HostRocket Review: 27 van de 30 hosts beoordeeld op

hostrocket homepage


HostRocket heeft misschien niet dezelfde naamherkenning als HostGator, BlueHost en DreamHost, maar ze bestaan ​​al sinds ’99, met het hoofdkantoor en een datacenter in Clifton Park, New York.

Meestal, wanneer u voor het eerst naar de website van een webhost gaat, probeert hun startpagina snel op te scheppen over indrukwekkende snelheid, geweldige klantenondersteuning of solide uptime.

Deze waardeproposities kunnen niet-technische klanten helpen onmiddellijk het primaire voordeel te begrijpen dat ze kunnen behalen wanneer ze zich aanmelden.

Maar HostRocket niet. In plaats daarvan leiden ze met:

Gedeelde SSD-hosting.

Huh? Interessante aanpak …

Om erachter te komen waar ze goed in zijn, hebben we in juni 2015 een WordPress-website gekocht en opgezet met het HostRocket ‘Shared’ -plan.

De afgelopen jaren hebben we hun prestatiestatistieken, inclusief uptime, bekeken & snelheid om een ​​onpartijdige beoordeling samen te stellen.

Hier zijn de details:

Voordelen van HostRocket Hosting

HostRocket begint sterk en biedt fatsoenlijke klantenondersteuning en veel apps om uit te kiezen.

Hier volgt een kort overzicht:

 1. Vrij goede ondersteuning!

HostRocket biedt alleen klantenondersteuning via een ticketsysteem en telefoon (geen livechat of e-mail).

Aanvankelijk waren we niet erg blij, omdat tickets meestal jaren (in elk geval internetsnelheid) nodig hebben om op te lossen.

We kregen op een prettige manier ongelijk toen we pas 11 minuten later antwoord kregen. Afgezien van de snelheid van hun antwoord, was het ook een nuttig en geïnformeerd antwoord.

Een snelle achtergrondcontrole in de ervaring van andere klanten bevestigt een algehele behoorlijke ervaring. Alle problemen of klachten die de meeste klanten ervaren, komen voort uit andere factoren (die we zo meteen zullen behandelen), maar niet hun steun.

HostRocket-ondersteuningChat met hun klantenondersteuning

2. U kunt kiezen tussen twee serverlocaties

Als we een categorie zouden hebben voor “dingen die best goed zijn, maar … meh”, zou deze het winnen.

De reden?

Hiermee kunt u kiezen welk datacenter u wilt gebruiken. In theorie zou dat een voordeel kunnen zijn als u zich in een land bevindt en klanten probeert te bedienen in een ander land.

De enige vangst?

Ze hebben twee datacenters in de VS; Chicago en New York. Wat, als je de Amerikaanse geografie niet kent, niet zo ver van elkaar verwijderd is. Zoals, minder dan twee uur vliegen met het vliegtuig, dichtbij.

In theorie is dit een goed extraatje.

In werkelijkheid is het gewoon oké.

3. Meer dan 250 app-integraties

HostRocket heeft integraties met meer dan 250 populaire applicaties (zoals WordPress, Drupal, Magento, Zen Cart, Open Cart en meer), wat je zou moeten helpen om wat sneller aan de slag te gaan. Dit is nog een klein voordeel dat het vermelden waard is voordat we verder gaan.

Nadelen van het gebruik van HostRocket Hosting

Ondanks de goede eerste start van HostRocket, vervaagden ze snel over het traject. Helaas kwamen ze onderweg een paar struikelblokken tegen.

1. Langzame laadtijd van pagina (in de afgelopen 24 maanden)

HostRocket is uit de poorten gesprongen met een gemiddelde laadtijd van de pagina van 863 ms over de afgelopen 24 maanden.

Maar aan de iets positievere kant – HostRocket begon vanaf januari 2019 betere snelheidsresultaten te laten zien en in november 2019 was hun snelheidsresultaat een behoorlijke 569ms! We hopen dus dat ze de laadtijd van hun pagina in de toekomst nog meer kunnen verbeteren.

Voorlopig moet hun laadtijd echter in onze CONS-sectie blijven …

Gemiddelde laadtijd laatste 12 maanden:

HostRocket laatste 12 maanden gedetailleerde statistiekenHostRocket gemiddelde snelheid 2019-2020 | Zie statistieken

1. Uptime van 99,83% in de afgelopen 24 maanden

Industriestandaard uptime is 99,93%.

Dat betekent dat u binnen een maand heel weinig downtime (~ 26 minuten) kunt verwachten, wat geen grote invloed zou hebben op uw verkoop of klantenondersteuning.

(U kunt zelf zien hoe uptime van invloed is op uw website met deze handige uptime-calculator.)

HostRocket wist echter 99,83% van de uptime te behalen – onder de industriestandaard.

Over het algemeen zijn de prestaties van HostRocket in deze categorie eerder een mix van goed en slecht – in sommige maanden konden ze 100% presteren en in andere maanden waren de resultaten helemaal niet bevredigend.

Hun Servicevoorwaarden-pagina zegt het volgende:

“Als u denkt dat uw site gedurende een bepaalde maand niet de gegarandeerde 99,5% heeft bereikt, dient u een probleemticket in waarin uw situatie wordt vermeld. We zullen dit met u bespreken en uw account dienovereenkomstig crediteren.”

Dus we hebben dit tenminste voor ons op gang gebracht, wat leuk is.

Gemiddelde uptime van de afgelopen 12 maanden:

  • Gemiddelde uptime van januari 2020: 98,07%
  • Gemiddelde uptime van december 2019: 99,96%
  • Gemiddelde uptime van november 2019: 99,57%
  • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van september 2019: 99,91%
  • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,45%
  • Gemiddelde uptime van juni 2019: 99,96%
  • Gemiddelde uptime van mei 2019: 99,96%
  • Gemiddelde uptime van april 2019: 99,92%
  • Gemiddelde uptime van maart 2019: 99,97%
  • Gemiddelde uptime van februari 2019: 99,86%

HostRocket laatste 24 maanden statistiekenGemiddelde uptime van HostRocket | Zie statistieken

3. Relatief dure hosting

Het goedkoopste abonnement van HostRocket begint bij een stevige $ 5,99 per maand.

Dat is al aan de dure kant (vooral gezien hun prestaties tot nu toe).

Het wordt nog erger omdat je je voor twee jaar moet aanmelden en vooraf moet betalen om van dat (reeds) hoge tarief te genieten.

Ze zeggen dat je krijgt waar je voor betaalt. Dat geldt voor sommige hosts die we hebben beoordeeld, zoals A2 Hosting.

Maar tot nu toe niet HostRocket.

4. Ze brengen nog steeds een ‘instelkosten’ in rekening ($ 29,99!)

De meeste webhostingbedrijven zullen uw site graag gratis aan de gang krijgen. Ze helpen een bestaande site te migreren of zelfs een jaar lang een gratis domeinnaam in te voeren.

HostRocket is helaas een van de weinige die nog steeds een ‘setup fee’ van $ 29,99 in rekening brengt als u besluit om maandelijks of halfjaarlijks te betalen.

5. Dure registratie van domeinnamen ($ 20!)

HostRocket biedt één gratis domeinnaam bij aanmelding.

Extra domeinnamen kosten ongeveer $ 20 per jaar, hoewel het gangbare tarief doorgaans lager is dan de helft van dat op andere sites.

Nickle en dimmen op zijn best.

HostRocket-prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

Gedeelde hosting: Hier is een kort overzicht van hun gedeelde hostingplannen:

  • Basic Shared Hosting: Dit abonnement begint bij $ 5,99 per maand. Het wordt geleverd met onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte e-mailaccounts en ondersteuning voor onbeperkte websites.
  • SSD Premium-abonnement: Dit plan begint bij $ 9, 98 per maand. Het wordt geleverd met 5 GB SSD RAID-opslag en 200 GB bandbreedte.
  • Professioneel SSD-abonnement: Dit plan begint bij $ 13,98 per maand. Het wordt geleverd met 20 GB SSD RAID-opslag en 300 GB bandbreedte.
  • SSD Executive-abonnement: Dit plan begint bij $ 18, 98 per maand. Het wordt geleverd met 40 GB SSD RAID-opslag en 400 GB bandbreedte.

HostRocket-prijzen en -plannenHostRocket-prijzen en -plannen

Houd er rekening mee dat deze prijzen gelden voor hun tweejarige plannen.

  • Gratis domein? Ja.
  • Gemakkelijke aanmelding: Lang afrekenproces. Dit kan verbeterd worden.
  • Betaalmethoden: Kredietkaart.
  • Verborgen kosten en clausules: Gedeelde hostingaccounts kunnen niet meer dan 15 procent van de totale bandbreedte, 10 procent RAM, 10 procent van het totale aantal actieve verbindingen en 15 procent totale schijfruimte van een server gebruiken.
  • Upsells: Een paar upsells.
  • Account activatie: Directe activering.
  • Configuratiescherm en dashboardervaring: cPanel.
  • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): Ze bieden “eenvoudige installaties” om u te helpen uw favoriete apps en CMS’en met een paar klikken te installeren.

We raden HostRocket aan?

Nee, dat doen we niet.

Wanneer u hun prestaties vergelijkt met hun harde kosten, krijgt u het volgende:

Hun steun is goed, maar niet zo goed.

Hun snelheid is bijna goed, maar nog steeds niet genoeg.

Hun uptime is simpelweg niet goed genoeg.

De prestaties van HostRocket zijn te gemiddeld in vergelijking met de hoge kosten en extra instelkosten.

In plaats daarvan zou je beter af zijn als je A2 Hosting en HostGator cloud bekijkt die vergelijkbare (zo niet betere) laadtijden voor pagina’s plaatsen, met VEEL betere uptime en prijzen. U kunt hier een langere lijst van onze beste webhosts vinden.

Heb je HostRocket gebruikt? Laat het ons weten over uw ervaringen (goed of slecht), we willen graag eerlijke en transparante beoordelingen delen met onze bezoekers. Laat hieronder uw HostRocket-beoordeling achter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map