HostUpon recensie


Algemene beoordeling

Goedkoopste abonnement
USD $ 2,95 / maand (verlaagd van $ 7,95)

HostUpon is echt een van de beste Canadese webhosts die we zijn tegengekomen, de combinatie van betaalbare prijzen, onbeperkte schijfruimte, een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en Canadese verkoop en ondersteuning maken ze een goed idee!

We kijken over het algemeen naar de volgende 4 aspecten van een webhost om de algehele kwaliteit te bepalen: Gebruiksgemak, snelheid (op mondiaal niveau), ondersteuning en uptime. HostUpon spijkert ze allemaal, vooral ondersteuning!

Redenen om voor HostUpon te kiezen

Laten we beginnen met wat wij beschouwen als de beste eigenschappen van HostUpon, die hen meteen een voorsprong geven op de concurrentie. Voor de meerderheid van de mensen die op zoek zijn naar een fatsoenlijke webhost, is de volgende korte samenvatting voldoende om hen ervan te overtuigen dat HostUpon de juiste is.

 1. Servers in Canada: Met een supersnelle server in Toronto, als je je doelgroep in Canada bevindt, zal snelheid geen probleem zijn. Als je echter de behoefte voelt om uit te breiden, hebben ze ook 3 servers in de VS..
 2. 24/7 ondersteuning vanuit Canada: Hoewel de meeste bedrijven hun ondersteuning uitbesteden aan goedkopere landen, is HostUpon een van de weinige die nog steeds hun steun heeft in Canada, we denken dat dit alleen al een goede reden is om bij hen in te schrijven
 3. Gratis domeinnaam: Als u zich aanmeldt voor hosting, kunt u uw .ca- of .com-domeinnaam gratis registreren!
 4. 30-dagen geld terug garantie: Om welke reden dan ook niet tevreden? Geen probleem, je hebt niets te verliezen.
 5. Onbeperkte sites: Zelfs hun meest eenvoudige abonnement biedt meerdere websites voor het geval je je ambitieus voelt.

Het is echt een goed idee. Wat betreft de kosten, ze hebben 3 hostingplannen, hun meest betaalbare plan begint bij slechts USD $ 2,95 / mo (vanaf $ 7,95)!

HostUpon hostingonderzoek

De recensie: betaalbare hosting van hoge kwaliteit met Canadese ondersteuning!

Intro + een korte geschiedenis

HostUpon heeft zijn hoofdkantoor in Toronto, Canada. Opgericht door Alfez Velji in 2007, was hij van plan om een ​​in Canada gebaseerde webhostingoplossing te creëren voor alle grote bedrijven en persoonlijke websites over de hele wereld.

Hun inzet ligt zowel in de snelheid en veiligheid van hun hostingservice als in de laagst mogelijke prijzen om dit te bereiken. HostUpon evolueert, upgradet en innoveert voortdurend om hun betaalbaarheid te behouden en tegelijkertijd het beste van de beste service te bieden.

Deze passie resulteerde in een webhost die betaalbaar is maar high-end aanvoelt, veel daarvan heeft te maken met hun Canadese ondersteuningsteam, ze besteden niet uit en het heeft echt zijn vruchten afgeworpen! Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van hosting met HostUpon.

Voordelen van HostUpon

Ondersteuning

De klantenondersteuning van HostUpon is echt een van de beste in de branche. Het ondersteunend personeel bevindt zich op dezelfde plaats waar de gegevens zijn gevestigd – Toronto. Ze zijn er niet alleen, maar ze zijn ook de klok rond beschikbaar. Hun klantenserviceteam is zeer behulpzaam, zeer bekwaam in wat ze doen en uiterst professioneel op alle mogelijke manieren. Ze streven naar de kortst mogelijke wachttijd en bieden verschillende ondersteuningsopties, waaronder livechat, een ondersteuningsticket of telefonische ondersteuning. Hun uitgebreide database met handige tutorials en informatie kan in de eerste plaats uw behoefte aan ondersteuning verminderen, het is echt behoorlijk indrukwekkend!

Privebezit

Een ander voordeel van HostUpon is het feit dat het een particulier bedrijf is. Als particulier bezit betekent dit dat HostUpon niet wordt beïnvloed door het belang van een externe partij. De eigenaren van het bedrijf werken bij het bedrijf en dus kunnen ze hun verplichtingen en doelen op één lijn houden om alle site-eigenaren te helpen.

Prijzen

Een groot voordeel van HostUpon is de overvloed aan betaalbare plannen die ze aanbieden. Hoewel hun prijzen in lijn zijn met de meeste budgetvriendelijke hosts (kan niet echt fout gaan met $ 3,36 / maand), is het de waarde die ze bieden die hen onderscheiden. De functies die zelfs in de meest eenvoudige abonnementen zijn opgenomen, zorgen ervoor dat uw dollar verder gaat. Bij andere bedrijven zou je om te beginnen een duurder pakket moeten kopen om toegang te krijgen tot aantrekkelijke functies zoals een gratis domein voor het leven en onbeperkte e-mailadressen..

Uptime

HostUpon heeft de afgelopen jaren een fantastische uptime behaald. HostUpon biedt een uptime-garantie van 99,9% voor elk afzonderlijk pakket dat ze aanbieden. Hoewel ze niet noodzakelijkerwijs adverteren voor wat er gebeurt als het onder dat aantal daalt, hebben we de primeur. Het enige wat je hoeft te doen is een ticket over het probleem in te dienen om korting te krijgen op de kosten van je volgende maand! Gelukkig zijn ze niet bekend om veel storingen, dus de noodzaak hiervoor zal misschien nooit komen. Over het algemeen klagen klanten zelden over een slechte uptime van HostUpon.

Laten we doorgaan naar een lijst met onze favoriete functies (sommige worden ook aangeboden door andere hosts, maar het is nog steeds een hele lijst).

Kenmerken

Enkele van de grootste functies in HostUpon-hostingplannen zijn:

 • Gratis domeinnaam voor het leven
 • Onbeperkte e-mailaccounts en MySQL-database
 • 24/7 ondersteuning
 • Gratis website-migratie
 • Installatieprogramma voor meer dan 360 scripts
 • Gratis website builder
 • CA- en Amerikaanse servers (wat betekent dat zelfs als je ze als een webhost voor Brazilië wilt gebruiken, de prestaties nog steeds heel behoorlijk zouden zijn)
 • Geldteruggarantie
 • 99% uptime-garantie
 • Accountbeheer via een webbrowser
 • SSL-hostingservers
 • Gemeenschappelijke gateway-interferentie
 • Root en herstart de toegang
 • Private naamservers
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Onbeperkte gegevensoverdracht

Conclusie

HostUpon verdient de lof, ze zijn lokaal, ze geven erom, ze zijn uiterst betaalbaar en ze hebben ondersteuning in Canada … Probeer ze uit, je zult er geen spijt van krijgen! Webhosts zoals deze maken het bouwen van een website een soepel proces!

SamenvattingReviewer Matthew RogersReviewdatum 2019-11-25Beoordeeld item HostUponAuthor Rating 51star1star1star1star1starProductnaam HostUponPrice
$ 2,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector