Beste e-commerce hosting voor het VK

Als een webbureau met VEEL hostingaccounts (we hebben talloze zijprojecten en experimenteren graag), hebben we een redelijk goed idee van wat een geweldige webhost definieert. De kwaliteit van uw webhostingprovider kan een enorme impact hebben op het potentiële succes van uw online winkel.


Laten we bijvoorbeeld de snelheid van de website nemen, wist u dat een vertraging van 1 seconde betekent dat paginaweergaven met 11% afnemen, dat betekent dat meer dan 1/10 van de bezoekers zich afwendt voor elke seconde dat uw site nog steeds wordt geladen … daarom is een fatsoenlijke website gastheer is essentieel!

Dit zijn onze beste e-commerce hostingproviders voor het VK, echte kwaliteit hosting zonder de bank te breken.

Kanttekening: Onze # 1 heeft een tijdelijke korting van 69%! Grijp het zolang het duurt!

Enkele van de bekendere merken / sites die naar onze inhoud linken:

We kennen onze dingen, een klein voorbeeld van onze vele getuigenissen:

Tom is gepassioneerd en begrijpt snel de behoeften van zijn klanten. Ik heb echt zijn bereidheid gewaardeerd om kennis te delen en me te bekwamen in het gebruik van mijn gloednieuwe website. Bedankt Tom!

Sally Mac
Tabellen met inhoud

MangoMatter maakte het zo eenvoudig om onze huidige website te ontwerpen. Tom was persoonlijk betrokken vanaf het eerste consult tot aan de voltooiing, en hij is nog steeds direct beschikbaar voor eventuele aanpassingen!

Demitrios Lecatsas
Fris haar

We kozen Tom om onze website te ontwerpen omdat we de stijl van andere websites die hij had ontworpen, leuk vonden. Het hele proces verliep zonder stress. Tom was zo behulpzaam en geen van onze meerdere verzoeken was teveel moeite. Tom is een plezier om mee te werken. We houden van de website die hij voor ons heeft gemaakt, hij is zo gemakkelijk te gebruiken en ziet er fantastisch uit.

Carl Olive
De lente!

Onze ervaring met Mango Matter was fantastisch! Tom is heel gemakkelijk om mee te werken, positief, efficiënt en duidelijk briljant in wat hij doet. Sterk aanbevolen.

Lucy Reeves
Betekent waar

We hebben Tom ingeschakeld om onze nieuwe bedrijfswebsite te ontwikkelen en waren erg blij met het resultaat. Hij was niet alleen in staat om onze opdracht te geven, maar ook om enkele uitstekende ideeën te geven waar we nooit aan hadden gedacht. Het beste van alles is dat Tom vrijgevig is met zijn tijd en beschikbaar blijft voor advies en ondersteuning.

Neil Mackenzie
Vindingrijk

Wat een makkelijke en vlotte ervaring was het om met MangoMatter te werken! Tom begreep precies wat we zochten en we zijn enorm onder de indruk van het eindproduct. Ik zou niet aarzelen om in de toekomst opnieuw voor MangoMatter te kiezen.

Tyson King
Directeur / Plumbrite-oplossingen

Tom van MangoMatter is uiterst behulpzaam, professioneel en een geweldige ondersteuning geweest bij het opzetten van mijn website, hij is een schat aan kennis en zeer efficiënt. Ik aarzel niet om MangoMatter aan te bevelen en heb dat al gedaan.

Michelle Watson
ik repareer

We hebben de analyse gedaan, beoordelingen van webhosting & vergelijkingen zodat u dat niet hoeft te doen, wat resulteert in een lijst met de beste e-commerce webhostingbedrijven voor het VK. De onderstaande tabel geeft u een overzicht op hoog niveau van – naar onze mening – de top 5 e-commerce hosts, gesorteerd op beoordeling, met details over de kosten / maand, & hoeveel schijfruimte ze bieden. We namen ook onze top 3 en beoordeelden ze afzonderlijk net onder de tafel.

Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand Servers wereldwijd Functies Beoordelingen Website
siteground2£ 2,95 (Tijdelijke korting van 67%, vanaf £ 8,95)
 • Britse servers + een wereldwijd netwerk
 • Bliksemsnel
 • Betaalbaar (kosten in GBP)
 • 30-dagen geld terug garantie!
 • Snelle deskundige ondersteuning
 • Officieel aanbevolen door WordPress = winnaar!
SiteGround recensie
GreengeeksLogoUSD $ 2,95
 • Groene hosting
 • servers in Europa
 • Onbeperkte schijfruimte
GreenGeeks Review
A2HostingLogoUSD $ 3,92
 • Goedkoop
 • Onbeperkte schijfruimte!
A2 Hosting recensie
logo van eukhost£ 3,33
 • Hoge performantie
 • VK gevestigd
TSOhost Review
kinsta$ 30
 • WordPress hosting geperfectioneerd
 • Goed optreden
 • Maakt gebruik van Google Cloud Platform
 • Hoger prijskaartje
Kinsta recensie

# footable_8165 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Beste e-commerce hosting UK 2020 – beoordelingen

1. SiteGround

Dit is ons favoriete hostingbedrijf aller tijden voor e-commercesites. Ze zijn betaalbaar, hebben razendsnelle servers in Londen, en het belangrijkste is dat de ondersteuning zeer snel reageert (gemiddelde reactietijd is ongeveer 10 minuten).

SiteGround wordt ook sterk aanbevolen door WordPress (zeer weinig hostingbedrijven kunnen dit beweren! Ze kunnen natuurlijk elk CMS aanpakken dat je naar ze gooit), dit is een absoluut goed idee! Oh, + zij hebben een 30-dagen geld terug garantie!

De plannen van SiteGrounds worden ook geleverd met tal van coole functies, zoals een ongelooflijk efficiënt beveiligingssysteem, geautomatiseerde back-ups en gratis SSL (erg belangrijk voor e-commercesites)

Ze hebben 3 hostingplannen, hun meest betaalbare plan begint pas bij £ 2.75 / maand (69% korting op de gebruikelijke prijs)! 

siteground2

  Winnaar

Makkelijk te gebruiken

97%

Ondersteuning

95%

Prestaties / kracht

95%

2. GreenGeeks

Prijs: $ 2,95
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

GreenGeeks is een van de bedrijven waarvan je gewoon weet dat ze alles goed doen, ze hebben een enorme groei gezien sinds ze live zijn gegaan in 2008. De redenen voor hun succes zijn vrij duidelijk zodra je met ze begint te werken, het is een combinatie van wereldwijd bereik (meerdere datacenters over de hele wereld), geweldige prestaties, geweldige en behoorlijk snelle ondersteuning, en last but not least, ze brengen hun energieverbruik 3 keer terug in het net door middel van windenergie, wat best verbazingwekkend is!

Wat specifieke functies betreft, bieden ze onbeperkte schijfruimte op zelfs hun meest elementaire abonnement, hebben ze 24/7 ondersteuning en, net als SiteGround, een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie als je niet tevreden bent! Een solide # 2 op onze lijst!

Hun goedkoopste plan begint pas bij USD $ 2,95 / maand (Exclusieve MangoMatter-korting – verlaagd van $ 9,95)

GreenGeeks-logo

Makkelijk te gebruiken

94%

Ondersteuning

95%

Prestaties / kracht

90%

3. A2-hosting

A2 Hosting lijkt erg op SiteGround, zowel qua prestaties als functies (net iets duurder), ze hebben ook een verscheidenheid aan behoorlijk snelle servers over de hele wereld (inclusief Londen). Voor e-commerce vinden we ze leuk omdat ze turbogeladen servers bieden voor hogere snelheid en ze zijn behoorlijk flexibel met hun serverbronnen, waardoor winkels van behoorlijke omvang zijdezacht kunnen draaien.

Ze bieden ook 3 hostingpakketten aan, hun goedkoopste plan begint pas bij Amerikaanse Dollar $ 3,92 / maand (was oorspronkelijk $ 7,99 / maand).

Makkelijk te gebruiken

87%

Ondersteuning

94%

Prestaties / kracht

93%

e-commerce UK onderzoek

UK E-Commerce Hosting: hoe u de juiste kunt vinden

E-commerce hosting is een vorm van webhosting die specifiek is bedoeld om e-commerce websites voor bedrijven of ondernemers te hosten. Dat wil zeggen websites die als webwinkel opereren, uitgerust om de online transactie van goederen en diensten te vergemakkelijken. We hebben ook hostvergelijkingen gemaakt voor e-commerce hosting Australië en e-commerce hosting voor Canada.

Vanwege het gevoelige karakter van de gegevens die via deze transacties worden gedeeld, zijn er een aantal kenmerken en functies verbonden aan dit type Britse webhostingplatform dat het onderscheidt van andere soorten webhosting.

Wat E-commerce hosting anders maakt dan normale webhosting voor het VK

In vergelijking met het type hostingplan dat nodig is voor een algemene website of blog, verschilt e-commercehosting op verschillende manieren van “normale” webhosting.

Kenmerken

Allereerst omvat e-commerce hosting een verscheidenheid aan functies en tools die bedrijven nodig hebben om online transacties mogelijk te maken.

Hoewel e-commerce hosting nog steeds rekening houdt met algemene aspecten van het bouwen van sites, zoals basisfuncties van webdesign, zijn er specifieke functies voor dit hostingplatform:

● Online catalogi

● Voorraadbeheer

● Betalingsverwerkingsmogelijkheden

● Winkelwagenfuncties

● en een Secure Sockets Layer (SSL) -certificaat

De functies die worden aangeboden in e-commerce hostingplannen stellen site-eigenaren in staat om hun e-commerce site adequaat op te zetten en vervolgens het proces van hun zakelijke transacties te beheren en uit te voeren.

Hoewel algemene websites geen functies zoals betalingsverwerking nodig hebben, zijn ze onmisbaar voor bedrijven en ondernemers die een online winkel willen hosten.

Kosten

De kosten van e-commerce hosting kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke provider die u kiest voor uw hostingplan, evenals de functies die ze bieden.

Doorgaans loopt een e-commerce hostingplan van goede kwaliteit tussen $ 20 – $ 250 plus een maand. Het hosten van een aangepast e-commercesysteem kan echter nog hoger oplopen, beginnend bij $ 300 met ruimte om te klimmen.

Webhostingplannen zonder e-commerce-mogelijkheden daarentegen kunnen worden gekocht voor slechts $ 4 per maand en gaan vanaf daar omhoog op basis van het type webhostingplatform (bijvoorbeeld VPS, gedeeld, toegewijd, enz.). Hoewel er ook enkele gratis webhostingopties zijn, wordt dit over het algemeen niet aanbevolen voor bedrijven.

Waar u op moet letten bij het zoeken naar een e-commerce hostingprovider

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een e-commerce webhostprovider. De belangrijkste overwegingen moeten betrekking hebben op de specifieke behoeften van uw bedrijf, aangezien sommige functies van providers al dan niet nodig zijn om uw doel te bereiken.

Hieronder vindt u een korte uitleg van de verschillende soorten webhosting, evenals belangrijke zaken waar u op moet letten bij het bladeren door e-commerce hostingproviders.

Hostingtypen

Gedeelde hosting

Shared hosting is een vorm van webhosting die populair is bij bedrijven, vooral die met een beperkt budget, omdat deze plannen doorgaans budgetvriendelijker zijn.

Bij een gedeeld hostingplan wordt uw website gehost op een server die wordt gedeeld met andere websites. Het werkelijke aantal websites dat u op uw server deelt, en wat u kunt verwachten wat betreft siteprestaties, hangt af van de provider. Websites die op een gedeelde server worden gehost, kunnen openstaan ​​voor beveiligingsbedreigingen en de webprestaties kunnen ook afhankelijk zijn van het aantal bronnen dat wordt geclaimd of gebruikt door andere sites op dezelfde server.

Cloud Hosting

Cloud hosting omvat het delen van een server met andere websites, vergelijkbaar met VPS-hosting, en werkt op verschillende onderling verbonden webservers. Er zijn drie hoofdcategorieën van cloudhosting: Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (Paas).

Voordelen van cloudhosting zijn onder meer dat u een Linux- of Windows-besturingssysteem (OS) kunt gebruiken, evenals de flexibiliteit die wordt geboden door de schaalbaarheid van cloudhosting. Dat wil zeggen, cloudoplossingen zijn geprijsd op basis van gebruik, waardoor bedrijven alleen hoeven te betalen voor de middelen die ze daadwerkelijk gebruiken.

VPS-hosting

Virtual Private Server (VPS) -hosting is vergelijkbaar met zowel dedicated als shared hosting, omdat het een deel van de controle en middelen biedt die worden aangeboden binnen dedicated hostingplannen, maar binnen een shared hosting-omgeving. Dat wil zeggen, een VPS-hosting werkt via verschillende virtuele besturingssystemen op één fysieke server.

Met een VPS-hostingplan deel je nog steeds wat bronnen met andere websites, maar heb je het voordeel van je besturingssysteem (OS). Aanbieders kunnen twee verschillende soorten VPS-abonnementen aanbieden: zelfbeheerde VPS en beheerde VPS. De eerste geeft de site-eigenaar de controle over de server en de verantwoordelijkheid voor het afhandelen van alle technische aspecten. Met een beheerd VPS-plan zorgt het hostingbedrijf voor de technische aspecten.

Dedicated hosting

Dedicated hosting is een van de duurdere vormen van hosting. Met dedicated hosting leasen webhosts en hebben ze volledige controle over hun eigen server. Dedicated hostingplannen bieden hoge siteprestaties, controle over maatwerk en vrijwel 100% uptime.

WordPress hosting

WordPress-hosting is een type webhosting dat speciaal is geoptimaliseerd voor het ondersteunen van sites die werken via het aangepaste beheersysteem (CMS), WordPress.

Serverlocatie en snelheid

Serverlocatie is belangrijk, vooral bij e-commercesites. Bedenk dat hoe verder u of uw doelmarkt zich van de geografische locatie van de server bevindt, hoe langzamer uw website zal werken. Als het gaat om e-commerce, kunnen vertragingen in laadtijden zeer nadelig zijn, waardoor uw bedrijf omzet verliest.

Om ervoor te zorgen dat uw site voldoende laadtijden heeft en de vertraging vermindert, is het het beste om uw servers geografisch dicht bij uw beoogde doelgroep te houden.

Ondersteuning

Het is ideaal om een ​​hostprovider te kiezen die gemakkelijk toegang biedt tot een ondersteuningsteam. Als uw site crasht of een andere functie niet goed lijkt te werken, is het belangrijk om een ​​attent ondersteuningsteam stand-by te hebben om het probleem snel op te lossen en op te lossen.

Schijfruimte

Het hebben van voldoende schijfruimte is een andere belangrijke overweging bij het kiezen van een hostingplan.

Hoewel het van bedrijf tot bedrijf kan verschillen, heeft uw e-commerce website voldoende schijfruimte nodig voor uw individuele productpagina’s. Productpagina’s met afbeeldingen van hoge kwaliteit nemen met name meer ruimte in beslag dan websites zoals blogs, die vaak meer tekst bevatten en minder ruimte nodig hebben voor afbeeldingen en andere media.

De toewijzing van schijfruimte die u via uw hostingplan ontvangt, houdt ook rekening met video- en audiobestanden, databases, e-mailaccount en eventuele geïnstalleerde scripts en programma’s.

Sommige abonnementen bieden onbeperkte schijfruimte, wat misschien de beste optie is voor grotere websites. Bedrijven die van plan zijn kleinere e-commercesites te exploiteren met minder webpagina’s en inhoud, hoeven echter niet per se hun geld uit te rekken voor een onbeperkt pakket.

SSL

Secure Sockets Layer (SSL) is een technologie die zorgt voor een veilige, gecodeerde internetverbinding tussen een server en internetbrowsers – d.w.z. uw klanten. Dit maakt de privé-overdracht van gevoelige gegevens mogelijk, zoals informatie over betalingsverwerking.

Websites die zijn beveiligd met SSL hebben een groene adresbalk of een slotsymbool links van de adresbalk. De URL begint ook met https: // in plaats van met de standaard http: //

Gegevensbescherming is essentieel voor het succes en de reputatie van een e-commercesite, waardoor SSL tegenwoordig algemeen wordt beschouwd als een noodzakelijk kenmerk in plaats van optioneel. Vanwege de verfijning van de gecodeerde technologie zorgt het bezit van een SSL-certificaat ervoor dat uw site vertrouwen kan opbouwen bij uw klanten.

Uptime

De laatste is de overweging om een ​​hostingplan te kiezen met een optimale uptime. Bijna elke webhostprovider biedt zijn klanten 99-100% uptime; maar zelfs die 1% kan cruciaal zijn.

Tenzij uw website gepland onderhoud ondergaat, moet u streven naar een plan waarmee uw site vrijwel 100% van de tijd toegankelijk is.

En dat is het, het lijkt misschien overweldigend om alle punten te behandelen, maar doe het gewoon stap voor stap. Misschien maakt u zelfs een spreadsheet en registreert u alle specificaties voor de beste webhostingproviders in het VK, zodat u een gemakkelijk overzicht heeft.

OF

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map