Beste Travel Credit Card Canada

reisbestemming


Wat is de beste manier om de winter in Canada door te brengen??

Door er vanaf te komen.

Op weg naar een tropische bestemming zoals Cuba of Mexico is een tijdrit in de Canadese vakantie. ��

Riu Palace Peninsula Cancun geboekt via Air Miles �� ��

Mijn naam is Gary en ik denk dat ik de afgelopen 4 jaar elke Canadese creditcard heb toegepast en gebruikt. Ik heb geweldige en slechte ervaringen gehad.

Ik heb ook naar meer dan 20 landen kunnen reizen met punten die ik via verschillende kaarten heb verzameld. Hoewel ik in deze handleiding meestal over geeky dingen zoals webhosting, services en kleine biz-tools schrijf, zal ik mijn beste kaartkeuzes met je delen en enkele voordelen voor elk uitleggen.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij de meeste reiskaarten is dat er veel kleine lettertjes zijn. Deals kunnen er op papier hetzelfde uitzien, maar zodra u begint met uitgeven, zult u merken dat vergoedingen en tarieven in feite alle kortingen of beloningen annuleren die u krijgt.

Hoe ik mijn beste keuzes heb gemaakt

De manier waarop ik deze handleiding heb opgebouwd, is vrij eenvoudig. Ik heb de beste onderdelen gekozen voor elke categorie reiskaarten. Ik heb kaarten voor hotellounges als dat uw ding is, de beste cashback of Air Miles.

Het grote verschil tussen mijn gids / aanbevelingen en wat je op grotere financiële sites krijgt, is dat ik deze kaarten heb geprobeerd. Sommige keuzes op grotere sites hebben vreselijke beloningen voor aanmeldingen, maar grote bonussen voor de promotors van het product.

⚠️ Als je op zoek bent naar de snelle en vuile uitsplitsing hiervan, zal ik eerlijk zijn als je op de een of andere manier een Amerikaanse creditcard als Canadees kunt krijgen, zou ik dat aanraden. Gemiddeld geven Amerikaanse kaarten 1,5-2X de bonusaanmeldpunten als Canadese programma’s. Je kunt het kapitalisme en een zeer concurrerende financiële economie daarvoor bedanken. Canada is gewoon niet hetzelfde. 

Dat gezegd hebbende, mijn beste keuze is de TD Aeroplan-kaart (bezoek hun website hier). Aeroplan heeft de hoogste aanmeldingspunten, 2X beloningsprogramma voor online winkelen via hun 2000+ partners, reisverzekering + gratis toegang tot de lounge.

Hoe dan ook, genoeg klagen. Laten we in de gids stappen! ��

Als iemand aanvullende suggesties heeft, klik dan op het contactformulier bovenaan en laat het me weten. Ik herzie dit bericht meestal een of twee keer per jaar, afhankelijk van welke kaarten ik probeer.

Reiscreditcards begrijpen

Met veel reiskaarten kunt u punten en mijlen verzamelen voor dagelijkse uitgaven, waardoor u een groot aantal beloningen kunt verzamelen, zelfs als u niet vaak vliegt.

De overvloed aan reiskaarten en de grote verscheidenheid aan beloningsprogramma’s laten zoveel klanten in het duister. Om uw beslissing gemakkelijker te maken, kijken we naar de beste creditcards in zeven brede reisbeloningencategorieën. Deze categorieën zijn reispunten, airmiles, geld terug op aankopen in vreemde valuta, hotelbeloningen, aanmeldingsbonussen, luchthavenlounges, frequent flyers en de algehele winnaar.

Deze gids is ontworpen als een waardevol hulpmiddel wanneer u een creditcard voor reisbeloningen moet kiezen. Om u het beste van het beste over de hele linie te bieden, zijn de kaarten die we hebben gekozen de leidende spelers in hun categorie.

Tip voor reizigers: Ooit je tas kwijtgeraakt tijdens het reizen? Wist u dat u met het kiezen van de juiste kaart voor elke dag vertraagde bagage $ 500-1000 kunt krijgen. U kunt ook geld terugkrijgen voor vertraagde vluchten of andere luchthavenschendingen.

Onze methodologie

Mijn methodologie was eenvoudig maar gedetailleerd. Ik heb rekening gehouden met de belangrijke factoren zoals het aantal bonuscategorieën, de welkomstaanbiedingen die beschikbaar zijn, de voordelen van reisverzekeringen, de flexibiliteit van loyaliteitsprogramma’s, vrijstellingen van jaarlijkse vergoedingen en nog veel meer. Ik heb beloningspunten berekend op basis van persoonlijke of zakelijke uitgaven.

Daarbij combineerden we verschillende aspecten van maandelijkse uitgaven en aankopen voor items zoals boodschappen, factuurbetalingen, gas, amusement, reizen, restauranteten, apotheek enzovoort.

Hieronder vindt u een overzicht van de beste reiskaarten in Canada. Dit is slechts een momentopname, maar de details van elke kaart staan ​​hieronder.

�� BELANGRIJKE OPMERKING – Deze kaarten veranderen de tarieven vaak, dus als u hier iets ziet dat niet precies hetzelfde is als de website, houd er dan rekening mee dat bedrijven verschillende tarieven en deals zullen aanbieden op basis van de IP-locatie van waaruit u de website bezoekt. Ik doe mijn best om dit zo actueel mogelijk te houden. ��

Beste creditcard voor reispunten

1. Beste algehele reiscreditcard – TD Aeroplan (40K inschrijfbonus)

 • Winnaar: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Jaarlijkse vergoeding: $ 120, maar wordt geleverd met een korting voor het eerste jaar. (Dus …. $ 0 kosten)
 • Inkomensvereisten: Beschikken over $ 60.000 aan persoonlijk inkomen of $ 100.000 aan gecombineerd jaarlijks gezinsinkomen.
 • Enkele van zijn voordelen: een welkomstbonus van 40.000 Aeroplan-mijlen

Er zijn zoveel goede deals beschikbaar in de categorie creditcardbeloningen, dus het was moeilijk om er een te kiezen. Maar na een grondige analyse besloot ik uiteindelijk dat op de Canadese markt de kroon van de beste algemene reisbeloningenkaart van TD® Aeroplan® Visa Infinite * is

Foto door Chris Lawton op Unsplash

Het is momenteel het populairste beloningsprogramma in Canada. Vanwege zijn populariteit streven Canadezen er voortdurend naar om Aeroplan-punten te verzamelen hoe dan ook. Kaarthouders kunnen mijlen verdienen die ze kunnen inwisselen voor hotels, vluchten, autoverhuur, vakantiepakketten, diverse handelswaar en kaartjes voor evenementen.

De het beste van alles is dat kaarthouders tweemaal hun punten kunnen verdienen door items te kopen bij aan Aeroplan gelieerde partners. Daarom, als u lid bent van de 5 miljoen Aeroplan-community, is het de moeite waard om een ​​Aeroplan-kaart te krijgen.

Om te illustreren waarom deze kaart als de beste in zijn soort wordt beschouwd, volgt hier een samenvatting van enkele van de voordelen:

 • Het rolt de rode loper uit door een geweldige welkomstbonus van 40.000 Aeroplan-mijlen te geven.
 • Het omvat een uitgebreid reisverzekeringspakket.
 • Het zorgt voor voorrang bij inchecken en instappen wanneer u op AirCanada.com reist met Aeroplan-vluchtbeloningen.
 • Kaarthouders ontvangen jaarlijks een gratis gastenpas voor de Air Canada Maple Leaf Lounge.
 • Verdubbel de mijlen die u verdient met aankopen bij deelnemende Aeroplan-partners en online retailers via de Aeroplan eStore.
 • Biedt 1,5 punten voor elke $ 1 die wordt uitgegeven aan gas, boodschappen, drogisterij en aankopen bij AirCanada.com
 • Voor andere aankopen is dit een punt voor elke bestede $ 1.
 • Zolang u een TD Aeroplan-creditcardhouder bent, verlopen uw Aeroplan-mijlen niet.
 • Bekijk hier de enorme lijst met Aeroplan-partners. hoeveel aeroplan-miles verdien ik op een vlucht
Hoeveel Aeroplan-mijlen verdien ik tijdens een vlucht??

Onze keuze voor de beste reisbeloningskaart wordt geleverd met veel voordelen. Het zit boordevol verschillende functies waardoor het opvalt, bijvoorbeeld de onweerstaanbare welkomstbonus van 40.000 Aeroplan Miles. Om dit in perspectief te plaatsen, deze beloning is ongeveer vergelijkbaar met 2 premium economy korte afstandsvluchten.

Behalve dat het vrij lucratief is, biedt dit pakket de mogelijkheid om met elke uitgegeven dollar Aeroplan-mijlen te verdienen. Elke. Dollar. Besteed. De verhouding tussen verdiende mijlen en uitgegeven dollars is als volgt: 1,5 Aeroplan-mijlen voor elke $ 1 op gas, boodschappen, drogisterij en op AirCanada.com; dan levert het 1 Aeroplan Mile op voor elke dollar die aan al het andere wordt uitgegeven.

Daarom wint het onze toppositie als de beste algemene creditcard die beschikbaar is, zonder twijfel.

Hoe Aeroplan Miles in te wisselen?

Het inwisselingsproces voor deze kaart hangt af van wat u probeert in te wisselen. Voor zaken als merchandise- of evenemententickets is het proces net zo eenvoudig als aankopen doen via hun online eStore. Bovendien verdienen aankopen bij Aeroplan-partnerwinkels dubbele beloningen voor kaarthouders, waardoor ze snel en gemakkelijk Aeroplan-miles kunnen verzamelen.

Andere exclusieve voordelen en voordelen zijn onder meer een 24-uurs conciërgeservice die 24 uur per dag beschikbaar is.

Ongelooflijk episch lijkt sommigen misschien overboord bij het beschrijven van de reis- en autoverzekering, maar het is misschien niet ver weg. Het heeft tot $ 1 miljoen aan medische dekking voor reisverzekeringen gedurende de eerste 21 dagen voor kaarthouders die jonger zijn dan 65 jaar. Het omvat ook andere soorten relevante reisverzekeringen zoals vertraagde / verloren bagage, reis / annulering, vlucht / reisvertraging en autoverhuurverzekering.

Ten slotte heb je toegang tot al deze coole premiumvoordelen tegen een bescheiden jaarlijkse vergoeding van $ 0 (na de korting).

Een laatste ding – Aeroplan-verzekering

Zoals ik al zei in de tip hierboven, heeft Aeroplan een aantal geweldige prikkels om klanten aan te moedigen om vluchten en vakanties te boeken, waaronder een annuleringsverzekering, geld als je koffer kwijtraakt en een heleboel andere kleinere incentives.

Tip voor het beste algemeen: Kijk uit voor programma’s met partners en overeenkomsten waarmee u punten kunt overdragen. Dus als u bijvoorbeeld 500 punten tekort komt voor een gratis hotelverblijf, kunt u nog steeds punten halen uit de extra die u in uw luchtvaartprogramma heeft. Hint hint… de onderstaande kaart doet dat. ��

2. Beste voor reispunten – Scotiabank American Express

 • Winnaar: Scotiabank Gold American Express® Card
 • Jaarlijkse vergoeding: $ 120
 • Inkomen in aanmerking komen: Maak een minimum van $ 12.000 aan jaarinkomen.
 • Enkele voordelen: mogelijkheid om in het eerste jaar maar liefst 30.000 Scotia Rewards-punten te verdienen.

Er zijn zoveel creditcardproducten beschikbaar en de overvloed maakt het een uitdaging om te beslissen welke de beste puntencreditcard is. Hoewel ze mogelijk beperken waar u uw punten aan kunt besteden, bieden de meeste echter de mogelijkheid om punten over te dragen tussen programma’s.

De Scotiabank Gold American Express® Card blinkt uit in een belangrijke factor die kaarthouders ertoe dwingt een bepaalde reiskaart te selecteren. De verhouding tussen punten en dollar vertegenwoordigt het bedrag in dollars dat punten waard zijn.

Drie niveaus worden aangeboden door Scotiabank Gold American Express® Card in hun Scotia Rewards-puntenprogramma. Met elk bedrag dat wordt gebruikt in in aanmerking komende etablissementen zoals supermarkten, restaurants, drankgelegenheden en fastfoodrestaurants, krijg je maar liefst 5 Scotia Rewards-punten.

Geweldige aanmeldingsbonus + 25.000 beloningspunten

Met deze reisbeloningskaart kunnen gebruikers snel en gemakkelijk tot $ 300 aan bonus Scotia Rewards-punten verzamelen, zelfs in hun eerste jaar. Als u binnen de eerste drie maanden na het openen van een account $ 1.000 uitgeeft aan in aanmerking komende dagelijkse aankopen, verdient u automatisch 25.000 Scotia Rewards-punten.

Scotiabank Gold heeft onlangs echter de jaarlijkse vergoeding op de kaart verhoogd van $ 99 naar $ 120. Deze opmerkelijke wandeling kan de aantrekkingskracht van de kaart verminderen. Ondanks deze stijging is de prijs nog steeds verstandig in vergelijking met vergelijkbare kosten die door andere reiskaarten in rekening worden gebracht.

Desalniettemin biedt het u nog steeds grote voordelen zoals de afwezigheid van buitenlandse transactiekosten, met een Amex Front Of the Line® toegang en uitgebreide reisverzekering.

Flexibele overdraagbare punten

Een ander indrukwekkend kenmerk dat deze kaart vertoont, is de flexibiliteit van het programma voor het inwisselen van beloningen. Het proces is eenvoudig en vereenvoudigd – het enige dat nodig is, is inloggen op het systeem en vervolgens doorgaan met het selecteren van de optie “Punten toepassen op reizen”. Vervolgens kunt u de verzamelde Scotia Rewards-punten gebruiken om eventuele reisgerelateerde kosten die van uw creditcard worden afgeschreven, te compenseren. Deze kunnen zaken omvatten zoals vluchten, hotels, huurauto’s, enzovoort.

Het gemak is een verademing: het belast je niet met vervelende beperkingen of black-outperiodes. Dit zijn enkele van de redenen waarom Scotiabank Gold American Express® Card vaak wordt gerangschikt als de beste reiscreditcard in Canada.

3. Beste voor Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Winnaar: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Jaarlijkse vergoeding: $ 120, hoewel het het eerste jaar afstand doet.
 • In aanmerking komende inkomsten: $ 80.000 aan jaarlijks inkomen, of $ 150.000 voor een huishouden.
 • Enkele van zijn voordelen: 3000 AIR MILES-welkomstbonus.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® is gewoon een van de beste manieren om beloningen te verdienen in Canada. Het Air Miles-programma zet dagelijkse boodschappen voor boodschappen en gas om in voordelen zoals gratis kaartjes voor evenementen, hotelverblijven, vluchten, autoverhuur en zelfs elektronica.

Een genereuze bonus en een hoog verdienpercentage zijn slechts enkele van de dingen die de BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®-reiskaart opwindend maken. Het geeft u direct na uw eerste aankoop 1.000 airmiles, en alsof dat nog niet genoeg is, is het dat niet geeft u een extra 2.000 airmiles zodra u in de eerste drie maanden van uw lidmaatschap tot $ 3.000 op uw creditcard heeft gestort.

Bovendien is het verdiende tarief van één AIR MILE voor elke aankoop van $ 10 het hoogste rendement voor een AIR MILES-creditcard. De Mastercard Airport Experiences, bestaande uit twee gratis jaarpassen, worden aangeboden via het LoungeKey airport lounge-programma.

Kaarthouders komen ook in aanmerking voor 15% korting op hun AIR MILES-vluchten in Noord-Amerika, op voorwaarde dat de vluchten moeten worden geboekt met AIR MILES. Het wordt geleverd met een uitgebreid reisverzekeringspakket dat bestaat uit een medische reisverzekering van 15 dagen per reis.

⚠️ Eerlijk gezegd ben ik geen grote fan van deze kaart. Voor het bedrag van het bedrijf dat BMO duidelijk maakt van zijn creditcardklanten, vind ik dit een behoorlijk magere bonus. Als beloningspunten + voordelen zijn wat je zoekt, dan ontbreekt deze kaart zeker. ⚠️

4. Beste geld terug bij aankopen in vreemde valuta – Roger’s Wireless

 • Winnaar: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Jaarlijkse vergoeding: $ 0
 • In aanmerking komende inkomsten: Beschikken over $ 80.000 aan persoonlijk inkomen of $ 150.000 aan gecombineerd jaarlijks gezinsinkomen.
 • Enkele van de voordelen: u krijgt 4% cashback op alle aankopen in vreemde valuta.

Cash, zegt het gezegde, is koning. Evenzo, met betrekking tot beloningen, kunt u met cashback-creditcards een klein percentage terugkrijgen van het bedrag dat u aan aankopen heeft uitgegeven. Rogers ™ World Elite Mastercard® doet echter een extra stap door uw reiskosten in vreemde valuta te maken om als geen andere kaart contant geld op te bouwen.

Foto door pina messina op Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® verdiende zijn toppositie door kaarthouders in staat te stellen een enorme 4% cashback op alle toegestane aankopen in vreemde valuta. Maar voordat je te duizelig wordt van opwinding, vergeet niet dat het wordt geleverd met een buitenlandse transactiekosten van 2,5%. Dit wordt echter gecompenseerd door de enorme cashback van 4%, waardoor een aanzienlijke netto winst van 1,5% cashback overblijft.

Kaarthouders krijgen 2% cashback op Rogers-producten en -diensten, terwijl ze 1,75% cashback krijgen op al het andere. Ze hebben ook recht op een gratis aanvullende kaart, waarmee ze elk jaar nog meer geld kunnen verdienen.

Met de Mastercard® Pay gecombineerd met de Rewards ™ -app, kunt u onmiddellijk cashback-beloningen toepassen op toegestane aankopen van minimaal $ 20 die u in de afgelopen 90 dagen met uw creditcard heeft gedaan.

Tip voor geld terug liefhebbende bedrijven – Hoewel 1,5% behoorlijk slecht is, kunt u als enige oprichter van een bedrijf alle daaropvolgende zakelijke uitgaven via de kaart uitvoeren en een mooi rendement op de advertentie-uitgaven van de klant of andere uitgaven terugkrijgen. Dit is alleen van toepassing als u 1-2 miljoen per jaar aan zakelijke uitgaven doet.

5. Beste aanmeldingsbonus – Scotiabank paspoort oneindig (35k punt)

 • Winnaar: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kaart
 • Jaarlijkse vergoeding: $ 139
 • In aanmerking komende inkomsten: Beschikken over $ 60.000 aan persoonlijk inkomen, of $ 100.000 aan jaarlijks gezinsinkomen, of ten minste $ 250.000 aan beheerd vermogen.
 • Enkele van zijn voordelen: biedt in het eerste jaar tot 35.000 bonusbeloningspunten

Of u nu de voorkeur geeft aan kaarten met substantiële welkomstbonussen, de hoogste verdiencijfers bieden, of in plaats daarvan hunkeren naar een betrouwbare reisgenoot, met Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card bent u verzekerd.

Een aanzienlijke aanmeldingsbonus is een van de beproefde manieren waarop creditcardmaatschappijen kaarthouders binnenhalen, en u moet profiteren van deze strategie om uw reisbeloningen een flinke boost te geven. Van alle strategieën die worden gebruikt om kaarthouders te verleiden zich aan te melden voor reisbeloningsprogramma’s, lijkt Scotiabank Passport de Heilige Graal onder de knie te hebben.

Zodra u zich aanmeldt, rolt Scotiabank de welkomstmat uit, zodat u in het eerste jaar alleen al kunt verdienen 35.000 Scotia Rewards-punten. Deze beloningspunten vertalen zich in ongeveer $ 350 om alleen te reizen.

Dit is hoe de verdienmethodiek werkt: de eerste 3 maanden als kaarthouder biedt de mogelijkheid om tot 25.000 Scotia Rewards-bonuspunten te verdienen met de eerste $ 1.000 aan dagelijkse aankopen.

Verdien 10.000 extra punten

Bovendien mogen alle kaarthouders verdien jaarlijks een bonus van 10.000 punten nadat ze minimaal $ 40.000 hebben uitgegeven op in aanmerking komende, dagelijkse aankopen per jaar. Andere voordelen zijn de mogelijkheid om 2 Scotia Rewards-punten te verdienen voor elke dollar die wordt uitgegeven aan in aanmerking komende restaurants, supermarkten, entertainmentartikelen en dagelijkse aankopen van openbaar vervoer, zoals bussen, metrotokens en taxi’s.

Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card is ook ontworpen met het oog op reizigers. Daarom wordt Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card geleverd met weinig of geen reisbagage, waardoor het een waardige reispartner is met zijn bewonderenswaardige beleid om geen buitenlandse transactiekosten in rekening te brengen.

Vanwege dit gebrek aan kosten besparen reizigers elke keer dat ze hun kaart gebruiken geld. In zowel binnen- als buitenland ervaren kaarthouders geen toeslagen voor wisselkoerskosten bij aankopen in vreemde valuta. Reisgerelateerde voordelen zijn onder meer een reisverzekering, zes gratis jaarlijkse loungepasjes voor de luchthaven en een aanmeldingsbonus die momenteel $ 250 waard is.

Deze kaart is ideaal voor mensen die een kaart willen die ze zowel in binnen- als buitenland zonder zorgen of gedoe kunnen gebruiken. Bovendien is Scotiabank een Visa-kaart en wordt daarom overal ter wereld algemeen geaccepteerd.

Het is ook een gratis Priority Premier Pass-lidmaatschap jaarlijks zes gratis bezoeken aan luchthavenlounges.

6. Best Hotel Rewards – Best Western Mastercard

 • Winnaar: Best Western Mastercard®
 • Jaarlijkse vergoeding: $ 0
 • Inkomensvereisten: er is geen minimuminkomen vereist.
 • Enkele van zijn voordelen: een welkomstbonus van 20.000 Best Western Mastercard®

De hotelaccommodatie die u kiest, hangt af van factoren zoals betaalbaarheid, persoonlijke voorkeuren en keuze. Met andere woorden, dit is geen voorstel dat voor iedereen geschikt is. Best Western Mastercard® neemt deze filosofie in acht en maakt de beloning zo flexibel mogelijk.

Ze stellen kaarthouders in staat hun beloningen in maar liefst 100 Best Western-hotels over de hele wereld in te wisselen voor zaken als hotelverblijven, cadeaubonnen, restaurants en nog veel meer. Daarom, wanneer Canadezen lokaal of in het buitenland moeten reizen, is Best Western Mastercard® vaak een praktische en verstandige keuze.

Nadat u uw eerste in aanmerking komende aankoop heeft gedaan, is de bonus voor het ondertekenen van 20.000 Best Western Rewards®-punten voldoende om u een absoluut gratis verblijf van één nacht te bezorgen. De overvloed aan hotels en een verscheidenheid aan opties maken het voor kaarthouders gemakkelijk om deze punten te verzamelen.

Naast de flexibiliteit is er geen jaarlijkse vergoeding. De beschikbaarheid van talloze Best Western-hotels wereldwijd maakt het voor een kaarthouder gemakkelijk om een ​​hotel te vinden dat past bij hun smaak en budget. Het maakt het ook gemakkelijker om te profiteren van punten om gratis hotelverblijven te krijgen.

7. Beste luchthavenlounges – Scotiabank Platinum

 • Winnaar: Scotiabank Platinum American Express®-kaart
 • Jaarlijkse vergoeding: $ 399
 • Inkomen in aanmerking komen: Maak een minimum van $ 12.000 aan jaarinkomen.
 • Enkele van zijn voordelen: 30.000 Scotia Rewards-punten bij eerste in aanmerking komende aankoop.

Ik hou van rondhangen op het vliegveld – zei absoluut niemand. Gelukkig voor belegerde reizigers overal, geven creditcardmaatschappijen eindelijk gehoor aan hun frustratie en hebben ze een steeds gewilder gemak toegevoegd. Toegang tot wereldwijde luchthavenlounges is een populair reisvoordeel dat Scotiabank Platinum American Express® Card heeft benut in haar voordeel en tot vreugde van haar kaarthouders.

Scotiabank Platinum heeft een gratis Priority Pass-lidmaatschap dat gepaard gaat met maar liefst tien gratis loungebezoeken per jaar. Aangezien de meeste mensen niet zo vaak per jaar reizen, zijn deze gratis loungebezoeken voldoende voor de meeste kaarthouders.

Een reisverzekering, samen met 30.000 bonus Scotia Rewards-punten onmiddellijk na de eerste aankoop, zou het een waardige overweging moeten geven. Ook mogen 4 Scotia Rewards-punten voor elke dollar die wordt uitgegeven aan in aanmerking komende supermarkten, benzinestations, entertainment en eetgelegenheden niet lichtvaardig worden opgevat.

Het kost echter een vrij hoge jaarlijkse vergoeding van $ 399.

Overzicht

Mensen belonen met punten of mijlen voor het doen van dagelijkse aankopen, is de manier waarop creditcardmaatschappijen klanten stimuleren hun kaarten te gebruiken. Een creditcard met reisbeloningen biedt de kaarthouder enorme voordelen met vluchten, hotelaccommodatie en transportdiensten.

Sommige beloningen zijn geavanceerder en bundelen premiumvoordelen zoals toegang tot chique luchthavenlounges en uitgebreide reisverzekeringen tot hun pakket. Reiskaarten zijn een must voor reizigers omdat ze handig, snel zijn en helpen geld te besparen op reisgerelateerde uitgaven.

Ik hoop dat deze gids nuttig was! Voel je vrij om me een bericht te sturen als je tips en trucs hebt die je aan deze pagina wilt toevoegen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map