Beste reseller-hosting

Omdat de meerderheid van de mensen die op deze pagina terechtkomen webdesigners zijn die bezig zijn hun bedrijf op te schalen door middel van resellerhosting, zullen we het vanuit die hoek bekijken..


Omdat we zelf een webbureau zijn met VEEL hostingaccounts (we hebben veel zijprojecten en experimenteren graag), hebben we al het onderzoek gedaan en onze eigen top 5 van de beste reseller-hostingbedrijven voor de VS (en daarbuiten).

We hebben ons voornamelijk gericht op webhosts die reselleraccounts aanbieden die zowel cPanel als WHM bevatten (maar daarover later meer).

Kanttekening: onze # 1 heeft een behoorlijk grote tijdelijke korting, pak het zolang het duurt!

We hebben de analyse gedaan, reseller hosting reviews & vergelijkingen zodat u dat niet hoeft te doen, wat resulteert in een lijst met de beste reseller-hostingproviders voor de VS. De onderstaande tabel geeft u een handig overzicht van – naar onze mening – de top 5 reseller-hosts, gesorteerd op beoordeling, met details over de kosten / maand, & hun beste eigenschappen.

Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Functies Schijfruimte Aantal accounts Website
InMotion-logo$ 13,99 (50% korting)Onbeperkte accounts, 80 GB schijfruimte, speciale IP, gratis factureringssoftware!80 GBOnbeperkt
A2HostingLogo$ 13,19Altijd geld-terug-garantie, gratis SSL + servers wereldwijd.30 GB40
siteground-logo$ 17,5 voor 5 credits / accountsGeweldige prestaties, gratis SSL-installatie met één klik, wereldwijd bereik – op krediet gebaseerd systeem, dat sommigen niet leuk vinden.10 GB per tegoed5
Logo van Greengeeks$ 19,95Super groen, onbeperkte schijfruimte, datacenter in AmsterdamOnbeperkt10
WP Engine-logo$ 290 (n.v.t. ter plaatse voor het Agency-programma)Deskundige WP-ondersteuning, super high-end, zeer snelle servers.Onbeperkt15

“Met zo veel hostingbedrijven om uit te kiezen, kan het vinden van een goede oplossing die aan uw behoeften voldoet erg tijdrovend zijn, vooral omdat ze allemaal dezelfde functies lijken te bieden tegen een iets andere prijs, waardoor de meeste mensen zich afvragen waar het verschil ligt …

Dus afgezien van ons tabeloverzicht hierboven, hebben we hieronder ook een iets gedetailleerdere top 5 gemaakt. We hebben de volgende criteria gebruikt om de beste webhosts te sorteren: ondersteuning, betaalbaarheid en prestaties / kracht. Genieten!”

Matthew Rogers
Hosting-editor

Best Reseller Hosting USA – Recensies mei 2020

1. InMotion Hosting

Website: www.inmotionhosting.com
Prijs:
$ 13,99
Schijfruimte: 80 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Met een 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, meer schijfruimte dan de meeste andere resellerhosts EN onbeperkte accounts voor zelfs het eenvoudigste resellerplan … InMotion weet hoe ze hun resellerservices op de markt moet brengen. Ze staan ​​meestal bekend om hun duurdere bedrijfsgerichte hostingplannen, maar achter de hoge kosten van de normale webhostingpakketten vinden we een verrassend betaalbaar aanbod van resellerservices.

Alle plannen bevatten een gratis domein, onbeperkte accounts, malware & DDoS-bescherming voor maximale beveiliging, gratis factureringssoftware, back-ups en nog veel meer. Combineer dat allemaal met een korting van 50% die ze momenteel hebben, en ze verdienen echt de # 1 plek!

Hun goedkoopste resellerplan begint pas bij $ 13,99 (50% korting) 

2. A2-hosting

Website: www.a2hosting.com
Prijs:
$ 13,19
Schijfruimte: 30 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

A2 Hosting-logo

A2 Hosting is een andere host die weet wat ze doen als het gaat om resellerhosting. Hoewel ze minder aanbieden voor een vergelijkbare prijs, bieden ze ook supersnelle servers in andere landen over de hele wereld, waardoor uw klanten indien nodig een wereldwijd bereik hebben. Wat we echt leuk vinden aan A2 in vergelijking met InMotion, is hun toewijding om het platform zo WordPress-geoptimaliseerd mogelijk te maken. WP draait super soepel op hun servers.

Combineer dat met een geld-terug-garantie op elk moment en ze krijgen gemakkelijk onze # 2-plek.

Hun reseller-hostingplannen beginnen bij slechts $ 13,19 voor 40 accounts en 30 GB opslag.

3. SiteGround

Website: www.siteground.com
Prijs:
£ 11,25
Schijfruimte: 10 GB per account
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Logo van SiteGround

Hoewel SiteGround bekend staat om hun epische prestaties met WordPress (ze worden tenslotte aanbevolen door WordPress zelf, wat erg indrukwekkend is), geven we voor resellerplannen de voorkeur aan InMotion of A2. Het is niet zo dat hun prestaties niet geweldig zijn, want dat is het wel. Hetzelfde met de ondersteuning en al het andere dat u verwacht van een geweldige webhost zoals SG.

Het is hoe ze hun reseller-hostingplannen prijzen, SiteGround werkt met een creditsysteem in plaats van het meer rechttoe rechtaan geld voor # accounts / schijfruimte (wat een beetje verwarrend kan worden, we geven zeker de voorkeur aan het andere systeem). Hun plannen beginnen bij minimaal 5 studiepunten vereist = 5 x $ 42 per jaar – dat is $ 17,5 / maand

4. GreenGeeks

Website: www.greengeeks.com
Prijs:
$ 19,95 / maand
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

GreenGeeks-logo

GreenGeeks is zeker niet de goedkoopste, maar ze worden geleverd met verbluffende prestaties, wereldwijde datacenters en ze stoppen 300% van de energie die ze verbruiken terug in het net! Ze zijn ook zeer schaalbaar, geven u een WHMCS-licentie voor factureringsbeheer, hebben een aantal geweldige beveiligingsfuncties EN bieden gratis migraties als u die nodig heeft.

Hun goedkoopste resellerplan begint bij $ 19,95 / maand voor 10 accounts.

5. WP-motor

Website: wpengine.com
Prijs:
 N.v.t.
Schijfruimte: N.v.t.
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

WP Engine-logo

WP Engine is al geruime tijd de standaard voor hoogwaardige beheerde WP-hosting, vandaar dat we ze op de lijst vermelden. Ik ga niet beginnen met het opsommen van alle functies die bij hun services horen, omdat we hier een tijdje zullen zijn … maar het bevat vrijwel alles wat je maar kunt bedenken, van SSL’s tot razendsnelle serverconfiguraties, CDN, deskundige WP-ondersteuning, geweldige beveiliging, geautomatiseerde updates en nog veel meer.

Dat gezegd hebbende, wat hen zeker tegenhoudt voor wederverkopers, is hun prijsstelling … die is er niet. U moet hun Agency-programma aanvragen om de informatie voor hun reseller-hostingplannen te krijgen.

Als u hun normale prijzen buiten het bureauprogramma controleert, is het $ 290 / maand voor 15 sites, wat erg prijzig is, maar aan de andere kant zijn ze heel erg goed in wat ze doen.

Amerikaanse reseller die onderzoekers host

Hosting van resellers in de VS: dieper graven

Waar u op moet letten bij het onderzoeken van resellerhosting in de VS..

Meer dan ooit is het een fantastisch idee om online bedrijven te starten. Amerikaanse bedrijven kunnen specifiek profiteren van de 95% van de Amerikanen die tijdens hun leven online aankopen hebben gedaan, waarvan de helft liever op internet winkelt.

Een nieuwe en populaire methode om te profiteren van e-commerce en nieuwe webmasters wordt over het algemeen een resellerhost. Wanneer u een resellerhost wordt, verkoopt u hostingruimte door aan bedrijven, webagentschappen, nieuwe webmasters, enz. Het is op abonnementsbasis, dus u kunt echt goede winsten behalen.

Het kiezen van de beste reseller-hosting voor uw bedrijf zal een soepel proces zijn dat leidt tot inkomsten, of een enorme hoofdpijn en winstderving als gevolg van technische problemen en slechte ondersteuning.

Het is belangrijk om verschillende opties te onderzoeken voor webhosts die betaalbare abonnementen aanbieden, zodat u een betrouwbaar plan kiest. Als u kiest voor de eerste optie die u vindt, neemt u mogelijk genoegen met een service die niet geschikt is voor uw bedrijf.

Om te weten wat een geweldige reseller-host is, moet u weten wat kenmerkend is voor een uitstekende service. Dit zijn verschillende dingen waar u op moet letten bij het onderzoeken van reseller-hosts in de Verenigde Staten, en tips om te weten of u de beste service ontvangt. Trouwens, we hebben ook vergelijkingen gemaakt voor resellerhosting in Australië en resellerhosting in het VK.

Wat is Reseller Hosting?

Voor degenen die nog steeds niet zeker weten wat reseller-hosting precies is, kan het een beetje verwarrend zijn als u niet precies weet wat de exacte zakelijke relatie is. Dit is een service die wordt aangeboden door Amerikaanse webhosts aan particulieren, bedrijven en organisaties.

Het begint met het kopen van webruimte van een grotere server en het verkopen van die ruimte aan bedrijven die een website willen die (door henzelf of een webbureau) is ontworpen en wordt beheerd door de resellerhost. Reseller-hosts ontwerpen vaak de webpagina of site van het bedrijf voor hen, verstrekken up-to-date informatie aan de pagina’s en behandelen de klantenservice. Deze details zijn echter allemaal gebaseerd op wat de primaire host-service biedt aan reseller-hosts waarmee ze werken.

Reseller-hosting is een perfecte manier voor website-ontwikkelaars om hun praktijk uit te breiden, hun netwerk uit te breiden en hun inkomen te verhogen.

Wees gewaarschuwd dat bedrijven professionele service van hosts verwachten: ze stellen veel vertrouwen in het beheer en de functionaliteit van hun sites, dus het is aan jou om ervoor te zorgen dat de primaire host die je kiest kwaliteit is. Anders verliest u veel geld door onbetrouwbaarheid. Het is belangrijk om te beoordelen wat verschillende potentiële hosts bieden op basis van een paar belangrijke componenten.

Kosten

Het zal moeilijk zijn om uit te rekenen hoeveel u financieel kunt veroorloven om aan een reseller-hostingservice te besteden. U weet niet wie uw toekomstige klanten zijn of hoeveel ruimte ze zullen vragen om te betalen, en ook niet hoeveel klanten u zult hebben. Hoe dan ook, u wilt een betaalbaar abonnement dat nog steeds correct en professioneel functioneert. U moet een ruw budget berekenen en inschatten hoeveel ruimte u voor elke klant wilt toewijzen en een plan kiezen waarmee u zich dienovereenkomstig kunt aanpassen.

Afhankelijk van elke klant moet u ook verschillende plannen kunnen opstellen op basis van hun behoeften. Eén client kan 1 GB aan ruimte hebben, nog eens 3 GB of zelfs 10 GB. Hoewel het lastig kan zijn om ruimte voor klanten voor te bereiden, moet u er rekening mee houden dat u altijd verschillende plannen kunt aanpassen of aanbieden.

Zelfs in Amerika, verwacht nooit een gratis webhostingservice te vinden. U moet zelfs ongelooflijk goedkope plannen vermijden, omdat ze waarschijnlijk te mooi zijn om waar te zijn en waarschijnlijk zullen crashen.

Bandbreedte / schijfruimte

Controleer altijd zowel de bandbreedte als de schijfruimtelimieten, aangezien ze bepalen hoe groot de sites van uw klanten kunnen worden EN hoeveel gegevens ze maandelijks mogen gebruiken.

cPanel / WHM beschikbaar

In de Verenigde Staten is cPanel de industriestandaard voor website-hosting. Het biedt grafische interfaces en automatiseringstools in de vorm van een bedieningspaneel waarmee hosts en hun klanten hun sites gemakkelijk kunnen beheren. Vanwege cPanel hoeft u geen ingewikkelde computersoftware en codering te begrijpen om een ​​resellerhost te zijn.

WHM (Web Host Manager) is een systeem waarmee gebruikers eenvoudig hun cPanel-accounts voor alle klanten kunnen beheren. Ze gaan hand in hand en u zult een veel gemakkelijkere en waarneembare service aan klanten bieden als uw plan wordt onderhouden door WHM en cPanel. U kunt pakketten en plannen instellen, statistieken bekijken en meerdere upgrade- / downgrade-accounts hosten. Het komt zelden voor dat zelfs de goedkopere reseller-hostingbedrijven geen WHM zouden hebben, maar het kan nooit kwaad om het dubbel te controleren.

Serverlocaties

Dit is een van de belangrijkste en over het hoofd geziene items op deze lijst! Zorg er altijd voor dat uw server zich daadwerkelijk in de Verenigde Staten bevindt. We kunnen er gemakkelijk van uitgaan dat we toegang hebben tot webpagina’s die we overal kunnen hosten. Als u besluit uw markt naar het buitenland uit te breiden, vermindert CloudFlare vertragingen.

Uptime

Zorg ervoor dat elke claim die een server aan u verkoopt, zoals 99% uptime, dat ze hun verkoopargument kunnen ondersteunen. Lees indien mogelijk beoordelingen om te zien of anderen vertraging hebben opgelopen voordat ze beleggen.

Klantenservice

Het is van cruciaal belang dat uw server volledige communicatie tussen klanten mogelijk maakt met 24/7 ondersteuning en of live chat. Klanten zullen hun plannen stopzetten als ze denken dat ze elders een beter ondersteuningssysteem kunnen krijgen en dat eventuele problemen met de site onmiddellijk zullen worden aangepast.

Aantal toegestane accounts

Dit is een belangrijke herinnering bij het bekijken van de bandbreedte en ruimte-opties van een server. Het bepaalt hoeveel zaken u kunt doen en uw potentiële inkomen. U wilt ervoor zorgen dat u niet te veel accounts beschikbaar heeft, anders neemt de capaciteit en bandbreedte van iedereen in gevaar. Probeer het evenwicht in uw bedrijf te bewaren, zodat niemand zich beknot voelt.

Andere functies / technische specificaties

Andere dingen om te overwegen zijn snelheidoptimalisatie (bieden ze SSD-opslag of LiteSpeed?), RAM (Random Access Memory van 1 gb is genoeg), Disk IO (ongeveer 2 MB), dagelijkse back-ups, SSL-certificaten (zou gratis moeten zijn), onbeperkt bandbreedte en CPU (hoeveel cores zijn er beschikbaar?).

Het zal u ook helpen om script-apps met 1 klik te installeren, zoals WordPress of Joomla, die standaard zijn bij cPanel.

Als je overweldigd bent door alles wat je moet overwegen, onthoud dan dat je onderzoek zijn vruchten zal afwerpen als je als reseller-host een extra inkomen kunt verdienen!

OF

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map