HostPapa Review: waarom slechts 20 van de 30 webhosts?

hostpapa homepage


HostPapa host meer dan 500.000 websites in zijn datacenters in de Verenigde Staten en Canada.

Dat is indrukwekkend, aangezien ze pas sinds 2006 bestaan ​​(opgericht door Jamie Opalchuck).

Een mogelijke verklaring voor hun snelle opkomst kunnen hun verschillende opties voor klantenservice zijn, die telefonische ondersteuning bieden in een paar verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Spaans en Duits voor zowel binnenlandse als internationale klanten.

Ze moeten iets goed doen om de afgelopen jaren zo snel te zijn gegroeid.

Om erachter te komen, kochten we in juni 2015 het HostPapa ‘Starter Plan’. We hebben een eenvoudige WordPress-website opgezet. U kunt duiken in de diepgaande prestatiestatistieken, waaronder uptime en snelheid (klik op ‘Geschiedenis’ voor meer informatie).

Laten we eens kijken hoe ze zich meten met de dertig andere recensies die we tot nu toe hebben gedaan:

Voordelen van HostPapa Hosting

Toen we ons aanmeldden, waren we verheugd om te zien waardoor ze tikken. Wat kan zo’n snelle opstijging veroorzaken??

In eerste instantie waren we aangenaam verrast door hun geweldige uptime (zoals je zult zien). Ze bieden ook een overvloed aan opties voor klantenondersteuning om uit te kiezen.

Tot nu toe zo goed! Maar kunnen ze de hype waarmaken? Laten we kijken.

1. Goede beschikbaarheid

We zijn blij te kunnen melden dat de uptime van HostPapa sinds de eerste dag goed is geweest.

Ze hebben een gemiddelde van 24 maanden met een uptime van 99,95% gepost.

Hoewel het afgezaagd en voor de hand liggend klinkt, zou het je verbazen hoeveel webhosts worstelen met het meest fundamentele element van het daadwerkelijk hosten van een website – het verdomde ding levend houden!

Gemiddelde uptime van de afgelopen 12 maanden:

  • Gemiddelde uptime van januari 2020: 99,99%
  • Gemiddelde uptime van december 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van november 2019: 99,88%
  • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 99,70%
  • Gemiddelde uptime van september 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 99,94%
  • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,95%
  • Gemiddelde uptime van juni 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van mei 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van april 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van maart 2019: 99,99%
  • Gemiddelde uptime van februari 2019: 99,63%

HostPapa laatste 24 maanden statistiekenHostPapa gemiddelde uptime | Zie statistieken

2. Boven gemiddelde snelheid

De uptime van HostPapa was geweldig en de laadsnelheid van hun pagina is ook behoorlijk.

In de afgelopen 24 maanden hadden ze een laadtijd van een pagina met een bericht van 705 ms, wat ons industriestandaard resultaat overtreft.

Gemiddelde laadtijd laatste 12 maanden:

HostPapa laatste 12 maanden gedetailleerde statistiekenHostPapa gemiddelde snelheid 2019-2020 | Zie statistieken

3. Uitgebreide ondersteuningsopties

HostPapa biedt uitgebreide ondersteuningsopties om klanten op verschillende manieren te helpen.

Je kunt bladeren door hun enorme bibliotheek met zelfhulpvideo’s. Ze bieden 24/7 ondersteuning via telefoon, mail, e-mail en zelfs fax (!).

Ze bieden telefonische ondersteuning in 18 landen (wat misschien wel het meeste is dat we van een bedrijf hebben gezien). Ze zijn een van de weinige hosts die ondersteuning bieden in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Spaans en Duits.

Alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze ook een interessante ondersteuningsfunctie waarmee u in een één-op-één-sessie verbinding kunt maken met ‘Papa Squad Experts’, die in wezen begeleide walkthroughs zijn met behulp van video- of telefoonconferenties (ook – het is de beste klantenondersteuning titel ooit !!).

Tijdens ons eigen persoonlijk onderzoek kregen we binnen een minuut een reactie van hun ondersteunend personeel. Binnen twee minuten werden de vragen beantwoord.

Over het algemeen was onze ervaring met Gezim V, onze klantenservice, redelijk goed.

HostPapa-ondersteuning

4. Proactieve beveiligingsfuncties

De gedeelde hostingplannen van HostPapa worden geleverd met Panda Cloud-antispambeveiliging, een serverfirewall, bewaking en inbraakdetectie. Dagelijks worden meer dan 37.000 websites gehackt, dus de proactieve beveiligingsmaatregelen van HostPapa zijn geruststellend.

Hun Business Pro-abonnement wordt ook geleverd met extra functies, waaronder domeinprivacybescherming, een gratis SSL-certificaat, een speciaal IP-adres en geautomatiseerde website-back-ups.

Het laatste waar u zich zorgen over hoeft te maken, zijn beveiligingsdetails zoals spambeveiliging. Het is fijn om iemand anders op je hoede te hebben.

5. 30 dagen geld-terug-garantie & Sitemigratie

HostPapa biedt een industriestandaard 30 dagen geld-terug-garantie voor de meeste van hun hostingplannen.

Bovendien helpen ze u graag bij het overzetten van een bestaande website van een andere host (terwijl u ook een gratis domeinnaam invoert).

6. Goede waarde voor de prijs

De basisprijzen van HostPapa beginnen de eerste drie jaar bij $ 3,95. Als je je liever voor een jaar of twee aanmeldt, kost het in beide gevallen ongeveer een cent extra.

HostPapa Prijzen voor één, twee en drie jaar

Deze prijs is ook lager voor nieuwe klanten. Dat betekent dat de prijs voor verlenging wordt verhoogd naar $ 7,99 / maand voor hetzelfde Starter-abonnement. Dus niet het beste nieuws in het algemeen, maar redelijk gewoon.

Het goede nieuws is dat ze veel waarde toevoegen voor deze initiële prijsstelling. Je krijgt twee websites, vergeleken met slechts één die de meeste andere hosts aanbieden. Je krijgt ook gratis domeinregistratie, 100 GB SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte.

Best goed, toch?

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook hun ‘Essentiële functies’, waaronder een gratis websitemigratie, Cloudflare CDN, SSL-certificaat en toegang tot hun 400+ apps en website builder.

Dus over het algemeen is het een redelijk goede prijs. Andere hosts zouden ervoor zorgen dat je voor dit spul zou betalen, waardoor de maandelijkse prijs gemakkelijk ver boven dit aanvankelijke bereik van $ 3,95 / maand zou stijgen.

Nadelen van het gebruik van HostPapa Hosting

Natuurlijk had HostPapa een goede uptime en behoorlijke snelheidsresultaten.

Helaas hebben andere klanten niet dezelfde positieve ervaring gedeeld die we hadden. Er zijn ook enkele problemen met verborgen kosten die verband houden met hoe ‘gratis’ de geld-terug-garantie en het instellen van de website echt is.

Kijk eens.

1. Slechte klantervaring met ondersteuning

Persoonlijk verliep onze ervaring met klantenondersteuning soepel.

Toen we een achtergrondcontrole uitvoerden naar hoe andere klanten hun uitgebreide ondersteuningsopties bekeken, was de foto niet zo rooskleurig.

Ondanks het ENORME aantal beschikbare opties of mogelijkheden om HostPapa te bereiken, is de algehele klantervaring gemiddeld onder de maat.

2. Extra kosten

De meeste webhosts zullen uw website gratis opzetten. De meeste webhosts bieden ook een ‘gratis geld-terug-garantie’.

Blijkbaar maken twee rechten een fout …

Als u tijdens die periode van 30 dagen WEL een terugbetaling aanvraagt, zullen zij u bij annulering een instelkosten van $ 29,95 in rekening brengen.

Dit betekent dat het technisch gezien geen ‘gratis’ geld-terug-garantie is en ook geen ‘gratis’ website-setup.

Dus bedankt, maar nee bedankt.

Overzicht van HostPapa-hostingplannen + snelle feiten

Hieronder volgt een kort overzicht van de drie gedeelde hostingplannen van HostPapa.

Let op: de prijzen fluctueren vaak, en deze lage geadverteerde prijzen vereisten een inschrijving van drie jaar.

HostPapa-prijzen en -plannen

Startersplan kost $ 3,95 per maand. Met dit plan kunt u twee websites hosten, gratis domeinregistratie, 100 GB schijfruimte en ‘onbeperkte’ bandbreedte. U krijgt ook al hun “Essentiële Functies”, inclusief een gratis sitemigratie, Cloudflare CDN, SSL-certificaat en toegang tot meer dan 400 web-apps.

Bedrijfsplan kost ook $ 3,95 per maand. Hiermee kunt u onbeperkte websites hosten, gratis domeinregistratie, onbeperkte schijfruimte en onbeperkte bandbreedte. Het biedt ook de essentiële functies, evenals geavanceerde functies zoals onbeperkte add-on-domeinen, e-mailaccounts en MySQL-databases.

Business Pro-abonnement kost $ 12,95 per maand. U krijgt onbeperkte websites, gratis domeinregistratie, onbeperkte SSD-opslag, bandbreedte, plus zowel essentiële als geavanceerde functies. Je krijgt ook bepaalde prestatieverbeteringen zoals raketsnelle servers en onbeperkte pagina’s voor hun websitebouwer. U krijgt ook automatische siteback-ups, een Premium Wildcard SSL en domeinprivacy.

  • Gemakkelijke aanmelding: Zeer eenvoudig aanmeldingsproces.
  • Betaalmethoden: Creditcard, Paypal.
  • Verborgen kosten en clausules: Geadverteerde prijs is alleen voor de eerste betalingstermijn. Verlengingen zijn veel duurder. Er wordt een instelkosten van $ 29,99 in rekening gebracht als u gebruik maakt van hun restitutiebeleid.
  • Upsells: Een paar upsells.
  • Account activatie: Activering kan even duren.
  • Configuratiescherm en dashboardervaring: cPanel.
  • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): Installatieprogramma met één klik om populaire apps en CMS’en te installeren.

We raden HostPapa aan?

Helaas doen we dat niet.

Hun uptime was goed en de snelheid redelijk. Ze hebben een heleboel verschillende ondersteuningsopties beschikbaar en we hadden persoonlijk een positieve ervaring.

Dieper graven kwamen we erachter dat de ondersteuningservaring over de hele linie te inconsistent is. En er zijn te veel verborgen kosten die hun ‘lage’ promotieprijzen moeilijk te verdragen maken.

Er zijn gewoon te veel andere goede webhosts die u een betere waar voor uw geld geven.

Hoe was je ervaring met HostPapa? We horen het graag, of het nu positief of negatief is (zolang het transparant en eerlijk is).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map