.

Met dit tarief betaalt u uiteindelijk zoveel (of meer) voor deze extra functies dan u zou doen voor het basis hostingplan om te starten.

Dus hoewel het leuk is dat ze ze aanbieden, ziet de waarde per dollar er niet zo geweldig uit als je begint met alles bij elkaar op te tellen. En u kunt er misschien beter aan doen om elke maand een beetje meer te betalen voor iets dat al deze functies vanaf het begin bevat.

MDDHosting-prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

Hier is een kort overzicht van de verschillende hostingplannen aangeboden door MDDHosting:

Gedeelde hosting: Ze bieden twee belangrijke gedeelde hostingplannen:

 • Cloud-startplan: Dit abonnement kost $ 4,00 per maand. Het wordt geleverd met 10 GB schijfruimte, onbeperkte domeinen, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte databases en e-mailaccounts.
 • Cloud1-abonnement: Met $ 7,00 per maand krijgt u onbeperkte schijfruimte, domeinen, gegevensoverdracht, databases en meer.
 • Cloud2-abonnement: $ 14,00 per maand. Het wordt geleverd met onbeperkte schijfruimte, onbeperkte domeinen, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte databases en e-mailaccounts.

MDDHosting prijzen en abonnementen

 • Gemakkelijke aanmelding: Zeer langdurig aanmeldingsproces.
 • Betaalmethoden: Creditcard, Paypal.
 • Verborgen kosten en clausules: Door u aan te melden, gaat u ermee akkoord dat zij het recht hebben om het maandelijkse betalingsbedrag en andere kosten op elk moment te wijzigen. U mag niet meer dan 25 procent van de systeembronnen langer dan 120 seconden gebruiken, anders riskeert u het account te beëindigen (een soort standaard in de branche). Het misbruik van hun personeel in welk medium of formaat dan ook zal resulteren in de beëindiging van uw account zonder restitutie (wat ook een beetje respectabel is).
 • Upsells: Een paar upsells.
 • Account activatie: Snelle activering.
 • Configuratiescherm en dashboardervaring: cPanel.
 • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): Snelle en eenvoudige installatie van populaire apps en CMS’s met Softaculous.

We raden MDDHosting aan?

MDDHosting is relatief nieuw voor de hostinggame. Tot dusverre hebben ze twijfelachtige uptimecijfers, snelle laadtijden voor pagina’s en geweldige klantenondersteuning opgesteld.

Hun no-BS-aanpak is ook een verademing.

Ja, we raden ze een beetje aan (maar er zijn betere opties).

Hoewel ze hun prijs hebben verlaagd, zijn er nog steeds veel goedkopere opties als je gewoon op zoek bent naar een eenvoudige hobby of persoonlijke site.

Anders, ondanks dat het een van de duurste opties voor gedeelde hosting is, krijgt u waarschijnlijk waar voor uw geld als u profiteert van alle ‘onbeperkte’ opties waarmee zelfs hun Basic, limited plan volledig wordt geleverd.

P.S. Als u hostingproviders wilt zien die boven MDDHosting staan, bekijk dan hier onze webhostingvergelijking.

Heb je MDDHosting gebruikt? We horen graag over uw ervaring – goed of slecht – zolang deze eerlijk en transparant is. U kunt hieronder uw MDDHosting-beoordeling achterlaten:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map