Hosting24 Review – Geweldige uptime en gemiddelde snelheid |

Hosting24 homepage


Hosting24 is in 2008 opgestart en maakt deel uit van het Hostinger-netwerk. Ze bieden service aan 29 miljoen gebruikers in 178 landen.

Net als bij veel andere webhosts zit hun website boordevol hyperbolische taal, inclusief 99,9% uptime-garanties en ‘automatische back-ups’ (die we in een minuut zullen ontkrachten).

Laten we eens kijken hoe ze zich meten.

We hebben in juni 2015 een WordPress-website opgezet met hun goedkoopste shared hosting-plan. Sindsdien hebben we de uptime en snelheid nauwlettend gevolgd, naast het testen van hun klantenondersteuning en het uitvoeren van achtergrondcontroles om onze resultaten samen te stellen in een onpartijdige, eerlijke beoordeling.

Blijf lezen om erachter te komen wat we hebben gevonden.

Voordelen van het gebruik van hosting 24

Hosting24 heeft redelijk goede klantenondersteuning. Ze gooien ook een paar andere leuke dingen in (maar niet essentieel). Dat is het zo’n beetje.

Kijk eens:

1. Redelijk goede klantenondersteuning

Hosting24 biedt voornamelijk ondersteuning via livechat, die ons onmiddellijk heeft verbonden met een van hun ondersteuningsagenten.

Hun antwoorden waren attent, gedetailleerd en duidelijk genoeg. Hoewel er een merkbare vertraging was tussen het beantwoorden van vragen als we nit-picking doen. Een snelle achtergrondcontrole onthult andere vergelijkbare beoordelingen.

Over het algemeen zijn de beoordelingen niet zo slecht.

Hosting24 Ondersteuning

2. Verbeterde beveiliging met geautomatiseerde back-ups

Hosting24 volgt zijn ogenschijnlijk klantgerichte aanpak op door speciale aandacht te besteden aan de beveiliging van uw site.

Veel van hun hostingplannen worden standaard geleverd met Cloudflare DDOS Protection en de ClamAV-antivirusscanner om uw site proactief te beschermen.

Ze maken ook wekelijkse back-ups. In een ideale wereld zou je dagelijkse back-ups hebben. Omdat ze het er gratis in gooien, terwijl veel andere sites je dwingen extra te betalen, is het geen slechte deal. We zullen deze back-ups binnenkort in meer detail bekijken.

Daarnaast bieden ze ook SpamAssassin-bescherming voor e-mails.

3. Amerikaanse en Europese serverlocaties

Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw gedeeld of VPS-hostingaccount, krijgt u de keuze om te kiezen tussen het hosten van uw site op hun Noord-Amerikaanse (Asheville, North Carolina) of Europese (Verenigd Koninkrijk) locaties (afhankelijk van uw doelgroep).

4. Talrijke promotionele verkopen

Als je het goed doet, krijg je misschien een ongelooflijke deal.

Op het moment dat deze recensie werd geschreven (18/5/16 – Update 11/01/18 ze lijken ze nog steeds te doen!), Liepen ze een 50% levenslange korting flash verkoop.

Een snelle blik op hun Facebook-pagina onthult tal van verschillende verkopen, meestal geassocieerd met een feestdag.

5. Gratis website-overdracht (en)

Hosting24 helpt u gratis een bestaande website over te zetten of te migreren als deze elders wordt gehost. (Het is vermeldenswaard dat bijna elke andere host die we hebben beoordeeld dit voordeel ook biedt.)

6. Boven gemiddelde uptime over voorgaande 24 maanden

Een van de eerste dingen die u opvalt wanneer u de Hosting24-website bezoekt, is 99,9% + uptime.

Nadat we ze op de proef hadden gesteld, kregen we het resultaat dat ze bieden.

In de afgelopen 24 maanden heeft Hosting24 in onze test 99,97% uptime kunnen leveren.

Uit onze antecedentenonderzoeken bleek dat veel klanten klagen dat ze geen toegang hebben tot hun website (inclusief het gevreesde bericht ‘Service tijdelijk niet beschikbaar’).

  1. De uptime was vreselijk. Mijn website gaat bijna dagelijks offline. Volgens Pingdom is mijn website al meer dan 50 keer offline geweest. ”
  2. Uptime was het ergste: mijn websites zijn zo vaak down geweest door zogenaamde “serverupdates” en Hosting24 heeft het zelf nooit opgemerkt. “
  3. “De meest voorkomende fout die ik krijg is: Dienst tijdelijk niet beschikbaar
  4. “Ik werkte met Hosting24 maar hield niet van hun stabiliteit en ondersteuning
  5. ‘Nu bieden ze goede service uptime is niet 100%

Gemiddelde uptime van de afgelopen 12 maanden:

  • Gemiddelde uptime van januari 2020: 99,97%
  • Gemiddelde uptime van december 2019: 99,99%
  • Gemiddelde uptime van november 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van oktober 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van september 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van augustus 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van juli 2019: 99,95%
  • Gemiddelde uptime van juni 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van mei 2019: 99,98%
  • Gemiddelde uptime van april 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van maart 2019: 100%
  • Gemiddelde uptime van februari 2019: 99,98%

Hosting24 24-uurs gemiddelde uptime en snelheidHosting24 gemiddelde uptime | Zie statistieken

7. Bovengemiddelde snelheid

Hosting24 presteerde redelijk goed met hun laadtijden. Ze klokten de afgelopen 24 maanden op 668 ms.

Niet de beste die we hebben gezien, maar ook niet de slechtste.

Overweeg dit:

74% van de mensen verlaat uw site voor altijd als deze niet binnen 5 seconden wordt geladen. HALF van de mensen zal niet eens 3 seconden wachten.

Dat betekent dat snelheid niet alleen een belevingsprobleem is. In feite heeft het ook een directe impact op uw conversieratio’s, waardoor sitebezoekers massaal vertrekken.

Een van de belangrijkste factoren voor sitesnelheid komt neer op de snelheid van uw hosting. Er zijn maar zoveel dingen die u kunt doen als de fundering defect is.

Gemiddelde laadtijd laatste 12 maanden:

Hosting24 Gedetailleerde statistieken voor 12 maandenHosting24 gemiddelde snelheid 2019-2020 | Zie statistieken

Nadelen van het gebruik van Hosting 24

Er zijn enkele nadelen die u moet overwegen voordat u zich tot Hosting24 verbindt.

Kijk eens:

1. Beperkte, marginaal voordelige back-ups (ondanks claims op het tegendeel)

Hosting24 adverteert hun back-upfunctie als ereteken op hun website. Helaas, in onze ervaring, voldoet het niet aan de hype.

Dit is waarom:

Reden # 1: ze maken alleen wekelijkse back-ups.

Idealiter moeten deze dagelijks worden gedaan om ervoor te zorgen dat u altijd een kopie bij de hand heeft om te herstellen, voor het geval er iets gebeurt.

Reden # 2. Tijdens de wekelijkse back-up zullen ze je vorige verwijderen.

Dat is niet ideaal, want voor de zekerheid is het altijd beter om meerdere versies te hebben. Vertrouwen op een enkele back-up kan een probleem zijn als er willekeurige problemen of problemen optreden.

Reden # 3. Als klap op de vuurpijl maken ze geen back-up van accounts die groter zijn dan 2 GB.

2BG is niet zo groot. Vooral als uw site zeer visueel is (e-commerce komt voor de geest). Als u afbeeldingen met een hoge resolutie niet goed schaalt, bijsnijdt en comprimeert voordat u ze uploadt, kunt u gemakkelijk een enkele foto meer dan 20 MB laten opnemen. Vermenigvuldig dat met 10 (of 100) en je bent snel aan het maximaliseren.

Al met al, geloof de hype niet!

U kunt waarschijnlijk beter zelf een back-up van de site maken.

Hosting24 prijzen, hostingplannen & Snelle feiten

Hier is een kort overzicht van hun hostingplannen. Ze bieden twee gedeelde plannen:

  • Single Web Hosting: Dit plan begint bij $ 0,80 per maand. Het wordt geleverd met 1 website, 10 GB schijfruimte, 100 GB bandbreedte en de optie om uw serverlocatie te kiezen.
  • Premium webhosting: Dit plan begint bij $ 2,15 per maand. Het wordt geleverd met 50 websites, 20 GB schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, plus aangepaste naamservers en add-on-domeinen.
  • Zakelijke webhosting: Dit plan begint bij $ 3,45 per maand. Het wordt geleverd met onbeperkte websites en bandbreedte. Naast 30 GB schijfruimte, dagelijkse back-ups, aangepaste naamservers en add-on-domeinen.

Hosting24 prijzen en abonnementen

  • Gratis domein? Nee.
  • Gemakkelijke aanmelding: Eenvoudig aanmeldingsproces.
  • Betaalmethoden: Creditcard, PayPal.
  • Verborgen kosten en clausules: Accounts met een enkel bestand van meer dan 1 GB of met meer dan 250.000 bestanden kunnen worden beëindigd zonder kennisgeving aan de accounteigenaar.
  • Upsells: SSL-certificaat.
  • Account activatie: Directe activering.
  • Configuratiescherm en dashboardervaring: cPanel.
  • Installatie van apps en CMS’s (WordPress, Joomla, etc.): Installatie met één klik van populaire apps en CMS’s via Softaculous.

Raden we Hosting24 aan?

Nee we kunnen niet.

Wanneer u zich aanmeldt voor webhosting, betaalt u voor de prestaties.

Namelijk (1) uptime en (2) laadtijden van pagina’s.

De uptime van Hosting24 was, nou ja, net boven het gemiddelde. De beste website ter wereld, die constant offline valt, zal u niet ten goede komen.

De laadtijden van hun pagina’s zijn ongeveer hetzelfde – net iets beter dan de industriestandaard. Dat kan een probleem worden als het gaat om het genereren van inkomsten uit uw site (zoals eerder besproken).

Een snelle blik op onze volledige lijst met webhosting helpt u webhosts te vinden, met een stabielere uptime, razendsnelle laadtijden en fantastische klantenondersteuning – en dat alles tegen een redelijke prijs. Maar als u op zoek bent naar iets heel basaals, dan hebben we ook de beste gratis webhostingservices vermeld (niet aanbevolen).

Heb je ervaring met Hosting24? Laat hieronder een beoordeling achter – goed of slecht – zolang deze eerlijk en transparant is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector